Lista finală de verificare la bord: 21 de sfaturi și trucuri pentru a face angajarea fără durere

Angajarea la momentul potrivit


Angajare pentru motivele corecte

Atingerea celor mai buni solicitanți

Eficient la bord

Un proces eficient de angajare este esențial pentru poziționarea unei companii pentru succesul prezent și viitor. Poate fi, de asemenea, un pic ca alergarea unui maraton cu picioarele căptușite și cu ochii înconjurați.

Mai jos sunt 21 de sfaturi pentru a facilita și a eficientiza procesul de angajare, fie că conduceți un birou de recrutare a întreprinderii, fie că lucrați la un buget de afaceri mic. Te-am acoperit …

# 1 Luați în considerare un sistem de urmărire a solicitantului (ATS)

Peisajul tehnologiilor de care dispune arsenalul recrutantului a crescut puternic în ultimii ani.

Jonglerie:

Spreadsheets

E-mailuri

Sisteme de arhivare diferite

Sunt lucruri din trecut, cu excepția cazului în care nu ai reușit să-ți faci due diligence.

Tocmai de aceea, primul lucru pe care l-aș sugera oricărui profesionist care dorește să atenueze durerile și durerile procesului de angajare este să înțeleagă ce tipuri de instrumente există..

Există aplicații de sine stătătoare care ajută la gestionarea aproape în fiecare fază a procesului de angajare.

Voi intra în mai multe dintre cele de-a lungul acestei piese, dar cea mare pe care ar trebui să o știi și cea pe care o voi reveni, se numește „sistem de urmărire a solicitantilor” – sau ATS.

Sistemele de urmărire ale solicitanților ajută la gestionarea procesului de angajare de la început până la sfârșit, grație comoditatea norului.

Postați locuri de muncă, creați fișiere de candidați și obțineți feedback.

Astfel de sisteme sunt disponibile pentru o serie de bugete, cu opțiuni pentru organizații mici, mijlocii, mari și întreprinderi. Există chiar și sisteme de urmărire a solicitanților gratuite și deschise, cum ar fi OpenCATS.

Alte opțiuni gratuite gratuite includ:

 iKrut: gratuit, dar nu open-source, cu suplimente de vânzări plătite

 Softgarden: gratuit pentru până la cinci deschideri simultane de locuri de muncă și șapte utilizatori

 JobScore: gratuit pentru până la trei deschideri simultane de locuri de muncă

Pentru cei capabili să investească mai mult, alegerile devin destul de avansate și oferă totuși suficientă flexibilitate financiară pentru a răspunde nevoilor diferitelor bugete.

Unele dintre preferatele mele sunt:

 iCIMS

Cornerstone OnDemand

JobScore

Jobvite

BambooHR

Recrutare Zoho

portavocea

Sunt disponibile și sisteme complete de gestionare a capitalului uman (HCM). Pe lângă urmărirea solicitanților, aceste platforme includ instrumente pentru gestionarea angajaților actuali.

Verifică:

 SuccessFactors de SAP

 Ziua lucrătoare HCM

 Oracle Fusion

 ADP Vantage HCM

 Software Ultimate

 Pentru HCM

Ca să fiu corect, abia îmi scot degetul în apă aici.

Doar că înțelegi nevoile tale, ca cineva care dorește să angajeze și având în vedere că multe dintre aceste instrumente oferă încercări gratuite, aș sugera să te joci în jur (o mulțime) înainte de a te angaja în totalitate cu orice soluție.  

# 2 Opriți urmărirea e-mailurilor, începeți să utilizați Slack

Iată unul dintre cei mai critici contribuitori la o practică eșuată de angajare – o comunicare proastă.

De fapt, acest lucru este adevărat în ceea ce privește afacerile în general, abilitățile de comunicare slabe reprezentând pierderi financiare semnificative atât pentru întreprinderile mari, cât și pentru cele mici.

Chiar și pentru companiile cu aproximativ 100 de angajați, comunicările greșite au fost considerate pierderi de aproximativ 420.000 USD pe an.   

E-mail

Nu este nevoie de mult timp într-un cadru de birou pentru a recunoaște că accesul oamenilor pe aceeași pagină nu este niciodată ușor atunci când e-mailul este mijlocul principal de comunicare.

E-mail-urile au un aspect special pentru a fi trecute cu vederea, neconstruite, lanțuri de lanțuri și conversații laterale, pentru a fi copiate persoanelor greșite și pentru a consuma cantități abundente de timp.

Comunicările live, personal, telefonic sau prin videochat, sunt o modalitate excelentă de a atenua unele dintre aceste probleme comune.

Dar dacă sunteți în căutarea unei înregistrări scrise sau un loc în care ideile și dialogul se pot regăsi, aplicațiile de mesagerie la locul de muncă, cum ar fi Slack, sunt un lucru minunat.

În contextul angajării, canalele Slack pot fi utile în multe faze ale procesului de angajare. Inclusiv brainstorming cu privire la nevoile și lacunele organizaționale, poziții noi și discutarea candidaților.

Slack se integrează, de asemenea, cu diverse utilități de resurse umane concepute pentru a facilita procesul de angajare, cum ar fi Hired, o piață de solicitanți.

