Cel mai bun VPN pentru Streaming 2020: Cabluri de tăiere

Mulți oameni se îndreaptă către serviciile de streaming în zilele noastre, mai degrabă decât să folosească televiziunea tradițională prin cablu. Frumusețea tăierii de cabluri este că puteți viziona emisiunea preferată acasă sau din mers. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de un serviciu sau pentru a urmări conținut geoblocat, este o idee bună să utilizăm una dintre cele mai bune VPN-uri noastre pentru alegeri în streaming.


Platformele de difuzare, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video, au o grămadă de conținut pregătit pentru a putea viziona la un singur buton. Cu toate acestea, geoblocurile joacă un rol important în ceea ce oferă în țara dvs.. 

O rețea privată virtuală vă poate ajuta. Acesta vă va masca adevărata locație și vă va face să arătați că accesați serviciul de streaming din locația aleasă. 

În plus, un VPN vă va asigura conexiunea și vă va ține ascuns atât de supraveghere, cât și de furnizorul de servicii de internet. Acest lucru este deosebit de important dacă preferați să utilizați omologi de streaming extralegale. Ia Kodi, de exemplu. Deși nu este ilegal să folosești platforma, conținutul pe care îl poți accesa este adesea material protejat de drepturi de autor pus la dispoziție prin intermediul torrenturilor.

În acest caz, utilizarea unui VPN este importantă, deoarece vă va ascunde adresa de IP și vă va feri de ochii indurați. Kodi este, de asemenea, o opțiune bună dacă doriți o acțiune gratuită de streaming de sport. De multe ori puteți transmite sporturi ca un eveniment live, iar cele mai bune suplimente Kodi pentru ghidul nostru sportiv vă pot ajuta să găsiți sursa ideală. În mod alternativ, puteți utiliza fuboTV pentru streamingul de sport.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Kodi, puteți face acest lucru cu ghidul nostru dedicat Kodi. În plus, în loc să utilizați un VPN gratuit pentru Kodi, ar trebui să consultați cea mai bună VPN pentru piesa Kodi pentru câteva recomandări care vă vor ține sub radar.

Indiferent de traseul pe care îl luați, din lista noastră de cele mai bune VPN-uri, vă recomandăm să utilizați ExpressVPN. Continuați să citiți pentru a afla despre georestricțiile unor platforme de streaming populare, ce ar trebui să căutați într-un VPN pentru streaming și care VPN sunt cele mai bune pentru o astfel de sarcină.

Cel mai bun VPN pentru Streaming 2020

Deblocați BBC iPlayer, Netflix și Hulu (Printre alții)

Deși este posibil să nu fi realizat, toate serviciile de streaming au restricții regionale în vigoare. Deseori se datorează acordurilor de licență și drepturilor de autor, dar înseamnă că nu veți primi același conținut în fiecare țară în care serviciul este disponibil.. 

Să luăm Netflix, de exemplu. Versiunea americană are cea mai mare bibliotecă din cele 190 de țări în care este disponibil Netflix. Totuși, asta nu înseamnă că totul este inclus.

O mare parte din conținutul său este produs de alte companii, iar aceste companii trebuie să spună unde este afișat. Dacă compania are o înțelegere cu o altă rețea, Netflix poate fi restricționat de la afișarea acesteia în aceeași țară. O parte din conținutul propriu al Netflix este vizibil și în anumite țări.

Alte servicii sunt în aceeași barcă, cum ar fi Amazon Prime Video. În plus, unele servicii sunt complet limitate la o anumită țară. De exemplu, Hulu este disponibil numai publicului american, iar BBC iPlayer poate fi folosit doar de rezidenții din Marea Britanie (citiți cel mai bun VPN pentru ghidul nostru BBC iPlayer). 

Indiferent de restricția pe care o întâlniți, un VPN vă va ajuta să vă deplasați. Netflix are însă un obstacol în plus pentru a sări peste. Interdicția Netflix VPN a făcut mai dificilă intrarea. Din fericire, există unele VPN-uri care sunt la îndemână, după cum puteți citi în cel mai bun VPN pentru piesa Netflix.

