Google Drive vs Casetă: Partajează-ți lumea cu securitate

Când productivitatea este obiectivul, puține soluții de stocare în cloud se potrivesc cu Google Drive. Susținut de Google Docs și de o bibliotecă de aplicații terțe, din ce în ce mai mare și din ce în ce mai mare, Google Drive oferă un loc de joacă de colaborare care va face ca sucurile creative să curgă.


Adăugați 15 GB spațiu de stocare gratuit și legăturile strânse de Google Drive cu Gmail și Android și obținem de ce Google Drive se află pe piața de stocare în cloud cu peste 800 de milioane de înregistrări.

Există oferte mai bune și cu siguranță o mai bună securitate, motiv pentru care nu plasăm Google Drive în topul celor mai bune poziții de stocare în cloud. Cu toate acestea, ne-am tot întrebat dacă există o soluție mai bună de stocare în cloud pentru a duce la bun sfârșit lucrurile.

Există câțiva concurenți, inclusiv cei doi apropiați rivali ai Google Drive în Dropbox și OneDrive. În acest articol, ne vom concentra pe o a treia opțiune mai puțin cunoscută: Box, o soluție de stocare în cloud cunoscută pentru planurile sale de afaceri și sprijinirea colaborărilor multi-membri.

Caseta nu are numerele Google Drive. Compania din spatele său își concentrează eforturile de marketing pe apelul la mulțimea costumelor și cu puțin interes pentru consumatorii casnici, așa cum este demonstrat de un plan individual care costă peste 11 dolari pe lună pentru un depozit de 100 GB de stocare..

Pentru utilizarea afacerilor, clasăm Topul pe lista celor mai buni furnizori de sincronizare și acțiuni, datorită planurilor sale de stocare nelimitate și funcțiilor practice de gestionare a utilizatorilor. Este mai potrivit decât Dropbox pentru utilizarea întreprinderii, de exemplu, pentru a nu menționa Google Drive.

Scopul acestui articol este de a compara caracteristicile de productivitate ale Google Drive și Box. Cu toate că nevoile independenților independenți diferă în mod nesigur, de la avocați, vom încerca să oferim o perspectivă largă, astfel încât să alegeți cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de muncă..

A venit timpul pentru Google Drive versus caseta. Salvați-vă de furie tocilarul pentru sfârșit.

Google Drive vs Box: Metodologia noastră

Există diferite abordări pentru evaluarea stocării în cloud. Am putea să ne adâncim în sprijin și securitate, ambele fiind considerente cruciale pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a te înscrie la un serviciu, dar vom înlocui unii dintre subiecții obișnuiți pentru a se concentra pe productivitate. Nici măcar nu vom vorbi despre costuri, în afară de câteva mențiuni întâmplătoare.

Am împărțit analiza în cinci runde: apartamente de birou, aplicații de luare a notelor, aplicații terțe, sincronizare de fișiere și colaborare. După ce ați citit acest articol, avem o recenzie completă pentru Google Drive, pe lângă o recenzie a Box Business, pe care o puteți citi pentru mai multe informații.

Sa trecem la treaba.

1

Suite de birou

Aici, la Cloudwards.net, lucrul nostru preferat despre Google Drive este Google Docs, unul dintre cele două sau trei cele mai bune apartamente de birou bazate pe cloud disponibile. Am argumentat că nu ar merita să folosești altfel, mai ales din cauza setirii Alphabet Inc. pentru datele utilizatorului și, prin urmare, a abordării laxe a securității.

Există modalități de a vă proteja de marketerele cu dinți înțepate de Google, inclusiv utilizarea unui serviciu de criptare privată, cum ar fi Boxcryptor, pentru a vă scărba fișierele. Cu toate acestea, orice fișier criptat de la capăt la capăt folosind un instrument precum Boxcryptor nu poate fi deschis, sau chiar previzualizat, folosind Google Docs.

Numele Google Docs se referă atât la suita în sine, cât și la procesorul de texte al suitei. Decompunerea momentană deoparte, suita rivalizează cu Office Online din punct de vedere al ușurinței de utilizare și al funcțiilor. Ca și suita cloud Office Microsoft, este complet gratuită.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Documente este cât de bine se împrumută colaborărilor. Prin partajarea accesului la fișiere cu alții, îi puteți invita să lase comentarii, să facă modificări sau să lase sugestii de editare.