Iată o porție de alte instrumente preferate de resurse umane care se integrează cu Slack, doar pentru a vă face o idee despre ce există:

 OfficeVibe: pentru feedback / sondaje ale angajaților

 HROnboard: soluție la bordul companiei

 BreezyHR: un instrument de recrutare bazat pe echipă

 RecruiterBox: un sistem de urmărire a solicitantului

# 3 Un document în continuă necesitate, colaborare și lipsuri

Nimic nu este mai jenant decât să-ți dai seama brusc că ești un angajat scurt, deficitar într-o anumită zonă de competență sau că nu poți satisface nevoile unei organizații.

Toate scenariile care pot duce la o practică de angajare confuză și grăbită.

Să te uiți la un moment dat și la altul în viitor este o responsabilitate care este cel mai bine împărtășită. Un set comun, transparent și necesar de documente este cel mai bun mod de a îndeplini această sarcină.   

O analiză a nevoilor vă permite să identificați ce abilități specifice sunt esențiale pentru succesul unei afaceri.

Rețineți că această listă nu ar trebui să fie doar despre abilitățile care vă lipsesc, ci ar trebui să includă, de asemenea, cele pe care le aveți și de ce tip de expertiză veți avea nevoie în viitor..

În continuare, asigurați-vă că există oa doua listă separată de competențe care sunt acoperite de baza dvs. de angajați.

Comparați cele două liste și, voilă, veți avea o analiză a golurilor. Mai simplu spus, o analiză a decalajului este o analiză a locului în care vă aflați acum, față de locul în care doriți să fiți.

Un avantaj minunat al unei analize aprofundate a decalajului este că vă permite să identificați dacă, sau nu, abilitățile necesare care lipsesc într-un departament, pot exista deja într-un alt.

Aceasta deschide opțiuni pentru colaborări interdepartamentale, remaniere sau angajări private, care ar putea fi o soluție mai bună și cu siguranță mai ieftină, decât angajarea externă. O abordare bazată pe cloud este o modalitate perfectă de a crea un mediu de colaborare organic și transparent.

Procesul poate fi la fel de simplu precum utilizarea unei aplicații tradiționale de foi de calcul precum Google Sheets sau Microsoft Excel Online, ambele putând fi integrate perfect cu numeroase platforme de stocare în cloud – cum ar fi Google Drive sau OneDrive.

# 4 Dezvoltați o descriere internă colaborativă a postului

După ce ați luat decizia de a vă angaja, este timpul să definiți poziția și profilul candidatului perfect. Este un proces care ar trebui să fie un efort holistic, mai degrabă decât un loc de muncă pentru o singură persoană și, din nou, norul este un aliat perfect.

Interfața Dropbox
Instrumentul de colaborare Dropbox

Începeți cu un document cu oase goale.

Poate fi bazat pe descrierile anterioare ale angajaților, dar nu vă mulțumiți pentru asta, chiar dacă înlocuiți o persoană care pleacă. Nu uitați să vă utilizați nevoile și documentele lipsă și să țineți cont atât de nevoile viitoare, cât și de seturile de abilități care lipsesc.

Extindeți implicarea dincolo de doar managerul de angajare. Includeți membrii seniori ai echipei, pe lângă persoane din alte departamente, care vor fi afectate de sfera de influență a noii poziții.

Încurajați contribuția persoanelor din organizația dvs. prin evitarea întrebărilor apropiate. Veți genera un proces de gândire abstract mai puternic cu întrebări precum:

Care sunt responsabilitățile imediate care trebuie îndeplinite de acest rol?

În ce moduri ar putea evolua acest rol în viitor?  

Care sunt competențele de bază necesare pentru succesul în această poziție?

Ce atribute comportamentale trebuie să posede candidatul ideal?

Care sunt atributele unui individ care nu ar avea succes în acest rol?

După ce ați adunat toată informația, proiectați o descriere simplă, fără sens, a lucrului – evitați un limbaj stropit.

Ca document intern, veți dori să vă asigurați că este ceva dificil de interpretat greșit.

Invitați părțile interesate să comenteze documentul, fie folosind funcționalitatea de comentarii a unui procesor de texte bazat pe cloud, cum ar fi Google Docs sau Microsoft Word Online sau creând un canal de feedback în Slack.

Scopul aici este de a avea un document care să enumere precis responsabilitățile și calificările pentru funcția respectivă.

Așadar, este util să nu angajezi doar manageri atunci când evaluează un candidat, ci obișnuiește să stabilească așteptările și să urmărești performanțele unui candidat pe care ai stabilit.

# 5 Scrieți un post de muncă criminal

În timp ce un document intern nu ar trebui să fie fără probleme, postarea pe care o trimiteți în cyberspațiu ar trebui să aibă unele probleme. Nu uitați, nu încercați doar să înfățișați cu exactitate poziția, ci și să atrageți și cei mai buni candidați.

Aceasta necesită o proză fluidă, informativă, care să seducă imaginația și să-i încânte pe candidați să se alăture afacerii tale.   

Neal Mohan
Pozitie noua

Începeți cu un titlu care transmite cu exactitate un sentiment al rolului. Ceea ce nu va fi neapărat același cu titlul intern al postului, mai ales dacă o organizație folosește moniceri unici.

De exemplu, „BI Solutions Architect” este mult mai descriptiv decât, „Expert Matter Expert”.

În mod similar, evitați să fiți prea gimmicky. Cu excepția cazului în care obiectivul tău este să angajezi un războinic îmbrăcat cu armură, cu o inimă generoasă de aur – „Apărătorul datelor” nu va avea neapărat să atragă candidatul potrivit.