Cum am ales cel mai bun VPN pentru streaming

Nu toate VPN-urile sunt construite în mod egal și, deși unele excelează în utilizare și viteză, aceasta nu le face neapărat cele mai bune pentru streaming. Unele VPN-uri oferă servere dedicate de streaming, dar nu funcționează de fapt, după cum puteți citi în revizuirea VPN Avast. VPN-ul ales ar trebui să includă criteriile de mai jos.

Viteză

Viteza este un factor important atunci când vine vorba de streaming. VPN trebuie să aibă viteze bune pentru a putea viziona emisiunile sau filmele preferate, fără ca acesta să se tamponeze de fiecare dată când ajungeți la un pic bun. Deși nu toate alegerile noastre sunt cele mai rapide servicii VPN, ele sunt totuși suficient de bune pentru streamingul 4K dacă aveți o viteză decentă neprotejată.

Lățime de bandă

Un alt factor crucial este alocația de lățime de bandă. Majoritatea VPN-urilor oferă lățime de bandă nelimitată, dar există unele care vă limitează la o indemnizație lunară. Dacă atingeți limita, VPN nu va mai funcționa. Acesta este ultimul lucru pe care doriți să se întâmple în mijlocul unui film, așa că este mai bine să alegeți unul care nu are capac.

Obtinerea geoblocurilor trecute

O prioritate maximă este să vă asigurați că VPN poate obține în primul rând geoblocuri în flux. Dacă nu se poate, atunci singurul lucru pe care îl veți urmări este un mesaj de eroare minunat. Toate serviciile pe care le-am ales s-au dovedit într-un fel sau altul, deși fiecare poate diferi atunci când vine vorba de Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer. De asemenea, sunt o alegere bună pentru Kodi.

Ușurință în utilizare

Dacă aveți un VPN ușor de utilizat, vă puteți îmbunătăți experiența de streaming. La urma urmei, nu doriți să săriți prin cercuri doar pentru a avea timp de popcorn. În multe cazuri, puteți face clic pe un simplu buton de conectare, și acesta este. Totuși, dacă sunteți un tinkerer, este posibil să doriți un aspect bun al setărilor.

Preț

Dacă doriți un serviciu bun cu toate bunătățile incluse, va trebui să plătiți pentru asta. Unele dintre cele mai bune VPN-uri gratuite nu sunt rele, dar nu sunt cele mai bune performanțe atunci când vine vorba de streaming. Cu toate acestea, prețurile variază, așa că va trebui să vă asigurați că se potrivește bugetului dvs., împreună cu toate abonamentele dvs. de streaming.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN de pe piață din mai multe motive, iar capacitatea sa de streaming este unul dintre ele. Are viteze rapide de trăsnet, ceea ce este un plus major pentru încărcarea și redarea oricărui flick pe care-ți place în full HD sau chiar 4K. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN pentru a avea o idee mai bună despre ce este capabil.

Nu este nimic mai frustrant decât să fii tăiat imediat când vei afla „whodunit” în Sherlock, așa că vei fi încântat să știi că ExpressVPN vine cu o lățime de bandă nelimitată.. 

expressvpn-review-server-navigare

Este, de asemenea, liderul atunci când vine vorba de accesarea platformelor de streaming, deoarece poate primi aproape orice serviciu pe care îl arunci. S-ar putea să fie nevoie să saltați în jurul diferitelor servere pentru a intra în Hulu și Amazon Prime Video, dar nu are nicio problemă pentru a accesa BBC iPlayer și Netflix și puteți ajunge aproape în Netflix în fiecare țară. 

Este ușor de utilizat și una dintre cele mai bune opțiuni dacă ești începător. După instalarea acesteia, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „on” uriaș din mijlocul interfeței și sunteți oprit. În mod implicit, aceasta vă va conecta la o locație „inteligentă” în funcție de poziția dvs. actuală, dar puteți face clic pe butonul „alege locația” pentru a alege o anumită zonă.

Acestea fiind spuse, ExpressVPN este unul dintre VPN-urile mai scumpe disponibile, dar merită foarte bine banii. Combinația sa de funcții îl face cel mai bun VPN pentru vizionarea de filme fără îndoială. 

Prețul lunar este cea mai scumpă opțiune și veți economisi bani înregistrându-vă pentru un abonament mai lung. Vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, așa că nu aveți nimic de pierdut.

