Netflix este unul dintre serviciile de streaming în lume. Este disponibil în peste 190 de țări și are la dispoziție o mulțime de filme și emisiuni, altele noi fiind adăugate în fiecare lună. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv conectat la internet pentru a transmite fluxul Netflix, dar pot exista câteva sughițe pe parcurs, motiv pentru care am creat acest cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix..


Deși Netflix este disponibil în majoritatea țărilor, nu toți utilizatorii au aceeași experiență. Biblioteca Netflix diferă de la o țară la alta, deci ceea ce este disponibil în Netflix S.U.A. ar putea să nu fie accesibil în Marea Britanie. 

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că dacă călătoriți, Netflix va arăta un pic diferit atunci când vă conectați și este posibil să nu puteți continua să vizionați emisiunea preferată.

Unele țări cu strictă cenzură nu permit accesul la Netflix deloc. China este una dintre acele țări, cu Marele Firewall care blochează cel mai mult, dacă nu tot, conținutul occidental. Din fericire, toate problemele de mai sus pot fi rezolvate prin simpla conectare la Netflix printr-o rețea privată virtuală. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile pot ocoli blocul VPN Netflix.

Dacă preferați să treceți la linia de sosire, ExpressVPN este primul-pilot pentru a intra constant în Netflix. Este cel mai bun VPN de pe piață și bifează toate casetele pentru Netflix. 

Citiți totuși, pentru mai multe opțiuni. Vom vorbi, de asemenea, mai multe despre motivul pentru care ai nevoie de un VPN, ce caracteristici ale aplicației sunt cele mai importante pentru accesarea Netflix, precum și despre dezavantajele folosirii unei VPN gratuite. 

Cel mai bun VPN pentru Netflix

  1. ExpressVPN – cel mai bun VPN pentru Netflix din SUA
  2. NordVPN – te ajută să urmărești Netflix american din alte țări
  3. CyberGhost – ocolește blocul VPN Netflix
  4. Windscribe – un serviciu bun, dar planul gratuit nu este bun pentru Netflix
  5. VyprVPN – serviciu sigur care evită interdicția
  6. Acces la internet privat – cea mai rentabilă opțiune
  7. ProtonVPN – open source și oferă oferte excelente

1. ExpressVPN

ExpressVPN stă pe tron ​​în multe dintre primele noastre cinci articole, dar pentru un motiv întemeiat. Este una dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți obține, chiar și pentru spațiul de stocare în cloud și este dovedit în multe domenii ale testării noastre. 

ExpressVPN a excelat mai presus de mulți dintre concurenții săi, trecând constant printre cele mai dificile bariere de streaming din jurul acesteia, motiv pentru care este și VPN-ul nostru de top pentru streaming.

Când vine vorba de streaming, ExpressVPN este cel mai bun VPN folosit pentru Netflix, cu acces aproape la biblioteca fiecărei țări. De asemenea, are mai mult de 3.000 de servere în 94 de țări, așa că nu ar trebui să existe o problemă în găsirea unui server Netflix (în special ne plac serverele din New York pentru Netflix U.S.).

Este și cel mai rapid VPN pe care l-am testat până în prezent. Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să aveți nicio problemă în streaming pe 1080p sau chiar 4K și nu va trebui să așteptați o veșnicie pentru încărcarea conținutului. Aveți, de asemenea, lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți transmite fluxul cât doriți, oricând doriți. 

Celelalte funcții ale ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat. Este excelent pentru începători, cu interfața care arată un buton „on” mare pentru a se conecta rapid. Apăsarea acestui buton vă va conecta la un server „inteligent” în funcție de locația dvs. Pentru a vă conecta la o anumită țară, pur și simplu faceți clic pe „alegeți locația” și alegeți cea dorită. Citiți mai multe în recenzia noastră completă ExpressVPN.

expressvpn-review-server-navigare

Unul dintre domeniile în care ExpressVPN ne dă jos este prețul său, așa cum menționăm în articolul ExpressVPN vs PureVPN. Este scump, dar merită banii și oferă mult mai mult decât o simplă modalitate de a intra în Netflix. Puteți reduce costul cu câteva noturi, optând pentru un abonament mai lung. Cu toate acestea, dacă nu vă simțiți confortabil, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru liniște.

