Cel mai bun hard disk extern pentru PS4 în 2020

PS4 a provocat o agitație când a fost lansat, datorită designului său de stocare fierbinte și schimbabil. Sony a proiectat consola astfel încât hard disk-ul să fie accesibil dintr-un slot dedicat, departe de alte componente. Pentru ao schimba, tot ce trebuie să faceți este să achiziționați un hard disk de 2,5 inci, să îl scoateți pe cel vechi și să îl conectați pe unul nou. 


Cu toate acestea, există câteva probleme cu schimbarea unității. În primul rând, veți pierde toate fișierele dvs. locale, inclusiv salvările, cu excepția cazului în care sunt salvate la stocarea în cloud. În al doilea rând, va trebui să descărcați și să instalați manual software-ul sistemului PS4, astfel încât să puteți utiliza consola. Asta nu înseamnă că trebuie să vă detașați PS4 în primul rând.

Din fericire, folosind un hard disk extern, puteți extinde spațiul de stocare al PS4-ului dvs. fără să vă detașați sistemul sau să pierdeți fișiere. În acest ghid pentru cel mai bun hard disk extern pentru PS4, am extras cele mai bune cinci opțiuni din cel mai bun ghid extern pentru hard disk-uri, astfel încât să știți care să le utilizați cu consola dvs.. 

Înainte de a intra în listă, să vorbim mai întâi despre modul în care am făcut alegerile noastre, precum și despre ce trebuie să faceți pentru a configura un hard disk extern pe consola dvs..

Cel mai bun hard disk extern pentru PS4 2020

Alegerea celui mai bun hard disk extern pentru PS4

La fel ca cel mai bun hard disk extern pentru ghidul Xbox One, acesta este legat de capacitate. Scopul utilizării unui hard disk extern cu consola dvs. este să instalați mai multe jocuri și aplicații, astfel încât aspecte precum viteza și factorul de formă nu sunt la fel de critice. Acestea fiind spuse, capacitatea brută pentru PS4 nu este la fel de importantă decât Xbox One. 

Deși PS4 Pro oferă performanțe mai bune decât PS4 și Xbox One standard, nu este la fel de puternic ca Xbox One X. Din această cauză, PS4 Pro nu intră în dimensiunile masive ale jocului care sunt atribuite Jocuri îmbunătățite Xbox One X Având în vedere acest lucru, ne-am concentrat mai mult pe viteză atunci când facem alegerile noastre. 

Totuși, aceasta s-a dovedit a fi o problemă mai mare decât ar părea. PS4 și PS4 Pro au porturi USB 3.0, adică orice unitate USB 3.1, cum ar fi SanDisk Extreme Portable, nu își va atinge potențialul maxim (citiți recenzia noastră SanDisk Extreme Portable). Așa cum am văzut în analiza noastră ADATA SD600, utilizarea unui SSD peste USB 3.0 produce rezultate mai puțin de dorit. 

Avem o excepție de la regula „doar unitățile USB 3.0”, care este, de fapt, alegerea noastră de top. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de Xbox One, jocurile PS4 nu sunt prea mari, ceea ce pune accentul pe timpii de încărcare. 

Deși nu veți putea obține performanța completă a unui SSD bazat pe USB 3.1, veți avea totuși un beneficiu semnificativ în ceea ce privește performanțele pentru o unitate de filare tradițională. 

Alți factori, cum ar fi factorul de formă, nu au fost la fel de importanți. După cum am observat în ghidul nostru Xbox One, este posibil ca unitatea dvs. să aibă o casă permanentă cu consola, astfel încât soluțiile bazate pe desktop, cum ar fi Western Digital My Book, sunt alegeri solide. Chiar și așa, avem câteva opțiuni portabile pentru cei care doresc să-și ia jocurile din mers. 

Au fost câteva considerații tehnice atunci când am făcut alegerile noastre. În conformitate cu specificațiile Sony, PS4 și PS4 Pro acceptă doar hard disk-uri externe care utilizează USB 3.0 sau o versiune ulterioară și au o capacitate între 250 GB și 8TB.

