Rularea unei afaceri este grea. Există o mulțime de responsabilități și poate deveni copleșitor chiar și în cele mai bune momente. Din fericire, trăim într-o epocă în care avem o aplicație pentru aproape orice și am pus laolaltă o listă de 30 care ar trebui să faciliteze lucrurile.


În acest articol, am tratat cu atenție și am creat cele mai bune idei de aplicații pentru întreprinderile mici. Lista conține totul, de la aplicații contabile la cele care facilitează colaborarea și comunicarea. De asemenea, am împărțit lista în diferite categorii, astfel încât îți va fi ușor să alegi aplicația potrivită pentru afacerea ta.

De ce aplicațiile pentru companii mici vin la îndemână

Întreprinderile mici au, de regulă, bugete limitate, precum și doar o mână de personal. Utilizarea aplicațiilor de mai jos ar trebui să vă permită să maximizați productivitatea și astfel să economisiți timp și bani. De exemplu, păstrarea cărților poate mânca deseori mult timp când trebuie să introduceți manual fiecare taxă sau să procesați salariile angajaților de mână.

Acum imaginați-vă o aplicație de contabilitate care vă poate identifica automat toate taxele și vă poate plăti la timp toți angajații, fără să vă ridicați măcar un deget. Pare uimitor, nu-i așa?

Apoi, există aplicațiile de programare care funcționează ca asistent pentru a vă ajuta să configurați întâlniri conform programului dvs., fără e-mailuri înainte și înapoi.

Folosind aplicații de afaceri ca acestea, puteți economisi timp și vă puteți concentra asupra părților mai critice ale afacerii dvs. Deși există o mulțime de aplicații disponibile în acest moment, selectarea aplicațiilor potrivite va depinde de cerințele și bugetul dvs. De aceea, este mai bine să vă gândiți la toate cerințele dvs. mai întâi și apoi să parcurgeți lista noastră extinsă de aplicații de afaceri.

Aplicații contabile

Alegerea aplicației de contabilitate potrivită înseamnă că nu va trebui niciodată să introduceți manual detaliile înregistrării, să plătiți suplimentar pentru salarizarea angajaților sau să generați facturi. Există o mulțime de aplicații de contabilitate disponibile în acest moment, unele mai bune decât altele și am lansat cele cinci opțiuni de top.

QuickBooks online

Deși nu are același set de funcții ca omologul său bazat pe desktop, QuickBooks Online este un instrument excelent de contabilitate bazat pe cloud. Direcționat către micii antreprenori, QuickBooks Online vă permite să vă ocupați de întregul final financiar al afacerii dvs. Are servicii de comercianți încorporate care permit clienților să vă plătească direct.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să vă integrați contul bancar, să procesați salarizarea angajaților, precum și să creați rapoarte și facturi. Singurul dezavantaj al QuickBooks Online este că s-ar putea să durezi ceva timp pentru a te obișnui cu asta datorită cantității pure de funcții pe care le are.

Xero

În comparație cu alte aplicații, Xero are multe caracteristici standard și le pune laolaltă într-o interfață ușor de înțeles cu aproape nicio jargon confuză. Instrumentul acceptă un număr mare de aplicații terțe, ceea ce face posibilă furnizarea unui număr de funcții, de la urmărirea timpului până la plățile cu cardul de credit.

Deoarece Xero este un instrument destul de nou, este o lucrare constantă în desfășurare. Față de QuickBooks Online, acesta din urmă acceptă în mod evident mai multe opțiuni de salarizare și de alimentare bancar, dar în același timp Xero adaugă și noi funcții în fiecare zi.

Deși s-ar putea să nu fie cel mai bun instrument pentru companiile mari, este cu siguranță un instrument de contabilitate bun pentru freelanceri și întreprinderile mici, cu bugete strânse.

Val

Favoritul meu personal, Wave este una dintre puținele aplicații de contabilitate gratuite pe care le-am revizuit și este la fel de bun ca aplicațiile plătite de pe lista noastră (deși te taxează pentru salarii și servicii pentru comercianți).

Aplicația este ușor de utilizat și permite personalizarea facturilor, fluxuri bancare, facturare și raportare. Deoarece este un instrument gratuit, obțineți doar caracteristici de bază, ceea ce înseamnă că funcții avansate, precum inventarul și urmărirea timpului nu sunt disponibile.