2. NordVPN

NordVPN se apropie de faptul că este cel mai bun VPN Netflix, fiind comparabil cu alegerea noastră de top, după cum puteți citi în lansarea ExpressVPN vs. NordVPN. Cu toate acestea, din cauza vitezei sale inconsecvente lipsește. 

De fapt, intrarea în Netflix nu a fost o problemă în timpul testării reviziei noastre NordVPN. Toate serverele pe care NordVPN le-a recomandat au putut avea acces. Problema este că serverele recomandate au viteze groaznice. De fapt, este atât de rău încât nu poate transmite conținutul. Acestea fiind spuse, selectarea unui server singur are rezultate mult mai bune. 

nordvpn-review-server-navigare

Odată ce alegeți un server decent, NordVPN funcționează ca un farmec, chiar ridicând locul de top în cel mai bun VPN al nostru pentru torentul piesei. Este livrat cu o lățime de bandă nelimitată și, în cazul în care trebuie să accesați Netflix-ul altor țări, există mai mult de 5.500 de servere în 59 de țări. De asemenea, este ușor de utilizat, cu o hartă uriașă care vă arată țările în care există servere.

NordVPN oferă o valoare bună pentru banii dvs. și poate fi o opțiune mai bună dacă aveți bani cu numerar. Cu toate acestea, planul lunar nu este bun. Planurile mai lungi vă vor economisi bani și există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

3. CyberGhost

CyberGhost este o altă alegere excelentă pentru cel mai bun serviciu VPN pentru Netflix. Are o grămadă de servere care sunt optimizate pentru platforme de streaming precum BBC iPlayer, iar intrarea în Netflix este o adiere ușoară. De asemenea, are o rețea de server masivă, cu aproximativ 6.000 în 90 de țări, ceea ce nu este departe de răspândirea țării ExpressVPN (citiți comparația noastră ExpressVPN și CyberGhost). Acest număr tinde să fluctueze, dar nu este niciodată prea departe.

Vitezele sale sunt puțin inconsistente, cu viteze mai rapide văzute pe servere mai apropiate, la fel ca NordVPN (citiți piesa noastră NordVPN vs CyberGhost). Cu toate acestea, în timpul testelor noastre, am constatat că CyberGhost a funcționat bine odată ce am găsit un server decent, după cum puteți citi în recenzia noastră CyberGhost.

Nu există limite la lățimea de bandă și, deși interfața sa se poate obișnui, este ușor de văzut unde trebuie să fiți. CyberGhost vă permite, de asemenea, să vă conectați până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce este excelent dacă întreaga familie dorește să se conecteze. 

Servere CyberGhost-Streaming-

CyberGhost este un serviciu ieftin, dar, la fel ca mulți alți furnizori, planul lunar nu este cel mai rentabil. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS, dar utilizatorii desktop primesc doar o zi pentru a o încerca. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor: 14 zile cu planul lunar și 45 de zile cu cele mai lungi.

4. Parbriz

Următorul este Windscribe, care oferă serviciile sale VPN atât printr-un plan gratuit, cât și plătit, care poate fi personalizat. Cu toate acestea, când vine vorba de accesarea Netflix, planul gratuit pur și simplu nu îl reduce. Când am încercat să intrăm în Netflix cu serverele gratuite ale Windscribe, am fost blocate complet.

În plus, serverele sale gratuite acoperă doar o serie de țări, ceea ce înseamnă că nu toate bibliotecile Netflix vă vor fi disponibile. Totuși, după ce te uiți la planul său plătit, toate acestea se schimbă. Nu numai că obțineți acces la un set întreg de servere din alte țări, dar puteți utiliza și serverele Windflix Windscribe. 

Serverele Windflix sunt create special pentru streaming și funcționează bine. Sunt disponibile în SUA, Marea Britanie, Japonia și Canada și pot accesa Netflix fără probleme. În plus, are o interfață simplă, potrivită atât pentru începători cât și pentru tehnologii. 

windscribe-review-ferestre

În plus, obțineți conexiuni simultane nelimitate, indiferent de planul pe care îl utilizați, motiv pentru care este VPN-ul nostru de top pentru mai multe dispozitive. Citiți recenzia Windscribe pentru mai multe.

