Cel mai bun backup online pentru mai multe calculatoare 2020

Ai salvat rezerva de acasă, dar acum este implicat un alt computer sau mai multe computere. Calculatoarele sunt ieftine și le puteți umple cu date semnificative pe care nu doriți să le pierdeți din clipi de un ochi, așa că trebuie să știți cum să faceți cel mai bun backup pentru mai multe unități în cloud.


Puteți cumpăra abonamente de rezervă online separate. Backblaze, la doar 5 dolari pe computer, este o modalitate accesibilă de a face asta, dar, pentru o gestionare mai ușoară, un singur abonament funcționează cel mai bine. În acest ghid, vom derula opțiunile pentru cea mai bună copie de rezervă online pentru mai multe calculatoare.

Mai multe calculatoare înseamnă că mai multe unități de hard disk pot să se prăbușească și să ia datele cu ele. S-ar putea să credeți că sunteți în siguranță, dacă utilizați un SSD. Este adevărat că rata lor de eșec este mai mică de un procent, dar sunt predispuse la erori de date. Este mai bine să te bazezi pe cloud, precum și pe backup-ul local. Aceasta este regula 3-2-1. Dacă preferați să faceți backup pentru NAS, citiți acest articol.

În primul rând, să aruncăm o privire la ce criterii ne-au ajutat să alegem alegerile noastre dintre cele mai bune copii de rezervă online. Dacă în schimb căutați spațiu de stocare (citiți aici despre diferență), consultați lista noastră de comparație pentru stocarea în cloud pentru a înțelege ce este în meniu.

Cel mai bun backup online pentru mai multe calculatoare 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru mai multe calculatoare

Planurile care includ mai multe computere sunt obligatorii, cu accent pe computere nelimitate. Vom vedea că beneficiați de o cantitate bună de spațiu de rezervă ieftin. Serviciile de backup au numeroase planuri. Cu cât au mai multe, cu atât mai bună poate fi alegerea ta. Este bine dacă serviciul are un plan sau un proces gratuit. Planurile de backup pentru familie sunt ideale.

Vom păstra securitatea în minte, deoarece securitatea datelor dvs. în cloud este primordială. Securitatea centrelor de date este la fel de importantă ca și criptarea pe care o folosește serviciul. Ne place să vedem criptarea cunoașterii zero, deoarece înseamnă că nimeni, în afară de voi, nu va putea să vă privească datele. Autentificarea în doi factori este de la sine înțeles.

Utilizarea copiei de rezervă online nu ar trebui să soliciteți apelarea la geniul IT rezident. Cel mai bine este dacă serviciile sunt ușor de utilizat. Backupul după tipul de fișier și un client simplu și intuitiv sunt caracteristici care ajută la realizarea acestui lucru.

Backup-urile au de obicei nevoie de mult timp pentru a fi finalizate, dar faptul că are o conexiune stabilă și rapidă face ca aceasta să fie mai puțin durere. Desigur, asta nu depinde doar de infrastructura unui serviciu, ci de cât de aproape sunteți de serverele sale,.

1. Cel mai bun backup online pentru mai multe calculatoare: IDrive

IDrive își face casa în Valea San Fernando. Compania a început să opereze în 1995, iar experiența sa arată. A câștigat un loc în cea mai bună listă de comparații de backup online.

Copia de rezervă nelimitată a dispozitivului este un semn distinctiv al abonamentelor IDrive, incluzând atât computerele, cât și hard disk-urile externe (dacă accentul dvs. este pe unități, consultați cel mai bun backup online pentru articolul HD extern). Două planuri se potrivesc copiilor de rezervă pentru familii: 2TB și 5TB planuri personale. Planul 2TB vă va returna cu puțin peste 50 USD pe an (fără abonament lunar), în timp ce planul 5TB va costa aproximativ 75 USD.

În plus, primiți 2TB sau 5TB (în funcție de plan) de spațiu de sincronizare, care se ridică la 4TB sau 10TB de spațiu real. Dacă decideți să plătiți cu doi ani în avans, veți primi o reducere suplimentară. Pentru a testa serviciul, IDrive oferă un plan gratuit cu 5 GB spațiu de rezervă.

IDrive criptează datele dvs. folosind un algoritm AES de 256 biți în tranzit și în repaus. Dacă doriți criptarea privată, trebuie să o activați înainte de a face prima copie de rezervă. În caz contrar, IDrive va păstra cheia pentru a decripta datele.

