Cel mai bun backup online pentru non-profit și ONG-uri 2020: Backup pentru o lume mai bună

Știm cu toții că este bine să ne ajutăm semenii, dar nu suntem întotdeauna de acord cu cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Este dificil la nivel individual. Din fericire, există non-profituri care ne ajută să oferim, inclusiv peste 1,5 milioane de astfel de organizații din SUA În acest ghid Cloudwards.net, vom face partea noastră pentru a-i ajuta să gestioneze cheltuielile generale și să consacre mai multe fonduri acolo unde este nevoie, revizuind cea mai bună rezervă online. servicii pentru non-profit.


Astfel de organizații lucrează cu mulți bani și persoane fizice și, de obicei, trebuie să urmărească toate acestea. Acest lucru este egal cu terabyte nespuse de date de protejat. Păstrarea tuturor acestor date pe un HDD poate părea ușor, dar nu este cea mai sigură opțiune. Hard disk-urile pot să se prăbușească sau să funcționeze defectuos, ca să nu mai vorbim de inundații, incendii și alte dezastre pot duce la avarii. SSD-urile sunt mai rezistente la eșecuri, dar mai predispuse la erori.

De aceea, vă recomandăm să folosiți o copie de rezervă în cloud. Înainte de a ajunge la alegerile noastre dintre cele mai bune servicii de backup online, să analizăm criteriile pe care le-am folosit.

Cel mai bun backup online pentru nonprofits 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru organizații nonprofit și ONG-uri

Având în vedere că organizațiile neprofit și ONG-urile sunt de obicei restrânse în numerar, primele noastre criterii vor fi valoarea. Vom vedea că puteți face backup terabyte de date cu bani puțini. Cu cât oferă mai multe planuri, cu atât este mai bună flexibilitatea acestuia și ceea ce obțineți pentru preț. De asemenea, preferăm serviciile care oferă reducere pentru organizații nonprofit și ONG-uri.

Lucrul în aceste organizații nu înseamnă că sunteți un expert IT. Acesta este motivul pentru care vom lua în considerare cât de ușor de utilizat sunt copiile de rezervă online. Dacă experiența utilizatorului este simplă și atractivă, considerăm că este un plus.

Nu doriți ca nimeni să se încurce cu datele dvs. odată ce sunt în cloud. Vom analiza modul în care serviciile gestionează securitatea. Există întotdeauna o criptare și vom vedea ce fel de utilizează, dacă au autentificare cu doi factori și cât de sigure sunt centrele lor de date. De asemenea, ne place să vedem criptarea cu cunoștințe zero, deoarece înseamnă că nimeni nu vă poate citi datele.

Copiile de rezervă pot dura mult timp, dar nu dorim să dureze mai mult decât ar trebui, așa că o conexiune stabilă este întotdeauna apreciată. Stabilitatea nu se referă doar la infrastructura serviciului, ci depinde și de cât de aproape sunteți de servere și de ISP-ul dvs..

Acum că cunoașteți criteriile noastre, să continuăm clasamentul. Începem cu top pick-ul nostru, IDrive.

1. Cel mai bun backup online pentru organizații nonprofit și ONG-uri: IDrive

IDrive este în vigoare din 1995. Compania are cunoștințe și arată. Este în topul comparației noastre cu cele mai bune servicii de backup online.

Există două planuri personale disponibile: unul cu 2 TB și celălalt cu 5 TB de spațiu de rezervă. În plus, primiți 2 TB sau 5 TB de spațiu de sincronizare. Nu puteți plăti lunar, trebuie să vă înscrieți pentru unul sau doi ani. Oferă câteva reduceri. Pentru primul dvs. an, primiți o reducere de la prețul său standard de 69,50 USD. Dacă plătiți doi ani, reducerea este extinsă.

Neprofiturile beneficiază de o reducere de 50% la prețul pentru 2TB, care se ridică la 34,75 USD pe an. Există, de asemenea, un plan gratuit de 5 GB, care vă permite să încercați serviciul înainte de a vă angaja la un abonament pe termen lung.