În afară de Google Docs procesorul de text, alte aplicații incluse în suită includ foi de calcul Google, diapozitive Google, formulare Google și desene Google.

Foi de calcul Google oferă un mediu de foi de calcul cu toate funcțiile pe care le așteptați, cum ar fi foi, diagrame, filtre și funcții.

Pentru prezentări, utilizați diapozitive Google, în timp ce formularele Google pot fi utilizate pentru a crea sondaje, chestionare, aplicații de muncă și alte formulare. Google Forms are câteva teme pre-făcute pentru a vă ajuta, cum ar fi șabloane pentru RSVP-uri, feedback-ul clienților, informații de contact și invitații la eveniment.

Desenele Google pot fi utilizate pentru a crea diagrame, planuri de site-uri, hărți conceptuale și alte diagrame. În timp ce subconfortează comparativ cu LucidChart sau Microsoft Visio, niciunul dintre aceste programe nu este gratuit.

Cu suita sa de birou nativă, bine concepută, Google are un avantaj pe care niciun furnizor de spațiu de stocare cloud nu se potrivește cu Microsoft. În loc să-și creeze propriile aplicații de birou, multe soluții de stocare cloud integrează pur și simplu cele realizate de alții.

Box nu doar că adoptă această abordare, dar merge mai departe decât majoritatea prin parteneriat cu Microsoft și Google pentru a oferi instrumente din apartamentele de birou ale ambelor.

Din interfața web Box, puteți crea noi fișiere Microsoft Word, Excel sau PowerPoint, pe lângă fișierele Google Docs și Foi. Box poate fi, de asemenea, utilizat pentru a previzualiza și edita fișierele create în Google Drive și OneDrive și mutat în Cloud Box (probabil folosind un instrument de gestionare cloud-to-cloud).

Box are aplicații pentru Docs și Office integrate în instrumentul său web, dar modificările pentru Docs sunt efectiv făcute în rețeaua cloud a Google, apoi salvate în Box, ceea ce înseamnă că va trebui să configurați un cont Google..

Caracteristicile sunt aceleași, fie că utilizați Box, fie că folosiți OneDrive sau Google Drive direct. Accesul la ambele apartamente este gratuit.

Unul dintre marile avantaje ale utilizării Box, din punct de vedere al productivității, provine din faptul că unii oameni sunt convertiți în Google Docs, în timp ce alții sunt diapozitive Microsoft Office. Cu Box, puteți colabora cu ambele, livrând conținut în orice format.

Caseta nu vă oferă acces la diapozitive, formulare sau desene Google. De asemenea, Google are un plugin Office 365 care poate salva fișiere în și accesa fișiere stocate în contul dvs. Google Drive. În plus, Google Drive are o setare de Mod de compatibilitate Office care poate fi utilizată pentru a edita fișiere Microsoft folosind Google Docs.

Când vine vorba de instrumente de birou, Google Drive și Box excelează. Dăm o serie rotundă la Box, deoarece nu trebuie să părăsiți interfața Box pentru a crea și edita fișierele Google și Microsoft, dar victoria este slabă.

Runda: Office Suites Point pentru afaceri Box

Logo Google Drive
Logo Business Box

2

Aplicații pentru luarea notelor

Caietele de cloud sunt pentru a crea creativitatea ce înseamnă carne de vită la temperatura camerei la E. coli. Am publicat anterior un ghid pentru cele mai bune aplicații de luare a notelor disponibile și, în timp ce Evernote ar putea fi preferatul nostru, Google și Box au înregistrări care au făcut lista în Google Keep and Box Notes..

Tehnic, Google Keep nu face parte din ecosistemul Google Drive. Keep nu consumă spațiu de stocare Google Drive – ceea ce este un lucru bun – și nu îl puteți lansa din interfața Google Drive. Acestea fiind spuse, o vom lua în considerare aici, pe baza faptului că se integrează cu Google Docs.

Google Keep funcționează cel mai bine pentru listele de memo-self-self-uri și sarcini rapide. În timp ce puteți accesa Continuați utilizând browserul dvs., aplicația smartphone pentru Android și iOS este cea mai mare parte a oamenilor.

Printre caracteristicile cheie se numără înregistrarea vocală, conversia voce-text, liste de verificare și mementouri cu ceas de alarmă. Este tovarășul perfect pentru minți creative, care dezvăluie în mod constant idei, dar nu au unde să le pună, cum ar fi în timp ce rămân în mijlocul unui blocaj de dimineață sau se trezesc treaz în miez de noapte.