Apoi, vinde-ți organizația. Fii concis fără să fii neîncrezător.

Includeți fragmente de informații despre istoricul organizațional, misiunea, programele și realizările.

Și asigurați-vă că spuneți potențialilor angajați viitori despre micile aspecte care fac din organizația dvs. un loc atrăgător pentru a lucra, cum ar fi:

Opțiuni de lucru la distanță

Evenimente angajați

Produse de patiserie gratuite

O cafea grozavă

Folosind acea introducere, descrieți poziția în timp ce evidențiați importanța acesteia pentru succesul continuu și creșterea viitoare a organizației dvs..

În continuare, enumerați responsabilitățile primare ale candidatului.

Deși această parte nu trebuie să fie la fel de exhaustivă ca documentul dvs. intern de descriere a postului, trebuie să picteze o imagine exactă a rolului și să evidențieze unele dintre aspectele sale mai atrăgătoare..

Urmați acest lucru cu o listă de competențe de bază așteptate. Poate fi util să le împărțiți în secțiunile „obligatorii” și „dorite”.

Acest lucru ajută la împiedicarea candidaților necalificați, asigurând în același timp că nu pierdeți un candidat care, deși poate nu este exact cine l-ați conceput, este cel mai bun candidat pentru acest post.

Încă o dată, instrumentele de colaborare, cum ar fi procesoarele de texte cloud și Slack, vă vor ajuta să solicitați feedback-ul necesar pentru ca mesajul dvs. să apară.  

# 6 Pârghii de înregistrare automată

Consiliile de muncă pe Internet sunt legiune.

 Intr-adevar

 Monstru

 Usa de sticla

 CareerBuilder

Sunt doar vârful sclipitor al aisbergului.  

Mai mult, tot mai multe site-uri de social media, conduse de Linkedin, sunt puse în valoare de recrutori pentru a-și lărgi acoperirea.

Cu toate acestea, în cazul recrutării, cu mare putere vin o mulțime de autentificări.

Înregistrarea la fișele de lucru, adăugarea de postări, actualizarea manuală a fluxurilor de socializare și monitorizarea răspunsurilor necesită timp.

De fapt, potrivit a 74% dintre angajatori, este nevoie de peste o jumătate de oră pentru a posta un loc de muncă în toate locurile pe care le sursă.

Software-ul de postare poate ajuta la ușurarea sarcinii. Astfel de instrumente vă permit să creați o comandă de muncă, apoi să dați înapoi și să vă relaxați, în timp ce toată munca obositoare este făcută pentru dvs..

Această funcționalitate este inclusă în cele mai populare sisteme de urmărire a solicitanților. iCIMS JobTargets OneClick este un exemplu bun, cu o selecție de peste 14k forumuri online.

Pentru cei care nu doresc să investească într-o soluție de urmărire cuprinzătoare, este de asemenea disponibil un software de postare individuală.

Popular în acest domeniu este Talemetry Job Broadcast, care permite utilizatorului să posteze în sute de site-uri de anunțuri de muncă gratuite și plătite și site-uri de social media, dintr-o singură interfață.

Ambele funcționalități clic-la-post și automat (bazate pe reguli definite de utilizator) sunt disponibile.

Talemetry Job Broadcast se integrează, de asemenea, cu soluții mai largi de recrutare și dezvoltare a talentelor din cloud, precum Oracle HCM, ca aplicație suplimentară.    

# 7 Managementul recomandărilor

Desigur, uneori, cel mai bun mod de a depista „candidatul perfect” este să te uiți în ajutor.

Angajații dvs. au conexiunile personale la rețea. Îndrumarea acestor relații este o abordare mai cinstită, în comparație cu angajarea candidaților din comitetele de muncă.

Recomandările nu ajută doar să accelereze o căutare de locuri de muncă și să producă candidați de calitate superioară.

Studiile arată că recomandările grăbesc și procesul de îmbarcare și îmbunătățesc păstrarea angajaților. Desigur, acestea costă mai mult decât angajarea prin intermediul colegiului de muncă: 1.671 dolari față de 2.306 dolari.

Dar o diferență de 635 de dolari nu este suficient de probabilă pentru a-ți afecta randamentul final asupra investițiilor, ceea ce favorizează recomandările.

Atunci când un angajat are un prieten sau un fost coleg, ei cred că ar fi o potrivire bună pentru organizația dvs., în mod istoric, abordarea a fost să parcurgeți resursele umane și să înmânați o copie a CV-ului sau CV-ul sau să o fotografiați într-un e-mail.

Ambele sunt modalități neplăcute de gestionare a sesizărilor, în special pentru întreprinderile mai mari.

Din fericire, această abordare este acum învechită, datorită aplicațiilor dedicate de referință cloud, care organizează și gestionează procesul în numele utilizatorului..

Instrumente autonome precum Zao pot crea un loc de muncă, pot seta o recompensă și îl pot trimite în rețeaua de angajați.

Ceea ce mi se pare deosebit de corect în ceea ce privește Zao, este că verifică rețeaua Linkedin a unui angajat și vă permite să știți cine ar putea fi calificat pentru funcția.

Zao promovează, de asemenea, recomandări prin gamificare. Alte soluții de recomandare includ Jobvite Refer și Zalp.

# 8 Monitor de unde provin aplicațiile

Știind de unde provin cea mai mare parte a cererilor dvs. vă poate ajuta să vă ajustați în continuare strategia de distribuire a postării de locuri de muncă și să maximizați acei bani de recrutare.

