Cele mai bune furnizori nelimitate de stocare online 2020

Nimănui nu îi plac restricțiile, „nelimitat” sună mai bine, nu-i așa? Acest lucru este valabil și pentru spațiu de stocare: mai bine să ai o cantitate nelimitată decât o sumă fixă. Hard disk-urile sunt din ce în ce mai mari, dar la fel și cererea de spațiu, deoarece totul, de la fotografii la jocuri, are nevoie de mai multe gigabyte. Aici apar alegerile noastre pentru cel mai bun spațiu de stocare nelimitat.


Oricare dintre cei mai buni furnizori de stocare în cloud nu plasează nici o limită asupra cantității brute de date pe care le puteți stoca cu ei; Unii, însă, se taxează cu ajutorul concertului, în timp ce alții vă permit să plătiți o taxă lunară forfetară. Indiferent de costuri, totuși, nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru a rămâne fără spațiu.

Dacă aveți copie de rezervă, mai degrabă decât stocarea după (diferența explicată), verificați piesa noastră pe cea mai bună rezervă online nelimitată.

Cele mai bune furnizori nelimitate de stocare online 2020

Ceea ce face cel mai bun stocare nelimitată în cloud?

Când spunem „nelimitat” îl înțelegem în sensul cel mai complet al cuvântului. Principala diferență este că unii dintre furnizorii de mai jos sunt stocare obișnuită, în timp ce alții sunt Infrastructura-ca-un-serviciu (IaaS). Acestea oferă stocare nelimitată, dar se încasează pe gigabyte pe lună. De asemenea, ei nu oferă o modalitate ușoară de a vă introduce fișierele în cloud. Vom vorbi despre software care să vă ajute în acest sens.

Desigur, dacă toate oferă spațiu nelimitat și luăm în considerare doar acest lucru, nu va exista nicio modalitate de a le evalua. Prețul este un factor important; nimeni nu ar dori să plătească o sumă nelimitată de bani, chiar dacă este pentru depozitare nelimitată. Nu toate oferă perioade de încercare, dar cele care fac asta, dau din cap.

Cu un spațiu de stocare nelimitat, vor fi multe încărcări, deci viteze de transfer bune sunt obligatorii. Nu doriți mai mult păr gri când încărcați finisaje decât atunci când a început. Cu cât este mai bună infrastructura serviciului, cu atât sunt mai mari șansele de a încărca rapid fără greș. De asemenea, o caracteristică excelentă este transferul la nivel de bloc, ceea ce face încărcarea mai rapidă prin transferul numai părților din fișier modificate.

Când încărcați multe fișiere pentru stocare, nu doriți să fie o sarcină complicată. Experiența utilizatorului trebuie să fie destul de simplă. Vom arunca o privire asupra modului de funcționare a clienților desktop și web și în ce sisteme de operare.

Nu va avea rost să folosiți serviciile de stocare în cloud dacă nu vă păstrează fișierele în siguranță. Unii o fac mai bine decât alții. Acest lucru este cel mai evident atunci când este vorba despre criptarea pe care o folosesc și dacă o folosesc în repaus, precum și în tranzit. De asemenea, este important să folosească criptarea cu cunoștințe zero și autentificarea cu doi factori.

Având în vedere toate acestea, citiți mai departe pentru a afla ce serviciu de stocare în cloud este alegerea noastră de top pentru spațiul de stocare nelimitat.

1. Cel mai bun stocare nelimitată în cloud: Dropbox Business

Dropbox a fost creat în 2007 și astăzi este unul dintre cele mai recunoscute nume din tehnologie. După o încălcare din 2012, securitatea a fost modernizată, în special pentru versiunea Dropbox de afaceri. De asemenea, a stabilit multe tendințe în ceea ce privește sincronizarea și partajarea de fișiere, care sunt încă perfecționate în prezent.