Cum să utilizați un hard disk extern cu PS4

PS4 și PS4 Pro pot avea cu ușurință instalat un hard disk intern. Totuși, a face acest lucru este mult mai complex decât a utiliza unul extern și riscă să vă distrugă consola. Cu toate acestea, înainte de a putea folosi un hard disk extern cu PS4, va trebui să-l formatați, ceea ce se poate face pe consola în sine. 

PS4-hard-disk-configurare

După cum puteți citi în modul nostru de formatare a unui ghid extern de hard disk, diferite platforme necesită sisteme de fișiere diferite, ceea ce utilizează sistemul de operare pentru organizarea datelor. În mod surprinzător, PS4 are propriul sistem de fișiere, așa că va trebui să formatați unitatea externă la acesta. Rețineți, totuși, că formatarea unității va șterge toate datele aflate în prezent. 

După ce ați luat unitatea, apucați-l și cablul USB 3.0 inclus, îndreptați-vă către PS4 și urmați acești pași:

 • Conectați unitatea la un port USB deschis în partea din față sau în spate a consolei 
 • Ignorați mesajul de eroare cu privire la formatarea necorespunzătoare a unității 
 • Accesați meniul „Setări” și derulați în jos la „dispozitive”
 • Selectați „dispozitiv de stocare USB”
 • Găsiți hard disk-ul extern și selectați „format ca stocare extinsă” 

După aceea, puteți instala jocuri pe unitate. Este important să rețineți că PS4 nu vă solicită să formatați unitatea așa cum o face Xbox One, așa că veți primi un mesaj de eroare indiferent de situație. După ce ați formatat unitatea, aceasta va fi locația implicită pentru stocarea jocurilor. Puteți schimba asta, totuși, urmând acești pași:

 • Accesați meniul „setări” și selectați „stocare”
 • Alegeți locația de descărcare și apăsați butonul „opțiuni” de pe controler
 • Selectați „locația de instalare a aplicației” și alegeți stocarea internă sau hard diskul extern

În cele din urmă, puteți muta jocuri și aplicații în același meniu de stocare. Tot ce trebuie să faceți este:

 • Selectați unitatea în care se află jocul 
 • Găsiți jocul pe care doriți să-l mutați, apoi apăsați butonul „opțiuni” 
 • Selectați „treceți la stocare extinsă”

Cel mai bun hard disk extern pentru PS4: Samsung T5

Samsung T5 este excesiv pentru PS4, având în vedere că viteza maximă este cea mai bună livrare prin USB 3.1. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea celor mai bune dintre cele mai bune, T5 poate furniza. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai mici hard disk-uri externe pe care le-am revizuit, este și unul dintre cele mai rapide. Acestea fiind spuse, este cea mai scumpă unitate din lista noastră. 

Samsung-t5-1

Este scump, cel puțin în comparație cu hard disk-urile rotative. Cu toate cu alte SSD externe, totuși, prețul nu este prea prost. De exemplu, în comparație cu SSD-ul mobil G-Drive, veți economisi în jur de 30 de dolari pentru modelul de 2 TB (citiți recenzia noastră SSD mobil G-Drive pentru SSD). 

Acestea fiind spuse, nu primești multă capacitate pentru banii tăi. T5 se ridică la 2TB, ceea ce nu este mult, în comparație cu HDD-urile externe. Cu toate acestea, atunci când este luat în considerare împotriva altor SSD, este minunat; 2TB ar trebui să aibă destul spațiu pentru a vă stoca jocurile, mai ales având în vedere numărul de titluri mici și indie din PlayStation Store. 

În plus, tranzacționați capacitatea rapidă. În timpul testării noastre, T5 a marcat la nord de 520 MB / s pentru citiri și scrieri secvențiale. Performanța la întâmplare a fost excelentă, de asemenea, T5 a înregistrat la 160,1 MB / s pentru citiri aleatorii și 195,7 MB / s pentru scrieri aleatorii. 

În practică, asta înseamnă că jocurile se vor descărca cât de repede va permite internetul dvs. și veți avea timp de așteptare puțin pe niciunul pe ecranele de încărcare. 

