Cum să conectați Microsoft Office 365 și Dropbox

În noiembrie trecut, Microsoft și Dropbox au ieșit cu un fel de știri uimitoare, dar previzibile – urmau să se alăture forțelor și să lucreze împreună.


Asta nu însemna că combinau OneDrive și Dropbox, ci doreau să combine Microsoft Office cu Dropbox. Acesta a fost într-adevăr un pas foarte îndrăzneț pentru ambele companii, dar se dovedește un lucru – Microsoft Office este mult mai important pentru companie decât platforma sa cloud, OneDrive.

Nu suntem foarte surprinși, ca să fim sinceri.

OneDrive a avut propria sa parte de probleme de-a lungul anilor, dar Microsoft Office a fost întotdeauna principalul produs profitabil al companiei. De când Microsoft a venit cu Office, au existat multe programe software care au încercat să-și ia poziția, dar niciunul nu a reușit.

Chiar și acum, oamenii preferă simplitatea Microsoft Office, oricâte bug-uri are în interior. Și Microsoft știe asta.

Push Office Office Microsoft

Dacă compania trebuie să parcurgă un kilometru suplimentar pentru a obține mai mulți clienți, cu siguranță va fi. În timp ce ambele companii au declarat clar în comunicatele de presă că această caracteristică a fost lansată doar pentru a ajuta utilizatorii, putem cu ușurință să ne gândim la câteva motive egoiste pe care le-ar avea în schimb.

Software Kubernetes
© Faizan Hassan

Cele două companii au concurat continuu pe piața de sincronizare a fișierelor și stocarea în cloud, dar aici este diferența: pentru Dropbox, aplicația cloud este pâinea principală și untul lor, dar pentru Microsoft, este doar o opțiune pe care o explorează.

Microsoft a renovat atât aplicațiile Office Online cât și aplicațiile sale mobile Office, inclusiv Word, Excel și PowerPoint. Astfel, acum, utilizatorii se pot conecta la conturile lor Dropbox fără probleme din aplicațiile respective. Dropbox a făcut un lucru similar cu aplicația lor mobilă, de fiecare dată când faceți clic pe un fișier Microsoft Office din Dropbox, fișierul va fi deschis direct în aplicația Microsoft Office corespunzătoare.

Desigur, pentru ca acest lucru să funcționeze, ambele aplicații vor fi necesare pe telefon; doar unul nu o va face. Nu puteți avea tortul dvs. și nici nu îl puteți mânca. De asemenea, Dropbox declarase în noiembrie 2014 că va crea o aplicație nativă pentru telefoanele Windows, lucru pe care l-a făcut în luna mai a acestui an.

În afară de caracteristicile obișnuite Dropbox, această aplicație vă permite să partajați folderele cu contacte de telefon și să descărcați fișierele direct pe un card SD sau în memoria internă a unui dispozitiv. Da, ambele companii au un sunet angajat, dar seamănă mai mult cu un „zgârie-mi spatele și voi zgâria scenariul tău”.

Microsoft încearcă să jertfească OneDrive?

Această înțelegere cu Dropbox dovedește cu siguranță că Microsoft este mai preocupată de veniturile venite de la Office 365 decât de OneDrive. De fapt, pentru Office 365, această afacere poate fi un motor potențial de venituri pentru sistemele non-Windows unde Dropbox este în mod evident mai preferat.

soluții de stocare în cloud pentru afacerea dvs.
© OneDrive

În total, Microsoft permite ca Dropbox să se încadreze în adâncime în spațiul de stocare Office, unde anterior promova OneDrive puternic. Se pare că Microsoft, este mai important ca oamenii să folosească Office, decât serviciul său de stocare în cloud – OneDrive.

Ce scoate Dropbox din această afacere?

Făcând o înțelegere cu Microsoft, Dropbox ajunge să supraviețuiască și nu trebuie să vină cu instrumente de editare interne, care ar fi sfârșit să pară o versiune „Microsoft” a Microsoft Office.