Lățimea de bandă și prețul parbrizului

Întrebarea dacă obțineți o lățime de bandă nelimitată cu Windscribe nu este un simplu da sau nu. Planul gratuit este unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite, dar primiți doar 2 GB lățime de bandă pe lună. Puteți crește acest lucru la 10 GB introducând o adresă de e-mail validă atunci când vă înscrieți, precum și alte modalități, dar totuși nu va fi suficient pentru a gestiona un bun sifon Netflix.

Planul plătit al Windscribe, însă, are o lățime de bandă nelimitată, dar nu este cea mai ieftină opțiune de pe piață, mai ales atunci când o compari cu ceea ce obții, spune, NordVPN (citește piesa noastră Windscribe vs. NordVPN). Planurile mai lungi vă vor economisi bani în timp, dar există o modalitate mai ieftină de a obține ceea ce doriți.

Folosind opțiunea „build-a-plan” a Windscribe, puteți asocia împreună lățimea de bandă nelimitată și orice server – inclusiv unul dintre serverele Windflix – pentru doar 2 USD pe lună. Puteți adăuga, de asemenea, alte servere la acel pachet, pentru un dolar în plus. Nu există o politică oficială de rambursare, dar vă puteți recupera banii dacă solicitați în termen de trei zile de la cumpărare.

5. VyprVPN

VyprVPN a câștigat un loc ca unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix. Poate intra în servicii de streaming fără a fi nevoie să reglați nicio setare, așa că a intra în Netflix a fost o bucată de tort. 

VyprVPN are și protocolul său proprietar Chameleon, care vă poate ajuta să treceți peste blocul Netflix, deoarece este conceput pentru a masca complet faptul că utilizați chiar și un VPN. Cu toate acestea, nu este întotdeauna nevoie.

VyprVPN-client

De asemenea, vine cu lățime de bandă nelimitată și o interfață destul de bună. Serverele sale pot fi găsite în mai mult de 64 de țări, deși numărul total de servere și alte aspecte ale serviciului nu par prea promițătoare pe hârtie. Testele noastre de viteză au dat rezultate proaste, după cum puteți citi în recenzia noastră VyprVPN, dar performanțele sale reale au spus o altă poveste. 

Serverele locale au returnat viteze similare cu cele înregistrate atunci când nu folosim o VPN și au permis încărcarea conținutului la 1080p fără prea multă întârziere. Servere mai îndepărtate s-au străduit puțin să înceapă și au fost încărcate inițial la o rezoluție mai mică, dar au ajuns rapid la 1080p-ul preferat.

VyprVPN vine în două pachete diferite. Planul Standard permite până la trei conexiuni simultane, iar planul Premium permite cinci, plus utilizarea protocolului său Chameleon. Puteți alege apoi o factură lunară sau anuală, cu planul anual să funcționeze mai bine, în funcție de preț. O garanție de restituire a banilor de 30 de zile este în vigoare.

6. Acces la internet privat

În ciuda accesului la internet privat nu a putut intra în Netflix în mod constant, considerăm că este în continuare demn de menționat ca VPN care este capabil să lovească bariera. Deși am avut câteva întâlniri ciudate în timpul testării revizuirii noastre de acces la internet privat, acesta poate accesa serviciul de streaming odată ce ați jucat cu diferite servere.

PIA are peste 3.000 de servere, dar acoperă doar 29 de țări. Totuși, acest lucru ar trebui să fie suficient pentru accesarea unei biblioteci Netflix diferite, dacă doriți. În plus, majoritatea serverelor sunt în S.U.A., ceea ce înseamnă că PIA ar putea fi un VPN excelent pentru Netflix american. PIA este, de asemenea, VPN-ul nostru de top pentru Linux, în cazul în care vă chinuiți să găsiți unul potrivit.

PIA-review-ferestre-aplicație

Aveți o lățime de bandă nelimitată, iar viteza sa este, în general, rapidă, deși aceasta se datorează în principal PIA care utilizează în mod implicit criptarea mai ușoară. Ca o poartă de acces către Netflix, aceasta nu ar trebui să fie o problemă, dar ar trebui să luați în considerare creșterea acesteia la o criptare mai sigură de 256 biți dacă intenționați să faceți orice altceva.

