Cel mai bun VPN pentru Hulu din 2020: lupta cu interdicția VPN

Hulu este un serviciu de streaming popular, dar este disponibil numai în S.U.A. Aceasta înseamnă că singurul mod în care îl poți accesa dacă călătorești sau locuiești într-o altă țară este cu un VPN. Nu este la fel de simplu decât doar conectarea prin orice VPN. Hulu este dificil de deblocat, dar unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Hulu vă va intra.


Dacă aveți nevoie de un răspuns rapid, ar trebui să vă înscrieți la CyberGhost. Este o VPN grozavă care deblochează Hulu fără un cârlig. Are o rețea imensă de server, viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. Puteți profita de o probă gratuită de șapte zile pentru utilizatorii de telefonie mobilă sau o probă de 24 de ore dacă sunteți pe un desktop.

Hulu are o multitudine de conținut și, dacă îți lipsește emisiunea preferată pentru că nu poți accesa serviciul, o rețea privată virtuală este răspunsul tău. Vom vorbi mai mult despre motivul pentru care ai nevoie de o VPN mai târziu, dar pe scurt, te va ajuta să obții o adresă IP a Statelor Unite, înșelându-l pe Hulu să crezi că ești acolo.

Cel mai bun VPN pentru Hulu

 1. CyberGhost – Acces constant cu servere de streaming optimizate, ieftin
 2. ExpressVPN – viteze rapide, acces inconsistent
 3. NordVPN – Acces constant, dar unele servere sunt lente
 4. Windscribe – Servere de streaming Windflix, conexiuni nelimitate
 5. VyprVPN – Acces constant, dar calitatea de streaming poate fi scăzută
 6. ProtonVPN – Plan gratuit cu lățime de bandă nelimitată, dar viteze lente

1. CyberGhost

CyberGhost este cea mai bună alegere când vine vorba de intrarea în Hulu. El s-a clasat pe locul trei în cel mai bun VPN al nostru pentru redresarea fluxurilor și, deși s-ar putea să nu fie VPN-ul nostru de top în general, există câteva motive bune pentru care este prima noastră alegere pentru Hulu.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Pentru început, CyberGhost vine cu servere VPN din întreaga lume care sunt optimizate pentru anumite servicii, inclusiv streaming. Am testat unele dintre aceste servere pentru revizuirea noastră CyberGhost și a putut debloca Hulu – precum și multe alte servicii de streaming – în mod impecabil și constant.

Deși CyberGhost are o rețea de server masivă, nu există nicio confuzie cu privire la care este cel mai bun pentru Hulu. Făcând clic pe fila „pentru streaming”, veți vedea o serie de servere pentru diferite țări, dar sub fiecare dintre ele, CyberGhost vă spune pentru ce serviciu este optimizat. 

Cu CyberGhost există însă un dezavantaj și aceasta este viteza. Nu este complet lent, dar în testarea noastră, am constatat că acesta devine mai lent pe distanțe lungi. În plus, viteza sa va depinde de protocolul pe care îl utilizați. De exemplu, am descoperit că utilizarea OpenVPN poate încetini. Totuși, VPN ține bine atunci când transmiteți fluxul și veți obține o lățime de bandă nelimitată.

Celelalte funcții ale CyberGhost

Securitatea CyberGhost este bună și folosește criptarea AES de 256 biți. De asemenea, vine cu un comutator de ucidere activat permanent. Este bine într-un fel, deoarece un comutator de ucidere vă va tăia conexiunea dacă VPN eșuează și vă va păstra în siguranță. Acestea fiind spuse, faptul că nu îl poți opri este enervant; nimeni nu vrea să fie tăiat la mijlocul spectacolului. 

Puteți utiliza CyberGhost pe Windows, macOS, Android și iOS. Este ușor de utilizat, chiar dacă interfața obișnuiește să obișnuiască. Puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, doar în cazul în care alții vor să urmărească altceva. Rețineți, totuși, că șapte este și limita pentru instalații.

CyberGhost este un VPN ieftin cu o performanță impresionantă. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să optați pentru planul lunar. Planurile mai lungi au reduceri bune și există o probă gratuită de șapte zile pe Android și iOS sau o probă de 24 de ore pentru computere desktop. În plus, există o garanție de înapoiere, care este de 14 zile pentru planul lunar și 45 de zile pentru cele mai lungi.

