Creați-vă propriul Cloud privat pentru orice aplicație cu FileCloud

Cu o mulțime de caracteristici impresionante și paradigma cloud 100% locală, FileCloud își propune să devină una dintre soluțiile cloud private de frunte. FileCloud este unic în mai multe moduri, dar una dintre cele mai interesante caracteristici ale FileCloud este sistemul său privat de cloud – similar cu serviciile precum OwnCloud, în sensul că permite utilizatorilor să își construiască propriii nori.


FileCloud permite crearea de nori particulari pe serverele personale prin simpla instalare a aplicației. FileCloud oferă un mediu virtual pentru stocarea și gestionarea fișierelor și resurselor găzduite după ce un utilizator a instalat aplicația.

Cu soluții cloud private precum FileCloud, întreprinderile și organizațiile nu mai trebuie să se preocupe de probleme de confidențialitate sau de accesul terților la fișierele și informațiile lor confidențiale..

Am selectat patru dintre cele mai atractive funcții ale FileCloud în această recenzie.

Confidențialitate și securitate cu Private Cloud

Reamintiți-vă cum am spus că FileCloud vă oferă o soluție fără griji, permițându-vă să vă construiți propriul nor privat pe propriile servere? Avantajul principal este că aveți un control 100% asupra datelor dvs. și nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la accesul terților la datele dvs..

Acest lucru este important din cauza temerilor actuale care circulă la nivel mondial în ceea ce privește spionajul pe internet și confidențialitatea fișierelor și datelor găzduite de cloud. Dincolo de confidențialitate, FileCloud are, de asemenea, o funcționalitate integrată de scanare antivirus la nivel de întreprindere pentru a vă proteja fișierele.

Soluție reală de platformă încrucișată

FileCloud este complet multiplă platformă – vorbim despre compatibilitate pe Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry și Windows 8. De ce este important acest lucru? Multe persoane fizice și juridice accesează acum datele cheie de afaceri prin intermediul dispozitivelor mobile.


Disponibilitate platformă încrucișată

De fapt, dispozitivele mobile sunt în creștere, devenind principala modalitate prin care utilizatorii accesează datele. Compatibilitatea mobilă este importantă, deoarece multe companii nu operează o politică unică pentru personal.

Acces mobil complet cu sincronizare de fișiere de calitate Enterprise & Partajarea

FileCloud este proiectat cu dispozitive mobile în minte – incluzând suportul mobil complet pe platformele majore de dispozitive mobile. Utilizatorii beneficiază de funcții precum disponibilitatea completă pe toate platformele și dispozitivele mobile (inclusiv iPhone, iPad, Android și BlackBerry).

Gestionarea dispozitivelor mobile – gestionați de la distanță dispozitivele mobile conectate și preveniți accesul neautorizat și soluția completă de sincronizare și partajare mobilă.

Sincronizare

Cu FileCloud, întreprinderile și organizațiile profită de partajarea și sincronizarea fișierelor de partajare și sincronizare de la oriunde și de pe orice dispozitiv. În plus, sincronizați conținutul pe computere și dispozitive pentru o soluție similară cu Dropbox și Box.com.

În plus, aplicațiile mobile FileCloud oferă funcționalitate completă, ceea ce o face o soluție flexibilă și versatilă pentru companii și organizații.

Audit și raportare acționabile

FileCloud oferă, de asemenea, posibilitatea de a monitoriza complet accesul și utilizarea fișierelor pentru fișierele găzduite, oferindu-vă audituri complete și rapoarte, inclusiv informații: cum ar fi urmărirea accesului utilizatorului (cine a accesat ce și când), urmărirea acțiunilor utilizatorului (ce a făcut utilizatorul în timpul accesului) și urmărirea modului de acces (modul în care utilizatorul a accesat datele).


Auditarea și raportarea cu FileCloud

Acest lucru poate fi util din perspective de securitate sau politici – monitorizarea modului în care utilizatorii accesează datele stocate, în special pentru a verifica modelele de utilizare sau posibilele încălcări ale politicii.

Ce nu-ți place – FileCloud este puțin costisitor

Cu toate că are în mod clar o mulțime de beneficii și funcții, un dezavantaj semnificativ este că FileCloud este puțin scump. Așadar, asigurați-vă că vă puteți verifica cu bugetul pentru a vedea dacă aceasta ar fi o soluție ideală pentru dvs. Prețurile FileCloud variază de la 40 USD pe lună pentru planul inițial până la 229 USD pe lună pentru cea mai avansată ofertă.

Vestea bună este că planul inițial găzduiește 10 licențe de utilizator, astfel încât să poți răspândi asta destul de frumos. Consultați lista de mai jos pentru o compilație completă de prețuri pe baza numărului de utilizatori:

0 – 10 utilizatori: 499 USD pe an (25 dolari pe an pe utilizator suplimentar)
20 de utilizatori:749 USD pe an
30 de utilizatori:999 USD pe an
50 de utilizatori:1499 USD pe an
100 de utilizatori:2749 USD pe an

Interesant este că FileCloud oferă reduceri de licență la volum pentru un număr mare de utilizatori, iar o reducere de 30% este disponibilă pentru instituții academice calificate, organizații non-profit sau organizații bazate pe credință. O garanție de returnare de 100% de 14 zile este de asemenea disponibilă.

Noțiuni introductive cu FileCloud

Dacă iubiți FileCloud până acum, dar doriți să vă comparați cu un serviciu similar înainte de a lua decizia, aruncați o privire la OwnCloud. Noțiuni introductive cu FileCloud este ușor, deoarece vă bucurați de o încercare gratuită complet funcțională înainte de a cumpăra produsul.

Îndreptați-vă browserul către: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial pentru a începe încercarea gratuită. Pentru a afla mai multe despre FileCloud, consultați http://www.getfilecloud.com/how-it-works

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me