Cum să recuperați Outlook Mailbox Exchange

Microsoft Exchange Server face posibilă implementarea rețelelor de e-mail de afaceri, dar ca orice sistem care funcționează cu cantități masive de date digitale, se produc corupții de fișiere.


Fie că se datorează unei erori de utilizator, unei erori de aplicație sau a unui cyberattack, astfel de evenimente pot încetini productivitatea și pot costa banii întreprinderilor.

În timp ce există alte abordări pe care le puteți adopta pentru a repara fișiere .edb corupte, abordarea mai rapidă și mai fiabilă este să folosiți software de recuperare a căsuței poștale conceput pentru Exchange. Un astfel de instrument este Stellar Mailbox Exchange Recovery, dezvoltat de aceeași companie care produce ceea ce este, în experiența noastră, cel mai bun software de recuperare a datelor în general.

În timpul procedurii de revizuire, vă vom prezenta soluția de reparare a căsuței poștale Stellar, examinând atât funcțiile sale, cât și opțiunile de licență, înainte de a parcurge pașii implicați pentru remedierea fișierelor .edb deteriorate. Dacă este o tabelă de stocare personală Outlook pe care încercați să o reparați, avem și un ghid pentru asta.

Cine are nevoie de software pentru recuperarea căsuței poștale?

Fișierele de bază de date Exchange (.edb) corupte pot întrerupe o afacere din datele cutiei poștale timp de ore și destul de des, fără instrumentul potrivit, la nesfârșit. Există multe cauze care pot duce și la astfel de corupții. Acestea includ atacuri de virus, opriri improprii, obiecte din baza de date lipsă și erori ale utilizatorului.

În timp ce departamentul dvs. IT poate încerca reparații manuale sau recuperare de rezervă utilizând comanda Eseutil, acest lucru poate dura o cantitate substanțială de timp, necesită destul de mult spațiu liber și poate duce la ștergere permanentă a datelor.

Un instrument bun de reparare .edb reduce considerabil atât șansa de eșec, cât și timpul necesar pentru finalizarea lucrărilor. Un instrument cu adevărat bun, precum cel pe care îl vom arăta, reduce, de asemenea, cerințele tehnice solicitate echipei tale IT. Recuperarea Stellar Mailbox Exchange este capabilă să facă față tuturor cauzelor obișnuite ale fișierelor .edb care s-au defectat, inclusiv eșecul de montare, erorile de jet și oprirea murdară (versiunile serverului cu probleme „personale”).

Instrumentul Stellar este capabil să lucreze cu fișiere .edb mari și chiar multiple simultan. De asemenea, poate efectua recuperarea selectivă a căsuțelor poștale, restabilirea articolelor precum e-mail-urile, calendarele, contactele și atașamentele, mai degrabă decât întregul fișier.

După ce a fost scanat, puteți exporta fișierele reparate către Live Exchange Mailbox și Office 365. Un fișier corectat.edb poate fi salvat ca fișier .pst sau a .msg, .eml, .rtf. .html sau .pdf.

Vă vom oferi un tutorial complet despre utilizarea efectivă a instrumentului. Cu toate acestea, înainte de a amesteca detaliile, este logic să vorbim costul.

Licențiere software de recuperare a căsuței poștale stelare

Există două tipuri de licențe disponibile pentru Stellar Mailbox Exchange Recovery: licență corporativă pentru 399 USD și licență tehnician pentru 599 USD.

CorporateTechnicianToolkit
Cost:$ 399 de$ 599$ 999
computere:Un computerMai multe calculatoareMai multe calculatoare
Termen de licență:Un anDurata de viațăDurata de viață

Deși este mai scump, varianta tehnician oferă o valoare mai mare în general datorită faptului că este bună pentru viață și poate fi instalată pe mai multe calculatoare, mai degrabă decât pe un an și un computer.

Ambele licențe funcționează cu mai multe versiuni ale MS Exchange (2016, 016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000) și includ suport tehnic gratuit.

Dacă doriți să vă construiți și mai mult opțiunile de recuperare și reparare, există o

De asemenea, licența de set de instrumente Outlook are un alt software util Stellar. Aceasta include un extractor pentru căsuțe poștale pentru fișierele de rezervă Exchange corupte, un convertor .edb în .pst, un convertor .ost to pst și instrument de recuperare a parolei MS Exchange.

