Cel mai bun backup online pentru Marea Britanie 2020

Sub cerul acoperit al Marii Britanii, se întâmplă o mulțime de hoți. Un laptop este furat la fiecare 53 de secunde, de obicei într-un pub sau pe tub. Bobby-urile nu pot fi peste tot, dar această statistică este încă alarmantă și ar trebui să vă ofere un motiv pentru a face backup copiilor. Am trecut prin copiile de rezervă și am ales deja cea mai bună copie de rezervă online pentru Marea Britanie, începând cu CloudBerry Backup cuplată cu Amazon S3.


Nu numai că cineva vă poate fura laptopul, unitatea de hard disk ar putea să se prăbușească sau să defecteze. Puteți încerca să vă recuperați datele, dar nu puteți fi sigur că acestea vor funcționa. Unitățile de stare solidă nu se vor prăbuși ca și hard disk-urile obișnuite – rata lor de eșec este mai mică de 1 la sută – dar au mai multe erori de date.

Am ales alegerile noastre pentru această listă din cea mai bună selecție de backup online. Dacă aveți nevoie de stocare, citiți diferența și consultați articolul nostru despre cel mai bun spațiu de stocare în cloud din Marea Britanie. Înainte de a începe lista, să parcurgem criteriile pe care le-am folosit.

Cel mai bun backup online pentru Marea Britanie 2020

Ceea ce face backup-ul online cel mai bun pentru Regatul Unit

Backup-ul inițial poate dura mult timp. Dacă aveți un server apropiat, vă va grăbi transferul, deoarece conexiunea dvs. va fi mai puternică și nu se va rupe la fel de des.

Viteza de conectare va fi afectată de furnizorul de servicii de internet și de backup-ul online pe care îl utilizați. Dacă serviciul de rezervă vă permite să setați setările de transfer preferate, creșteți numărul de fire pentru a crește viteza și a le accelera, dacă este necesar, este chiar mai bine. Un algoritm de transfer la nivel de bloc te va ajuta și după backup-ul inițial.

Deoarece legile britanice sunt ceea ce sunt, serviciul ar trebui să vă protejeze confidențialitatea – citiți cel mai bun VPN pentru articolul din Marea Britanie pentru ao proteja în continuare – și să ofere o securitate puternică. Serviciile de backup ar trebui să ofere criptare în repaus, în tranzit și în privat, ceea ce înseamnă că nimeni nu vă poate citi datele din cloud. Autentificarea cu doi factori vă va ajuta și împotriva hackerilor care doresc să vă fure acreditările.

O experiență bună a utilizatorului vă va ușura utilizarea serviciului. Clienții desktop ar trebui să lucreze la majoritatea sistemelor de operare și interfețele lor, precum și cele pentru web și mobil, ar trebui să fie atractive și simple.

Nu doriți să vă goliți portofelul în timp ce faceți cumpărături pentru backup online. Acesta este motivul pentru care vom lua în considerare valoarea pentru a ne asigura că veți obține cea mai mare bătaie. De preferință, un serviciu va avea și multe planuri, deoarece asta crește șansele de a găsi o potrivire bună.

1. Cea mai bună copie de rezervă online pentru Marea Britanie: Backload CloudBerry cu Amazon S3

CloudWid Backup nu este ca o copie de rezervă obișnuită în cloud. Nu vă va oferi spațiu de rezervă. În schimb, va acționa ca un hub central pentru planurile de backup pe alte platforme cloud. Este ideal pentru cei care trebuie să gestioneze mai multe servicii și computere.

Toate transferurile se duc direct la serviciul terților, care, în cazul nostru, este Amazon S3. Acesta completează CloudBerry Backup datorită rețelei sale globale de servere, costurilor ieftine și integrării ușoare. Are trei servere la Londra și la fel de multe în Irlanda, ceea ce ar trebui să vă permită să obțineți viteze de încărcare și descărcare mai rapide.

Mur pitic-backup-planuri-Glisor1
© Cloudwards.net

Mur pitic-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Mur pitic Backup-Mode-Slider3
© Cloudwards.net

Mur pitic Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

Mur pitic Backup-Program-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Puteți maximiza securitatea CloudBerry Backup, dar depinde în mare parte de serviciul partenerului. CloudBerry Backup acceptă până la 256 biți AES pe partea de client. Deoarece multe servicii cloud acceptă numai criptarea din partea serverului, având-o pe partea de client înseamnă că controlați cheia de criptare și doar puteți citi datele dvs..

De asemenea, Amazon vă oferă această opțiune, cu serviciul său de gestionare a cheilor Amazon. Dispune și de autentificare cu doi factori, pentru a vă proteja de furtul de parole.