Wave este o aplicație de contabilitate excelentă dacă îți dai cu degetul în instrumentele de contabilitate bazate pe cloud sau dacă ești un freelancer ca mine, care nu este pregătit să cheltuiască 10-20 USD pe un program de contabilitate încă.

FreshBooks

Este posibil ca cărțile noi să fi început ca un simplu program de facturare, dar s-a transformat într-o suită de contabilitate aproape completă. Instrumentul de contabilitate are o interfață foarte simplă și curată, dar s-ar putea datora faptului că are doar caracteristici de bază, inclusiv facturare, urmărirea timpului și conversia valutară.

Îi lipsește capacitatea de a urmări facturile, de a prelucra salariile și nu permite decât integrarea conturilor bancare în America de Nord. În general, Freshbooks se simte ca un instrument de facturare cu câteva caracteristici suplimentare, dar acest lucru îl face atractiv pentru proprietarii de afaceri relaționate.

Agent liber

Ultima în această secțiune este FreeAgent, care are câteva șabloane de factură bune, împreună cu câteva opțiuni de personalizare minuscule, permițând utilizatorilor să creeze facturi exact așa cum doresc. Gestionarea stocurilor este posibilă și cu FreeAgent, dar este potrivită numai pentru întreprinderile cu stocuri mici.

Deși există multe opțiuni specifice fiecărei țări disponibile pe instrument, unele funcții avansate – cum ar fi salarizarea – sunt disponibile doar în Marea Britanie.

FreeAgent este o opțiune excelentă pentru dvs. dacă conduceți o afacere mică și nu aveți nevoie de aplicația contabilă pentru a procesa salarizarea, cu excepția cazului în care vă bazați în Marea Britanie, adică.

Aplicații de stocare în cloud

Alegerea celui mai bun serviciu de stocare în cloud nu vă ajută doar să economisiți spațiu de stocare extern, ceea ce este mult mai scump, dar oferă și accesibilitate și scalabilitate..

Sync.com

Comercializat în principal ca o alternativă sigură la Dropbox, Sync.com oferă funcționalitate atât pentru stocarea fișierelor, cât și pentru backup, încorporat bine cu Windows și oferă 5 GB de stocare gratuită pentru toți utilizatorii.

Sync.com are într-adevăr securitate la nivelul următor, oferind criptare cu cunoștințe zero pe link-urile de partajare a fișierelor, împreună cu o opțiune de a seta data și data de expirare pentru fișierele partajate. Există, de asemenea, o criptare de 256 biți atât pe partea locală, cât și pe server

Singurul dezavantaj al Sync.com este că, din cauza criptării, nu există nicio modalitate de a vizualiza fișierele online – trebuie întotdeauna să le descarci mai întâi.

SugarSync

La fel ca Sync.com, SugarSync este și un instrument de sincronizare a fișierelor care oferă spațiu de stocare de 5 GB și un folder de rezervă separat pe partea de sus.

Partea cea mai bună despre SugarSync trebuie să fie faptul că utilizatorii își pot alege propriul dosar de sincronizare: de obicei, la fel ca Dropbox, Google Drive și OneDrive, un nou folder este creat pe unitatea locală când descărcați aplicația desktop pe sistem. Toate fișierele din acest nou folder sunt sincronizate automat.

Dar mutarea fișierelor în mod constant dintr-un folder în celălalt poate fi o mare durere și, cel mai important, înfrânge scopul utilizării unui instrument de stocare în cloud.

Cu SugarSync, puteți utiliza folderul de lucru existent și îl puteți sincroniza direct fără a vă întrerupe fluxul de lucru. Dezavantajele SugarSync sunt că nu aveți nicio criptare privată și nici o modalitate de a vizualiza sau edita fișierele online.

dropbox

Unul dintre cei mai importanți jucători din cloud storage încă din 2005, Dropbox a reușit să-și păstreze poziția pe piață, în ciuda numeroșilor săi concurenți.

Dropbox oferă stocare gratuită de până la 16 GB și o interfață perfectă, ceea ce face sincronizarea și stocarea fișierelor extrem de ușoară. Fișierele și folderele de pe Dropbox pot fi partajate direct prin introducerea adresei de e-mail a destinatarului sau prin link-uri. Puteți vizualiza fișiere, posta comentarii, vizualiza istoricul versiunilor și, datorită colaborării Dropbox cu Microsoft Word Online, puteți edita documente.

