Cum să urmărești Netflix-ul american în Mexic (sau oriunde altundeva)

Serviciile de streaming precum Netflix acoperă globul, dar conținutul lor nu este același pentru toată lumea. Dacă intenționați să experimentați rollercoaster-ul cinic al casei sau să râdeți cu parcuri și recreere în Mexic, veți fi pentru o surpriză urât. Pentru a viziona emisiunea ta preferată în timp ce te odihnești în camera ta de hotel confortabilă din Acapulco însorită, cu un tequila în mână, va trebui să știi cum să urmărești Netflix-ul american în Mexic.


Chestia este că emisiunile dvs. preferate disponibile în Statele Unite nu vor fi nici măcar prezentate. Asta se întâmplă din cauza geoblocării. Netflix blochează conținutul în funcție de țara în care vă aflați, ceea ce înseamnă că nu veți avea acces la tot ceea ce poate servi platforma de streaming.

Acolo intervine un VPN. Dacă sunteți nerăbdător să vă continuați să vă descurcați, puteți să mergeți direct la cel mai bun VPN pentru articolul Netflix. În caz contrar, citiți mai departe pentru a vă asigura că Netflix nu vă poate distruge vibrațiile vacanței cu interdicția VPN.

Ce este un VPN?

O rețea privată virtuală este o rețea care nu permite nimănui să știe cine sunteți sau unde vă aflați. În esență, accesați o rețea la distanță ca și cum ați fi fizic acolo (în acest caz, într-o altă țară) de fiecare dată când vă conectați.

Gândiți-vă la ea ca la o rețea locală care este suprapusă în partea de sus a rețelei globale (internet). Tehnologia a fost dezvoltată inițial pentru a permite utilizatorilor de la distanță să obțină acces în siguranță la aplicații și resurse corporative.

Folosind un VPN, creați un tunel securizat între computer și serverul VPN. Vei accesa internetul exclusiv prin acest tunel. Unul (sau mai multe) niveluri de criptare îl protejează, astfel încât nimeni nu poate vedea ce faceți, inclusiv furnizorul VPN în cele mai multe cazuri, deoarece mulți nu păstrează jurnalele traficului dvs..

Nimeni nu poate spune de unde vii, inclusiv ISP-ul și Netflix. În plus, acești furnizori nu vor putea să vă spună că v-ați conectat la rețeaua VPN în primul rând, permițându-vă să ocoliți geoblocurile, rămânând private și sigure.

Deoarece se referă la Netflix, o VPN funcționează doar ca un bypass geoblock, dar te protejează și de orice programe de spionaj guvernamentale sau descărcări on-line discutabile (citiți cel mai bun VPN al nostru pentru torrenting pentru asta).

Dacă doriți să aflați mai multe despre mecanica unui VPN, consultați în detaliu ce este un articol VPN.

Cum să urmărești Netflix-ul american în Mexic

În partea de sus a celor mai bune liste de furnizori VPN se află ExpressVPN. Alte servicii se apropie, dar niciodată nu se completează. Are dezavantajele sale, inclusiv o marcă de preț grea și comutarea greșită a serverului, dar sunt ușor de trecut cu vederea, având în vedere cât de mult aduce la masă.

ExpressVPN folosește criptarea AES de 256 biți, ceea ce ar fi nevoie de 50 de supercomputere un miliard de ani pentru a fisura. Puteți activa chiar și securitatea pe 4096 biți pentru a vă asigura că nu puteți fi detectat atunci când ocoliți Marele Firewall. Am utilizat teste DNS, webRTC și scurgeri IP ale unei terțe părți pentru a verifica dacă ExpressVPN este sigur de utilizat.

Nu păstrează jurnalele de utilizare, astfel încât nu poate arăta ce faceți oricărei organizații care ar putea veni să ceară.

Multe servicii o părăsesc, dar ExpressVPN are un killswitch, care vă blochează conexiunea atunci când serverul VPN încetează să funcționeze din orice motiv. Acest lucru este deosebit de important pentru torrenți și pentru persoanele care doresc să evite privirea regimului (citiți cel mai bun VPN pentru China, dacă asta vă preocupă).

Serviciul oferă o altă caracteristică rară, tunelarea împărțită, care vă oferă posibilitatea de a alege programele și aplicațiile care utilizează VPN-ul și care îl evită..

