Cel mai bun backup online pentru Australia 2020

Australia este un pământ cu standarde de viață ridicate, orașe metropolitane, deșerturi vaste și plaje lungi renumite pentru surfing. Totuși, locul este departe de restul lumii, iar majoritatea serverelor de rezervă sunt departe de el. Întrucât acest lucru înseamnă viteze de rezervă și mai mici, am ales cea mai bună copie de rezervă online pentru Australia, Acronis True Image ocupând primul loc datorită serverului său din apropiere.


Crearea unei copii de rezervă este inteligentă, deoarece hard disk-ul dvs. nu este de încredere și datele dvs. s-ar putea pierde în urma defecțiunilor sau blocărilor. Este posibil ca software-ul de recuperare a datelor să vă ajute, dar acest lucru nu este sigur și nu ar trebui să vă bazați pe driverele de stare solidă, deoarece, în ciuda ratei lor de eșec mai mică de 1 la sută, apar mai multe erori.

Efectuarea copiilor de rezervă pentru prima dată poate dura ceva. Pentru a atenua acest lucru, ar trebui să utilizați un serviciu rapid, iar o parte din această ecuație are un punct server cât mai aproape de dvs. În caz contrar, conexiunea dvs. s-ar putea bloca sau rupe.

Am asamblat lista noastră prin alegerea serviciilor dintre cele mai bune opțiuni de backup pentru cloud, dar avem și un articol care prezintă cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru Australia. Dacă nu sunteți sigur de ce aveți nevoie, citiți diferența. Înainte de a începe, să parcurgem criteriile noastre pentru a face această listă.

Cel mai bun backup online pentru Australia 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru Australia

Locația serverului este extrem de importantă, dar viteza de conectare va depinde și de furnizorul de servicii de internet și de serviciul de backup online. Cel mai bine este dacă un serviciu vă permite să reglați setările de transfer, viteza de accelerație, să creșteți numărul de fire de rezervă pentru a spori viteza și utilizați un algoritm de transfer la nivel de bloc, care este un ajutor uriaș după backupul inițial.

Securitatea în cloud este importantă, de asemenea, mai ales în Australia, unde este legal ca guvernul să se retragă și să analizeze metadatele (citiți mai multe despre asta în cea mai bună VPN a noastră pentru Australia). Criptarea privată, de la capăt la capăt, este cea mai bună măsură pentru a împiedica guvernul să facă acest lucru, dar serviciul ar trebui să aibă, de asemenea, o autentificare în doi factori pentru a opri hackerii care doresc să vă strice ziua.

Plata acestor caracteristici nu ar trebui să te implice să mergi la rechini de împrumut. Serviciul ar trebui să fie o valoare bună, oferind mai mult spațiu de depozitare mai ieftin. Cu cât are mai multe planuri, cu atât șansele dvs. de a găsi unul care îndeplinește această cerință. Un plan gratuit sau o încercare este o modalitate excelentă de a testa serviciul.

Toate acestea ar trebui să fie înglobate într-o experiență de utilizator plăcută și simplă, și nu un coșmar de calculator. Interfața clienților ar trebui să fie plăcută pentru ochi și ar trebui să lucreze la majoritatea, dacă nu toate, sisteme de operare.

1. Cel mai bun backup online pentru Australia: Acronis True Image 2018

Acronis a fost deschis în 2003, deci este vechi în termeni IT. Cu toate acestea, are un server localizat în Australia, ceea ce este un factor important pentru ca Acronis True Image 2018 să atingă viteze mai rapide pe backup-urile inițiale decât majoritatea altor servicii. Backup-ul și recuperarea unui folder de 1 GB a durat doar 15 minute. Am folosit setarea „optimă” pentru descărcare, dar există și una „maximă”, care este probabil și mai rapidă.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Acronis folosește AES 256 biți pentru a cripta fișierele înainte de transfer, iar protocolul TLS / SSL le protejează în tranzit. Criptarea necesită să utilizați o parolă și, din moment ce numai voi o cunoașteți, Acronis este zero. Cu toate acestea, nu există o autentificare cu doi factori care să vă ajute dacă vă pierdeți parola. Serviciul folosește Acronis Active Protection pentru a lupta împotriva ransomware-ului.