Alte motive pentru care ne place Samsung T5

Dacă încercați să vă mențineți centrul de divertisment curat, Samsung T5 este un hard disk extern perfect. Cu o greutate de doar 51 de grame și cu o dimensiune mai mică decât o carte de vizită, T5 poate sta confortabil în spatele consolei, la vedere. Deoarece este un SSD, nu necesită ventilație și nici nu face zgomot. 

Deși este o potrivire bună pentru PS4, Samsung T5 este de asemenea o alegere excelentă ca hard disk extern, în general. Samsung include criptarea hardware AES-256 pe dispozitiv, permițându-vă să blocați toate datele în spatele unei parole. Puteți afla mai multe despre cât de greu este AES-256 să crapați în descrierea noastră de criptare. 

De la performanțe la caracteristici pentru a construi calitate, T5 este excelent. Deși prețul său mai mare decât media poate să îndepărteze unii utilizatori, performanța este una dintre Samsung T5. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră Samsung T5.

Western Digital My Book

Dacă sunteți mai puțin interesat de viteză și mai preocupat de capacitate, Western Digital My Book este hard disk-ul extern pentru dvs. Nu funcționează la fel de bine cu Samsung T5 – nici măcar aproape – dar pierderea de viteză este calculată pentru capacitate. Cartea Mea oferă spații de stocare aproape nelimitate pentru bani foarte puțini.

Western digital-mea-book-1

Pentru un punct de referință, T5 1TB este cu 20 de dolari mai scump decât Cartea mea de 8TB. Acordat, T5 este un SSD, în timp ce Cartea mea este o unitate de rotire tradițională, dar dacă tot ce vă preocupă este spațiu de stocare, Cartea Mea poate livra mai bine decât poate T5. 

Western Digital începe gama de la 3TB, mergând până la 10TB. Există, de asemenea, modele cu unități duale, care merg până la 20TB și sunt livrate cu RAID-0 pre-configurate (citiți ghidul nostru RAID). Văzând că PS4 acceptă doar unități oficiale de până la 8 TB, nu puteți cumpăra versiunea de 10TB.

Versiunile cu unități duale pot funcționa, având în vedere că obțineți doar jumătate din spațiul utilizabil datorită RAID-0, dar nu l-am testat. Văzând că configurațiile RAID pot fi greoaie chiar și pe desktop, nu avem speranțe mari. Chiar și așa, 8TB ar trebui să aibă destul spațiu pentru anii următori. 

Alte motive pentru care ne place Cartea mea digitală occidentală

În ciuda faptului că este un disc învârtit, Western Digital My Book performează bine. De fapt, a ajuns pe cea mai rapidă listă de discuri externe. Am văzut viteze peste 200 MB / s pentru citiri și scrieri secvențiale, cu viteze de scriere aleatoare aproape 12 MB / s. Totuși, performanța de citire aleatorie a fost slabă, cartea mea fiind de doar 0,59 MB / s. 

În interiorul cărții mele este un hard disk Western Western Red, care este creat pentru stocarea în rețea atașată. Având în vedere acest lucru, rezultatele noastre de viteză au sens. Viteza de scriere mai rapidă arată că unitatea salvează rapid datele, ceea ce, pentru PS4, înseamnă că poate descărca jocuri fără sughit. Cu toate acestea, tranzacționați cu o anumită viteză când citiți datele de pe disc. 

Chiar și așa, valoarea unei cărți My Western Digital este incontestabilă. Acesta vă oferă posibilitatea de a maximiza spațiul de stocare acceptat pentru PS4 fără a cheltui mulți bani. Puteți afla mai multe despre unitatea în revista noastră Western Western Digital Book.

Seagate Backup Plus Portabil

Seagate Backup Plus Portable este cea mai mică și mai subțire versiune a Western Digital My Book. Este încă disponibil în capacități ultra-înalte – până la 5 TB -, dar vine într-o incintă mai mică și nu necesită energie externă. De asemenea, arată mult mai bine, cu un blat din țesătură, disponibil în patru culori. 

seagate-backup-plus-portabil-1

Totuși, linia de unități a Seagate este un pic confuză. De exemplu, există Seagate Portable, care, deși este similar cu Backup Plus Portable, nu este același lucru (citiți recenzia noastră Seagate Portable). Mai mult, există trei versiuni ale Backup Plus Portable, fiecare oferind ceva unic. 

