Cum să faceți backup pentru rețelele de socializare în 2020

În bine sau mai rău, viața noastră se învârte în jurul actualizărilor de stare. Cu cât petreci mai mult timp folosind social media, cu atât colectezi mai multe date. Cu toate că Facebook ar putea avea propriile sale utilizări pentru aceste date, este probabil să aveți valoare și pentru dvs. În acest articol, vă vom arăta cum să faceți backup pentru social media, astfel încât datele dvs. să nu se piardă niciodată în shuffle.


Câțiva ani în urmă, existau multe instrumente pentru gestionarea acestui proces. Unelte unice, cum ar fi Frostbox, Backupify și SocialSafe, au fost populare, capabile să administreze mai multe platforme de socializare, să facă backup pentru Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest și alte servicii. Existau multe instrumente de sine stătătoare.

Aproape toate s-au închis. Este greu de spus de ce. Multe persoane nu se deranjează să facă backup la datele de socializare, în timp ce majoritatea serviciilor de socializare vă permit acum să descărcați direct fișiere de rezervă.

Vom acoperi pașii pentru a descărca mai târziu fișierele de rezervă. Deoarece backup-urile manuale pot fi o durere și, chiar dacă descărcați arhivele de socializare, ar trebui să le securizați în cloud, mai întâi ne vom uita la trei favorite Cloudwards.net capabile de backup Facebook și Instagram: pCloud, Acronis True Image și IDrive.

Backup Cloud pentru social media

Doar o mulțime de furnizori de stocare în cloud și backup online includ backup social media și numai pentru Facebook și Twitter, dar utilizarea unuia dintre aceste instrumente vă poate economisi timp. Pe lângă faptul că oferă beneficii precum backup pentru desktop și mobil, acestea oferă sincronizare și partajare.

Există o diferență între stocarea în cloud și backup-ul online, care este important de înțeles. Totuși, atunci când vine vorba de backup-ul social media, acestea funcționează mai mult sau mai puțin la fel, copiind fotografii, videoclipuri și, ocazional, alte informații.

Pentru o privire completă la furnizorii de ambele tipuri, avem ghiduri pentru cel mai bun stocare în cloud și cei mai buni furnizori de backup online. Pentru backup social media, serviciile de mai jos sunt cele mai bune pariuri.

IDrive: Facebook, Instagram

IDrive este unul dintre cele mai versatile servicii de backup online. Un abonament unic acoperă computere nelimitate, iar IDrive oferă backup pentru smartphone, dintre care puțini furnizori includ. Copiile de rezervă pentru social media pentru Facebook și Instagram sunt doar icing.

IDrive.ScheduleBackup

Pentru Facebook și Instagram, IDrive protejează fotografiile și videoclipurile stocând copii pe serverele sale cloud. Albumele personale și media pe care v-ați etichetat sunt incluse în copie de rezervă, care ar putea fi utilă, deoarece ne-ați etichetat și neprietenit înseamnă că veți pierde accesul la acel conținut.

IDrive.InstagramBackup

Copia de rezervă este automată și incrementală, deci se adaugă numai suportul de la ultima copie de rezervă. Acest lucru economisește timp și lățime de bandă. Trebuie să executați copii de rezervă manual. Acest lucru se poate face din interfața web IDrive sau de pe dispozitivul Android sau iOS.

Abonamentele accesibile sunt un alt motiv pentru a alege IDrive. Puteți obține 2 TB de rezervă pentru puțin peste 50 USD pe lună sau 5TB pentru puțin peste 75 USD. Oricare ar trebui să aibă suficient spațiu de stocare pentru rețelele de socializare, desktop și smartphone. Există, de asemenea, un plan gratuit de 5 GB.

Pentru mai multe informații, inclusiv despre caracteristici precum sincronizarea fișierelor și partajarea, citiți recenzia noastră IDrive.

Acronis True Image: Facebook, Instagram

În timp ce IDrive arată excelent pe hârtie, poate fi foarte lent. Rival Acronis True Image oferă copii de rezervă mai rapide, datorită unei rețele de servere mai mari. De asemenea, poate face backup pe Facebook și Instagram și face acest lucru mai cuprinzător decât IDrive.

TrueImage.BackupFacebook

Pe lângă fotografiile și videoclipurile de pe Facebook, True Image păstrează mesaje, contacte și like-uri. Pentru Instagram, salvează toate fotografiile, un număr de aprecieri, etichete și comentarii pentru fiecare postare.

TrueImage.FacebookWhatToBackup

True Image face backup pentru ambele platforme în mod continuu. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să dai drumul manual copiei de rezervă pe rețeaua de socializare, așa cum o faci cu IDrive. Copiile de rezervă sunt incrementale, astfel încât doar datele care nu au fost deja salvate vor fi copiate.

TrueImage.FacebookRecovery

În cazul în care profilul dvs. de Facebook sau Instagram este șters, Acronis True Image poate chiar să restabilească conținut de rezervă la un nou profil.