Cu toate acestea, Dropbox a lansat, de asemenea, un nou serviciu numit Dropbox Paper, care este un concurent direct pentru Google Docs, deși îi lipsește unele dintre caracteristicile și instrumentele acestui serviciu..

Google Drive

Google Drive este un mare număr de echipe la distanță care lucrează online, inclusiv noi, la Cloudwards.net.

Serviciul oferă stocare gratuită de 15 GB pentru toți utilizatorii, care pot fi ușor modernizați, optând pentru un plan plătit. Puteți partaja fișiere prin link-uri sau adresa de e-mail a destinatarului și le puteți oferi utilizatorilor acces la editare, comentarii sau acces numai pentru vizualizare.

Dacă angajații dvs. au deja un e-mail de domeniu personalizat, atunci îl puteți integra cu G Suite Google și puteți accesa toate instrumentele majore Google, inclusiv Gmail, Google Docs și 30 GB stocare pe Google Drive.

OneDrive

OneDrive este serviciul de stocare în cloud al Microsoft și vine preinstalat în toate cele mai recente versiuni de Windows. Oferă o integrare ușoară cu Microsoft Office și SharePoint îl face un instrument excelent de stocare în cloud dacă sunteți utilizator Windows, dar altfel nu merită cu adevărat efortul.

Anterior, Microsoft a furnizat spațiu nelimitat de stocare OneDrive pentru utilizatorii Office 365, dar de la 1 martie 2017, această limită a fost limitată la 1 TB de spațiu. De asemenea, limita de stocare pentru utilizatorii liberi a fost modificată de la 15 GB la 5 GB.

Poate că în combinație cu Microsoft Office Online OneDrive ar fi fost foarte mult, dar Dropbox susține deja Office, se pare că nici Microsoft nu este interesat să facă OneDrive un succes.

Online Backup Apps

Indiferent dacă începeți sau aveți o afacere stabilită, este esențial să faceți backup pentru date. În timp ce alegeți cel mai bun serviciu de backup online, trebuie să luați în considerare și securitatea, ușor de utilizat și viteza de restaurare.

CrashPlan

La doar 5 dolari pe lună, obțineți un spațiu de stocare nelimitat, o mare securitate și o interfață elegantă cu CrashPlan. Serviciul oferă, de asemenea, un plan anual care costă 149 USD și oferă acces până la 10 utilizatori.

Aplicația desktop a CrashPlan este extraordinar de puternică, cu o serie de opțiuni de backup care vă permit să personalizați fiecare detaliu, inclusiv ce să faceți backup, când să faceți backup și cum să faceți backup.

Criptarea privată garantează că fișierele companiei dvs. critice nu pot fi văzute de nimeni altcineva chiar dacă au acces la fișiere, nici măcar angajații CrashPlan. Există o criptare 448 biți pe partea locală și criptare de 256 biți pe server.

Backblaze

Backblaze este un serviciu de backup cloud destinat utilizatorilor care doresc doar să își stabilească backup-ul și să uite de el. Este curat, simplu și cel mai important, rapid. Oferă backup nelimitat, fără opțiuni de stocare gratuite, iar prețurile sunt similare cu Carbonite și CrashPlan.

Dezvoltat pentru persoanele care nu doresc să petreacă prea mult timp pentru a decide ce ar trebui sau nu să facă backup, Backblaze scanează automat fișierele locale, stabilește o prioritate și începe să le încarce.

Este atât de simplu încât aplicația sa pentru desktop are literalmente doar trei butoane. Utilizatorii pot decide ei înșiși dacă să stabilească un limitator de lățime de bandă, să utilizeze criptarea privată sau cum doresc să planifice copiile de rezervă. Deși nu există nicio modalitate de a spune Backblaze ce ar trebui să facă backup, puteți exclude anumite selecții sau fișiere din selecția totală.

În general, Backblaze este excelent pentru utilizatorii care nu doresc ca procesul de rezervă să-și ia mare parte din timp, dar, în același timp, poate fi frustrant pentru persoanele care caută să personalizeze întregul proces de rezervă..

carbonite

În timp ce Crashplan oferă utilizatorilor toată libertatea de a personaliza modul în care doresc să facă backup pentru date, Backblaze ia totul sub aripa sa și nu necesită aproape nici o intrare de la utilizator.

