Cum se instalează Pactul pe Kodi

Deși Netflix, Amazon și Hulu sunt minunate, acestea nu acoperă toate bazele de streaming. Dacă, la fel ca mine, ai completat lista ta (nu trebuie completată niciodată) și totuși vrei să urmărești altceva, va trebui să instalezi Pactul pe Kodi.


Kodi, dacă nu ați auzit niciodată de acest lucru, este un player media gratuit și open source, conceput să funcționeze cu Android, Windows și o serie de sisteme de operare inteligente TV. Kodi în sine este folosit pentru a stoca orice suport pe care îl dețineți deja, dar nu este prea distractiv.

Kodi devine interesant cu adonii, și în special Legământ. Această extensie găsește torente de filme și emisiuni TV de pe internet și le transmite în flux. Uneori, puteți găsi chiar și filme subtitrate care nu au fost încă lansate în țara dvs. Rețineți, însă, că, deși Kodi este legal, pirateria nu este, așa că asigurați-vă că vă protejați confidențialitatea.

Exodul și legământul

Înainte de Covenant, Exodus era favorit pentru streaming de filme și emisiuni TV. Exodul nu mai este actualizat, dar Pactul este exact același lucru și se menține în continuare. Gândiți-vă la aceasta ca la cea mai recentă versiune a Exodus, care face orice ghid despre cum se instalează Exodus pe Kodi învechit.

Cu toate acestea, Pactul nu este un supliment oficial pentru Kodi din motive evidente. Puteți dura ceva până la configurare, așa că am dorit să vă ajutăm să ușurați procesul pentru dvs. În ciuda faptului că Kodi acoperă mai multe platforme diferite, procesul este același, astfel încât să nu vă gândiți prea mult la dispozitivul pe care îl utilizați.

Cum se instalează Pactul pe Kodi

Înainte de a începe, poate doriți să vă asigurați că utilizați oricare dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru alegerile Kodi, deoarece vă puteți confrunta cu probleme legale..

Activați surse necunoscute

Înainte de a obține Pact, trebuie să permitem lui Kodi să instaleze suplimente din surse necunoscute, deoarece Covenant nu este acceptat oficial. În funcție de versiunea Kodi pe care o aveți, aceasta poate fi activată implicit, dar vă vom parcurge pașii astfel încât să puteți verifica indiferent.

Pentru acest tutorial, folosim Kodi 17.4, cea mai recentă versiune. Dacă aveți o versiune anterioară, pașii ar trebui să fie similari, deși interfața este puțin diferită.

Mai întâi, deschideți Kodi și faceți clic pe pictograma setări. Arată ca o roată.

Apoi, accesați „setările sistemului”, care ar trebui să fie cea mai îndepărtată opțiune dreapta din al doilea rând.

De acolo, trebuie doar să accesați secțiunea de suplimente și să vă asigurați că comutarea „surselor necunoscute” este la dreapta. Va apărea o notificare care vă avertizează despre riscurile instalării din surse necunoscute, dar știm ce facem. Doar faceți clic pe „da”, și sunteți bine să mergeți.

Acum aveți configurația Kodi pentru a permite instalării Covenant să se instaleze corect. Cu toate că s-ar putea să nu pară un pas crucial, acesta va face ulterior un proces confuz dacă nu verificați cel puțin.

Instalarea legământului

După ce puteți instala suplimente din surse necunoscute, navigați înapoi în meniul de setări (cel mai probabil apăsând „evacuare”). Acum, ne vom îndrepta către „manager de fișiere”, a treia opțiune din ultimul rând.

În managerul de fișiere, faceți dublu clic pe „adăugați sursa” din coloana din stânga.

Va apărea o fereastră care solicită calea media pe care încercați să o adăugați. Deoarece vom instala suplimentul printr-o adresă URL, mergeți mai departe și faceți clic pe „niciunul”.

Acum, trebuie să accesăm depozitul care are Pact în interiorul său. În linia de adrese care apare, introduceți „http://mediarepos.org/tco” (exact așa cum este scris aici) și faceți clic pe „OK”.

