Cel mai bun Manager de parole pentru Mac 2020

Punctul unu-doi al cibersecurității este un antivirus și un manager de parole. Folosind cel mai sigur software antivirus și parole unice din toate conturile dvs., puteți combate cu ușurință pericolele infracțiunilor informatice. Cu toate că majoritatea atacurilor se adresează Windows, utilizatorii de Mac nu sunt complet clar.


Am aruncat o privire la alegerile noastre pentru cel mai bun manager de parole și am evaluat cât de bine funcționează cu macOS pentru a alege cel mai bun manager de parole pentru Mac. Am venit cu cinci opțiuni și o mențiune onorabilă, fiecare oferind o listă lungă de caracteristici și securitate excelentă la un preț rezonabil.

Vom prezenta modul în care am făcut selecțiile, vom explica de ce ne place fiecare opțiune, apoi vom oferi unele motive care nu sunt specifice Mac pentru care am ales fiecare manager de parolă. În timp ce Dashlane ne place cel mai mult pentru Mac, toate opțiunile pe care le prezentăm funcționează bine pe sistemul de operare Apple. Dacă doriți mai multe articole specifice Mac, consultați cel mai bun VPN pentru Mac sau cea mai bună copie de rezervă online pentru piesele Mac.

Cel mai bun Manager de parole pentru Mac 2020

Ce face un manager de parolă cel mai bun pentru Mac

macOS a făcut foarte ușor să stochezi parolele în timp ce navighezi pe Safari cu iCloud Keychain. Cu toate că aceasta va fi mențiunea noastră onorabilă, aceasta are un domeniu limitat. În mod adevărat, Apple nu acceptă alte sisteme de operare și poate cauza câteva probleme la umplerea automată.

În timp ce căutăm cel mai bun manager de parolă pentru Mac, asistența pentru alt sistem de operare nu ar trebui ignorată. Ne-am uitat la managerii de parole care funcționează bine pe macOS, dar au flexibilitate pentru a suporta alte sisteme de operare.

Unul dintre punctele cheie ale unui manager de parole plătit este capacitatea sa de a sincroniza parolele pe dispozitive. În timp ce un sistem Mac poate fi mașina ta principală, limitarea alegerilor managerului de parolă la produsele Apple doar înseamnă că oricine are sisteme de operare care coabitează rămâne la rece. Acesta a fost un factor major în cel mai bun manager de parole pentru ghidul iOS.

În continuare, ne-am uitat la ușurința de utilizare. Administratorii de parole au menirea de a vă crește securitatea, în timp ce internetul este mai ușor de navigat. Modalități simple de a vă organiza bolta și receptivitatea completării automate sunt puncte cheie aici.

Utilizabilitatea parcurge o linie subțire cu putere. Pe măsură ce browserele au integrat managerii de parole din ce în ce mai impresionante, nevoia de funcții suplimentare și putere este esențială. Am analizat extrasele oferite de administratorii de parole și cât de bine sunt implementate în interfață. Aceasta include lucruri precum Modul de călătorie 1Password și monitorizarea web întunecată a lui Dashlane.

Securitatea este importantă și ea. Administratorii de parole bazate pe browser au adesea o anumită formă de criptare, dar aveți un risc mai mare de lucruri precum ransomware și pirateri de browser. Administratorii de parole plătite nu numai criptează datele dvs., ci și le transmit prin sute de mii de runde de hashing.

Puteți citi ce este ransomware-ul și ce este ghidul de deturnare a browserului pentru a afla mai multe despre aceste atacuri.

În cele din urmă, am luat în considerare prețul. Administratorii de parole sunt, totuși, ieftine, așa că acest factor nu este la fel de important ca alții. Prima noastră alegere, Dashlane, este cea mai scumpă opțiune și chiar asta vă va rula doar câțiva dolari pe lună. Planurile gratuite sunt un plus.

