Cele mai bune servicii de stocare în cloud pentru Windows 2020

Windows este unul dintre cele mai populare sisteme de operare din lume. Deși este departe de cel mai robust și fără bug sistem de operare, cea mai recentă versiune, Windows 10, are grijă de multe dintre greșelile predecesorilor săi. O vom completa suplimentar cu o listă cu cele mai bune stocări în cloud pentru Windows, începând cu Sync.com.


Cu cât mai multe fișiere se acumulează pe hard disk, cu atât mai multe erori și scădere a performanței veți avea. O soluție este să stocați cât mai multe date pe cloud pentru a optimiza unitatea pentru Windows. Muzică, filme, fotografii și fișiere uriașe sunt toți candidații pentru o casă nouă în cloud.

Dacă doriți doar copie de rezervă și există o diferență, citiți cea mai bună listă de servicii de backup online. În caz contrar, vă vom lua printre cele mai bune alegeri pentru Windows dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud. Cu toate acestea, înainte de a începe, aruncăm o privire la ce factori am folosit pentru a le evalua.

Cele mai bune servicii de stocare în cloud pentru Windows 2020

Ce face cel mai bun stocare în cloud pentru Windows

Asistența Windows este principală aici. Vom analiza cât de bine funcționează serviciul și cât de ușor de utilizat sunt clienții desktop, web și mobile. Cel mai bine este dacă interfața este atractivă și intuitivă, nu o mizerie neplăcută.

Să fii ieftin este și un plus. Dacă un serviciu are multe planuri, este foarte probabil să îl găsiți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Aceasta include obținerea celui mai mare spațiu de stocare pentru cei mai puțini bani sau, cu alte cuvinte, pentru cea mai bună valoare. Dacă aceasta este cea mai importantă problemă, citiți cele mai bune oferte pentru stocarea în cloud.

Numai spațiul de stocare nu va fi mare în cazul în care este nevoie pentru a transfera fișierele în cloud. Veți avea nevoie și de o conexiune stabilă, cu viteze de încărcare rapide. Vitezele depind și de ISP-ul dvs. și de cât de aproape sunteți de serverele pe care le utilizați. Transferul la nivel de bloc ajută, de asemenea, deoarece încarcă doar părțile din fișier care s-au schimbat de la încărcarea anterioară.

După ce transferați fișierele, securitatea dură le va păstra în siguranță. Vom verifica ce tip de criptare utilizează serviciul și dacă îl folosește în tranzit și în repaus. Cunoașterea zero este cea mai bună, deoarece împiedică pe oricine să acceseze datele dvs. altfel decât dvs. Dacă cineva vă fisură parola, autentificarea cu doi factori este utilă, de asemenea, ca un strat suplimentar de securitate (asigurați-vă că citiți articolul nostru despre cel mai bun 2FA aplicații pentru mai multe despre asta).

1. Sync.com

Sync.com se află în partea de sus a listei noastre de comparare în cloud. Serviciul din Toronto are o reputație de securitate robustă și de bună confidențialitate a utilizatorilor, datorită, în parte, legilor canadiene de confidențialitate, care sunt printre cele mai bune din lume.

Clientul desktop funcționează pe Windows 10, 8, Vista, 7 și XP. Lucrul cu acesta este ușor și constă în utilizarea folderului dvs. de sincronizare, care arată ca un folder obișnuit cu marcaj de bifare și accesarea clientului prin pictograma barei de activități. Clientul web este clar și intuitiv și are aceleași caracteristici ca cel de pe desktop, precum și altele care îmbogățesc experiența generală.

Sync.com-ul Web-Control-Panel-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Distribuire-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-Two-Factor-autentificare-Slider-5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Există și o aplicație pentru smartphone disponibilă pentru Android sau iOS. Îl puteți folosi pentru a lucra cu fișierele offline și pentru a încărca fotografii și videoclipuri în cloud.

Planurile de prețuri plătite sunt competitive. Personal Pro vă va costa 49 de dolari pe an pentru 500 GB sau 96 $ pentru 2 TB, ceea ce îl va face să fie una dintre cele mai bune oferte în stocarea în cloud. Dacă sunteți un utilizator de afaceri, puteți solicita fișiere de la clienți și asigurați conformitatea HIPAA, împreună cu celelalte funcții obișnuite, pentru 96 de dolari pe an, în planul Business Solo.