2. ExpressVPN

Al doilea selecție este ExpressVPN, care este cel mai bun VPN în general. Adesea este prima noastră alegere și, deși am constatat că ar putea debloca Hulu în timpul testării noastre, pur și simplu nu are consistența pe care CyberGhost o face. ExpressVPN este impresionant când a intrat în alte platforme și este alegerea noastră de top VPN atât pentru Netflix cât și pentru BBC iPlayer.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN nu are servere optimizate special pentru streaming, astfel încât să puteți accesa aproape orice platformă din rețeaua sa, în general. Cu toate acestea, asta înseamnă că aveți sarcina de a căuta un server compatibil. Din fericire, totuși, nu este prea greu. Există mai mult de 3.000 de servere pe tot globul, iar multe dintre acestea sunt distribuite în Statele Unite.

Vitezele ExpressVPN sunt superbe. Este cel mai rapid VPN pe care l-am testat și, cu lățimea de bandă nelimitată, experiența dvs. de streaming ar trebui să fie de top, după ce ați găsit serverul potrivit. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

De asemenea, are o securitate deosebită, care are un comutator de ucidere activat automat, cu excepția faptului că îl puteți opri. Puteți utiliza ExpressVPN pe Windows, macOS, Android și iOS, precum și pe dispozitive de streaming, precum Roku și Amazon Fire TV. 

VPN permite până la cinci conexiuni simultane. În plus, este ușor de utilizat și are o interfață simplificată, perfectă pentru începători și tehnici.

ExpressVPN este scump în comparație cu alte servicii, dar primești mult pentru banii tăi. Deși CyberGhost este mai bun pentru Hulu, ExpressVPN îl bate în multe alte zone. Puteți economisi bani optând pentru un plan mai lung și există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, pentru liniște sufletească.

3. NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună pentru Hulu. Poate să intre în serviciu ușor și constant. Acestea fiind spuse, VPN vine al treilea din cauza inconsistenței sale în rețea. 

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Rețeaua de servere a NordVPN este uriașă și, deși poate debloca Hulu, am dat peste unele servere care nu aveau ce avea nevoie pentru a transmite conținutul lui Hulu. Unele servere au viteze rapide, dar altele au opusul complet.

Viteza rapidă generală a ExpressVPN înseamnă că trebuie doar să găsești un server care să deblocheze Hulu. Cu NordVPN, nu este un caz de acces, ci găsește un server suficient de bun pentru a face flux și care poate dura timp. Totuși, după ce găsiți una, este minunat și nu există limite de lățime de bandă de care să vă faceți griji. Citiți mai multe în recenzia noastră NordVPN.

Securitatea sa este printre unele dintre cele mai bune de pe piață și este inclus un opțional de comutare a omorârii. Ca și CyberGhost, NordVPN vine cu servere specializate. Niciunul dintre acestea nu este optimizat pentru streaming, dar primiți altele, inclusiv servere dublu-hop pentru o protecție suplimentară, precum și servere peer-to-peer care sunt suficient de bune pentru a face din NordVPN cele mai bune VPN-uri noastre pentru torrenting.

NordVPN este ușor de utilizat, cu o hartă intuitivă pentru alegerea locației serverului. Poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS și puteți avea șase dispozitive conectate în același timp.

Veți obține multe pentru banii dvs. cu NordVPN. Prețul său este echitabil și puteți reduce costurile mai mult, optând pentru un abonament mai lung. Există, de asemenea, o perioadă de rambursare de 30 de zile.

4. Parbriz

Următorul este Windscribe, care oferă atât un plan plătit, cât și gratuit. Planul său gratuit este destul de bun și a câștigat primul loc în cea mai bună piesă a noastră de servicii VPN gratuite. Cu toate acestea, pentru acest roundup, planul gratuit nu îl va reduce. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul testării pentru revizuirea Windscribe, am găsit serverele sale inutile pentru accesarea Hulu.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Accesarea BBC iPlayer și Amazon Prime Video pe serverele gratuite a fost ușor, dar nu sunt bune pentru Hulu sau Netflix. Din fericire, totuși, Windscribe are unele servere Windflix special create pentru streaming. Sunt disponibile pentru SUA, Marea Britanie, Canada și Japonia și funcționează. Unele dintre celelalte servere plătite funcționează cu Hulu, dar nu este garantat.

Viteza parbrizului este bună, dar nu sunt la fel de bune ca alegerile noastre de top. Este securizat și are multe funcții, inclusiv un comutator de ucidere. Este, de asemenea, ușor de utilizat și oferă o interfață fără vopsele. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS și vă permite să conectați simultan un număr nelimitat de dispozitive. 

În ceea ce privește alocația de lățime de bandă, aceasta va depinde de planul pe care îl alegeți. Planul gratuit vă limitează la 2 GB pe lună, dar acesta este de până la 10 GB dacă introduceți o adresă de e-mail validă la înregistrare. Cu toate acestea, nu puteți utiliza serverele Windflix în planul gratuit. Planul complet plătit vă oferă o lățime de bandă nelimitată, dar există o modalitate mai ieftină de a transmite Hulu.

