monday.com vs Wrike: Două nume mari luptă în 2020

Avem un mare concurs pe mâinile noastre, cu două dintre instrumentele noastre de management al proiectelor preferate de toate timpurile care se vor împotrivi reciproc într-o luptă din cap. Nu avem idee cine va ieși în vârf, dar ar trebui să fie amuzant să afli. Ia locul tău pentru monday.com vs. Wrike.


monday.com, despre care puteți citi în recenzia noastră monday.com, excelează atunci când vine vorba de utilizare, precum și în orice alt domeniu. Wrike este puternic în ceea ce privește caracteristicile și securitatea și un instrument excelent pentru întreprinderile serioase cu privire la managementul de proiect. Citiți recenzia noastră pentru Wrike pentru mai multe detalii.

monday.com a trecut de cel mai recent cel mai recent articol despre software-ul nostru de gestionare a proiectelor, eliminând pe tron ​​fostul campion Wrike. Wrike s-a descurcat bine în articolele noastre din față în cap, cum ar fi Wrike vs. Asana, așa că poate va reveni la o surpriză..

Setarea unei lupte: monday.com vs. Wrike

Ca de obicei cu capul în cap, vom compara luptătorii în patru runde concentrate pe domenii cheie. Cel mai bun din fiecare rundă are un punct. Orice platformă are cele mai multe puncte la final câștigă. În caz de egalitate, vom alege un câștigător pe baza căruia a câștigat runda cu cele mai mari marje.

În primul rând, vom analiza caracteristicile și vom compara ceea ce pot face platformele pentru dvs. Apoi, vom trece la preț și vom vedea ce impact vor avea pe portofel. În runda „ușurință de utilizare”, vom vedea ce platformă este mai ușor de utilizat și vă permite să o utilizați cu minime. În cele din urmă, ne vom uita sub capotă și vom vedea care are cele mai bune funcții de securitate și confidențialitate.

Dacă sunteți îngrijorat să stați în siguranță online, citiți cele cinci lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre articolele informatice pentru sfaturi utile.

Acum, să sunăm clopotul și să începem prima rundă.

1

Caracteristici

Caracteristicile sunt zona cea mai importantă, deoarece ei definesc ce face software-ul pentru dvs. Detaliile vor fi esențiale pentru beneficiile pe care le poate aduce afacerii tale. Instrumentele de gestionare a proiectelor se bazează în jurul managementului sarcinilor, dar specificațiile acestora pot varia.

În plus față de caracteristici precum subtasks și dependențe, proiectele pot fi vizualizate în moduri diferite. Instrumentele de comunicare, automatizarea și schimbul de fișiere sunt utile și ele. Caracteristicile neobișnuite vor nota bine. Aruncați o privire la recenzia noastră accesibilă pentru un bun exemplu în acest sens.

În primul rând, să ne uităm la setul de funcții monday.com.

monday.com

Proiectele monday.com constau din panouri, grupuri de articole numite pulsuri și articole individuale, care de obicei reprezintă sarcini. Nu are subtasco-uri sau gestionare a dependenței, dar susține că este o alegere deliberată pentru a menține lucrurile simple.

Deși îi lipsesc acestea, vă permite să personalizați articole, permițându-le să constea din biți de date. În multe instrumente, elementele sunt fixe, dar monday.com vă permite să adăugați orice doriți, în rațiune, și pot fi configurate în tot felul de moduri. De asemenea, are o mulțime de șabloane pentru a vă oferi idei despre ce se poate face cu acesta.

Plăcile pot fi dublate, așa că dacă configurați unul cum doriți, îl puteți utiliza ca șablon și vă puteți salva că trebuie să configurați din nou lucrurile pentru proiecte similare.

monday.com oferă multe modalități de a vizualiza proiectele tale. Există o vizualizare simplă kanban, împreună cu vizualizările din calendar, calendar și hartă, toate folosindu-le. Urmărirea timpului este disponibilă.

monday-integrari

Există o mulțime de integrări, inclusiv Zapier, care vă permite să accesați date la multe alte aplicații și servicii. Trello, Dropbox și Slack sunt de asemenea disponibile. Puteți personaliza spațiul de lucru cu propriul antet pentru a vă face echipa să se simtă ca acasă.

