Wix vs Weebly: Care este cel mai bun constructor de site-uri pentru 2020?

Wix și Weebly sunt doi dintre cei mai vechi și mai buni producători de site-uri de pe piață. După ce și-au stabilit brandurile care oferă site-uri web gratuite, acum au o listă lungă de planuri cu producători capabili să creeze un site web profesionist.


În această comparație, vom face Wix vs. Weebly pe parcursul a cinci runde pentru a vedea care este mai bine. La fel ca în multe dintre aceste piese de comparație, o mare parte din ceea ce vom vorbi este preferința personală. Vom sprijini câștigătorii cu logică, desigur, dar ar trebui să ne citiți gândurile pentru a vă gândi.

Dacă doriți să vedeți cum am evaluat singuri acești constructori de site-uri, citiți recenzia noastră Wix și recenzia Weebly.

Configurarea unei lupte: Wix vs Weebly

Wix și Weebly au făcut-o în mai multe runde din cele mai bune ghiduri pentru constructorii de site-uri web și clasează gât și gât în ​​recenziile noastre. Ar trebui să fie o comparație interesantă, deoarece ambele au multe de oferit în ceea ce privește caracteristicile și designul la un preț rezonabil.

Îi vom compara folosind cele cinci criterii pe care le utilizăm pentru a evalua constructorii de site-uri din recenziile noastre. Vom descrie ceea ce căutăm într-o rundă, vă vom oferi avantajele și contra de fiecare serviciu, vom oferi gânduri despre rundă și vom declara câștigător. Orice constructor de site-uri câștigă trei sau mai multe runde câștigă.

Având în vedere că Wix și Weebly sunt atât de apropiați de evaluări, va trebui să folosim câteva niveluri de egalitate. Cea mai mare parte a raționamentului nostru va fi în gândurile rotunde, așa că asigurați-vă că le citiți înainte de a sări la câștigător.

Există mai multe runde în care nu există un câștigător clar. Runda a treia, de exemplu, va coborî la preferințe.

Sincer, nu puteți greși cu niciunul dintre constructorii de site-uri web. Totuși, de dragul acestei comparații, doar unul poate câștiga. Cu toate că va fi probabil cu marje subțiri, vom afla în continuare care este cel mai bun.

1

Caracteristici

Funcția de bază a unui constructor de site-uri este simplă. Puteți obține o interfață drag-and-drop care, sper să fie ușor de utilizat. Pentru prima rundă, vom căuta funcții care depășesc constructorul în sine și vă permit să construiți un site web care să fie mai bun decât suma părților sale.

 • «
 • <
 • {numărul paginii}
 • >
 • »

articole pe pagină

2
3
4

Începe de la 500 de dolari pe lună Toate planurile
Gratuit pentru 5 GB

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Limitat

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

0

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

0

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

 • «
 • <
 • {numărul paginii}
 • >
 • »

Wix

Am acordat lui Wix un scor perfect pentru caracteristici și este ușor să vedem de ce. Este plin de ele, de la proiectarea mărcii dvs. până la integrarea serviciilor terților. Weebly aduce mult și pe masă, dar va avea o bătălie ascendentă în această rundă.

Wix are unul dintre cele mai bune magazine de aplicații pe care le-am văzut. Majoritatea opțiunilor sunt dezvoltate de Wix sau provin de la mărci renumite. Acest lucru face ca numărul să scadă, dar calitatea este mult mai mare. Acoperă fiecare zonă în care ai nevoie de o aplicație fără procesul frustrant de a încerca opțiuni de calitate scăzută până când vei găsi una care funcționează.

Majoritatea aplicațiilor oferă și o versiune gratuită, restricționată. Wix Hotels, de exemplu, are o versiune gratuită și premium. Versiunea gratuită vă permite totuși să configurați un sistem de rezervare și să configurați tarifele, dar nu acceptă rezervarea mobilă sau mai multe limbi.

magazin de aplicații wix

Magazinul de aplicații stabilește Wix în afară de alți producători de site-uri web. Deși au și magazine de aplicații, puțini se simt la fel de cuprinzătoare ca și Wix. Toate aplicațiile sunt de înaltă calitate și funcționează cu sistemul Wix stabilit.