1. Cel mai bun Manager de parole pentru Mac: Dashlane

Dashlane este alegerea noastră de top manager. Setul său abundent de caracteristici, utilitatea excelentă și securitatea de prim rang depășesc celelalte opțiuni din lista noastră. Publicarea recentă a versiunii șase a adus o creștere a prețului, însă, odată cu adăugarea caracteristicilor suplimentare, planurile încă se simt în valoare de bani.

Există câteva motive pentru care ne place pe Mac. Are o interfață de utilizator excelentă care vă afișează parolele într-o formare a plăcilor cu pictograme mari. Poate fi funcționat și în browserul dvs. și include chiar și asistență pentru Safari – ceva cu care puțini manageri de parole se pot lăuda.

cel mai bun manager de parole pentru Mac Dashlane

Securitatea este printre cele mai bune pe care le-am văzut. În comparația noastră cu Dashlane vs. 1Password, am constatat că mecanismul modern de hashing al Dashlane, criptarea de nivel superior și monitorizarea constantă a încălcărilor de date au făcut aproape imposibil accesul. Folosind generatorul de parole al lui Dashlane, ar putea fi nevoie de miliarde de ani pentru a sparge o singură parolă criptată.

Puteți obține o imagine de ansamblu a securității dvs. utilizând tabloul de bord de securitate. Dashlane vă va arăta un scor general pentru toate conturile dvs. și vă va notifica orice puncte slabe de parole refolosite. De asemenea, aici puteți vedea notificări privind încălcarea datelor.

Alte motive pentru care ne place Dashlane

Versiunea șase a adus o creștere a prețului, dar a adus și o mulțime de funcții noi. Dashlane include acum monitorizarea web întunecată, care va trece prin webul întunecat și vă va anunța dacă informațiile dvs. personale apar acolo. O parolă pentru contul dvs. bancar, de exemplu, ar putea fi modificată înainte ca oricine să o poată folosi.

Puteți schimba parolele cu ușurință folosind Schimbătorul de parole al Dashlane. Acest instrument vă permite să vă actualizați automat parolele pe mai multe conturi. Printre site-urile acceptate se numără Adobe, Reddit și Box (citiți recenzia noastră pentru Note Note). Acest lucru face o practică de securitate importantă, dar rareori urmată, mult mai ușoară.

Printre noile funcții, VPN-ul cu un singur punct este cel mai puțin impresionant. În timp ce vă va ajuta să evitați pericolele WiFi-ului public, nu este de remarcat în comparație cu cei mai buni furnizori VPN. Acest tip de securitate este cel mai bine gestionat cu un instrument precum ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

Chiar și așa, sunt suficiente alte caracteristici ale Dashlane, cum ar fi completarea automată pe desktop și stocarea securizată a fișierelor. Există, de asemenea, un plan gratuit, deși este limitat la 50 de înregistrări și nu se poate sincroniza pe dispozitive. Puteți afla mai multe în recenzia Dashlane sau puteți încerca Premium cu o garanție de returnare de 30 de zile.

2. 1 Cuvânt

1Password este ieftin, ușor de utilizat și încărcat cu funcții, ceea ce face o alegere excelentă pentru Mac (precum și pentru întreprinderile mici). 1Password 7, cea mai recentă versiune, acceptă macOS Sierra 10.12.6 sau o versiune ulterioară, dar există suport pentru sisteme de operare vechi, încă din OS X Mountain Lion 10.8.

Programul de instalare este livrat cu extensia Safari care poate fi folosită de unul singur pentru accesul contului tău. Dacă utilizați Firefox sau Chrome (cărora ar trebui să vi se ofere analiza celui mai sigur browser), puteți profita de 1Password X.

cel mai bun manager de parolă pentru parola 1password

1Password X este o versiune autonomă a managerului de parole care funcționează exclusiv în browserul dvs. Încă aveți aceeași securitate, dar integrarea în utilizarea web este mai ușoară ca niciodată.

1Password va completa automat toate datele din secțiunea dvs., inclusiv parole, carduri de credit și adrese, va sugera parole atunci când vă înscrieți pentru un cont nou și vă va oferi un mod ușor de a activa autentificarea în doi factori.

