Cel mai bun VPN pentru ESPN 2020

Dacă sunteți fan sportiv, șansele sunt ca ESPN să fie o parte obișnuită a dietei dvs. de televiziune. Dacă sportul tău de alegere este prezentat la una dintre filialele străine ale ESPN, singura modalitate de a continua să înveselești echipa ta preferată este folosirea unei rețele private virtuale. Acesta este motivul pentru care echipa Cloudwards.net a pregătit acest ghid pentru cel mai bun VPN pentru ESPN.


ESPN nu este la fel peste tot. În timp ce rezidenții americani se bucură de baseball, fotbal, fotbal, baschet și hochei, diferite țări apreciază diferite sporturi. De exemplu, afiliatul australian al ESPN arată cricket și rugby, care nu sunt disponibile în S.U.A..

Acestea fiind spuse, nu toate VPN-urile sunt create egale. Aveți nevoie de un sistem echipat cu o combinație de viteze de streaming rapide și capacitatea de a ocoli geoblocurile. Am eliminat lista noastră cu cei mai buni furnizori VPN pentru a determina care sunt optimi pentru vizionarea ESPN fără cablu.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea unei alternative ESPN, consultați fuboTV, un canal de streaming excelent pentru sport, precum și alte divertisment.

Cel mai bun VPN pentru ESPN 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru ESPN?

Toate VPN-urile vă reduc viteza, dar unele, cum ar fi BoxPN, elimină prea mult cât puteți citi în recenzia BoxPN) Acesta este motivul pentru care am apelat la lista noastră cu cei mai rapide furnizori VPN pentru a determina cele mai bune VPN-uri pentru streaming ESPN..

Doriți să vă asigurați că veți continua să obțineți viteze de descărcare între 3 megabit pe secundă și 25 Mbps atunci când vă conectați la VPN. Este recomandat ca viteza dvs. de internet să fie de cel puțin 3 Mbps pentru streaming de definiție standard, 5 Mbps pentru definiție înaltă și până la 25 Mbps pentru 4K sau Ultra HD.

Netflix are unul dintre cele mai bune sisteme de detectare VPN din lume, dar nu este perfect. Există modalități de a bate interdicția Netflix VPN. Pentru ESPN, fanii sportului vor dori un VPN care are un istoric de deblocare a sistemelor avansate.

De asemenea, doriți un VPN care are multe servere în întreaga lume. Dacă de exemplu, urmăriți fotbalul german, de exemplu, va trebui să accesați un server în Germania. Cu cât mai multe servere are un VPN, cu atât va fi mai eficient în streamingul ESPN (alternativ, consultați cel mai bun VPN pentru Germania).

Dacă doriți doar să vă bucurați de noaptea de hochei în Canada, nu doriți o VPN dificilă sau confuză pentru configurare și utilizare. O VPN de top se va conecta la apăsarea unui buton și va naviga între servere fără probleme.

1. Cel mai bun VPN pentru ESPN: ExpressVPN

Nu numai că ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru ESPN, ci este cel mai bun VPN în general. ExpressVPN durează în mod constant primul an după an. În plan sportiv, imaginați-vă o echipă de vis cu Lebron James, Shaq, Michael Jordan și Kobe Bryant. Cât de bun este acest VPN.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN este rapid și va debloca aproape orice. Este cel mai bun VPN pentru Netflix, precum și cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer. Acesta nu va avea probleme de streaming ESPN.

ExpressVPN are o selecție impresionantă de server, numărând 148 de locații în 94 de țări. Nuci de sport ar trebui să aibă nicio problemă în accesarea țării la alegere.

Ne-a plăcut interfața sa de utilizator. Este simplu și eficient, cu un singur buton activând și oprit serviciul. Un meniu lateral la îndemână vă permite să selectați țara la alegere cu un clic, astfel încât să puteți urmări baseball-ul din New York un minut și hochea rusă următorul.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN folosește OpenVPN ca principal protocol de tunel și îl împerechează cu criptarea AES de 256 biți. Aceasta este cea mai sigură combinație de pe planetă și permite o experiență anonimă de navigare web. Securitatea sa puternică a ajutat-o ​​să obțină note mari în recenzia noastră ExpressVPN.

Dispune de un comutator de oprire care încheie conexiunea VPN în cazul unei scurgeri IP.

Puteți instala ExpressVPN în multe medii, inclusiv sisteme de operare Windows, macOS și Linux; Dispozitive mobile Android, BlackBerry și iOS; și routere. În mod neobișnuit, are extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari și poate fi folosit chiar și cu Apple TV și Amazon Fire TV.

ExpressVPN are o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât nu există niciun risc să o încercați.

2. NordVPN

Clasat constant pe locul doi în lume, NordVPN nu ar trebui să aibă nicio problemă deblocarea conținutului ESPN.