2. NordVPN

O altă alegere excelentă este NordVPN, care este comparabilă cu prima noastră alegere, după cum puteți citi în lansarea ExpressVPN vs. NordVPN. Cu toate acestea, acesta lipsește coroanei din cauza scurgerilor de viteză pe distanțe lungi. Când vă conectați la un server mai aproape, viteza sa este rapidă, dar dacă doriți să vizionați Netflix S.U.A. din Europa de Est, de exemplu, veți găsi un pic cam lent. 

nordvpn-review-server-navigare

Nu există limite de lățime de bandă și NordVPN poate intra în toate platformele importante de streaming, deși este posibil să fie nevoie să vă jucați cu diferite servere pentru a obține cele mai bune performanțe. Timpul său de schimbare a serverului VPN este rapid, ceea ce este excelent dacă trebuie să comutați servere din cauza problemelor de viteză sau de acces. Puteți citi mai multe despre experiența noastră cu aceasta în recenzia noastră NordVPN.

Este foarte ușor de utilizat, iar alegerea unui server adecvat este o adiere. Veți găsi opțiuni pentru o mulțime de setări, inclusiv un comutator de ucidere, care este important dacă intenționați să difuzați conținut piratat pe Kodi. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru torrenting, în cazul în care preferați să mergeți pe traseul respectiv.

Prețul NordVPN este portofel. Acordul său lunar nu este cea mai bună alegere, dar planurile mai lungi cu siguranță reduc costurile. Dacă nu vă simțiți pregătiți să vă angajați într-o perioadă atât de lungă, există o fereastră de rambursare de 30 de zile la care puteți reveni.

3. CyberGhost

Următorul pe listă este CyberGhost, care este o alegere excelentă, chiar dacă nu este la fel de bun ca primele noastre două selecții. Vitezele sale sunt decente, dar la fel ca NordVPN, suferă de viteze mai lente pe distanțe lungi. 

Servere CyberGhost-Streaming-

Nu există nicio limită frustrantă a lățimii de bandă, ceea ce este bun. În plus, CyberGhost are servere speciale de streaming, iar în testarea noastră pentru revizuirea noastră CyberGhost, am descoperit că a putut să intre în principalele platforme de streaming. 

Are o interfață excelentă, ușor de utilizat și puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce este un număr decent. Aceasta este limita pentru instalații, dar tot a câștigat o mențiune în cel mai bun VPN al nostru pentru compararea mai multor dispozitive.

Rata lunară a CyberGhost este scăzută, dar dacă optezi pentru un plan mai lung, este o afacere destul de decentă. Dacă vă înregistrați pe un dispozitiv mobil, puteți profita de proba de șapte zile gratuite. În plus, există o garanție de returnare de 45 de zile pentru abonamentele standard.

4. Acces la internet privat

Accesul la internet privat are multe caracteristici, iar viteza rapidă este una dintre cele mai bune. Cu toate acestea, pentru a obține aceste viteze, va trebui să respectați setarea implicită de securitate, care este cea mai puțin favorabilă criptare pe 128 biți. Dacă crești asta, viteza sa va scădea puțin. Totuși, ar trebui să fie în regulă pentru streaming, chiar dacă te-ai gâdilat cu caracteristicile sale de securitate. De asemenea, obțineți o lățime de bandă nelimitată.

PIA-review-a extins-view

PIA este capabil să acceseze Netflix, deși nu în mod constant, după cum puteți citi în recenzia noastră de acces la internet privat. Multe dintre serverele PIA sunt situate în S.U.A. și nu au probleme în a accesa Hulu. Nu are prea mult noroc cu Amazon Prime Video și BBC iPlayer, deși amândoi au putut detecta VPN.

Este ușor de utilizat și vă puteți conecta rapid. Meniul de setări se deschide într-o fereastră separată și, deși nu există la fel de multe opțiuni de setare ca în cazul anumitor VPN-uri, puteți avea totuși o încurcătură. Cu PIA, obțineți și 10 conexiuni simultane.