De asemenea, are integrare cu iOS și Apple Watch. Puteți vizualiza, edita și adăuga intrări la secțiunea dvs. din Apple Watch. Puteți, de asemenea, TOTP chei pentru 2FA fără a vă scoate telefonul. Puteți afla mai multe despre aceste chei în ghidul nostru pentru cele mai bune aplicații 2FA.

Alte motive pentru care ne place 1Password

1Password are o caracteristică modestă, dar bine rotunjită, setată la un preț rezonabil, ceea ce o face o opțiune atractivă. Puteți stoca cât mai multe intrări în seif și doriți să le accesați pe orice dispozitiv în care puteți instala 1Password sau 1Password X.

Toate datele dvs. sunt salvate și sincronizate prin cloud. Dacă ștergeți o intrare, aveți o fereastră de 365 de zile pentru a o restaura. Acest lucru se întâmplă în mod implicit, astfel încât să puteți primi înapoi orice informație pe care o eliminați din greșeală.

Caracteristica noastră preferată este Modul Călătorie. Modul Călătorie vă permite să eliminați toate datele personale de pe dispozitiv și să le depozitați în seif. Când ajungeți la destinație, puteți restaura datele cu un singur clic.

Este foarte mult să îți placă aproximativ 1Password, inclusiv suportul pentru câmpul personalizat, monitorizarea încălcărilor non-stop cu criptare AIB-256 de nivel înalt și HaveIBeenPwned. Puteți afla mai multe în recenzia noastră 1Password sau vă puteți înscrie pentru o probă gratuită de 30 de zile.

3. LastPass

LastPass este, cu ușurință, cel mai bun manager de parole gratuit disponibil. Este livrat cu o gamă largă de funcții, sincronizare cu mai multe dispozitive și asistență pentru intrări nelimitate, fără să coste niciun ban. Există unele limitări ale planului gratuit, inclusiv lipsa completării automate a aplicațiilor, dar este totuși o alegere excelentă (citiți comparația noastră KeePass vs LastPass).

În mod normal, LastPass este un manager de parole bazat pe browser. Utilizați extensia, care este disponibilă pentru Chrome, Firefox, Opera, Safari și Internet Explorer, pentru a vă accesa bolta printr-o interfață de utilizator web. Utilizatorii de Mac pot descărca, de asemenea, o aplicație desktop, care oferă o modalitate ușoară de a vă uita prin seif.

tabloul de bord pentru ultimul pasaj

Deși LastPass este o extensie bazată pe browser, nu este necesar să fiți conectat la internet pentru a-l utiliza. LastPass Pocket, care este inclus cu toate extensiile și aplicațiile native, vă oferă posibilitatea de backup și acces offline la seif..

Ca și 1Password, se integrează și cu Apple Watch (citiți comparația noastră 1Password vs LastPass). LastPass Authenticator, care este similar cu Google Authenticator, poate fi utilizat de la Apple Watch. Vă va arăta un cod bazat pe timp pe care îl puteți utiliza ca al doilea factor pentru autentificare.

Alte motive pentru care ne place LastPass

În timp ce ne place cel mai mult planul gratuit de la LastPass, un upgrade la Premium este ieftin. Veți obține și câteva caracteristici suplimentare, inclusiv LastPass pentru aplicații. Această aplicație desktop vă va permite să accesați funcțiile de completare automată a LastPass atunci când nu utilizați browserul.

De asemenea, vine cu funcții extinse de partajare. Pe planul gratuit, puteți partaja datele de seif cu un singur utilizator, ceea ce limitează. Pe Premium, puteți partaja orice lucru în seif, inclusiv parole, conectări WiFi și multe altele cu cât mai multe persoane doriți.

Funcții suplimentare, cum ar fi 1 GB de stocare securizată a fișierelor, opțiuni avansate de autentificare cu mai mulți factori și asistență tehnică prioritară sunt plăcute. Cu toate acestea, aceste caracteristici arată mai bine ca parte a unui plan familial.

LastPass Families este, în esență, cinci licențe Premium pentru prețul a două. Funcții precum partajarea fișierelor funcționează mai bine, deoarece este ușor să partajați lucruri precum numerele de securitate socială și informațiile despre cardul de credit între membrii familiei.

