Cum se instalează Elysium pe Kodi

Pentru a obține experiența completă din Kodi, trebuie să instalați niște suplimente neoficiale. Unii schimbă aspectul UI, iar alții vă permit accesul la o bibliotecă masivă de conținut în streaming. Elysium se încadrează în ultima categorie.


Este un serviciu care găsește și transmite fluxuri de torent de pe web. Elysium este, de asemenea, una dintre cele mai bune alternative de legământ, care a avut dificultăți în a găsi o casă într-un depozit până la sfârșitul anului. Cu un aspect și un aspect similar, Elysium face aproape tot ceea ce face Legământul.

Înainte de a ne plimba în ghid, am fi amintit să nu vă reamintim importanța protejării cu un VPN atunci când utilizați Elysium sau orice alt supliment neoficial Kodi. Dacă nu folosiți unul, permiteți altor persoane să vă urmăriți cu ușurință IP-ul și vă pune riscuri în această zonă gri legală. Asigurați-vă că verificați alegerile noastre pentru cel mai bun VPN pentru Kodi, astfel încât să vă puteți păstra protejat.

Cu acest lucru, iată cum se poate spune despre instalarea Elysium pe Kodi. Dacă în afară de asta doriți să știți tot ce este de știut despre Kodi, asigurați-vă că consultați ghidul nostru complet Kodi.

Activați surse necunoscute

Trebuie să deschideți Kodi pentru a permite instalarea suplimentelor din surse necunoscute. Acesta este orice supliment neoficial, așa că asigurați-vă că parcurgeți pașii de mai jos pentru a verifica dacă această setare este activată sau nu.

Mai întâi, lansați Kodi și faceți clic pe „pictograma setărilor”. Arată ca o roată.

Accesați „setările sistemului”. Este ultima opțiune din al doilea rând.

Treceți cursorul pe secțiunea suplimente și asigurați-vă că „surse necunoscute” este bifat la dreapta.

Este foarte important să nu glisați acest pas, deoarece va crea o durere de cap mai târziu când încercați să instalați suplimentul. Verificați întotdeauna dacă acest lucru este activat și salvați-vă singur problema.

Instalați Elysium

Acum sunteți gata să instalați Elysium. Întoarceți-vă la pagina cu setări și faceți clic pe „manager de fișiere”. Este ultima opțiune din ultimul rând.

Faceți clic pe „adăugați sursa” în coloana din stânga. Ar trebui să fie ultima opțiune din listă.

Va apărea o fereastră separată. Faceți clic pe „” pentru a deschide o bară de adrese.

În bara de adrese, tastați „http://noobsandnerds.com/portal”. URL-ul trebuie să fie tastat exact așa cum este scris aici. Dacă adresa URL vă dă probleme, o alternativă este „http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/”

Faceți clic pe „OK” și bara de adrese se va închide. Introduceți un nume pentru sursa (cum ar fi „noobsandnerds”) și faceți clic din nou pe OK.

Continuați să mergeți înapoi până când ajungeți pe ecranul de pornire Kodi. Faceți clic pe meniul „suplimente” din bara laterală.

Faceți clic pe butonul „add-on browser” din partea de sus a barei laterale. Pare o cutie deschisă.

Din listă, faceți clic pe „instalați din fișierul zip”.

Găsiți sursa numită înainte. Pentru acest tutorial, este vorba despre „noobsandnerds”.

Faceți clic pe fișierul zip din depozit. În momentul scrierii, se numește „repository.noobsandnerds-2.3.3.zip”, dar poate fi ușor diferită în funcție de versiunea din depozit pe care o instalați.

Așteptați câteva secunde și veți primi o notificare „activată activată”. După ce apare, faceți clic pe „instalați din depozit”.

Dacă este prima dată când instalați un depozit, atunci noobsandnerds se vor așeza sub reprezentanța oficială Kodi. În orice caz, faceți clic pe depozitul noobsandnerds din listă.

În interiorul depozitului, faceți clic pe „suplimente video”.

Există destul de multe suplimente în interior. Găsiți „Elysium” și dați clic pe el.