Business Pro se potrivește nevoilor mai multor utilizatori – necesită minimum două – și costă 60- 180 USD pe an, în funcție de numărul de utilizatori și de cantitatea de spațiu de stocare. Include control administrativ și facturare centralizată.

Vitezele inițiale de încărcare ale Sync.com sunt medii pentru un serviciu de stocare în cloud, dar puteți accelera viteza dvs. dacă procesul de sincronizare interferează cu alte activități. Există, de asemenea, o opțiune de a stabili limite lunare de încărcare și descărcare pentru cei care lucrează cu un plan de date limitat.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Securitatea nu se încadrează în confidențialitate. Sync.com folosește criptarea AES pe 256 biți și protocolul TLS pentru a vă proteja datele în tranzit și în repaus. Serviciul respectă zero cunoștințe – este de fapt lista noastră cu cele mai bune servicii de cunoaștere zero, de fapt, deci nu vă poate ajuta dacă pierdeți parola.

Totuși, autentificarea cu doi factori vă poate ajuta dacă ați creat o parolă slabă și cineva a crăpat-o (citiți ghidul nostru despre cum să faceți o parolă puternică).

Sync.com oferă o valoare bună cu planurile sale de abonament, utilizarea simplă și securitatea. Toate acestea îl fac potrivit pentru partea de sus a acestei liste. Puteți afla mai multe despre securitatea sa și alte funcții în recenzia noastră Sync.com.

2. pCloud

pCloud este a doua noastră alegere și este disponibil pentru toate versiunile majore de Windows. Utilizarea clientului desktop este plăcută și ușoară. Îl vei accesa la fel cum ai face majoritatea serviciilor – prin pictograma tăvii de sistem sau unitatea pCloud din managerul de fișiere ale sistemului. Interfața este sumbră, dar clară și intuitivă.

Interfața web nu vă va dezamăgi, deoarece are mai multe funcții, oferă o experiență simplificată și vă oferă acces la toate instrumentele pCloud într-un singur loc. În plus, este rapid. Singurul defect este că nu este util pentru transferul fișierelor mari. Lipiți clientul desktop pentru asta.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

Aplicația mobilă este bună și pentru că vă permite să editați documente în loc să le vizualizați. Vă va reda și fișierele video și audio.

pCloud oferă planuri pentru utilizatorii personali și de afaceri. Utilizatorii personali pot alege Premium, care costă 4,99 USD pe lună pentru 500 GB, sau Premium Plus, care vă va stabili 9,99 USD pe lună pentru 2TB. Ambele includ funcții, cum ar fi păstrarea istoricului versiunii fișierului dvs. timp de 30 de zile și încărcări la distanță nelimitate. Veți primi o reducere dacă plătiți un an.

Alegerea unui plan de viață vă va aduce, de asemenea, o reducere. Planul gratuit vă oferă acces la 10 GB stocare și o gigabyte suplimentară pentru fiecare trimitere de până la 20 GB.

Viteza de încărcare este comparabilă cu alte servicii, dar conexiunea nu este la fel de stabilă decât ar trebui. Cu toate acestea, aceasta tinde să atingă viteze mai mari.

Alte motive De ce ne place pCloud

Ca Sync.com, pCloud folosește protocolul TLS pentru a proteja datele în tranzit și AES 256 biți pentru a cripta fișierele. Totuși, criptarea cunoașterii zero va necesita suplimentarea Crypto, care costă 4,99 USD pe lună. Ar putea merita banii, deoarece politica de confidențialitate a pCloud are câteva clauze discutabile, chiar dacă serviciul are sediul în Elveția.

pCloud și Sync.com sunt servicii excelente, iar compararea acestora este împărțirea firelor de păr. Considerăm că Sync.com este mai bun, deoarece oferă o cunoaștere zero fără costuri suplimentare și are o conexiune mai stabilă în timpul încărcării. Asta face ca pCloud să fie al doilea, dacă este doar cu o marjă mică. Pentru mai multe despre servicii, citiți recenzia noastră pCloud.

