Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime Video în 2020: Beating Bezos

Prezența Amazon pe domeniul de streaming a crescut în ultimii ani, chiar și când serviciile de streaming devin tot mai aglomerate, odată cu sosirea de noi concurenți la stânga, la dreapta și la centru. Din perioada istorică, comedie-dramă The Wonderful Mrs. Maisel până la serialul de științe de știință The Extensie, există ceva pentru toată lumea.


Prime este disponibil pe toată lumea, cu excepția țărilor cu cenzură strictă, cum ar fi China continentală, Coreea de Nord, Iran și Siria. În toate celelalte țări, sunteți bine să mergeți, cu condiția să aveți o conexiune la internet. Dacă sunteți reținut de geoblocuri sau doriți doar confidențialitate suplimentară, una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile noastre pentru Amazon Prime Video vă poate ajuta.

Este posibil să călătoriți și să doriți să accesați biblioteca din țara de origine, sau poate există un anumit spectacol disponibil într-o altă țară. Vom vorbi mai mult despre „cum” și „de ce” mai departe, dar, indiferent de fluxurile de care aveți nevoie să parcurgeți, o rețea privată virtuală vă va ajuta. 

Folosind un VPN, vă puteți distruge locația, făcând ca serviciul de streaming să creadă că vă aflați fizic în țara aleasă. Ca bonus suplimentar, VPN vă va păstra conexiunea sigură. 

Dacă urmați o soluție rapidă, cel mai bun pariu este ExpressVPN. Citiți pentru mai multe informații despre funcțiile VPN importante, de ce ar trebui să utilizați una și de ce VPN-urile gratuite sunt o idee proastă.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime Video

 1. ExpressVPN – ajunge ușor în Amazon din străinătate
 2. NordVPN – Prime Video cu cost
 3. CyberGhost – prețuri solide
 4. Windscribe – Un mare plan gratuit
 5. VyprVPN – Securitate mare
 6. VPNArea – furnizor de chilipiruri
 7. Ivacy – acoperire bună
 8. IPVanish – Vechi credincioși

1. ExpressVPN

Dacă sunteți un cititor obișnuit la Cloudwards.net, este probabil că nu este un șoc faptul că ExpressVPN a trecut de top, dar este cu un motiv întemeiat. Nu primește doar o trecere gratuită, ci trebuie să funcționeze pentru acea poziție numărul unu, ca să zic așa. Să ne bazăm în toate motivele pentru care ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pentru Amazon Prime.

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru streamingul Amazon Prime Video, conducând chiar și cel mai bun VPN pentru compararea streamingului. Poate intra ușor în serviciu, deși s-ar putea să descoperiți că trebuie să încercați câteva servere. 

Totuși, nu ar trebui să treacă mult timp înainte să fii ocupat să urmărești emisiunea Prime preferată. În plus, dacă trebuie să îl accesați în altă parte a lumii, ExpressVPN are servere în 94 de țări.

expressvpn-review-server-navigare

Vitezele rapide ale fulgerului înseamnă că nu veți aștepta pe un ecran de încărcare, chiar și în rezoluție full HD sau 4K. Aveți, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți viziona conținutul inimii.

Celelalte funcții ale ExpressVPN

ExpressVPN v-a acoperit când vine vorba de securitate, folosind criptarea puternică pentru a vă masca adevărata identitate. Puteți citi mai multe despre securitatea acesteia în recenzia noastră completă ExpressVPN, dar când vine vorba de ușurința de utilizare, știți că este unul dintre cele mai simple VPN-uri de utilizat. 

Dacă sunteți începători, veți aprecia butonul mare „on” din mijlocul tabloului de bord. Dacă faceți clic pe acesta vă va conecta la o locație „inteligentă”. Dacă trebuie să alegeți un anumit loc, faceți pur și simplu clic pe „alegeți locația” și îl selectați pe cel de care aveți nevoie.

Un dezavantaj al ExpressVPN este costul acestuia. Este mai ieftin decât alte VPN-uri de pe piață, dar plătiți pentru calitate, așa că merită. Pentru a înmuia lovitura, ar trebui să optezi pentru un plan pe termen lung, deoarece acestea ne funcționează mai ieftin până la urmă. În plus, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

2. NordVPN

NordVPN este o altă alegere excelentă pentru Amazon Prime Video. În timp ce testam revizuirea noastră NordVPN, am verificat fiabilitatea pentru a intra în diverse servicii de streaming. Am descoperit că este capabil să intre constant în Amazon Prime Video. Cu toate acestea, unele dintre serverele pe care NordVPN le recomandă să returneze viteze lente, așa că este mai bine să alegeți unul singur. 

