Cel mai bun stocare în cloud pentru Canada 2020

Dacă locuiți în America de Nord, este posibil să doriți să stocați fișierele dvs. undeva agențiile americane nu le puteți ajunge. Canada este un candidat principal pentru asta, întrucât nu are legi, cum ar fi USA Patriot Act, CLOUD sau PRISM, care permit guvernului să vă privească datele. În acest articol, am selectat cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru Canada, Sync.com ocupând primul loc.


Guvernul Canadei încearcă să-și actualizeze legile pentru a se conforma Regulamentului general al UE privind protecția datelor și a păstra dreptul la transferul gratuit de date. Este o veste excelentă pentru persoanele care sunt preocupate de confidențialitatea lor.

În plus, stocarea datelor în cloud va elimina dezordinea de pe hard disk, vă va permite să partajați și să colaborați cu alții și să vă protejați datele împotriva blocărilor de pe hard disk.

Înainte de a începe cu alegerile noastre, să parcurgem criteriile pe care le-am folosit pentru a alege cea mai bună stocare în cloud pentru Canada din cea mai bună listă de stocare în cloud. Dacă sunteți aici în căutarea de rezervă, citiți cel mai bun backup online pentru ghidul Canada. Pentru a avea o idee mai bună despre ce este copie de rezervă și ce este stocarea, citiți diferența.

Cel mai bun stocare în cloud pentru Canada 2020

Ce face cel mai bun stocare în cloud pentru Canada

Chiar dacă confidențialitatea dvs. este gestionată bine, securitatea fișierelor dvs. este încă în discuție. Hackerii nu vor ezita să vizeze datele dvs. Vom analiza ce fel de criptare securizează datele dvs. în tranzit și în repaus. Criptarea privată este cea mai bună metodă de a vă asigura doar că vă puteți citi datele, dar serviciul ar trebui să aibă autentificare în doi factori pentru a vă proteja datele de acreditare.

O conexiune stabilă și rapidă vă va ajuta să încărcați și descărcați rapid fișierele. Totuși, asta depinde de cât de aproape sunteți de serviciul dvs. și de furnizorul de servicii de internet. Unele servicii vă permit să vă îmbunătățiți conexiunea schimbând setările de transfer și mulți folosesc un algoritm de transfer la nivel de bloc.

Nu dorim să vă goliți contul bancar pentru a plăti stocarea în cloud, așa că ne vom asigura că veți beneficia la maxim de ieftin. Cu cât sunt mai multe planuri disponibile pe serviciu, cu atât opțiunile dvs. sunt mai bune. Dacă sunteți în căutarea unei reduceri, citiți cele mai bune oferte pentru stocarea în cloud.

O experiență simplă a utilizatorului este mai bună decât cea mai incomodă și complexă. Este cel mai bine dacă nu trebuie să fii un geniu tehnologic pentru a utiliza un serviciu de stocare în cloud. Vom analiza ce sisteme de operare acceptă serviciile, precum și cât de plăcute și atractive sunt interfețele lor.

1. Cel mai bun stocare în cloud pentru Canada Sync.com

Sync.com a fost fondată în Toronto în 2011 și a câștigat o reputație pentru securitatea puternică și confidențialitatea utilizatorilor, ceea ce a ajutat-o ​​să se afle în topul listei noastre.

Securitatea sa puternică constă în utilizarea criptării AES pe 256 biți și a protocolului TLS, care protejează datele în timpul transferurilor către centrele de date de atacurile omului în mijloc. Sync.com folosește criptarea privată pentru a vă proteja fișierele și nu vă va putea prelua parola dacă o pierdeți. Este cea mai bună alegere pentru cele mai bune servicii de cunoaștere zero.

Sync.com-ul Web-Control-Panel-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Distribuire-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-Two-Factor-autentificare-Slider-5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Autentificarea în doi factori este disponibilă pentru a vă ajuta împotriva hackerilor care doresc să vă fure parola, dar este bine să faceți una puternică în primul rând.

Vitezele inițiale sunt medii pentru un serviciu de stocare în cloud și nu există nicio copiere la nivel de bloc care să crească viteza ulterior. Dacă procesul de sincronizare folosește prea mult din resursele sistemului dvs., există o opțiune de accelerare. Sync.com vă permite să setați limite lunare de încărcare și descărcare, însă este bine pentru cei care folosesc un plan de date limitat.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Sync Starter oferă 5 GB stocare gratuită. Nu este mare lucru, dar este suficient să testați Sync.com pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs..