De exemplu, dacă știți că un job care costă sume mari de bani nu produce candidați de calitate, puteți reduce acest cost și redirecționa bugetul de angajare în altă parte..

De obicei, aplicațiile online includ o listă derulantă de surse pentru care pot fi selectați candidații.

Dar, uneori, aceste liste sunt lungi și confuze, la fel și procesul de solicitare. Astfel, solicitanții aleg doar ceva și merg mai departe, obținând rezultate neconcludente.

Nu ar fi frumos dacă acest proces ar putea fi automatizat?

Jobvite vă ajută să faceți doar asta, printr-un tablou de bord de recrutare la îndemână care monitorizează sursa aplicației în diferite puncte.

Multe alte instrumente de recrutare și urmărire a aplicațiilor procedează la fel.

Tehnologia funcționează adăugând o etichetă unică la sfârșitul unui link de cerere de job atunci când jobul este postat automat sau când un angajat completează un formular de trimitere.

Trebuie doar să fie pornit.

# 9 Automatizarea ecranului de reluare

Tehnologia de trimitere și trimitere a postului poate extinde acoperirea dvs. și să aducă aplicațiile care se derulează, dar acest lucru se transformă într-un alt aspect dureros al întregului proces de angajare.

Desigur, vorbesc despre stive (virtuale) de CV-uri.

Scrabble: Reluare, Angajare, Aplicații, Ocupație
CV-ul Scrabble

Sistemele de urmărire ale solicitantilor ajută la calmarea acestei dureri, automatizând parțial procesul de revizuire a CV-ului și îngustând câmpul pentru dvs..

Să folosim sistemul popular de solicitanți, iCIMS, ca un exemplu al modului în care se joacă această scenă.

iCIMS folosește o tehnologie pe care o numește „iResume”, pentru a accepta automat CV-urile de pe mai multe suporturi, eliminând nevoia de a le furniza date.

Practic, toate tipurile de documente standard pot fi procesate de iResume. Chiar și reîncepe să fie trimise către o cutie de e-mail, așa că nu trebuie să vă preocupați că le lipsiți

Odată ce are o reținere a datelor, sistemul analizează inteligent pentru a le stoca într-o bază de date centralizată, ca fișier de candidat. Tipurile de informații care se extrag perfect includ date de contact, istoricul postului și abilități.  

Aceste date sunt apoi referențiate împotriva abilităților enumerate în fișa postului dvs. CV-urile cu profil pozitiv sunt clasate și semnalizate pentru revizuire ulterioară.

Încă o dată, pentru cei care nu doresc un sistem complet de urmărire a solicitanților, există soluții software de analiză text autonomă, care fac același lucru – cum ar fi Textkernal.

# 10 Evaluări online înainte de ocuparea forței de muncă

Trecerea prin mai multe interviuri, numai pentru a descoperi o nepotrivire serioasă între candidat și rolul definit, poate fi o problemă majoră.

Planificarea de a emite evaluări online înainte de un interviu este o modalitate excelentă de a ajuta la eliminarea acestui risc.

Implementarea pregătirii abilităților ca parte a procesului dvs. de candidatură poate ajuta, de asemenea, la reducerea domeniului candidaților examinați. Soluția de competență, eSkill, estimează că poate reduce costurile de angajare cu 68%.

Evaluarea modului în care o persoană se va încadra în organizație, atât în ​​ceea ce privește relațiile cu managerii și colegii, cât și în ceea ce privește cultura companiei, nu ar trebui să fie trecut cu vederea..

Oricât de simplu ar părea acest proces în mintea dvs., nu vă lăsați păcălit.

Sigur, puteți săriți pe SurveyMonkey și să bici împreună ceea ce vi s-ar putea părea, un test de competențe decisiv excepțional, dar noi, oamenii, avem un avantaj pentru supraestimarea capacității noastre de evaluare..

În plus, în funcție de locul în care își desfășoară activitatea, pot exista ghiduri legale care reglementează aceste testări.

În America, de exemplu, există linii directoare emise de Comisia pentru egalitatea de șanse de angajare, care trebuie respectate, astfel încât una să fie protejată de răspunderea legală.

Soluțiile de testare pot ajuta la punerea în aplicare a unui protocol de evaluare, care ușurează riscul unei abordări defectuoase și respectă liniile directoare etice și legale.

Luați în considerare găsirea unei soluții care oferă atât testarea comportamentului, cât și a inteligenței / abilităților. De asemenea, căutați integrarea urmăririi solicitantului.

Iată câteva variante pentru a vă începe:

Prună

criterii

Talentul de închiriere

Selecția înainte de angajare Pairin

Teste de pre-angajare HR Avatar

# 11 Live Video Chat

După ce ați găsit un potențial candidat pentru funcția care trebuie să fie ocupată, este de obicei să efectuați o selecție rapidă, pentru a vă asigura că înțeleg ce presupune postul.

Și pentru a clarifica și confirma, istoricul postului și abilitățile detaliate în CV-ul lor.

Apoi, împachetați-vă notițele cu fișierul candidatului și trimiteți-l împreună managerului de angajare, astfel încât acestea să poată lua o decizie cu privire la dacă procedați sau nu.

Cu toate acestea, trecerea de la telefon la ecranul video adaugă un element cu totul nou procesului de recrutare, permițându-vă să dezvolți o relație față în față încă de la început.