Carbonite, pe de altă parte, găsește un echilibru între CrashPlan și Backblaze, oferind utilizatorilor câteva opțiuni pentru a-și personaliza setările de rezervă, dar, în același timp, nu oferă atât de multe opțiuni încât ar fi dificil să înțeleagă un novice. Aplicația sa pentru desktop ar putea folosi cu siguranță un facelift, deși interfața este încă foarte ușor de utilizat și accesibilă.

În general, Carbonitul este excelent pentru utilizatorii care doresc un anumit control asupra copiilor de rezervă și stocării lor, cum ar fi când și ce să facă backup, dar nu vor să petreacă prea mult timp în alte setări mai detaliate.

Eu conduc

Cu stocare gratuită de 15 GB, IDrive este un serviciu excelent de stocare și copiere de fișiere pentru freelanceri. Are disponibile upgrade-uri de stocare, dar cel mai mare plan de stocare disponibil este de numai 1 TB, ceea ce face IDrive improprii pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Este posibil să nu aibă la fel de multe funcții avansate ca CrashPlan, dar IDrive este foarte util, în special pentru utilizatorii care încearcă backup pentru cloud pentru prima dată. În afară de backup pentru folderele locale, IDrive poate, de asemenea, face backup pentru imaginea discului, SQL, VMWare, Oracle și Exchange.

În timp ce aplicațiile mobile au o interfață mult mai bună, aplicația pentru desktop ar putea folosi cu adevărat ceva dragoste, deoarece acum îmi amintește defavorabil de Windows XP.

Zoolz

Până în martie 2015, Zoolz a oferit spațiu de stocare nelimitat, dar care acum a fost plafonat la 4TB, utilizatorii având opțiunea de a cumpăra plăci suplimentare de 20 GB la 14,95 USD fiecare.

Zoolz folosește depozitarea la rece a Amazon Glacier pentru a stoca toate datele utilizatorilor, ceea ce a fost probabil unul dintre motivele principale pentru care a fost atât de accesibil în primul rând. Dar acum, cu opțiuni de stocare limitate și alte servicii care oferă spațiu de rezervă nelimitat la un preț mult mai mic, Zoolz ar putea să nu fie atât de mare.

Cu Zoolz veți obține multe funcții, inclusiv reglarea lățimii de bandă, programarea copiilor de rezervă, backupul incremental și suportul NAS. Singurul dezavantaj este că, deoarece fișierele sunt într-un depozit la rece, puteți dura cu ușurință câteva ore pentru a le restabili, indiferent dacă aveți nevoie de un singur fișier sau de o grămadă de fișiere.

Aplicații pentru productivitate

Depozitarea și backup-ul în cloud ar putea fi o necesitate, dar aveți nevoie și de instrumente de productivitate care vă pot facilita colaborarea pentru dvs. și echipa dvs..

documente Google

Ca scriitor, folosesc pe scară largă Google Docs din două motive principale:

  • Colaborare ușoară cu alți membri ai echipei
  • Funcție de salvare automată

Dacă ați pierdut munca importantă pe Microsoft Office doar pentru că nu v-ați putea salva munca deoarece computerul s-a prăbușit, știți deja importanța salvării automate a fiecărui fișier.

Google Drive ar putea avea o limită de stocare de 15 GB, dar Google Docs nu ține cont de limita de stocare. Cu o integrare integrată de la Gmail, Google Docs vă permite, de asemenea, să deschideți rapid atașamente, să le editați și apoi să le trimiteți înapoi pentru examinare.

Singura plângere pe care o am cu Google Docs este că nu vă permite să salvați direct o imagine atașată într-un document. Există câteva modalități indirecte, dar o simplă opțiune de „salvare” cu clic dreapta ar fi fost mult apreciată.

Asana

Asana este în esență o aplicație de management de proiect care vă permite să creați diferite echipe, proiecte, sarcini și sub-sarcini. Toate acestea pot fi alocate membrilor echipei și monitorizate constant de către dvs..

Pentru fiecare sarcină, puteți adăuga o descriere, destinatar, data scadenței, atașamente, etichete, comentarii și nivel de acces pentru alți membri. După finalizarea sarcinii, aceasta poate fi marcată ca fiind finalizată.

