Cum să vizionezi NBA online

Fanii baschetului sunt bine atenți pe web: există un număr surprinzător de modalități prin care poți prinde jocul, nu este nevoie decât de un ecran și de o conexiune la internet. Fiind noi fani ai jocului, Cloudwards.net a pus la dispoziție câteva dintre modalitățile prin care puteți urmări online NBA.


În primul rând, vom arunca o privire la unele dintre cele mai comune moduri în care poți urmări NBA din SUA sau din străinătate, înainte de a continua la alte câteva… neconvenționale… moduri prin care poți să te aprovizionați cu discuri de apă. Aceste ultime căi vă vor duce în apele piratice, așa că asigurați-vă că veți citi despre torrenting, precum și selecția noastră de cei mai buni furnizori VPN înainte de a face acest lucru.

NBA.com


© LogoDesignLove

Cel mai simplu mod de a urmări NBA este să parcurgi pagina de start a organizației la, ați ghicit, NBA.com. Puteți viziona jocuri fie în direct, așa cum se întâmplă, fie în orice moment al sezonului, depinde de dvs. Nu există nicio arhivă disponibilă din câte putem vedea, așa că rețineți că pot fi urmărite doar jocurile din sezonul la care v-ați abonat..

Abonamentele sunt de trei arome: există „ligă”, care vă permite să vizionați fiecare meci din sezon cu 75 USD pe an, pachetul „alegerea echipei” dacă doriți doar să urmăriți echipa câștigând sau pierdeți pentru 45 USD și „ pachetul de alegere a jocului ”care vă permite să alegeți opt jocuri pe lună pentru 35 USD. Toate abonamentele sunt disponibile oriunde în lume, deși există unele întreruperi regionale.

Alternative de cablu

Cu toate acestea, toate cele trei abonamente au avantajele lor, desigur, dar s-ar putea ca gruparea jocurilor tale NBA cu abonamentul tău TV obișnuit să fie o afacere mai bună pentru tine. Vom oferi aici o privire de ansamblu rapidă pentru tăieturile de cabluri – persoanele care nu utilizează cablu – deoarece oferim o imagine de ansamblu asupra tuturor abonamentelor de cablu din S.U.A. sunt dincolo de ken-ul nostru.

Unul dintre cei mai mari furnizori în acest moment este DirecTV, despre care probabil că ați auzit deja, deoarece brosurile sale vor intra probabil în căsuța dvs. poștală, precum zăpada într-un viscol. Trebuie spus că pentru persoanele care doresc să obțină foarte multe canale, DirecTV este o afacere destul de bună; cel mai ieftin pachet care include ESPN și TNT (și, prin urmare, NBA) începe de la 35 USD.

Cu toate acestea, dacă tot ceea ce ați urmat este baschet sau doriți doar să puteți plăti lunar în lună, SlingTV este probabil un pariu mai bun. Vă va plăti înapoi 25 de dolari la cel mai ieftin și include atât ESPN cât și TNT, cu mai puțină pușcă, pe care vi le oferă un plan similar cu DirecTV.

Cum să vizionezi NBA gratuit


© epSos.de

Acum, cu bunele două încălțăminte oferite, să aruncăm o privire la unele dintre celelalte moduri în care poți urmări NBA, doar de această dată fără a cheltui un ban. Ei bine, acest lucru nu este complet adevărat: va trebui să cheltuiți câțiva bani pe o VPN, deoarece toate metodele de mai jos sunt ilegale și va trebui să vă acoperiți piesele..

Deși șansele de a fi prins – sau, în caz de streaming, de cineva care a dat naiba – sunt minime, este întotdeauna mai bine să fii protejat și să citiți recenziile VPN înainte de a merge mai departe. De asemenea, Cloudwards.net nu își asumă nicio responsabilitate pentru karma dezechilibrată sau întrebări incomode din partea Sfântului Petru.

Site-uri de streaming

O consultare rapidă a marelui oracol (google, înseamnă că Google) tusează câteva fluxuri NBA. Testând câteva diferite au obținut rezultate mixte – site-urile de streaming sunt mai des decât capcanele depuse de pasionații de malware și de alți cybercriminali – dar cele mai bune două cu care am venit au fost nba-stream.com și VIPBox. Întrucât preferăm metodele menționate mai jos, nu putem acorda nici una, dar ambele par mai sus și de încredere.

Urmărind NBA cu Kodi

După cum știți sau nu, Cloudwards.net este un mare fan al Kodi și versatilitatea și flexibilitatea sa (dacă nu sunteți încă unul dintre cei convertiți, luați ceva timp pentru a citi ghidul nostru Kodi). Deși cele mai bune depozite Kodi sunt un pic greu de identificat, există o mulțime de opțiuni pentru fanii NBA.

Majoritatea suplimentelor menționate în cele mai bune suplimente Kodi pentru sport ar trebui să facă truc, dar vom rezerva o mențiune specială pentru SportsDevil și Bennu, care au conținut sportiv de pe internet perfect încorporat pentru plăcerea ta. Sunt incluse TNT și ESPN, așa că aproape că sunteți garantat o acțiune serioasă a NBA.

Alte opțiuni NBA via Kodi sunt NBA on Demand (prin repoziția Covenant) și NBA Full Games, care se găsește prin Fusion. Ambele sunt alternative excelente care ar trebui să vă corecteze ceea ce căutați.

Torrenting NBA Games

Deși site-urile torrenting sunt în cel mai bun caz, există mai multe dedicate postării de replici NBA. Evident, acestea nu sunt live, dar, hei, sunt gratuite, nu? Cele mai multe dintre site-urile alternative alternative ale torrentului, însă, nu poartă jocuri sportive, așa că va trebui să le folosiți pe cele dedicate precum cele menționate în acest thread reddit.

O altă opțiune, mai mult sau mai puțin în aceeași nișă, este să parcurgi unele dintre cele mai bune site-uri de cloud torrenturi (unele jocuri vor apărea acolo, deși sunt lovite și lipsesc) sau să parcurgi Usenet. Pe internet există foarte puține lucruri care nu pot fi găsite într-un fel sau altul pe acest proto-internet, dezavantajul fiind, desigur, că este, știți, Usenet.

Concluzie

Sperăm că această selecție de modalități de a urmări online NBA vă va ajuta să vă prindeți doza săptămânală (zilnic?) De febră a cercului, fără prea multă bătaie sau bani cheltuiți. Deși mersul pe traseul legal este întotdeauna de preferat – stelele de baschet trebuie să mănânce și – dacă nu ai ieșit din buzunar sau într-o țară, dacă traseul legal este imposibil, ai câteva opțiuni deschise, totuși.

Aveți un mod de a urmări jocul pe care l-am ratat cumva? Aveți vreo modificare despre care credeți că ar trebui să știm? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură și distrați-vă urmărind jocul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map