Deși NordVPN ar putea intra în Amazon Prime pe fiecare server pe care l-am încercat, un server lent poate afecta calitatea fluxului. Odată ce am urmărit unul rapid, experiența de streaming a fost în regulă. Aveți lățime de bandă nelimitată și, dacă aveți nevoie să accesați Prime Video din altă parte, există servere în aproximativ 60 de țări.

nordvpn-review-server-navigare

Când vine vorba de securitate, NordVPN are spatele. Folosește criptarea de top, și veți avea posibilitatea de a alege să folosiți serverele sale dublu-hop, care adaugă un alt nivel de securitate. 

NordVPN vă va păstra anonimat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este cel mai bun VPN pentru torrenting. De asemenea, este ușor de utilizat, iar prețul său oferă o valoare bună pentru bani. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, astfel încât să îi puteți da un vârtej fără griji.

3. CyberGhost

Următoarea opțiune este CyberGhost, care este un serviciu decent, care nu are nicio problemă în accesarea serviciilor de streaming. Are o listă de servere dedicate platformelor de streaming, iar cele pe care le-am testat în timpul reviziei noastre CyberGhost au funcționat perfect. În plus, CyberGhost are servere în aproximativ 90 de țări, în caz că aveți nevoie de ele.

Servere CyberGhost-Streaming-

Nu există restricții privind lățimea de bandă pentru a urmări, iar viteza sa este printre cele mai rapide. Poate fi lent pe distanțe lungi, așa cum face NordVPN, dar funcționează bine. În plus, interfața sa necesită un pic, dar nu este dificil de utilizat.

Securitatea CyberGhost este bună și vine cu un comutator de ucidere activat permanent, care vă va deconecta imediat dacă VPN eșuează. Este bine, deoarece se va asigura că datele dvs. personale sunt păstrate în secret pentru ca Amazon să nu vă poată urmări activitățile. Acestea fiind spuse, este frumos să ai cel puțin un control asupra comutatorului.

Este ieftin, dar rata lunară nu este cea mai bună opțiune. Ești mai bine să te înscrii mai mult, deoarece vei vedea unele economii. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru Android și iOS. Utilizatorii desktop pot primi și unul, dar este doar pentru o zi. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor.

4. Parbriz

Windscribe a făcut, de asemenea, lista și este demn de a fi numit cel mai bun VPN gratuit pentru Amazon Prime. Acest lucru se datorează faptului că, deși Windscribe are un plan plătit, acesta are, de asemenea, un plan gratuit generos, ceea ce a câștigat Windscribe primul loc în lista noastră de servicii VPN gratuite..

Am testat serverele gratuite ale Windscribe în timpul testării pentru revizuirea Windscribe și, deși am fost blocați să accesăm Netflix și Hulu, a fost capabil să intrăm în Amazon Prime Video și BBC iPlayer fără un cârlig..

Unul dintre dezavantajele planului gratuit este însă că primiți doar 2 GB lățime de bandă pe lună, deși este de până la 10 GB dacă deschideți un e-mail valid în timpul înregistrării. Obțineți date nelimitate cu planul plătit și, dacă doriți să accesați și Netflix sau Hulu, vă veți bucura mai bine, deoarece veți avea acces la serverele de streaming Windflix de Windscribe.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să difuzați Amazon Prime la prețuri ieftine, puteți utiliza opțiunea „construiți un plan” de Windscribe. Cu aceasta, puteți alege un server specific și date nelimitate pentru doar 2 USD pe lună.

Alte caracteristici ale Windscribe

Vitezele Windscribe nu sunt cele mai rapide, dar se descurcă foarte bine, chiar și prin streaming. Veți obține conexiuni simultane nelimitate, indiferent de planul pe care îl alegeți. Este, de asemenea, ușor de utilizat, cu o interfață simplă, fără vânt.

windscribe-review-conectat

Folosește o securitate bună chiar din cutie și poate fi personalizată. Windscribe înregistrează unele informații, dar nimic nu poate fi legat de tine sau ceva important. 

Dacă decideți să optați pentru planul plătit, planurile mai lungi oferă mai multe economii. Nu există o politică oficială de rambursare, dar dacă solicitați una în trei zile de la cumpărare, o vor prelucra. Ați putea folosi planul gratuit mai întâi, pentru a vedea dacă vă place.

5. VyprVPN

VyprVPN are câteva caracteristici impresionante, deși se încadrează în alte zone. În acest caz, cea mai importantă caracteristică este accesarea Amazon Prime Video și poate face asta cu ușurință. 