Facilitățile serverului Amazon se supun auditurilor terților, limitează accesul bazat pe principiul celui mai mic privilegiu, utilizează sisteme de detectare, autentificare multi-factor, supraveghere și multe altele. Ele pot rezista la incendii, inundații și cutremure, datorită senzorilor automati, echipamentelor responsive și măsurilor de redundanță a datelor.

Amazon S3 este o țintă tentantă, deoarece este liderul pieței și au existat numeroase încălcări. Cu toate acestea, acestea s-au datorat în mare parte utilizatorilor nepăsători. Cu toate acestea, măsurile sale puternice de securitate reprezintă un obstacol mare pentru potențialele amenințări.

Alte motive pentru care ne place Cloudwide Backup cu Amazon

Configurarea CloudBerry Backup nu este tocmai slabă a inimii. Trebuie să adăugați contul dvs. Amazon S3 și să creați planul de rezervă, care vă cere să alegeți dintre multe opțiuni. Utilizatorii cărora le place tinkering-ul cu software-ul îi vor plăcea, în timp ce alții vor fi feriți. Avem un ghid despre cum să utilizați CloudBerry Backup cu Amazon S3, care vă va ușura durerea.

CloudBerry Backup acceptă accesul web pentru un singur serviciu: Amazon S3. Nu are multe opțiuni, dar se termină. Amazon îți cere să creezi „găleți” pentru încărcarea fișierelor, care poate fi dificil la început.

Deoarece CloudBerry Backup nu oferă spațiu de stocare, este necesar să cumpărați o licență unică. De asemenea, va trebui să plătiți pentru backup-ul ales. Pentru 250 GB pe Amazon S3, va trebui să plătiți 5,57 USD pe lună. Aceasta nu este cea mai bună ofertă de pe piață, dar nici cea mai rea.

CloudBerry Backup nu este la fel de simplu precum soluțiile all-in-one, dar vă oferă o mulțime de opțiuni și furnizori din care să alegeți. Serviciul poate fi descurajant la început, dar, după ce te-ai obișnuit cu el, vei putea beneficia de beneficiile sale. Împreună cu Amazon, vă va oferi o siguranță bună, viteze și un sistem de prețuri decent. Pentru a afla mai multe despre aceste servicii, citiți recenzia noastră de backup pentru CloudBerry și recenzia Amazon S3.

2. Acasă BigMIND

BigMIND Home este de la aceeași companie din spatele Zoolz Home Cloud Backup (recenzie Zoolz Home). Nu este surprinzător că cele două servicii sunt similare, dar BigMIND Home are funcții noi pe care Zoolz Home nu le.

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Serviciul are un centru de date în Marea Britanie, ceea ce îi va ajuta pe utilizatorii să mențină o conexiune bună. Așteptați-vă să aveți viteze de încărcare rapide și viteze de descărcare lente, totuși, deoarece BigMIND folosește Amazon Glacier, un spațiu de stocare la rece pentru arhivarea datelor pe termen lung, pentru datele de rezervă. Dacă acest lucru vă interesează, citiți recenzia noastră despre Amazon Glacier. Durata medie de încărcare pentru 1 GB de date ar trebui să fie de aproximativ 30 de minute.

BigMIND criptează fișierele din partea serverului folosind AES 256 biți și gestionează implicit cheia de criptare. Puteți opta pentru a-l gestiona singur în timp ce configurați planul de rezervă, dar nu după. Dacă alegeți acest lucru, nu vă puteți baza pe BigMIND pentru a prelua parola. Protocolul SSL vă va proteja fișierele în tranzit, dar va trebui să le activați singur. 2FA este disponibil, de asemenea.

Alte motive pentru care ne place BigMIND

Clientul de pe desktop, disponibil pentru Windows sau macOS, îți arată starea de rezervă actuală, când a fost ultima copie de rezervă, câte fișiere sunt copiate de rezervă și câte sunt în așteptare. Aceste informații sunt utile și interfața este atractivă și clară.

Puteți vedea categoriile și dispozitivele de fișiere în interfața web colorată și ușor de utilizat. Tabloul de bord vă arată câte dispozitive sunt conectate la BigMIND și câte copii fac backup. Există, de asemenea, un grafic care arată activitatea de rezervă în timp și un grafic care oferă o imagine de ansamblu asupra tipurilor de fișiere.

Planul personal al BigMIND costă 2,99 USD pe lună, dar este plătit anual și oferă o cantitate redusă de 100 GB spațiu de rezervă pentru un utilizator și trei computere. Planul Family costă 6,99 dolari pe lună și oferă 500 GB spațiu de stocare pentru trei utilizatori, nouă computere și șase dispozitive mobile. Este o ofertă mai bună, dar probabil că nu este suficient spațiu pentru atât de mulți utilizatori.

