Cel mai bun stocare în cloud pentru Australia 2020

Australienii și-au mărit constant utilizarea de stocare în cloud și nu este de mirare. Spațiul de stocare în cloud vă permite să ștergeți camera pe hard disk, să colaborați mai ușor, să împărtășiți fotografiile și multe altele. Dezavantajul este distanța sa față de restul lumii, deoarece serverele mai apropiate sunt mai bune, așa că am găsit cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru Australia, începând cu Egnyte Connect.


Cât de aproape sunteți de serverele furnizorului are un impact imens asupra calității experienței dvs. de stocare în cloud. Transferul dvs. de date va fi mai rapid și ar trebui să aibă mai puține întreruperi, ceea ce este, desigur, de preferat pentru o conexiune care poate atârna și rupe.

O preocupare majoră este însă faptul că guvernul australian nu se îndepărtează să nu se lămurească, chiar dacă este vorba doar de metadate. Un viitor acord ar putea chiar să le permită să obțină un mandat pentru accesarea datelor direct la furnizorii de cloud din SUA (motiv pentru care vă recomandăm să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru selecțiile din Australia). Acestea fiind spuse, o securitate bună vă poate ajuta să împiedicați pe oricine să vă privească datele.

Înainte de a începe cu alegerile noastre, să definim restul criteriilor noastre pentru alegerea celui mai bun spațiu de stocare cloud pentru Australia din lista noastră de stocare în cloud. Dacă sunteți în căutarea copiei de rezervă – există o diferență – consultați cea mai bună copie de rezervă online pentru Australia.

Cel mai bun stocare în cloud pentru Australia 2020

Ce face cel mai bun stocare în cloud pentru Australia

Locația serverului este cea mai importantă. Cu cât sunteți mai aproape de serverele de stocare în cloud, cu atât mai bine. Unele servicii vă permit să vă îmbunătățiți conexiunea prin modificarea setărilor de transfer și majoritatea utilizează un algoritm de transfer la nivel de bloc. Viteza și stabilitatea conexiunii dvs. vor depinde și de furnizorul de servicii de internet.

O conexiune bună este bine și bine, dar niciodată nu va fi suficient de rapid pentru a eluda persoane sau guvernări rău intenționate. Acolo vine securitatea. Vom analiza ce tip de criptare asigură datele dvs. în tranzit și în repaus. Criptarea privată este ideală deoarece împiedică pe oricine să vă citească datele. Serviciul ar trebui să aibă, de asemenea, o autentificare cu doi factori pentru a vă proteja parola.

Nimeni nu vrea să plătească un braț și un picior pentru securitate și viteză. Serviciile diferă în funcție de cantitatea de spațiu și de planurile pe care le oferă pentru bani, deci, cu cât mai multe planuri au, cu atât sunt mai mari șansele de a găsi cel potrivit. Dacă aveți un plan gratuit sau un proces este un plus, deoarece utilizarea unuia vă permite să testați serviciul înainte de a vă abona.

Nu trebuie să fiți un gen IT sau nu trebuie să fiți pentru a utiliza stocarea în cloud. O experiență simplă și plăcută vă va ajuta. Interfețele – web, desktop și mobil – ar trebui să fie, de asemenea, atractive. De asemenea, vom remarca pe ce sisteme de operare funcționează serviciile.

După ce am terminat stabilirea criteriilor noastre, vom începe cu alegerea noastră de top.

1. Cel mai bun stocare în cloud pentru Australia: Egnyte Connect

Pe lângă faptul că este cea mai bună alegere pentru Australia, Egnyte Connect este unul dintre cei mai buni furnizori de sincronizare și partajare a fișierelor. Serviciul utilizează o caracteristică pe care o numește „accelerare globală a rețelei”, care permite clienților să utilizeze cele mai noi tehnologii de rețea atunci când accesează centre de date. Un centru de date se află în regiunea Asia-Pacific, ceea ce este perfect pentru Australia.

Acestea fiind spuse, Egnyte ar putea fi mai rapid la încărcările inițiale. Rezultatele testelor noastre au fost mai lente decât ne așteptam. Cu toate acestea, a fost mult mai rapid când încărcați fișiere existente, datorită algoritmului său de sincronizare la nivel de bloc.