3. Egnyte Connect

Cu Egnyte Connect, care este printre cele mai bune servicii de sincronizare și partajare a fișierelor noastre, puteți încărca și accesa fișierele dvs. utilizând un client desktop, o interfață de browser sau o aplicație mobilă.

Clientul desktop folosește modelul de folder comun de sincronizare, care va stoca conținut pe unitatea dvs. și în cloud. De asemenea, include o caracteristică numită Egnyte Drive, care vă permite să accesați conținut cloud din sistemul dvs. de fișiere fără a necesita spațiu de stocare local.

Experiența browserului este plăcută, deoarece interfața este ușor de utilizat și are o mulțime de funcții. Același lucru este valabil și pentru aplicația mobilă. Puteți să-l utilizați pentru a deschide și edita conținutul pe care îl aveți în cloud Egnyte, inclusiv fișiere .pdf și documente Office, deci nu este necesar să cumpărați Microsoft Office 365. Egnyte poate stoca și conținut de pe telefonul dvs..

Serviciul nu a fost o alegere grozavă pentru persoane înainte de a lansa planul echipei, care este bun pentru unul până la trei utilizatori. Se adresează utilizatorilor de afaceri, însă plata a 10 USD pe lună pentru 1 TB de stocare este încă o ofertă excelentă, mai ales având în vedere că oferă o mulțime de funcții.

Serviciul oferă în continuare planurile sale de afaceri, care necesită cel puțin cinci utilizatori și fiecare are o valoare excelentă. Pentru 8 USD pe utilizator pe lună, beneficiați de 5 TB de spațiu, mai mult decât orice alte servicii din intervalul respectiv. Planurile Business și Enterprise au și mai multe caracteristici și spațiu de stocare, dar vin cu un preț mai ridicat.

Egnyte necesită mai mult decât alte servicii pentru încărcarea inițială a fișierelor. Un folder de 250 MB a durat de două ori timpul necesar altor servicii. Modificarea fișierelor și încărcarea lor din nou este mult mai rapidă – doar Dropbox o bate – deoarece Egnyte folosește sincronizarea la nivel de bloc.

Alte motive pentru care ne place Egnyte Connect

Criptarea AES pe 256 biți va scrima fișiere înainte de încărcare. Cu toate acestea, serviciul nu poate fi clasificat drept zero-cunoaștere, deoarece decriptează fișierele pentru a citi metadate, apoi le criptează din nou. Din fericire, Egnyte se integrează cu Boxcryptor, pe care îl puteți utiliza pentru criptarea privată, dar, în acest fel, va împiedica sincronizarea la nivel de bloc.

Recenzie Egnyte

Puteți seta cerințe minime de parolă pentru a vă asigura că parola dvs. nu este slabă și pentru a utiliza autentificarea cu doi factori pentru o mai mare protecție. Pentru a afla mai multe despre securitatea sa, citiți recenzia noastră despre Egnyte Connect. Pentru a înțelege serviciul, puteți utiliza încercarea gratuită de 15 zile.

4. Tresorit

Tresorit este unul dintre cele mai sigure servicii de stocare în cloud, în ciuda companiei elvețiene care își păstrează serverele în Olanda și Irlanda. Puteți transfera date către aceste servere utilizând un client desktop sau o interfață web cu caracteristici complete.

Sincronizare selectivă Tresorit

Utilizarea opțiunii desktop necesită crearea de foldere, numite greșite și sincronizarea individuală, ceea ce ar putea complica experiența pentru unii. Interfața web este similară cu cea de pe desktop, dar nu are aceleași opțiuni – îi lipsește pagina pentru „recenturi”, dar are un link pentru „contacte”. Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android sau iOS.

Tresorit nu oferă o valoare deosebită, întrucât planurile de abonament nu sunt competitive. Premium este cel mai ieftin, însă costă 12,50 USD pe lună pentru 200 GB. Acest lucru este mai mult decât o taxă pentru 1 TB. Celălalt plan personal, Solo, oferă 2 TB de stocare pentru 30 de dolari pe lună. Pentru a îndulci afacerea, se adaugă o versiune nelimitată și posibilitatea de a sincroniza 10 dispozitive în loc de cinci.

Dacă plătiți anul, există o reducere, dar înainte de a decide să plătiți prețul ridicat al Tresorit, ar trebui să folosiți proba de 14 zile pentru a testa serviciul.

