Cum să sincronizați jocurile pe PC salvate între computere cu Dropbox

Care este genul tău de joc preferat – acțiune precum Call of Duty, sporturi precum FIFA 14 sau puzzle-uri precum Brain Age? Ei bine, indiferent de jocurile care vă plac cel mai mult, v-ați dat seama vreodată cât de grozav ar fi să jucați și să salvați jocuri pe un computer și apoi să le accesați de la altul, în loc să depindă doar de unul singur?


Fascinant, nu-i așa?

Ei bine, atunci ai fi fericit să știi că Dropbox poate face acest lucru cu ușurință. Puteți salva fișierele de joc de pe PC într-un cont de stocare Dropbox și puteți partaja fișierele salvate cu prietenii oricând și oriunde. Să aflăm cum

.

Procesul

Când un joc este descărcat, fișierele sunt de obicei salvate în folderul local Documentele mele. Trebuie să copiem acele fișiere de salvare în Dropbox și apoi să generăm un link simbolic îndreptând spre Dropbox folderul original de salvare. În acest fel, de fiecare dată când intenționați să salvați jocul, acesta va fi redirecționat către salvările sincronizate din Dropbox.

Pentru a face acest lucru ușor, am împărțit procesul în mai mulți pași pentru claritate.

Pasul 1: Copia de rezervă a fișierelor

Prima lucrare este să faceți o copie de siguranță a salvărilor pe care intenționați să le sincronizați.

Aceste fișiere ar putea reprezenta o cantitate semnificativă de timp de joc, deci o copie de rezervă este extrem de importantă, iar acesta ar trebui să fie primul pas.

Pasul 2: Instalați Dropbox Client

Instalarea clientului Dropbox ar trebui să fie următorul pas, deoarece va simplifica procesul de sincronizare.

Dropbox vs Box
Dropbox Desktop Client

Cu toate acestea, asigurați-vă că există suficient spațiu disponibil înainte de a-l iniția, astfel încât efortul să nu fie pierdut.

Pasul 3: Localizați fișierele de joc salvate

Aflați unde sunt stocate fișierele de joc pe mașina locală. În mod ideal, ar trebui să fie găsit în folderul Documentele mele sau într-un folder al Jocurilor mele, dar locația variază în funcție de joc.

Dacă încă nu vă puteți da seama, încercați să faceți clic dreapta pe pictograma de comenzi rapide a jocului și alegeți Deschideți locația fișierului din opțiunile emergente.

Pasul 4: Transferă folderele salvate în Dropbox

Este destul de ușor. Să presupunem că salvarea jocurilor se află în folderul Jocurile mele și că doriți să le mutați. Acum, tot ce trebuie să faceți este să creați pur și simplu un folder în Dropbox și să copiați fișierele în el și asta este totul; fișierele de la PC la Dropbox vor fi transferate fără probleme.

O altă cale de ieșire este componenta complementară Dropbox Folder Sync.

Acest lucru vă va ajuta să mutați orice dosar în contul dvs. Dropbox și va fi generat un link simbolic pentru a indica noua adresă. Tot ce trebuie să faceți este să îl instalați și apoi faceți clic dreapta pe folderul pe care intenționați să-l transferați pe mașina dvs. locală, selectați opțiunea „Sincronizați cu Dropbox” și toate acestea. Acesta va muta toate fișierele salvate în câteva secunde.

Pasul 5: Sincronizarea pe alte PC-uri

V-ați salvat fișierele pe Dropbox și acum doriți să le sincronizați cu alte computere. Deci, cum să mergi despre asta? Iată două moduri de a face acest lucru.

Eliminați sau redenumiți folderul de salvare original al jocului și executați următoarea comandă ca administrator.

„C: \ Utilizatori \ Nume utilizator \ Documente \ Jocuri mele \ Nume joc” “C: \ Utilizatori \ Nume utilizator \ Dropbox \ Salvare joc \ Nume joc”

Prima cale de fișier ar trebui să fie folderul de salvare original al jocului, iar cel de-al doilea ar trebui să fie noul folder de salvare Dropbox. Acum apăsați Enter și linkurile simbolice vor fi create. Pentru a vă asigura că a funcționat, întoarceți-vă la folderul original pentru a verifica dacă scurtatura a fost creată cu adevărat. Repetați acest proces pe toate computerele pe care doriți să le sincronizați.

cinci cele mai grave erori de nor

Cealaltă modalitate este să utilizați aplicația Dropbox Folder Sync. Descărcați-l pe cealaltă mașină, localizați salvarea jocului și alegeți din nou opțiunea „Sincronizați cu Dropbox” ca înainte. Aplicația va identifica dacă deja există un folder Dropbox cu un nume similar și tot ce trebuie să faceți este să-i permiteți să se îmbine și suprascriere.

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că fișierele salvate sunt deja disponibile pe acest computer, iar acestea trebuie să fie salvate într-o altă locație, iar fișierele indigene trebuie eliminate din folder. Va asigura zero contradicții cu economiile Dropbox.

Pasul 6: Testare

Acest pas final este important pentru a ajuta la verificarea dacă procesul a funcționat cu adevărat. Începeți jocul pe un computer, salvați-l în orice locație arbitrară și apoi încercați să începeți jocul pe cealaltă mașină și dacă va avea succes, ar trebui să puteți încărca fișierul cel mai recent salvat de la primul computer!

Există și alte instrumente disponibile pentru a vă sincroniza jocurile salvate pe computer între computere. Una dintre ele cu care trebuie să fiți deja cunoscut este Steam Cloud, care este destul de popular. Cu toate acestea, spre deosebire de Dropbox, acesta nu acceptă tot felul de jocuri.

De asemenea, atunci când vine vorba de salvarea jocurilor, Steam Cloud nu restabilește versiunile anterioare, care pot fi realizate cu Dropbox cu ușurință.

Concluzie

Dropbox este destul de fiabil, ușor de configurat și funcționează excepțional de bine. Odată ce cineva s-a obișnuit cu procesul de mutare a fișierelor de pe PC în Dropbox și accesarea acestora de la mai multe alte mașini, setarea acestui lucru pe computere suplimentare ar trebui să fie destul de ușoară.

Ați testat încă procesul? Există și alți pași pe care doriți să îi adăugați? Lasă-ți comentariile și mulțumesc mult pentru lectură!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map