Cel mai bun backup online pentru Music 2020

Am avut înregistrări voluminoase și CD-uri pe care trebuia să le păstrați pe raft. Toate sunt acum digitale, ceea ce face ușoară colectarea a zeci de mii de melodii, dar chiar și în formatul de fișier .mp3, acestea vor fi completate. Aceste melodii ar putea umple sute de gigabyte pe hard disk. Pentru a ajuta spațiul liber, am asamblat cea mai bună copie de rezervă online pentru muzică, cu Backblaze ca lider.


Hard disk-urile sunt imense. Vă pot lua colecțiile complete Bruce Springsteen, Taylor Swift și Depeche Mode cu spațiu liber, dar nu sunt de încredere. Discurile se pot prăbuși sau se pot sparge, reducând muzica pentru totdeauna. Este posibil să vă ajute software-ul de recuperare, dar nu puteți fi sigur că vă va prelua datele și, în timp ce SSD-urile nu se prăbușesc la fel de mult, au mai multe erori de date..

După ce faceți backup, puteți fi sigur că nicio defecțiune hardware, incendiu sau furt nu va compromite piesele preferate de muzică.

Backup-ul nu va elibera spațiul de pe hard disk. Aceasta este o muncă pentru stocarea în cloud. Dacă aveți nevoie de acest lucru, consultați cea mai bună listă de stocare în cloud. Aici, ne vom concentra asupra obținerii copiilor de rezervă care vă va permite să protejați cele mai multe melodii pentru cei mai puțini bani. Vom vorbi despre asta și despre alte criterii pe care le-am folosit pentru a face lista înainte să ajungem la alegerile noastre de mai jos.

Cel mai bun backup online pentru Music 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru muzică

Valoarea este în primul rând. Unele servicii oferă doar câteva planuri, în timp ce altele vă oferă spațiu de rezervă nelimitat. Cele care oferă backup nelimitat vor fi aici avantaje. Cu cât ai mai mult spațiu pentru bani, cu atât valoarea este mai bună. Ne place întotdeauna să vedem un proces sau un plan gratuit. Dacă căutați o copie de rezervă gratuită, puteți citi despre cele mai bune opțiuni pentru aceasta.

De asemenea, serviciul nu ar trebui să fie o durere de utilizat. Configurarea copiei de rezervă ar trebui să fie simplă, la fel ca backup-urile și recuperarea ulterioară. Clienții ar trebui să funcționeze pe majoritatea sistemelor, precum și pe web și mobil, iar experiența generală a utilizatorului ar trebui să fie suficient de lină încât să nu fie nevoie să solicitați asistență.

Copia de rezervă inițială va dura de obicei mult timp până la finalizare. Cât timp depinde de conexiunea dvs. de internet, de infrastructura serviciului de backup pe care îl utilizați și de cât de aproape sunteți de serverele sale. Dacă aveți o copie de rezervă la nivel de bloc, vă veți ajuta să faceți backup-uri mai rapid.

Securitatea corectă este plăcută să aveți, de asemenea, chiar dacă vă stocați doar muzica. Criptarea puternică ar trebui să vă protejeze datele în cloud, precum și în tranzit. Dacă cineva vă fură parola, cel mai bine este dacă serviciul oferă autentificare în doi factori pentru a preveni intruziunea. De asemenea, salutăm criptarea cu cunoștințe zero dacă este furnizată.

1. Cel mai bun backup online pentru muzică: Backblaze

Backblaze are o istorie lungă și este unul dintre cele mai populare servicii astăzi. Acesta a plasat pe locul doi pe lista noastră cu cele mai bune servicii de backup online și ar fi o alegere excelentă pentru a vă face backup pentru muzică.

Serviciul îl menține simplu cu un singur plan de abonament. Pentru 5 dolari pe lună, beneficiați de spațiu de rezervă nelimitat pentru un computer. A avea un plan lunar este convenabil, deoarece puteți anula oricând, iar majoritatea altora nu oferă opțiunea. Veți beneficia de o reducere de 10 USD dacă plătiți cu un an în avans, 25 USD dacă plătiți doi ani.