Folosind planul de construire a unui Windscribe, puteți adăuga un server Windflix și date nelimitate pentru doar 2 USD pe lună. Deși este posibil să nu fie VPN-ul de top, în general, oferă cu siguranță o modalitate de a urmări Hulu și de a vă asigura cu o taxă minimă. Nu există nicio politică oficială de rambursare, dar puteți solicita o rambursare în termen de trei zile de la cumpărare.

5. VyprVPN

VyprVPN nu iese în evidență în comparație cu furnizorii noștri de top, dar are anumite calități care nu pot fi ignorate. Una dintre aceste calități este capacitatea sa de a accesa servicii de streaming, inclusiv Hulu. În testele noastre pentru revizuirea noastră VyprVPN, a accesat constant Hulu pe fiecare server pe care l-am încercat, fără ca noi să regăsim nicio setare.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vine cu protocolul său proprietar Chameleon, care este conceput pentru a ajuta la streaming în timp ce adaugă un plus de securitate, dar am constatat că nu era necesar. În plus, deși viteza VyprVPN nu arată prea mult pe hârtie, în practică funcționează bine pe majoritatea serverelor. Acestea fiind spuse, nu toate sunt rapide și de multe ori poți fi prezentat cu o rezoluție scăzută.

VyprVPN vine cu o lățime de bandă nelimitată, iar securitatea sa este excelentă și personalizabilă. Este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS și, deși interfața sa nu este cea mai bună, nu este greu de utilizat. 

Prețul pe care îl plătiți va depinde de ce pachet alegeți. Planul Standard vă oferă trei conexiuni simultane, iar planul Premium vă oferă cinci conexiuni, precum și utilizarea protocolului său Chameleon. 

Puteți alege între un plan lunar sau anual, deși cel anual funcționează mai bine pe termen lung. Există, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

6. ProtonVPN

Ultima noastră intrare este ProtonVPN. Nu se află în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming line, deoarece vitezele sale îl reduc, dar considerăm că merită totuși un loc pe lista noastră VPN Hulu, datorită faptului că poate accesa cu ușurință platforma. 

protonvpn-bord-slider-1

protonVPN-interfață-slider-2

protonvpn-profile-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunelare-slider-5

Anterior

Următor →

Nu este cel mai lent VPN de acolo, dar ar putea face cu siguranță o lovitură în spate. În testarea noastră de analiză ProtonVPN, am constatat că, deși nu are nicio problemă în accesarea serviciilor de streaming, fluxurile reale necesită un timp pentru a se încărca. Acestea fiind spuse, am avut mai mult noroc când am ignorat serverele recomandate de ProtonVPN și ne-am ales singuri, așa că ține cont de asta.

Securitatea ProtonVPN este impresionantă, cu criptare AES de 256 biți și utilizarea serverelor sale Secure Core (disponibile pe anumite planuri). VPN are, de asemenea, o interfață de utilizator bună și poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS.

Unul dintre celelalte motive pentru care ProtonVPN a făcut lista noastră este din cauza planului său generos gratuit. Deși are o viteză bună, ProtonVPN oferă utilizatorilor săi o lățime de bandă nelimitată atât pentru planurile sale plătite, cât și pentru cele gratuite, ceea ce este rar. Planul gratuit vă oferă o singură conexiune și acces la trei servere, care include S.U.A. Trebuie să vă avertizăm că serverele sale gratuite nu sunt grozave.

Dacă doriți să vă asigurați că aveți acces la servere mai fiabile, planul plătit al ProtonVPN are trei forme. Planul său de bază vă oferă două conexiuni simultane și utilizarea tuturor serverelor sale. Planul Plus vă oferă tot ceea ce include planul de bază, precum și cinci conexiuni simultane și utilizarea serverelor sale optimizate. 

Ultimul plan este cel vizionar. Vă oferă toate cele de mai sus, 10 conexiuni simultane și utilizarea serviciului său de e-mail criptat, ProtonMail. Cu toate acestea, este costisitor și primești tot ce ai nevoie în planul Plus. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care vă răzgândiți.

Cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru Hulu

Principalul obiectiv aici este dacă serviciul VPN poate sau nu accesa Hulu. Toate selecțiile noastre pot debloca Hulu, dar am luat în considerare și consecvența. Aceasta înseamnă că pot accesa serviciul cu ușurință pe mai multe servere. Pentru a vă asigura că aveți o experiență de streaming bună, există și alte funcții de luat în considerare.

Viteză și lățime de bandă

Viteza VPN este un factor important. Vitezele rapide înseamnă că VPN-ul este capabil să transmită fluxul la o rezoluție bună – chiar 4K pe anumite dispozitive. Dacă alegeți o VPN lentă, veți suferi de tamponare, timp de încărcare lent și, eventual, chiar o eșec complet de încărcare. 