PIA este unul dintre cele mai ieftine VPN-uri în care primiți în continuare un serviciu de calitate, chiar și după majorarea recentă a prețurilor. Este doar o rușine că linia de asistență a clienților să nu includă chat-uri live. Totuși, poți să-ți dai seama dacă există o perioadă de restituire de șapte zile. 

7. ProtonVPN

În cele din urmă, avem ProtonVPN. Nu are nicio problemă la conectarea la Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu sau orice alt serviciu de streaming. Motivul pentru care ajunge ultimul, însă, este viteza sa slabă. 

La fel ca mulți alți furnizori, ProtonVPN recomandă utilizarea serverelor, dar acestea sunt lente. Alegând singur un server, ar trebui să găsiți unul care se încarcă mai repede, dar tot nu va fi cel mai bun.

ProtonVPN are servere în 44 de țări, dar va trebui să fiți pe unul dintre planurile sale plătite pentru a avea acces la toate. Cu planul gratuit, veți obține o singură conexiune și utilizarea a trei servere situate în S.U.A., Japonia și Olanda. 

Locațiile în sine pot fi potrivite pentru dumneavoastră, mai ales dacă doriți Netflix japonez, dar serverele nu sunt fiabile și este posibil să nu aibă viteze bune. 

protonvpn-review-interfață

Aveți o lățime de bandă nelimitată pe toate planurile sale, inclusiv pe cea gratuită. Poate fi o durere de configurat, dar interfața este ușor de utilizat odată ce ai. Cu toate acestea, nu există o mulțime de setări cu care să faceți legătura. Puteți citi mai multe despre servicii în recenzia noastră de ProtonVPN.

Pachetele ProtonVPN

ProtonVPN are mai multe niveluri pentru a alege. Există planul gratuit, așa cum am spus mai sus. După aceea, puteți alege dintre trei planuri: Basic, Plus și Visionary.

Planul de bază vă mută doar pe o cheie pentru a putea accesa toate serverele și, de asemenea, face conexiuni la două. Plus vine cu cinci conexiuni, precum și cu câteva avantaje suplimentare, precum serverele de streaming. În cele din urmă, Visionary vă oferă 10 conexiuni și utilizarea serviciului său de e-mail criptat, dar în ochii noștri, este mult prea mult bani.

Pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență de streaming fără să plătiți prea mult, planul Plus este cea mai bună opțiune. Veți obține cinci conexiuni și acces la toate serverele sale de țară, precum și la serverele de streaming și Tor. În plus, puteți utiliza serverele Secure Core ale ProtonVPN, care adaugă un strat de protecție dacă aveți nevoie. Există și o perioadă de rambursare de 30 de zile.

De ce ai nevoie de un VPN pentru Netflix

Folosirea unui VPN în timp ce sunteți online este mai importantă decât a fost vreodată. VPN-urile oferă o protecție deosebită împotriva multor lucruri, precum infracțiuni informatice, supraveghere și orice altceva legat de confidențialitatea web. Cu toate acestea, există mai mult pentru VPN-uri decât doar salvgardarea, iar a te ajuta să intri în Netflix și alte servicii de streaming este doar un alt beneficiu pentru a avea unul.

Geoblocuri Netflix

Anumite țări nu au acces deloc la Netflix. Dacă vă aflați într-o astfel de țară, un VPN vă va permite să alegeți un server dintr-o țară care să poată accesa și să vă facă să arătați ca și cum sunteți fizic acolo. Cu toate acestea, chiar dacă aveți acces la Netflix, nu înseamnă că puteți viziona totul în biblioteca sa.

Acest lucru se datorează geoblocurilor. Dacă nu ați auzit niciodată de acest termen, vă puteți extinde cunoștințele citind ghidul nostru de geoblocare. Pe scurt, totuși, este practic în cazul în care un anumit conținut este disponibil numai într-o anumită regiune. 

