Cum să vizionezi A.P. Bio în 2020: fierbinte pentru profesor

A.P. Bio este un spectacol cu ​​adevărat hilar cu rolul lui Glenn Howerton (din filmul „Siempre Always Sunny in Philadelphia) în rolul lui Jack Griffin, un profesor de Harvard dezgrațit, care a fost nevoit să se întoarcă în orașul natal pentru a preda biologia liceului.. 


Dacă vă întrebați cum să urmăriți A.P. Bio, fie pentru că sunteți fan, fie căutați doar un nou spectacol care să se bucure, ați ajuns la locul potrivit.

Deși descrierea de mai sus nu pare a fi cea mai mare premisă pentru o comedie, învârtirea este că Jack nu are absolut niciun interes să își facă treaba. În schimb, el își concentrează energia (și timpul de clasă) pe crearea unor scheme de răzbunare măruntă împotriva „dușmanilor” săi. Alăturarea lui este un rol impresionant de talentat de liceeni, precum și Patton Oswalt ca director al școlii..

În timp ce emisiunea se bucură de o pasiune fană, evaluările au fost slabe atât pentru sezonul 1 cât și pentru 2, ceea ce a determinat NBC să îl anuleze. Adică, înainte ca NBC să retraseze și să reînnoiască emisiunea pentru un al treilea sezon, să fie transmisă exclusiv pe serviciul de streaming online al NBC. 

Deși viitorul pe termen lung al spectacolului este incert, sperăm că scriitorii își dau seama de acest lucru și să creeze un final potențial satisfăcător în sezonul viitor..

Cum să vizionezi A.P. Bio Online

NBC a creat emisiunea, astfel încât să puteți viziona ambele sezoane pe site-ul său, gratuit. Deoarece NBC a comandat în mod specific cel de-al treilea sezon pentru viitoarea sa platformă de streaming, este probabil că va trebui să vă înscrieți la acea platformă pentru a continua vizionarea emisiunii atunci când se va lansa sezonul viitor. Detaliile platformei sunt încă destul de rare, dar NBC intenționează să o difuzeze la jumătatea anului 2020.

O altă opțiune este să plătiți 5,99 USD pe lună pentru Hulu. Totuși, dintr-un anumit motiv, doar sezonul 2 este disponibil acolo, ceea ce o face o opțiune slabă dacă nu ați vizionat niciodată emisiunea înainte și doriți să începeți de la început. 

Atât Hulu cât și NBC necesită o adresă IP a S.U.A., iar Hulu are unul dintre cei mai buni blocanți VPN din afaceri, așa că veți dori să consultați articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru Hulu..

Opțiunea dvs. finală pentru vizionarea legală a A.P. Bio online este Amazon Prime, de unde puteți cumpăra episoade individuale cu 2,99 USD sau un sezon întreg pentru 24,99 USD. Atât sezonul 1 cât și cel 2 sunt disponibile și, dacă nu sunteți necunoscut cu platforma, puteți citi ghidul nostru despre cum puteți viziona Amazon Prime Video.

Cum să vizionați gratuit A.P. Bio Online

Dacă nu vă interesează să vă cheltuiți banii câștigați din greu pentru vizionarea A.P. Bio, există și modalități de a o face gratuit. Am găsit emisiunea pe Couchtuner, dar niciuna dintre linkurile episodului nu părea să funcționeze. Veți avea mai mult noroc cu Putlocker, unde am putut transmite fiecare episod din ambele sezoane.

Vizionarea lui A.P. Bio în acest fel este, în mod evident, ilegală, deoarece încalcă drepturile de autor ale emisiunii. Dacă alegeți să parcurgeți această rută, cu siguranță ar trebui să obțineți un VPN din lista noastră cu cei mai buni furnizori VPN pentru a vă proteja de orice probleme legale care ar putea apărea.. 

ExpressVPN se află în prezent în partea de sus a listei, astfel încât puteți citi recenzia noastră ExpressVPN dacă doriți doar să treceți direct la câștigător.