Criptarea AES de 256 biți vă va scruta datele înainte de a fi încărcate sau sincronizate, dar serviciul nu se califică drept zero-cunoaștere, deoarece trebuie să decriptați fișierele pentru a citi metadatele..

Din fericire, Egnyte se integrează cu Boxcryptor (citiți recenzia noastră Boxcryptor), care oferă criptare privată. Totuși, sincronizarea la nivel de bloc nu va funcționa dacă o utilizați. Puteți activa autentificarea în doi factori pentru a preveni intruziunea dacă cineva vă fură parola și, pentru a vă proteja în continuare datele de acreditare, puteți activa cerințele minime de parolă.

Alte motive pentru care ne place Egnyte Connect

Egnyte are trei planuri de afaceri: Office, Business și Enterprise. Office necesită minimum cinci angajați și vă va oferi 5 TB de stocare online pentru 8 dolari pe angajat pe lună, ceea ce este o valoare excelentă. Pentru mai mult de 25 de angajați, Planul de afaceri oferă 10 TB de stocare online și securitate avansată.

Dacă aveți peste 100 de angajați, Egnyte vă solicită să vă abonați la planul Enterprise, care nu are capac pentru angajați sau depozitare. În plus, veți primi pachetul de asistență și administrare premium. Planul echipei este potrivit pentru unul până la trei utilizatori. Costă 10 dolari pe utilizator pe lună pentru 1 TB de spațiu de stocare și o mulțime de funcții.

Nu veți avea probleme cu clientul web, deoarece interfața sa este ușor de utilizat, are multe funcții și este plăcută. Același lucru este valabil și pentru aplicația mobilă, care vă permite să deschideți și să editați conținut din cloud, inclusiv Office – nu este nevoie de Office 365 – și documente Adobe .pdf. Aplicația mobilă poate încărca conținutul telefonului dvs. direct în cloud, lucru util.

Clientul desktop este simplu, deoarece folosește modelul comun de sincronizare – un folder de sincronizare de pe hard disk și pictograma tăvii de sistem. De asemenea, are o caracteristică numită Egnyte Drive, care vă permite să accesați datele dvs. cloud din sistemul dvs. de fișiere, fără a lua spațiu pe hard disk. Clientul este disponibil pentru Windows sau macOS.

Egnyte oferă o securitate bună, o sincronizare rapidă la nivel de bloc, pentru a ajuta în colaborare, o serie de caracteristici și o valoare bună. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciu, citiți recenzia noastră despre Egnyte Connect.

2. Caseta

Box este, de asemenea, una dintre cele mai bune platforme EFSS. Se concentrează pe companii și numără multe dintre ele, de la cele mici până la Fortune 500, ca clienți.

Box utilizează o tehnologie numită „Zone zone” care vă permite să alegeți regiunea de stocare pe care doriți să o utilizați dacă sunteți într-un plan de afaceri sau de întreprindere. Unul dintre acestea este în Asia și este o potrivire decentă pentru utilizatorii din Australia. Încărcările inițiale se compară bine cu alte servicii de stocare în cloud, dar încărcările ulterioare sunt mai lente, deoarece caseta nu are o sincronizare la nivel de bloc.

Veți fi protejat împotriva atacurilor omului în mijloc prin criptarea în tranzit, în timp ce criptarea AES-256 biți vă va păstra datele în repaus. Box folosește același nivel de criptare pentru a vă asigura cheia. Nu este privat, dar integrarea Boxcryptor vă permite să configurați asta. De asemenea, este disponibilă autentificarea cu doi factori.

Există, de asemenea, o integrare cu conectare unică, care permite angajaților dvs. să se conecteze la mai multe aplicații de afaceri cu aceleași certificate.

Puteți limita câte dispozitive fiecare utilizator poate sincroniza cu fixarea dispozitivului și există o opțiune de a verifica câte dispozitive au acces la spațiul dvs. de stocare în cloud. Din păcate, atunci când desfaceți un dispozitiv, acesta reduce numai accesul la spațiul dvs. de stocare în cloud și lasă conținutul deja sincronizat de pe dispozitiv intact..

Alte motive pentru care ne place caseta

Cel mai ieftin plan, numit Starter, costă 5 dolari pe utilizator pe lună – toate planurile folosesc aceeași schemă de prețuri. Acesta oferă 100 GB, ceea ce nu va fi suficient pentru majoritatea întreprinderilor. Planul de afaceri, care este și cel care vă permite să alegeți un server aproape de Australia, este cel mai popular și vă oferă un spațiu de stocare nelimitat pentru 15 USD.