Backblaze-Glisor1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Este ușor să configurați backup-ul dvs., deoarece nu este necesar să gestionați cât sau ce faceți o copie de rezervă. Deoarece Backblaze poate face backup după tipul fișierului, excluzând fișierele de sistem și temporare, puteți include fișiere muzicale și lăsați-l să facă magie. Nu este necesară crearea unui plan de rezervă, deoarece totul este automatizat.

Aplicația desktop folosește o abordare de design minimal, ceea ce face ca utilizarea acesteia să fie simplă, iar interfața web nu vă va oferi probleme. Este ușor de utilizat și ușor de navigat. Fila „Prezentare generală” arată starea contului dvs., iar fila „vizualizare / restaurare” vă permite să vă accesați fișierele.

Copiile de rezervă inițiale durează mult timp, dar Backblaze este unul dintre cele mai rapide servicii. Nu vă limitează viteza de încărcare sau descărcare și puteți crește numărul de fire de rezervă pe care le utilizați pentru o viteză mai mare. Cât de aproape sunteți de serverele Backblaze, toate în California, va fi și un factor pentru viteză.

Alte motive pentru care ne place backblaze

Există multe caracteristici de securitate, inclusiv criptarea privată. Dacă este activat, veți păstra cheia de criptare. În caz contrar, Backblaze îl va păstra. Indiferent, pentru a recupera fișierele, va trebui să trimiteți parola dvs. la Backblaze. Criptarea AES pe 128 de biți vă protejează datele în cloud, în timp ce SSL vă protejează fișierele în tranzit.

Veți obține o copie de rezervă nelimitată ieftină, o experiență simplă și intuitivă a utilizatorului și viteze rapide de backup cu Backblaze. Acesta este motivul pentru care câștigă primul loc pe lista noastră. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți recenzia noastră aprofundată Backblaze. Dacă nu sunteți sigur, puteți profita întotdeauna de procesul de 15 zile înainte de a decide să vă abonați.

2. IDrive

Două opțiuni IDrive se potrivesc copiilor de rezervă pentru muzică – planurile personale 2TB și 5TB. Ambele sunt anuale, deoarece IDrive nu oferă abonamente lunare. Planul 2TB vă va costa 52 de dolari pe an, în timp ce planul de 5TB vă va stabili aproximativ 75 USD. Veți obține 2TB sau 5TB de spațiu, ceea ce înseamnă 4TB sau 10TB de spațiu de sincronizare. Înainte de a vă abona, încercați planul gratuit de 5 GB.

IDrive-client-Backup-Glisor1
© Cloudwards.net

IDrive-client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Spre deosebire de serviciile de backup nelimitate, IDrive vă limitează spațiul, ceea ce face mai dificil de utilizat. Va trebui să gestionați backup-ul manual, alegând și alegând fișiere. În plus, există o mulțime de setări, care ar putea copleși utilizatorii mainstream. Cu toate acestea, după ce ați stabilit planul, puteți lăsa IDrive să ruleze în fundal fără griji.

IDrive nu fulgeră repede. Copiile de rezervă inițiale pot dura ceva timp pentru a încărca și nu există nicio modalitate de a iniția copii de rezervă multi-thread mai târziu, așa cum se poate cu Backblaze. Din fericire, există un serviciu gratuit de copiere de curierat, numit IDrive Express, care ajută la încărcări și descărcări.

Încărcările ulterioare sunt de asemenea mult mai rapide din cauza copiilor de rezervă la nivel de bloc.

Alte motive pentru care ne place IDrive

IDrive folosește criptarea AES de 256 biți în tranzit și în repaus. Cu toate acestea, va trebui să activați criptarea privată înainte de prima copie de rezervă, dacă doriți. Dacă nu, IDrive vă va păstra cheia. Nu există o autentificare în doi factori, așa că singura modalitate de a vă proteja parola este să o faceți puternică.