Când l-am testat, serviciul nu a avut probleme în ceea ce privește Netflix, Hulu, BBC iPlayer sau Amazon Prime Video. Având în vedere că, ESPN nu ar trebui să prezinte nicio problemă pentru aceasta.

NordVPN este mai lent decât ExpressVPN, dar este destul de rapid pentru a face flux. Pentru mai multe despre cum se compară cele două, citiți articolul nostru ExpressVPN și NordVPN.

Anterior

Următor →

Totuși, s-au înregistrat scăderi în viteză, așa că ați avea nevoie de o conexiune la internet neprotejată destul de rapid pentru a viziona conținut 4K și Ultra HD.

Ceea ce situează NordVPN atât de sus pe această listă este selecția sa masivă de server. Are peste 5.000 de servere în 60 de țări. Aceasta include șase continente și aproape fiecare oraș important din lume. Indiferent ce sport căutați să urmăriți, NordVPN are un server pentru a vă duce acolo.

NordVPN este un alt serviciu ușor de utilizat, care se conectează cu apăsarea unui buton. Este simplu de instalat și de utilizat fără efort. Comutarea între țări este la fel de ușoară precum schimbarea canalelor la televizor.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

În review-ul nostru NordVPN, am observat că se conectează la până la șase dispozitive simultan, permițându-vă să extindeți protecția sa la întreaga familie. De asemenea, funcționează cu routere wireless, creând o rețea sigură care va asigura siguranța dispozitivelor inteligente de acasă.

Vorbind despre securitate, NordVPN acceptă o serie de protocoale de tunel, principalul dintre acestea fiind OpenVPN. De asemenea, are IPSec, PPTP, L2TP și SSTP, pentru sistemele care au timp greu cu OpenVPN. Majoritatea protocoalelor funcționează cu criptarea AES pe 256 biți, despre care puteți citi în descrierea articolului nostru de criptare.

De asemenea, are un preț bun, cu planuri de până la 2,99 USD pe lună timp de trei ani. Acest tip de preț este practic neauzit pentru un VPN atât de bun.

3. TorGuard

Nu veți avea probleme cu bufferul în timp ce urmăriți ESPN cu TorGuard. Are viteze înflăcărate rapid, care sunt depășite doar prin ExpressVPN și Accesul la internet privat (citiți recenzia PIA).

Fiecare server pe care l-am testat poate suporta cerințe 4K și Ultra HD. La fel ca în majoritatea VPN-urilor, latența a crescut odată cu distanța, dar chiar și la traversarea globului, TorGuard nu a scăzut niciodată în afara limitei acceptabile.

TorGuard-Glisor1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

TorGuard nu a reușit să deblocheze Netflix sau BBC iPlayer de unul singur, dar serviciul vinde adrese IP dedicate streamingului pentru un plus de 7,99 USD pe lună..

Aceste suplimente funcționează ca un farmec, dar sunt vândute în funcție de fiecare țară. Dacă doriți acces la conținut din Canada, Anglia și Australia, ar trebui să plătiți pentru trei adrese dedicate.

Rețeaua TorGuard este formată din peste 3.000 de servere din 55 de țări. Captura este că nu vă puteți conecta la fiecare în parte. În schimb, alegeți unul dintre cele 68 de centre de date, iar VPN vă atribuie unui server din acea zonă. Majoritatea țărilor au un singur centru de date, deci nu este o mare problemă pentru cei care încearcă să acceseze un flux ESPN.

În ceea ce privește clientul, TorGuard este simplu. Programul începe în bara de activități a computerului, astfel încât va trebui să faceți clic dreapta pentru a accesa interfața sa de utilizator. Interfața de utilizare este mai mare decât majoritatea, dar se termină. Dacă doriți să comutați serverele, va trebui să vă deconectați de la serviciu, ceea ce poate fi enervant.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard îți iese în evidență pentru a te asigura că experiența ta rămâne privată. Deși acest lucru nu contează foarte mult pentru deblocarea ESPN, a avut o impresie puternică asupra noastră în recenzia noastră TorGuard.

Serviciul vă permite să conectați cinci dispozitive simultan pe un singur cont. Dacă doriți mai mult decât atât, puteți achiziționa până la 20 de dispozitive suplimentare pentru 1 USD pe bucată. Puteți, de asemenea, conecta TorGuard la un router wireless, astfel încât întreaga rețea de birou sau de birou poate intra sub protecția sa.

Este un VPN solid, fără înregistrare, fără scurgeri și cu un comutator de ucidere pentru a vă menține în siguranță. De asemenea, vine cu un blocant de reclame și instrumente pe care le puteți utiliza pentru a verifica scurgeri de IP.

TorGuard a fost creat special pentru torrenting și arată. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri noastre pentru torrenting.

4. CyberGhost

În ciuda câtorva probleme legate de unele erori de proxy Netflix, CyberGhost a reușit să deblocheze Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer. Fanii ESPN ar trebui să aibă încredere în capacitatea sa de a debloca sporturile preferate.