Să fim sinceri, Dropbox este o aplicație cloud excelentă, dar instrumentele sale de editare ar fi făcut-o mai complicată și, probabil, a eșuat la final.

Această integrare se va dovedi foarte utilă pentru oameni ca mine, care iubesc serviciul Dropbox, dar nu sunt încă pregătiți să se detașeze de Microsoft Office. Dacă sunteți fan atât al Microsoft Office cât și al Dropbox, aceasta este o situație completă de câștig. 

Iată câteva moduri în care îți poți integra contul Dropbox în Microsoft Office.

Folosiți aplicația Web Office Online pentru a edita fișierele Dropbox

De mult timp îmi doresc această funcție în Dropbox. De fapt, singurul motiv pentru care am folosit OneDrive a fost pentru că avea legătură cu Office Online. În sfârșit, Dropbox a încorporat și această caracteristică. Iată ce trebuie să faci:

 • Faceți clic pe oricare dintre fișierele Microsoft Office din folderul Dropbox
 • Când fișierul se deschide într-o fereastră nouă. Faceți clic pe opțiunea „Deschide” din colțul din dreapta sus

Deschide fișierele dropbox în aplicația web Office
© Cloudwards

 • Vi se va cere să permiteți accesul la Microsoft Office

Deschide fișierele dropbox în aplicația web Office
© Cloudwards

 • Și acolo sunteți, lucrați la Office Online și editați documentul exact așa cum vă place

Deschide fișierele dropbox în aplicația web Office
© Cloudwards

Conectarea Office Online la Dropbox

Prin conectarea Microsoft Office Online la contul dvs. Dropbox, puteți salva direct fișierele în Dropbox, la fel cum ați salvat fișierele pe OneDrive.

 • Conectați-vă la Office Online prin intermediul certificatelor Microsoft / Outlook

Conectați Office online la Dropbox
© Cloudwards

 • Deschideți oricare dintre tipurile de documente enumerate – Word Online / Excel Online / PowerPoint Online
 • După ce ați ajuns pe pagină, în capătul din stânga jos, veți putea vedea o opțiune Dropbox care este chiar sub OneDrive

Conectați Office online la dropbox
© Cloudwards

 • Introduceți datele de acreditare Dropbox și ați terminat!
 • Salvați fișierele în folderul Dropbox

Adăugați Dropbox la Office 2013

Când încercați să salvați fișierele din Office, veți putea vedea opțiunile OneDrive și Sharepoint sub „Adăugați un loc”, dar nu puteți adăuga într-adevăr Dropbox aici oficial. În mod evident, aceasta poate fi o problemă atunci când utilizați Dropbox ca principal spațiu de stocare. De fiecare dată când creați un fișier pe un laptop, trebuie să încărcați fișierul în Dropbox.

Iată pașii pentru a adăuga un cont Dropbox la Office 2013: 

 • Descărcați acest fișier de lot. Dacă utilizați Google Chrome, s-ar putea să raporteze că fișierul este potențial periculos, dar este încercat și testat
 • Când ați terminat, faceți dublu clic pe fișier pentru a-l deschide. Se va deschide un prompt de comandă și vă va cere să introduceți o cale. Aici trebuie să introduceți calea către folderul local Dropbox

Conectați dropbox la Office 2013
© Cloudwards

 • Reveniți la Office 2013; aici răsfoiesc Word 2013. Accesați fila File -> Cont-> Adăugați un serviciu. De acolo, alegeți serviciul pe care doriți să îl adăugați. În acest caz, este Dropbox

Conectați dropbox la Office 2013
© Cloudwards

Aceste setări sunt specifice aparatului, ceea ce înseamnă că dacă vă conectați la contul Microsoft pe o altă mașină, va trebui să rulați din nou fișierul de lot.

Concluzie

Din păcate, scriptul care funcționează cu Office 2013 nu funcționează cu 2016. Pentru a salva fișierele în Dropbox, va trebui să salvați fișierele direct în folderul local Dropbox. Sunteți mulțumit de colaborarea Dropbox și Microsoft Office? Se va schimba modul în care lucrați? Să ne informați în comentariile de mai jos!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map