Cum să obțineți o adresă IP indoneziană în 2020: un Jakarta Juke

Dacă v-ați mutat din Indonezia sau călătoriți, este posibil să fi observat că nu puteți accesa lucrurile pe care le faceți în mod normal online. Oricât de mult încercați, tot ce primiți este un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează faptului că site-ul web sau serviciul online este limitat la o anumită țară. Aveți nevoie de o adresă IP indoneziană pentru a o vizualiza și vă vom arăta cum să obțineți una.


Adresele IP sunt unice și fiecare online are unul. Gândiți-vă la el ca la un ID care vă spune fiecare site web sau serviciu online pe care îl vizitați unde vă aflați. Este motivul pentru care nu puteți vizualiza conținut restricționat într-o anumită țară decât dacă sunteți acolo. Schimbarea adresei IP o poate face să pară ca și cum ai fi acolo.

Există câteva motive pentru care ai vrea să faci asta. S-ar putea să ratați canalele locale, cum ar fi Nonton TV, sau poate există o emisiune pe Netflix-ul indonezian pe care nu îl puteți viziona nicăieri.

Restricțiile de licență sunt de vină pentru geoblocurile pe care le întâlniți. Dacă un spectacol nu are licență pentru a fi difuzat într-o țară, nu poate fi accesat acolo. Acesta este motivul pentru care biblioteca Netflix variază în întreaga lume și de ce versiunea din SUA are cea mai mare selecție. Puteți citi mai multe despre acest lucru în bucata noastră cu privire la interdicția Netflix și consultați cel mai bun ghid VPN pentru Netflix pentru recomandările noastre.

Un alt motiv pentru a obține o adresă IP indoneziană este să vă accesați conturile financiare sau de afaceri. Multe bănci impun restricții la conectare și vă permit doar să faceți acest lucru din interiorul țării. Este o caracteristică de securitate care are ca scop combaterea fraudei. Dacă vă schimbați adresa IP, nu veți avea nicio problemă în logare.

Cum să obțineți o adresă IP indoneziană

Un mod de a vă schimba adresa IP este să folosiți un proxy. Este ușor de făcut – cel mai bun ghid gratuit pentru proxy explică procesul – dar proxy-urile pot fi fiabile, așa că nu îl recomandăm. În plus, ești o rață șezândă fără siguranță și IP-ul larg deschis pentru ca oricine să se uite. Pentru mai multe detalii, uitați-vă la comparația VPN vs. proxy vs. Tor.

Vă recomandăm să utilizați o rețea privată virtuală. Nu numai că veți putea modifica adresa IP, dar veți beneficia și de celelalte funcții care vin cu ele. VPN-urile au o securitate deosebită pentru a vă feri de pericolele online și majoritatea nu au o politică de neînregistrare, astfel încât nu există nicio înregistrare a ceea ce faceți online. De asemenea, vă protejează adevărata adresă IP.

Ați putea consulta furnizorii din cel mai bun articol VPN al nostru, deoarece mulți dintre ei vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar unii care vor fi mai potriviți Indoneziei decât alții.

Furnizorul VPN pe care îl alegeți va trebui să aibă servere în Indonezia sau nu veți putea primi o adresă IP de acolo.

Unele VPN sunt mai bune să intre în servicii de streaming decât altele. De exemplu, Netflix are un sistem inteligent de detectare a VPN și nu există mulți furnizori care să îl poată ocoli. Piesa noastră despre eroarea de proxy Netflix oferă o explicație mai detaliată a acesteia.

CyberGhost

CyberGhost este o alegere bună pentru a obține o adresă IP indoneziană, deoarece are o rețea mare de servere care include opt servere acolo. Securitatea sa este bună și nu ține un registru al activităților dvs. online.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze decente și lățime de bandă nelimitată și poate intra în servicii de streaming, cum ar fi Netflix.

