Ghidul final despre cum să cumpărați Bitcoin

Probabil că v-ați entuziasmat de toate veștile bune despre bitcoin în ultima vreme, odată cu creșterea sa istorică (și cu ocazia șocantă de șocuri), făcându-vă să faceți o zi cu adevărat despre toate lucrurile frumoase pe care le-ar putea cumpăra o investiție inteligentă la momentul potrivit. Deși nu suntem guri de investiții aici la Cloudwards.net, suntem întotdeauna mai mult decât fericiți să le arătăm oamenilor diferitele opțiuni pe care le au cu privire la cum să cumpere bitcoin.


Există mai multe modalități de a cumpăra monedă digitală – există mult mai mult decât doar bitcoin, desigur – dar toate au un lucru în comun: nu știi niciodată ce cumperi. Criptocurrențele nu sunt susținute de nimeni, ceea ce înseamnă că partea de jos ar putea cădea din oricare dintre ele oricând, lăsându-ți un cod lipsit de valoare pe hard disk.

Acest lucru a spus, la fel ca în cazul oricărei investiții, există un scenariu de risc și de recompensă și poate că suntem doar precauți cu opțiunile de stoc înregistrate meticulos în cel mai bun software de contabilitate. În prezent, există o mulțime de oameni care fac o avere de cumpărare și vânzare de bitcoin și sperăm că cititorii noștri se alătură acestor rânduri. Să începem.

Se pregateste

În afară de un computer și o conexiune la internet, nu prea ai nevoie de mult pentru a cumpăra bitcoin. Cu toate acestea, cu valoarea bitcoin crescând la fel de mare, poate fi inteligent să folosești unul dintre cei mai buni furnizori VPN și să-ți acoperi piesele un pic când ieși în marea lume proastă. A fi bogat este bun, a fi bogat și fără nume este și mai bun.

Ca bonus, te va proteja și de orice agenții guvernamentale care se uită în: tot mai multe țări urmăresc cu atenție criptocurrența și este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău, chiar dacă nu locuiești într-o țară care cenzurează. internetul. Citiți ghidul nostru de confidențialitate online pentru mai multe despre toate acestea.

Pasul 1: Obțineți un portofel Bitcoin

La fel ca în spațiul de mâncare, dacă doriți să vă țineți de banii dvs., aveți nevoie de un loc unde să-l puneți. La fel ca și cum îți poți păstra banii în bani în buzunarul blugilor, poți, de asemenea, să îți arunci cheia bitcoin pe hard disk și să speri la cele mai bune, dar așa a pierdut Elon Musk.

Ești mult mai bine să obții un portofel bitcoin: acestea sunt piese de software sau hardware care îți vor permite să stochezi cheia criptomonedelor în siguranță, fără nicio șansă de a te altera. Să fim clar, însă portofelele în sine nu conțin bitcoin, ci doar parola personală pentru a le accesa.

Bitcoin în sine sunt stocate în blockchain, cheia dvs. vă oferă doar acces la registrul criptat. Există mai multe tipuri de portofel, să ne uităm la cele mai comune două: portofele software și portofele hardware. Vom oferi, de asemenea, câteva recomandări pe care ne-am bucurat să le utilizăm.

Portofele software

Portofelele software stochează cheia într-o aplicație, ceea ce înseamnă că sunt de obicei copii de rezervă. Acest lucru este excelent pentru persoanele care sunt nervoase de pierderea cheii. Un alt dezavantaj este că aveți întotdeauna cheia cu dvs., dacă doriți, păstrând pur și simplu portofelul pe smartphone. Cele două cele mai utilizate, în special de către începători, sunt Electrum și Exodus.

Dintre cele două, Electrum este probabil cel mai bun dacă aveți de-a face doar cu bitcoin: se integrează bine cu orice sistem pe care îl balansați, se joacă frumos cu multe portofele hardware și este ușor de utilizat, pentru a le porni. Fiți avertizat, însă, că interfața arată – și se ocupă – ca ceva din anii 90, deci nu este pentru toată lumea.

Exodul, pe de altă parte, arată elegant și foarte secol XXI. În plus, gestionează și multe alte criptomonede, pe lângă bitcoin, ceea ce îl face perfect pentru persoanele care doresc să se diversifice. Aceste două plusuri sunt compensate de faptul că nu este chiar atât de ușor de utilizat ca Electrum, ceea ce îl face mai puțin decât perfect pentru începători.

Ambele portofele pot fi descărcate și utilizate gratuit, ceea ce înseamnă că puteți să le încurcați cu conținutul inimii dvs. înainte de a vă baza pentru unul sau celălalt.

Portofeluri hardware

Nu se poate spune același lucru pentru portofelele hardware, deoarece costă bani. Cel mai ieftin vă va returna doar câțiva dolari, în timp ce cei mai avansați pot costa un pachet. Totuși, aceasta este o investiție mai mult decât orice, deoarece portofelele hardware sunt, în general, considerate mai sigure decât cele software.

