A existat o perioadă în care fișierele muzicale erau mari și stocarea era limitată; cu un timp înainte de formatul fișierului mp3. Astăzi, însă, mii de melodii ar putea să locuiască pe hard disk și să facă o listă uriașă în playerul muzical ales. Pentru a menține totul în siguranță, am asamblat cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru muzică.


Întrucât există atât de multă muzică, este tentant să folosim cei mai buni furnizori de stocare cloud pentru a o pune la distanță fără să vă aglomereze hard disk-ul. Folosind-o, puteți fi sigur că muzica dvs. va fi disponibilă oriunde v-ați afla și că nicio defecțiune hardware, virus, malware sau furt nu o va compromite.

În acest articol, ne vom concentra pe stocarea celor mai multe melodii pentru cea mai mică sumă de bani. Dacă doriți să faceți o copie de rezervă în loc să stocați fișierele dvs. de muzică, consultați articolul nostru despre cele mai bune servicii de backup online. Înainte de a începe cu lista, să trecem peste criteriile noastre.

Cel mai bun stocare în cloud pentru muzică 2020

Ceea ce face ca stocarea în cloud să fie cea mai bună pentru muzică

Prima noastră prioritate va fi valoarea întrucât am dori să stocăm cât mai multe melodii pentru bani puțini. Vom vedea ce fel de planuri de prețuri oferă serviciile și în ce varietate. Majoritatea serviciilor vor oferi un plan gratuit sau cel puțin un proces. Dacă pur și simplu căutați o afacere, citiți cele mai bune oferte în articolul de stocare în cloud.

Întrucât avem de-a face cu o mulțime de melodii, nu are rost să folosim spațiu de stocare în cloud care să nu ofere viteze bune de încărcare. Cu cât este mai bună infrastructura (distribuția globală a centrelor de date), cu atât mai rapid va fi încărcarea dvs..

Obținerea fișierelor online fără a fi o sarcină complicată este un lucru obligatoriu. Experiența utilizatorului simplificată vă va ajuta. Ne vom asigura că serviciile oferă doar asta și nu un remediu înjurător. De asemenea, dorim clienți care rulează pe desktop, web și mobil pentru o mai mare ușurință în utilizare.

Iubitorii de muzică nu sunt rezistenți la nebunia de partajare care se întâmplă în ultimul timp. Veți dori să puteți partaja rapid, ușor și să aveți opțiuni de partajat pe rețelele de socializare. Ar fi interesant să îi invităm pe alții să partajeze cu dvs. și este permisă legătura de încărcare sau partajarea folderului de grup.

Un control bun de conținut, link-uri protejate prin parolă, date de expirare și o pagină care arată fișierele partajate sunt întotdeauna bune.

1. Cel mai bun stocare în cloud pentru muzică: pCloud

PCloud-ul din Elveția activează în afaceri încă din 2013 și numără astăzi opt milioane de utilizatori. Are o mulțime de clienți din liga mare, inclusiv BMW, Coca-Cola și Twitter.

pCloud oferă clienților săi planuri pentru planuri personale și de afaceri. Utilizatorii personali pot alege între Premium și Premium plus, care costă 4,99 USD pe lună (500 GB) și, respectiv, 9,99 USD pe lună (2 TB). În plus față de caracteristicile de bază, aceste planuri de prețuri oferă 30 de zile de versiune de fișiere și încărcări la distanță nelimitate (prin lipirea URL-ului fișierului). Dacă plătiți pe an, veți primi o reducere, precum și dacă plătiți pentru un plan de viață.

Când vine vorba de viteză, pCloud face performanțe similare cu alte servicii. Conexiunea la serverele pCloud nu este solidă, dar atinge viteze mai mari (5Mb / s media) decât multe alte servicii.

Experiența utilizatorului este simplă și plăcută pe toate dispozitivele, dar clientul web oferă cea mai simplă experiență. Este mai ușor de navigat, are mai multe funcții, este foarte rapid și vă oferă acces la instrumentele pCloud într-un singur loc. Clientul desktop este disponibil pentru Windows, Mac și Linux (citiți cel mai bun spațiu de stocare pentru linux dacă aveți nevoie de acest lucru), în timp ce aplicația mobilă este disponibilă pentru Android, iOS și Windows Phone.