Toate datele sunt criptate în repaus în Acronis Backup Cloud folosind AES de 256 biți. Pentru mai multă confidențialitate, este disponibilă o opțiune pentru criptarea privată, de la capăt la sfârșit. După cum s-a menționat în recenzia noastră Acronis True Image, trebuie să o configurați înainte de a începe copia de rezervă.

Puteți face backup pe Facebook sau Instagram de pe tabloul de bord True Image sau de pe smartphone. La fel ca IDrive, True Image se situează printre cele mai bune copii de rezervă online pentru dispozitive mobile, cu aplicații Android și iOS care pot proteja contactele, fotografiile, videoclipurile și mesajele text..

Singurul motiv pentru a nu lua în considerare True Image over IDrive pentru backup-ul social media este că costul este mai mare. Costă 50 de dolari pe an pentru 250 GB de rezervă, cam același preț ca și 2TB de rezervă IDrive. Nu există niciun plan gratuit Acronis True Image, dar puteți încerca serviciul timp de 30 de zile înainte de a lua o decizie.

pCloud: Facebook, Instagram

pCloud este un serviciu de stocare în cloud care se clasează ca una dintre cele mai bune alternative Dropbox disponibile, oferind funcții similare și o mai bună securitate, datorită unui add-on de criptare cu cunoștințe zero, numit Crypto pCloud. În timp ce sincronizarea fișierelor, partajarea fișierelor și economisirea spațiului de pe hard disk sunt avantajele mari ale pCloud, acesta poate, de asemenea, face backup pentru social media.

Pentru a configura backup, conectați-vă la interfața web pCloud și faceți clic pe linkul „backup-uri”. Există mai multe servicii listate acolo pentru backup, nu doar Facebook și Instagram, dar și Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive.

pCloud.BackupFacebookBackupInstagram

Nu puteți face backup decât albumele Facebook și Instagram, salvând fotografii și videoclipuri. nici pCloud nu caută niciun material cu etichete.

pCloud.FacebookChooseAlbums

Deși este limitat în funcțiile de rezervă pentru rețelele de socializare, pCloud oferă mult spațiu pentru imaginile tale. Vă puteți înscrie pentru un cont gratuit de 10 GB, un cont de 500 GB pentru 5 dolari pe lună sau un cont de 2 TB pentru 8 dolari pe lună. Clasificăm pCloud printre cele mai bune servicii de stocare cloud gratuite și considerăm că abonamentul său de 2TB este una dintre cele mai bune oferte în spațiul de stocare în cloud.

Backup Cloudsfer Social Media

Cloudsfer nu este un serviciu de backup online sau de stocare în cloud, ci un intermediar proiectat pentru a transfera fișiere între ei. Cloudsfer vă permite să efectuați transferuri de fișiere manuale și programate. Nu are la fel de multe opțiuni de servicii cloud ca și alte intrări din cea mai bună listă de gestionare a norului către nor, dar le depășește atunci când vine vorba de social media.

Opțiunile includ Facebook, Instagram, Flickr și 500px, un instrument de stocare în cloud pentru fotografi care are funcții de social media.

Cloudsfer.CloudServices

Din păcate, Cloudsfer poate muta doar imagini și fotografii și nu are o opțiune pentru conținutul etichetat.

Cloudsfer.FacebookContent

Există un plan gratuit Cloudsfer. Nu menține versiuni de fișiere și nu furnizează filtre și puteți rula o singură migrare simultan, dar acest lucru ar trebui să fie bine pentru backup-ul social media.

Cu un plan Cloudsfer Personal, puteți rula trei migrații simultan, în loc de cea pe care planul gratuit o permite. Este prea scump pentru o copie simplă de rezervă socială, însă, la 75 de centenimi de gigabyte, cu o taxă minimă de 8 GB.

Backup IFTTT Social Media

În timp ce instrumentele menționate până acum funcționează bine pentru Facebook și Instagram, majoritatea celorlalte platforme de socializare au rămas în afara acestora. În plus, majoritatea serviciilor de backup online și de stocare în cloud nu au funcții native pentru a face backup pentru serviciile de social media. Dacă serviciile la alegere nu sunt reprezentate, o soluție este să folosiți IFTTT pentru backup social.

IFTTT.TwitterGoogleRecipes

IFTTT oferă integrări a la carte pentru aplicații web, multe dintre acestea fiind servicii cloud și social media. Numele înseamnă „dacă asta, atunci asta”, descriind abordarea cauză-efect a automatizării. Pe scurt, o acțiune are loc pe un singur serviciu, cum ar fi o etichetă de socializare și care are ca rezultat o acțiune de declanșare, cum ar fi stocarea articolului etichetat în Google Drive.

Pare complicat, dar nu este. IFTTT are mai multe rețete disponibile pentru backup-urile de pe rețelele de socializare gata de a merge, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să vă alegeți otrava.