Se va deschide un ecran cu descrierea și pictograma pentru supliment. Faceți clic pe „instalare” din rândul de jos.

Așteptați aceeași notificare „add-on activată” și Elysium este gata de utilizare. În interior, veți găsi o bibliotecă masivă de filme și emisiuni TV. Categoriile simplifică navigarea, dar puteți folosi întotdeauna și funcția de căutare.

În timp ce Elysium poate enumera un film sau o emisiune TV, asta nu înseamnă neapărat că în prezent este disponibil un flux. Este întotdeauna o idee bună să permiteți Elysium să frece surse înainte de a vă ridica speranțele, mai ales dacă filmul este încă în teatre.

Remediați eroarea „Nu a instalat o dependență”

Este posibil să întâmpinați o eroare care spune „nu a reușit să instalez o dependență”, așa cum am procedat în timp ce lucram la acest tutorial. Această eroare se datorează faptului că Kodi nu reușește să găsească suplimentul URLResolver, lucru de care depind toate suplimentele neoficiale de streaming.

Dacă primiți această eroare, primul pas de depanare este dezactivarea depozitelor care nu mai sunt găzduite. Pentru a vedea ce ați instalat, urmați acești pași:

 • Faceți clic pe „suplimente” din pagina de pornire
 • Accesați „add-on-urile mele”
 • Faceți clic pe „depozit suplimentar”

Veți vedea în interior toate depozitele instalate. Parcurgeți și dezactivați fiecare până se instalează Elysium. În cazul meu, Ares Wizard, Super Repo și Colossus au fost sursa problemei.  

Dacă nu aveți alte depozite instalate sau dacă acest lucru nu a rezolvat problema, va trebui să instalați manual suplimentul URLResolver printr-un fișier zip. Urmați acești pași:

 • Descărcați fișierul zip URL. Făcând clic pe acest link va începe imediat descărcarea
 • În Kodi, accesați „browserul suplimentar > instalați din fișierul zip ”
 • Găsiți directorul de unde ați descărcat URL-Resolver
 • În interior, selectați „script.module.urlresolver-x.x.x.zip”

La fel ca în toate celelalte suplimente, așteptați notificarea și încercați să instalați Elysium.

Remediați Navigarea cu Elysium rupt

S-ar putea să descoperiți că Elysium nu va încărca nicio categorie în interiorul acesteia, ridicând pictograma de încărcare, dar vă va duce nicăieri. Aceasta este o problemă simplă cu scrubber-ul TMDB care găsește metadate pentru conținutul din Elysium.

Pentru ao remedia, trebuie să actualizați cheia API pentru TMDB. Urmați acești pași:

 • Deschide „Elysium”
 • Faceți clic pe „instrumente”
 • Găsiți „setări: conturi”
 • Faceți clic pe „api key”
 • Introduceți „da53492e6286553dccb57d74282b3737”

Din momentul scrierii, această cheie funcționează. Deși este puțin probabil să nu funcționeze în viitor, este întotdeauna posibil, așa că țineți minte dacă acesta nu funcționează pentru dvs..

Concluzie

Elysium este excelent pentru orice iubitor de emisiuni de filme sau TV. Totul, de la preferate vechi la filme încă în teatre, poate fi găsit, majoritatea fiind disponibile în format HD. Scrubber-ul rapid și interfața ușor de utilizat face o alegere excelentă pentru streaming de conținut pe Kodi.

În timp ce Kodi este legal, pirateria nu este. Puteți pirata conținut atunci când utilizați Elysium și trebuie să-l tratați în consecință. Nu recomandăm piratarea, dar indiferent dacă sunteți sau nu, este esențial să aveți un VPN care funcționează atunci când utilizați Elysium din motive de confidențialitate. Consultați modul nostru de prezentare a celor mai bune servicii VPN dacă nu îl aveți deja.

Dacă doriți mai mult conținut Kodi, asigurați-vă că consultați și arhiva noastră Kodi. Avem tutoriale, liste și multe altele, inclusiv cum să instalați Kodi pe Roku și să abordați problemele de tamponare Kodi.

Ai folosit Elysium? Spuneți-ne în comentarii și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me