Cele mai bune servicii de backup cloud pentru Mac – actualizate 2020

Există moduri nenumărate de a pierde datele pe care le păstrați pe Mac. Valorile de putere, furtul, eșecul la întâmplare, erorile HFS + (până când ați fost actualizat la High Sierra) și mai mult, toate amenințează fișierele dvs. valoroase. Cea mai bună metodă de a vă proteja fișierele este folosind oricare dintre cele mai bune soluții de backup online și am făcut o selecție suplimentară a celei mai bune backup cloud pentru Mac. Favoritul nostru este Backblaze din mai multe motive, dar multe altele merită menționate și ele.


Dacă nu sunteți sigur dacă este cloud-ul dvs., avem și un cel mai bun articol de backup pentru Mac, care vorbește un pic mai multe despre opțiunile dvs. atunci când vine vorba de online, hardware, precum și backup hibrid. Avem, de asemenea, o recenzie a mașinii de timp, dacă opțiunea hardware a Apple este cea care îți face cea mai mare plăcere. Cu acest lucru, să aruncăm o privire asupra celor cinci cei mai buni furnizori de backup cloud, permițându-vă să vă păstrați datele pe serverele îndepărtate.

Cel mai bun backup cloud pentru Mac pentru 2020

Cel mai bun Backup Cloud pentru Mac: Backblaze

Cu o interfață ușor de utilizat, prețuri competitive și stocare nelimitată, Backblaze nu este doar cea mai bună copie de rezervă pentru Mac; a obținut primul loc printre toate recenziile noastre de backup online. Dacă utilizați un Mac, este posibil să apreciați un software simplificat și ușor de utilizat. Backblaze se menține cu siguranță în concordanță cu experiența Mac, deoarece nu ar putea fi mai simplu să începeți. Descarcă aplicația și va face restul.

Nu este necesar să vă faceți griji cu privire la cât de multe date se sincronizează, deoarece Backblaze vă oferă spațiu nelimitat. Backblaze configurează automat și backup-urile, astfel încât să nu mai aveți nevoie. Deși vă oferă opțiunea de a personaliza comportamentul dacă doriți, puteți pur și simplu decide să îl lăsați să facă toate lucrările.

Dacă păstrați unități externe pentru a compensa SSD-urile mai mici cu care tind să vină Mac-urile, acestea vor fi de asemenea acoperite de Backblaze și sunt incluse în datele nelimitate pentru computerul respectiv.

Backblaze este, de asemenea, integrat în macOS mai mult decât majoritatea altor furnizori de backup. În loc să furnizeze o aplicație separată pentru a ajusta setările, Backblaze poate fi configurat direct din „preferințe de sistem”, centrul de control unde reglați toate celelalte setări, de asemenea.

Backblaze pune mai întâi ușurința în utilizare, oferind în același timp un serviciu foarte sigur. Datele dvs. vor fi securizate înainte de a părăsi computerul utilizând criptarea AES pe 128 biți. Pentru a asigura transferuri, Backblaze folosește TLS, o altă metodă de criptare standard care este efectiv de neatins. Pentru majoritatea utilizatorilor, acest lucru ar trebui să fie suficient.

Cu toate acestea, dacă solicitați cea mai mare securitate pentru copiile de rezervă, Backblaze oferă, de asemenea, securitate cu cunoștințe zero. Puteți seta o cheie de criptare privată astfel încât să puteți decripta datele. Acest lucru va face imposibilă recuperarea parolei în cazul în care o uitați vreodată, faceți acest lucru cu precauție.

Aceste măsuri de securitate sunt, de asemenea, eficiente, atât timp cât sunteți singura cu acces la contul dvs. Cu fiecare serviciu, ar trebui să setați o parolă sigură, dar Backblaze oferă o protecție suplimentară cu autentificare în doi factori, așa că, chiar dacă cineva a achiziționat parola, va mai avea nevoie de telefonul dvs. pentru a intra.

Alte motive pentru care ne place backblaze

Recuperarea este flexibilă; Backblaze oferă descărcări .zip sau vă pot livra o unitate flash USB sau un hard disk, dacă viteza dvs. de internet ar intra în modul de a vă recupera datele..

