Cel mai bun backup online nelimitat 2020

Backupul nelimitat pe cloud sună bine, dar multe servicii pretind că oferă o copie de rezervă nelimitată, după care vă pot întări cu restricții. Ne-am asigurat să găsim cel puțin un cuplu care să nu restricționeze cantitatea de spațiu pe care o utilizați pentru a face backup sau pentru a accelera lățimea de bandă. Aici, vom derula cele mai bune servicii de backup online nelimitate.


Muzica, rapoartele financiare, filmele HD și fotografiile se țin toate pe hard disk. Conducerea este din ce în ce mai mare ca niciodată. Discurile laptop-ului mediu au mai mult de 250 GB, în timp ce cele din computerele desktop pot varia în terabyți, dar aceasta nu are o capacitate de stocare nelimitată. Se va completa mai devreme decât mai târziu.

De asemenea, discurile se pot sparge sau se prăbuși, iar datele dvs. vor fi pierdute. Vei fi apoi obligat să folosești software de recuperare a datelor. Este posibil să vă preluați datele, dar nu este sigur. Poate, folosești un SSD. Sigur, au o rată de eșec sub 1%, dar au mai multe erori de date.

Este mai bine să faceți backup pentru datele dvs. în mai multe locuri. Asta recomandă „regula 3-2-1”. Unul dintre aceste locuri ar trebui să fie norul. Dacă căutați spațiu de stocare nelimitat (educați-vă asupra diferenței aici), citiți cei mai buni furnizori de stocare nelimitați. În caz contrar, să parcurgem criteriile pe care le-am folosit pentru a face alegerile noastre pentru cele mai bune servicii de backup online.

Cel mai bun backup online nelimitat 2020

Ce face cel mai bun backup online nelimitat

Ne vom asigura că este o copie de rezervă cu adevărat nelimitată, fără restricții ascunse, cum ar fi dimensiunea fișierului, accelerarea, capacele și astfel.

Valoarea va fi principala noastră preocupare, întrucât nu dorim să plătim o sumă de bani nelimitată pentru backup online nelimitat. Vom vedea câte planuri oferă serviciile și ce oferă aceste planuri pentru preț. Oferirea unui plan sau proces gratuit este întotdeauna plăcută. Dacă sunteți în căutarea de rezervă gratuită, citiți cea mai bună piesă de rezervă gratuită pentru cloud.

Experiența utilizatorului este esențială, deoarece veți face o copie de rezervă pentru o mulțime de date. Este mai bine dacă este simplu și intuitiv, mai degrabă decât deranjant. Acest lucru este cel mai evident în modul în care clientul (desktop și web) se comportă și dacă oferă copie de rezervă în funcție de tipul fișierului.

După ce datele dvs. sunt în cloud, securitatea trebuie să fie strictă. Nu doriți ca datele dvs. să se afle în ghearele hackerilor. În plus, criptarea privată este întotdeauna binevenită, deoarece vă vor păstra datele vizibile numai pentru dvs. Ne simțim la fel în ceea ce privește autentificarea cu doi factori și centrele de date sigure.

Backup-ul durează mult timp și, din moment ce ai nevoie de backup nelimitat, vei avea nevoie de toată viteza pe care o poți obține. Backup-ul la nivel de bloc este esențial, împreună cu o infrastructură bună. Rețineți că viteza depinde și de cât de aproape sunteți de serverele serviciului.

Cel mai bun backup online nelimitat 1. Backblaze

Backblaze a fost lansat în 2007 și este unul dintre cele mai populare servicii astăzi. Cu o istorie atât de lungă, nu este surprinzător faptul că este aproape de topul celei mai bune liste de backup online.

Backblaze nu pune nicio restricție de fișier la backupul tău nelimitat. Puteți face backup fișiere de orice dimensiune fără selecție manuală. Schema de prețuri este simplă: există un singur plan. Costă 5 dolari pe lună sau 50 USD pe an. Planul lunar este convenabil, având în vedere că majoritatea altor servicii de backup nu le oferă.

Dacă decideți să utilizați Backblaze pe termen lung, puteți opta să plătiți cu un an sau doi în avans, ceea ce vă va oferi o reducere de 10 sau 25 USD.