De exemplu, seria Spion-thriller Homeland este pe Netflix, dar este disponibilă doar în biblioteca din Marea Britanie. În mod similar, serialul Crime Call Saul este disponibil atât în ​​S.U.A., cât și în Marea Britanie Netflix, dar versiunea din Marea Britanie are sezoane unul până la patru, iar biblioteca din SUA are doar anotimpuri una până la trei.

Încă o dată, aici vă poate ajuta un VPN. Dacă sunteți în Statele Unite și doriți să urmăriți al patrulea sezon al Better Call Saul, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din Marea Britanie. Există o mulțime de alte spectacole Netflix, care sunt exclusiv și pentru anumite țări, dar le vei putea accesa cu un VPN bun. Cu unul, puteți viziona Netflix cu un VPN de oriunde.

Dacă, de exemplu, călătorești în străinătate, poți urmări Netflix din alte țări, chiar dacă nu ești fizic acolo. 

Interdicția VPN Netflix

Acum, după ce am făcut ca Netflix să pară o plimbare în parc, vă vom spune că nu este așa. Deși eludarea unei restricții regionale este de obicei ușoară prin alegerea unui server adecvat, interzicerea VPN Netflix este o barieră suplimentară pe care doar o mână de servicii VPN le poate sparge, deoarece Netflix blochează frecvent VPN-urile..

Motivul se datorează faptului că, deși o mulțime de conținut din serviciul de streaming este produs de Netflix în sine, există încă o mulțime care nu este. Restul este produs de alte companii și ajung să spună unde este arătat. Dacă o companie a vândut drepturile asupra unei rețele, înseamnă că Netflix nu poate avea emisiunea inclusă în biblioteca țării respective.

Înainte de interzicerea VPN a Netflix, din ce în ce mai multe persoane foloseau VPN-urile pentru a accesa emisiunile TV ale Netflix, distribuitorii au făcut presiune asupra Netflix pentru a împiedica accesul la un serviciu. Atunci s-a născut sistemul sofisticat de detectare a VPN-ului Netflix și motivul pentru care mulți utilizatori sunt loviti de eroarea de proxy Netflix până când opresc VPN.

Din fericire, însă, mulți furnizori VPN au luat provocarea modalității de a debloca Netflix și pot fi incluși în aceste liste. Acordat, este un joc pentru pisici și mouse și s-ar putea să găsiți că VPN-ul ales trebuie să efectueze unele ajustări la serviciul său de fiecare dată când Netflix îl prinde, dar dacă selectați unul care are mai multe servere de lucru, ar trebui să fiți bine.

Cum să alegeți cel mai bun VPN Netflix

Când vine vorba de alegerea unui VPN funcțional pentru Netflix, cea mai mare întrebare este dacă este sau nu suficient de puternic pentru a descompune peretele Netflix fără a primi un mesaj de eroare și a face în mod constant. 

După aceea, mai sunt alți câțiva factori de luat în considerare. Pentru alegerile noastre, ne-am asigurat că VPN-urile pot intra în Netflix nedetectate, dar am luat în considerare și următoarele criterii.

Viteza și performanța în streaming

Nu are prea mult rost să intri în Netflix dacă viteza VPN este atât de lentă încât nu poți efectua în flux nimic. Cu cât viteza VPN este mai rapidă, cu atât va fi mai puțin șansa să strigați într-un cerc de tamponare. Nu numai că, un server rapid înseamnă că puteți transmite flux la 1080p, sau chiar 4K. 

Cu toate că nu toate selecțiile noastre se numără printre cele mai rapide de pe piață, acestea păstrează totuși un fel de valoare pentru a intra în Netflix.

Lățime de bandă

Majoritatea furnizorilor oferă o lățime de bandă nelimitată, dar sunt puține cele ciudate. Alocația de lățime de bandă este importantă, deoarece streamingul o poate mânca destul de repede, iar dacă atinge limita, VPN va înceta. 

Imaginează-ți că ești pe cale să afli cine este vinovatul în Sherlock și vei fi dat afară. Pierderea VPN va însemna, de asemenea, că ați rămas vulnerabil cu confidențialitatea în joc.