Utilizatorii mai avansați vor fi bucuroși să știe că, în ciuda abordării ușoare de utilizat de Backblaze, există încă opțiuni corecte de personalizare, inclusiv excluderi de programare, accelerare și tip de fișier.

Backblaze are, de asemenea, suport solid prin e-mail, chat live sau o bază de cunoștințe bine scrisă. E-mailurile primesc răspuns într-o zi lucrătoare cu răspunsuri amănunțite. În general, serviciul este pur și simplu cel mai bun, pentru mai multe detalii citiți recenzia noastră Backblaze.

Eu conduc

IDrive este un serviciu puternic, care se completează în cazuri rare atunci când Backblaze nu este tocmai potrivit. Cu prețuri competitive, capacități de date mari și dispozitive nelimitate, IDrive ar putea fi cea mai bună alegere dacă aveți prea multe computere pe care să le utilizați cu Backblaze. Citiți recenzia noastră IDrive pentru întreaga imagine.

IDrive nu este la fel de ușor de utilizat ca Backblaze, dar oferă totuși un serviciu foarte solid. Deoarece IDrive are un spațiu de stocare limitat, este necesar să alegeți manual care sunt folderele de rezervă la configurare.

Acest proces manual este o durere în comparație cu configurarea simplificată a Backblaze, dar dacă aveți mai multe mașini de rezervă, procesul vă va salva datele pe serverele IDrive. Din fericire, IDrive are selectate anumite dosare implicite care sunt rezonabile.

IDrive are, de asemenea, o mulțime de opțiuni de personalizare, inclusiv o pagină de planificare extrem de detaliată și posibilitatea de a utiliza IDrive pentru backup la nivel local, precum și pe serverele la distanță. Dacă preferați să nu programați, IDrive are „protecție continuă a datelor” care actualizează backup-ul în 15 minute de la o modificare adusă fișierelor dvs..

În plus, utilizatorii care au nevoie de securitate suplimentară vor aprecia că IDrive vă permite să utilizați o cheie de criptare privată atunci când începeți să o utilizați. Cu toate acestea, aceasta va dezactiva distribuirea și sincronizarea fișierelor. Dacă aveți nevoie de un furnizor de cunoștințe zero și de un folder de sincronizare, veți avea nevoie de un serviciu separat, precum puteți citi în recenzia noastră Sync.com.

În timp ce UI-ul IDrive este mai degrabă datat și nu are senzația majorității software-ului orientat către Mac (de exemplu: IDrive creează automat o scurtătură pentru desktop. Am avut docul pentru asta încă de la lansarea sistemului OS X în 2001), acesta oferă încă un nivel ridicat valoare, soluție personalizabilă pentru cineva care folosește mai multe calculatoare.

IDrive folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă păstra fișierele în siguranță. Acest protocol nu a fost niciodată crăpat și vă va păstra fișierele în siguranță, atât timp cât un potențial cybercriminal nu are o cheie.

Suportul IDrive pentru cheile de criptare private este de asemenea bun pentru oricine nu își poate permite accesul la datele lor în orice circumstanță. Serviciul ar putea fi îmbunătățit prin oferirea capacității de a activa o cheie de criptare privată după începerea utilizării IDrive și prin implementarea autentificării cu doi factori, cu toate acestea.

IDrive oferă și un model de prețuri competitive. Aveți nevoie de angajament anual, dar puteți utiliza 5 GB gratuit, la nesfârșit. Acest lucru vă va permite să vă familiarizați cu software-ul înainte de a vă înscrie la un abonament complet. La 52,12 USD pe an pentru 2 TB, este doar puțin mai scump decât un singur plan Backblaze. Dacă utilizați mai mult de un computer și rămâneți sub 2 TB, acesta va plăti rapid.

Alte motive pentru care ne place IDrive

Deși IDrive are plafoane de date, nu veți rula într-un plafon dur. Puteți stoca mai multe date decât vă permite planul dvs., dar veți fi taxat. În timp ce taxa poate fi frustrantă, înseamnă că, în caz de urgență, puteți stoca mai mult decât limita dvs. fără să vă actualizați imediat planul. Pentru a afla mai multe moduri de funcționare a capacelor, consultați recenzia noastră IDrive.

