Cel mai bun software de aplicație – Como Vs. Appy Pie Vs. Bărbier bun

Crearea de aplicații este o modalitate ideală de a face bani din oamenii care folosesc smartphone-uri și tablete, nu numai căutând informații, ci și pentru a face cumpărături, a rezerva bilete și a face aproape orice altceva imaginabil..


Construirea unei aplicații personale sau de afaceri mici prin intermediul unui dezvoltator va costa cel mai probabil un braț și un picior. O soluție alternativă excelentă este să creezi unul singur, cu un constructor de aplicații, care nu sunt disponibile doar ușor, dar și ușor de utilizat.

Dar care este cel mai bun producător de aplicații acolo? În acest articol, voi compara cel mai bun software de creare de aplicații pentru a construi aplicații personale sau de afaceri pentru Android și iOS, fără a fi nevoie de abilități serioase de codare.

Obiectivul de aici este de a vă permite să alegeți un producător de aplicații care se potrivește cel mai bine cerințelor dvs. de dezvoltare.

Cuprins:

Criterii pentru alegerea aplicațiilor software de creare a aplicațiilor

În primul rând, să facem o listă cu cele mai importante lucruri de căutat atunci când alegeți cel mai bun producător de aplicații. Am selectat criteriile din această listă pe baza creării de aplicații cu experiență personală.

1. Ușor de utilizat

Când căutați software pentru crearea aplicațiilor, aveți nevoie de unul ieftin și ușor de utilizat. Un constructor de aplicații care oferă toate instrumentele sau caracteristicile necesare pe tabloul de bord trebuie să conducă la un proces de creare incredibil de ușor.

Software-ul care necesită multă cercetare pentru a îndeplini sarcini de bază, cum ar fi încărcarea unui logo sau conectarea la Google Analytics, nu este de folos pentru persoana obișnuită.

Ai nevoie de un creator de aplicații care să poată fi utilizat cu ușurință și fără să știi sau să fii nevoit să înveți prea mult cod.

2. Șabloane și funcționalitate

Majoritatea șabloanelor disponibile pe creatorii de aplicații au o varietate de funcții încorporate.

Cu toate acestea, este important să nu vă grăbiți atunci când alegeți cel mai potrivit pentru dvs., deoarece mai întâi va trebui să parcurgeți toate șabloanele disponibile.

Ideea este să selectați un șablon cu aspect bun, care îndeplinește multe funcții de bază și avansate, fără a fi nevoie să petreceți timp înglobând acele funcții.

Chiar dacă în prezent sunt necesare doar anumite caracteristici esențiale, țineți minte jocul pe termen lung și verificați funcțiile avansate disponibile în timp ce faceți selecția dvs..

Este, de asemenea, esențial să analizați recenziile clienților asupra instrumentului pe care îl luați în considerare, verificând nu numai caracteristicile acestuia, ci și să le explorați în timpul unui proces gratuit, niciodată nu doare.

3. Disponibilitate multiplă platforme

Indiferent dacă intenționați să creați o aplicație pentru:

Android

iOS 

ferestre

Este logic să mergi pentru un creator de aplicații care va ajuta la construirea tuturor tipurilor de aplicații. Nu doriți să creați o aplicație pentru Android, doar pentru a realiza câteva luni mai târziu că publicul țintă are o mulțime de utilizatori iOS.

În acest caz, portarea aplicației deja realizate va costa bani și timp.

O mulțime de dureri de cap pot fi evitate, prin dezvoltarea încrucișată chiar de la început.

4. Integrare CMS

Dacă aveți un sistem de gestionare a conținutului integrat în prim-plan, înseamnă că veți putea încărca informații rapid și ușor în unele platforme.

Alegeți un CRM cu care sunteți confortabil încă de la început și asigurați-vă că producătorul de aplicații îl poate utiliza.

5. Suport CRM

Este posibil ca activitatea unui instrument de dezvoltare să nu se termine după ce aplicația este activă.

De fapt, adevărata provocare începe după aceea, pe măsură ce mai mulți utilizatori încep să folosească aplicația dvs. și să le păstreze în jurul valorii de dvs., trebuie să continuați să îmbunătățiți experiența utilizatorului.

Software-ul de gestionare a relațiilor cu clienții este util aici, ele permit colectarea în timp real a datelor legate de modul în care clienții folosesc aplicația. Aceste date pot ajuta la planificarea strategiilor și la îmbunătățirea suplimentară a experienței utilizatorului aplicației. Dacă aveți suport pentru producătorul de aplicații, un CRM este vital.

6. Caracteristici de social media

În epoca Facebook și Twitter, toate software-urile de dezvoltare ar trebui să ofere integrare în social media, pentru a ajunge la o audiență largă.

Accesați creatorii de aplicații care mențin utilizatorii la zi cu notificări push și își măresc implicarea cu aplicația, prin programe de fidelizare sau concursuri. Aceste caracteristici de implicare a utilizatorilor parcurg un drum lung în creșterea numărului de descărcări pentru o aplicație și în păstrarea clienților existenți.

La urma urmei, nu doriți să aveți o aplicație care este ștersă la prima instanță a unui avertisment „plin de memorie”.

Comparația celor mai buni producători de aplicații

După ce am dezvoltat mai multe aplicații proprii, folosind mai multe programe de proiectare diferite și pe baza experienței personale, am selectat trei care să răspundă cerințelor majorității oamenilor.