Ca și planul de prețuri, experiența utilizatorului Backblaze este simplă și ușoară. Nu este necesar să gestionați cât de mult sau ce faceți o copie de rezervă, deoarece Backblaze o face pentru dvs. (excluzând fișierele de sistem și temporare). Nici nu trebuie să creați un plan de rezervă, totul este automatizat.

Aplicația Backblaze prezintă un design minimal, care merge bine cu ușurința sa bună de utilizare. Interfața web nu vă va oferi niciun fel de probleme. Meniul său de navigare este prietenos. Fila „Prezentare generală” vă va permite să verificați starea contului dvs. și fila „vizualizare / restaurare” vă va permite să accesați fișiere.

Backblaze are o mulțime de caracteristici de securitate pe care sperăm să le vedem într-un serviciu de backup, inclusiv criptare privată. Dacă îl dezactivați, Backblaze vă va păstra cheia de criptare. În caz contrar, păstrați cheia. Totuși, va trebui să trimiteți fraza de acces către Backblaze pentru ca aceasta să își recupereze fișierele. Compania susține că șterge ulterior înregistrarea acesteia.

Pentru a împiedica hackerii să vă fure parola (din cauza faptului că este slabă), puteți activa autentificarea în doi factori. De asemenea, puteți seta o opțiune pentru a necesita un cod de securitate ori de câte ori vă conectați.

În cloud, Backblaze criptează fișierele cu AES 128-bit. Nimeni nu a crăpat asta din câte știm, dar ne place versiunea sa mai grea, AES 256 biți, mai mult. SSL vă va proteja fișierele în tranzit.

Backblaze va păstra mai multe copii ale fișierelor dvs. pe mai multe servere din centrele de date pentru a realiza redundanța folosind o configurație RAID. Centrele de date pot rezista la dezastre naturale, incendii și intrusi fizici.

Alte motive pentru care ne place backblaze

Toate copiile de rezervă inițiale au nevoie de mult timp pentru a fi finalizate, dar unele servicii îl gestionează mai bine decât altele. Backblaze nu limitează viteza de încărcare și descărcare. În plus, puteți crește numărul de fire de rezervă pe care le derulați pentru a obține viteze mai mari. Singurii factori rămași ar trebui să fie cât de departe sunteți de serverele din California, de criptare și de compresie a fișierelor.

Revizuire backblaze

După finalizarea copiei de rezervă inițiale, copiile de rezervă vor fi procesate pașial. Dacă schimbați o parte a fișierului, backup la nivel de bloc va transfera doar acea parte din acesta.

Backblaze oferă copii de rezervă ieftine nelimitate, vă oferă opțiunea de a copia unități externe nelimitate, are o securitate bună, o experiență simplă și intuitivă a utilizatorului și o copie de rezervă rapidă. Acesta este motivul pentru care îl plasăm în partea de sus a listei. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia Backblaze.

2. CrashPlan

CrashPlan a surprins utilizatorii și lumea copiilor de rezervă online când s-a retras din domeniul copiilor de rezervă ale consumatorilor în luna august. Totuși, planul său de afaceri este o investiție solidă, dacă aveți nevoie de backup nelimitat.

Va trebui să plătiți 10 USD pentru fiecare computer pe care îl faceți backup. CrashPlan for Small Business vă permite să faceți backup și nelimitat de unități externe. Spre deosebire de IDrive, CrashPlan este un abonament lunar, așa că puteți anula oricând. Este de două ori costul Backblaze, dar, având în vedere alte servicii, este încă o ofertă bună. Dacă doriți o comparație aprofundată, consultați CrashPlan și Backblaze.

Clientul desktop este ușor de instalat și durează doar câteva minute. Nu este greu de folosit, dar operarea de rezervă ar putea fi mai simplă. Nu face backup pe baza tipului de fișier, va trebui să o faceți manual, ceea ce înseamnă că va trebui să etichetați dosarele și fișierele pe care doriți să le faceți backup. Clientul este intuitiv și ușor de navigat.

Este completat bine de interfața web care vă permite să verificați statisticile utilizatorilor și să monitorizați restaurarea fișierelor de pe tabloul de bord. Vizualizările arată utilizatorii, dispozitivele și vă oferă opțiunea de a crea rapoarte. Aplicația mobilă vă permite să vă accesați fișierele de oriunde, dar CrashPlan a întrerupt-o.