După, veți reveni pe fereastra „Adăugați sursa fișierului”, cu adresa URL pe care tocmai ați introdus-o în partea de sus a listei. Introduceți numele „tco” în partea de jos unde vă solicită. Este posibil să fie deja acolo, deci, în acest caz, nu trebuie să faceți nimic. Faceți clic pe „OK” când ați terminat.

Cu accesul la depozit, acum îl putem instala și obține Pact. Întoarceți-vă la ecranul de start și selectați „suplimente”.

Odată ajuns acolo, faceți clic pe browser. Este o pictogramă circulară în partea de sus care arată ca o casetă deschisă.

Putem instala depozitul adăugat înainte cu URL-ul. Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip” din lista de opțiuni. Ar trebui să fie al patrulea din vârf.

Va apărea o fereastră cu ierarhia folderului. Faceți clic pe eticheta articolului „tco”.

În interior, ar trebui să existe două elemente. Faceți clic pe „-SmashRepo-.zip”. După un moment sau două, o notificare suplimentară va apărea în colțul din dreapta sus al Kodi. Asigurați-vă că așteptați până când apare această notificare înainte de a continua.

După apariția notificării, selectați „instalați din depozit” din ecranul suplimentelor.

Odată intrat, veți vedea toate depozitele instalate în prezent. Faceți clic pe „-SMASH Repo”.

Depozitul conține tot felul de suplimente, dar dorim Covenant. Faceți clic pe opțiunea de sus, denumită „depozit suplimentar”.

În acest dosar, faceți clic pe „Colossus repository”. Există o altă opțiune denumită „depozitul bibliotecilor colosale”, dar aceasta nu este ceea ce căutăm.

După, faceți clic pe butonul „instala” din rândul de jos al pictogramelor. Ar trebui să fie destul de ușor de găsit, deoarece este singura opțiune care nu este decolorată. Așteptați aceeași notificare suplimentară instalată, apoi continuați.

După ce notificarea a apărut, du-te înapoi la ecranul de pornire Kodi. De aici, este important să ne întoarcem la instalarea depozitului, așa că vom da pașii cu adevărat rapid.

 • Accesați ecranul de pornire Kodi
 • Faceți clic pe „suplimente”
 • Faceți clic pe browser (pictograma casetei deschise)
 • Selectați „instalați din depozit”

Dacă aveți nevoie de referințe de captură de ecran pentru pașii de mai sus, am trecut procesul mai devreme în tutorial. După ce ați ajuns la acest punct, faceți clic pe „depozitul colosului”.

În interior, faceți clic pe „suplimente video”, care ar trebui să fie opțiunea de jos.

Parcurgeți lista în jos și găsiți „Legământ”.

Pe ecranul următor, faceți clic pe „instalare”, din nou, singura opțiune care nu este decolorată.

După aceea, trebuie doar să așteptați notificarea instalată suplimentară și Covenant este gata de plecare. După ce ați finalizat, veți putea să îl accesați din meniul suplimentelor video.

Concluzie

Kodi este excelent pentru o serie de motive, nu cel mai puțin dintre acestea este Legământ. Este ca Netflix, cu excepția a aproape toate (chiar și conținut geoblocat) este accesibil. După instalare, este greu să justifici un abonament Netflix, cu atât mai puțin o factură prin cablu.

Există însă riscuri. Deoarece transmiteți online torentele, veți dori să vă păstrați protejat. Încercați să vă asigurați conexiunea la internet cu oricare dintre cei mai buni furnizori VPN ai noștri, dacă nu ați făcut-o deja și citiți riscurile de a face torent în articolul nostru pe site-uri alternative de torrent.

Folosești Kodi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos; multumesc pentru citit. Dacă preferați să nu utilizați Kodi, dar totuși doriți mai multe din abonamentul dvs. Netflix, asigurați-vă că consultați cel mai bun VPN pentru articolul Netflix. De asemenea, dacă Kodi în sine vă oferă probleme, asigurați-vă că citiți ghidul nostru complet Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map