Business Plus costă 25 USD și vă oferă integrare SSO, colaboratori externi nelimitați și acces la Box Key Safe. Va trebui să contactați reprezentanții casetei pentru stabilirea prețurilor pentru planul Enterprise. Dacă vă abonați la acesta, veți avea acces la grupuri de utilizatori, automatizarea fluxurilor de lucru și alte funcții.

Interfața web este simplă. Aspectul său nu vă va lăsa să vă zgârieți, iar designul este atractiv. Puteți personaliza URL-ul pentru spațiul dvs. de lucru și chiar adăuga propriul logo.

Există și un client desktop, dacă asta vi se potrivește mai mult. După finalizarea instalării, veți vedea folderul de sincronizare de pe hard disk. Este disponibil pentru Windows sau macOS și, dacă trebuie să vă accesați fișierele în timp ce vă aflați departe de computer, puteți utiliza aplicația mobilă, care este disponibilă pentru Android sau iOS.

Box are prețuri decente, securitate dură și o ușurință bună de utilizare, dar nu este la fel de accesibil sau rapid ca Egnyte, așa că am plasat-o pe locul doi pe lista noastră. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, citiți recenzia noastră.

3. Afaceri Dropbox

Dropbox este unul dintre cele mai vechi și mai populare servicii. În 2017, Dropbox a deschis un server proxy, într-un centru de date din Sydney, care a îmbunătățit viteza de descărcare și încărcare pentru clienții Dropbox din regiunea ANZ. Rețineți că acest server este disponibil numai pentru clienții de afaceri, planul gratuit nu îl acoperă.

Fișierele online Dropbox Slide1

Slider pentru folderul de sincronizare Dropbox

Solicitare de fișiere Dropbox Slide4

Slide de sincronizare selectivă Dropbox5

Anterior

Următor →

Utilizează AES 256 biți pentru a vă proteja fișierele în tranzit și în repaus, dar nu are cunoștințe zero, deoarece Dropbox decriptează fișierele dvs. pentru a accesa metadatele lor pentru indexare. Re-criptează fișierele, dar metadatele rămân în text simplu pe un server separat.

Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs. și doriți să vă asigurați că nimeni nu vă poate citi datele, consultați cele 99 de instrumente pentru a vă proteja articolul de confidențialitate și ghidul nostru de confidențialitate pentru ajutor. Pentru a vă asigura informațiile de conectare, puteți utiliza autentificarea cu doi factori.

Alte motive pentru care ne place Dropbox pentru afaceri

Dropbox oferă una dintre cele mai bune experiențe ale utilizatorilor. Clientul desktop este ușor de utilizat și urmează modelul comun de sincronizare, dezvoltat de Dropbox, dar preferăm clientul web. Este izbitor și afișează toate informațiile necesare fără dezordine.

Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android și iOS și funcționează într-un mod similar. Vă permite să încărcați automat fotografii și videoclipuri de pe telefon. Pentru a vedea imaginile interfeței și pentru a afla mai multe despre acest serviciu, accesați recenzia noastră despre Dropbox Business.

4. OneDrive pentru afaceri

OneDrive for Business este un produs Microsoft și este încorporat cu Windows 8.1 și 10. Există două servere în Australia – unul în New South Wales și altul în Victoria – iar accesul la acestea este de preferat, să spunem, serverele din S.U.A..

Testele noastre au arătat că viteza OneDrive este rapidă. Timpul necesar pentru a transfera un gigabyte de date a fost aproape de cel mai bun timp teoretic posibil. Serviciul utilizează sincronizare la nivel de bloc, astfel încât vă puteți aștepta și rezultate bune la încărcarea fișierelor existente. Fiți conștienți, însă, că unele comentarii, mai ales vechi, despre recenzia noastră vorbesc despre eșecurile de încărcare sau erori de sincronizare.

Fișiere Interfață Web OneDrive

Slider Folder pentru sincronizare OneDrive

OneDrive App Launcher

OneDrive Creare partajare fișiere link

OneDrive Word Online

Anterior

Următor →

Spre deosebire de majoritatea serviciilor, OneDrive nu criptează fișierele în repaus pe serverele sale. Nu este mai rău decât asta pentru securitate, deoarece înseamnă că un angajat neputincios vă poate citi cu ușurință datele. În acest caz nu vă recomandăm suficient Boxcryptor.