Este surprinzător faptul că IDrive nu oferă autentificare în doi factori, pe lângă aceste funcții de securitate fine. Deoarece nu este disponibil pentru a vă proteja dacă cineva vă fură parola, trebuie să vă asigurați că parola este puternică.

Centrele de date ale IDrive se află în Statele Unite. Acestea pot rezista la dezastre precum cutremure, inundații și incendii. Senzorii de alarmă, supraveghere și mișcare vă protejează datele împotriva echipajelor precum cele din Oceanul 11.

Deoarece IDrive nu oferă o copie de rezervă nelimitată, este mai complicat să lucrezi. Va trebui să alegeți și să alegeți fișierele pe care doriți să le faceți o copie de rezervă în funcție de locație, deoarece nu veți putea fi salvat în funcție de tipul fișierului În plus, IDrive are o mulțime de opțiuni de setări, așa că va trebui să te obișnuiești cu asta. Toate lucrurile luate în considerare, nu ar trebui să dovedească o mare durere de cap pentru majoritatea oamenilor.

Alte motive pentru care ne plac Eu conduc

IDrive nu se poate lăuda cu viteza sa. Încărcările inițiale durează un timp, dar cele ulterioare sunt mult mai rapide, datorită copiilor de rezervă la nivel de bloc. În plus, există un serviciu de curierat gratuit care vă poate ajuta să numiți IDrive Express. Puteți obține descărcările folosind și dvs..

Puteți face backup la computere nelimitate la prețuri ieftine folosind IDrive. Acesta vă oferă o bună securitate și criptare privată. Autentificarea în doi factori lipsește și experiența utilizatorului ar putea fi mai ușoară, dar totuși nu elimină mult din calitatea generală a serviciului. Dacă doriți să aflați mai multe despre funcțiile IDrive, citiți recenzia noastră IDrive.

2. SpiderOak ONE

Dacă doriți ca fișierele dvs. să fie sigure și private, în timp ce puteți face backup pentru computere nelimitate, SpiderOak ONE este serviciul de care aveți nevoie. Nu este însă o veste bună, deoarece serviciul este scump.

Primul plan oferă doar 150 GB pentru 5 dolari pe lună, iar următorul oferă 400 GB pentru 9 dolari pe lună. Cei doi nu oferă multă valoare, dar planul 2TB pentru 12 dolari pe lună (129 dolari pe an) este o afacere solidă. Puteți testa serviciul folosind o încercare gratuită de 21 de zile înainte de a vă decide să vă abonați.

Securitatea este cea mai importantă caracteristică pentru SpiderOak ONE. Criptarea privată este implicită. Nivelul de criptare este AES 256 biți și fișierele sunt criptate în tranzit folosind SSL. Autentificarea în doi factori este disponibilă pentru a vă ajuta dacă hackerii vă fură parola, deși, în acest moment, numai pentru clienții vechi (SpiderOak efectuează actualizări, se pare).

SpiderOak nu păstrează metadatele fișierelor dvs. într-o bază de date centrală. În schimb, o bază de date locală de pe computer are grijă de ea.

O securitate puternică vă protejează fișierele, dar SpiderOak ONE nu adoptă o abordare laxă pentru centrele sale de date. Ei sunt capabili să reziste la atacuri virtuale și fizice. De asemenea, catastrofele naturale nu sunt o problemă.

Cei mai mulți clienți desktop se simt învecinați și stângaci, pentru că se concentrează pe utilitate, iar acest lucru este valabil și pentru SpiderOak. Interfața web este similară cu clientul desktop. Nu puteți modifica planul de rezervă la distanță cu acesta și nu veți putea vedea activitatea contului dvs. deoarece nu există nicio filă de pornire. Aplicația pentru smartphone este de asemenea limitată în funcționalitate, dar ușor de utilizat.

Alte motive pentru care ne place SpiderOak ONE

SpiderOak are o infrastructură bună, ceea ce îl ajută să atingă viteze bune – aproximativ 1 GB pe oră, potrivit clienților. Având în vedere alte servicii, este în regulă, iar testele noastre au confirmat revendicarea.

Backup-ul inițial va dura câteva zile, cel puțin. Backup-ul la nivel de bloc va ajuta după aceea și totul ar trebui să funcționeze mai ușor. Citiți mai multe despre serviciul din recenzia noastră SpiderOak ONE.

3. Acasă Zoolz

Zoolz este o companie din U.K., care a început în 2010. Aceasta a făcut doar depozitare la rece (bazată pe Amazon Glacier), dar acum face și stocare la cald. Puteți utiliza Zoolz Home pentru a face backup pentru mai multe calculatoare.