Dropbox pentru afaceri

Există două planuri care oferă stocare nelimitată: Advanced și Enterprise. Avansatul costă 20 USD pe lună pe utilizator, dar există o reducere dacă plătiți pe an. Pentru Enterprise, va trebui să contactați Dropbox pentru preț. Cele două planuri oferă o varietate de caracteristici, inclusiv sincronizarea inteligentă, dar numai cu Enterprise controlezi întregul domeniu de utilizator.

Viteza inițială de încărcare nu este mai rapidă decât alte servicii similare, dar atunci când încărcați fișiere modificate, viteza este mult mai mare datorită transferului la nivel de bloc. În ciuda acestui avantaj, doar unii concurenți îl oferă. O altă caracteristică utilă este Smart Sync, opțiunea de a anula sincronizarea fișierelor și de a le vedea încă în folderul dvs. de sincronizare.

Dropbox a fost primul serviciu care a implementat modelul de sincronizare, iar preluarea acestuia este printre cele mai bune. Astăzi, este cheia întregii experiențe a utilizatorului. Pe lângă asta, puteți utiliza și aplicația web pentru a vă accesa fișierele; navigarea și aspectul sunt intuitive, iar meniurile sunt bine organizate.

Alte motive pentru care ne place compania Dropbox

Dropbox oferă criptare AES de 256 biți în repaus, criptare în tranzit pe 128 de biți, autentificare cu doi factori și chiar ștergere de la distanță dacă cineva îți fură dispozitivul.

Revizuirea afacerilor Dropbox

Cu Dropbox Business (citiți recenzia noastră aprofundată Dropbox Business) puteți alege servere din Europa pentru a vă găzdui datele, ceea ce vă permite să rămâneți în fața NSA. Rețineți că Dropbox Business nu este un serviciu de cunoaștere zero, dar vă puteți integra cu Boxcryptor și vă puteți consolida confidențialitatea (citiți recenzia noastră Boxcryptor).

2. Caseta

Boxul se adresează clienților de afaceri, așa că nu este surprinzător să vezi multe companii din liga mare care îl folosesc: susține că au 59% din Fortune 500, precum și 59.000 de afaceri mai mici, în calitate de clienți. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune platforme EFSS disponibile astăzi.

Există mai multe planuri de afaceri care oferă stocare nelimitată: Business, Business Plus și Enterprise. Obțineți o perioadă de încercare gratuită de două săptămâni pentru ambele planuri de afaceri. Pentru a afla mai multe despre planul Enterprise, va trebui să solicitați o ofertă de la caseta.

Ambele planuri de afaceri au o limită maximă de încărcare a fișierelor de 5 GB. Există, de asemenea, minimum trei utilizatori, dar nu există maximum. Compania percepe 15 USD pe lună pe utilizator, în timp ce Business Plus percepe 25 USD. Ambele au conectare unică (SSO) și prevenirea pierderilor de date (DLP). Plus oferă funcții suplimentare precum colaboratori externi nelimitați și acces la Box KeySafe.

Pentru a încărca fișiere cu Box, utilizați un folder de sincronizare, orice fișier sau folder pe care îl introduceți este sincronizat cu cloud. Pentru a stoca direct folderele numai în cloud și pentru a economisi spațiu pe hard disk, utilizați o caracteristică numită sincronizare selectivă. Sincronizarea selectivă vă permite să „anulați sincronizarea” anumitor dosare, după care nu vor fi disponibile offline.

Viteza de sincronizare se compară bine cu alte servicii la încărcare pentru prima dată, dar nu și atunci când trebuie să sincronizați fișierele deja încărcate. Acest lucru se datorează faptului că caseta nu are transferuri de fișiere la nivel de bloc.

Când instalați clientul desktop, acesta creează un folder de sincronizare pe hard disk. Orice date pe care le păstrați în acesta vor fi sincronizate în cloud. În timp ce folderul de sincronizare este cheia lucrării dvs., puteți utiliza, de asemenea, clientul web pentru a vă accesa fișierele.