Folosit de companii precum Uber și Foursquare, instrumentul este gratuit pentru echipele cu 15 sau mai puțini membri, dovedindu-se că este util atât pentru companii mici cât și pentru companii mari.

Trello

Trello este, de asemenea, o aplicație de management de proiect precum Asana, dar are o abordare destul de vizuală pentru întregul proces. Bazat pe un concept de bord Kanban, există liste diferite în Trello și puteți crea carduri / sarcini sub fiecare listă. În loc să marcați o sarcină ca fiind completă, puteți muta cardul acelei sarcini pe lista „făcut”.

Pentru fiecare sarcină, puteți adăuga o dată scadentă, atașamente, comentarii, etichete, liste de verificare și, cel mai important, puteți să o atribuiți mai multor membri. Cea mai mare diferență între Trello și Asana este că prima nu vă permite să creați subtascheri și nici nu puteți seta un nivel de acces diferit pentru fiecare membru. Chiar dacă alocați un card unui membru al echipei, aceștia vor putea vedea întregul consiliu.

În total, voi recomanda Trello doar echipelor mici, care nu au planuri imediate de scalare.

lenevi

Slack are capacitatea de a deveni centrul comunicării pentru compania dvs., unde toți membrii echipei se pot reuni și discuta despre muncă.

În afară de chat-urile unu-la-unu, instrumentul vă permite, de asemenea, să configurați diferite canale pentru scopuri diferite, ceea ce înseamnă că membrii echipei vor fi notificați doar despre o conversație atunci când este relevant pentru ei.

De exemplu, echipele de resurse umane și de marketing ar putea avea canale diferite pentru a discuta despre activitatea lor specifică și ar putea exista un canal diferit pentru conversațiile cu watercooler.

Pe Slack, puteți partaja fișiere, consultați și cita mesaje anterioare și puteți căuta prin arhive pentru conversațiile anterioare.

Wunderlist

Wunderlist este, din punct de vedere tehnic, o aplicație de productivitate bazată pe liste, dar este atât de plină de funcții încât o poți folosi și pentru gestionarea proiectelor.

Instrumentul vă permite să creați diferite proiecte și să adăugați sarcini de făcut în ele. Pentru fiecare sarcină, puteți adăuga o dată scadentă, lista de verificare, memento, subtaschete, note, comentarii și să le atribuiți unui membru al echipei.

Versiunea sa gratuită limitează dimensiunea fișierului (5 MB) și numărul de utilizatori cu care puteți partaja sarcinile (25). Chiar dacă toate aceste limite sunt eliminate cu versiunea plătită, nu există încă nici o modalitate de a atribui subtasche-uri unui membru al echipei.

Planificarea aplicațiilor

Programarea aplicațiilor a depășit doar urmărirea activităților dvs. de zi cu zi. Acum pot acționa ca asistent virtual prin programarea și gestionarea întâlnirilor.

Google Calendar

Nașul tuturor aplicațiilor din calendar, Google Calendar, este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune de acest gen.

Unul dintre motivele principale pentru care Google Calendar este un favorit al mulțimii este pentru că asigură integrarea terților cu un număr mare de aplicații. Puteți încărca propriul fișier de calendar (.ics) sau adăugați printr-o adresă URL. Această din urmă opțiune vă permite să adăugați calendare făcute de alți utilizatori, indiferent dacă este calendarul echipei dvs. sau calendarul companiei.

Am sincronizat Google Calendar cu desktopul meu cu Windows și calendarul iOS și nu am avut niciodată o problemă cu acesta.

Dar adevărul spus, aplicația web Google Calendar ar putea fi reînnoită, având în vedere cât de grozavă arată aplicația sa mobilă.

Calendly

Calendly nu este tocmai o aplicație calendaristică autonomă, dar puteți gândi la aceasta ca o extensie Google Calendar, care vă ajută la creșterea întâlnirilor.

Îți folosește Calendarul Google pentru a scana programul și pentru a găsi un timp liber unde să poți fi organizate întâlniri. Puteți crea o invitație la o întâlnire și o puteți trimite celorlalți membri, care adaugă automat întâlnirea în calendarul dvs. și al celeilalte persoane.