În plus, dacă sunteți fan al emisiunii și doriți ca acesta să o continue, luați în considerare vizionarea legală, deoarece NBC a anulat-o deja o dată din cauza evaluărilor dezamăgitoare.

Mai mult decât atât, aceste site-uri sunt notoriu neplăcut, deoarece își finanțează costurile serverului cu reclame pop-up enervante și adesea răuvoitoare, necesitând utilizarea unui pop-up blocker. Dacă nu aveți încă unul, accesați lista noastră de cei mai buni blocanți pop-up.

De asemenea, ar trebui să vă protejați de malware și infracțiuni informatice care infestează aceste tipuri de site-uri, așa că consultați lista noastră cu cele mai bune programe antivirus, precum și articolul nostru despre cel mai sigur software antivirus.

Cum să vizionezi A.P. Bio pe Kodi

Dacă mai degrabă evitați să vizitați site-uri web de streaming nesigure și umbroase, Kodi este o altă opțiune pentru a viziona gratuit A.P. Bio online. Dacă nu ați auzit niciodată despre acest serviciu sau nu l-ați configurat niciodată, vă recomandăm să începeți cu ghidul nostru Kodi. 

Trebuie să descărcați ceea ce se numește repos și suplimente pentru a accesa materiale protejate de drepturi de autor pe Kodi. Puteți utiliza listele noastre cu cele mai bune depozite Kodi și cele mai bune suplimente Kodi pentru a găsi unele bune.

Am făcut o verificare rapidă a suplimentelor Poseidon și Incursion și am găsit toate anotimpurile de A.P. Bio disponibile pentru ambele. Cu toate acestea, nu uitați că vizionarea de emisiuni TV și filme pe Kodi este ilegală, așa că aruncați o privire la cel mai bun ghid VPN pentru Kodi pentru a vă asigura că evitați orice probleme legale sau urmărirea activității dvs. în timp ce faceți streaming.

A.P. Torrents Bio

A.P. Bio este disponibil și ca descărcare de torrent pe mai multe site-uri, dar trebuie să rețineți că torrenting-ul este ilegal dacă îl utilizați pentru a descărca emisiuni TV sau filme, așa că merită să utilizați un VPN pentru a vă proteja de potențialele ramificări legale.. 

Puteți consulta articolul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, dacă nu aveți un VPN și în mod special aveți nevoie de unul pentru torrenting. Puteți citi, de asemenea, recenzia noastră NordVPN, deoarece este VPN-ul nostru preferat în acest scop.

Din păcate, popularitatea limitată a lui A.P. Bio înseamnă că este ceva mai greu să găsești torentele bune pentru spectacol decât în ​​cazul celor mai cunoscute emisiuni de comedie ale NBC, precum Brooklyn Nine-Nine (aflați cum să vizionați Brooklyn Nine-Nine). Torrenturile pe care le găsiți au adesea foarte puține semințe, astfel încât descărcarea va dura mai mult decât v-ați putea obișnui.

De asemenea, ar trebui să fii atent atunci când alegi un torrent, deoarece site-uri precum Pirate Bay sunt nemaipomenite în fișiere false și malware, așa că ai grijă de încărcătoarele sau torrentele de încredere cu comentarii asupra lor.

Gânduri finale

A.P. Bio este un spectacol excelent de comedie care, în ciuda aprecierilor slabe, continuă să fie constant amuzant. Schemele de răzbunare mărunte ale lui Jack, ignorarea completă a responsabilităților sale și chimia deosebită cu studenții face spectacolul o bucurie de vizionat. Există o mulțime de modalități prin care vă puteți bucura de A.P. Bio online, atât gratuit, cât și prin servicii de streaming cu plată.

Ce părere aveți despre A.P. Bio? Considerați că spectacolul este amuzant sau credeți că evaluările mici și aproape de anulare sunt justificate? 

De asemenea, ne-a plăcut feedback-ul dvs. cu privire la sugestiile noastre de vizualizare. Există vreo ieșire pe care am ratat-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos! Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me