Experiența clientului web este destul de simplă. Aspectul este intuitiv și schema de culori este ușor de privit. Puteți chiar personaliza adresa URL a spațiului de lucru și adăugați propriul logo. Aplicația mobilă este, de asemenea, ușor de utilizat.

Alte motive pentru care ne place caseta

Întrucât Box vizează întreprinderile, nu este surprinzător că oferă o securitate bună. Deoarece veți încărca multe, criptarea în tranzit vă va proteja fișierele împotriva atacurilor omului în mijloc. Criptarea AES pe 256 biți vă va proteja datele de pe server. De asemenea, Box vă înfășoară cheia cu același nivel de criptare AES.

Există multe lucruri care ne plac despre Box. Este foarte aproape de Dropbox Business, dar îi lipsește transferul la nivel de bloc și nu există nicio opțiune de a vizualiza fișiere doar online. Citiți recenzia noastră pentru mai multe detalii.

3. OpenDrive

OpenDrive oferă câteva caracteristici interesante, planuri de stabilire a prețurilor și opțiunea de a utiliza un cont de utilizator partajat, care este practic necunoscut. Deși este excelent pe hârtie, OpenDrive nu merge la fel de bine când vine vorba de execuție.

Este interesant să vezi un plan personal cu spațiu de stocare nelimitat, care este planul personal numit în mod corespunzător. Puteți chiar să-l împărtășiți între patru utilizatori de cont, în timp ce proprietarul gestionează cine are acces. Costul este de 9,95 USD pe lună sau 99 $ pe an.

Planul de afaceri oferă branding și managementul contului pe lângă ceea ce oferă planul personal. Pe lângă funcțiile anterioare, planul Reseller vă oferă posibilitatea de a personaliza OpenDrive ca propriul serviciu și de a-l vinde. Afacerile costă 29,95 USD, iar Distribuitorul 59,95 USD, prețul crescând pentru fiecare utilizator suplimentar.

Deoarece sincronizarea nu este complicată de la sine, serviciile diferă în cât de bine o pot implementa. Față de alții, viteza de încărcare a OpenDrive lasă mult de dorit; este de câteva ori mai lent decât, să zicem, Dropbox.

Aplicația web a OpenDrive nu este la fel de intuitivă ca și alte servicii și se simte oarecum datată. Cu toate acestea, nu toată experiența se află pe web, iar OpenDrive folosește modelul standard de sincronizare, care este ușor de utilizat. Aplicația mobilă nu este atât de mare, deoarece tinde să se prăbușească mai mult decât o mașină de testare.

Alte motive pentru care ne place OpenDrive

OpenDrives vă oferă opțiunea de a alege între criptarea administrată și cea privată. Cu gestionat, OpenDrive îți controlează cheia de criptare, iar cu privat ai control asupra acesteia. Transferurile de fișiere utilizează protocolul TLS / SSL protejat de AES pe 128 de biți, pe partea de server sunt criptate cu AES-256.

Din păcate, nu există o autentificare cu doi factori. OpenDrive oferă câteva opțiuni interesante, dar viteza de încărcare lentă și experiența învechită a utilizatorului o plasează pe locul trei. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră OpenDrive.

4. Rackspace Cloud Files

Așa cum am menționat, Rackspace Cloud Files este un serviciu de infrastructură cloud, unul dintre cele mai bune de fapt. Un avantaj interesant al acestor servicii este că pot stoca fișiere nelimitate. Cu toate acestea, trebuie să le integrați cu alte programe software pentru a putea fi ușor să-ți aduc fișierele în cloud. Prin aceasta, IaaS poate fi considerat stocare nelimitată de cloud.

Nu există multe platforme concepute pentru a funcționa cu Cloud Files sau IaaS în general. Cu toate acestea, există unul foarte bun – Storage Made Easy (IMM; citiți recenzia noastră de stocare ușoară). Este disponibil pentru Windows, Mac și Linux. Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android, iOS și Blackberry.