De asemenea, puteți obține doar un link de invitație din calendar care permite oamenilor să vadă la ce oră sunteți liber într-o anumită zi și pot configura o întâlnire cu dvs. fără e-mailuri înainte și înapoi de la sfârșitul dvs..

Calendar permite utilizatorilor să salveze mai multe tipuri de întâlniri și să cloneze întâlniri anterioare. Funcționează și cu calendarul iCloud și Outlook.

Assistant.to

Assistant.to este o extensie Google Chrome care, atunci când este instalată, adaugă un mic widget în apropierea opțiunii de atașare din „Compune fereastra de mesaje noi”.

La fel ca Calendly, Assistant.to folosește, de asemenea, Google Calendar pentru a programa întâlniri și a găsi eventuale conflicte. Este cu siguranță mai rapid decât Calendly, deoarece puteți lucra direct din Gmail, dar spre deosebire de Calendly nu oferă niciun link personalizat pentru invitația utilizatorilor.

De asemenea, Assistant.to poate programa doar întâlniri individuale. Puteți CC alte persoane din calendar invitați e-mail, dar numai o persoană din ele va avea permisiunea de a participa la întâlnire.

În total, un instrument excelent pentru freelanceri și echipe mici de la distanță, dar cu siguranță nu este o opțiune bună pentru echipele mari.

TimeBridge

O altă aplicație de planificare a ședințelor, TimeBridge permite utilizatorilor să își integreze Outlook, Google și alte calendare. Dacă lucrați singur, s-ar putea să pară o versiune „lite” a Calendly, dar instrumentul se dovedește a fi util când aveți o echipă mare.

Când toți membrii echipei își integrează calendarele personale cu TimeBridge, instrumentul le permite să găsească un timp comun de întâlnire în mai puțin de o secundă. Astfel, economisindu-vă de e-mailuri și de monitorizări constante cu membrii echipei pentru a negocia ora de întâlnire.

În timp ce funcțiile de programare a întâlnirilor TimeBridge sunt furnizate gratuit, puteți folosi, de asemenea, funcțiile de conferință la un preț mic. Instrumentul utilizează software Dimdim open source pentru conferințe web. Este posibil să nu fie GoToMeeting sau WebEx; este încă o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici care caută un instrument accesibil de conferință web.

mâzgălitură

Oricât de mult s-ar putea să o urăști, nu toți membrii echipei folosesc aplicații de calendar sau poate că folosesc aplicații de calendar, dar niciodată nu intră într-adevăr în program. Aceste mici probleme pot face inutilizabile chiar și cele mai rapide aplicații de programare precum TimeBridge.

Cu Doodle obțineți o altă cale de ieșire – creați un sondaj cu toate datele plauzibile și trimiteți linkul tuturor membrilor echipei. De acolo, toată lumea poate vota pe un interval de timp și asta este! Oricare data obține cele mai multe voturi la sfârșit este stabilită ca dată a ședinței.

Oricât de distractiv ar fi, votarea s-ar putea să nu funcționeze pentru toate echipele, întrucât nu ajută întotdeauna să găsească momentul potrivit. Este posibil ca unii membri să nu poată participa la ora de ședință selectată de majoritate din cauza aranjamentelor anterioare.

Aplicații diverse

Este posibil ca aceste aplicații bonus să nu aparțină unei anumite categorii, dar cu siguranță te pot ajuta să îți conduci afacerea mai bine, oferind o integrare ușoară a aplicațiilor, urmărirea timpului și păstrarea notelor.

IFTTT

IFTTT este o aplicație gratuită de automatizare a afacerilor care permite utilizatorilor să conecteze două aplicații împreună cu o rețetă IFTTT. Practic, atunci când efectuați o funcție specifică într-o aplicație, IFTTT va declanșa o reacție pe o altă aplicație.

De exemplu, această rețetă IFTTT transformă automat e-mailurile în carduri Trello atunci când li s-a atribuit o etichetă specifică.

Iată o altă rețetă IFTTT care adaugă automat lista de cumpărături Amazon Echo în contul dvs. Wunderlist.

IFTTT este un serviciu gratuit care acceptă un număr mare de aplicații gratuite, dar nu acceptă nicio aplicație orientată spre afaceri și nici nu oferă o integrare mai profundă.