Serviciul este mai dificil de utilizat decât Backblaze, nu oferă backup nelimitat și este mai scump în acest sens. Dacă doriți o privire mai detaliată asupra caracteristicilor sale, citiți recenzia noastră IDrive.

3. CrashPlan Pro

CrashPlan nu mai servește utilizatorii personali, dar puteți folosi în continuare planul său de afaceri pentru a face backup pentru muzică.

Costă 10 dolari pe lună și oferă spațiu de rezervă nelimitat. Din moment ce serviciul te percepe pe lună, îl poți anula întotdeauna, spre deosebire de majoritatea serviciilor. Nu este o afacere, în special în comparație cu Backblaze, dar este totuși o afacere solidă. Dacă aveți muzică pe unitățile externe, puteți să le faceți și backup.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Instalarea clientului este ușoară și rapidă. Folosirea lui este nedureroasă, dar operația de rezervă ar putea fi mai simplă. Nu există nicio copie de rezervă bazată pe tipul de fișier, așa că va trebui să etichetați dosarele și fișierele pe care doriți să le faceți backup, chiar dacă veți primi spațiu nelimitat.

Navigarea pe clientul desktop este fără efort, așa cum se întâmplă cu interfața web. Puteți utiliza clientul web pentru a supraveghea backup-ul dvs. consultând pagini care arată statistici ale utilizatorilor, crea rapoarte și monitorizați restaurarea fișierelor.

Backup-ul folosind CrashPlan nu este rapid. Viteza crește dacă dezactivați procesele de compresie, criptare și deduplicare a fișierelor, dar nu vă putem recomanda să faceți acest lucru. Puteți accelera viteza dacă resursele sistemului dvs. sunt totuși reduse, iar copierea la nivel de bloc vă va ajuta cu backup-urile viitoare.

Alte motive pentru care ne place CrashPlan Pro

Ca și cele două servicii anterioare, puteți opta pentru criptarea privată. În caz contrar, compania vă va păstra cheia de criptare. Orice ai alege, asigură-te că vei crea o parolă puternică, deoarece nu există o autentificare cu doi factori.

AES 256 biți criptează fișierele înainte de transfer, în timp ce AES 128-biți le protejează în timpul acestuia. Citiți mai multe despre securitate în recenzia noastră CrashPlan.

4. Carbonit

Carbonitul oferă trei planuri nelimitate din care să alegeți: Basic, Plus și Prime. Basic vă oferă o stocare nelimitată pentru 72 de dolari pe an. În plus, Plus adaugă hard disk extern și backup video automat pentru 112 USD. Este cel mai popular plan.

Pe lângă toate acestea, Prime are servicii de recuperare prin curier și costă 150 de dolari pe an. Cu toate acestea, nu este o investiție bună, dacă nu faceți backup complet în mod regulat. Dacă plătiți cu doi ani în avans, veți beneficia de 5% sau, dacă plătiți timp de trei ani, veți beneficia de o reducere de 10%. Dacă un an pare un angajament prea mare, există un proces de 15 zile pentru a încerca serviciul înainte de abonare.

Clientul desktop Carbonite este ușor de instalat. Cea mai mare parte a procesului este automatizată, astfel încât nu există un singur pas la inițierea copiilor de rezervă (consultați lista de fișiere și extensii pe care Carbonite le exclude pe site-ul său web). Aplicația vă va coda fișierele, dacă activați această caracteristică, astfel încât să le puteți verifica mai ușor starea. Este disponibil pentru Windows și macOS.

Aceleași caracteristici sunt disponibile pe aplicația mobilă, care este disponibilă pentru Android și iOS. Dispune de o interfață atractivă și clară pe care o puteți utiliza pentru a accesa fișierele de rezervă și automat fotografiile de rezervă. Nu puteți face backup la alte tipuri de fișiere, dar faptul că aveți o copie de siguranță nelimitată pentru fotografii este încă o ofertă bună.