Videochatul vă permite dvs. și solicitantului să vă angajați nu numai în comunicare verbală, ci și verbală. Semne non-verbale, cum ar fi expresiile faciale, sunt integrante capacității noastre de a interpreta semnificații nuanțate.

Acesta este motivul pentru care avem emoticoane. ��  

Nu numai că aceasta este o experiență mai plăcută, mai bogată pentru toți cei implicați, dar videoclipul poate fi apoi împărtășit cu managerul de angajare pentru a-l viziona în timpul liber.

Și să nu mai vorbim de managerul de angajare, se pot alătura și alte părți interesate, permițându-le tuturor să „întâlnească” în mod vicarian candidatul înainte de a se angaja să consacre mai mult timp și bani procesului de interviu.    

Utilizarea videochatului este, de asemenea, o modalitate din ce în ce mai viabilă de a realiza interviuri la nivel înalt cu candidați îndepărtați.

Procesul salvează o organizație de la nevoia de a le returna, posibil cu cheltuieli considerabile.

Dacă optați pentru un serviciu precum Skype, costul înlocuirii interviurilor telefonice cu videochatul este inexistent. Soluții dedicate de chat-video HR, precum HireVue, sunt de asemenea pe piață.

Cu toate acestea, ajută la încorporarea unei soluții video live integrate în fluxul de muncă de recrutare, spre deosebire de o abordare autonomă stângace.

După cum se întâmplă, majoritatea sistemelor de urmărire a aplicațiilor se integrează ușor cu serviciile de chat video existente; sau vin la pachet cu capabilitățile de chat video native.

Alte opțiuni autonome includ:

 SparkHire

 WePow

 VidCruiter

# 12 Interviuri video asincrone

Problema interviului video live, în mod ironic, este faptul că este live.

A-ți lua timp din zi pentru a realiza un interviu de screening de 30 de minute, care constă în întrebări statice și de clarificare este perfect bine dacă ați deținut candidatul perfect.

Dar ce se întâmplă cu acele cazuri în care, în cinci minute, îți dai seama că candidatul nu este o persoană potrivită, dar ești obligat să continue datorită obligațiilor purtătorului de cuvânt al companiei?

MegaChat
Apel video MegaChat

Intervievarea video asincronă este o modalitate de a evita această problemă. Simplu spus, interviul video asincron este opus interviurilor în direct.

Tehnologii precum Async Interview, vă permit să preînregistrați întrebări, să eliminați invitațiile la interviu pentru angajările potențiale și să dați înapoi în timp ce tehnologia face toată munca.

Pe lângă faptul că nu trebuie să stai prin proiecții lipsite de fructe, deoarece poți doar opri videoclipul, o abordare asincronă dezleagă gâtul procesului de selecție..

Ca și în cazul interviurilor video live, un alt beneficiu al acestui stil de interviu este faptul că ajută la împărtășirea volumului de muncă prin încurajarea colaborării.

În loc să aibă o persoană responsabilă de screening, mai mulți membri ai unei organizații pot revizui răspunsurile candidaților și pot furniza evaluările individuale, la timpul lor personal.  

Intervievarea video asincronă ajută, de asemenea, la reducerea întreruperilor frecvente, care sunt încă frecvente în videoclipurile live, precum retardul.

De obicei, o astfel de abordare permite candidaților să vizualizeze și să se pregătească pentru întrebări înainte de mână.

Dacă este o problemă pentru dvs., luați în considerare o soluție precum VidCruiter, care poate configura o opțiune de „reînregistrare”, forțați un candidat să efectueze interviul dintr-o dată și chiar să implementeze un cronometru pentru întrebări..

# 13 Analizați abandonarea cererii dvs.

Oricine a completat vreodată o mână de cereri de angajare online (sau a încercat), vă va spune probabil că procesul tinde să fie mai degrabă:

supărător

perplexe

laborios

Toate cele de mai sus

De fapt, majoritatea companiilor urmăresc o rată de abandon de 60% în rândul solicitanților online.

Ținând cont de tot timpul petrecut în postarea postării și de a face ochii cu acesta, având cea mai mare parte din bazinul tău decide să nu aplici, deoarece acestea depășesc efortul de a completa solicitarea ta online, în condițiile unei șanse minime de a fi chemat înapoi – bine, asta este nu e deloc bine.

Desigur, s-ar putea să decizi să ignori un candidat care nu este dispus să sară prin cercurile tale virtuale pentru a debarca slujba.

Și este în regulă.

Dar, de asemenea, trebuie să luați în considerare experiența lor cu acest proces, i-ar putea ajuta să-i conducă să decidă că organizația dvs. nu este bine condusă și că ar fi mai bine în altă parte.

Această impresie negativă, cauzată de interacțiunea dintre solicitantul unui loc de muncă și procesul de cerere, este cunoscută sub numele de „experiența candidatului”.

Dacă sunteți serios despre înțelegerea și îmbunătățirea experienței unui candidat, atunci înțelegerea ratei de abandon a aplicației este doar o parte a procesului.

Trebuie să știți cu exactitate ce parte a procesului îi determină pe oameni să-și ridice mâinile în consternare și să urmărească Netflix în schimb.

Întrucât nu îi poți urmări individual pe acești oameni și le întrebi ce este, găsiți un instrument care vă va face treaba.