Odată ce ați creat un cont IMM, conectarea acestuia cu Rackspace este simplă cu GUI. După aceea, veți utiliza managerul de cloud Rackspace pentru a vă încărca fișierele. Are un aspect bun, curat și puteți utiliza drag-and drop pentru a încărca fișierele. Rackspace are peste 200 de centre de date din întreaga lume, astfel încât vei putea încărca fișierele rapid.

Până să atingeți 1 TB, prețul pe gigabyte este de 0,10 USD. După aceea, cu cât depozitați mai mult, cu atât mai puțin trebuie să plătiți. Pentru următorii 49TB este de 0,09 USD și așa mai departe. Utilizarea lățimii de bandă începe de la 0,12 USD pentru primul terabyte și apoi scade la 0,10 USD pentru următorii 40 TB, etc..

Alte motive pentru care ne plac fișierele Cloud Rackspace

Pentru a ajunge chiar la Fișiere Cloud, utilizatorii au nevoie de o cheie API. Această cheie este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați, astfel încât să creeze un alt nivel de securitate. Apoi, protocolul SSL vă protejează datele în timp ce sunt în tranzit. Cu toate acestea, Cloud Files nu stochează date într-o formă criptată, astfel încât este vulnerabilă dacă se produce o încălcare.

Rackspace oferă o mulțime de utilizatori care doresc să-și construiască propriul nor, dar pentru clienții care doresc doar spațiu de stocare nelimitat, o platformă de stocare cloud adecvată este calea de urmat. Dacă totuși doriți să utilizați Cloud Files ca stocare cloud, citiți ghidul nostru despre cum să începeți cu Rackspace Cloud Files.

5. Backblaze B2

Ultima noastră alegere este, de asemenea, un furnizor IaaS, dar este diferit de Backblaze obișnuit, care oferă o copie de rezervă nelimitată. Este și cel mai ieftin.

Depozitarea Backblaze costă doar 0,005 cenți dolari pe gigabyte pe lună. Asta după ce parcurgeți primii 10 GB, care este gratuit. Backblaze B2 percepe 0,004 dolari la 10 000 de descărcări și 0,005 USD la gigabyte, ceea ce este încă ieftin. Primul 1 GB de date descărcate în fiecare zi este gratuit.

Când vine vorba de viteza de transfer, Backblaze B2 este performant, mai ales dacă este comparat cu alte servicii cloud. Cu toate acestea, utilizatorii din afara S.U.A. ar trebui să rețină că stochează totul într-un centru de date din Sacramento, California. Desigur, asta înseamnă viteze de transfer mai mici pentru cei care nu sunt aproape de el. Din nou, este vorba despre utilizarea de software suplimentar, cum ar fi IMM-ul, pentru a obține o experiență comodă a utilizatorului.

Alte motive pentru care ne place Backblaze B2

Nu prea, într-adevăr. Ca și în cazul Fișierelor cloud, Backblaze B2 nu vă criptează datele. De asemenea, nu oferă același tip de infrastructură precum Cloud Files, astfel încât viteza de transfer nu este garantată. Cu toate acestea, este foarte ieftin și acesta va fi factorul decisiv pentru unii utilizatori.

Gânduri finale

Ei bine, asta este, ați ajuns la finalul listei. Cu aceste servicii, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limita sau eșecul hard disk-urilor dvs. Am dori să oferim doar stocare în cloud adecvată, dar suntem obligați să completăm rândurile din spate cu servicii de infrastructură cloud.

Dropbox Business preia conducerea cu viteza aprinsă, siguranța deosebită și experiența utilizatorului, dar dacă vă interesează doar prețul și nimic altceva, căutați la OpenDrive. Dacă infrastructura cloud este afacerea dvs., aveți cele două participanți.

Ne-a lipsit ceva? Aveți întrebări sau gânduri? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map