Spațiul de stocare este de 5 GB pe planul de bază al monday.com, dar devine nelimitat la nivelurile superioare. Limita de dimensiune a fișierului de 500 MB este mai restrictivă decât cea a lui Wrike și vă poate cauza probleme. Dacă da, aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare online pentru echipele noastre.

monday.com are, de asemenea, aplicații mobile pentru Android și iOS, astfel încât să vă puteți accesa proiectele oriunde.

Wrike

Wrike are multe funcții, oferindu-vă tot felul de modalități de a vă gestiona proiectele. Nu există o mulțime de lucruri pe care nu le face, așa că este o alegere minunată dacă ești după ceva cuprinzător.

Dispune de gestionare a dependenței și subtasco-uri, așa că dacă doriți un instrument care să ajute la blocarea blocajelor în proiectele dvs. și să planificați în jurul lor, Wrike este o alegere mai bună decât monday.com.

wrike-calendar

Obțineți diverse vizualizări utile – un flux, o vizualizare din calendar și foi de calcul – ceea ce vă oferă o mulțime de opțiuni. Urmărirea timpului este inclusă. Există, de asemenea, o vedere Gantt, care este o modalitate bună de a vedea cum totul se potrivește.

Dacă vă interesează o platformă bazată pe un grafic Gantt, consultați recenzia TeamGantt.

Când vine vorba de spațiu de stocare, obțineți 2 GB pe planul de bază și asta crește la peste 100 GB pe planuri mai scumpe. Acest lucru nu este la fel de mult cu cât primiți cu monday.com, dar limita de dimensiune individuală a fișierului de 4 GB este mult mai generoasă și ar trebui să vă permită să partajați toate, cu excepția celor mai mari fișiere .iso și video. Pentru aceștia, consultați cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru articolele cu fișiere mari.

Funcția de verificare a Wrike vă permite să comentați fișiere individuale, inclusiv în videoclipuri, deci este o alegere bună dacă lucrați cu acestea. Dacă da, ar trebui să consultați și cel mai bun software de editare video și cel mai bun stocare în cloud pentru articole video.

wrike-integrari

Nici integrarea Wrike nu este scurtă, cu Slack, Microsoft Outlook și Adobe Creative Cloud printre multe opțiuni. De asemenea, funcționează cu Zapier, permițându-vă să vă conectați la date într-o selecție și mai largă de aplicații.

La fel ca monday.com, Wrike are aplicații mobile pentru Android și iOS, dar oferă și aplicații desktop pentru Windows și macOS, ceea ce înseamnă că îl poți folosi pe majoritatea dispozitivelor, pe lângă browser.

Gânduri rotunde

Acesta este unul greu de apelat, deoarece ambii concurenți au seturi de caracteristici excelente. Cu toate acestea, subasco-urile și dependențele lui Wrike câștigă. Limita sa de atașare mai mare o face mai utilizabilă pentru partajarea fișierelor, chiar dacă fișierele dvs. sunt mari.

monday.com este bun în gestionarea sarcinilor și vă permite să o personalizați în funcție de nevoile dvs., dar Wrike câștigă în funcție de varietatea și profunzimea funcțiilor, astfel încât este nevoie de primul sânge.

Dacă sunteți în căutarea unei alte platforme puternice în acest domeniu, încercați Mavenlink, un instrument axat pe afaceri, cu caracteristici contabile corecte despre care puteți citi în recenzia noastră de Mavenlink..

Runda: Caracteristici Punct pentru Wrike

2

Preț

Ne uităm la costurile următoare. Pentru tine este important pentru motive evidente. Vrei să cheltuiești cât mai puțin pentru a obține caracteristicile de care ai nevoie. Nu înseamnă că cea mai ieftină opțiune este cea mai bună. Citiți cel mai rău articol gratuit pentru VPN pentru exemple.