Prețurile PIA sunt simple și se bazează pe un singur plan. Nu există adaosuri care să crească prețul; primești totul inclus din start-go. Puteți alege dintr-un abonament de o lună, șase luni sau un an, dar cu cât perioada pe care o alegeți este mai mare, cu atât beneficiați de reducere. Există și o perioadă de rambursare de șapte zile.

5. VyprVPN

VyprVPN este un alt serviciu minunat. Cu toate acestea, este un pic dintr-o pungă mixtă, cu o mare siguranță pe de o parte și cu un suport neplăcut al clienților pe de altă parte. Vitezele sale pot fi puțin lente, așa cum puteți vedea în testarea noastră pentru revizuirea noastră VyprVPN. Acestea fiind spuse, sunt fiabile indiferent de unde vă conectați. Nu există nici o limită de lățime de bandă.

VyprVPN-client

Poate intra în toate serviciile de streaming majore, dar vei avea mai mult noroc să intri în Netflix de la adresele IP din SUA și Marea Britanie. Funcționează excelent cu BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video. 

VyprVPN este ușor de utilizat, indiferent dacă aveți experiență anterioară cu VPN-uri sau nu. Are o mulțime de setări de securitate cu care se joacă și vine cu protocolul său proprietar Chameleon pentru protecție suplimentară. Dacă transmiteți fluxul din timp, veți fi încântat să știți că aplicațiile sale mobile sunt unele dintre cele mai bune, ceea ce o face una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile pentru Android..

Există două planuri de a alege. Planul Standard vine cu trei conexiuni simultane, în timp ce versiunea Premium este prevăzută cu cinci conexiuni și utilizarea protocolului său Chameleon. Puteți alege fie un abonament lunar sau anual, dar costul anual este mai ieftin pe termen lung. O garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile este de asemenea în vigoare.

6. Parbriz

Windscribe este un VPN decent, care oferă un plan gratuit generos. Cu toate acestea, deși poate fi atât de generos încât se află pe cel mai bun tron ​​de serviciu VPN gratuit, nu va câștiga un trofeu pentru cel mai bun VPN gratuit pentru streaming de filme. 

Acest lucru se datorează faptului că atunci când am folosit serverele VPN gratuite în timpul testării noastre pentru revizuirea Windscribe, a avut probleme în a intra în Netflix și Hulu. Acesta a putut accesa BBC iPlayer și Amazon Prime Video, dar pentru Netflix și Hulu, va trebui să folosiți serverele Windflix plătite de Windscribe. Sunt construite pentru difuzare în SUA, Marea Britanie, Canada și Japonia.

windscribe-slider3

Există și alte avantaje în planul Pro plătit. Obțineți conexiuni nelimitate pe oricare plan, dar și planul Pro vine cu lățime de bandă nelimitată. Cu planul gratuit, primiți 2 GB pe lună – sau 10 GB dacă introduceți o adresă de e-mail validă – și pentru fiecare locație pe care o adăugați, primiți încă 10 GB de date.

Dacă doriți doar să transmiteți fluxul, puteți utiliza opțiunea „construi un plan” pentru a obține un server Windflix și date nelimitate pentru doar 2 USD pe lună, oferindu-vă un mod ieftin de a debloca Netflix.

Căutând planul Pro, ar fi mai bine să optați pentru un abonament mai lung, deoarece veți economisi bani pe termen lung. Nu există nicio politică oficială de rambursare, dar dacă solicitați una în trei zile de la achiziție, Windscribe va obliga. Ați putea utiliza planul gratuit pentru a vedea dacă vă place mai întâi.

7. TunnelBear

În cele din urmă, vom oferi o mențiune lui TunnelBear. În testarea noastră de revizuire TunnelBear, ne permite să redăm performanța în streaming, deoarece este blocată de toate serviciile de streaming importante. Acestea fiind spuse, este excelent când vine vorba de YouTube și Twitch, așa că, dacă spuneți, căutați să vă ocupați de un flux în școală, este o alegere bună. 

S-a descurcat destul de bine cu YouTube, încărcând videoclipuri la 720p și 60 de cadre pe secundă. A necesitat un timp pentru încărcarea videoclipurilor la 1080p, dar este cu siguranță o alegere corectă dacă aveți nevoie de un VPN pentru a accesa YouTube. 