Wix integrează un instrument de optimizare a motorului de căutare și în site-ul dvs. web. Puteți seta cuvinte cheie pentru pagini, specificați descrierile meta și puteți edita imagini cu alte etichete. Oferă și ghiduri extinse despre SEO, care ar trebui să vă ajute să obțineți un nivel mai mare în rezultatele Google.

Șabloanele sunt o modalitate bună de a stabili un aspect pentru site-ul și marca dvs. Wix face un pas mai departe și oferă un designer de logo. După ce a răspuns la câteva întrebări, Wix vă va prezenta mai multe opțiuni de logo pe care le puteți edita în continuare. Logo-ul poate fi integrat cu ușurință în tema dvs., fără probleme de formatare.

wix logo maker

Editorul de logo utilizează galeria de artă vectorială gratuită care vine cu Wix. Grafica de înaltă calitate este o parte costisitoare, dar esențială a unui site web cu aspect bun. Includerea unei galerii cu orice plan vă permite economisirea de bani și oferă o modalitate simplă de a adăuga grafică pe site-ul dvs. web.

Wix oferă suplimente precum un certificat SSL / TLS, credite publicitare și constructor de formulare. Opțiunile sunt standard pentru un bun constructor de site-uri, dar calitatea este mult mai mare decât cea a concurenților săi.

Weebly

De asemenea, Weebly are o listă de caracteristici stivuite. Deși poate schimba bine loviturile cu Wix, îi lipsește calitatea magazinului de aplicații Wix. Chiar și așa, sunt multe pe care să le placă și s-ar putea să constatați că opțiunile Weebly sunt mai potrivite.

Magazinul de aplicații este mai mare, în general. Veți găsi multe opțiuni pentru un singur scop, dar poate fi necesar să vă căutați cel mai bun instrument pentru dvs. Magazinul de aplicații se simte ca WordPress, prin faptul că va trebui să treceți prin câteva aplicații mediocre pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

Spre deosebire de Wix, majoritatea aplicațiilor sunt terțe. Există opțiuni excelente, dar adaugă un nivel de inconsecvență în magazinul de aplicații. Unele aplicații oferă planuri gratuite și plătite, în timp ce altele nu oferă nici măcar un proces.

centru de aplicații Weebly

Se reduce la nevoi și preferințe. Puteți găsi o aplicație cu Weebly care funcționează mai bine decât aplicațiile Wix, dar aceasta nu va fi întotdeauna cazul. Printful, de exemplu, este un serviciu de îndeplinire excelent pe care îl puteți integra gratuit cu site-urile Weebly. Acestea fiind spuse, alte aplicații oferă doar o versiune plătită, precum Appointed, care este o aplicație de rezervare similară cu Wix Hotels.

Cu toate acestea, nu vei avea nevoie de magazinul de aplicații pentru funcțiile de bază ale site-ului web. Suportul pentru blog și formular este inclus în afara porții. Wix vă face să instalați aplicația de blogging pentru a accesa această caracteristică.

Totuși, nu veți primi unele extra. Weebly nu include credite publicitare, revizuire site-uri web, servicii SEO sau o galerie de artă vectorială. Deoarece galeria de artă este una dintre caracteristicile noastre preferate de pe Wix, omiterea ei o doare pe Weebly în această rundă.

În timp ce nu puteți plăti Weebly pentru a vă repara SEO, îl puteți edita. Sunt disponibile aceleași opțiuni, inclusiv cuvinte cheie, meta-descrieri și etichete alt. Există câțiva ghiduri, dar nu se simt la fel de cuprinzătoare ca și Wix. Cu toate acestea, nu este prea mult, deoarece există multe informații SEO online.

Weebly are un magazin de aplicații bun și funcții utile, cum ar fi blogurile încorporate. Instrumentul SEO este și el frumos. În general, experiența este bună și demnă de luat în considerare, dar nu este la nivelul Wix.