Folosind IDrive, va trebui să gestionați backup-ul dvs., spre deosebire de serviciile nelimitate care fac backup. Aceasta nu înseamnă pentru o experiență simplă a utilizatorului. Deoarece există multe opțiuni, poate fi nevoie de un timp pentru a te obișnui (utilizatorii de energie nu le vor părea). Cu toate acestea, după ce este configurat, planul de rezervă poate fi rulat în fundal. Utilizatorul mediu nu ar trebui să aibă probleme.

IDrive criptează datele dvs. cu algoritmul AES de 256 biți în repaus și în tranzit. De asemenea, vă poate decripta datele deoarece se ține de cheia dvs. în mod implicit, dar puteți să le păstrați dacă doriți. Pentru a face acest lucru, va trebui să activați criptarea privată înainte de a face prima copie de rezervă.

Autentificarea în doi factori nu este disponibilă pentru a vă proteja dacă cineva vă fură parola. Asigurați-vă că aveți o parolă puternică pentru a evita acest lucru.

Centrele de date securizate din Statele Unite dețin serverele IDrive. Centrele de date sunt întărite împotriva dezastrelor naturale și a incendiilor. Utilizează senzori de supraveghere, alarme și mișcare pentru a preveni intruziunea.

Alte motive pentru care ne place IDrive

Am dori să vedem viteze mai bune la încărcările inițiale, dar, în realitate, pot dura ceva. Din fericire, există un serviciu de curierat care ajută la numirea IDrive Express. Îl poți folosi și pentru descărcări.

IDrive este ieftin atunci când aveți în vedere reducerea uriașă nonprofit. Puteți face backup pentru dispozitive nelimitate și folosește criptarea privată pentru a vă proteja datele. Totuși, nu oferă autentificare cu doi factori și nici nu este ușor de utilizat. În general, este suficient să-l facem pe primul loc în clasamentul nostru. Dacă această mini-recenzie v-a interesat, puteți citi mai multe în recenzia noastră completă IDrive.

2. SpiderOak ONE

SpiderOak ONE este serviciul principal pentru cei care caută să-și păstreze dosarele în siguranță împotriva corupției, furtului și a ochilor induriști.

Serviciul nu este ieftin, dar există o reducere pentru planurile SpiderOak ONE dacă utilizați SpiderOak pentru organizații nonprofit sau instituții academice. Există mai multe planuri, care oferă flexibilitate și o încercare gratuită de 21 de zile.

Cel mai ieftin plan oferă 5 GB pentru 5 dolari pe lună, următorul oferă 400 GB pentru 9 dolari pe lună, apoi există un plan de 2 TB pentru 12 dolari pe lună și un plan de 5 TB care costă 25 USD pe lună. Există o mică reducere dacă plătiți anul.

Clientul de pe desktop se simte prost și datat. Majoritatea o fac, datorită concentrării lor pe utilitate. Interfața web SpiderOak este similară clientului desktop în funcționalitate. Nu vă puteți modifica planul de backup de la distanță și nu există nicio vizualizare la domiciliu care să afișeze activitatea contului. Aplicația pentru smartphone este limitată în funcționalitate, dar ușor de utilizat.

Criptarea privată este implicită pentru SpiderOak ONE. Nivelul de criptare este AES 256 biți și fișierele sunt criptate în tranzit cu SSL. Compania nu păstrează metadatele dvs. în baza de date, ci o lasă pe computer. Autentificarea cu doi factori este de asemenea disponibilă.

Chiar dacă fișierele sunt criptate și private, SpiderOak mai are centre de date protejate împotriva intrusilor virtuali și fizici. De asemenea, pot rezista la dezastre naturale.

Alte motive pentru care ne place SpiderOak ONE

Nu există nici un serviciu de backup sau restaurare prin curier, dar SpiderOak are o infrastructură bună. Potrivit clienților SpiderOak, backup-ul durează o oră pe 1 GB. În ceea ce privește serviciile de backup online, este în regulă. Testele noastre au confirmat afirmația lor. Copiile de rezervă inițiale vor dura cel puțin câteva zile. După aceea, totul ar trebui să ruleze mai rapid din cauza copiilor de rezervă la nivel de bloc.