Concurenții, cum ar fi Backblaze și IDrive, execută backup-uri inițiale mult mai rapid. Cu toate acestea, după transferul inițial, lucrurile arată mai bine pentru Carbonite, deoarece backup-ul la nivel de bloc ajută la accelerarea procesului.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Dacă activați criptarea privată, Carbonite va folosi AES 256 biți pentru a vă proteja fișierele. În caz contrar, va folosi AES 128 biți. În ambele cazuri, serviciul va ține cheia.

Pagina de revizuire a carbonitei

Carbonitul necesită să creezi o parolă puternică și să ofere autentificare în doi factori dacă cineva o fură. Aceste caracteristici creează un profil dur de securitate. Pentru mai multe, citiți recenzia noastră despre Carbonite.

5. Zoolz Acasă

Zoolz vă poate păstra fișierele în „stocare media” și optimiza fișierele audio, precum și fotografii și videoclipuri, pentru vizualizare fără tamponare în timp ce sunt la rece.

În planul familiei veți obține 1 TB de spațiu de rezervă pentru cinci utilizatori și computere. Vă va stabili aproximativ 40 de dolari pe an. Planul Heavy nu mărește numărul de utilizatori sau computere, dar vă va oferi 4 TB de spațiu pentru muzică pentru 100 de dolari pe an.

Zoolz Intelligent este numele clientului Zoolz desktop, este disponibil pentru Windows și Mac. În general, procesul de rezervă este simplu. Cu toate acestea, necesită selectarea manuală sau „selectarea inteligentă” a datelor pe care doriți să le faceți backup, ceea ce o face mai complicată decât alte servicii (Carbonite sau CrashPlan, de exemplu).

Clientul web capabil vă va ajuta să vă gestionați contul. Puteți vedea informații despre utilizatorii și serverele active pe pagina de pornire, precum și cantitatea de stocare folosită – la cald sau la rece – și alte statistici generale.

Aplicația Android sau iOS vă va permite să vă verificați backup-ul utilizând telefonul. Este plăcut și are o mulțime de opțiuni, inclusiv backup pentru videoclipuri, contacte și alte fișiere de pe dispozitiv.

Deoarece serviciul se integrează cu Amazon S3, poate atinge viteze bune. Există servere în SUA, U.K. și Australia. Ca majoritatea altora, folosește algoritmi de transfer la nivel de bloc.

Alte motive pentru care ne place Zoolz Home

Zoolz folosește criptarea AES pe 256 biți și este zero. Criptarea nu ajută dacă cineva vă fură parola, dar autentificarea sa în doi factori o va face. Cu toate acestea, politica sa de confidențialitate este discutabilă, deoarece spune că serviciul primește nume de fișiere și directoare și înregistrează adresa dvs. IP și alte informații personale.

Zoolz susține că este pentru sprijin, ceea ce este rezonabil. Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciu, consultați recenzia noastră Zoolz.

Gânduri finale

Colecția dvs. de muzică va fi mai sigură dacă o faceți o copie de rezervă, dar nu toate serviciile funcționează la fel de bine. Unele pot fi complicate de utilizat sau au spațiu de rezervă limitat și costisitor. Spre deosebire de acestea, considerăm că Backblaze este o alegere excelentă pentru backup-ul muzicii tale. Am depășit valoarea și ușurința de utilizare pentru a face această alegere, luând în considerare viteza și securitatea.

Toate serviciile de aici se numără printre cele mai bune soluții de rezervă pe care le-am testat, așa că, dacă nu-ți place Backblaze din anumite motive, nu poți greși cu oricare dintre celelalte. Ce părere aveți de lista noastră? Am ratat serviciul preferat? Povestiți-ne despre asta în secțiunea de comentarii.

Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me