Alte motive pentru care ne place pCloud

Pentru a partaja cu pCloud este ușor, trebuie doar să faceți clic pe butonul „partaja” pentru melodia dvs. și veți putea să-l împărtășiți direct pe Facebook, Twitter și Google+. Dacă partajați la abonații pCloud, puteți adăuga doar un nume de utilizator. În caz contrar, puteți genera un link sau îl puteți trimite prin e-mail.

O altă opțiune interesantă este invitarea oamenilor în folderul dvs., astfel încât să o poată vizualiza și modifica ca și cum ar fi propria lor. Dacă doriți să vă protejați linkurile, puteți seta datele de expirare și parolele (doar planuri premium), ceea ce este deosebit de bun dacă doriți să partajați și fotografii.

Planurile accesibile și flexibile, distribuirea ușoară și viteze bune de încărcare ajută la pCloud la alegerea noastră de top pentru stocarea muzicii. Există, de asemenea, un plan de preț gratuit care vă oferă 10 GB. Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciu, citiți recenzia noastră în profunzime a pCloud.

2. Sync.com

Sync.com este renumit pentru capacitățile sale de securitate și confidențialitatea utilizatorilor. Îi ajută să aibă sediul în Toronto, astfel încât utilizatorii să beneficieze de unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume. În afară de asta, alte funcții au ajutat-o ​​să ajungă pe primul loc în lista noastră de comparare a stocării în cloud.

Dacă doriți să utilizați Sync.com ca utilizator non-premium, primiți 5 GB spațiu de stocare gratuit cu planul Sync Starter. Cu toate acestea, planurile de prețuri plătite sunt foarte competitive. Planul Pro Personal oferă 500 GB pentru 49 dolari pe an sau 2 TB pentru 96 dolari pe an.

Vitezele inițiale de încărcare și descărcare se compară favorabil cu alte servicii. Sync.com nu restricționează lățimea de bandă în mod implicit, dar dacă conexiunea dvs. este slabă, vă puteți accelera viteza din pictograma barei de activități (dacă utilizați clientul desktop).

Clientul desktop este disponibil pe Windows și OS X, dar nu pe Linux. Din fericire, clientul web este ușor de navigat și oferă acces la toate funcțiile Sync.com, astfel încât să îl puteți accesa de pe orice sistem de operare doriți (deși clientul desktop este mai rapid).

Interfața web are mai multe pagini care prezintă informații diferite (link-uri, partajări etc.). Pare foarte simplu și este un lucru bun în cartea noastră.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Pentru a partaja fișiere puteți genera un link sau puteți trimite o invitație prin e-mail. Dacă doriți să partajați un folder, puteți invita utilizatori specifici sau puteți genera un link. Alți utilizatori vor putea descărca folderul dvs. în format .zip. De asemenea, puteți partaja link-uri de încărcare, ceea ce îi va permite pe alții să-și împărtășească melodiile cu dvs., folosind spațiul de stocare.

Sync.com Recenzie și comparație

Există diferite tipuri de permisiuni de setat atunci când partajați. Pentru a vedea ce ați împărtășit cu alții, puteți utiliza pagina „share”. Parolele de legătură și datele de expirare sunt, de asemenea, disponibile. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră Sync.com.

Sync.com este excelent pentru păstrarea fișierelor audio în siguranță și private, dar în acest caz, îi lipsește un player media. Funcția nu este esențială pentru stocare, dar ar fi fost un plus bun.

3. MEGA

Unul dintre cele mai controversate servicii de stocare în cloud. MEGA a fost fondată de notoriul Kim Dotcom în 2013. Nu mai este asociată cu MEGA, dar compania trăiește și face reclamă ca „compania de confidențialitate”, deoarece oferă criptare cu cunoștințe zero și are la bază o confidențialitate din New Zealand.