IDrive are de asemenea un folder de sincronizare precum Google Drive sau Dropbox, ceea ce îl face un serviciu hibrid. IDrive poate fi o soluție atât pentru backup pentru computere, cât și pentru păstrarea acestora în sincronizare. Acest lucru se extinde chiar și la telefonul dvs., deoarece IDrive oferă o aplicație atât pentru iOS cât și pentru Android, astfel încât să vă puteți păstra toate fotografiile în cloud.

IDrive oferă 5 GB gratuit (este unul dintre cei mai buni furnizori de stocare gratuită pentru un motiv, până la urmă), deci nu există niciun motiv pentru care să nu îl verificați.

Copiere de rezervă CloudB

CloudBerry este cu siguranță un serviciu de rezervă neobișnuit, întrucât nu oferă în realitate niciun spațiu de stocare. Este o soluție alternativă care se prezintă sub forma unei plăți unice pentru software de rezervă și abonamente flexibile la o varietate de furnizori de stocare separate. Avem, de asemenea, o recenzie completă pentru BackWord, pentru plăcerea dvs. de a citi.

CloudBerry este departe de o soluție simplă de backup. Este destinat să fie utilizat de către cei cu mai multă familiarizare cu soluțiile cloud sau cu profesioniștii IT. Dacă nu ești tu, probabil că vei fi mai bine servit de o soluție precum Backblaze.

Va trebui să configurați manual un furnizor de stocare și dosarele pe care doriți să le faceți backup, precum și o listă lungă de alte opțiuni configurabile. Acest lucru va părea descurajant pentru mulți utilizatori, dar posibilitatea de a personaliza complet copiile de rezervă (inclusiv copiile de rezervă hibridizate simplificate) este exact ceea ce ar putea dori alții din serviciul cloud.

Cu toate acestea, există unele limitări ale CloudWatch pe Mac. Copiile de rezervă la nivel de bloc și copiile de rezervă ale imaginii nu sunt încă disponibile. Dacă acestea nu sunt soluții de tranzacționare și căutați un sistem extrem de personalizabil, CloudBerry poate fi doar răspunsul.

Securitatea cu CloudBerry Backup depinde de furnizorul de stocare ales. CloudBerry oferă o criptare AES de până la 256 biți cu chei private. Dacă profitați de acest lucru, CloudBerry este extrem de sigur. Acesta nu este acceptat pe toate cele 65 de planuri cu care este compatibil CloudWh, de aceea va trebui să faceți cercetări suplimentare atunci când alegeți un plan.

Alte motive pentru care ne place Cloudwide Backup

CloudBerry se adresează cu siguranță celor cu experiență IT, precum și întreprinderilor (a câștigat cel mai bun mega-luptă de rezervă SMB cu ușurință). Costul unic de 30 USD pentru licența de bază este rezonabil, deși alte taxe pot crește destul de rapid. Versatilitatea CloudBerry se pretează bine cuiva care caută o soluție multiplă de platformă care include mașini care rulează macOS.

SpiderOak ONE

SpiderOak prioritizează securitatea și confidențialitatea mai presus de orice, luând timp pentru a publica articole de securitate generală pe blogul său pentru ca oricine să poată citi, indiferent de apartenență. Încă menține o interfață curată și ușor de utilizat, ceea ce o face o ofertă foarte atractivă pentru utilizatorii mai puțin avansați care doresc doar confidențialitate suplimentară. Puteți citi recenzia noastră completă SpiderOak pentru mai multe despre acest serviciu.

Fila „administrare” a interfeței SpiderOak vă oferă acces la informații care ar necesita vizitarea site-ului pentru alte servicii. Aici, puteți urmări tot ce ați stocat pe serverele SpiderOak. Acest lucru face ca recuperarea sau conectarea fișierelor să fie foarte ușoară.

Va trebui să țineți cont de cantitatea de stocare pe care o utilizați ca SpiderOak are un preț în funcție de cantitățile de stocare, iar cele mai mici pot deveni restrictive atunci când vă confruntați cu copii de rezervă ale întregului dvs. Mac.