Puteți obține 1 TB de spațiu de rezervă cloud pentru 12,99 USD, abonându-vă la planul Family Plus, dar nu este cea mai bună ofertă pentru acea cantitate de spațiu. Vă permite să-l împărtășiți cu alți patru utilizatori pe 15 computere și dispozitive mobile nelimitate. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră BigMIND.

3. Acronis True Image

Acronis are un server la Londra, care va ajuta utilizatorii True Image să atingă viteze mai rapide la backup-urile inițiale decât ar folosi multe alte servicii. În testele noastre, a fost nevoie de doar 15 minute pentru a face backup și recupera un folder de 1 GB. Utilizează setări „optime”, dar Acronis poate funcționa pe „maxim”, ceea ce este chiar mai rapid.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Acronis folosește AES 256 biți pentru a cripta fișierele înainte de a le transfera, iar protocolul TLS / SSL le protejează în tranzit. Criptarea necesită să utilizați o parolă pe care numai voi o cunoașteți, ceea ce face ca Acronis să aibă cunoștințe zero. Rețineți că nu există 2FA care să vă ajute dacă pierdeți parola. Acronis folosește Protecție activă pentru a se apăra împotriva ransomware-ului.

Compania stochează date în mai multe centre, toate folosind carduri cheie, scanare biometrică și monitorizare pentru a preveni intruziunea și au infrastructură rezistentă la dezastre naturale.

Alte motive pentru care ne place Acronis Imagine adevărată

Clientul desktop este intuitiv și ușor de utilizat. Există un meniu din stânga, pe care îl puteți utiliza pentru a naviga în aplicație. Acronis vă oferă opțiunea de a face backup după tipul fișierului, în loc să selectați anumite fișiere. În timp ce asta ocupă mai mult spațiu, creează mult mai ușor crearea unui plan de rezervă. Puteți exclude fișierele pe care nu doriți să le faceți backup pentru a economisi spațiu.

Tabloul de bord online vă permite să faceți backup-uri manuale și să recuperați fișierele, care sunt utile pentru gestionarea de la distanță. Evitați planul de viață al Acronis. Dezavantajele sale fac imposibilă recomandarea noastră. Este mai bine să alegeți între cele două planuri anuale: Advanced și Premium.

Advanced oferă 250 GB spațiu de rezervă pentru 49,99 USD sau 500 GB pentru 69,99 USD. Premium costă 99,99 USD pentru 1 TB de spațiu și se ridică la 5TB pentru 259,95 USD. Puteți crește, de asemenea, numărul de computere la backup, precum și spațiul dvs. de rezervă, dar vă va costa suplimentar pe an. Consultați tabelul complet al prețurilor din recenzia noastră Acronis True Image.

4. Duplicati

Duplicati este o soluție de rezervă open source care vă permite să alegeți serviciul cloud, de la Amazon S3 până la Dropbox, pentru backup de fișiere. În plus, îl puteți utiliza pentru a face backup local pe un hard disk extern, server local sau dispozitiv NAS.

Deși Duplicati nu oferă capacitate de stocare, vă permite să alegeți furnizorul. Aceasta este multă flexibilitate dacă nu vă deranjează munca. Mai multe opțiuni, inclusiv Amazon S3, Google Drive, OneDrive și altele, au servere în Marea Britanie (citiți recenzia noastră Google Drive și revizuirea OneDrive pentru mai multe despre aceste două).

Cât de repede vor fi transferurile dvs. depinde mai mult de serviciul pe care îl alegeți decât de Duplicati, dar joacă și un rol. Duplicati pot comprima și cripta rapid fișierele, ceea ce are un efect mare asupra vitezei. Am testat-o ​​prin transferul unui folder comprimat de 1 GB pe Google Drive și a durat doar 12 minute pentru a termina încărcarea.

Duplicati Adaugă Backup Slider1

Duplicati Adaugă destinația Slider2

Duplicati Adăugați diapozitive Setări Glacier3

Duplicati Adăugați fișiere Slider4

Duplicati Encryption Slider5

Anterior

Următor →

După crearea unui plan de rezervă, Duplicati vă oferă opțiunea de a cripta fișierele înainte de a le transfera în cloud. Folosește criptarea AES pe 256 biți, care nu a fost niciodată crăpată din câte știe cineva. Duplicati vă oferă și opțiunea de a activa SSL. Acesta va încetini backup-urile, dar vă va proteja transferurile de date împotriva orizontului.

Dacă criptați datele, va trebui să creați o parolă. Duplicati vă va avertiza dacă este slab și va genera o parolă puternică pentru dvs., dacă aveți nevoie de acest lucru.

