Cum să vizionezi online Cupa Mondială FIFA

Au trecut patru ani lungi de când Germania a câștigat trofeul în Cupa Mondială precedentă, învingând Argentina cu lățimea părului. Acum, începe o altă Cupă Mondială de fotbal. Dacă nu aveți norocul să fiți în Rusia, puteți să stați în fața televizorului toată ziua sau să stați undeva într-un bar cu aer condiționat, există șanse mari să aveți nevoie pentru a transmite meciurile. Mai jos, vă vom arăta cum puteți viziona Cupa Mondială FIFA online.


Indiferent dacă sunteți un fan sportiv greu sau un observator ocazional, există fluxuri care să se potrivească nevoilor dvs. Fanii baschetului ar dori cu siguranță să se acorde și să vizioneze cele mai tari meciuri din Statele Unite. Puteți face acest lucru consultând ghidul nostru online NBA. Fanii celor mai sângeroase lucruri pot utiliza un ghid similar pentru a urmări UFC online. Există, de asemenea, o modalitate de a urmări online NFL pe Kodi.

Cu toate acestea, fotbalul este înfricoșat acum, așa că să aruncăm o privire la modul în care îl puteți transmite. S-ar putea să fie nevoie să ocoliți geoblocurile regionale, dar mai multe despre asta mai târziu.

Sportsala

Sportsala este un site web dedicat sportului. De la cricket la lupte, site-ul oferă toate tipurile, inclusiv Cupa Mondială de fotbal.

Accesați site-ul și faceți clic pe butonul „FIFA World Cup 2018”. Veți vedea o listă de potriviri programate. Pagina de flux a meciului arată o varietate de informații, în special data și ora meciului.

Streams ca acesta nu sunt complet de încredere. De asemenea, au tendința de a avea publicitate pop-up și sunt potențial răutăcioase. În plus, streaming-ul gratuit funcționează rar pe tot parcursul meciului. Probabil va trebui să vă deplasați prin mai multe fluxuri diferite pentru a termina vizionarea.

FOX Sports

FOX Sports transmite toate cele 64 de meciuri, împreună cu fluxuri suplimentare. Pe lângă fluxul principal, cinci feed-uri bonus sunt disponibile pentru vizitatorii FOX Sports. Acestea sunt: ​​canalele de echipă, meciul 360, vizualizarea tactică, camera de cablu și cele mai importante.

După ce aterizați pe pagina de start FOX Sports, navigați în zona „FIFA World Cup” și veți vedea articole, grupuri și echipe. Toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți pentru a aprecia pe deplin Cupa Mondială.

În partea dreaptă veți vedea meciurile prezentate. Faceți clic pe unul dintre fluxuri și veți ateriza în secțiunea „vizionare”. Cu toate acestea, dacă locuiești în afara S.U.A., va trebui să folosești o VPN. Avem o listă cu cei mai buni furnizori de VPN în jur și ne simțim cel mai bun pentru a fi ExpressVPN, în general – deși NordVPN are o secundă apropiată. Nu sunt gratuite, dar ambele vin cu o garanție de returnare de 30 de zile; suficient pentru a urmări Cupa Mondială.

Apăsați butonul „alegeți locația”, selectați „Americi”, apoi SUA veți vedea o listă de servere din care puteți alege. Express VPN este unul dintre cele mai rapide și nu ar trebui să vezi un impact mare asupra conexiunii tale, indiferent de locația ta.

BBC iPlayer

De asemenea, veți avea nevoie de acest VPN dacă doriți să treceți la BBC. BBC are o acoperire extinsă a Cupei, dar vor arăta și meciuri în direct pe platforma lor online, BBC iPlayer. Deși accesul la acoperirea online a BBC este gratuit, trebuie să aveți o adresă IP din Marea Britanie. Pentru asta, pur și simplu aplicați instrucțiunile noastre VPN din secțiunea anterioară. Avem o listă cu cele mai bune VPN pentru BBC iPlayer dacă doriți să mergeți pe această rută.

După ce terminați să vă ocoliți de geobloc, va trebui să vă creați un clic făcând clic pe linkul „conectați-vă” și urmați instrucțiunile.

Jocurile vor fi afișate pe BBC, BBC one, BBC Two și BBC Four. Asigurați-vă că accesați canalele respective.

SBS

SBS este emisorul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018 pentru Australia și va oferi o acoperire live pe site-ul său oficial. Întrucât este un radiodifuzor oficial, SBS deține toate drepturile de difuzare și va oferi cele mai bune fluxuri de meciuri din Australia..

Faceți clic pe linkul din antetul de mai sus și bucurați-vă de jocuri. Dacă nu sunteți în Australia, va trebui să utilizați o VPN, deoarece accesul SBS este limitat la australieni. Totuși, este un preț mic de plătit pentru a urmări meciurile dorite la Cupa Mondială.

Kodi

Puteți utiliza, de asemenea, Kodi, un centru media open source. Pentru instalare, urmați instrucțiunile din ghidul nostru simplu. De asemenea, puteți consulta cel mai bun VPN pentru articolul Kodi. Pentru a instala un supliment pentru a viziona Cupa Mondială FIFA, urmați aceste instrucțiuni:

 • Deschideți Kodi și accesați setările (pictograma roată din partea de sus)
 • Faceți clic pe „manager de fișiere” și derulați în jos. Faceți dublu clic pe „adăugați sursa”
 • Selectați „none”, lipiți „http://mavericktv.net/mavrepo/” și faceți clic pe „ok”
 • Denumiți noul depozit „Mavrepo”, apăsați ok și reveniți la meniul principal
 • Faceți clic pe „suplimente” și apoi pe pictograma „casetă” (instalator de pachete)
 • Alegeți instalarea din locația fișierului zip
 • Dacă este dezactivat, faceți clic pe „setări” și porniți „surse necunoscute”
 • Trebuie să selectați „Maverepo” în fereastra pop-up și să faceți clic pe „repository.maverickrepo-3.4.zip”
 • Faceți clic pe „instalați din depozit” și apoi faceți clic pe „MaverickTV Repo”
 • Selectați suplimente video, apoi Joker Sports și apăsați „instala”
 • Deschideți Joker Sports, selectați BT Sports și apoi alegeți oricare dintre canalele BT Sports
 • Faceți clic pe repository.Maverickrepo-3.4.zip și așteptați terminarea instalării
 • Selectați „instalați din depozit” și apoi faceți clic pe „maverickTV repo”
 • Faceți clic pe „suplimente video”, selectați „Joker sport” și apăsați „Instalare”
 • Deschideți Joker Sports, selectați BT Sports și faceți clic pe oricare dintre canalele de sport BT (poate fi necesar să instalați un add-on) și urmăriți Cupa Mondială FIFA

Scorul final

Cupa Mondială FIFA se încheie pe 15 iulie 2018. Până atunci, există destul timp pentru a vă bucura folosind unul dintre modurile pe care le-am discutat aici. Unele pot fi mai ușoare decât altele, dar cel puțin unul va fi potrivit pentru dvs. Desigur, aceste fluxuri nu se pot compara cu serviciile plătite și va trebui să faceți magie VPN, dar, hei, sunt gratuite.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre VPN-urile noastre recomandate, consultați recenzia ExpressVPN și revizuirea NordVPN. Dacă preferați să faceți propriile cercetări, avem, de asemenea, o imagine de ansamblu a recenziilor VPN.

Credeți că serviciile de mai sus vor face trucul sau veți folosi un alt serviciu pentru a urmări meciurile? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Va multumesc si ne vedem in finala.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map