Cel mai bun VPN pentru Kodi în 2020

Kodi este o platformă de centru media open-source, cu un interes deosebit în streaming; Transmiterea de conținut protejat de drepturi de autor, adică. Kodi este plin de piraterie și, în timp ce utilizarea prevăzută nu se încadrează în această categorie, acolo este locul în care mulți utilizatori debarcă. Cu orice dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi, puteți evita aceste probleme legale.


Puterea deplină a unui VPN este valorificată atunci când este cuplată cu Kodi. Complementele precum Covenant sau Elysium adăpostesc o bibliotecă de filme și emisiuni TV, toate disponibile pentru a transmite imediat. Deși pare destul de nevinovat, totuși participi la o acțiune ilegală, oricât de inteligente sunt mijloacele tale.

Un avocat nu vă va arunca o scrisoare de încălcare a drepturilor de autor pe e-mail atunci când utilizați o VPN și acesta este avantajul evident, dar există și altele. Cele mai bune suplimente pentru sporturi Kodi, de exemplu, oferă jocuri din întreaga lume. În funcție de regiunea dvs., este posibil să nu puteți urmări aceste jocuri sau să recapitați vreodată această problemă.

Geoblocarea, așa cum este cunoscut, este utilizată de companii pentru a împiedica o țară să acceseze conținutul alteia. Netflix afișează doar House of Cards în anumite locații, iar rezidenții ne-britanici sunt blocați din BBC iPlayer.

Un VPN eludează aceste blocuri. În loc să apară locația dvs., vă puteți conecta la oricare dintre serverele din rețea pentru a afișa locația respectivă. Cei mai buni furnizori VPN au o selecție mare de servere din întreaga lume care acordă acces la conținut în străinătate.

În aceste câteva mii de cuvinte următoare, vă vom ghida prin cele mai bune VPN-uri pentru Kodi și de ce trebuie să aveți unul la loc. ExpressVPN este cel mai bun dintre recenziile noastre VPN pentru evitarea geoblocurilor, menținând în același timp un flux constant, așa că aruncați o privire atentă atunci când îl alegeți pentru dvs..

Top 5 Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi 2020

Ce face un VPN cel mai bun pentru Kodi

Puteți alege orice VPN-ul ol și puteți fi pe calea dvs., dar probabil că veți avea probleme. Vedeți, VPN-urile ating viteza dvs. de internet când vă conectați la ele, indiferent cât de bun este furnizorul și asta nu se potrivește bine cu Kodi.

Complementele freacă o listă de surse de rufe, fiecare cu o credibilitate constant scăzută, astfel încât nu există nicio modalitate de a ști dacă un anumit flux se va încărca rapid sau nu. Trebuie să utilizați cea mai rapidă VPN posibilă cu Kodi, cu excepția cazului în care vă place să urmăriți un cerc învârtind toată ziua.

De obicei, aceasta înseamnă o rețea de servere largă, care are un alt avantaj semnificativ pentru Kodi: puteți ocoli geoblocurile doar dacă există un server în locația pe care încercați să o răsfățați. Dacă doriți rugby din Zimbabwe, va trebui să vă conectați la un server din Africa de Sud.

Cel mai important, însă, am avut în vedere securitatea. Se presupune că un VPN vă va proteja în cazul în care apar litigii legale atunci când utilizați Kodi. Este îmbrăcat diferit, dar streamingul cu Kodi este încă piraterie.

Din această cauză, ne-am asigurat ca fiecare furnizor să confirme o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât să nu se înregistreze niciodată înregistrări. Veți merge complet incognito, astfel încât să puteți transmite fluxul în timp ce avocații dezbat dacă Kodi este legal sau nu.

1. Cel mai bun VPN pentru Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru aproape orice (inclusiv cel mai bun VPN pentru Netflix dacă legalitatea este o problemă), iar Kodi nu face excepție. Serverele din 94 de țări diferite fac geoblocurile ușor de ocolit, plasate în mod convenabil în centrele media ale lumii. Este scump, dar oferă tot ce ți-ai putea dori dintr-un VPN pentru Kodi.

Viteza este însă cea mai impresionantă. Am observat, cel mult, o scădere a vitezei de 10% la conectare. Este uriaș pentru Kodi, în special cu scopul unui flux lin de 1080p. Cu ExpressVPN, este puțin probabil să observați o diferență.