Nu putem acoperi toate posibilitățile, dar iată câteva rețete pe care le-am găsit pentru backup-ul social media:

 • Twitter: adăugați fișiere în tweet-uri la Dropbox
 • Twitter: salvați tweeturile în Google Docs
 • Tumblr: postări de rezervă pe Google Drive
 • Tumblr: postări de rezervă către Evernote
 • Facebook: fotografii de rezervă pe Google Drive
 • Facebook: fotografii de rezervă la Dropbox
 • Pinterest: ace de rezervă pentru Google Drive
 • Instagram: fotografii de rezervă pe Google Drive

Avem un articol despre backup cu IFTTT, deși nu se concentrează pe social media.

Rivierul IFTTT, Zapier are și algoritmi de backup pentru rețelele de socializare. Vă sugerăm să explorați mai întâi IFTTT, deoarece este gratuit și Zapier nu. Dacă doriți să vă ajutați mai mult în luarea unei decizii, iată un articol care arăta IFTTT împotriva lui Zapier.

Backup manual de social media

În timp ce automatizarea și cloud-ul funcționează cel mai bine pentru backup, cele mai populare platforme de social media au opțiuni manuale pentru descărcarea datelor. Acestea pot fi stocate local sau local și de la distanță, dacă doriți să urmați regula 3-2-1 de rezervă.

Backup pe LinkedIn

Puteți exporta un fișier .csv care conține datele de conectare direct de pe LinkedIn. Fișierul include numele, titlul, compania și adresa de e-mail. Nu este perfect, dar, cel puțin, va păstra informațiile din rețea, astfel încât să nu pierdeți aceste contacte importante.

Pentru a exporta conexiunile de rețea de pe LinkedIn:

 • Faceți clic pe „rețeaua mea” din partea de sus a paginii de pornire
 • Faceți clic pe „numărul dvs. de conexiuni” din stânga
 • Faceți clic pe „gestionați contacte sincronizate și importate” din partea dreaptă sus
 • Faceți clic pe „export de contacte” sub antetul „avansat”

LinkedIn vă va pregăti fișierul și vă va trimite un e-mail în câteva minute. Acest email va conține un link care vă permite să descărcați un fișier .zip care include conexiunile dvs..

Backup Facebook

Facebook simplifică obținerea unei copii a datelor de rezervă. Faceți clic pe mica săgeată în jos din partea de sus a contului, apoi faceți clic pe setări. Faceți clic pe „informațiile dvs. Facebook” din stânga.

În stânga cuvintelor, „descărcați informațiile dvs.”, faceți clic pe „vizualizați”. Veți fi redirecționat către o pagină unde puteți crea un fișier de rezervă cu postări, fotografii, videoclipuri, comentarii, like-uri, prieteni și aproape orice altceva ați făcut vreodată pe Facebook.

Facebook.YourInformationDownload

Există chiar și o opțiune pentru subiectele publicitare pe care Facebook le-a considerat relevante pentru dvs. și istoricul locației dvs., ceea ce face ca Mark Zuckerberg să pară cel mai mare fluaj din lume.

Alegeți informațiile dorite, intervalul de date, formatul și calitatea media. După ce ați terminat, puteți dezactiva serviciile de locație Facebook, dacă doriți (setări > Securitate & Locație > Locație).

Backup pe Twitter

Descărcați arhiva dvs. Twitter accesând setările contului și selectând „setări și confidențialitate”. În pagina următoare, derulați în jos și selectați „datele dvs. Twitter” din meniul din stânga.

Apoi, derulați în jos în partea de jos a paginii. Va exista un buton pentru „solicitați date Twitter”.

Twitter.RequestData

Faceți clic pe asta și Twitter vă va pregăti fișierul, trimitându-vă un e-mail atunci când este gata. Vei putea apoi să descarci un fișier .zip cu arhiva ta Twitter.

Backup Instagram

Așa cum este tendința cu social media, Instagram oferă acum o caracteristică încorporată pentru a descărca datele dvs. pentru backup. Această caracteristică nu se limitează la fotografii și videoclipuri. Puteți descărca o înregistrare cu poveștile arhivate, profilul, contactele, like-urile, mesajele directe, căutările și multe alte lucruri.

Pentru a descărca datele dvs., accesați pagina dvs. de profil și selectați „confidențialitate” & legătură de securitate ”. Derulați în jos și faceți clic pe „cerere descărcare” sub antetul „descărcare de date”.

Instagram.RequestDownload

Introduceți adresa dvs. de e-mail și Instagram vă va anunța când este gata fișierul de descărcare, care poate dura până la 48 de ore.

Gânduri finale

Cheia pentru a face backup este gândirea în viitor. Deși pare rezonabil să presupunem că conținutul dvs. de socializare va fi întotdeauna acolo, fotografiile sunt șterse, prietenii neprieteniți și se întâmplă accidente, chiar și în centrele de date corporative.

Cel mai bun pariu pentru păstrarea datelor păstrate de Facebook și Instagram este folosirea Acronis True Image, care realizează o copie de rezervă în mod continuu și treptat. Pentru o abordare mai ieftină, atât IDrive, cât și pCloud funcționează bine, la fel ca utilizarea IFTTT pentru social media și serviciile de stocare care nu sunt acceptate.

Împărtășiți-vă gândurile de pe backup-urile de socializare de mai jos și spuneți-ne ce strategii utilizați. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map