Dacă doriți să vă faceți o idee despre ce instrumente de gestionare a proiectului vă pot salva, consultați revizuirea noastră ProWorkflow pentru a vedea un instrument cu un calcul al rentabilității investiției care vă ajută să vă dați seama.

monday.com

Prețurile monday.com sunt pentru grupuri de cinci utilizatori simultan. Asta face o valoare excelentă dacă sunteți cinci dintre voi, dar nu este atât de bine dacă există mai puțin de atât. Cu toate acestea, nu este scump și nu putem vedea că multe organizații mari sunt compensate de preț.

Din păcate, îi lipsește un nivel gratuit, dar are o probă de 14 zile, fără carduri, astfel încât să puteți vedea dacă este pentru dvs. Cronologia și calendarul acesteia devin disponibile pe planul său standard, cu diagrame, formule și urmărirea timpului în curs de desfășurare la nivelul Pro. Pentru a afla despre o altă platformă care urmărește bine timpul, dar nu este la fel de bună în gestionarea sarcinilor, consultați recenzia noastră FunFox.

Multe dintre caracteristicile de securitate ale monday.com necesită un abonament la întreprindere, dar chiar și planul de bază include autentificarea cu doi factori.

De asemenea, oferă reduceri educatorilor, organizațiilor nonprofit și organizațiilor neguvernamentale, așa că contactați-l pentru detalii dacă vă încadrați în oricare dintre aceste bannere. Citiți și recenzia noastră Basecamp, deoarece este gratuită pentru educatori și ieftină pentru echipe mari.

Wrike

La fel ca monday.com, Wrike prezintă multe dintre caracteristicile sale principale de la plan la plan, astfel încât va trebui să analizezi cu atenție ce este disponibil la alegerea unui nivel. Puteți utiliza încercarea sa gratuită pentru a testa funcțiile mai avansate.

Are un nivel gratuit, care este bun pentru echipele mici. Planul la nivel de intrare plătit este de 9,80 USD pe utilizator pe lună, prețurile crescând constant după aceea. Planul său Enterprise nu este ieftin, dar veți primi setul complet de funcții de securitate dacă îl alegeți. Mai multe opțiuni de integrare cu alte platforme se deblochează și în planurile sale superioare.

Grafele subtasks și Gantt necesită un plan plătit, iar calendarele se deblochează la nivelul de afaceri, astfel încât planul gratuit este destul de limitat. Cu toate acestea, este o modalitate bună de a te obișnui cu platforma.

Rundă Două Gânduri

Ambele servicii oferă o varietate de caracteristici esențiale în planurile lor superioare, așa că plătește să analizezi cu atenție care sunt caracteristicile de care ai nevoie atunci când te decizi să te înscrii. Utilizarea încercărilor gratuite pentru a testa totul este o idee bună.

monday.com este mai ieftin, dar nu are un plan gratuit. Acestea fiind spuse, nivelul său Pro nu este cu mult mai mult decât cel mai ieftin nivel plătit al lui Wrike, iar pe baza cercetărilor noastre, planul Enterprise de la Wrike costă mai mult decât dublu monday.com, deși prețurile Enterprise sunt negociabile cu Wrike.

Prezentăm această rundă la monday.com. Nivelul gratuit al lui Wrike este un mare avantaj, dar monday.com este de două sau trei ori mai ieftin în planurile de vârf. Asta îl face pe fiecare după două runde apropiate.

Runda: punct de preț pentru monday.com

3

Ușurință în utilizare

Ușor de utilizat este următorul. Această zonă este esențială deoarece nu doriți să vă petreceți timpul învățând instrumentul sau antrenând noi utilizatori. Un instrument cu o interfață bine proiectată poate ajuta utilizatorii să lucreze fără să se confrunte cu probleme și să permită echipei tale să petreacă cât mai mult timp pentru a face lucrurile. De asemenea, crește cumpărarea utilizatorilor și îi face pe oameni mai dispuși să se angajeze cu o platformă.