Există versiunea standard, care conține capacități 4TB și 5TB, precum și versiunea Slim, care este puțin mai mică și are capacități de 1TB și 2TB. De asemenea, Seagate vinde o versiune Ultra Touch, care este disponibilă la capacități de 4TB și 5TB, dar la un preț mai mare decât versiunea normală. Acest lucru se datorează faptului că vine cu USB-C și criptare hardware incluse. 

Pentru PS4, versiunea Ultra Touch nu merită cu adevărat, așa că vă recomandăm să treceți peste. Celelalte două opțiuni sunt grozave. Spre deosebire de Western Digital My Book, Backup Plus Portable este suficient de mic pentru a se încadra în spatele consolei, la vedere. Totuși, mai impresionant este faptul că poate face acest lucru oferind până la 5 TB de stocare.

Alte motive pentru care ne place portabilul Seagate Backup Plus

Când vine vorba de viteză, Seagate Backup Plus Portable este o unitate mai echilibrată decât Western Digital My Book. Totuși, lipsa de specializare înseamnă că este mai lent în general. Viteza de citire și scriere secvențială a fost în jur de 130 MB / s, în timp ce citirile și scrierea la întâmplare erau în jur de 1,3 MB / s. 

În practică, asta înseamnă că jocurile ar trebui să se încarce ușor mai repede pe Seagate Backup Plus Portable peste cartea Mea, dar este posibil să experimentați timp de descărcare mai lent. Pe măsură ce descărcați un joc, fișierele vor rămâne în coadă pentru a fi scrise pe disc. Dacă discul necesită un timp pentru a scrie aceste date, timpul dvs. general de descărcare va fi mai lung. 

Dacă decideți să folosiți unitatea în afara PS4, veți fi recompensat. Seagate oferă Toolkit pe Windows și macOS, ceea ce vă va permite să oglindați sau să faceți backup pentru computer. Puteți afla mai multe despre Instrumentul de instrumente și tot ce are de oferit acest dispozitiv în recenzia noastră de Seagate Backup Plus Portable.

Seagate Official PS4 Game Drive

Unitatea de joc Seagate Official PS4 este practic același lucru cu un Seagate Portable, dar mult mai scump. Acestea fiind spuse, face foarte ușor să te ridici și să rulezi cu un hard disk extern pe PS4. În plus, este marcat oficial cu sigla PS4, astfel încât, dacă aveți grijă, Game Drive poate fi livrat. 

-PS4-seagate joc-drive

După cum am menționat mai sus, trebuie să parcurgeți un proces relativ lung pentru a obține un hard disk extern care funcționează pe PS4. Cu Game Drive, însă, nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Unitatea este pregătită pentru a ieși din cutie, preformatată pentru a funcționa cu PS4. 

Mai mult, unitatea este livrată cu același firmware ca spațiul de stocare intern al PS4. Deși stocarea internă a PS4 nu este excelentă, este mai bună decât majoritatea discurilor externe. Deoarece firmware-ul este același, ar trebui să experimentați timpuri similare de descărcare și de încărcare, așa cum obțineți cu stocarea internă. 

Nu mai vorbim de aspectul unității. Seagate oferă o versiune de 2TB, care este subțire și înnegrită, care prezintă doar un logo PlayStation în partea dreaptă sus, un indicator LED în stânga sus și sigla Seagate în partea dreaptă jos. Versiunea 4TB are un pic mai mult flalare, care prezintă aceleași marcaje, dar cu o bandă albastră care rulează perimetrul unității. 

Alte motive pentru care ne place unitatea de joc oficial Seagate PS4

Unitatea de joc PS4 este similară cu cea a unui Seagate Portable din punct de vedere al performanței, dar nu este doar o versiune excesivă și prea scumpă a acelei unități. Carcasa este complet din aluminiu, adăugând o anumită rigiditate la configurarea dvs. și vă permite să transportați cu ușurință unitatea din mers. 