Gânduri rotunde

Aveți un centru de aplicații excelent cu oricare dintre creatorii de site-uri web. Oferta Wix se integrează perfect cu restul serviciului, dar poate lipsi personalizarea pe care o aplicație terță o poate oferi. Pe flipside, Weebly se ocupă de această piață de nișă, dar cu prețul de utilizare și, uneori, de calitate.

Totuși, magazinul de aplicații care se potrivește nevoilor dvs. se preferă, așa că merită să le verificați pe amândouă. Distincția pentru această rundă este galeria de artă vectorială. Acesta este un plus masiv la serviciile Wix și omisiunea lui Weebly este suficientă pentru a pierde runda.

Runda: Caracteristici Punct pentru Wix

Logo Wix
Logo Weebly

2

Prețuri

Prețul este important atunci când alegeți un constructor de site-uri. Wix și Weebly au multe planuri, dar cele ieftine sunt dotate cu spațiu limitat de stocare și lățime de bandă. Pentru a obține experiența completă, va trebui să începeți la mijlocul curbei.

Wix

De la lansarea sa în 2006, Wix a fost o opțiune accesibilă pentru site-urile web gratuite. Formația actuală are mai multe planuri, dar cea gratuită este încă în centrul atenției. Atâta timp cât vă puteți ocupa de extensia de domeniu „.wix.com”, există câteva alte modalități de a construi gratuit un site web cu aspect excelent.

Planul gratuit are dezavantajele sale, dar nu cel mai puțin este extinderea domeniului. Există, de asemenea, reclame Wix neintruzive plasate în subsolul site-ului dvs. web. Planul gratuit este cel mai bun pentru a încerca serviciul și a-ți construi site-ul. Puteți trece ulterior la un plan plătit și puteți elimina restricțiile fără a începe.

Wix oferă un plan care conectează domeniul dvs. la constructorul Wix. Cu toate acestea, nu îl recomandăm. În timp ce planul este ieftin, va trebui să aveți de a face cu anunțurile Wix. De asemenea, vă oferă doar 500 MB de stocare și 1 GB lățime de bandă.

Primul plan „real” este Combo care vine cu 3 GB de stocare și 2 GB lățime de bandă. Wix include un domeniu gratuit și elimină toate reclamele de pe site-ul dvs. web. Pentru majoritatea utilizatorilor, acesta este planul pe care ar trebui să-l utilizați.

Acestea fiind spuse, pentru a obține mai mult spațiu de stocare și a elimina restricțiile de lățime de bandă, trebuie să faceți upgrade la Unlimited. Prima în valoare de 3 dolari merită, nu numai pentru spațiul de stocare și lățimea de bandă, ci și pentru cei 300 USD în creditele publicitare incluse. În caz contrar, planul este același ca Combo.

Nici Unlimited, nici Combo nu vă permit să rulați un magazin online. Planurile de comerț electronic costă încă 3 dolari, dar depășește pur și simplu adăugarea unui magazin pe site-ul tău. Wix include tarifele de expediere, reduceri și amintiri automate de e-mail gratuit. De asemenea, primiți de două ori spațiul de stocare ca nelimitat.

În partea de sus a liniei, planul VIP oferă tot ceea ce face planul de comerț electronic, cu excepția adăugării unei recenzii profesionale a site-ului și a asistenței prioritare. Totuși, pentru aproape 10 dolari în plus pe lună, nu pare să merite.

Finalul scăzut al planurilor este confuz. Conectați Domeniul și Combo nu au prea mult sens, mai ales când o actualizare la Unlimited este atât de ieftină. Există trei planuri la care ar trebui să vă uitați: gratuit, nelimitat și comerț electronic. În funcție de nevoile dvs., unul dintre aceste planuri vi se va potrivi fără a rupe banca.

Weebly

Weebly este mai ieftin peste tot și introduce magazine online la un nivel mai scăzut, dar caracteristicile magazinului online nu sunt la nivelul Wix. Nu există niciun plan de comerț electronic intermediar, care să impună o actualizare dacă aveți nevoie de funcții de comerț electronic.