Aceasta este zona cea mai puternică a monday.com și cea mai slabă a lui Wrike, așa că, deși nu vom spune că este o concluzie anterioară, sperăm că nimeni nu va fi rănit în această rundă. Wrike arată nervos.

monday.com

monday.com ușurează înregistrarea și începerea. Există un chestionar rapid și o șansă de a alege unul dintre șabloanele sale pentru a începe. Există o mulțime de îndrumări animate care vă duc prin ce să faceți.

de luni până de bun venit

monday.com are un design de înaltă calitate, care îi face o plăcere constantă de utilizare. Designerii s-au gândit la fiecare buton și control, folosind atingeri vizuale subtile pentru a transmite ce fac lucrurile și ce poate aștepta utilizatorul să se întâmple după fiecare interacțiune.

Este genul de instrument care face ca totul să se simtă natural și este doar pentru că atât de multe programe software devin așa greșite încât îți dai seama cât de special este. Este o alegere excelentă dacă vă îngrijorați că echipa dvs. nu dorește să-și mute munca online. Nu face nimic pentru ai pune pe oameni.

de luni până bord

Este îndrăzneț și clar și folosește bine culoarea pentru a defini funcția și a împărți ecranul. Există mai multe șabloane, cu sfaturi pe care să le folosești. Există, de asemenea, o mulțime de texte de animație și pop-up care vă explică totul.

Suportul său, dacă aveți nevoie de el, este rapid și există o mulțime de materiale de ajutor dacă vă blocați. Nu există multe instrumente care să se compare cu acesta pentru o ușurință de utilizare, dar pentru unul care se apropie, consultați recenzia noastră pentru Asana și ghidul nostru pentru începători Asana pentru ajutor pentru a începe cu aceasta.

Wrike

Wrike începe bine, cu un proces ușor de înscriere, care vă permite să trimiteți prin e-mail membrii echipei dvs. pentru a vă alătura pe platformă.

wrike-șabloane

La fel ca monday.com, există mai multe șabloane care să vă ajute să începeți și merită să navigați pentru a obține blocajul platformei.

Gestionarea dependenței este, de asemenea, ușor să lucrezi. monday.com nu are această caracteristică, dar câteva instrumente care o fac la fel de simplu de utilizat ca Wrike.

wrike-dependențe

Interfața lui Wrike nu este la fel de bună ca a lunii.com. Prezintă o mulțime de opțiuni, dar este nevoie de timp pentru a descoperi totul. Navigarea te lasă uneori confuz cu privire la ce să faci în continuare.

Wrike nu este rău, dar monday.com este remarcabil în acest domeniu. Pe partea de plus, Wrike are un suport excelent și, dacă vă blocați, va face tot posibilul pentru a vă ajuta să reveniți pe traseu.

Runda trei gânduri

Am fost impresionați de utilitatea monday.com în revizuirea noastră și nu ne-am schimbat părerea. Este unul dintre cele mai plăcute produse software de utilizat și parcurge distanța suplimentară, făcându-se plăcut să lucreze.

Wrike este un instrument solid, profesional, dar îi lipsește lucrările pentru a avea un impact aici. Utilizatorii vor avea probleme probabil la început. Aceasta este parțial o consecință a setului său avansat de funcții și a gamei de vizualizări, dar va avea totuși mai multă răbdare decât monday.com.

Această rundă este un câștig clar pentru monday.com, iar Wrike este pe frânghii, clopotul sunând tocmai în porecla timpului. Cu toate acestea, lucrurile ar trebui să se îndrepte mai aproape în runda finală.

Runda: Punctul de Ușurare pentru Monday.com

4

Securitate & intimitate

Nu puteți fi prea atent atunci când vine vorba de securitate online. Protejarea împotriva infracțiunilor informatice este importantă atunci când lucrați online, așa că vom analiza ce face fiecare platformă pentru a vă păstra informațiile din mâinile greșite. Wrike a modificat această categorie în recenziile noastre, dar ambele platforme sunt puternice, astfel încât compararea acestora va fi interesantă.

monday.com

Cu o criptare puternică – TLS v1.2 pentru date în tranzit și AES 256 biți pentru stocare – puteți fi sigur că munca dvs. este ascunsă de ochii indurerați cu monday.com.