Pe hârtie, vitezele sale sunt mediocre, dar performanțele sale reale spun o poveste diferită. În timpul testării noastre, serverele sale s-au comportat bine și am putea face flux la 1080p, în cea mai mare parte.

VyprVPN-client

Aveți o lățime de bandă nelimitată, precum și o securitate excelentă. De fapt, securitatea este una dintre cele mai bune caracteristici ale VyprVPN, mai ales că vine cu propriul protocol Chameleon, care îți maschează traficul astfel încât să pară normal pentru site-urile și serviciile pe care le vizitezi.. 

Acestea fiind spuse, lipsesc în alte domenii, cum ar fi asistența pentru clienți. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

Prețul pe care îl plătiți depinde de pachetul ales. VyprVPN are două niveluri: planul Standard este livrat cu trei conexiuni, iar planul Premium este livrat cu cinci conexiuni, precum și utilizarea protocolului Chameleon. 

Puteți alege apoi planul lunar sau anual, deși cel anual funcționează mai bine din punct de vedere al prețurilor. Există, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

6. VPNArea

Nu vorbim adesea despre VPNArea. Nu este că nu ne place – ci un serviciu solid, dar nu oferă nimic special în comparație cu alegerile noastre de top. Totuși, un domeniu în care excelează este capacitatea sa de a intra în servicii de streaming. 

Serverele de streaming VPNArea pot intra ușor în majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Amazon Prime Video. În plus, acele servere de streaming sunt incluse gratuit cu abonamentul. 

Cu toate acestea, deși acest lucru este excelent, viteza generală a VPNArea nu face să reducă. Sunt destul de rapide când sunt aproape, dar toate celelalte teste au returnat viteze lente, după cum puteți citi în recenzia noastră VPNArea.

În acest sens, dacă utilizați doar un VPN pentru a scoate din spate marketingul Amazon, ar trebui să vă descurcați bine cu un server local. Securitatea sa este bună și are opțiunea de a utiliza criptarea dublu-hop, așa cum face NordVPN. Aveți, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, iar interfața sa este ușor de utilizat.

specialitate-servere vpnarea-review-

VPNArea are un preț destul de mare, în special pentru că obțineți toate clopotele și fluierele din start. Nu există suplimente costisitoare, doar un singur pachet. Tot ce trebuie să alegeți este durata, deși cele mai lungi sunt mai bune. O garanție de returnare a banilor este în vigoare, oferindu-vă timp pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..

7. Ivacy

Ivacy este un serviciu decent, care prezintă unele neajunsuri, dar caracteristicile sale îl fac o alegere corectă pentru streaming. Este livrat cu servere dedicate de streaming, care sunt optimizate pentru platforme de streaming individuale și le poate intra în toate. 

Este minunat, dar trebuie să subliniem că nu toate serverele funcționează. Cu toate acestea, Ivacy elimină o parte din frustrare circulând prin servere până când găsește una care poate accesa platforma pe care o aveți. Aveți o lățime de bandă nelimitată, iar viteza sa este impresionantă, dar inconsistentă.

Ivacy-Glisor1

Securitatea sa folosește o rată mare de criptare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rămânerea sub radar. În plus, interfața sa este ușor de utilizat, iar serverele specifice sunt organizate în file. Citiți mai multe despre acest serviciu în recenzia noastră pentru Ivacy.

Ivacy este ieftin, cu planuri pe termen lung de mare valoare. Există o garanție de returnare de 30 de zile pentru planuri mai lungi, deși planul lunar primește doar o săptămână.

8. IPVanish

Capacitatea de streaming a IPVanish nu este nimic despre care să strigăm acasă. Nu poate intra pe placul Netflix sau BBC iPlayer, dar este capabil să intre în Amazon Prime Video. Are viteze mari, cu excepția câtorva teste care obțin rezultate proaste și obțineți o lățime de bandă nelimitată. Interfața este ușor de configurat și de utilizat. Citiți recenzia noastră IPVanish pentru mai multe despre aceasta.

IPVanish-Server-List

Are caracteristici bune de securitate și puteți alege dintre o mulțime de opțiuni de protocol. Politica de confidențialitate a IPVanish este pusă la îndoială după ce anterior a colaborat cu Departamentul de securitate internă al SUA și predarea jurnalelor. Nu știm cum se menține politica de confidențialitate acum, dar nu ar trebui să aveți probleme dacă îl folosiți doar ca mască de marketing.