Cu 4.800 de servere în peste 50 de țări, VPN este bine reprezentat și ar trebui să permită fanilor sportivi să acceseze ESPN în regiuni din întreaga lume. Poate rezista să adauge mai multe țări din Africa și Asia pentru a-și îmbunătăți lista, dar majoritatea zonelor care primesc ESPN sunt reprezentate, inclusiv fiecare țară din Europa.

În ceea ce privește viteze, CyberGhost are tarife bune, dar nu la fel de bine ca și serviciile precum ExpressVPN și TorGuard.

Conexiunile pe distanțe scurte văd pierderi mici, dar se înrăutățește cu cât mergeți mai departe. CyberGhost este un alt serviciu care vă va oferi viteze de streaming decente dacă ați avut internet rapid aprins înainte de conectare.

Se conectează rapid și vă permite să alegeți serverul cu ușurință. Deși aspectul clientului este neplăcut, funcționează bine. Interfața utilizatorului seamănă cu ceva din Windows 10, dar ecranul de selectare a serverului este ușor de gestionat, cu posibilitatea de a selecta cele mai rapide servere, cele mai puțin populate servere sau cele optimizate pentru torrenting.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost se remarcă prin produsul său, cu o probă gratuită de șapte zile pentru Android și iOS, precum și o garanție de returnare de 45 de zile pentru orice platformă. Are multe setări personalizabile la care este accesat cu ușurință prin bara de navigare.

Puteți rula CyberGhost pe până la șapte dispozitive simultan. Majoritatea VPN-urilor vă permit să conectați dispozitive nelimitate, dar permit doar un anumit număr să funcționeze simultan. În review-ul nostru CyberGhost, am arătat că serviciul vă permite să îl instalați pe până la șapte dispozitive, iar acestea sunt singurele conexiuni pe care le veți putea utiliza.

CyberGhost este protejat de cele mai puternice protocoale de tunelare și criptare din lumea VPN. Folosește OpenVPN ca protocol principal, susținut de AES 256 biți (citiți ghidul nostru de securitate VPN pentru a afla mai multe despre acestea).

5. Parbriz

Windscribe are mult succes la deblocarea serviciilor precum Netflix. În review-ul nostru Windscribe, l-am încercat conectându-ne la câteva servere aleatorii și am obținut acces.

De asemenea, are mai multe servere numite Windflix, care sunt proiectate pentru streaming Netflix. Au lucrat și pentru noi. Asta înseamnă că fanii ESPN nu ar trebui să aibă probleme de rupere prin software-ul de blocare VPN pentru a accesa evenimente sportive cu Windscribe.

interfață parbriz

preferințe pentru parbriz

extensia browserului pentru parbriz

opțiuni de confidențialitate pentru parbriz

teste de scurgere la parbriz

Anterior

Următor →

Este un serviciu moderat rapid. La conectare există o scădere inițială a vitezei, dar reușește să mențină acest nivel pe distanțe mari. Utilizatorii de mare viteză nu vor avea nicio problemă de a transmite conținut cu o calitate netedă.

Clientul VPN este simplu și eficient. Există un singur buton mare pentru conectare și deconectare. Puteți comuta serverele ușor și puteți activa și dezactiva opțiunea de oprire a sistemului din interfața principală. Comutatorul de ucid al Windscribe este denumit un firewall din anumite motive.

Alte motive pentru care ne-a plăcut Windscribe

Windscribe este singura VPN din această listă cu o opțiune gratuită, dar asta nu înseamnă că este cea mai bună opțiune, mai ales când un serviciu precum NordVPN are un preț atât de bine (citiți comparația noastră Windscribe vs. NordVPN).

Este limitat la 10 GB lățime de bandă pe lună, deci nu vă va ajuta să difuzați Centrul Sportiv (sau nu va fi util pentru încărcarea în spațiul dvs. de stocare în cloud). Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă mențineți protejat în timpul conectării la WiFi public, este un instrument excelent.

Citiți pericolele noastre de ghid WiFi public pentru a afla mai multe.

Windscribe permite conexiuni nelimitate la dispozitiv, ceea ce este întotdeauna binevenit. Securitatea este excelentă, de asemenea, criptarea OpenVPN și AES pe 256 biți, păstrând ciberneticii în afacerea dvs..

Gânduri finale

Multe VPN-uri vă vor permite să accesați ciclul de programare sportivă de 24 de ore al ESPN, dar considerăm că alegerile noastre vă vor oferi cea mai bună experiență.

VPN-urile ne-au permis să trecem granițele în consumul nostru de media. Înarmat cu unul dintre aceste servicii de calitate, nu puteți greși. Simțim cu tărie că ExpressVPN și NordVPN au un avantaj față de ceilalți.

Ce părere aveți de lista noastră? Am aruncat un touchdown sau am aruncat mingea? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me