Cum să partajați fișiere online, calea ușoară în 2020

Fișierele mici pot fi trimise prin e-mail sau Skype, dar veți avea nevoie de o metodă mai bună pentru cele mai mari. Dacă colaborați la un proiect care necesită să păstrați multe fișiere într-un singur loc, veți avea nevoie de un instrument dedicat de partajare a fișierelor. Utilizarea acestor instrumente nu este întotdeauna ușoară, motiv pentru care vă vom arăta cum să partajați fișierele online.


Software-ul online de partajare a fișierelor are multe avantaje pentru utilizatorii săi. Menține fișierele sincronizate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a face acest lucru manual. De asemenea, poate automatiza o mare parte din legăturile de partajare a fișierelor, permițându-vă să vă concentrați asupra lucrărilor.

Multe servicii sunt, de asemenea, soluții eficiente de rezervă, care vă permit să vă recuperați fișierele în cazul în care computerul dvs. are o problemă. Majoritatea au versiuni de fișiere, astfel încât să puteți examina versiunile mai vechi ale fișierelor dvs. și să le restaurați dacă este necesar. Backup-ul în cloud face mai puțin probabil să fie nevoie să apelați la servicii de recuperare a datelor atunci când se produce un dezastru digital.

Dacă sunteți nou la partajarea fișierelor, puteți fi copleșit de alegerile disponibile. Aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare în cloud pentru o prezentare a serviciilor pe care le-am analizat. Vom folosi câteva dintre preferatele noastre pentru a vă arăta cum să partajați fișiere.

Vom analiza Dropbox, Sync.com și pCloud. Sync.com este favoritul nostru general, dar pCloud este, de asemenea, excelent și Dropbox are multe de oferit.

dropbox

Dropbox este unul dintre cele mai cunoscute servicii de stocare a fișierelor. Este ușor de utilizat și rapid, ceea ce o face o alegere excelentă, mai ales dacă sunteți nou pentru partajarea fișierelor. Nu trebuie să plătiți pentru a începe să o utilizați, dar, dacă aveți nevoie de mult spațiu de stocare, veți avea nevoie de unul dintre planurile sale plătite.

Înscrierea la Dropbox este simplă. Interfața sa bazată pe web este simplă și există o aplicație desktop care vă permite să încărcați fișiere direct de pe hard disk.

Când Dropbox rulează, totul din folderele partajate se sincronizează automat. Tot ce trebuie să faceți este să mutați fișierele în folderul comun pentru a le încărca. Dacă efectuați modificări, acestea vor fi, de asemenea, încărcate automat. Dacă alți utilizatori fac modificări în fișier, vor fi reflectate și pe computer. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum puteți partaja fișierele pe Dropbox.

dropbox-webinterface

Pentru a partaja un dosar, faceți clic pe butonul Share, care apare atunci când treceți mouse-ul peste folderul din interfața web.

Puteți, de asemenea, să faceți clic pe textul „folder nou partajat” din partea dreaptă a interfeței web pentru a crea un folder nou sau alege un folder existent pentru a partaja.

dropbox-parts

Dacă creați un nou folder, trebuie să îi dați un nume, să adăugați adresa de e-mail a oricui doriți să-l împărtășiți și să alegeți dacă pot edita conținutul sau doar le puteți vizualiza.

Există o mulțime de motive pentru a recomanda Dropbox pe lângă ușurința de utilizare. Folosește criptarea AES de 256 biți și SSL / TLS pentru a vă asigura că fișierele dvs. sunt stocate în siguranță. Pe lângă stocarea versiunii curente a fișierelor dvs., Dropbox păstrează istoricul fișierului timp de 30 de zile pe planul de bază gratuit și 120 de zile în planurile sale plătite.

Pentru mai multe detalii, aruncați o privire la recenzia noastră pentru Dropbox sau consultați ghidul pentru începători pentru Dropbox.

Pachetul gratuit este util și o modalitate excelentă de a partaja fișiere atât timp cât rămâneți sub limita contului de 2 GB. Dincolo de asta, prețurile sale încep de la 9,99 USD pe lună, care includ 1 TB de stocare. Planurile de afaceri au mai multe caracteristici, cum ar fi instrumente administrative și jurnalele de audit cu urmărirea evenimentelor fișierelor (consultați revizuirea Dropbox for Business pentru mai multe despre acest aspect).