ExpressVPN este ușor de utilizat, așa că îl vom folosi ca exemplu pentru a urmări Netflix-ul american în afara continentalului 48. După ce descărcați și instalați ExpressVPN, configurarea sa este simplă.

 • Apăsați butonul „alege locația”. Veți vedea o listă de servere din care puteți alege.

 • Faceți clic pe „Statele Unite” și alegeți serverul cel mai apropiat de dvs..
 • Apăsați butonul mare de „pornire” din fereastra principală

 • Așteptați să se conecteze

Acolo îl ai. Este atât de ușor. Dacă doriți să aflați mai multe, asigurați-vă că citiți recenzia noastră ExpressVPN.

VPN-urile vă criptează conexiunea și vă trimit semnalul într-o locație de la distanță. Din păcate, asta duce la o conexiune mai lentă. ExpressVPN nu vede o lovitură masivă (aproximativ 10 la sută), deoarece serviciul are peste 2.000 de servere pe tot globul. Sunteți obligat să găsiți unul care vă este mai aproape. De fapt, ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat.

Este posibil ca Netflix să blocheze unele dintre aceste servere, așa că dacă VPN nu funcționează pentru dvs., încercați să utilizați un server diferit. Chiar și cele mai bune VPN-uri au probleme în a trece prin aceste blocuri, așa că va trebui să petreceți ceva timp mutând de la server la server până când veți găsi cel potrivit.

Singurul dezavantaj al ExpressVPN este prețul. Există alternative gratuite, dar nu recomandăm majoritatea. Este posibil ca unii să nu vă cripteze traficul sau, în caz contrar, vă vând datele către marketing. Există câteva excepții și puteți citi mai multe despre ele în cel mai bun articol VPN gratuit. În caz contrar, citiți mai departe pentru a vedea ce alte servicii VPN vă recomandăm.

VPN-uri recomandate pentru vizionarea Netflix din Mexic

Dacă sunteți în căutarea mai multor furnizori VPN, există multe dintre care să alegeți. Nu toate sunt potrivite pentru Netflix sau streaming, dar unele fac mai ușor decât altele. Ne dorim ca serviciul să poată comuta între servere cu ușurință cu o rețea mare de servere și viteze rapide de pornire.

Pe lângă ExpressVPN excelent, există NordVPN. Dispune de o serie de servere situate în S.U.A., care vor acorda acces la Netflix. Are o listă masivă de 4.514 servere în 62 de țări, așa că este posibil să găsiți un server rapid, indiferent unde vă aflați sau ce încercați să accesați. Citiți recenzia noastră completă NordVPN, dacă doriți să aflați mai multe.

VyprVPN este, de asemenea, o alegere bună, deoarece are un număr mare de servere în peste 70 de țări, dintre care 10 localizate în state. Dacă utilizați serviciul său premium, veți obține până la cinci conexiuni simultane, securitate puternică, viteze decente și o valoare excelentă. Interfața sa este ușor de utilizat și este disponibilă pe Windows, Mac, iOS și Android. Consultați recenzia noastră VyprVPN pentru a afla mai multe.

CyberGhost te intră cu ușurință în Netflix din SUA. Ceea ce îl ușurează este „profilurile” speciale pe care le are, dintre care unul este bine reglat pentru streaming. Folosind-o, ar trebui să poți juca orice vrei, oriunde vrei. Serviciul are un dezavantaj grav: viteza. După ce parcurgeți o distanță serioasă, nu aveți nicio garanție de viteză, ceea ce poate însemna dureri de cap atunci când ieșiți prea mult din S.U.A..

Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Gânduri finale

Netflix își extinde întotdeauna colecția de emisiuni TV, filme și programări originale. Netflix din SUA are crema culturii și, pentru a o urmări din altă țară, va trebui să ocoliți geoblocul. Asigurați-vă că verificați cel mai bun VPN al nostru pentru streaming, dacă mai aveți nevoie de alte opțiuni.

În afara Netflix, utilizarea unei VPN este o practică optimă în timp ce accesați internetul. ISP și organizațiile guvernamentale nu vă vor putea spiona și, dacă locuiți în țări care cenzurează internetul, veți putea să ocoliți fumurile și oglinzile pentru a accesa conținutul real.

Ați încercat să urmăriți Netflix-ul american în Mexic? Spuneți-ne cum a mers în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map