Puteți afla mai multe în recenzia noastră LastPass și puteți vedea cum se compară cu cea mai bună selecție a piesei Dashlane vs. LastPass sau descărcați gratuit extensia pentru a încerca singur.

4. Parola lipicioasă

Parola Sticky este un utilizator ușor de utilizat și are un manager de parole dens, cu o ofertă gratuită generoasă. Cu toate acestea, având în vedere interfața excelentă și un punct de preț ieftin, o actualizare la Premium se simte ca un neînțeles.

La fel ca majoritatea planurilor gratuite, Sticky Password vă oferă spațiu de stocare nelimitat pentru un singur dispozitiv. Cu toate acestea, în departamentul de securitate nu se află niciun pic. Utilizați în continuare aceleași criptare AES-256 de nivel superior, opțiuni de autentificare cu mai mulți factori și verificare prin biometrie.

cel mai bun manager de parolă pentru parola stick stick

Upgrade-urile vin cu sincronizare cu mai multe dispozitive, ceea ce este important. Parola Sticky se sincronizează prin cloud la toate dispozitivele dvs., cu suport pentru macOS, Windows, Android și iOS. Puteți sincroniza și local, despre care vom vorbi în secțiunea următoare.

Parola Sticky are cel mai bun suport de browser pe care l-am văzut de la un manager de parole. Sunt disponibili toți suspecții obișnuiți, precum și browsere obscure precum SeaMonkey, Pale Moon și Dolphin.

Alte motive pentru care ne place Parola lipicioasă

Deși Sticky Password oferă backup și sincronizare în cloud, nu este necesar să-l utilizați. Este unul dintre puținii manageri de parole care vă permite să faceți backup la nivel local sau să sincronizați prin WiFi. Pentru cei mai conștienți de securitate, acest lucru înseamnă că datele dvs. nu vă părăsesc niciodată mașina, chiar și în formă criptată.

De asemenea, puteți sincroniza manual. Parola Sticky acceptă exportul USB, astfel încât să puteți încărca întreaga boltă pe o unitate flash. Datele de pe unitatea respectivă pot fi citite din orice instanță Sticky Password. Este criptat, așa că numai tu îl poți accesa cu parola principală.

Parola Sticky are un abonament anual care este puțin mai scump decât LastPass, dar totuși ieftin. În mod alternativ, îl puteți cumpăra direct pentru 149,99 USD, ceea ce nu am văzut de la niciun alt administrator de parole.

O parte din costuri se îndreaptă către Clubul Salvați Manatul. Manatee este simbolul Sticky Password și Lamantine Software, așa că este un gest frumos că o parte din veniturile sale se îndreaptă spre salvarea acestei specii pe cale de dispariție.

Puteți afla mai multe în recenzia noastră Sticky Password sau o puteți descărca gratuit. Versiunea gratuită vine cu un proces Premium de 30 de zile.

5. Păstrător

Keeper se concentrează puternic pe managerul său de parolă de afaceri, dar și ofertele personale sunt excelente. Aplicația pentru desktop poate folosi unele lucrări, dar aplicația mobilă este printre cele mai bune pe care le-am văzut.

De asemenea, este ieftin (citiți comparația Dashlane vs Keeper). Keeper este aproximativ același preț ca LastPass. Acest preț vă oferă stocare și sincronizare nelimitată cu parolă, backup securizat în cloud și partajare sigură a înregistrărilor. Keeper acceptă, de asemenea, autentificarea biometrică și poate fi utilizat exclusiv în browserul dvs..

cel mai bun manager de parole pentru deținătorul de mac

Mai atractiv este planul familiei. Ca și LastPass, oferă cinci licențe pentru prețul a două. Pe lângă toate caracteristicile oferite cu planul individual, planul familiei este dotat și cu 10 GB de stocare securizată în cloud.

Pe desktop, aveți acces și la KeeperFill. Vă permite să utilizați Keeper pentru a umple automat datele aplicației de pe desktop utilizând taste rapide. Deși nu este la fel de simplu ca în cazul altor sisteme de umplere automată, Keeper își îndeplinește încrederea treaba.