Planul Family oferă 1 TB de spațiu de rezervă pentru cinci utilizatori și cinci computere. Vă va costa 39,95 USD pe an. Planul Heavy vă permite să faceți backup pentru același număr de computere pentru același număr de utilizatori, dar vă oferă 4 TB de spațiu de rezervă. Va trebui să plătiți 99,95 USD pe an pentru a utiliza acest plan.

Zoolz este un serviciu de cunoaștere zero, deci puteți fi sigur că nimeni, dar nu veți citi fișierele dvs. din cauza criptării private. Nivelul de criptare este AES-256, care este în conformitate cu alte servicii de calitate. Criptarea nu vă va ajuta împotriva parolelor furate, dar autentificarea cu doi factori, pe care Zoolz o oferă, va.

Recenzie Zoolz

Când faceți o copie de rezervă a fișierelor, Zoolz primește numele lor, precum și cele ale directoarelor, în conformitate cu politica sa de confidențialitate. Zoolz înregistrează, de asemenea, adresa dvs. IP și alte informații personale. Zoolz afirmă că folosește aceste informații pentru servicii de asistență, ceea ce este rezonabil.

Clientul Zoolz desktop, numit Zoolz Intelligent, este disponibil pentru Windows și Mac. Procesul de rezervă este simplu, în cea mai mare parte. Va trebui să „selectați inteligent” sau să selectați manual conținut pentru copiere de rezervă, ceea ce îl face mai complicat decât serviciile precum Carbonite sau CrashPlan.

Există un client web puternic care vă ajută să vă gestionați contul. Pagina principală va afișa informații despre utilizatori și servere active, cât de multă stocare la cald și rece ați utilizat și alte statistici generale.

Puteți accesa backup-ul dvs. pe telefon utilizând aplicația pentru Android sau iOS. Aplicația este atractivă și versatilă. Acesta vă va permite să faceți copii de rezervă (documente, videoclipuri, contacte și așa mai departe) de pe telefon.

Alte motive pentru care ne place Zoolz Home

Serviciul se integrează cu Amazon S3 și asta îl ajută să atingă viteze bune. Are servere în S.U.A., U.K. și Australia. Backup de fișiere utilizează algoritmi de transfer la nivel de bloc. Pentru a afla mai multe detalii despre performanța serviciului, citiți recenzia Zoolz Home.

4. Acronis True Image 2018

Acronis True Image 2018 este cea mai recentă lansare de la Acronis, care este în afaceri din 2003. O astfel de istorie lungă oferă o experiență bună și se arată în produsul său.

Puteți achiziționa un plan de viață, dar are mai multe detalii, așa că vă recomandăm să primiți un plan lunar. Abonamentele avansate și Premium limitează numărul de computere pe care le poți face backup la cinci.

Avansat costă 4,16 USD pe lună (sau 49,99 USD pe an) pentru 250 GB. Premium vă va costa 8,33 USD pe lună (99,99 USD pe an) pentru 1 TB. Dacă plătiți pentru a crește dimensiunea de stocare, o veți obține la un preț redus. Acest lucru este valabil și pentru numărul de calculatoare (până la cinci).

Acronis utilizează un nivel de criptare AES de 256 biți. TLS / SSL vă protejează datele în timpul transferului. Există, de asemenea, o caracteristică nouă de la Acronis, numită Acronis Active Protection, care vă ajută să luptați împotriva atacurilor de ransomware. Dacă nu reușește, te poți baza pe versiune pentru a-ți prelua fișierele. Nu există o autentificare cu doi factori.

Puteți cripta fișierele înainte de a le trimite pe serverele Acronis. Procesul necesită să introduceți parola, pe care numai voi o cunoașteți. Fișierele vor rămâne criptate în cloud până când le decriptați. Aceasta face ca Acronis True Image să fie zero-cunoaștere.

Acronis stochează date pe mai multe servere în centrele sale de date. Utilizează scanare biometrică, carduri cheie, patrule și monitorizare pentru a asigura siguranța fișierelor dvs. Dezastrele naturale și incendiile sunt lucruri de care nu trebuie să vă faceți griji, deoarece infrastructura este rezistentă la ele.

Clientul desktop este ușor de navigat, dar textul ar trebui să fie mai mare. Acronis vă oferă opțiunea de a copia de rezervă totul, în loc să selectați anumite fișiere. Aceasta ocupă mai mult spațiu, dar ușurează crearea unui plan de rezervă. Dacă alegeți să o faceți astfel, puteți exclude fișierele pe care nu doriți să le faceți backup. Notificările sunt utile și vă vor ține la curent.