Nucleul lui Weebly, la fel ca Wix, este planul său gratuit. Va trebui totuși să afișați anunțuri Weebly neintrusive pe site-ul dvs. web și să utilizați o extensie de domeniu „.weebly.com”, dar veți primi criptare SSL / TLS completă, chat în direct și suport de e-mail și acces la instrumente SEO gratuite.

Există un plan incomod pentru conectarea domeniului dvs., precum Wix. Are același spațiu de stocare, dar lățime de bandă nelimitată și costă un dolar mai puțin pe lună. Cu toate acestea, încă nu suntem fani ai acestui tip de plan.

Starter este locul în care gama începe să strălucească. Planul, precum și toate cele care urmează, au o stocare și o lățime de bandă nelimitate. Este la fel ca planul nelimitat al lui Wix, dar aproape jumătate din cost. Obțineți un domeniu gratuit, fără reclame Weebly, criptare SSL și acces la un magazin online, deși setul de funcții este limitat. De asemenea, sunteți restricționat la 10 produse.

Planul Pro este în esență același, dar adăugați câteva caracteristici. Obțineți protecție de parolă pentru anumite zone ale site-ului dvs. web, de exemplu. Acest lucru este util pentru a configura o zonă de membru și pentru a permite utilizatorilor cu acces doar parola. Vine și cu suport pentru fundaluri video. Planurile Pro permit până la 25 de produse și 100 de membri înregistrați.

De două ori mai mare decât prețul Pro, puteți obține un plan de afaceri. Acesta este planul pe care îl recomandăm pentru magazinele de comerț electronic. Limitele produsului sunt eliminate și nu vi se percepe nicio taxă de tranzacție. Sunt incluse, de asemenea, instrumente suplimentare, cum ar fi recenziile produselor și un calculator de transport.

Deși planul de afaceri merită meritat, nu putem să nu simțim lipsa unui plan de comerț electronic pentru a reduce diferența dintre acesta și planul Pro. În timp ce Starter și versiunile superioare vin cu suport pentru un magazin online, Business este singurul care se ocupă de magazinele dedicate de e-commerce.

Rundă Două Gânduri

Weebly este mai ieftin decât Wix peste tot. Ambele oferă o linie similară de planuri, inclusiv una gratuită și una incomodă pentru conectarea domeniului tău. Există, de asemenea, planuri costisitoare care vin cu o serie de caracteristici suplimentare, în principal pentru magazinele de comerț electronic.

Deși ne lipsește un plan de comerț electronic intermediar pe Weebly, valoarea este incontestabilă. Majoritatea utilizatorilor vor alege un plan Pro la Weebly sau un plan nelimitat la Wix. Weebly o face pentru mult mai ieftin, făcând câștigătorul clar pentru această rundă.

Runda: punct de preț pentru Weebly

Logo Wix
Logo Weebly

3

Proiectare și instrumente

Nucleul oricărui constructor de site-uri este constructorul în sine. În această rundă, vom analiza cum puteți să vă construiți site-ul cu unul dintre aceste instrumente. Aici vom vorbi despre puterea constructorului și instrumentele pe care le-ați furnizat pentru a vă crea site-ul.

Wix

Constructorul lui Wix are multă putere, aproape în detrimentul său. Este clar că s-au gândit multe la organizarea instrumentelor pentru un flux de lucru maximizat. Numărul de opțiuni nu poate fi ignorat, însă acest lucru poate fi un element de descurajare dacă doriți să începeți să vă construiți site-ul fără o curbă de învățare.

Selectarea temei este aceeași. Poate fi copleșitor, pur și simplu pentru că există atât de multe opțiuni. Wix oferă șabloane pentru orice, de la portofolii la magazine online, cu subcategorii în fiecare. Există o gamă bună de șabloane utilizabile care nu se încadrează în capcanele excesive pe care le fac adesea șabloanele de constructor de site-uri web..

șabloane wix

Șabloanele fac cea mai mare parte a legii. Veți obține un site web funcțional cu conținut dummy al lui Wix de la început. După aceea, este important să înlocuiți ceea ce există cu conținutul dvs., să ajustați fonturile, să schimbați culorile etc..