Centrele de date utilizează carduri cheie, patrulare, scanare biometrică și monitorizare pentru a preveni intrusii să ajungă la datele dvs. și facilitățile sunt construite pentru a rezista la dezastre naturale și incendii.

Alte motive pentru care ne place Acronis True Image 2018

Acronis vă oferă opțiunea de a cumpăra un plan de viață, dar, deoarece există avertismente, nu îl putem recomanda. Ești mai bine să alegi între cele două planuri anuale: Advanced și Premium.

Advanced vă oferă 250 GB spațiu de rezervă pentru 49,99 USD sau 500 GB pentru 69,99 USD. Premium începe de la 1TB pentru 99,99 USD și se încheie la 5TB pentru 259,95 USD. Puteți crește numărul de calculatoare pe care doriți să le faceți backup, precum și spațiul dvs. de rezervă, dar vă va costa suplimentar pe an.

Utilizarea clientului desktop este ușor și intuitiv. Meniul din stânga indică clar modul de navigare a aplicației. Acronis vă permite să faceți o copie de rezervă în funcție de tipul fișierului, în loc să selectați anumite fișiere. Aceasta ocupă mai mult spațiu, dar face crearea unui plan de rezervă mult mai simplu. Dacă este necesar, puteți exclude fișierele pe care nu doriți să le faceți backup pentru a economisi spațiu.

Acronis are prețuri decente, dar nu oferă prea mult spațiu de stocare. Cu toate acestea, vă oferă criptare cu zero cunoștințe și backup rapid, ceea ce o face să fie cea mai bună alegere. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți recenzia noastră Acronis True Image 2018.

2. CrashPlan pentru afaceri mici

Deși CrashPlan a încetat să funcționeze pe piața de consum în 2017, planul său de afaceri mici este ieftin și o potrivire pentru utilizatorii personali, în special cei care au nevoie de stocare nelimitată.

Un reprezentant al companiei ne-a confirmat că are un server în Sydney, ceea ce este excelent pentru utilizatorii australieni. Totuși, copierea de rezervă nu este rapidă. Puteți crește viteza dezactivând procesele de compresie, criptare și deduplicare, dar nu vă recomandăm să faceți asta.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Dacă copie de rezervă scoate prea mult din resursele sistemului dvs., o puteți accelera. După efectuarea copiei de rezervă inițiale și poate dura un timp, copierea la nivel de bloc va grăbi backup-urile viitoare.

CrashPlan vă oferă criptare AES de 256 biți, care vă scamblează fișierele înainte de transfer, AES pe 128 biți le protejează în tranzit. În mod implicit, serviciul își păstrează cheia, ceea ce înseamnă că vă poate reseta parola dacă o pierdeți. Captura este că, de asemenea, permite unui angajat necinstit să vă privească datele. Puteți alege să vă păstrați cheia pentru a evita acest lucru.

Alte motive pentru care ne place CrashPlan pentru afaceri mici

Pentru 10 USD pe lună, primiți o copie de rezervă nelimitată pentru un computer. Deoarece este un abonament lunar, puteți anula oricând, spre deosebire de multe servicii. Costă de două ori mai mult decât Backblaze, care are servere în Statele Unite, dar este încă o ofertă bună. Pentru mai multe comparații între cele două, citiți CrashPlan versus Backblaze. Înainte de a-l cumpăra, folosiți încercarea gratuită de 30 de zile pentru a lovi pneurile.

Nu veți avea probleme la instalarea clientului desktop, deoarece este ușor și rapid. Folosirea acestuia este fără efort, dar operațiunea sa de rezervă ar putea fi mai simplă. Nu puteți face backup pe baza tipului de fișier, astfel încât va trebui să etichetați manual dosarele și fișierele pe care doriți să le faceți backup, în ciuda obținerii de spațiu nelimitat.

Deși serviciul este departe de a fi perfect – îi lipsește autentificarea în doi factori, nu este rapid și nu se face backup după tipul fișierului – oferă o valoare bună, backup nelimitat, securitate bună și un server în Australia. Tot ce este suficient pentru a ocupa locul doi.