În plus, doriți să alegeți un VPN care are o alocare decentă pentru lățime de bandă. Datele nelimitate sunt cele mai bune, deoarece nu va trebui să vă faceți griji pentru a atinge o limită. Dacă atingeți limita, VPN nu va mai funcționa și nu veți mai putea viziona Hulu.

Rețea de servere

Rețeaua de servere este de asemenea importantă. Pentru a accesa Hulu, trebuie să vă conectați la un server din S.U.A. Aproape toate VPN-urile au servere în Statele Unite, dar ar trebui să verificați încă înainte de a vă înscrie. În plus, cu cât sunt mai multe, cu atât ai mai multe șanse de a găsi unul care să funcționeze și să aibă viteze bune.

Securitate

Deși securitatea și confidențialitatea nu vă vor ajuta să urmăriți emisiunea preferată, acestea sunt totuși importante. O bună securitate vă va proteja de orice pericol online. Dacă doriți doar să vizionați Hulu la televizor, nu este o problemă atât de mare. Cu toate acestea, dacă doriți să urmăriți The Handmaid’s Tale folosind WiFi-ul magazinului de cafea local, aceasta este o altă poveste.

Lucrul cu WiFi public este că nu știi niciodată cât de sigură este conexiunea. Dacă vă conectați la acesta fără nicio protecție, cereți probleme. Informațiile dvs. personale și detaliile cărții de credit pot fi furate sau puteți fi infectat cu malware sau spyware. Utilizarea unui VPN – precum și a unui antivirus decent – vă poate ajuta să vă păstrați în siguranță.

Ușor de utilizat și compatibilitatea dispozitivului

Ușoritatea utilizatorului este ceva de care trebuie să țineți cont, deși această zonă va depinde și de experiența anterioară cu VPN-urile. Dacă sunteți un începător, veți dori ceva simplu care să vă poată conecta rapid, dar dacă sunteți un tehnician, puteți aprecia ceva care poate fi mai modificabil. 

De asemenea, veți dori să verificați dacă VPN este compatibil cu dispozitivul dvs. Furnizorii VPN acceptă de obicei cele mai populare sisteme de operare – Windows, macOS, Android și iOS – dar unele includ alte sisteme de operare, cum ar fi Linux sau televizoarele inteligente.

Preț

Aici, la Cloudwards.net, ne concentrăm mai mult pe valoarea pe care o obțineți, decât pe costul real. Acestea fiind spuse, este încă important să vă asigurați că vă puteți permite VPN-ul și, de multe ori, puteți beneficia și de reduceri..

De ce am nevoie de un VPN pentru Hulu?

Dacă introduceți „VPN” într-un magazin de aplicații sau motor de căutare, veți vedea o mulțime de VPN-uri gratuite. Cu toate acestea, înainte de a fi vândut pe baza unuia de a fi gratuit, trebuie să știi câteva lucruri.

Deși nu toate VPN-urile gratuite sunt proaste – cum ar fi planul gratuit al Windscribe – există multe care nu îl reduc. De exemplu, un VPN s-ar putea face publicitate ca fiind extrem de sigur și mare în ceea ce privește confidențialitatea, dar, în realitate, ar putea avea o protecție redusă și să-și alimenteze datele personale direct companiilor de marketing. 

Programele malware pot fi adesea așteptate și în fișierele de instalare ale unor VPN-uri. Dacă aveți un antivirus instalat vă va proteja de atacuri neașteptate, dar ar trebui să rămâneți în continuare vigilenți.

Puteți citi mai multe despre cât de rău pot fi VPN-urile gratuite în cel mai rău ghid VPN gratuit, dar vă recomandăm să stați departe de orice servicii care par umbrite. Verificați politica de confidențialitate a VPN-ului, recenziile și orice alte informații pe care le puteți găsi înainte de a intra.

Gânduri finale

Hulu nu este cel mai ușor serviciu de streaming în care să vă accesați, însă utilizarea unuia dintre picturile noastre VPN Hulu vă va ajuta să ocoliți blocurile. Nu ar trebui să aveți nicio problemă să vizionați emisiunea dvs. Hulu preferată, cu condiția să alegeți un server VPN decent în S.U.A. Pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență, VPN ar trebui să aibă, de asemenea, viteze bune și o alocație de bandă decentă..

Dintre toți furnizorii de VPN, CyberGhost are votul nostru pentru Hulu. Are o mulțime de servere, viteze bune și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, este ieftin și vine cu o garanție de returnare a banilor, în cazul în care vă răzgândiți.

Ați folosit un VPN pentru a debloca Hulu? Povestiți-ne despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii. Vezi și alte articole VPN și arhiva de streaming. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map