Tunnelbear-client

Rezultatele noastre cu Twitch au fost și mai bune, fluxurile fiind încărcate la 1080p imediat. Nu spunem că este cu siguranță cel mai bun VPN pentru Twitch care transmite acolo, dar este o alegere bună dacă doriți să accesați.

Pentru orice altceva, TunnelBear este încă o alegere corectă. Vitezele sale variază de la diferite servere, dar obțineți o lățime de bandă nelimitată. Are o interfață ușor de utilizat, iar selectarea unui server este ușoară, deoarece obțineți un ecran de hartă cu un urs mic care arată locația dvs. curentă. 

În ceea ce privește prețul, este locul în care TunnelBear vă poate atrage mai mult, mai ales dacă îl utilizați doar pentru YouTube și Twitch. Are un plan gratuit care nu este la fel de generos ca Windscribe, dar totuși primești 500 MB de date pe lună. Există modalități de a crește această limită. De exemplu, dacă tuți despre TunnelBear, veți primi un gigabyte suplimentar de date.

Planul său plătit oferă un abonament lunar sau anual, cel anual fiind cea mai bună opțiune pentru economii. Nu există nicio încercare gratuită, deoarece puteți utiliza versiunea gratuită. În plus, nu există nicio fereastră oficială de rambursare, întrucât rambursările sunt oferite de la caz la caz, deci, dacă doriți una, va trebui să vă contactați cu TunnelBear.

Mențiune de onoare: IPVanish

Deși IPVanish nu a făcut lista principală cu cele mai bune VPN pentru streaming de videoclipuri sau filme, totuși considerăm că merită menționată. Spre deosebire de TunnelBear, este capabil să intre într-o serie de platforme de streaming importante, dar nu este consistent și are și alte dezavantaje..

Este rapid pe majoritatea serverelor, dar există câteva zone care returnează viteze proaste. Este livrat cu o lățime de bandă nelimitată. După cum puteți citi în recenzia noastră IPVanish, am primit o eroare de proxy Netflix ori de câte ori am încercat să o accesăm. Nici nu am avut noroc cu BBC iPlayer, dar a reușit să intre în Hulu și Amazon Prime Video.

IPVanish-Quick-Connect

IPVanish este ușor de configurat și de utilizat și vă permite să conectați până la 10 dispozitive în același timp. Dacă intenționați să torrenting, rețineți că, deși VPN-ul este configurat pentru acesta, nu este cel mai privat VPN.

Politica sa de confidențialitate este îndoielnică, întrucât compania a predat anterior jurnalele de utilizator către Departamentul de Securitate Interioară al SUA. Nu suntem siguri de confidențialitatea ei acum, dar este ceva la care să ne gândim.

Prețul său este mediu pentru un serviciu VPN și, deși veți economisi bani cu un plan mai lung, este doar o mică reducere. O garanție de returnare a banilor de șapte zile este în vigoare, în cazul în care nu este pentru tine.

Gânduri finale

Sperăm că v-am deschis ochii cu privire la modul în care pot funcționa VPN-urile în mod diferit atunci când vine vorba de streaming, mai ales atunci când trebuie să se rupă și de blocuri. Multe VPN-uri sunt capabile să străpungă pereții uneia sau a două platforme de streaming, dar există doar câteva care le pot accesa pe toate. 

În plus, după ce obțineți acces, va trebui să aibă viteze decente pentru a putea încărca și reda conținutul. Este, de asemenea, cel mai bine să mergeți cu unul care are o lățime de bandă nelimitată, altfel ar trebui să așteptați până luna următoare pentru a viziona restul emisiunii dvs..

Cu aceste puncte principale, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pentru streaming. Pentru început, acesta poate intra în toate serviciile de streaming, inclusiv Netflix în multe țări. 

În plus, are viteze ultra rapide și include lățime de bandă nelimitată. Este și unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat. Costul este mai mare decât cel al altor VPN-uri, dar primiți un serviciu genial și există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Cum ai început să folosești un VPN pentru a-ți transmite conținutul preferat? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Avem și alte articole VPN care vă pot ajuta. În timp ce sunteți aici, consultați articolele noastre de streaming și biblioteca noastră de divertisment. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me