Zapier

Zapier funcționează în mod similar cu IFTTT, dar diferența dintre cele două este că Zapier acceptă mai multe aplicații orientate spre afaceri precum SalesForce, Zendesk, Slack și JIRA.

Numeste fiecare integrare un „zap”. De exemplu, puteți activa un zap pentru a-ți livra direct e-mailurile către Slack sau pentru a posta un nou mesaj pe Slack de fiecare dată când un rând Google Sheets este actualizat. Există mii de zap-uri pre-construite disponibile și vă puteți crea, de asemenea, unul singur.

Nu există nici o îndoială că Zapier este mult mai puternic decât IFTTT. În același timp, versiunea gratuită a lui Zapier vă restricționează să utilizați doar cinci instrumente, care este un dezavantaj important.

Toggl

Toggl vă permite să urmăriți timpul tuturor angajaților dvs. și să consultați rapoarte instantanee.

Versiunea gratuită a lui Toggl vă permite să urmăriți timpul pentru diferite proiecte și clienți. Versiunea sa plătită permite utilizatorilor să adauge ore facturabile și neimputabile, pe care le puteți afișa direct clienților pentru transparență.

Proiectele și clienții pot fi codați color, ceea ce este util atunci când analizați rapoarte săptămânale și lunare. În calitate de utilizator Toggl experimentat, am observat că îmi crește eficiența, iar rapoartele îmi fac ușor să văd unde pun cea mai mare parte a timpului meu.

În general, Toggl este un instrument simplu, puternic și un instrument de urmărire a timpului fără sens.

Evernote

Există aplicații de luare a notelor obișnuite, iar apoi există Evernote care duce totul la un nivel cu totul nou. Este un instrument bazat pe cloud care vă permite să salvați notele de pe orice platformă și sincronizează rapid notele, permițându-le să le accesați de oriunde.

Aplicația sa pentru desktop poate salva notele offline și cripta textul cu o parolă. Evernote are, de asemenea, recunoaștere optică a caracterelor (OCR), ceea ce înseamnă că poate identifica textul în imaginile pe care le încărcați, ceea ce îl face să fie locul perfect pentru a vă economisi facturile..

Extensia Google Chrome Clipper de la Evernote este probabil unul dintre instrumentele mele preferate, deoarece îmi permite să pot să conțin conținut de pe orice pagină web și să îl salvez automat în contul meu Evernote. Folosesc zilnic pentru a face cercetări, la care mă pot referi ulterior pe aplicația desktop Evernote, chiar și atunci când nu sunt conectat la internet.

Aplicația sa mobilă și aplicația web au o interfață excelentă, dar aplicația pentru desktop necesită cu siguranță ceva dragoste.

Inbox by Gmail

Inbox by Gmail este un nou instrument de e-mail lansat de Google care inițial a fost doar o aplicație mobilă, dar acum și aplicația web a fost lansată.

Noua aplicație șterge formatul tradițional de e-mail și adoptă o abordare destul de evolutivă, tratând fiecare e-mail ca pe o sarcină. Toate e-mailurile sunt împărțite în categoriile Gmail anterioare și, de asemenea, după data lor.

Puteți alege să amânați un e-mail, să îl fixați în partea de sus sau să le setați un memento. Fișierele atașate sunt disponibile în miniaturi mari și nu aveți nevoie de o aplicație Google Docs pentru a deschide fișierele atașate.

Singurul dezavantaj pe care îl văd aici este faptul că s-ar putea să te obișnuiești în același timp să te obișnuiești cu formatul său. Îl folosesc pe telefon în ultimele două săptămâni și încă nu sunt complet confortabil cu el.

Gânduri finale

Și acolo îl aveți: cele mai bune 30 de aplicații pentru afaceri, conform Cloudwards.net. Utilizarea aplicațiilor potrivite pentru afacerea dvs. poate ajuta la automatizarea proceselor, economisirea timpului și, cel mai important, aplicațiile vă pot ajuta să vă derulați mai bine afacerea..

Deși am furnizat cinci aplicații din fiecare categorie, nu este important să alegem doar una dintre fiecare. Dacă credeți că mai multe aplicații îndeplinesc complet cerințele dvs., ar trebui să mergeți mai departe.

Dacă există alte aplicații pe care credeți că le-am pierdut, informați-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me