Rețineți, totuși, câteva comentarii vechi ale utilizatorilor vorbesc despre fiabilitatea sa slabă și tranzițiile dure între planuri. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră CrashPlan.

3. Acasă BigMIND

BigMIND Home este un serviciu de backup online de la aceeași companie care a creat Zoolz Home Cloud Backup. Serviciile sunt similare în multe feluri, dar BigMIND Home include caracteristici noi pe care celălalt le lipsește.

Cel mai important, serviciul menține o prezență în Australia. Totuși, așteptați-vă la încărcări rapide și descărcări lente, deoarece BigMIND folosește Amazon Glacier, un depozit la rece proiectat pentru arhivarea pe termen lung, pentru backup. Dacă asta vă intrigă, citiți recenzia noastră despre Amazon Glacier. Durata medie de încărcare pentru un gigabyte de date ar trebui să fie de aproximativ 30 de minute.

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Fișierele de pe servere sunt criptate cu AES 256 biți. BigMIND vă va gestiona cheia de criptare în mod implicit. Pentru a evita acest lucru, puteți opta pentru criptarea privată în timp ce configurați planul dvs. de rezervă, dar nu o puteți face ulterior. Limitarea este că BigMIND nu va putea să vă recupereze parola. Fișierele sunt protejate de protocolul SSL în tranzit, dar, în mod curios, trebuie activat.

Spre deosebire de Zoolz Home, BigMIND are o autentificare cu doi factori, ceea ce reprezintă o îmbunătățire frumoasă.

Alte motive pentru care ne place BigMIND

Planul BigMIND Personal costă 2,99 USD pe lună, dacă este plătit cu un an în avans și vă oferă un nivel redus de 100 GB spațiu de rezervă pentru un utilizator și până la trei computere. Planul Family oferă 500 GB spațiu de stocare, pe care îl puteți partaja cu cel mult două persoane pe nouă computere și șase dispozitive mobile, dar probabil că nu este suficient spațiu pentru mulți oameni. Are 6,99 USD pe lună.

Family Plus oferă o cantitate mare de 1 TB pentru 12,99 USD, ceea ce este departe de cea mai bună ofertă pentru spațiul respectiv. Îl poți partaja cu patru utilizatori suplimentari pe 15 computere și dispozitive mobile nelimitate.

Clientul de desktop pentru Windows și macOS este util, deoarece vă arată informații precum starea de rezervă actuală, când a fost ultima copie de rezervă, câte fișiere sunt salvate și câte sunt în așteptare într-o manieră clară și atractivă.

Interfața web este colorată și vă oferă categorii și dispozitive de fișiere, astfel încât să puteți răsfoi cu ușurință conținutul pe care l-ați trimis în cloud. Un tablou de bord vă arată câte dispozitive sunt conectate la BigMIND și câte backup-uri fac. Există un grafic care vă arată, de-a lungul timpului, și activitatea de rezervă și un grafic care vă oferă o imagine de ansamblu asupra tipurilor de fișiere.

Dacă doriți să vă accesați fișierele în mișcare, puteți utiliza aplicația Android sau iOS. Pentru a afla mai multe despre ușurința de utilizare a BigMIND și caracteristicile noi, citiți recenzia noastră BigMIND.

4. Carbonit

Unul dintre serviciile mai vechi de pe piață, Carbonite lucrează cu furnizori de servicii gestionați în Australia. Totuși, procesul inițial de rezervă nu va fi rapid și nu se va apropia de concurenți precum Acronis și BigMIND. După backup-ul inițial, fișierele se vor transfera mult mai rapid, datorită copierii la nivel de bloc.

Serviciul securizează datele de pe serverele sale cu criptare AES pe 128 de biți și stochează cheia dvs., dar, dacă activați criptarea privată, va trece la AES 256 biți și veți deține cheia. În acest caz, nu veți putea reseta parola. Carbonitul necesită totuși să-l crezi puternic și oferă autentificare în doi factori pentru a te proteja dacă cineva îl fură.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Există trei planuri de stocare nelimitată: Basic, Plus și Prime. De bază costă 72 de dolari pe an și oferă o copie de rezervă nelimitată. Cel mai popular plan, Plus, adaugă copie de rezervă externă și backup video automat pentru 112 dolari pe an. Prime va spori asta cu un serviciu de recuperare a curierului pentru 150 USD pe an.