Respectă regulamentul general privind protecția datelor și UE-SUA. Scutul de confidențialitate. De asemenea, are certificări SOC și ISO. Articolul nostru PRISM, Snowden și supraveghere guvernamentală intră în confidențialitate mai detaliat.

Aveți mai multe opțiuni de personalizare a securității, utilizatorii Enterprise fiind atenți în mod special. Există autentificare SAML, aplicații Google, înregistrări restricționate în domeniu și setări de politică pentru parolă.

-admin Luni

Dacă aveți probleme la gestionarea parolelor, aruncați o privire la cel mai bun articol de gestionare a parolelor noastre.

Este disponibilă autentificarea cu doi factori, pe care o puteți citi în lucrarea noastră de autentificare cu doi factori. Puteți ține filele cu privire la cine face echipa dvs. cu jurnalele sale de audit, ceea ce este util și dacă trebuie să păstrați înregistrări detaliate pentru conformitate legală sau motive similare.

În general, este foarte mult să vă placă cu monday.com și nu există probleme reale.

Wrike

La fel ca monday.com, Wrike oferă autentificare în doi factori prin intermediul aplicației Google Authenticator. Se potrivește cu ofertele monday.com în criptare, de asemenea, cu TLS v1.2 și AES 256 biți. Citiți mai multe despre cele din descrierea noastră de criptare.

De asemenea, apes monday.com în certificările sale ISO și SOC și conformitatea cu GDPR și UE-SUA. Scutul de confidențialitate.

Pentru a treia oară, la fel ca în cazul monday.com, veți obține o selecție largă de opțiuni de securitate, cu cele mai suculente disponibile în planurile sale Enterprise. Puteți controla politica de parolă și politica de acces la rețea. Există, de asemenea, opțiuni pentru a personaliza setările legate de fișiere și invitații.

Poate că asta înseamnă că auditul monday.com îi oferă avantajul? Nu, Wrike face și asta.

Rotund Patru Gânduri

monday.com și Wrike sunt atât de strâns, încât este greu să declare câștigător. Ambele iau serios securitatea site-ului web și au făcut o mulțime pentru a vă păstra datele în siguranță. Infractorii vor trebui să muncească din greu pentru a accesa datele dvs. pe oricare.

Cu ambii jucători obosiți în runda finală, se pare că niciunul nu a dat această lovitură finală. Ambele sunt excelente în acest domeniu, așa că dacă securitatea este ceea ce contează pentru dvs., ar trebui să fie mai mult decât adecvat. Declarăm această rundă egalitate.

Runda: Securitate & Confidențialitate Fără câștigător clar, puncte pentru toți

5

Verdictul

Acesta a fost un concurs interesant, cu două runde strânse, unul egal și unul cu un câștigător clar. Marea victorie a monday.com a fost cea care a făcut diferența, devenind campioana, cu două runde la Wrike.

Urlăriți pe monday.com, dar nu reduceți Wrike. Are o mulțime de caracteristici excelente și nu este prea scump, având în vedere cât de mult poate face pentru tine. Este aici locul doi.

Câștigător – monday.com

Separarea acestei perechi de titane a fost una dificilă și oricare dintre ele este o alegere excelentă pentru gestionarea proiectelor pe cloud. Ambele au seturi de caracteristici puternice, însoțite de o securitate excelentă. Niciuna nu este prea scumpă. Lipsa de accesibilitate a Wrike este singurul dezavantaj al unuia dintre ei.

Deși sunt doi dintre favoriții noștri, există o mulțime de alternative acolo, multe dintre ele oferind ceva diferit. 

Dacă ați utilizat oricare dintre platforme și aveți ceva de distribuit, faceți acest lucru în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me