Notele create cu Google Keep au o limită de 20.000 de caractere, adică aproximativ 4.000 de cuvinte și nu există nicio opțiune de a crea caiete organizaționale, așa că nu recomandăm Google Keep pentru cercetare detaliată. Cu toate acestea, puteți crea note nelimitate, fără să vă faceți griji pentru spațiul de stocare.

Notele cu Box Box nu sunt restricționate de o limită de caractere la fel de mică – capacul este de 500.000 de caractere și 200 de pagini. Cu toate acestea, fără a organiza funcții, cum ar fi caiete și marcare de note, nici nu putem recomanda instrumentul Box pentru proiecte de cercetare detaliate. La fel ca Google Keep, Box Notes nu oferă prea multe opțiuni de formatare a textului.

Box Notes funcționează bine pentru a lua note și a întâlni note și a împărtăși acele creații cu alții. Până la 20 de persoane pot edita aceeași notă simultan, iar Box Notes creează noi versiuni la fiecare 30 de secunde, în cazul în care trebuie să retragă modificări nedorite. Utilizatorii Box Business pot urmări, vizualiza, edita și șterge notele.

Aceste caracteristici se aliniază bine cu ideea de Box ca instrument de stocare în cloud cel mai potrivit pentru productivitatea la locul de muncă. Deși Box Notes are o anumită valoare, oferim Google runda a doua, datorită funcțiilor de înregistrare vocală și listă de la Keep, împreună cu experiența sa excelentă pentru mobil.

Runda: Punctul de luare a notelor pentru Google Drive

Logo Google Drive
Logo Business Box

3

Aplicații terțe

A treia rundă se va concentra pe integrări de aplicații terțe, altele decât Microsoft Office.

Aplicațiile terță parte sunt un domeniu în care Google a excelat, datorită, în parte, unei atitudini mai mult sau mai puțin gratuite pentru toți față de API-ul său și inovația din afară. Pe lângă Google Docs și unul dintre cele mai bune planuri de stocare gratuite disponibile, biblioteca de aplicații terță parte a Google ar putea fi cel mai bun lucru despre aceasta.

Adevărat, multe dintre sutele de aplicații disponibile în acea bibliotecă sunt, pentru a o spune elocvent, junk total, datorită aceleiași atitudini de dezvoltare deschisă, dar există multe aplicații utile de găsit.

Accesați biblioteca de aplicații făcând clic pe „nou” în partea stângă sus a Google Drive, apoi pe „mai multe” și „conectați mai multe aplicații”.

Folosiți câmpul de căutare pentru a găsi aplicații sau navigați pe categorii. Odată ce găsiți ceea ce doriți, integrarea acestuia cu Google Drive necesită doar să faceți clic pe un buton „conectați”.

Categoriile de aplicații includ productivitate, social și educație, printre altele. În aceste categorii, veți găsi editori .pdf, editori de text, editori de imagini, creatori de diagrame, instrumente de flux de lucru, convertoare de tip fișier, instrumente de chat, instrumente de fax, instrumente pentru crearea .gifs – veți primi ideea.

Unele dintre preferatele noastre includ:

 • DocHub: .pdf editor
 • Lumin PDF: .pdf editor
 • Pixlr Editor: editor de imagini
 • GeoGebra: instrument matematic pentru grafică, geometrie etc.
 • WeVideo: editor video
 • PicMonkey: editor foto

Este o cutie de instrumente în mare parte fără rival între serviciile de stocare în cloud, doar două apropiate: Egnyte Connect și Box. Pentru a găsi și conecta aplicații prin interfața Box, faceți clic pe linkul „aplicații” din meniul profilului de utilizator pentru a deschide biblioteca de aplicații.

Puteți găsi aplicații specifice folosind câmpul de căutare sau să optați pentru opțiuni pe categorii, cum ar fi adnotarea, colaborarea, editarea și securitatea. În funcție de nevoile dvs., un avantaj posibil al Box peste Google Drive este acela că are multe alte aplicații concepute pentru utilizarea afacerilor.