SpiderOak ONE nu este cea mai bună alegere pentru fiecare utilizator, dar este o alegere bună datorită criptării sale private, vitezei bune și reducerii nonprofit. Dacă doriți piulițele și șuruburile, consultați recenzia noastră SpiderOak ONE.

3. CrashPlan

CrashPlan nu are planuri personale pentru că s-a retras de pe piața de consum în august 2017. Cu toate acestea, planul său de afaceri mici este ieftin și face o investiție solidă, având în vedere alte caracteristici pe care le oferă serviciul..

Obțineți o copie de rezervă nelimitată pentru un computer cu prețul de 10 USD, taxat lunar, astfel încât să puteți anula oricând (spre deosebire de IDrive, consultați acest articol pentru o comparație). CrashPlan vă oferă opțiunea de a copia unități externe nelimitate. Prețul nu este excelent în comparație cu alte servicii, dar este departe de cel mai rău. Nu există reducere pentru non-profit.

Instalarea și conectarea clientului durează câteva minute. Nu veți avea probleme cu utilizarea clientului, dar configurarea copiei de rezervă ar putea fi mai simplă. Nu există nicio modalitate de a face backup în funcție de tip, va trebui să o faceți manual, chiar dacă este un backup nelimitat.

Clientul desktop este intuitiv și ușor de navigat. Dacă trebuie să supraveghezi backup-ul, interfața web ar trebui să funcționeze. Îl puteți utiliza pentru a verifica statisticile utilizatorilor și pentru a monitoriza restaurarea fișierelor.

CrashPlan vă oferă criptare end-to-end, precum și în repaus. Nivelul de AES utilizat este de 256 biți. CrashPlan va ține cheile de criptare, dar puteți activa criptarea privată. Indiferent, asigurați-vă că alegeți o parolă puternică, deoarece nu există o autentificare cu doi factori. Versiunea este disponibilă pentru a ajuta împotriva ransomware-ului.

Alte motive pentru care ne place CrashPlan

Nu ne place mult mai mult, deoarece CrashPlan nu funcționează bine în departamentul de viteză. Puteți dezactiva unele dintre procesele pe care le folosește în timpul copiei de rezervă a fișierelor dvs., dar nu îl recomandăm. Testele noastre ne spun că puteți încărca aproximativ 10 GB pe zi.

Copia de rezervă a unui computer pentru 10 USD este o afacere bună. Securitatea este, de asemenea, la nivel. Dacă nu vă deranjează viteza mai mică, CrashPlan ar putea fi o alegere bună pentru dvs. Citiți mai multe despre caracteristicile sale în revizuirea noastră completă CrashPlan

4. Carbonit sigur

Carbonitul oferă stocare nelimitată, dar oferă trei planuri în loc de unul. Basic este cel mai ieftin la 72 USD pe an. Plus costă 112 dolari, dar include backup HDD extern și video automat. Prime adaugă un serviciu de curierat pentru 150 de dolari. Cu toate acestea, aceste planuri nu oferă reducere.

ONG-urile beneficiază de o reducere de 10% la planul Carbonite Safe Backup Pro, care este un plan care vizează întreprinderile mici. Pentru 287,99 USD pe an, veți obține 250 GB de copie de rezervă în cloud și veți putea face backup la computere nelimitate. Dacă vă abonați în avans timp de doi ani, veți primi o reducere suplimentară de 5%. Dacă vă abonați timp de trei ani, primiți 10%.

Lucrul cu Carbonite este simplu. Clientul de desktop (pentru Windows sau macOS) este ușor de instalat. Trebuie să efectuați doar un pas atunci când inițiați backup, deoarece cea mai mare parte a procesului este automatizată. Carbonitul facilitează chiar verificarea stării fișierelor dvs. prin furnizarea codurilor de culoare.

Există, de asemenea, un client web pe care îl puteți utiliza pentru a verifica starea copiei de rezervă, pentru a vă gestiona contul și pentru a vă accesa fișierele. Carbonite Mobile vă permite să efectuați aceste operațiuni pe Android sau iOS. Interfața este minimă. Adică, într-un mod bun, deoarece nu este aglomerat.