Utilizatorii personali pot alege între două planuri competitive: Personal Pro cu 500 GB și Personal Pro cu 2 TB de spațiu. Primul costă 49 ​​de dolari pe an, în timp ce cel de-al doilea costă 96 de dolari pe an, ceea ce o face una dintre cele mai bune oferte în stocarea în cloud.

Planurile de afaceri încep cu planul Business Solo, care oferă 2 TB pentru 96 $ pe an. De asemenea, permite utilizatorilor de afaceri să solicite fișiere de la clienți și asigură respectarea HIPAA, pe lângă caracteristicile obișnuite.

Pentru mai mulți utilizatori – există doi minim – Business Pro este cea mai bună alegere și costă 60- 180 USD pe an, în funcție de numărul de utilizatori și de cantitatea de spațiu de stocare. Oferă control administrativ și facturare centralizată.

Utilizarea clientului desktop de Sync.com este ușor și vă solicită să utilizați folderul de sincronizare și pictograma barei de activități. Este disponibil pe Windows și macOS, dar nu pe Linux (consultați cel mai bun stocare cloud pentru Linux). Veți obține aceleași funcții folosind și clientul web, precum și altele care îmbunătățesc experiența generală.

Există și o aplicație pentru smartphone pentru Android și iOS. Puteți să-l utilizați pentru a accesa fișierele dvs. în timp ce nu sunteți offline și încărcați automat fotografii și videoclipuri în cloud.

Sync.com este o valoare bună, ușor de utilizat, are o securitate puternică și vă protejează confidențialitatea. Astfel de acreditări fac ca acesta să se afle în partea de sus a listei noastre. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, citiți recenzia noastră Sync.com.

2. OneDrive pentru afaceri

Microsoft este unul dintre cele mai mari nume din tehnologie și și-a crescut producția de aplicații de afaceri în ultimii ani. OneDrive for Business este serviciul său de sincronizare și partajare a fișierelor companiei. Are două servere în Canada: una în Toronto și alta în Quebec.

Fișiere Interfață Web OneDrive

Slider Folder pentru sincronizare OneDrive

OneDrive App Launcher

OneDrive Creare partajare fișiere link

OneDrive Word Online

Anterior

Următor →

Microsoft nu este deschis cu privire la măsurile sale de securitate, dar știm că folosește criptarea AES de 256 biți în repaus. Protocolul TLS vă protejează fișierele în timpul transferului, iar RSA pe 248 de biți scramă cheia de criptare. Nu puteți seta cerințele dvs. de parolă și valorile prestabilite ale serviciului la opt caractere. Dacă sunteți administrator, puteți solicita autentificare cu doi factori.

Vitezele inițiale de încărcare și descărcare de fișiere se potrivesc cu cele ale altor servicii, dar poate rămâne la încărcarea modificărilor făcute fișierelor, deoarece lipsește sincronizarea la nivel de bloc. Algoritmul este disponibil însă pentru fișierele Office și puteți bloca sincronizarea anumitor tipuri de fișiere.

Alte motive pentru care ne place OneDrive pentru afaceri

OneDrive pentru afaceri are o mulțime de flexibilitate a planului. Trebuie să plătiți cu cel puțin un an în avans pentru toți utilizatorii, dar, în general, este mai ieftin decât concurența, iar utilizatorii nu trebuie să partajeze spațiu de stocare așa cum ar face cu alte servicii. Acesta este un avantaj uriaș pentru OneDrive.

OneDrive for Business 1 costă 60 USD pe utilizator pe an și oferă fiecărui 1TB de date. OneDrive pentru Business 2 costă de două ori mai mult, dar oferă o stocare nelimitată. Începe cu 1TB, dar poate fi solicitat spațiu suplimentar.

Clientul desktop este disponibil pentru macOS sau Windows și urmează abordarea comună a folderului de sincronizare. De asemenea, puteți utiliza interfața web intuitivă și atractivă pentru a vă accesa fișierele.

Experiența mobilă este la fel de fluidă ca cea web, iar aplicațiile sunt mai simple de utilizat. În mod implicit, fișierele nu ocupă spațiu pe mobil, dar le puteți eticheta și stoca pentru acces offline. Scanarea documentelor și încărcările automate pentru fotografii și video sunt disponibile, de asemenea.

Deși este o alegere excelentă, OneDrive for Business este încă pe locul doi pentru Sync.com, deoarece nu are criptare privată și are cerințe de parolă slabe. Dacă doriți o privire aprofundată asupra funcțiilor sale, citiți recenzia noastră OneDrive pentru afaceri.

3. Caseta

Box este una dintre cele mai bune platforme EFSS, cu întreprinderile mici și companiile Fortune 500 printre clienții săi. Folosește o tehnologie numită „Box zone”, care permite abonaților Business Plus sau Enterprise să aleagă o regiune, inclusiv Toronto, în care să stocheze fișierele lor.