Prețul IPVanish este mediu pentru o VPN și pot fi observate doar mici economii la înregistrarea mai mult, ceea ce o face o opțiune mai scumpă decât unii. Cu toate acestea, există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, oferindu-vă timp pentru a vă asigura că vă place.

De ce ai nevoie de un VPN Amazon Prime Video

Există câteva motive pentru care este o idee bună să folosești o VPN cu Amazon Prime Video. Obținerea accesului la Amazon Prime nu este o problemă pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece este disponibilă în peste 200 de țări. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-o țară în care accesul este blocat, un VPN vă poate ajuta să vă răspândiți locația către una care poate debloca Amazon Prime Video.

Eroare VPN Amazon Prime și restricții regionale

La fel ca orice alt serviciu de streaming popular, Amazon Prime Video are restricții regionale în vigoare. Aceasta înseamnă că este posibil să nu vedeți același conținut ca un utilizator Prime Video într-o altă țară. Motivele restricțiilor implică în mare parte acorduri de licență și drepturi de autor. 

Spargerea locației dvs. vă poate ajuta și în acest sens. De exemplu, oricine se întreabă, „cum pot viziona Amazon Prime Video în Mexic”, vă puteți conecta pur și simplu la o adresă IP mexicană și să accesați conținut Prime Mexic. În mod similar, utilizatorii din țări precum Emiratele Arabe Unite ar putea prefera să acceseze versiunea din SUA pentru a accesa mai mult conținut.

Există și alte exemple de restricții regionale cu servicii de streaming. Biblioteca americană Netflix este de departe cea mai mare disponibilă din toate cele 190 de țări care pot accesa serviciul. Acestea fiind spuse, încă nu conține tot ce este disponibil pe Netflix în ansamblu, dar puteți utiliza cel mai bun VPN pentru Netflix pentru a intra în țara dorită.

În plus, Hulu și HBO Now sunt făcute exclusiv pentru publicul american (citiți cel mai bun VPN pentru Hulu și cel mai bun VPN pentru ghidurile HBO Now), iar BBC iPlayer este disponibil numai pentru rezidenții Regatului Unit (citiți cel mai bun VPN pentru piesa iPlayer BBC. ), deci oricum ai avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din afara țării.

Amazon Prime Video și confidențialitatea dvs.

Un alt motiv esențial pentru utilizarea unui VPN atunci când accesați Amazon Prime Video este confidențialitatea. Amazon urmărește dispozitivele utilizatorilor săi pentru a construi un profil de marketing. Acest profil nu include doar informații specifice cu utilizarea serviciilor Amazon. 

Amazon vă poate urmări activitățile pe mai multe site-uri web, înregistrând informații valoroase de marketing pe parcurs. Vă poate vinde apoi profilul către alte companii.

Dacă utilizați o VPN, este imposibil ca Amazon să facă așa ceva. VPN vă va ascunde adresa IP, vă va cripta conexiunea și va păstra în secret toate activitățile dvs. online.

Cum am ales VPN-urile pentru Amazon Prime Video

Am avut în vedere câțiva factori atunci când alegem cel mai bun VPN Amazon Prime Video, iar majoritatea furnizorilor din recenziile noastre VPN au caracteristicile necesare. Totuși, ceea ce oferă VPN pe hârtie nu este întotdeauna realizat în practică. VPN-urile pe care le-am ales au trebuit să treacă următoarele criterii la testare.

Deblocarea Amazon Prime Video și geo-restricții

În primul rând, VPN trebuie să poată intra în Amazon Prime Video. Deși s-ar putea să credeți că este ușor, deoarece s-ar putea să nu vă fie blocat din punct de vedere tehnic, Amazon pune un punct în a bloca VPN-urile cât se poate de bine. Acesta face acest lucru, astfel încât să poată continua cu dragostea sa pentru minarea de date și vânzarea profilurilor de marketing ale utilizatorilor.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este să accesați filme și emisiuni care nu sunt disponibile în țara dvs. În plus, dacă se întâmplă să locuiești undeva care nu poate accesa Amazon Prime Video, vrei ca VPN să aibă o rețea de server bună pentru a ocoli blocul.

Securitate

Pentru a vă asigura că sunteți protejat de activitățile de urmărire Amazon, VPN trebuie să aibă o securitate bună. Această securitate va fi scutul dintre datele personale și încercarea Amazon de a vă urmări fiecare mișcare, așa că asigurați-vă că VPN-ul pe care îl alegeți utilizează protocoale VPN de top..