AES 256 biți criptează fișierele înainte de a părăsi computerul. În timp ce sunt în tranzit, AES pe 128 de biți îi protejează. În mod implicit, CrashPlan vă va păstra cheia de criptare. În acest fel, dacă uitați parola, CrashPlan îl va putea restaura. Înseamnă, de asemenea, că un angajat care nu este în stare de bun, vă poate citi datele. Puteți activa criptarea privată pentru a evita acest lucru.

Orice ați decide, asigurați-vă că faceți o parolă puternică, deoarece CrashPlan nu oferă autentificare în doi factori.

Securitatea centrelor de date este puternică, deoarece CrashPlan menține supraveghere 24/7 și alte măsuri care protejează intruziunea. De asemenea, sunt proiectate pentru a rezista la întreruperi de energie, incendii și calamități naturale.

Alte motive pentru care ne place CrashPlan

Este greu să îți placă viteza CrashPlan, deoarece nu este rapidă. Îl puteți îmbunătăți prin dezactivarea proceselor care fac compresie, criptare și deduplicare. Cu toate acestea, nu îl recomandăm. Dacă o copie de rezervă necesită o cantitate prea mare din resursele sistemului dvs., o puteți accelera și puteți seta clientul să elimine limita odată ce ați plecat.

În ciuda vitezei, CrashPlan oferă o copie de rezervă nelimitată pentru un preț solid, o mare securitate și criptare privată. O plasăm în spatele Backblaze, deoarece este mai complex de utilizat și nu atinge viteze similare. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, citiți recenzia noastră CrashPlan.

3. Carbonit

Carbonitul vizează utilizatorii casnici și întreprinderile mici. Este în afaceri din 2005, ceea ce îl face unul dintre cele mai vechi servicii.

Spre deosebire de alte servicii, acesta oferă trei planuri anuale nelimitate: Basic, Plus și Prime. Basic te va costa 71,99 USD. În plus, se adaugă copie de rezervă externă și backup video automat pentru 111,99 USD. Prime costă 149,99 USD și aduce la masă serviciul de recuperare a curierului. Dacă decideți să cumpărați doi ani înainte, veți beneficia de o reducere de 5%. Timp de trei ani, veți obține 10 la sută.

Rețineți că Carbonite Safe nu planifică, implicit, fișierele de rezervă cu 4 GB sau mai mari. Va trebui să le etichetați pentru copie de rezervă manual.

Clientul desktop Carbonite este ușor de instalat. După aceea, nu există un singur pas la inițierea copiilor de rezervă, deoarece cea mai mare parte a procesului funcționează automat (există o listă de fișiere și extensii pe care Carbonite le exclude pe site-ul său web). Carbonitul va coda fișierele dvs. (dacă activați funcția), astfel încât să puteți vedea mai ușor starea lor în timpul backup-ului.

Aplicația mobilă Carbonite, disponibilă pentru Android și iOS, vă va permite să faceți la fel. Interfața este minimă, deci nu este aglomerată și dezorganizată. Pe lângă accesarea fișierelor stocate, puteți utiliza aplicația pentru a face backup automat pentru toate fotografiile stocate pe telefon. Dacă aveți opțiunea de a face backup la alte fișiere, ar fi frumos, dar spațiul nelimitat pentru fotografiile dvs. este încă bun.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Procesul de rezervă este mult mai lent decât concurenții (citiți comparația noastră cu CrashPlan pentru mai multe). Backblaze și IDrive îl lasă și în praf. Totuși, după transferul inițial, backup-ul la nivel de bloc va accelera procesul. Dacă doriți să aflați mai multe despre viteza și alte caracteristici, citiți recenzia noastră despre Carbonite.

4. Livedrive

Livedrive a trecut prin multe transformări de când a început în 2008, dar cea care a adus cea mai mare schimbare de calitate s-a întâmplat după ce serviciul s-a mutat în U.K.

Planul Backup oferă stocare nelimitată pentru un computer la prețul de 8 dolari pe lună (80 USD pe an). Exclude alte suporturi de stocare, cum ar fi USB, CD sau DVD. Planul Pro Suite vă va oferi 5 TB de stocare de sincronizare pe mai multe dispozitive, plus spațiu de rezervă nelimitat pentru până la cinci computere. Costă 25 de dolari pe lună (250 $ pe an).