Puteți utiliza tabloul de bord online pentru a executa copii de rezervă manuale și recupera fișiere. Acest lucru îl face util pentru managementul de la distanță. Interfața online este clară și nu vă va confunda.

Alte motive pentru care ne place Acronis True Image 2018

Acronis este rapid pentru backup-urile inițiale, spre deosebire de majoritatea serviciilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă puteți privi cu costurile mari. A fost nevoie de doar 15 minute pentru a face backup la un folder de 1 GB.

Dacă trebuie să limitați lățimea de bandă, există o opțiune de accelerație sau puteți comuta între viteza „optimă” și „maximă”. Testele noastre au folosit cea optimă, dar, probabil, va atinge viteze mai mari. Dacă doriți să vedeți tabelul de viteză și alte funcții, asigurați-vă că citiți recenzia noastră Acronis True Image 2018.

5. ElephantDrive

ElephantDrive este o platformă de backup, sincronizare și partajare de fișiere care oferă o funcționalitate bună. A început să ofere backup cloud în 2007.

Folosind planul gratuit puteți face backup de 2 GB de date pe până la trei dispozitive. Nu este mare lucru, dar vă va permite să testați serviciul. Pentru 9,95 USD pe lună puteți ridica numărul de dispozitive la 10 și cantitatea de spațiu de rezervă la 1TB. Dacă aveți nevoie de mai multe, puteți să vă orientați întotdeauna pentru planul de afaceri, care vă oferă 2.5 TB pentru 25 de dispozitive. Vă va costa 39,95 USD pe lună.

ElepthanDrive criptează fișierele dvs. folosind criptarea AES-256 biți înainte de a părăsi dispozitivul. SSL pe 128 de biți îi protejează în timpul transferului. În mod implicit, ElephantDrive păstrează cheia pentru a decripta fișierele. Dacă doriți criptarea cu cunoștințe zero, puteți seta propria cheie privată. Puteți chiar renunța la criptare pentru a accelera backup-urile. Desigur, nu recomandăm acest lucru.

Nu există autentificare în doi factori, deci asigurați-vă că parola este puternică. ElephantDrive stochează multe informații, inclusiv parola dvs. și este îngrijorător. Citiți politica de confidențialitate înainte de a decide să utilizați acest serviciu.

Este ușor de salvat fișierele cu ajutorul ElephantDrive, deoarece puteți trage și arunca fișierele în folderul creat, apoi așteptați finalizarea încărcării. Ceea ce este ciudat este că puteți face backup foldere folosind clientul desktop, dar nu le puteți restaura. Va trebui să utilizați interfața web.

Interfața web este curată. Este ușor să găsiți setările tipice, dar există opțiuni complexe care vă vor satisface dacă sunteți un techie. Serviciul este convenabil pentru cei care doresc să configureze o copie de rezervă și să o uite. Restaurarea este confuză, deoarece trebuie să folosești opțiunea „descărcare”, deoarece opțiunea „restaurare” nu funcționează.

Aplicația mobilă va face backup pentru fotografii și contacte de pe telefon, dar asta este totul. În afară de aceasta, puteți accesa fotografiile, fișierele audio și video pe care le-ați stocat online.

Alte motive pentru care ne place ElephantDrive

ElephantDrive este unul dintre cele mai rapide servicii de backup. Totuși, ceea ce îi lipsește este un mod de a vă monitoriza transferul. Dacă există probleme de încărcare, nu veți putea vedea ce se întâmplă. Există o modalitate de a limita lățimea de bandă pe care o folosește ElephantDrive, dacă copia de rezervă interferează cu resursele sistemului.

ElephantDrive Review

Ne place că serviciul oferă viteze rapide, împreună cu un proces de rezervă simplu, dar valoarea ar putea fi mai bună. Politica și erorile îndoielnice o fac și mai puțin atrăgătoare. Dacă doriți să aflați mai multe despre ElephantDrive (în special aspectele sale de confidențialitate și bug-uri), citiți recenzia noastră ElephantDrive.

Gânduri finale

Backup online pentru mai multe calculatoare este ușor de accesat. Găsirea unui backup bun nu este. Primul obstacol este prețul, deoarece susțineți mai multe dispozitive. Alegerea noastră de top, IDrive, vă oferă o valoare bună, alături de securitate bună, criptare privată și opțiunea de a copia dispozitive nelimitate. Dacă doriți altceva, consultați alte servicii din listă.

Sunteți de acord cu alegerile noastre? Folosești altceva pentru a-ți face backup pentru calculatoarele de acasă? Ceva mult mai bun? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map