Unul dintre motivele principale pentru a merge pe calea MEGA a fost planul său gratuit de 50 GB, dar din 2017 acel spațiu de stocare se evaporă după o lună și vă lasă doar 15 GB. După finalizarea unor sarcini ușoare, îl puteți recupera înapoi, dar apoi dispare din nou după 180 de zile. MEGA nu se apropie de a fi competitiv cu alte servicii, deoarece planul său de 500 GB costă mai mult decât unii solicită 2TB (citiți recenzia MEGA pentru mai multe despre toate acestea).

Viteza de încărcare este cu aproximativ 25% mai mică decât ne-am dori, iar viteza de descărcare nu este mult mai bună. Nu au existat probleme de mutare a fișierelor mai mici (sub 20 MB), astfel încât sincronizarea fișierelor precum melodii mp3 nu va fi o problemă pentru MEGA. În timpul încărcării, conexiunea a variat ca și putere, astfel încât unele încărcări au eșuat. Vitezele de descărcare au fost mai stabile și nu au reușit la fel de mult, obținând astfel un timp mai bun.

Aplicația browserului MEGA este simplă și nu sunt prea mulți cei care trebuie să învețe utilizatorii noi. Funcțiile primare sunt în stânga, în timp ce funcțiile secundare sunt situate în meniul hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului. Acțiunile sunt efectuate folosind controalele din meniul de sus, în timp ce efectuați acțiuni asupra fișierelor individuale vă solicită să faceți clic pe un meniu derulant din fișierul în sine.

Pentru sincronizare, MEGA urmează pașii Dropbox; se învârte în jurul unui simplu folder de sincronizare. Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și Mac, în timp ce aplicațiile mobile sunt oferite pentru Android și iOS și sunt destul de ușor de utilizat.

Alte motive pentru care ne place MEGA

MEGA nu oferă aceeași strategie în ceea ce privește distribuirea la fel ca și alte servicii. Nu puteți partaja fișiere cu persoane fizice folosind adresa de e-mail. În schimb, puteți genera doar o legătură către acel conținut. Cu toate acestea, această legătură este zero și MEGA nu poate vedea ce partajați.

Dacă alții doresc să utilizeze linkul, va trebui să utilizeze o cheie de decriptare care este creată atunci când generați o legătură.

Dacă aveți un abonament Pro, puteți adăuga date de expirare la linkurile dvs. Puteți, totuși, să partajați folderele prin e-mail și să acordați drepturi de citire, editare sau acces deplin persoanelor fizice. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a crea link-uri de încărcare separate sau de a seta limite de descărcare.

4. MediaFire

MediaFire nu are unele caracteristici standard printre cei mai buni furnizori de spațiu de stocare online, cum ar fi sincronizarea și versiunea pentru desktop, dar compensează acest lucru prin stocare gratuită generoasă, prețuri reduse și suport bun pentru imagini. Serviciul are peste 43 de milioane de utilizatori înregistrați. Citiți recenzia noastră aprofundată pentru mai multe informații despre MediaFire.


Media Fire

S-ar putea ca cei 10 GB de stocare gratuită să nu fie printre cele mai mari sume pe care le-am văzut, dar există mai multe modalități de a câștiga mai mult spațiu (până la 40 GB), inclusiv prieteni de referință, instalarea aplicației mobile și conectarea și postarea pe Facebook și Twitter.

Dacă nu este suficient, puteți face upgrade cu un plan „Pro” care oferă 1 TB pentru 5 dolari pe lună (sau 3,75 USD dacă plătiți tot anul). Se pare că serviciul oferă o reducere de 50% la abonamentul său anual.

MediaFire nu câștigă nicio medalie în departamentul de încărcare, dar viteza de descărcare și încărcare este constantă. Nu există nicio modalitate de a încărca un folder întreg simultan, astfel încât va trebui să încărcați fișierele manual și acest lucru încetinește considerabil procesul.

Interfața web arată bine, deși unele pictograme sunt necesare pentru o actualizare și are un aspect clar, cu o simplă caracteristică drag-and-drop. Există un arbore de folder în lateral și, cu acesta, puteți naviga ușor (dacă preferați grila, există și asta).