Viteza și performanța în streaming

Viteza VPN este un factor important atunci când vine vorba de streaming. Viteze bune înseamnă că nu ați rămas în așteptarea încărcării conținutului, singurul dvs. divertisment fiind un cerc de tamponare. În plus, cu cât veți obține viteze mai bune, cu atât o rezoluție mai bună vă poate transmite în flux.

Nu toți furnizorii de pe lista noastră au cea mai rapidă viteză, dar s-au dovedit cu toții în ceea ce privește difuzarea serviciului video, într-un fel sau altul. 

Lățime de bandă

Alocația de lățime de bandă este un factor esențial pentru a obține cea mai bună experiență de streaming video. Cei mai mulți furnizori oferă o lățime de bandă nelimitată din start, dar unii au o limită lunară. Dacă alegeți una cu limită, este posibil să o atingeți rapid atunci când faceți streaming. Odată ce se va întâmpla acest lucru, VPN va înceta să funcționeze, vă va lăsa vulnerabil.

Ușurință în utilizare

Acest factor va depinde de experiența dvs. cu utilizarea VPN-urilor, deși nu este un lucru rău să alegeți una prietenoasă. Dacă sunteți începători, veți aprecia VPN-urile care vin cu o interfață simplă. Cu acestea, este de obicei un simplu clic pe un buton pentru a vă conecta. Acestea fiind spuse, utilizatorii cu mai multă experiență ar putea prefera personalizarea decât ușurința de utilizare.

De asemenea, poate doriți să verificați cu ce dispozitive este compatibil VPN. Majoritatea VPN-urilor acoperă Windows, macOS, Android și iOS, cel puțin, cu unele inclusiv Linux. Alții au liste mai lungi, inclusiv dispozitive precum televizoare inteligente și Amazon Fire Stick.

Preț

Există opțiuni gratuite, dar majoritatea VPN-urilor potrivite pentru Amazon Prime vor costa. Cu toate acestea, prețul variază de la furnizorii VPN, deci trebuie să vă asigurați că se încadrează în bugetul dvs..

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona videoclipul Amazon Prime?

O căutare rapidă a VPN-urilor pe Google sau în magazinul dvs. de aplicații va returna o mulțime de furnizori VPN gratuite. Deși pot fi ispititori, ar trebui să fii prudent atunci când îi privești. Acordat, nu toate VPN-urile gratuite sunt proaste, dar piața este inundată cu altele care nu îți vor provoca altceva decât probleme, indiferent dacă îți dai seama sau nu.

Unii dintre ei nici măcar nu sunt adevărați: un lup în haine de oi, ca să zic așa. Crezi că primești o bucată grozavă care să te protejeze, dar abia așteaptă să se arunce asupra următoarei victime. 

Câteva dintre ele sunt pline de malware care se dezlănțuie singură odată cu apăsarea descărcării. Alții sunt după aceleași informații ca Amazon; vor să-ți urmărească informațiile și să le vândă. Puteți citi cel mai rău ghid VPN gratuit pentru mai multe informații despre cât de rău pot fi.

Vă puteți proteja de unele dintre pericolele asociate cu VPN-urile gratuite prin instalarea unui antivirus decent. Pentru o soluție rapidă, vă recomandăm să utilizați Bitdefender. Acesta vă va proteja în timp real, ceea ce este indispensabil atunci când descărcați software-ul suspect. Cu toate acestea, cel mai bine este să fiți inteligent și să alegeți un serviciu de încredere, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să predați unele monede.

Gânduri finale

Spre deosebire de alte platforme de streaming populare, trecerea geoblocurilor anterioare nu este o problemă uriașă aici. Confidențialitatea dvs. este cel mai mare factor în care aveți nevoie de un VPN Amazon, dar utilizarea unei VPN vă poate opri accesul la serviciu. 

Trebuie să alegeți o VPN care să ocolească blocul VPN al Amazon, păstrând, de asemenea, informațiile dvs. sensibile protejate. Dacă restricțiile regionale sunt o problemă pentru dvs., atunci rețeaua sa de server va intra în joc. 

Cel mai bun pariu, având în vedere toate aceste aspecte, este ExpressVPN. Vă va ține ascuns în toate activitățile dvs. online, dar este capabil să eludeze blocările rutiere VPN ale Amazonului. În plus, are, de asemenea, o mare răspândire a serverului și un serviciu excelent pentru clienți. De ce să nu-i dai drumul cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile?

Dacă aveți idei despre utilizarea unui VPN cu Amazon Prime Video, lăsați-le în secțiunea de comentarii. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole VPN și secțiunii noastre de divertisment. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map