Rețea de servere

Dacă trebuie să vizionați Netflix peste mări, o rețea de servere bună vă va permite să urmăriți Netflix cu un VPN. Dacă există o altă țară la care doriți să accesați, trebuie să verificați dacă VPN are servere acolo. Alegerea unui VPN care are un număr de servere în mai multe țări este o idee bună, astfel încât să puteți ocoli orice geoblocări și să aruncați o privire pe diferite biblioteci.

Facilitatea utilizatorului și dispozitivele

Newbies și techies vor diferi în ceea ce doresc de la un client VPN. Dacă ești un începător, cel mai probabil preferați ca interfața să fie cât mai simplă și să facă totul pentru tine. 

Dacă sunteți un pic mai tehnic, este posibil să apreciați un VPN cu un meniu de setări bun cu care să faceți legătura. Unele aplicații sunt cele mai bune din ambele lumi, dar este ceva de verificat.

Este, de asemenea, o idee bună să verificați dacă VPN-ul este compatibil cu dispozitivul dvs. Majoritatea VPN-urilor sunt potrivite pentru Windows, macOS, Android și iOS, dar unii au clienți pentru Linux, precum și alte dispozitive, cum ar fi televizoarele inteligente.

Preț

Pentru a obține o VPN care funcționează de fapt cu Netflix, va trebui să cheltuiți cel puțin o parte din banii câștigați cu greu. Acestea fiind spuse, costul variază în funcție de fiecare furnizor. Ar trebui să vă asigurați că vă puteți permite, împreună cu abonamentul dvs. Netflix și că optați pentru cel mai eficient cost.

Pot folosi un VPN gratuit pentru Netflix?

Deși există unele VPN-uri gratuite destul de decente – cum ar fi planurile menționate mai sus – cele mai multe stand-alone, VPN-urile gratuite sunt o idee proastă, în special pentru Netflix. Ca atare, nu există nicio adevărată VPN gratuită pentru Netflix.

Pentru unul, nu există multe – dacă există – VPN-uri gratuite care funcționează cu Netflix. În plus, magazinele de aplicații sunt inundate cu opțiuni gratuite care să vă ispitească, dar multe dintre acestea nu vor face altceva decât să vă provoace probleme. 

Există unii care sunt deghizați ca VPN, dar, în realitate, sunt doar un virus care așteaptă să vă infecteze dispozitivul. Alții au o anumită securitate inclusă, dar obiectivul lor principal este de a obține informații de la dvs. și de a le vinde altor companii. Cel mai rău ghid pentru VPN-ul nostru gratuit intră într-un detaliu mult mai mare, dar le-am evitat.

Vă puteți proteja de întâlniri periculoase prin instalarea unui antivirus decent, cum ar fi Bitdefender (citiți recenzia noastră Antivirus Bitdefender). Totuși, cel mai bine este să vă scoateți portofelul și să mergeți cu un furnizor de încredere din primăvara.

Gânduri finale

Netflix este o piuliță greu de crăpat când vine vorba de streaming cu un VPN. Indiferent dacă călătoriți și doriți să accesați biblioteca din țara de origine, doriți să vizionați un spectacol sau un film care nu este disponibil unde vă aflați sau dacă sunteți blocat să folosiți serviciul în totalitate, un VPN vă poate ajuta. Cu toate acestea, va trebui să fie echipat cu un jackhammer virtual pentru a trece prin peretele VPN al Netflix.

Din fericire, există câteva opțiuni VPN care sunt înarmate cu instrumentele potrivite pentru job. Există, însă, și alți factori de luat în considerare. Viteza, alocația de lățime de bandă și rețeaua de server sunt, de asemenea, considerente de top. 

ExpressVPN îndeplinește toate cerințele pentru un VPN Netflix. Se poate ocoli cu ușurință interdicția Netflix și orice geoblocuri pe parcurs. Are viteze rapide de trăsnet, lățime de bandă nelimitată și o răspândire masivă a serverului. Tot ceea ce îl face cu ușurință este cel mai bun VPN pentru streaming Netflix, iar garanția sa de returnare a banilor de 30 de zile înseamnă că nu aveți nimic de pierdut. 

Care este experiența dvs. cu utilizarea unui VPN pentru Netflix? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vedeți și celelalte articole VPN și biblioteca noastră de divertisment în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me