Există, de asemenea, o rețea de server masivă pentru a o face pe backup. Puteți transmite în flux toate sporturile internaționale pe care le doriți sau puteți găsi o versiune coreeană a ultimului film Marvel, fără să vă preocupați de locație.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Cu toate acestea, există multe alte lucruri care să le placă în legătură cu serviciul. Are aplicații pentru mobil și desktop incluse în fiecare plan, astfel încât să puteți cripta toate conexiunile. Pentru Kodi, există o aplicație pe care o puteți instala direct pe cutie, sau una pe routerul dvs. pentru tot traficul din rețeaua locală.

Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice și este cea mai bună din business pentru criptare. Chiar și în China, unde metodele de detectare a VPN sunt avansate, ExpressVPN zboară sub radar.

Combinați asta cu o politică strictă fără jurnaluri și sunteți protejat de orice fel de urmărire penală din cauza încălcării drepturilor de autor.

ExpressVPN este cel mai bun dintre cele mai bune, cu o selecție masivă de server, securitate puternică și fără sacrificiu în viteze. Tehnicile se vor bucura de cantitatea de opțiuni și de atenția la detaliile serviciului, în ciuda costurilor sale. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a vedea cum completează spectrul VPN sau pur și simplu încercați serviciul pentru dvs. cu o garanție de returnare de 30 de zile.

2. NordVPN

NordVPN reduce opțiunile pe care le are ExpressVPN, dar la câștigarea unui punct de preț mai mic și a conexiunilor mai simultane. Nu veți obține lista extinsă de servere, dar există încă servere în 60 de țări diferite.

Aceste 60 de țări diferite găzduiesc mai mult de 5.000 de servere. În timp ce nu optimizați viteza în funcție de locație, la fel de mult ca ExpressVPN, există totuși o mulțime de opțiuni de evitare a geoblocurilor.

Totuși, viteza scade din lipsa de servere. ExpressVPN va asigura o scădere de 10%, ceea ce îl va face comparabil cu conexiunea la domiciliu. NordVPN poate menține viteze de a transmite Kodi fără pauze în videoclip, dar nu are capacitatea de a face sarcini precum jocurile online.

Concret pentru Kodi, serviciul nu pune problema. Fluxurile pentru BBC iPlayer sau Covenant se parcurg rapid, fără pauze, chiar la 1080p, motiv pentru care Nord este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer..

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN acoperă toate bazele cu aplicații pentru Windows, iOS, macOS și Android în mod nativ. Există o aplicație pentru Linux, dar trebuie instalată manual, un proces îndelungat, mai ales dacă mașina dvs. Linux se întâmplă să fie un router.

De asemenea, sunteți în siguranță de orice probleme legale. NordVPN are sediul în Panama, o țară care nu deține nicio lege cu privire la serviciile de internet pentru a menține jurnalele și profită din plin de aceasta. Păstrează o politică strictă fără jurnaluri, cu criptare AES de 256 biți pentru a vă asigura că sunteți protejat în timpul și după fapt.

Puteți citi recenzia noastră NordVPN pentru a vedea dacă serviciul este potrivit pentru dvs. sau pur și simplu încercați-l singur. Există o garanție de returnare de 30 de zile, cum ar fi ExpressVPN, dar prețul este suficient de scăzut.

3. Acces la internet privat

Accesul la internet privat, sau PIA, este una dintre cele mai populare opțiuni VPN de pe piață astăzi. Are un design minimalist care permite newbies-urilor un punct de intrare ușor, cu suficiente opțiuni pentru ca tehnologiile să se bucure și ele. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru Linux datorită procesului său excelent de instalare a clientului.

Există peste 3.000 de servere localizate în 32 de țări diferite din întreaga lume, deci nu veți avea probleme în navigarea celor mai multe geoblocuri. În timp ce bazele sunt acoperite acolo, viteza durează puțin.

Deși nu la fel de mult ca NordVPN. PIA se află între ExpressVPN și NordVPN în ceea ce privește viteza, luând în continuare o scufundare decentă, dar nu una care va avea impact asupra a ceea ce faceți online. Pentru Kodi, veți primi în continuare fluxuri fără probleme de tamponare, de cele mai multe ori.

Alte motive pentru care ne place accesul la internet privat

Tragerea principală este prețul. PIA este departe de tarifele ExpressVPN cu până la cinci conexiuni simultane, plata prin BitCoin și lățimea de bandă nelimitată. Puteți utiliza chiar și acele opt cărți cadou Starbucks pe care le-ați primit drept cadouri pentru a plăti, ceea ce este un mod frumos de a elimina volumul.