Sunt:

Como

Appy Pie 

Bărbier bun

Fiecare are dezavantajele și avantajele sale și le-am introdus în tabelul de mai jos.

Argumente pro şi contra:

App MakerPlatforme acceptateMarketing prin e-mailEditorul codului sursăCalitatea de membru gratuit?Import automat de site
ComoAndroid, iOS
Appy PieAndroid, iOS, Windows, Blackberry, Amazon Fire
Bărbier bunAndroid, iOSProces de 30 de zile

Planuri de prețuri:

App MakerPlanul de bazăPlanul intermediarPlan avansat
Como57 USD pe lună, mai puțin dacă este plătit anualN / AN / A
Appy Pie15 USD pe lună30 $ pe lună50 USD pe lună
Bărbier bun16 dolari pe lună32 USD pe lună48 dolari pe lună

Acum că avem o imagine de ansamblu, să aruncăm o privire mai atentă acestor trei producători de aplicații.

1. Como

Como este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de aplicații DIY, deoarece realizarea unei aplicații cu acest instrument este foarte ușoară. După ce ați început programul, trebuie doar să selectați tipul de aplicație pe care doriți să o creați, iar Como oferă apoi un șablon de bază corespunzător tipului de aplicație selectat.

Odată ce șablonul este gata, îl puteți personaliza adăugând noi pagini cu conținut suplimentar (fotografii, hărți etc.), editând tema fiecărei pagini, încărcând o temă sau chiar selectând oricare dintre temele disponibile..

Puteți chiar să pregătiți aplicația fără să dețineți un site web.

În plus, este posibil să încercați anumite funcții Como cu planul său gratuit de membru.

Serviciul oferă cinci descărcări de aplicații și permite până la 50 de persoane să îl folosească pe lună. Prin proces, utilizatorii au posibilitatea să încerce diferitele caracteristici ale lui Como și să se obișnuiască cu interfața sa.

Multe dintre caracteristicile Como, cum ar fi:

Notificări push orientate geo

Card de loialitate

Cupoane exclusive

Opțiuni de comerț electronic

Concentrați-vă pe creșterea vânzărilor, loialitatea și implicarea utilizatorilor. Producătorul de aplicații Como oferă chiar și analize avansate pentru a afla care caracteristici ale aplicației funcționează cel mai bine.

Pentru a obține toate funcțiile, puteți opta pentru pachetele plătite de Como, care încep de la 57 USD pe lună sau, dacă plătiți anual, 48 USD pe lună. Puteți chiar angaja echipa Como pentru dezvoltarea de aplicații unice la un preț fix.

Puncte forte Como & Puncte slabe:

   

2. Appy Pie

Appy Pie se află pe această listă datorită capacității sale de a crea aplicații mobile pentru o varietate de platforme, cum ar fi:

Android

iOS

ferestre

mure

Amazon Fire

De asemenea, oferă șabloane pentru o gamă largă de industrii.

Ca și Como, Appy Pie este ușor de utilizat și toate opțiunile sunt disponibile pe tabloul de bord. De asemenea, încurajează utilizatorii să înceapă propria afacere de dezvoltare a aplicațiilor și chiar oferă suport prin găzduirea Amazon Drive.

De asemenea, dacă decideți să nu faceți o aplicație, echipa lui Appy Pie vă poate construi una pentru dvs., contra unei taxe unice.

Schema de prețuri a lui Appy Pie este cuprinzătoare și puțin mai ieftină decât cea a lui Como, deși trebuie remarcat faptul că oferă mai puține opțiuni de construire a aplicațiilor.

Punctele forte ale lui Appy Pie & Puncte slabe:

   

3. Bărbier bun

Cel mai mare punct de vânzare al lui Good Barber este cele peste 70 de teme pe care le oferă pentru crearea de aplicații.

Dacă este important să faceți cea mai atrăgătoare aplicație vizuală, aceasta poate fi producătorul de aplicații pentru dvs. Dintre cele trei aplicații, este cea mai prietenoasă cu designerii, deși îi lipsește în alte domenii.

În comparație cu instrumentul Como, prețurile de la Good Barber sunt mult mai accesibile, deși oferă o funcționalitate mai mică.

Puncte tari bune de barbier & Puncte slabe:

   

Verdictul

Găsirea celui mai bun producător de aplicații nu este prea greu. Folosind fiecare dintre instrumentele de creare a aplicației discutate mai sus; Știu că toate au o caracteristică specială care îi face să se distingă de mulțime.

De exemplu:

Appy Pie este cea mai flexibilă opțiune

Good Barber este cel mai atrăgător concurent

Como este în general cel mai bun producător de aplicații datorită instrumentelor sale complete

Pe lângă faptul că oferă o ușoară utilizare, integrare CMS, funcții avansate și personalizare cu un editor de cod sursă, Como se concentrează imens și pe implicarea consumatorilor și pe modalitățile de a stimula vânzările..

Ceea ce face prin furnizarea de suport pentru e-mail marketing, reclame Facebook, carduri de fidelitate și așa mai departe. Como oferă o aplicație mobilă bogată în caracteristici și vă dotează cu instrumente pentru a urmări utilizarea aplicațiilor și pentru a crește implicarea, în diverse moduri inovatoare.

Sper că informațiile de mai sus referitoare la cei mai buni construitori de aplicații se dovedesc utile.

Ați mai folosit Como, Appy Pie, Good Barber sau o altă aplicație care produce software? Dacă da, vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți experiențele sau feedback-ul dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me