Opțiunile includ editori .pdf, software de înregistrare a apelurilor, aplicații de gestionare Agile-Scrum, software de facturare și trackere de sarcini. Există prea multe aplicații pentru a le numi pe toate, dar iată câteva note:

 • Editor Adobe Acrobat: .pdf
 • Prima înregistrare a apelurilor: capturarea apelurilor telefonice
 • Cuvinte cheie: revizuirea și aprobarea documentelor
 • AppCooker: management de proiect pentru dezvoltarea aplicațiilor
 • BigMind Pro: colectați idei și brainstorm
 • DocuSign: colectează semnături

Alegerea dintre Google Drive și Box, când vine vorba de aplicații terțe, va depinde de aplicațiile de care aveți nevoie și ce faceți pentru muncă. Ca regulă generală – accentul pe general – biblioteca de aplicații Google se potrivește mai bine freelancerilor și studenților, în timp ce biblioteca Box funcționează cel mai bine pentru setul cu guler alb..

Ne ocupăm de Google, pentru că credem că mai multe persoane vor găsi valoare în colecția de aplicații, dar nu simțim libertatea de a nu fi de acord cu vocea. Vă sugerăm să configurați conturi gratuite cu ambele servicii pentru a verifica opțiunile.

Dacă descoperiți că atât Google Drive cât și Box au aplicații care vă plac, le puteți gestiona împreună folosind un instrument de gestionare a mai multor cloud, cum ar fi Otixo (citiți recenzia noastră pentru Otixo).

Runda: Punct de aplicații terță parte pentru Google Drive

Logo Google Drive
Logo Business Box

4

Sincronizarea fișierelor

Majoritatea instrumentelor de stocare în cloud vă permit să sincronizați fișierele pe dispozitive. Funcționând ca intermediar între punctele finale, puteți edita un fișier pe un dispozitiv și puteți vedea acele modificări reflectate pe altul la scurt timp. În mod ideal, „în scurt timp” înseamnă aproape în timp real, dar unele servicii de stocare în cloud se sincronizează mai repede decât altele.

Google Drive and Box urmează modelul familial de sincronizare perfecționat de Dropbox: instalați un client desktop și un folder conectat la cloud va fi creat în sistemul dvs. de fișiere. Orice fișiere sau foldere plasate în acel folder sunt trimise în cloud, apoi distribuite către orice alt dispozitiv cu un client de sincronizare conectat la contul dvs. de stocare.

Nici Google Drive, nici viteza de sincronizare a clapetei de accelerație. Încărcările și descărcările ar trebui să depindă de calitatea conexiunii dvs. la internet. Cu toate acestea, în testele efectuate pentru recenziile noastre, Google Drive a efectuat în mod constant încărcări de fișiere mai rapide, în timp ce descărcările pentru cele două servicii erau aproximativ aceleași..

Timpul de încărcare a folderului de test de 1 GB (în minute) Încărcare medie: Descărcare medie:
Google Drive:10:4704:55
Business Box:16:0005:10

În cutie nu puteți gestiona fișiere mai mari de 5 GB și asta numai dacă sunteți abonat de afaceri sau de întreprindere. Abonamentele mai ieftine au o capacitate de 2 GB, iar planul gratuit al Boxului este limitat la 250 MB. Google Drive vă permite să încărcați și să sincronizați fișiere de până la 5 TB.

Google Drive are o limită de sincronizare de 750 GB pe zi, după care veți fi blocat să încărcați mai multe fișiere până a doua zi (dacă aveți un fișier mai mare de 750 GB, va finaliza încărcarea înainte de a tăia).

Pentru a utiliza spațiul de stocare cloud pentru a elibera spațiu pe hard disk, trebuie să fiți capabil să dezactivați sincronizarea, deoarece este un mecanism care se bazează pe stocarea fișierelor în cloud și pe unitatea computerului. Google Drive and Box au o caracteristică de sincronizare selectivă care vă permite să faceți exact asta.

Ambele servicii vă permit să setați limitele de lățime de bandă pentru încărcare și descărcare. Setarea limitelor va încetini sincronizarea, dar va economisi resurse de calculator pentru alte sarcini, cum ar fi vizionarea videoclipurilor pe canalul YouTube Cloudwards.net.

În general, ambele servicii de stocare în cloud fac un fișier acceptabil de sincronizare a fișierelor, deși niciuna dintre cele mai bune nu este lista noastră pentru cele mai bune stocări în cloud pentru sincronizare. Îi dăm din cap lui Google că acceptă dimensiuni mai mari de fișiere și funcționează mai bine la încărcările de fișiere.