Deși interfața este complexă, șabloanele construite oferă o foaie de parcurs pentru a învăța. Acesta este unul dintre punctele cele mai puternice ale lui Wix – posibilitatea de a începe cu o temă și de a învăța interfața în timp ce mergeți. Vom vorbi mai mult despre asta în runda următoare.

Instrumentele la dispoziție sunt excelente. Wix include o suită completă de instrumente text, media și elemente dinamice. Aveți acces rapid și la galeria de artă vectorială, ceea ce reprezintă un plus important pentru a face site-ul dvs. profesional să arate.

piața aplicațiilor wix

Deși nu uimesc de la sine, combinația de mai multe aplicații Wix poate crea ceva grozav. De exemplu, puteți utiliza Bloguri, forum, chat și contorizare hit pentru a transforma zona dvs. de blog într-o experiență socială.

Abundența de instrumente prezintă câteva obstacole pentru ușurința în utilizare. Acestea fiind spuse, totul este un câștig pentru această secțiune. Wix vă oferă instrumente puternice pentru a vă construi site-ul, indiferent care este obiectivul dvs..

În afara elementelor dinamice care creează numeroasele șabloane oferite de Wix, ați rămas pentru a configura site-ul dvs. web cu aplicația de aplicații. Majoritatea aplicațiilor sunt simple și largi. De exemplu, puteți descărca Wix Forum și Wix Hit Counter.

Weebly

Weebly are o selecție mai mică de șabloane decât Wix, dar este suficient pentru a vă începe. Majoritatea sunt concentrate pe apelul vizual, așa cum ar trebui să fie pentru un site web, dar pe un defect. Veți avea greu să găsiți un aspect simplu dacă doriți acest lucru.

teme temerare

Șabloanele nu sunt la fel de interactive ca și Wix. Majoritatea sunt strălucitoare, seamănă cu aspectul Squarespace (citiți recenzia Squarespace). Deși ne plac șabloanele Squarespace pentru anumite site-uri web, precum și șabloanele Weebly, Wix acoperă o suprafață mai mare cu selecția sa.

Weebly îmbrățișează etosul „drag and drop” pe care îl adoptă majoritatea constructorilor de site-uri web. Interfața este interactivă, ceea ce înseamnă că puteți trage literalmente elemente pe pagina dvs., nu doar să le rearanjați. Acest lucru duce la o experiență intuitivă care nu este fantezistă, dar își duce treaba la bun sfârșit.

redactor îngrozitor

O bară laterală conține toate elementele care pot fi adăugate pe pagina ta. Faceți clic pe una dintre ele și glisând-o în poziția dorită este tot ce trebuie să faceți. Elementele care apar în bara laterală sunt specifice și pentru pagini. De exemplu, veți avea o secțiune mică de elemente de blog pe pagina dvs. de blog.

bara laterală a blogului

În timp ce selecția șabloanelor este mai mică, selecția aplicației este mai mare. Puteți răsfoi magazinul de aplicații utilizând bara de instrumente de sus din pagina pe care o editați. Va deschide o fereastră către magazinul de aplicații, care este clar prezentat.

Dacă ați achiziționat un plan de comerț electronic, există multe instrumente utile. Produsele pot fi listate ca bunuri fizice, descărcări digitale sau servicii și fiecare produs are setări SEO încorporate. Dacă ați optat pentru un plan de afaceri, puteți configura, de asemenea, urmărirea automată a stocurilor, scutiri de taxe manuale și insigne pentru stocuri scăzute, din stoc și produsele care sunt la vânzare.

Weebly are o interfață de utilizator curată care este intuitivă dacă este primul constructor de site-uri web pe care l-ai folosit. Are multe opțiuni, indiferent de scopul site-ului dvs. web și de un magazin de aplicații mare, de pornit. Am vrut să vedem șabloane simple pe lângă bomboanele de ochi, dar orice altceva funcționează bine.

Runda trei gânduri

Wix și Weebly excelează cu constructorii lor. Wix are o interfață mai complexă care răsplătește explorarea, în timp ce Weebly gestionează cea mai mare parte a puterii cu un aspect eficient. Indiferent de ce alegeți, totuși, ar trebui să puteți atinge obiectivul.