Serviciul folosește protocolul TLS pentru a vă proteja datele în timpul transferului, iar criptarea AES de 256 biți o protejează pe server. De asemenea, Box vă înfășoară cheia în același nivel de criptare. Nu este criptare privată, dar o puteți configura cu Boxcryptor.

Există o autentificare cu doi factori care vă ajută să vă protejați parola, precum și cerințele de parolă personalizate pentru utilizatorii dvs. Conectarea unică este disponibilă, de asemenea, ceea ce permite angajaților să se autentifice în mai multe aplicații de afaceri în același timp.

Puteți limita numărul de dispozitive pe care fiecare angajat îl poate sincroniza cu fixarea dispozitivului și există o opțiune de a verifica câte dispozitive vă pot accesa spațiul de stocare în cloud. De asemenea, puteți anula un dispozitiv pentru a-l tăia, dar nu puteți șterge conținutul care este deja pe el.

Încărcările inițiale în spațiul de stocare în cloud se compară bine cu alte servicii, dar cele ulterioare nu se datorează faptului că caseta nu are o sincronizare la nivel de bloc.

Alte motive pentru care ne place caseta

Box Starter este cel mai ieftin dintre planurile de afaceri și necesită minimum trei utilizatori. Costă 5 dolari pe utilizator pe lună și oferă 100 GB spațiu, ceea ce nu este suficient pentru majoritatea întreprinderilor. Dimensiunea maximă a fișierului este de 2 GB.

Planul de afaceri vă oferă spațiu de stocare nelimitat pentru 15 USD și vă permite să încărcați fișiere de 5 GB.

Business Plus costă 25 USD și oferă integrare SSO, colaboratori externi nelimitați și acces la Box Key Safe. Planul Enterprise vă oferă grupuri de utilizatori, automatizare fluxuri de lucru și alte funcții. Ambele vă permit să alegeți ce server doriți să utilizați pentru a vă stoca datele.

Interfața web este atractivă, simplă și nu te va lăsa confuz. Vă permite să personalizați URL-ul spațiului de lucru și să adăugați și logo-ul dvs..

Există și un client desktop. După instalarea acestuia, veți vedea folderul de sincronizare de pe hard disk. Clientul este disponibil pentru Windows sau macOS. Dacă trebuie să accesați fișierele din mers, puteți utiliza aplicația mobilă pentru Android sau iOS. Pentru a vedea cum arată interfața și pentru a afla mai multe despre serviciu, citiți recenzia noastră.

4. pCloud

pCloud este un serviciu relativ nou care se află aproape de partea de sus a celei mai bune liste de stocare în cloud. Are sediul în Statele Unite, dar securitatea acestuia poate compensa acest lucru.

pCloud se bazează pe protocolul TLS pentru a proteja datele în tranzit și AES 256 biți pentru a cripta fișierele. Când datele dvs. ajung în centrul de date pCloud, acestea sunt reproduse pe cel puțin cinci servere.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

Criptarea cu cunoștințe zero vă va proteja confidențialitatea, dar numai dacă cumpărați suplimentul Crypto pentru 3,99 USD pe lună. Orice ai pune în folderul Crypto va fi accesibil numai pentru că are o parolă specială pe care numai tu o știi. Înainte de abonare, îl puteți testa cu un proces de 14 zile.

Din păcate, nu există o autentificare cu doi factori, deci asigurați-vă că aveți o parolă puternică.

Vitezele de conectare pot varia, dar sunt mai bune decât majoritatea serviciilor și ajung la vârfuri mai înalte mai des. Testele noastre au arătat că sincronizarea este fiabilă și nu renunță niciodată la fișiere sau nu le amestecă. Utilizatorii din Canada sunt mai aproape de centrul de date, astfel încât se pot aștepta la viteze mai fiabile pe care le-am văzut. Dacă transferurile necesită o mulțime de resurse de sistem, există setări care să le compenseze.

Alte motive pentru care ne place pCloud

Există doar câteva planuri, dar au o valoare deosebită. Planul Premium oferă 500 GB pentru 47,88 USD pe an, în timp ce Premium Plus costă 95,88 USD pe an pentru 2TB. Dacă decideți să utilizați pCloud pe termen lung, un plan de viață vă va economisi mulți bani.

Înainte de a decide să vă abonați, puteți utiliza un plan gratuit, care vă va oferi 10 GB de stocare generoase. Pentru fiecare prieten la care faceți referire, primiți 1 GB spațiu suplimentar până la 20 GB. Puteți obține încă 4 GB spațiu de stocare gratuit dacă efectuați cinci pași după înregistrarea contului.

Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows, Mac și Linux. De fapt, pCloud este cel mai bun stocare cloud pentru Linux. După ce instalați clientul, veți vedea o pictogramă a unității pCloud și a tăvii de sistem, care vă va ajuta să interacționați cu unitatea. Interfața este întunecată, dar este intuitivă și ușor de utilizat.

Dacă sunteți pe un computer diferit, puteți utiliza interfața web. Este mai ușor de navigat, are mai multe funcții și în general este mai plăcut. Puteți accesa toate instrumentele pCloud de pe acesta, dar interfața nu poate trata fișiere mari.

Aplicația mobilă este convenabilă dacă sunteți în mișcare. Dispune de încărcări automate pentru fotografiile dvs. și este disponibil pentru Android și iOS. Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciu, citiți recenzia noastră pCloud.

5. Egnyte Connect

Egnyte Connect are o rețea globală de servere și mai multe sunt în Statele Unite, astfel încât utilizatorii canadieni nu trebuie să se conecteze la un server de pe alt continent. Este unul dintre cele mai bune servicii EFSS.

Criptarea AES pe 256 de biți scanează fișierele dvs. înainte de încărcare. Totuși, serviciul nu are cunoștințe zero, deoarece decriptează fișierele pentru a citi metadate, apoi le criptează din nou. Puteți utiliza Boxcryptor, un add-on de criptare privat, pentru a evita acest lucru. Rețineți că, dacă îl utilizați, sincronizarea la nivel de bloc nu va funcționa.

21886

Puteți activa autentificarea în doi factori pentru a vă proteja dacă cineva vă fură parola și, pentru a vă proteja datele de autentificare, puteți seta cerințe minime de parolă.

Chiar și cu o rețea globală, Egnyte Connect durează mai mult decât alte servicii pentru încărcarea inițială de fișiere. Încărcarea unui folder de 250 MB a durat de două ori mai mult decât au avut nevoie rivalii săi. Încărcările ulterioare au fost mult mai rapide, datorită algoritmului său de sincronizare la nivel de bloc.

Alte motive pentru care ne place Egnyte Connect

Planul echipei este potrivit pentru unul până la trei utilizatori. Costă 10 dolari pe utilizator pe lună și oferă 1 TB de stocare și multe funcții.

Puteți alege între trei planuri de afaceri: Office, Business și Enterprise. Planul Office oferă 5 TB de stocare online pentru 8 USD pe utilizator pe lună și necesită minimum cinci utilizatori. Pentru mai mult de 25 de utilizatori, Planul de afaceri oferă 10 TB de stocare pentru 15 USD pe utilizator pe lună.

Dacă aveți peste 100 de utilizatori, planul Enterprise vă oferă spațiu de stocare „până la nelimitat”, pe lângă control administrativ și asistență premium. Va trebui să apelați la Egnyte pentru a obține o estimare a prețului.

Clientul de pe desktop folosește modelul de folder comun de sincronizare – o pictogramă pentru tava de sistem și un folder de sincronizare pe hard disk. Este disponibil pentru Windows sau macOS.

Clientul web este ușor de utilizat și destul de capabil. Același lucru este valabil și pentru aplicația mobilă. Puteți să-l utilizați pentru a deschide și a edita fișierele dvs. în cloud, inclusiv .pdf și documente Office, astfel încât nu este necesar să cumpărați Microsoft Office 365. Aplicația mobilă poate stoca conținut de pe telefonul dvs..

Pentru a afla mai multe despre aceste caracteristici, citiți recenzia noastră despre Egnyte Connect.

Gânduri finale

Am subliniat serviciile care stochează fișiere pe serverele din Canada datorită legilor sale privind protecția vieții private. Am considerat și alți factori, cum ar fi viteza și securitatea, pentru a clasifica serviciile. Cu toate acestea, nu există mulți furnizori în Canada, așa că am completat lacunele cu servicii din SUA care au criptare privată pentru a vă proteja confidențialitatea.

Sync.com merită primul loc, deoarece vă stochează datele în Canada, are planuri care oferă o valoare deosebită și oferă o securitate puternică. OneDrive pentru Business și Box sunt alternative excelente, dar trebuie să vă abonați la unul dintre cele mai scumpe planuri pentru a utiliza Box în Canada. pCloud și Egnyte Connect au centre de date în Statele Unite, dar sunt în continuare alegeri bune.

Folosești un alt serviciu situat în Canada de care ne-am lipsit? Ce părere aveți despre alegerile noastre? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map