Runda: punct de sincronizare a fișierelor pentru unitatea Google

Logo Google Drive
Logo Business Box

5

Colaborare

Potențialul stocării în cloud pentru a conduce eforturi de colaborare este un lucru pe care Google Drive și Box îl valorifică, precum și orice alt furnizor, cu excepția Egnyte Connect, un serviciu care încorporează unele funcții utile de gestionare a sarcinilor (citiți recenzia noastră Egnyte Connect).

Colaborarea cu Google Drive sau Box este partajarea fișierelor și folderului, o caracteristică care se bazează pe crearea de link-uri web pe care alții le pot utiliza pentru a accesa conținutul dvs..

Avem un articol separat despre cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru partajarea de fișiere care atinge unele dintre caracteristicile de securitate pe care vrem să le vedem pentru a bloca aceste link-uri, deoarece crearea de adrese URL pentru accesarea fișierelor poate fi o afacere riscantă. Google plictisește pe majoritatea acestora; Caseta nu.

Partajarea conținutului din Google Drive este ușor: faceți clic dreapta pe dosar sau fișier și faceți clic pe „partajare”.

Când partajați conținut, puteți invita pe alții prin adresă de e-mail sau puteți crea un link care poate fi distribuit care poate fi postat pe un cont de social media, pe canalul Slack sau în altă parte. Linkurile Google Drive pot fi restricționate cu permisiuni, cu opțiuni pentru vizualizare, editare și comentarii.

Ne plac setările de permisiune, dar am dori să vedem adăugarea protejării parolelor și a datelor de expirare pentru a ajuta la evitarea legăturilor respective de ochii nedoriti.

Caseta vă permite să partajați folosind invitații prin e-mail sau link-uri, dar cu mai multe setări pentru a vă asigura securitatea legăturilor decât Google Drive. Opțiunile includ protecția prin parolă, expirarea automată a legăturilor și o casetă de selectare care împiedică descărcarea conținutului.

Pentru abonații planului de afaceri, caseta include o caracteristică „grupuri” care vă va permite să aplicați permisiunile de acces la folderul mai multor persoane simultan, cum ar fi pentru un departament de editare sau design grafic..

Box Business are multe mai multe caracteristici de gestionare a utilizatorilor pentru a ajuta la colaborări. Acestea includ să permiteți colegilor să sincronizeze fișierele pe desktopurile lor și să le împiedice colaborarea cu membrii care nu sunt de grup.

Când adăugați permisiunile folderului cu Box Business, există multe alte opțiuni decât ceea ce veți găsi cu Google Drive. Opțiunile includ:

 • Co-proprietar: Poate face orice, inclusiv toate sarcinile de administrator
 • Editor: Poate face totul, cu excepția restricționării invitațiilor
 • Viewer Uploader: Utilizator de bază cu funcții de încărcare
 • Previewer Uploader: Utilizator limitat cu funcții de încărcare
 • Vizualizator: Utilizator de bază fără funcții de încărcare
 • Previzualizator: utilizator limitat fără funcții de încărcare
 • Uploader: Poate încărca conținut și crea subfoldere

Aceste beneficii nu sunt disponibile pentru utilizatorii personalului Box, dar pentru cei care caută spațiu de stocare cloud creat pentru colaborări multi-utilizatori într-o setare de afaceri, Box trântește cu ușurință Google Drive.

Runda: Punct de colaborare pentru afaceri

Logo Google Drive
Logo Business Box

6

Verdict final

Tabelul final este în, și adaugă până la trei runde pentru Google Drive și două pentru Box.

În timp ce ne place că Box acceptă atât Google Docs, cât și Office Online și considerăm că are funcții mai bune de partajare a fișierelor, Google Drive are o aplicație mai utilă de luare a notelor, o colecție mai interesantă de integrări terțe și de sincronizare a fișierelor mai ușor decât Box.

Credem că diviziunea finală a rundelor sună adevărat: mai multe persoane vor constata că Google Drive le facilitează obiectivele de productivitate decât Box. Diferența nu este la fel de mare pe cât te-ai putea aștepta, însă, și pentru întreprinderile care jonglează cu o forță de muncă mare, am susține că Box Business oferă mai multă valoare.

Sunteți fan Google Drive sau preferați Boxul pentru a duce la bun sfârșit lucrurile? Împărtășește-ți gândurile în comentariile de mai jos și mulțumesc pentru citit.

Câștigător general: unitatea Google

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map