Carbonitul va proteja datele stocate pe serverele sale folosind criptarea AES pe 128 de biți. Vă va menține cheia de criptare pentru dvs., dar puteți activa criptarea privată. Dacă îl activați, Carbonite va actualiza nivelul de criptare la AES de 256 biți. Carbonitul necesită să faceți o parolă puternică. Dacă cineva reușește să o spargă, autentificarea cu doi factori este acolo pentru a vă ajuta.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Nu există mai mult, deoarece procesul de rezervă al Carbonitei nu este rapid, spre deosebire de unii dintre concurenții săi. Dacă vă interesează să citiți mai multe, accesați recenzia noastră aprofundată despre carbonită.

5. Copiere de rezervă CloudW

Spre deosebire de backup-ul online obișnuit, CloudBerry Backup nu include spațiu de stocare în pachet și nu va stoca fișiere. Funcționează mai mult ca un tablou de bord care vă ajută să gestionați planurile de backup pe alte platforme cloud. În termeni tehnologici, se numește Infrastructură ca serviciu sau IaaS. Dacă aveți nevoie pentru a gestiona mai multe computere și servere, CloudBerry poate fi cea mai bună soluție pentru dvs..

CloudBerry se încarcă diferit, deoarece nu este inclusă stocarea. Va trebui să cumpărați o licență unică și să plătiți pentru backup-ul ales. De exemplu, va trebui să plătiți 5,57 USD pe lună pentru 250 GB pe Amazon S3. Vă recomandăm Wasabi, deoarece este ieftin și scalabil (0,0039 USD pe GB stocat și 0,04 USD pe GB descărcat).

Există o mulțime de configurați pentru a face backup cu CloudBerry. Trebuie să adăugați toate conturile de stocare în cloud individual (puteți alege dintre 65 de destinații de stocare). Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege și care pot fi descurajante.

Accesul web acceptă doar Amazon S3, iar computerul dvs. trebuie să acționeze ca gazdă, cu rulare de la CloudBerry. Obține treaba, dar nu oferă multe funcții. Nu există o aplicație mobilă și acest lucru este de înțeles, având în vedere câți furnizori se pot conecta la CloudBerry.

Puteți consolida securitatea CloudBerry, deși ceea ce puteți obține depinde de partenerul de stocare. CloudBerry folosește SSL în tranzit, dar criptarea pe partea sursă și în repaus depinde de furnizori.

Cu partenerul potrivit, CloudBerry acceptă AES de până la 256 biți din partea clientului. Multe companii de rezervă acceptă numai criptarea pe partea serverului, ceea ce înseamnă că nu controlați cheia de criptare și oricine are acreditări vă poate citi datele. Acesta este motivul pentru care criptarea din partea clientului de la CloudBerry poate fi un ajutor uriaș. Doar asigurați-vă că nu pierdeți parola, pentru că nimeni nu o poate prelua pentru dvs..

Alte motive pentru care ne place CloudWid Backup

Deoarece transferați backup-ul la servicii terțe, testarea vitezei CloudBerry nu este posibilă. Testele noastre au arătat rezultate bune, dar au fost realizate într-un scenariu optim. CloudBerry nu acceptă criptarea și compresia, ceea ce ar fi încetinit procesul pentru serviciile alese.

CloudBerry este diferit de serviciile clasice de backup online. Este ieftin și scalabil, dar nu este ușor pentru utilizatorii care nu sunt îndrăgostiți de IT. Deși nu este pentru toată lumea, totuși reușește să facă ceea ce a fost proiectat.

Gânduri finale

Nu multe servicii se ocupă de non-profit, dar există mai multe dintre care să alegeți. Alegerea celei potrivite poate face o diferență uriașă în munca de zi cu zi, ca să nu mai vorbim de impactul asupra finanțelor tale. Considerăm că IDrive ar trebui să fie alegerea ta, deoarece oferă o reducere imensă, computere nelimitate și criptare privată.

CrashPlan și SpiderOak ONE sunt înlocuitori de încredere, în timp ce ar trebui să luați în considerare ultimele două doar dacă vă plac caracteristicile lor specifice.

Ce părere aveți despre alegerile noastre? Cunoașteți orice alt serviciu care oferă o reducere pentru non-profit? Spuneți-ne în comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map