Spre deosebire de celelalte selecții de până acum, SpiderOak este implicit zero-cunoaștere. Nu trebuie să faceți nicio configurație suplimentară pentru a obține acest nivel de securitate. Datele dvs. vor fi, de asemenea, securizate folosind criptarea AES de 256 biți și transferate cu TLS.

SpiderOak este ceva mai scump decât primele noastre două selecții, deși atât Backblaze, cât și IDrive au opțiunea de a utiliza o cheie privată. Funcția principală pe care trebuie să o obțineți este o rezervă de cunoștințe zero care poate funcționa, de asemenea, ca un serviciu de sincronizare.

Alte motive pentru care ne place SpiderOak ONE

Includerea sincronizării și partajării cu serviciul de rezervă face din SpiderOak o soluție flexibilă, totul în unu. Fișierele pot fi partajate din aplicația SpiderOak folosind link-uri. De remarcat este faptul că legăturile partajate nu vor fi criptate folosind o cheie privată. Din fericire, SpiderOak face o treabă bună.

carbonite

Carbonitul adoptă o abordare similară cu Backblaze în furnizarea unui plan per dispozitiv cu stocare nelimitată și un sistem simplu, ușor de utilizat. Dacă ați utilizat anterior CrashPlan, este posibil să fiți familiarizați cu Carbonita, deoarece alternativa CrashPlan a fost recomandată de fostul lider al industriei. Puteți citi recenzia completă despre Carbonite.

Carbonitul este în mare parte automat. După ce îl descărcați, acesta va funcționa automat, dacă nu doriți să personalizați modul de rulare. Oferă o personalizare ușor mai mare în programarea acesteia decât Backblaze, dar implicită în aceeași setare continuă pentru a vă asigura că copiile de rezervă sunt mereu actualizate.

Carbonite oferă, de asemenea, mai multă recuperare pas cu pas decât Backblaze, permițându-vă să recuperați fișierele direct în locația lor inițială din direct în aplicație. Nu trebuie să descărcați o arhivă .zip și să extrageți fișierele manual.

Similitudinile carbonitei cu Backblaze se extind la securitatea sa. Utilizează criptarea AES pe 128 de biți, transferă cu criptare TLS și oferă un serviciu opțional de cunoaștere zero care trebuie activat manual. Carbonitul are o mică diferență în ceea ce folosește cheile de criptare private, trece la criptarea AES de 256 biți. Carbonitul oferă, de asemenea, autentificare în doi factori pentru a vă păstra în siguranță în cazul furtului de parolă.

Asistența pentru clienți este un domeniu în care Carbonite se distinge de Backblaze. Are asistență telefonică disponibilă șapte zile pe săptămână între 8:30 și 21:20. EST. Asistența prin e-mail este rapidă și minuțioasă. Carbonite a câștigat chiar 48 de premii pentru serviciul său pentru clienți. În plus, oferă o bază de cunoștințe de calitate pentru utilizatorii care doresc să rezolve probleme.

Carbonitul vine cu 10 dolari mai mult decât Backblaze pe an fără o copie de rezervă externă și fără un plan de plată lunar. Această creștere a prețurilor poate merita dacă intenționați să utilizați unele caracteristici suplimentare ale Carbonite, dar pentru majoritatea utilizatorilor, Backblaze va fi probabil o valoare mai bună.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Carbonite oferă o versiune de până la trei luni, cu două luni mai lungă decât oferta Backblaze. Acest timp suplimentar poate fi foarte valoros atunci când lucrați la lucrări pe termen lung, care poate fi nevoie să fie recuperate.

Aplicația iOS și Android a Carbonite vă poate face backup și în fototeca. Deoarece planul Carbonite vine cu un spațiu de stocare nelimitat, poți să te descarci fără să îți pese de ultimele câteva gigabite.

Concluzie

Pentru majoritatea utilizatorilor, Backblaze obține victoria clară, oferind backup nelimitat pentru Mac-ul dvs. într-un pachet simplu, bine integrat, la un preț accesibil. Dacă aveți nevoi mai specifice, IDrive poate satisface cei care utilizează mai multe calculatoare, iar CloudBerry oferă o soluție puternică pentru profesioniștii IT.

Backblaze va rezolva nevoile dvs. de rezervă sau aveți nevoie de un produs mai de nișă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map