Este norocos că aplicația web este acolo pentru a compensa lipsa surprinzătoare a unui client desktop. Aplicația mobilă funcționează bine, dar este mai concentrată decât interfața web, deoarece este construită în jurul copiei de rezervă pentru fotografii.

Alte motive pentru care ne place MediaFire

Partajarea este standard și simplă. Puteți trimite cuiva un link și vă poate descărca fișierul. Există o pictogramă dedicată care vă permite să copiați rapid linkul în clipboard.

Noțiuni introductive cu MediaFire
Noțiuni introductive cu MediaFire

Cu toate acestea, fără abonament, aceste linkuri vor prezenta reclame. De asemenea, nu există nicio modalitate de a adăuga date de expirare sau parole la link-uri. Puteți, totuși, să dezactivați linkul pentru oricine nu îl urmărește.

5. Livedrive

Livedrive a cunoscut multe schimbări de-a lungul anilor, dar cea mai mare schimbare a calității s-a produs după ce serviciul s-a mutat în Marea Britanie. Odată ce aplicațiile separate sunt acum toate integrate într-o singură interfață. Totuși, nu totul este bine, deoarece vizitatorii noi ai site-ului vor fi dificil să înțeleagă produsele, datorită faptului că schema de prețuri este foarte diferită de restul pieței.

Livedrive nu oferă spațiu de stocare gratuit. Backup-ul oferă spațiu nelimitat de 8 USD pe lună (sau 80 USD pe an), dar îl puteți face doar pentru un singur computer. De asemenea, exclud USB, CD sau DVD. Planul Servieta vă oferă 2 TB de stocare pe mai multe dispozitive pentru 16 USD pe lună (160 USD pe an). Planul final, Pro Suite, oferă backup nelimitat pe cinci dispozitive și 5TB de sincronizare pe mai multe dispozitive. Acesta are un preț de 25 de dolari pe lună sau 250 de dolari pe an.

Livedrive nu a fost foarte rapid la testul nostru de încărcare. Din anumite motive, a fost puțin mai rapid pe Windows. Nici viteza de descărcare nu a fost foarte bună. Destul de interesant, folderele sunt descărcate ca arhive .zip.

Interfața web nu are surprize, este destul de similară cu standardul de stocare în cloud. Deși numește dosare „serviete”, pe care le utilizați pentru a încărca fișierele. Funcțiile sunt situate în bara laterală din stânga, în timp ce puteți vedea fișierele dvs. și alte opțiuni din dreapta.

Instalarea aplicației desktop nu a fost simplă, deoarece a încercat să descarce singuri bibliotecile prealabile și a eșuat. Doar suita Pro oferă totul în pachetul de instalare desktop, dar puteți personaliza pachetul de bază cu suplimente plătite. Interfața în sine este suficient de atractivă și compactă. Oferă acces ușor la principalele caracteristici prin intermediul barei de meniu.

Alte motive pentru care ne place Livedrive

Partajarea este foarte simplă; fișierele dvs. pot fi accesate printr-o pagină web și, pentru a le partaja, trebuie doar să le trimiteți adresa URL. Aceasta înseamnă că nu există o distribuire selectivă. Oricine are linkul vă poate accesa toate fișierele.

Revizuire Livedrive - Partajare fișiere
Partajarea fișierelor cu Livedrive este surprinzător de ușor.

Livedrive merită să fie pe ultimul loc, deoarece nu are spațiu de stocare gratuit, produsele sale nu sunt ușor de înțeles, planurile de prețuri sunt departe de a fi competitive și nu există o modalitate simplă de a vă anula abonamentul..

Gânduri finale

Trimiterea muzicii tale preferate într-o vacanță extinsă în cloud pare a fi fără creier. Este posibil ca muzica dvs. să nu fie pe hard disk, dar este în continuare accesibilă și veți putea, de asemenea, să o împărtășiți cu prietenii și familia..

Unul dintre serviciile oferite aici va fi cel mai bun pentru dvs. Credem că pCloud ar trebui să fie acel serviciu sau altfel Sync.com. Restul nu se apropie în ceea ce privește valoarea, viteza de sincronizare, ușurința de utilizare sau de partajare. Aveți gânduri sau comentarii? Spuneți-ne mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me