Diferența se reduce la elementele dinamice și la selecția șabloanelor. Ambii constructori oferă suficient pentru a alege, dar va fi dificil să găsiți o privire simplă cu Weebly. Din această cauză, Wix câștigă victoria în această rundă.

Runda: Proiectare și instrumente pentru Wix

Logo Wix
Logo Weebly

4

Ușurință în utilizare

Constructorii de site-uri web există pentru ușurința lor în utilizare. Puterea este bineînțeles, desigur, dar conceptul de interacțiune cu pagina dvs. web, așa cum apare online, este ceea ce face ca producătorii de site-uri să lumineze. Vom analiza cât de ușor puteți crea un site web cu aspect frumos cu Wix și Weebly.

Wix

Wix are un constructor complex care, în mod surprinzător, nu ajunge în calea ușurinței de utilizare. Șabloanele, deși sunt dense, oferă o foaie de parcurs pentru învățarea interfeței. În sensul cel mai curat al expresiei, înveți făcând cu Wix.

După ce ai selectat șablonul, vei fi dus la editor, care afișează pagina ta web și butonul cinci până la opt în partea stângă. Numărul de butoane depinde de șablonul dvs. și de aplicațiile suplimentare pe care le-ați instalat. Fiecare site va avea „meniuri”, „fundal”, „adăugare elemente”, „adăugare aplicații” și „încărcări”.

Multe dintre butoane au subcategorii. De exemplu, „adăugați elemente” vă permite să adăugați text, imagini, căsuțe, videoclipuri, muzică și multe altele. Segregarea face ca apropierea butonului să strălucească. Nu există nicio suprapunere între butoane, ceea ce înseamnă, de exemplu, că toate elementele dvs. vor fi adăugate folosind butonul „adăugați elemente”.

wix adaugă setările secțiunii

Faceți modificări în editor. Nu există o interfață de întârziere precum WordPress. Când se face o modificare pe site-ul dvs. web, îl veți vedea în timp real.

După ce totul este configurat, puteți utiliza interfața drag-and-drop pentru a muta elemente pe site-ul dvs. web. Când selectați un element, veți vedea și butoane pentru editare. De exemplu, puteți schimba site-ul unei casete de text sau puteți edita fontul și culoarea fără a plasa un alt element de text.

secțiunea de editare wix

Prin glisarea în jurul elementelor, le puteți plasa exact acolo unde doriți. Wix folosește markeri Photoshop-esque pentru alinierea a tot ce există pe pagina ta. Vă va permite să mutați în mod liber elemente și să le fixați în loc atunci când sunt aproape de altul.

linii grilă wix

Cu toate acestea, nu trebuie să vă proiectați site-ul. Wix Artificial Design Intelligence va construi site-ul dvs. automat. Ca și în cazul designerului de logo, răspundeți la câteva întrebări despre scopul și aspectul site-ului, iar ADI îl stabilește pentru dvs..

ADI este destinat în special magazinelor online. Vă întrebați ce vindeți, cuvinte cheie pentru marca dvs. și schema de culori pe care o preferați. Procesul nu durează mai mult de câteva minute și puteți face ușoare modificări pe site-ul dvs. web după ce ați terminat.

După cum vă așteptați, design-urile sunt rudimentare. Nu veți obține elementele dinamice sau alegerile de design de nișă pe care le-ați face cu editorul principal. Cu toate acestea, pentru a face un site web în mai puțin de 10 minute, nu ne putem plânge.

wix adi

Wix își gestionează puterea cu o interfață complexă, care este surprinzător de ușor de învățat. Totuși, va trebui să înveți. Elementele dinamice pot înfunda spațiul de lucru și pot face lucrurile în mișcare un coșmar. Totuși, Wix este mai ușor de utilizat decât alți alți constructori de site-uri, cum ar fi 1&1 Website Builder, care are un set de caracteristici frumos despre care puteți citi în 1&1 Recenzie de constructor de site-uri web.

