Cum deblochează Instagram calea ușoară

Instagram este una dintre cele mai utilizate platforme de rețea socială din lume. Are milioane de utilizatori și vă permite să vă conectați cu oameni, să împărtășiți imagini și să vizualizați tipurile de conținut care vă interesează. Cu toate acestea, nu este întotdeauna accesibil de pretutindeni, motiv pentru care vă vom arăta cum să deblocați Instagram în acest bucată.


Unele persoane se confruntă cu restricții de acces la conținut online, inclusiv atunci când folosesc aplicații precum Instagram. Există țări care văd anumite conținuturi online ca ofensatoare sau dăunătoare obiectivelor politice și astfel cenzurează internetul folosind geoblocuri. Folosind astfel de blocuri, guvernele pot limita sau modifica ceea ce puteți vedea în funcție de locația dvs. geografică.

Pe de altă parte, poate organizația pentru care lucrați sau școala la care participați și-a implementat propriile limite în ceea ce vă poate accesa. Există câteva motive pentru care pot face acest lucru; pentru a vă opri distragerea, pierderea timpului plătit sau pot avea o lățime de bandă limitată și trebuie să păstrați un capac pentru utilizarea inutilă. Acest lucru poate fi frustrant dacă doriți să încărcați cel mai recent selfie în timpul unei pauze.

Din fericire, dacă te afli blocat de Instagram, există modalități de a te ocoli. Cea mai bună abordare este să configurați un VPN pe dispozitiv. Acest lucru este rapid și ușor de făcut și este posibil să fiți deja familiarizați cu această tehnologie. Dacă da, avem o listă compilată cu cei mai buni furnizori VPN din care puteți alege.

În mod alternativ, dacă doriți să vă adresați direct, vă putem recomanda ExpressVPN ca o alegere de top oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie. Compania are o garanție de rambursare de 30 de zile de care puteți profita, astfel încât nu aveți nimic de pierdut (citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla mai multe).

Ce este un VPN?

Dacă nu ați mai auzit de un VPN înainte, acesta este rețeaua virtuală privată. Practic, vă va permite să accesați conținut restricționat conectându-vă la un server diferit printr-un tunel securizat. Aceasta va masca adresa dvs. IP reală și va face computerul să pară ca într-o altă locație, permițându-vă să ocoliți orice restricție.

Un VPN are și alte avantaje: este excelent pentru un plus de confidențialitate și vă va face conexiunea mai sigură prin criptarea datelor de intrare și de ieșire. Aceasta vă protejează informațiile personale și vă ajută să vă protejați de hackeri și de alte pericole pe internet. Puteți consulta ghidul nostru pentru începători VPN dacă doriți să aflați mai multe.

Alegerea unui VPN adecvat pentru deblocarea Instagram

Există multe servicii VPN acolo (consultați recenziile VPN pentru o idee), dar nu toate oferă aceleași funcții. Există câteva lucruri la care să vă gândiți înainte de a alege unul, în special pentru motivul pentru care îl veți folosi. Există multe caracteristici importante, dar mai jos sunt câteva dintre cele mai bune.

Alegerea unuia care oferă un ucigaș este foarte benefică. Acest lucru vă protejează prin a vă deconecta complet de la Internet imediat dacă VPN-ul dvs. nu reușește. În acest fel, împiedică expunerea adevăratei dvs. adrese IP și vă păstrează securitatea identității și a activității. Această caracteristică este crucială pentru a vă menține anonimat și nedetectat.

De asemenea, utilizarea unuia care nu are politici de neînregistrare este optimă pentru protecție suplimentară. Aceasta înseamnă că compania nu stochează informațiile dvs., cum ar fi locul în care v-ați autentificat, site-urile web pe care le-ați vizitat și alte activități. Citiți articolul nostru despre securitatea VPN pentru a obține mai multe informații despre ce sunt jurnalele.

Mulți oameni folosesc Instagram pe un dispozitiv mobil sau poate chiar au instalat-o pe mai multe dispozitive. Dacă vi se pare acest lucru, atunci este o idee bună să vă asigurați că VPN-ul pe care îl alegeți oferă aplicații pentru mai multe platforme, consultați piesa noastră pe cel mai bun VPN pentru mobil pentru idei..

De asemenea, merită să remarcăm faptul că, deși există tentative de servicii VPN gratuite disponibile, nu înseamnă că acestea sunt o alegere bună. S-a constatat că furnizorii de VPN gratuite vă compromit frecvent siguranța, securitatea și, eventual, datele personale. Unele dintre ele conțin un fel de urmărire, vă înregistrează activitatea și chiar vă pot vinde datele. Trebuie să vă asigurați că știți la ce vă înscrieți.

VPN-urile plătite nu vor aspira viața din portofel și pot oferi un produs mult mai bun. Este cu siguranță mai bine să alegeți unul care are o reputație bună decât să vă puneți în pericol.

Pentru toate caracteristicile menționate mai sus, plus alte, NordVPN este o alegere bună. Dispune de protocoale de criptare puternice, rețele de servere răspândite în întreaga lume, ceea ce vă face mai ușor să găsiți o conexiune adecvată și beneficiază de o asistență excelentă pentru clienți dacă aveți nevoie de ea. De asemenea, oferă un serviciu rapid, reducând la minimum încetinirile care apar la redirecționarea traficului (citiți recenzia noastră NordVPN pentru detalii).

Cum să configurați un VPN

Configurarea unei VPN este foarte simplă și nu trebuie să fiți un geniu tehnologic pentru a face acest lucru. În mod normal, sunt destul de prietenoase pentru utilizator și au adesea un vrăjitor care vă poate conduce prin pași, deși acest lucru poate diferi de la un dispozitiv la altul. Pentru a începe, faceți următoarele:

  • Înscrieți-vă pentru serviciul ales VPN
  • Descărcați și configurați software-ul pe dispozitivele pe care le utilizați
  • Conectați-vă la o locație fără restricții
  • Acum deschide Instagram pe dispozitivul dvs. și vizualizează ce doriți

Gânduri finale

Deși poate părea o sarcină complicată la început, știi acum că poți debloca Instagram cu ușurință și ocoli orice geoblocuri sau alte restricții în loc cu o simplă configurare VPN. După cum probabil ați ghicit deja, puteți accesa și alte site-uri blocate folosind unul. Vezi ghidurile noastre despre cum să ocolim interdicția VPN Netflix sau cum deblocăm YouTube pentru mai multe exemple.

Bonusul suplimentar de securitate suplimentară pe care îl veți obține din faptul că aveți un VPN face ca unul să fie și mai atrăgător. Apărarea de persoanele care încearcă să acceseze datele dvs. și să ajute la protejarea vieții private este un beneficiu semnificativ; citiți ghidul nostru de confidențialitate online pentru mai multe despre acest lucru.

Sperăm că v-a plăcut să citiți acest articol și vă ajută să vă rezolvați problemele. Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să le lăsați mai jos. Spuneți-ne dacă ați găsit un alt mod de a debloca Instagram. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me