După aceea, depinde de la ce furnizor alegeți să faceți backup. Unele, cum ar fi Amazon Drive și OneDrive, nu criptează datele dvs., dar, deoarece Duplicati poate face asta pentru dvs., nu ar trebui să fie o problemă.

Alte motive pentru care ne plac Duplicati

Duplicati necesită să descărcați un client desktop, dar cea mai mare parte a experienței utilizatorului are loc pe web. Interfața web are un aspect curat și este ușor să vă deplasați folosind filele de navigare din partea stângă. Deși oferă multe opțiuni, UX rămâne simplă, deși nu este la fel de simplă ca soluțiile de rezervă de sine stătătoare.

Nu trebuie să plătiți pentru a utiliza Duplicati, deoarece este open source. Tot ce trebuie să faceți este să îl descărcați de pe Duplicati.com. Cu toate acestea, va trebui să vă înscrieți pentru o copie de rezervă online sau un spațiu de stocare compatibil, iar acest lucru probabil vă va costa.

Opțiunile viabile pentru 1 TB de spațiu de stocare includ Dropbox pentru 99,99 USD, Amazon Drive pentru 59,99 USD și Backblaze B2 pentru 60 USD. Backblaze taxe pe gigabyte, astfel încât să puteți merge mai mic sau mai mare, în funcție de nevoile dvs. Pentru a afla mai multe despre prețuri și alte caracteristici, citiți recenzia noastră Duplicati.

5. Carbonit

Carbonitul funcționează cu o rețea de furnizori de servicii gestionate. În T2 2018, CEO-ul său, Mohamad Ali, a declarat că serviciul implementează un stack cloud – practic rulând Carbonite – într-un centru de date gestionat de partenerii companiei din Europa.

Procesul inițial de rezervă al Carbonitei nu este rapid și nu se apropie de concurenți. Backup-urile ulterioare vor fi mult mai rapide, însă, datorită algoritmului său de transfer la nivel de bloc.

Serviciul folosește criptarea AES pe 128 de biți pentru a scramba datele pe servere, dar dacă activați criptarea privată, va folosi AES 256 biți. În plus, veți deține cheia de criptare, ceea ce face ca Carbonitul să aibă cunoștințe zero. Din această cauză, serviciul nu vă poate reseta parola. Totuși, vă cere să o faceți puternică și să oferiți autentificare în doi factori dacă cineva o fură.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Este simplu să instalați clientul desktop. După ce faceți, nu există decât un singur pas pentru a finaliza procesul de rezervă, deoarece majoritatea funcționează automat. Exclude unele fișiere și extensii și nu protejează în mod implicit fișierele de rezervă care sunt de 4 GB sau mai mari. Dacă doriți să le includeți, va trebui să le etichetați manual.

Carbonitul codează de asemenea fișierele dvs., astfel încât să puteți vedea cu ușurință starea lor în timpul copiilor de rezervă. Totuși, va trebui să activați această caracteristică, deoarece nu este activată implicit.

Pe lângă clientul desktop, Carbonite are o interfață web atractivă care vă permite să verificați starea de rezervă, să accesați fișierele și să vă gestionați contul.

Pagina de revizuire a carbonitei

Puteți face toate acestea cu aplicația pentru mobil, de asemenea. Interfața sa este minimă și clară, așa că nu vă va da dureri de cap. Pe lângă stocarea fișierelor, puteți utiliza aplicația pentru a copia în mod automat fotografiile de pe telefon. Nu există nicio opțiune pentru a face asta cu alte tipuri de fișiere, dar o rezervă nelimitată pentru fotografii este încă o ofertă bună.

Carbonite oferă trei planuri nelimitate din care să alegeți: Basic, Plus și Prime. Prima dintre ele oferă o copie de rezervă nelimitată cu oase goale pentru 72 de dolari pe an. În plus, se adaugă unitatea externă și o copie de rezervă video automată pentru 112 dolari pe an și Prime o îmbunătățește cu un serviciu de recuperare prin curier pentru 150 de dolari pe an.

Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră despre Carbonite.

Gânduri finale

Marea Britanie nu este o sălbăticie îndepărtată, dar unele dintre cele mai bune servicii de backup, precum IDrive și Backblaze, au doar centre de date în SUA Cu toate acestea, asta nu înseamnă că utilizatorii de backup din Marea Britanie sunt complet norocoși, deoarece au rămas o mulțime de servicii. care sunt aproape de vârful clasamentului nostru de recenzii de rezervă online care au servere britanice.

CloudBerry Backup este alegerea noastră de top, dar nu este pentru toată lumea. Acesta este motivul pentru care alte servicii, care vi se pot potrivi mai bine, sunt pe listă. Folosești un serviciu pe care nu l-am inclus care are servere în Marea Britanie sau aproape de Marea Britanie? Care a fost experiența ta cu asta? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map