Din păcate, acesta este un domeniu în care este puțin probabil să găsiți o soluție de sine stătătoare. Cu toate acestea, multe sisteme de urmărire a solicitanților au funcționalitate încorporată care face treaba.

De exemplu, Cornerstone ATS generează rapoarte de bord care vă permit să monitorizați ratele de finalizare pentru fiecare etapă a procesului solicitantului..

Dacă sunteți în căutarea unei informații despre cauzele obișnuite de abandonare a cererilor, această piesă „Societatea pentru gestionarea resurselor umane” este necesară pentru citire.

# 14 Dezvoltați un format de interviu structurat

Un alt beneficiu al interviurilor înregistrate în prealabil, care iese în evidență destul de repede, este simplitatea frumoasă de a putea compara răspunsul unui candidat, cu cel al altuia, pe aceeași problemă / întrebare..

În timp ce întrebările standardizate sunt norma în timpul prescrierii, pe măsură ce procesul de interviu se extinde, standardizarea dispare adesea.

Rezultatul? Candidatele experimentează diverge, inconsecvența îngroapă obiectivitatea în prejudecăți și alimentează divizii inutile despre cine este cea mai bună angajare.

Acest scenariu este destul de comun în rândul organizațiilor mai mari, în care persoane diferite, cu idei diferite despre ceea ce face ca un candidat să se potrivească bine – rotiți prin îndatoririle interviului pentru a reduce volumul de muncă..

O altă problemă a interviurilor nestructurate este că de multe ori ele ne conduc la petrecerea inconștientă a timpului confirmând impresia unui candidat, pe care îl dezvoltăm în primele două minute.

Psihologii numesc acest prejudecat de confirmare a fenomenului; o tendință de a căuta sau de a construi informații într-un asemenea mod, încât se încadrează în noțiunile noastre preconcepute.

Mai mult decât atât, există oameni atât de siguri de capacitatea lor de a judeca calitatea unui candidat, încât intervievează orbi, hotărând să-l înarmeze.

La suprafață, soluția la această problemă este destul de simplă; pregătește o listă de întrebări pentru interviu în prealabil pentru fiecare intervievator.

Această abordare este cunoscută sub numele de interviu structurat.

Pentru a ajuta la consolidarea angajamentului în ceea ce privește procesul, colaborați cu partenerii organizației dvs. pentru a dezvolta lista, amintind să-i includeți în procesul de interviu.

Acest act va contribui la stabilirea responsabilității. Utilizați o cerere de formulare bazată pe cloud pentru a organiza lista, lăsând spațiu pentru persoanele intervievate pentru a-și introduce notele și poate clasifica răspunsurile solicitantului la întrebările lor.

Îmi plac formularele Google pentru că sunt obișnuit, dar există alternative mai sofisticate (și plătite).

Dacă vă gândiți la persoanele intervievate care folosesc o tabletă pentru a-și efectua interviurile, iFormBuilder poate fi cea mai potrivită. Este conceput special pentru funcționalitatea mobilă și oferă accesibilitate completă offline.

Printre alte puncte de vedere preferate de companii se numără:

WuFoo

Typeform

JotForm

FormSite

# 15 Rationalizează-ți procesul de feedback post-interviu

A obține pe toți pe aceeași pagină, după un interviu poate fi la fel de dificil ca și a obține pe toată lumea pe aceeași pagină sângeroasă, înainte și în timpul acesteia.

O parte a problemei este că majoritatea angajaților au mult mai mult în minte decât își organizează gândurile într-un feedback constructiv.

Din păcate, acest lucru duce la răspunsuri superficiale și angajări proaste.  

Îmbunătățirea procesului ajutând intervievatorii să își concentreze procesele de gândire. Proiectați un sistem de feedback formalizat, care include întrebări închise și deschise și clasamente.

Puteți utiliza unele dintre aceleași instrumente utilizate pentru a crea chestionarul dvs. de interviu structurat.

Împărtășiți rezultatele acestor sondaje, valorificând încă o dată puterea tehnologiei cloud, care va oferi o platformă pentru părțile interesate să se angajeze într-un dialog, bazat pe programele lor.

Există câteva instrumente de sine stătătoare care permit acest tip de abordare, cum ar fi soluția Checkster „Check Check Interview”.

Sau, dacă preferați un sistem de urmărire a solicitantului, majoritatea oferă capacitatea de a comenta și atașa documente la fișierul unui candidat.

Vezi acest exemplu din Workable.

Workable transformă procesul de angajare într-o aplicație de social media. Părțile interesate pot:

Urmați candidații

Postează și răspunde la comentarii

Atașați documente

Actualizați și reduceți votul candidaților  

# 16 Verificări de fond cu un serviciu unic

Verificările de fond efectuate de potențiali angajatori necesită de obicei acordul candidatului, regulile variază în funcție de țară și regiune.

Dincolo de asta, depinde de dvs. cum să procedați și ce fel de verificări de fond doriți.

În timp ce istoricul muncii, educația și cazierul penal sunt comune, unii angajatori încearcă, de asemenea, să examineze informațiile financiare, istoricul medical și să efectueze audituri în social media.

Această responsabilitate se acumulează pe lista de verificare a angajării! În desfășurarea acestor căutări, există în esență două opțiuni:

Site-uri web cu autoservire

Firme cu servicii complete  

Site-urile cu autoservire sunt mai ieftine, dar pe lângă faptul că consumă mai mult timp, acestea implică, de asemenea, un risc inerent – întrucât de obicei nu respectă termenii din Legea privind raportarea echitabilă a creditului..