Configurează instantaneu, nu păstrează jurnalele și protejează tot ceea ce faci online. Citiți recenzia PIA pentru a afla mai multe sau înscrieți-vă acum cu o garanție de returnare a banilor de șapte zile.

4. CyberGhost

CyberGhost are peste 4.000 de servere în rețeaua sa, iar Kodi profită din plin de asta. Serverele ating pe șase continente, cu un accent special în Marea Britanie, astfel încât iPlayer este complet viabil pentru cei din afara țării.

Vitezele sunt bune, de asemenea. Este important să alegeți un server cu cea mai mică cantitate de utilizatori posibil pentru a obține un flux constant cu Kodi, dar am observat mici probleme în orice mod. Este posibil să fie nevoie să săpați un pic mai mult atunci când alegeți un server, dar avantajul pentru Kodi este extraordinar.

Utilizează un sistem anti-amprentare, astfel încât nimic din ceea ce faceți nu poate fi urmărit. Amprentarea browserului este una dintre cele mai dificile forme de urmărire, mai ales cu lipsa opțiunilor din Kodi. Acest sistem înseamnă că, chiar și atunci când sunteți conectat de la distanță, nimic nu vă este legat.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost este unul dintre cele mai bune atunci când vine vorba de confidențialitate. Acestea publică un raport de transparență în fiecare an, în care sunt detaliate lucrurile precum numărul de anchete de aplicare a legii și cererile DMCA. Inima lor este la locul potrivit și CyberGhost ar trebui lăudat pentru asta.

Există aplicații pentru fiecare sistem de operare major, inclusiv iOS, Windows, macOS și Android. Instalarea este posibilă pe Linux, dar trebuie făcută manual. În timp ce procesul durează un timp, CyberGhost are o scriere extinsă care detaliază cum să o facă.

Deși opțiunile ExpressVPN și prețul scăzut al PIA nu se întâlnesc la mijloc aici, CyberGhost este în continuare un serviciu excelent, care oferă multă valoare pentru Kodi. Puteți citi recenzia noastră CyberGhost pentru a afla mai multe sau pentru a intra direct cu o garanție de returnare a banilor.

5. IPVanish

IPVanish accesează în majoritatea zonelor corecte, cu un accent puternic pe anonimat, o interfață și servere concepute în mod minunat în întreaga lume. Îți dorește să-l folosești pentru Kodi, cu articole detaliate care explică cum să-l configurezi direct pe cutie.

Cenzura este ușor de ocolit cu o rețea de peste 1.000 de servere în peste 75 de locații. Fiecare sport mass-media este lovit cu onoruri. Indiferent de locul în care vă aflați sau de ce încercați să transmiteți fluxul, îl puteți face cu IPVanish.

În mod special pentru Kodi, IPVanish are o aplicație pentru Amazon TV Fire. Deoarece puteți încărca Kodi pe dispozitiv, aceasta este una dintre cele mai ușoare metode de configurare și utilizare a unui VPN fără instalare manuală.  

Alte motive pentru care ne place IPVanish

Interfața este deosebit de impresionantă. Aplicația afișează toate serverele disponibile și locațiile fiecăruia, cu opțiuni sugerate în funcție de locul în care vă aflați. Încă puteți căuta și alege singur, cu filtre pentru regiune, cuvinte cheie și multe altele.

Aplicațiile pentru iOS și Android poartă acest design minunat, optimizat pentru ambele platforme mobile. Acesta este un domeniu în care mulți alți furnizori VPN se încadrează, așa că este plăcut să vezi cu IPVanish.

Prețurile sunt la un nivel înalt, dar IPVanish are o garanție de returnare a sumelor de șapte zile dacă doriți să sari în cabina de pilotaj și să încercați serviciul pentru dvs. Dacă aveți nevoie de puțin timp pentru a reflecta, asigurați-vă că citiți recenzia noastră IPVanish pentru a afla mai multe despre motivul pentru care serviciul este atât de bun.

Concluzie

Zilele vest-sălbatice ale Kodi pot fi în curând în spatele nostru, dar VPN-urile oferă o modalitate de a vă bucura în continuare de platforma de streaming. În afara acestui lucru, un VPN va păstra tot ceea ce faceți online anonim, un plus uriaș cu sau fără Kodi, în special în state.

Acum că aveți o legătură cu VPN, asigurați-vă că consultați arhiva noastră Kodi unde avem tutoriale, cele mai bune liste și multe altele. Ce furnizor VPN ai ales? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map