Cele două cele mai bune sunt, probabil, Ledger și TREZOR (care nu sunt afiliate cu Tresorit, deși ambele au cuvântul german pentru „boltă” în nume). Ambele funcționează mai mult sau mai puțin la fel: pentru a accesa stash-ul dvs. bitcoin, va trebui să vă conectați portofelul la computer. Apoi, dispozitivul creează un pod securizat (ca un tunel VPN), permițându-vă să puneți mâna pe moneda dvs. digitală.

Ruta pe care o parcurgi, software-ul sau hardware-ul îți revine în totalitate, deși poți fi iertat că ai accesat ruta software dacă vrei doar să vezi despre ce este vorba despre tot acest malarkey criptocurrency, înainte de a lua orice decizie. În orice caz, cheia dvs. este protejată de o parolă la alegere, așa că asigurați-vă că citiți ghidul nostru pentru crearea unei parole puternice, mai întâi.

Pasul 2: Găsirea unui comerciant Bitcoin 

După ce ați setat, este timpul să mergeți pe piața digitală, portofel digital în mână, pentru a cumpăra ceva moolah digital. O căutare Google va genera prea multe accesări pentru ca oricine să își dea seama de unul singur, așa că am creat o scurtă listă a comercianților care ne plac cel mai mult.

Există, desigur, și alții, dar asigurați-vă întotdeauna că vă îndepliniți cu atenția înainte de a preda banii; există o mulțime de ținute umbroase care încearcă să transforme o eroare asupra bitcoinului, așa că asigurați-vă că nu veți deveni victima escrocherilor sau a altor infractori cibernetici.

Probabil cea mai populară și, cu siguranță, una dintre cele mai prietenoase pentru începători, este Coinbase. Nu numai că se ocupă cu aproape toate criptomonedele sub soare, ci are propriul portofel (economisește obținerea unei aplicații separate) și acceptă o gamă largă de opțiuni de plată.

O altă opțiune excelentă este Kraken, deoarece permite cumpărarea și vânzarea de tipuri de monedă digitală chiar mai diferite decât Coinbase, dar are mai puține opțiuni de plată și este, de asemenea, un pic mai greu de utilizat. Acestea fiind spuse, începătorii ar trebui să fie bine, trebuie doar să investească ceva mai mult timp pentru a începe.

Dacă niciunul dintre cele de mai sus nu îți bifează fantezia, poți oricând să vezi lista schimburilor pe care le-a creat bitcoin.com, deși considerăm că ar trebui să subliniem din nou că trebuie să îți faci temele înainte de a te angaja.

Un alt aspect este că nu puteți accesa întotdeauna cele două site-uri de mai sus din fiecare țară; Coinbase, de exemplu, este blocată în multe părți din Asia. În plus, o mulțime de țări, Coreea de Sud fiind cel mai recent exemplu, încep să interzică bitcoin-urile, ceea ce înseamnă că poate doriți să consultați recenziile VPN înainte de a începe cu cryptocurrency.

Pasul 3: Cumpărarea Bitcoin


© Lovin Malta

Cu toate cele menționate mai sus, cumpărarea (și vânzarea) criptomonedei este de fapt foarte ușoară, mai ușoară decât efectuarea de acțiuni sau obligațiuni și toate acestea. După cum arată acest tutorial foarte scurt Coinbase, este doar o problemă de a vă înscrie, de a conecta contul dvs. bancar și de a vă deplasa (deși trebuie menționat că Coinbase presupune că folosiți portofelul).

Rețineți că legătura este în cazul în care lucrurile încă mai pot merge prost: se pare că puține bănci nu sunt pasionate de comercianții bitcoin și vor provoca năvală atunci când vă conectați sau chiar refuzați tranzacțiile cu cardul de credit. Singura soluție pare să fie un apel telefonic și mult mai cajoling. Această problemă apare mai ales cu comercianții mai mici, totuși, ar trebui să fiți bine cu cele două ponturi ale noastre.

O altă opțiune este utilizarea așa-numitelor bancomate bitcoin. Probabil că acestea sunt cele mai bune oferte dacă sunteți în special conștienți de confidențialitate, deoarece vă permit să plătiți în numerar pentru bitcoins, fără a lăsa niciun fel de trasee de carduri de credit pe care terți ar putea folosi pentru a vă găsi. Cu toate acestea, deoarece implică încasări mari de numerar în jur, este posibil să doriți să investiți în unele lecții de autoapărare sau ceva în primul rând.

Concluzie

Și acolo te duci, acum ești proprietarul unor bitcoin (sau, mai probabil, fracții ale unuia). Deși cheltuirea bitcoinului nu este întotdeauna ușoară, obțineți un mod perfect privat de a efectua tranzacții. Sau, desigur, ai putea să stai pur și simplu pe monedă și să speri la cele mai bune. Bitcoin merge peste tot, ar putea fi tu următorul milionar digital. Doar asigurați-vă că știți și să faceți backup pentru bitcoin sau le veți pierde la fel de rapid.

Oricum, sperăm că v-a plăcut să citiți ghidul nostru despre cum să cumpărați bitcoin. Dacă aveți ceva de adăugat, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură și mult noroc acolo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map