Ceea ce înseamnă că utilizarea acestor servicii pentru ecranizarea solicitanților ar putea pune organizația în pericol legal.

În plus, astfel de site-uri web nu oferă servicii educaționale și de verificare a forței de muncă, așa că va trebui totuși să petreci timp pentru a le confirma.

Între timp, firmele cu servicii complete respectă în mod normal procedurile prevăzute în Legea privind raportarea creditului echitabil. Cum ar fi obținerea consimțământului din partea candidatului și permiterea acestora să revizuiască raportul completat.

De asemenea, oferă o soluție à la carte care vă permite să alegeți și să alegeți ce informații doriți:

Ocuparea forței de muncă

Educaţie

Condamnari penale

Cecuri de credit

Istoricul adreselor

Autovehiculele înregistrează verificările

Înregistrări militare

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de autoservire, BackgroundReport.com respectă FCRA și oferă o schimbare destul de rapidă.

Soluțiile de acces complet includ:

 HireRight

First Advantage Corporation

 Peopletrail

 HireSafe

# 17 Automatizarea verificărilor de referință

Pentru mulți recrutori, verificarea de referință este gheața de pe tort – o modalitate de confirmare a unuia a luat decizia de angajare fără chintesență.

Pentru alții, este un rău necesar. În orice caz, urmărirea referințelor (de exemplu, redarea etichetei telefonului) poate fi o problemă laborioasă.

Cei care oferă recomandări au responsabilități proprii, astfel încât programarea timpului pentru a vorbi cu dvs., s-ar putea să nu fie pe lista lor, indiferent cât de mult ar considera candidatul considerat.

Și când în cele din urmă reușiți să sincronizați programele, prea des conversațiile de referință sunt forțate și pline de aspecte, concepute mai ales pentru a încheia rapid apelul.  

Iată un gând; cum să-i lase pe donatorii de referință să-și livreze evaluarea la timp, când au timp să se așeze, să gândească și să răspundă cu seriozitate?

Serviciile automatizate de verificare a referințelor online, cum ar fi Verificarea de referință a Checkster, conduc trendul în acel departament.

Referință verificare este o soluție bazată pe cloud care permite persoanelor fizice să răspundă la o serie de întrebări despre candidat.

Evaluările scrise le oferă mai mult timp să se gândească la răspunsurile lor, în comparație cu conversațiile live, adesea dând naștere la informații critice la care poate nu ați fost în siguranță.

Mai bine, candidatul dvs. este responsabil pentru o parte din legătură.

Cu verificare referință și soluții similare, invitați candidatul să acceseze instrumentul, iar el, la rândul său, încurajează referințele sale să participe.

Destul de șmecher, nu?

Banca de referință HireRight este o altă soluție scrisă excelentă, în timp ce tehnologia Vid Referencing VidCruiter aruncă opțiunile audio și video în mix.

# 18 Hârtii fără hârtie economisesc timp (și copaci)

Ați luat marea decizie, iar acum este timpul să urcați la noua închiriere. Istoric, asta a însemnat o mulțime de documente, inițiere și semnare pe linia punctată.

Soluțiile HR fără hârtie precum WorkBright au revoluționat procesul, ceea ce îl face semnificativ mai puțin dureros pentru toți cei implicați.

Pentru dvs., aceasta înseamnă că nu există o introducere sau o scanare de date și nici un timp petrecut în documentarea cu noul angajat.

Cele mai bune instrumente oferă criptare de grad militar și sunt actualizate în timp real, respectând cele mai recente cerințe guvernamentale; astfel încât să puteți rămâne fără probleme la toate obligațiile legale.

Pentru noua închiriere, își pot completa toate documentele la bord online, înainte de a fi nevoiți să se prezinte pentru muncă.

Primesc un e-mail care îi invită la un tablou de bord, iar de acolo pot accesa, citi și semna în e-mail formularele de bord necesare.

În felul acesta, prima lor zi este petrecută în cunoștința cu noii colegi și în a descoperi cum să funcționeze mașina de cafea (sarcină crucială), mai degrabă decât să fii retras într-o sală de conferințe minuscule, încercând să îndepărteze oboseala, în timp ce ele sortează prin jargonul legal..

Un proces rentabil, automat, fără hârtie, de asemenea, economisește în cele din urmă banii afacerii tale. În plus, documentația angajaților este întotdeauna la doar câteva clicuri, în cazul în care va trebui să o referiți în viitor.

Interesat? Iată câteva alternative WorkBright care trebuie luate în considerare:

Zenefits

ClearCompany

ApplicantStack

Multe sisteme de urmărire a solicitanților și majoritatea sistemelor de gestionare a capitalului uman oferă aceleași opțiuni.  

# 19 Oferă-ți noua închiriere cadoul de instruire virtuală

Pregătirea, fie că este vorba de resurse umane sau de competențe, durează atât de mult, încât se grăbește adesea sau este oprită prea mult și prea des. Procedând astfel, în special cu angajări noi, riscă să se dezlănțuiască și să se dezamăgească.

Un mediu virtual de pregătire bazat pe cloud (aka, un sistem de management al învățării sau LMS) va permite noilor angajări să participe la antrenament atunci când se potrivește programelor lor, în ritmul lor.

În timp ce mediile de formare virtuală pot depune eforturi pentru configurare, beneficiile pe care le aduc pentru succesul unui candidat și al companiei, merită luate în considerare.