Weebly

Weebly are o interfață simplificată care îl face excelent pentru a-ți construi rapid site-ul. Cu toate acestea, poate dura un timp pentru a te obișnui, mai ales dacă vii de la un alt constructor de site-uri web. Acestea fiind spuse, experiența sa drag and drop simplifică sarcinile complexe ale altor constructori de site-uri.

Puteți selecta un element din bara de instrumente din partea stângă și glisați-l pe pagina dvs. Weebly utilizează markeri pentru a vă arăta unde va ateriza elementul și ajustează elementele înconjurătoare pentru a-l acomoda.

linii de grilă îngrozitoare

Funcționează ca un puzzle, pentru care alegeți piesele. Chiar și cu puțină experiență de proiectare, totul din pagină se va alinia. În timpul testării noastre, am încercat să rupem editorul Weebly prin adăugarea cât mai multor elemente la o secțiune. Deși rezultatul nu a arătat bine, Weebly a reușit să facă totul potrivit.

design plictisit

Elementele pe care le puteți adăuga depind de ce pagină editați. De exemplu, veți avea acces la elementele de blog în timp ce editați blogul. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la adăugarea unui element într-o pagină care să o poată rupe.

Adăugă restricții și confuzie în timpul proiectării. A trebuit să vânăm instrumentele de blogging doar pentru a ne da seama că vor apărea în timpul editării blogului. Nu aveți controlul deplin asupra designului dvs., așa cum faceți cu Wix.

De asemenea, nu vă lipsește ADI. Jimdo, un constructor de site-uri la care ne-am ocupat cu drag în recenzia noastră Jimdo, oferă un serviciu similar ADI numit Jimdo Dolphin. Având în vedere restul serviciului Weebly, ne-am aștepta și noi aici. Din păcate, nu există nimic de acest fel.

Weebly are însă o interfață excelentă. Pentru majoritatea site-urilor web, este mai ușor de utilizat decât Wix. Acestea fiind spuse, are limitări în ceea ce privește designul și nu există niciun instrument automat oferit. Dacă doriți să construiți un site web simplu, Weebly face minuni.

Rotund Patru Gânduri

Această rundă a fost dificilă, deoarece Weebly este mai ușor de utilizat, dar are limitări, ceea ce face ca Wix să pară mai atractiv în general. Dacă te-ai concentrat pur și simplu pe o experiență simplă de proiectare, Weebly ar trebui să fie alegerea ta.

Wix nu este însă prea complex. Este mai complex decât Weebly, dar timpul și bunul simț te vor face priceput. Având în vedere puterea sa și capacitatea de a proiecta un site web automat, Wix trebuie să ia această rundă.

Runda: Punctul de utilizare ușor pentru Wix

Logo Wix
Logo Weebly

5

A sustine

Asistența nu este la fel de importantă ca și alte zone pentru un constructor de site-uri web. Interfața ar trebui să funcționeze și, în caz contrar, asistența nu va rezolva problema. Din această cauză, majoritatea constructorilor de site-uri web se potrivesc. Căutăm ca Wix și Weebly să depășească și mai mult pentru clienții lor, în ciuda instrumentelor lor care nu au nevoie de mult sprijin.

Wix

Wix își concentrează sprijinul în jurul unui centru de ajutor, ceea ce are sens având în vedere cât de eficient este constructorul. În timp ce asistența directă este disponibilă, trebuie să parcurgeți un proces enervant în centrul de ajutor pentru a-l găsi.

Centrul de ajutor are articole care acoperă 34 de subiecte. Când am trecut prin ele, am observat că s-au împărțit în două categorii: întrebări frecvente și tutoriale. Cu toate acestea, Wix nu le clasifică așa.

wix centru de ajutor

Întrebările frecvente conțin aproape orice puteți visa, chiar și cele mai de bază întrebări. Am găsit un articol dedicat pentru reînnoirea automată a plății Wix Logo, care a spus pur și simplu Logo Wix este o taxă unică. Cu toate că majoritatea oamenilor ar ști asta, nu este greu să-ți imaginezi cineva care are această întrebare.