Vitezele pe care Tresorit le atinge sunt mai mici decât unele alte servicii, dar nu cu mult. Dacă nu lucrați cu fișiere mari, nu ar trebui să fie o problemă. Le puteți accelera dacă Tresorit preia prea mult din resursele sistemului și vă programați atunci când doriți ca serviciul să fie rulat.

Alte motive pentru care ne place Tresorit

Pentru a compensa prețul ridicat, Tresorit oferă o securitate remarcabilă. Puteți utiliza cunoștințe zero pentru a cripta datele și a le face private. Nivelul de criptare este AES 256 biți.

Cu toate acestea, asta nu va ajuta dacă cineva vă fură parola. Autentificarea în doi factori va. Centrele de date respectă cele mai recente standarde ISO și rulează Microsoft Azure. Pentru piulițele și șuruburile de securitate ale serviciului, citiți recenzia noastră Tresorit.

5. Dropbox

Nu este surprinzător faptul că Dropbox oferă o experiență de utilizator lustruit. Clientul de pe desktop este simplu – utilizați un folder de sincronizare și o pictogramă a tăvii de sistem – dar suntem mai îndrăgiți de clientul web. Este surprinzător și afișează toate informațiile necesare, în timp ce sunt încă ușor de navigat.

Există și o aplicație mobilă, care este disponibilă pentru Android sau iOS. Îl puteți utiliza pentru a încărca automat fotografii și videoclipuri de pe telefon.

Planul Plus vă va oferi 1 TB de stocare pentru 10 dolari pe lună, ceea ce înseamnă o valoare decentă. De asemenea, va oferi acces la funcții, cum ar fi asistența prin e-mail prioritară, ștergerea de la distanță a datelor și folderele offline de pe mobil. Pentru 20 de dolari pe lună, Professional adaugă sincronizare inteligentă, vitrină, căutare text completă și asistență prioritară la chat, dar nu crește spațiul de stocare.

Basic este un plan gratuit care vă oferă doar 2 GB de stocare. Puteți adăuga 500 MB la fiecare referință.

Serverele Dropbox sunt în S.U.A., deci cu cât sunteți mai aproape, cu atât vitezele vor fi mai bune. Rezultatele testelor de viteză au fost similare cu cele bune ale altor servicii pe care le-am testat. Puteți utiliza acceleratia pentru a limita viteza, dar aceasta nu ar trebui să fie necesară, deoarece sincronizarea nu utilizează o mulțime de resurse de sistem.

Sincronizarea impresionantă la nivel de bloc va accelera transferurile după încărcarea inițială. De fapt, Dropbox este unul dintre cele mai bune stocări de cloud pentru sincronizare.

Alte motive De ce ne place dropbox

Dropbox folosește AES 256 biți pentru a vă proteja fișierele în tranzit și în repaus, dar nu are cunoștințe zero, astfel încât nu vă va proteja confidențialitatea. Dacă aveți nevoie, puteți utiliza Boxcryptor pentru a realiza criptarea end-to-end. În mod normal, Dropbox decriptează datele când ajunge la centrul de date pentru a vă accesa metadatele pentru indexare, însă Boxcryptor nu va permite acest lucru.

Dropbox oferă o experiență excelentă a utilizatorului și o sincronizare rapidă, dar nu oferă criptare cu cunoștințe zero, limitează stocarea la 1 TB și costă foarte mult pentru asta. Pentru a obține o imagine de ansamblu mai detaliată a serviciului, citiți recenzia Dropbox.

Gânduri finale

Deoarece toate serviciile acceptă Windows – nu este o surpriză acolo – am apelat la alți factori pentru a face clasamentul nostru, cum ar fi valoarea, viteza, securitatea și ușurința de utilizare. Sync.com are cele din picade, la fel ca și pCloud. Următoarele două servicii sunt bune, dar nu la fel de bune, iar locurile Dropbox durează pentru că celălalt serviciu a setat bara prea sus pentru aceasta.

Orice ai alege, acestea sunt unele dintre cele mai bune servicii de pe lista noastră de comparare în cloud și ar trebui să se potrivească nevoilor de stocare. Ne-a lipsit ceva? Care este serviciul dvs. preferat de stocare în cloud? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map