Seagate include, de asemenea, o garanție limitată de trei ani, care este cu un an mai lungă decât garanția oferită pentru Backup Plus Portable și unități portabile normale. Aveți totuși acces la serviciul de recuperare al Seagate, care oferă până la trei ani de recuperare a datelor pentru doar 14,99 USD. 

În cele din urmă, deoarece PS4 vă permite să găzduiți mai multe conturi de utilizatori, puteți lua biblioteca de jocuri cu dvs.. Tot ce trebuie să faceți este să deconectați unitatea, să vă conectați pe un alt PS4 și să jucați jocurile pe care le-ați descărcat deja.

Noțiuni de bază ale lui Toshiba Canvio

Noțiuni de bază ale Toshiba Canvio nu este un hard disk extern impresionant în niciun cont. Viteza este decentă pentru ceea ce este, cu o viteză de citire secvențială de 147,3 MB / s, o viteză de scriere secvențială de 154,1 MB / s și lecturi / scrieri aleatorii între 1MB / z și 4MB / s. Deși neinspirat, elementele de bază ale Toshiba Canvio este cea mai ieftină modalitate de a extinde spațiul de stocare al PS4.

toshiba-Canvio-basics-1

Toshiba oferă bazele Canvio între 1TB și 4TB, modelul cu o capacitate ridicată de timp pentru mai puțin de 100 USD. La nivel de preț pe gigabyte, valoarea este excelentă. Am observat în recenzia noastră că prețul nu este atât de mare din cauza lipsei de funcții, dar acest lucru nu contează cu adevărat atunci când utilizați unitatea cu un PS4. 

De asemenea, performanța nu este tocmai rea. Deși Canvio Basics este distrus în comparație cu ceva precum SanDisk Extreme Portable, nu este rău când se potrivește cu alte unități portabile de filare. Performanța secvențială este solidă și, deși performanța întâmplătoare lipsește, nu ar trebui să o observați prea mult atunci când încărcați jocuri. 

Mai importantă este calitatea construcției. Deși viteza nu ar trebui să vă încetinească mult, construcția unității va avea loc. Este ieftin și delicat, la fel ca ADATA SD600. Aceasta nu este o problemă dacă păstrați unitatea într-un singur loc, dar dacă intenționați să o luați din mers, cel mai bine este să mergeți cu o altă unitate.

Alte motive pentru care ne plac elementele de bază ale lui Toshiba Canvio

Prețul este principalul motiv pentru care ne plac elementele de bază ale Toshiba Canvio. Modelul de 1TB, care este cel mai ieftin din gama, costă mai puțin de 45 USD, ceea ce este între 5 și 10 USD mai puțin decât unitățile comparabile. Stiva de economii este mai ridicată, modelul 4TB prezentând cel mai bun preț per gigabyte. 

Totuși, renunțați la funcții pentru preț. Toshiba nu include utilități pe unitate și nu există nimic de descărcat pe site-ul web al lui Toshiba. Singurul lucru de pe unitate este un PDF care detaliază garanția limitată de un an. Noțiunile de bază ale lui Toshiba Canvio sunt pur funcționale, care, deși sunt inexistente, își au locul. Puteți afla mai multe în recenzia noastră de bază pentru Toshiba Canvio.

Gânduri finale

Există o mulțime de hard disk-uri externe excelente pentru PS4. Pentru banii noștri, am rămâne cu Samsung T5 sau Western Digital My Book. T5 va oferi cele mai bune performanțe, dar cu costul spațiului. Cartea mea este puțin mai lentă, dar este capabilă să maximizeze capacitatea acceptată de PS4. 

Ultimele trei opțiuni sunt destul de interschimbabile. Seagate oferă o calitate și o estetică mai bune, dar la un preț ușor mai ridicat decât Bazele Toshiba Canvio. Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu par a fi ceea ce căutați, asigurați-vă că citiți și alte recenzii ale unui hard disk extern. 

Ce hard disk folosești cu PS4? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map