Sync.com

Sync.com este furnizorul nostru preferat de stocare online, facilitatea de utilizare și securitatea puternică fiind avantaje majore. Puteți citi mai multe despre aceasta în recenzia noastră dedicată Sync.com.

Folosirea acestuia este o bucată de tort. Primul pas este să navigați pe site-ul său web și să vă înscrieți.

sincronizare-descărcare

După aceea, este ușor de descărcat și de configurat. Aplicația sa vă solicită să creați un folder pe unitatea dvs. locală. După ce ați făcut acest lucru, puteți muta fișierele în el pentru a le încărca în cloud.

Sincronizare locală și-web

Pentru a crea un folder partajat, trebuie doar să faceți clic pe fila „Share” din interfața web, apoi faceți clic pe butonul „create share”. Puteți denumi noul dosar și adăugați adresele de e-mail ale utilizatorilor de acolo.

Utilizatorii pe care îi invitați vor putea vizualiza folderul local, iar fișierele adăugate vor fi vizibile tuturor celor din grup. Persoana care a creat folderul este administratorul. Aceștia pot adăuga noi utilizatori și retrage permisiunile de partajare în orice moment.

sincronizare-parts

În ceea ce privește securitatea, Sync.com folosește criptarea AES de 256 biți, precum și tuneluri TLS și criptare RSA 2048 biți, ceea ce îl face unul dintre cele mai sigure servicii din jur. Vă permite, de asemenea, să setați limitele de descărcare și să vizualizați statistici la descărcări. Acest lucru vă permite să urmăriți cu atenție cât de mult sunt utilizate fișierele dvs..

De asemenea, are un serviciu atent pentru clienți, răspunzând la întrebările noastre în două ore. De asemenea, are un preț competitiv de 96 USD pe an pentru 2 TB.

Vă recomandăm cu sinceritate Sync.com, deoarece face aproape tot ce doriți de la un serviciu de partajare a fișierelor, fără să existe puncte slabe.

pCloud

Noi la Cloudwards.net ne place mult pCloud. Îl folosim chiar noi pentru managementul video, deoarece este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru fotografii și video.

După înregistrare, creează foldere implicite pentru stocarea muzicii, imaginilor și videoclipurilor. Puteți adăuga propriul dvs. făcând clic pe un buton. Aplicația sa, pCloud Drive, vă permite să sincronizați fișierele online cu un folder local.

Puteți invita cu ușurință oamenii să participe prin interfața web. Pentru a începe, accesați ecranul „răsfoiți” și selectați dosarul dorit.

psync-dosare

După ce ați configurat fișierele și fișierele adăugate, puteți invita alte persoane să le partajați făcând clic pe butonul „Invitați la dosar”. Trebuie doar să adăugați adresele de e-mail ale celor pe care doriți să le invitați, apoi alegeți dacă le restricționați la vizualizarea fișierelor sau le permiteți să efectueze modificări.

psync-invitați

Când vă înscrieți, primiți gratuit 10 GB spațiu de stocare. Puteți crește acest lucru la 500 GB pentru 4,99 USD pe lună sau 2TB pentru 9,99 USD pe lună. Acest lucru face ca pCloud să fie una dintre cele mai bune oferte în stocarea în cloud.

Ne-au impresionat și caracteristicile pCloud, ușurința de utilizare și securitatea puternică. Puteți citi mai multe despre cele din recenzia noastră pCloud.

Gânduri finale

Există o mulțime de opțiuni pentru cei care doresc să partajeze fișiere online. Este o piață competitivă, care este excelentă pentru utilizatori. Majoritatea platformelor au oferte gratuite decente și servicii plătite la un preț rezonabil, care oferă mai mult spațiu.

Sync.com și pCloud merită îndeosebi verificate pentru planurile lor gratuite. Spuneți-ne dacă ați încercat vreunul pe care l-am ales sau pe care îl preferați pe alții în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map