Alte motive pentru care ne plac Păstrătorul

Indiferent dacă utilizați un cont personal sau de familie, puteți acorda acces de urgență până la cinci utilizatori. Deoarece Keeper poate stoca o varietate de date, este important să aibă acces de urgență la informațiile personale. Puteți configura cadre de timp atunci când seiful dvs. este deblocat și utilizatorii de încredere pot accesa.

Aceasta este singura formă de restaurare a contului. Keeper folosește un model cu cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că nu vă vede niciodată parola principală sau datele bolții. În cazul în care uitați parola principală, singura modalitate de a vă restabili contul este prin accesul de urgență.

Dacă utilizați Keeper pe dispozitivul dvs. mobil, puteți utiliza KeeperChat. Este un serviciu de mesagerie sigur care criptează mesajele înainte de a fi trimise. Are suplimente, cum ar fi un cronometru de autodistrugere a mesajelor și o galerie media privată, de asemenea.

În timp ce aplicația desktop ar putea folosi unele lucrări, Keeper este totuși un excelent manager de parole. Puteți afla mai multe în revizuirea Keeper sau descărcați o probă gratuită, care nu necesită card de credit.

Mențiune de onoare: iCloud Keychain

Dacă utilizați exclusiv produse Apple, iCloud Keychain este un manager de parolă gratuit și ușor de utilizat, care este configurat în mod implicit. Folosește serviciul de stocare în cloud Apple, iCloud, pentru a-ți face backup copiilor, o caracteristică pe care o puteți dezactiva în timpul instalării (citiți recenzia iCloud pentru gândurile noastre cu privire la acest serviciu).

Keychain poate stoca parole, autentificări WiFi, informații despre carduri de credit și multe altele. Dezvoltatorii pentru macOS pot, de asemenea, să scrie suport pentru Keychain în aplicațiile lor. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza pentru a vă autentifica în aplicațiile desktop.

Keychain funcționează numai pe sistemele Apple și cu alte programe software Apple, ceea ce înseamnă că va trebui să utilizați Safari. În plus, importurile de parole de la un alt manager sau exportarea acestora pentru a fi utilizate cu un alt manager pot provoca dureri de cap.

Nu există nicio funcționalitate în afara „ecosistemului Apple”. Vă folosiți ID-ul Apple pentru a vă autentifica, ceea ce înseamnă că Apple are numele de utilizator și parola stocate pe serverele sale. ElcomSoft, un dezvoltator de software criminalistic rus, a fost capabil să acceseze și să decripteze datele Keychain în anumite condiții folosind Phone Breaker 7.0.

Această încălcare sa făcut pe versiunile beta ale iOS 11 și macOS High Sierra și, la acea vreme, CEO-ul ElcomSoft, Vladimir Katalov, a spus că nu este o exploatare a unei vulnerabilități și că nimic nu poate face Apple. ElcomSoft nu trece printr-un sistem de securitate defect, ci doar utilizează o tehnică care ar fi aplicabilă în orice sistem al structurii sale.

Ca atare, Keychain este victimă a aceluiași defect inferent ca alți manageri de parole de browser, precum cel oferit cu Chrome. Este bine să aveți pentru gestionarea parolelor unice în conturile dvs., dar veți obține mai multe funcții și o mai bună securitate cu o altă opțiune.

Gânduri finale

Deși Apple ușurează utilizarea Keychain pe dispozitivele dvs., acesta nu vine cu funcțiile sau securitatea unui manager de parole dedicat. De asemenea, îi lipsește funcționalitatea pentru a fi utilizate pe mai multe sisteme de operare și browser.

Prima noastră alegere pentru Mac este Dashlane pentru setul său mare de caracteristici și securitate excelentă. Cu toate acestea, vine cu un preț ridicat, ceea ce poate face o altă opțiune, cum ar fi 1Password, mai atrăgătoare.

Ce manager de parolă utilizați pe Mac? Spuneți-ne în comentarii și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me