Tutoriale reprezintă un număr mai mare de articole în centrul de ajutor. Detaliile sunt furnizate cu instrucțiuni pas cu pas, fără o copie inutilă a motivului pentru care doriți să faceți ceva. Tutoriale simple, cum ar fi schimbarea designului antetului, vin și cu un videoclip.

Wix oferă asistență directă prin telefon și e-mail. Cu toate acestea, este clar intenționat să fie utilizat după ce ați consultat centrul de ajutor, întrucât procesul de găsire a formularelor de contact este deranjat.

Trebuie să găsiți un articol în centrul de ajutor, să selectați „nu” sub „Ați răspuns la întrebarea dvs.?” secțiune, parcurgeți un sistem de ajutor automat și apoi veți fi dus la pagina de contact.

Asistența este oferită, dar este greu de găsit. Acestea fiind spuse, ne place mult centrul de ajutor. Ar trebui să poată răspunde la majoritatea întrebărilor. Dacă aveți nevoie să contactați asistența, noroc care trece prin acest proces.

Weebly

Structura de asistență a Weebly este similară cu cea a lui Wix, cu un centru de asistență la baza pentru a răspunde la majoritatea problemelor. Spre deosebire de Wix, Weebly are o rută directă pentru a contacta asistența. Există mai multe opțiuni de contact.

Centrul de ajutor este împărțit în șase subiecte, inclusiv comerțul electronic, construirea site-ului și marketingul prin email. Există subtopuri în fiecare subiect, astfel încât să puteți găsi ceea ce aveți nevoie de pe ecranul principal. Există și o bară de căutare în partea de sus, dacă doriți să ocoliți ierarhia în întregime.

un centru de ajutor plictisitor

Articolele sunt bine scrise, echipate cu instrucțiuni pas cu pas și capturi de ecran mari, dar instrucțiunile nu sunt etichetate. Acest lucru face dificil de scanat articolele dacă sunteți blocați într-un anumit pas în proces. Tutoriale video ar ajuta și pe acest front.

Weebly oferă un forum comunitar, care este unul dintre cele mai puternice domenii de sprijin. Este ușor să vă ocoliți și să activi mult. În timpul observației noastre, un administrator a răspuns la majoritatea postărilor într-o oră.

Dacă aveți nevoie să contactați asistența, o puteți face de oriunde în centrul de ajutor. Weebly oferă asistență de e-mail, telefon și chat. La fel ca Wix, Weebly vă va împinge mai întâi spre centrul de ajutor, dar se simte mai degrabă ca un pustiu decât ca o lână.

Asistența se referă la opțiuni și este clar că Weebly înțelege asta. Dacă aveți nevoie de ajutor de la un reprezentant sau doriți să vă gândiți singur, există instrumente pentru dvs. În comparație cu procesul dificil al lui Wix, lucrurile arată bine pentru Weebly în această rundă.

Round Five Gânduri

Nici Wix, nici Weebly nu au un sprijin rău. Puteți găsi aproape orice aveți nevoie în centrele lor de asistență, iar asistența directă este disponibilă dacă îl căutați. În timp ce calitatea este la egalitate, ușurința nu este. Weebly are un sistem de asistență eficient, care prezintă toate opțiunile în față, care este suficient pentru a câștiga această rundă.

Runda: punct de sprijin pentru Weebly

Logo Wix
Logo Weebly

6

Verdictul

Wix și Weebly sunt cei mai buni producători de site-uri web, așa că nu este o surpriză faptul că comparația a fost aproape. Nu puteți greși cu nici unul, dar, atunci când sunt contracarate, este clar că Wix are avantajul puterii, utilizabilității și caracteristicilor.

Weebly are o putere decentă și o interfață ușor de utilizat, dar strălucește cu punctul de preț și suport. Dacă încercați să economisiți câțiva dolari, este o alegere excelentă. Totuși, va trebui să te sacrifici în deciziile de proiectare.

Din fericire, puteți încerca ambele gratis pentru a vedea care este mai bine pentru dvs..

Câștigător: Wix

Ai folosit Wix sau Weebly? Care iti place mai mult? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map