999 USD ar putea părea un preț ridicat, dar este bun pentru viață și veți economisi câteva sute de dolari doar pentru a cumpăra fiecare software individual. Avem ghiduri separate despre utilizarea convertoarelor dacă doriți să vedeți mai multe:

  • Cum se convertesc EDB în fișiere PST
  • Cum se convertesc fișierele OST în fișiere PST

Verificați software-ul de recuperare Exchange, descărcând o versiune gratuită. Cu toate acestea, veți putea efectua scanări și previzualiza rezultatele fără a putea efectua reparația reală.

Cum să recuperezi căsuțele poștale Exchange cu Stellar

După ce te-ai decis asupra unei licențe, Stellar vă va trimite un e-mail de legătură pentru descărcare și cheie de înregistrare pentru a finaliza o instalare completă. Dacă faceți acest lucru, nu trebuie să dureze mai mult de un minut sau două, după care veți fi gata să începeți să remediați căsuțele poștale.

Următorul pas este să porniți programul și să selectați un fișier .edb pentru reparații.

Dacă știți exact unde se află fișierul, puteți alege singur locația. Dacă nu, există o caracteristică „find” care vă va scana unitatea și o va găsi pentru dvs..

După ce aveți fișierul, faceți clic pe „începe”.

Vi se va da opțiunea de a efectua o „scanare rapidă” sau o „scanare extensivă. Opțiunea de scanare rapidă ar trebui să poată rezolva majoritatea problemelor de corupție .edb, așa că, în interesul timpului, poate doriți să încercați mai întâi această încercare.

După finalizarea scanării, software-ul vă va întreba dacă doriți să adăugați un fișier .edb suplimentar la rezultate.

Indiferent dacă faceți sau nu, lucrul cu datele de scanare completate este simplu, datorită unui design care imită o cutie poștală Outlook.

Panoul din stânga instrumentului prezintă un arbore în care veți găsi căsuțele poștale ale utilizatorilor. Extindeți o cutie poștală și veți putea accesa căsuța de e-mail, articolele trimise, calendarul, contactele, jurnalul, sarcinile – practic, orice veți găsi într-o cutie poștală tipică Outlook.

Cele două geamuri din dreapta vă permit să vă perforați în obiectele din copac. De exemplu, faceți clic pe „inbox” și veți vedea toate e-mailurile cuprinse în ea în a doua coloană. Faceți clic pe un e-mail și panoul din partea dreaptă va afișa conținutul acestuia.

Pentru a găsi mai rapid e-mailurile și alte articole ale căsuței poștale, Stellar a oferit o funcție de căutare la îndemână la care puteți accesa dând clic pe pictograma binoclului din partea de sus a clientului.

Puteți căuta pe baza diferitelor criterii, cum ar fi adresele de expediere și destinatar, e-mail, atașamente și, desigur, textul de e-mail în sine.

După ce sunteți gata să finalizați reparația, puteți genera un fișier convertit făcând clic pe butonul „Salvați”. Vei putea converti într-un fișier .pst sau oricare dintre celelalte formate de care este capabil instrumentul (.msg, .eml, .html, .rtf și .pdf).

În mod alternativ, puteți salva e-mailuri individuale sau alte obiecte ale căsuței poștale într-un fișier propriu făcând clic dreapta pe acel obiect și alegând formatul de fișier pe care doriți să-l utilizați.

Dacă încă nu sunteți gata să convertiți date, faceți clic pe „Salvați scanarea”. Recuperarea Stellar Exchange va salva rezultatele scanării ca fișier .dat cu care puteți încărca și lucra ulterior.

Gânduri finale

Nu este decât să rezolvați fișierele de căsuțe poștale Exchange deteriorate. După cum am spus, este mult mai ușor decât să lucrezi cu Eseutil și, în plus, mai ușor de utilizat decât cele mai multe instrumente similare.

Dacă ați citit recenzia noastră de recuperare a datelor Stellar Phoenix, veți vedea că este adevărat și despre software-ul de recuperare emblematic al companiei, care poate fi folosit pentru a repara fișiere corupte sau șterse de pe hard disk. Este combinația dintre ușurință și fiabilitate și caracteristici care ne-au determinat să devenim fani în primul rând, și de ce credem că produsele Stellar sunt o alegere bună pentru a vă echipa biroul IT, începând cu Outlook Toolkit.

Spuneți-ne ce părere aveți despre Stellar Mailbox Exchange Recovery în comentariile de mai jos. Dacă căutați spațiu de stocare online pentru a vă păstra repararea .edb în siguranță sau o puteți partaja rapid cu alții, nu uitați să consultați cel mai bun backup online pentru ghidul de afaceri. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map