Din fericire, există câteva soluții excelente acolo.

Ca Adobe Captivate Prime.

Captivate Prime permite utilizatorilor să proiecteze și să configureze rapid cursuri și să atribuie clase prin intermediul unui înscris.

Playerul lor Fluidic autohton poate vizualiza videoclipuri în modul online sau offline, pe măsură ce oamenii iau note în timp ce învață.

Tabloul de bord al Captivate Prime păstrează o atenție asupra formării lor, iar funcțiile de gamificare, cum ar fi clasamentele și ecusoanele de realizare încurajează participarea.  

Acestea fiind spuse, Captivate Prime este mai mult o soluție de întreprindere.

Pentru cei cu bugete mai mici și mai puțini angajați pentru a se instrui, unii furnizori de eLearning vin la pachet cu cursuri de succes bazate pe cloud.

Există mii de soluții acolo, astfel încât să găsiți o potrivire pentru nevoile dvs. precise ar putea dura ceva timp.

Iată câteva care vă ajută să începeți:

TalentLMS

CourseMill

LMS de învățare Latitude

Litmos

Docebo

# 20 Rafinați procesul de închiriere folosind feedback

Îmbunătățirea practicii de angajare ar trebui să fie un efort continuu, una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să reintervizionați ultima dată noua angajare.

Aflați ce nu le-a plăcut despre acest proces și lucrați cu informațiile respective pentru a-l îmbunătăți.

Până la urmă, cine vrea să ofere critici negative oamenilor care tocmai i-au angajat? Dar bine, este o modalitate excelentă de a vă angaja noua angajare pentru a vă ajuta să vă perfecționați abordarea privind angajarea.

De asemenea, puteți adopta abordarea de a trimite sondaje post-interviu tuturor solicitanților care au fost supuși procesului, înainte de a lua decizia de rezervare.

Nu știți niciodată ce nuggets de aur ar putea fi dezvăluite, iar o abordare anonimă a sondajului este o modalitate bună de a vă asigura că angajările potențiale oferă răspunsuri cinstite, care nu vor avea nicio decizie..

Crearea unui sondaj cu Google Forms este o singură cale.

Este gratuit (obțineți automat 15 GB de stocare pe Google Drive doar prin configurarea unui cont) și simplu și creează sondaje în doar câteva minute.

De asemenea, puteți invita colaboratorii să comenteze sondajul și chiar să facă modificări.

Atâta timp cât nu includeți câmpuri care solicită numele lor sau adresele de e-mail, răspunsurile la formularele Google sunt complet anonime.

Multe alte aplicații creează, de asemenea, sondaje gratuite, pe lângă site-urile dedicate de recenzii, care scot un pic de lucru din proces.

Excel Online are, de asemenea, un generator de sondaje gratuit, care integrează datele de răspuns într-o foaie de calcul bazată pe cloud, care vă permite să mențineți un grup organic de date de răspuns la sondaj.

# 21 Știți ce spune internetul despre compania dvs.

Doriți niște feedback sincer și, ocazional, crunt? Internetul este perfect pentru asta.

În timp ce forumurile și site-urile de revizuire a angajaților sunt pline de angajați nemulțumiți, ex, și chiar angajați actuali, dacă vă mențineți o minte deschisă și o piele groasă, reclamațiile pot fi o sursă minunată de informații acționabile.

Și, să-l înțelegem, atunci când o potențială închiriere are în vedere compania dvs., este foarte probabil să își îndeplinească diligența.

Vă ajută să știți care este zgomotul despre afacerea dvs., astfel încât problemele pot fi abordate în mod adecvat în timpul procesului de interviu.   

Astăzi, placa de sunet preferată a tuturor angajatorilor este Glassdoor.

Glassdoor oferă străinilor perspective interne de afaceri și salarii, plus informații despre procesul de interviu – inclusiv aprecieri și neplăceri.

Deși Glassdoor ar putea fi cea mai atractivă opțiune, alte site-uri favorite de review-uri inter pares nu ar trebui să fie trecute cu vederea:

Un loc minunat pentru a lucra

Intr-adevar

Seif

Mulțimea de locuri de muncă

Comparabil

Kununu

Gestionarea reputației dvs. în cyberspațiu este importantă dacă doriți să atrageți candidați de top.

Glassdoor raportează că 46% dintre membrii lor citesc recenzii ale companiei înainte de a vorbi chiar și cu un recrutor, iar 69% nu ar lua un loc de muncă cu o companie care are o reputație slabă.

Cu toate acestea, 62% afirmă că percepția lor asupra unei companii se îmbunătățește dacă angajatorii răspund în mod activ la recenzii, iar 69% sunt mai susceptibili să solicite o poziție dacă angajatorul își gestionează activ brandul online prin:

Evaluarea răspunsurilor

Managementul profilelor

Continuarea actualizărilor mediului de lucru

În concluzie…

Recenziile negative sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a evidenția că cultura unei companii are nevoie de îmbunătățiri. Făcând acest lucru poate contribui la nivelarea ratelor actuale de satisfacție a angajaților, la creșterea retenției și la reducerea nevoii de angajare excesivă.

Ei bine, acestea sunt primele 21 de sfaturi pe care trebuie să le oferim despre procesul de bord, mulțumim pentru a rămâne până la sfârșit. Aveți sfaturi, idei sau gânduri proprii de împărtășit? Nu ezitați să le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me