Înainte de a decide să plătiți aceste prețuri, ar trebui să profitați de proba gratuită de 15 zile. Dacă decideți că Carbonitul este pentru dvs., rețineți că veți beneficia de o reducere de 5% dacă plătiți cu doi ani în avans sau 10% dacă plătiți pentru trei.

Pagina de revizuire a carbonitei

Lucrul cu Carbonite nu este o experiență agonizantă. Clientul desktop este simplu și ușor de instalat. Trebuie să faceți un singur pas pentru a iniția backup, deoarece cea mai mare parte a procesului este automatizată.

Verificarea stării fișierelor dvs. în timpul încărcării este de asemenea ușoară, deoarece culoarea Carbonite le codifică. Cu toate acestea, unele fișiere și extensii sunt excluse, așa că consultați lista de pe site-ul web al Carbonitei pentru a vă asigura că face ceea ce aveți nevoie. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, citiți recenzia noastră despre Carbonite.

5. Copie de rezervă CloudCloud cu OneDrive pentru afaceri

OneDrive Microsoft (citiți revizuirea OneDrive pentru afaceri) are două servere în Australia, iar viteza sa este mai bună decât media. Testele noastre au arătat că este nevoie de aproximativ 35 de minute pentru a transfera un folder de testare de 5 GB, ceea ce nu este un lucru mic. Acestea fiind spuse, OneDrive for Business este unul dintre cele mai bune servicii EFSS noastre și nu vă poate face backup. Acolo intervine CloudBerry Backup.

Spre deosebire de backup online standard, CloudBerry Backup nu vă oferă spațiu de stocare și nu vă va stoca fișierele. Este mai mult ca un centru de control care vă ajută să gestionați planurile de backup pe alte servicii de stocare în cloud. Dacă doriți să aveți mai mult control asupra soluției dvs. de rezervă, CloudBerry Backup este pentru dvs..

Mur pitic-backup-planuri-Glisor1
© Cloudwards.net

Mur pitic-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Mur pitic Backup-Mode-Slider3
© Cloudwards.net

Mur pitic Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

Mur pitic Backup-Program-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Rețineți că nu acceptă criptarea sau compresia pentru OneDrive, care accelerează transferurile considerabil.

Puteți regla și consolida securitatea CloudBerry Backup, dar, în cele din urmă, depinde și de serviciul partenerului. SSL este activat în tranzit, dar criptarea în repaus depinde de furnizor. Dacă sunteți un client de afaceri OneDrive, veți beneficia de criptare AES pe 256 biți – CloudBerry îl acceptă – dar dacă nu, OneDrive nu vă va cripta fișierele în repaus..

Alte motive pentru care ne place Cloudberry Backup cu OneDrive

Întrucât CloudBerry nu include stocare, există o taxă o singură dată pentru o licență, însă va trebui să plătiți pentru serviciul partener ales. Integrarea CloudBerry Backup cu alte depozite poate fi dificilă pentru utilizatorii obișnuiți și ușurința de utilizare depinde de cât de mult îți place IT-ul. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, citiți recenzia noastră de backup pentru CloudBerry.

Gânduri finale

Backup Down Under a devenit mai ușor datorită serviciilor care au centre de date în Australia sau, cel puțin, în regiune. Alegerea uneia dintre ele vă va ajuta să obțineți viteze mai bune și, dacă înseamnă că puteți evita serviciile care stochează date în S.U.A., în care agențiile pot examina datele dvs., cu atât mai bine.

Acronis este lider datorită vitezei, a prețurilor și a criptării private. Totuși, restul serviciilor sunt viabile. CrashPlan și Carbonite oferă stocare nelimitată și planuri ușor mai ieftine, în timp ce BigMIND oferă funcții inedite. Combo-ul CloudBerry Backup și OneDrive este rezervat pasionaților.

Ce părere aveți despre alegerile noastre? Folosești un alt serviciu potrivit pentru Australia? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map