Cum să vizionezi UFC online

Fanii luptei sunt răsfățați pentru alegere când vine vorba de vizionarea Campionatelor de Luptă Ultimate prin intermediul web-ului. De la metode legale plătite până la opțiuni ușor mai puțin sănătoase, există întotdeauna o modalitate de a urmări MMA online și niciuna nu vă va costa un braț și un picior, dacă este ceva.


Acestea fiind spuse, nu vă vom spune în mod clar să piratăm nimic, este ilegal la urma urmei și, să fim sinceri, o organizație la fel de mare ca UFC nu se bazează nici pe visuri de cățeluși și pe unicorn. Ești mai bine să mergi cu o opțiune plătită, doar pentru a te asigura că nu îți strica propria karma. Acestea fiind spuse, nu vom judeca oamenii pentru că ar fi torentat, așa că acolo te duci: depinde de tine – trebuie doar să te asiguri că ești conectat la unul dintre cei mai buni furnizori VPN..

★★★ Cel mai bun VPN pentru a urmări UFC ★★★

Examinare ExpressVPN

Indiferent dacă sunteți un fan al UFC care dorește să vizioneze jocuri mai regulat sau un pirat veteran care și-a închis site-ul obișnuit într-o operațiune de protejare a drepturilor de autor, avem o modalitate prin care vă puteți antrena poftele de sânge. Să aruncăm o privire, trebuie??

UFC Fight Pass

Site-ul oficial al UFC – și secretul succesului său – este locul în care veți găsi toate luptele, plus interviurile, plus piesele de fundal, plus o mulțime de alte bunătăți pe care orice fan de lupte le va dori vreodată. Deși nu este ieftin, exact, UFC percepe mai puțin decât, spun NBA sau NFL, cerând doar 8 dolari pe lună pe un plan anual.

Prețul crește cu un dolar pe lună dacă optați pentru un plan de șase luni sau două dacă mergeți lunar, care este încă destul de decent. Fight Pass vine cu un proces gratuit de șapte zile, care ar trebui să fie suficient timp pentru a decide dacă funcționează sau nu pentru tine.

Dacă nu, dar vrei să urmărești încă lupta ocazională, poți opta pentru plata pe vizionare, care este de 8 USD pe meci. Este probabil câțiva dolari mai mult decât o bere în cel mai apropiat bar, așa că poate doriți să mergeți pe traseul respectiv.

Din păcate, asta este pentru opțiunile legale și plătite: UFC are un obstacol în luptele sale, care nu oferă nimic pentru tăietorii de cordon. Există câteva pachete de cablu care oferă meciuri UFC, dar acestea sunt prea numeroase pentru a fi enumerate aici. Câteva alternative prin cablu oferă meciuri UFC în cadrul unui sistem de plată pe vizionare, care implică tuse pentru o taxă serioasă pentru fiecare joc.

Urmăriți gratuit UFC Online

Chestia cu MMA este, unele dintre luptele principale durează sub 40 de secunde, ceea ce vă face să vă întrebați dacă merită investiția să plătiți o taxă unică sau chiar un abonament. Mai ales dacă vizionarea luptelor la un bar nu este lucrul tău, pur și simplu ar putea avea mai mult sens pentru tine să transmiti sau să torești lupte UFC. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune opțiuni.

Site-uri de streaming

Dacă ați petrecut ceva timp pe internet înainte de a citi acest articol, ați fost probabil pe un site de streaming sau două, incluzând toate capcanele nefaste pentru malware și ferestrele pop-up în cascadă. Aici, la Cloudwards.net, preferăm mult alte nave piratate decât aceasta, dar mai multe pe cele de mai jos.

Streamingul UFC se realizează cel mai bine prin două site-uri pe care le-am găsit, deși ambele par un pic nesigure. În calitate de adepți ai confidențialității (avem un ghid de confidențialitate online și tot), browser-urile noastre sunt încărcate cu trackere și blocante spyware: tablourile noastre de bord s-au aprins ca niște copaci de Crăciun atunci când accesăm fie allwrestling.org, fie fullmmavideos.com.

Ambele oferă arhive decente și o mulțime de promisiuni pentru meciurile viitoare. Calitatea videoclipurilor pare a fi în regulă, ocazional fiind mai bună pentru a fi „bună”, deși poate reglarea și răsucirea unor setări vă vor ajuta. Totuși, ambele site-uri sunt centralizate, trebuie să fiți avertizați atunci când intrați sau angajați unii dintre cei mai buni blocanți ai pop-up-ului).

Urmăriți UFC prin Kodi

Mult mai bine să folosiți Kodi pentru toate nevoile dvs. de MMA. Există mai multe suplimente care vă vor permite să urmăriți lupte în direct, arhivate sau ambele, inclusiv un supliment neoficial care se simte ca unul oficial, care permite accesul doar la abonații Fight Pass. Nu este surprinzător că se numește UFC Fight Pass și poate fi găsit prin repoziția Portse, care la rândul său se găsește prin Github.

Un alt mare favorit este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru sporturi, Bennu. Acesta vă va permite să urmăriți aproape toate meciurile în direct, cu o arhivă limitată, pentru a porni. Problema constă în cea mai mare parte a faptului că va trebui să vă descurcați printr-o tonă de legături moarte, precum și prin alt conținut care nu vă poate atrage, doriți să urmăriți oamenii să se bată reciproc, nu și să se încurce femeile..

O opțiune mai bună poate fi instalarea Planet MMA. Unii ar putea să-l știe încă ca fiind UFC Finest, dar a suferit o schimbare de nume în urmă cu ceva timp. Scopul său este de a fi un singur ghișeu pentru tot ce UFC și MMA și reușește admirabil. Deși este destul de complicat de instalat pe măsură ce se mișcă printre cele mai bune depozite Kodi, acesta poate fi cel mai bun pariu pentru fanii de lupte datorită arhivei sale masive și a scurgerilor de sânge live.

Torrenting UFC Fights

Ultima opțiune este să lupți cu torentele sau să mergi în temnițele întunecate din Usenet în căutarea lor. MMA fiind la fel de mare, există mai multe site-uri de torrenturi care sunt dedicate combaterii luptei, am considerat că acest forum este deosebit de util în găsirea unor torrente diferite.

De fapt, să mergeți pe un site alternativ de torrent la The Pirate Bay și să folosiți căutarea apare de multe ori oua de gâscă de cele mai multe ori, așa că folosirea forumurilor pare calea de urmat, aici, trebuie doar să vă asigurați că utilizați unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru a face selecții de torentare înainte de dvs. merge.

Concluzie

Și acolo îl aveți, mai multe modalități de a urmări UFC online în diferite ordine de dificultate și supărare. Deși găsirea unei potriviri nu este dificilă, fie îți va răni moravurile, fie portofelul, depinde de tine cu ce durere poți trăi cel mai bine.

Urmăriți periodic evenimente MMA online? Ai vreun gând despre ce am vorbit aici? Ne-ar plăcea să aflăm de la dvs., lăsați comentariile dvs. în câmpul de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map