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Acesta permite conectarea a șapte dispozitive în același timp, obținându-l pe locul doi în cel mai bun VPN pentru ghidul nostru pentru mai multe dispozitive. Există o probă de șapte zile disponibilă, astfel încât să puteți testa serviciul. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, există și o garanție de returnare a banilor. Recenzia noastră CyberGhost intră mai detaliat.

NordVPN

Puteți utiliza, de asemenea, NordVPN pentru a obține o adresă IP din Indonezia. Rețeaua sa de servere este masivă și există cinci servere în Indonezia. Veți fi protejat de unele dintre cele mai bune securități de pe piață, iar activitățile dvs. vor fi păstrate în secret.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt bune și nu există capace de lățime de bandă. Poate intra și în majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Netflix.

Clienții ușor de utilizat sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS și puteți conecta până la șase dispozitive simultan. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a vedea dacă vă place. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru o mai bună privire la furnizor.

HideMyAss

HideMyAss vă va primi și o adresă IP indoneziană. Are o rețea imensă de servere care acoperă 190 de țări și care include două servere din Indonezia. Securitatea este bună, dar politica sa de confidențialitate spune că jurnalele de conectare și deconectare sunt păstrate timp de 30 de zile.

HidemyAss-pagina de start-2019

Vitezele sale sunt bune pentru majoritatea activităților. În plus, are o lățime de bandă nelimitată și poate accesa majoritatea serviciilor de streaming.

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Are clienți simpli și vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan. Puteți folosi procesul de șapte zile pentru a vedea dacă vă place. Dacă încă nu puteți decide după aceea, există o garanție de returnare de 30 de zile. Citiți recenzia noastră HideMyAss pentru mai multe informații.

Pericol de utilizare a unei adrese IP indoneziene

Nu vă aflați în pericol să folosiți o adresă IP indoneziană, dar ar trebui să evidențiem câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. Există țări aflate sub supraveghere intensă, care nu respectă confidențialitatea și au reguli stricte de exprimare.

Discursul de ură și defăimarea poate duce la amenzi puternice și o pedeapsă cu închisoarea în Indonezia. De exemplu, un utilizator Facebook a fost condamnat la 14 luni de închisoare și i s-a dat o amendă de 5 milioane de milioane de euro din Rusia (380 USD) doar pentru că a fost etichetat într-un raport de știri care a apărut în cronologia sa..

În conformitate cu Legea din 2011 privind informațiile de stat, media socială poate fi monitorizată și comunicațiile pot fi interceptate fără o hotărâre judecătorească. Au existat afirmații că armata indoneziană efectuează supraveghere neautorizată. În plus, guvernul a cumpărat tehnologie de supraveghere pentru a accesa dispozitive și rețele.

În 2015, au existat rapoarte conform cărora 21 de țări au cumpărat o licență de utilizare a capturilor IMSI, o tehnologie de monitorizare a telefoanelor mobile și că Indonezia a fost printre ele. Citiți mai multe despre țara din cea mai bună piesă VPN pentru Indonezia.

De asemenea, ar trebui să țineți cont de riscul de infracțiuni informatice. WiFi public este disponibil în multe locuri, dar nu există nicio modalitate de a ști cât de sigure sunt conexiunile. Indonezia este una dintre cele mai vulnerabile țări. Hackingul, virușii și malware-ul sunt frecvente. Este bine să instalați un antivirus bun, precum și să obțineți securitatea unui VPN.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să obțineți o adresă IP indoneziană. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să utilizați un VPN, deoarece veți fi protejat de o securitate bună și puteți continua în mod anonim.

Oricare dintre selecțiile noastre vă va oferi ceea ce aveți nevoie, dar CyberGhost este cel mai bun pentru job, deoarece are opt servere pentru care să alegeți, care este cel mai mare lucru pe care l-am văzut. Procesul de șapte zile vă oferă suficient timp pentru testare, iar garanția de returnare a banilor este gheață pe tort.

Dacă aveți experiență în obținerea unei adrese IP indoneziene, spuneți-ne despre aceasta în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map