Situația este mai bună atunci când transferați fișierele, deoarece criptarea AES de 256 biți le asigură, dar numai clienții de afaceri beneficiază și de criptarea respectivă. Cel puțin are autentificare cu doi factori.

Alte motive pentru care ne place OneDrive pentru afaceri

Aplicația OneDrive desktop funcționează pe Windows, Mac și chiar Xbox, dar necesită ca sistemul dvs. de fișiere să fie noul sistem de fișiere tehnologice Microsoft. Aplicația funcționează în mod standard – un folder de sincronizare și o pictogramă a tăvii de sistem. Există și o aplicație mobilă, pe care o puteți folosi pe Android sau iOS.

Clientul web urmărește toate cele mai noi tendințe de design. Este plat, ceea ce îl face să pară mai simplu și mai ușor de navigat, iar schema de culori vă ajută să vă concentrați pe ceea ce trebuie să găsiți. Dacă doriți mai multe detalii, citiți recenzia noastră OneDrive pentru afaceri.

5. Google Drive

Google Drive este popular în rândul utilizatorilor de acasă și are o rețea globală de centre de date. Unul dintre ei se află în Singapore, care este relativ aproape de Australia.

Este suficient de rapid pentru a finaliza lucrurile și nu rămâne în urmă cu alte servicii. S-ar putea îmbunătăți, cu adăugarea de sincronizare la nivel de bloc. Întrucât funcționează cel mai bine ca platformă de colaborare, neavând-o este o supraveghere serioasă.

Google are probleme de confidențialitate, inclusiv să fie conectat la proiectul PRISM și să ofere acces la date la Agenția Națională de Securitate. De asemenea, scanează e-mailurile pentru a-i ajuta algoritmii de predicție să difuzeze reclame personalizate, căutare personalizată etc. Criptarea privată ar ajuta la blocarea invaziilor de confidențialitate, dar nu este disponibilă. Boxcryptor vă poate ajuta.

Interfața web Google Drive

Folderul de sincronizare Google Drive

Google Drive Google Docs

Google Drive Creează link

Setări rețea Google Drive

Anterior

Următor →

Google Drive criptează fișierele în repaus folosind criptarea AES pe 128 de biți, care nu este AES 256 biți, dar face treaba. Autentificarea cu doi factori este disponibilă pentru a vă proteja.

Nu există lipsuri de planuri de abonare cu Google Drive. Există șase planuri plătite și unul gratuit. Planurile încep de la 100 GB și se termină la 30TB. Majoritatea nu au o valoare bună, dar planul de 100 GB costă 2 dolari pe lună, ceea ce este o afacere bună. Planul de 1TB costă 9,99 USD pe lună, dar nu este nicăieri aproape de pCloud, care vă oferă dublul spațiului pentru același preț.

Cu toate acestea, planul gratuit egalează șansele, deoarece oferă un spațiu de stocare generos de 15 GB, pe care îl puteți folosi pentru a vedea dacă Google Drive funcționează pentru dvs..

Alte motive pentru care ne place Google Drive

Interfața web este plăcută și similară cu alte aplicații Google. Este ușor să găsiți ceea ce căutați, designul este atractiv și nu vă copleșește cu funcții. Având în vedere toate acestea, probabil că îl veți folosi mai mult decât clientul desktop.

Nu este surprinzător, clientul desktop urmează modelul de sincronizare. Aplicația mobilă este instalată pe Android și vă ajută să faceți fișierele în mișcare. Vă permite să le editați, de asemenea, fără a fi nevoie să le descărcați mai întâi, așa cum aveți de a face cu alte aplicații de stocare în cloud. Consultați recenzia Google Drive pentru a afla mai multe despre experiența utilizatorului și alte funcții.

Gânduri finale

Găsirea serviciului potrivit care are servere în regiunea dvs. va fi diferența dintre un flux de lucru plăcut și unul deranjant. Cele cinci servicii pe care le-am ales oferă acces regional, precum și capacități de stocare bune.

Am pus accentul pe locația și securitatea serverului. Egnyte Connect este alegerea noastră cea mai bună, dar și altele sunt viabile. Crezi că un alt serviciu se potrivește mai bine pe această listă? Ce părere aveți despre alegerile noastre? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map