Interfața web este rulată, deoarece este aproape de standardul de stocare în cloud. Un lucru deosebit este faptul că numește folderele sale „serviete”, pe care le vei folosi pentru a încărca fișierele tale.

Experiența de pe desktop nu a fost la fel de bună, deoarece clientul a încercat să descarce singuri bibliotecile prealabile și a eșuat. Pro Suite este singurul plan care oferă totul în pachetul desktop, dar puteți îmbunătăți pachetul de bază cu suplimente plătite. Interfața este atractivă și oferă acces facil prin bara de meniu.

Livedrive folosește criptarea AES-256 (îl numește „grad militar”). Serviciul nu are cunoștințe zero și, deoarece are termeni și condiții discutabile, acest lucru nu este liniștitor. Acesta susține că va analiza fișierele dvs. și va șterge orice consideră suspect. Serviciul va contacta, de asemenea, proactiv agențiile de aplicare a legii. Asigurați-vă că vă familiarizați cu politica de confidențialitate.

Alte motive pentru care ne place Livedrive

Am spus destul de mult toate lucrurile de mai sus. Asigurați-vă că vă înscrieți la un proces gratuit de 14 zile înainte de a cumpăra.

5. Jottacloud

Jottacloud se află în Norvegia, care are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume. Compania apreciază confidențialitatea și garantează că nu va monitoriza datele stocate.

Planul Unlimited vă va oferi, bine, stocare nelimitată pentru 10 dolari pe lună (99 USD pe an). Planul vă va oferi, de asemenea, sincronizarea dispozitivului (atât Backblaze, cât și CrashPlan lipsesc). Există un plan gratuit care vă oferă 5 GB spațiu de stocare. Nu este mare lucru, dar suficient pentru a vedea cum funcționează serviciul.

Jottacloud este ușor de utilizat. Când vă înscrieți, primiți automat un abonament gratuit, pe care îl puteți actualiza ulterior. Veți seta un plan de rezervă utilizând aplicația pentru desktop. Interfața web va enumera fișierele dvs., dar nu veți putea încărca fișierele folosind acesta. Restaurarea fișierelor este flexibilă, deoarece o puteți face folosind ambele aplicații.

Există, de asemenea, o aplicație mobilă pentru iOS și Android. Dispune de aceleași opțiuni ca și interfața web. Nu există prea multe lucruri în acest sens, dar utilizatorii de masă vor aprecia lipsa de complexitate cu aplicațiile Jottacloud.

În timp ce conținutul dvs. este odihnit pe serverele Jottacloud, serviciul îi protejează folosind criptarea AES de 256 biți. În timp ce sunt în tranzit, SSL face treaba. Jottacloud îți păstrează cheia, deci serviciul nu este zero. Cu toate acestea, are autentificare cu doi factori.

Alte motive pentru care ne place Jottactare

Jottacloud nu este cea mai rapidă armă din vest. A fost nevoie de aproximativ 10 minute mai mult decât alte servicii pentru a face backup la un gigabyte de conținut. Puteți controla utilizarea lățimii de bandă în timpul încărcării și descărcării, dacă trebuie să păstrați resurse. Lățimea de bandă este setată ca nelimitată în mod implicit, dar o puteți accelera până la 65 Kbit / s.

Un plan gratuit de 5 GB este disponibil. Vă recomandăm să-l utilizați pentru a vă asigura că Jottacloud va trece propriul test sniff înainte de a comite.

Gânduri finale

În timp ce sunt listate cinci servicii, putem sta doar în spatele primelor trei ca opțiuni excelente pentru backupul tău nelimitat. Backblaze și CrashPlan, în special, merită privite. Backblaze are un proces de 15 zile pe care îl puteți folosi pentru a-l încerca, în timp ce CrashPlan vă oferă 30 de zile.

Având în vedere că veți încredința o mulțime de date unui serviciu, alegerea celei corecte este esențială. Fără a menționa că veți avea o experiență bună de utilizator și securitate, fără să vă goliți portofelul.

Ce părere aveți despre alegerile noastre pentru o copie de rezervă nelimitată de cloud? Ați încercat vreunul dintre aceste servicii? Care sunt gandurile tale? Împărtășește-ți cunoștințele în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map