Cel mai bun backup cloud pentru iPhone 2020

iCloud s-a dovedit a fi o aplicație nor nativă, dar nu suficient de bună pentru iPhone. 


Este relativ scump, relativ nesigur și nu este o opțiune deosebit de bună pentru celebrități, după cum urmează să descoperiți mai jos. Având în vedere vulnerabilitățile sale, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al confidențialității, am decis să reunim o listă cu cele mai bune cinci aplicații de backup pentru cloud pentru iPhone..

Ce aplicație este folosită pentru a face backup pentru datele iPhone-ului dvs., permiteți-mă să ghicesc, iCloud? Același iCloud care a fost hacked anul trecut și a scurs nude celebrități? Probabil că hackerii și-ar fi scăpat de nude, dar, din păcate, nu sunteți o celebritate – încă. Apple a venit recent din nou la știri, pentru că au refuzat să construiască un backdoor pentru FBI, ceea ce ar fi afectat securitatea tuturor iPhone-urilor.

În timp ce datele de pe telefonul dvs. Apple sunt criptate și sunt blocate după trei încercări de eșec, datele salvate pe iCloud nu sunt foarte sigure.

De ce iCloud nu este o opțiune sigură

Este posibil ca Apple să nu dorească să partajeze datele iPhone cu guvernul S.U.A., dar este probabil ca compania să nu reușească să securizeze datele utilizatorilor stocate în iCloud.

În prezent, iCloud folosește o criptare AES pe 128 de biți și există știri că compania va îmbunătăți criptarea, dar nu știm când s-ar putea întâmpla acest lucru. Apple s-a arătat laxă cu privire la trimiterea de notificări atunci când cineva a restabilit un cont iCloud de pe un dispozitiv nou; de asemenea, nu a reușit să extindă autentificarea în doi factori și totuși nu oferă securitate pentru cunoștințe zero.

Eșecuri precum cele menționate mai sus și altele sunt motivul pentru care aveți nevoie de o alternativă la iCloud; din fericire, am cinci dintre ele. Însă, înainte de a începe, este important să fim clar ce se întâmplă aici. Notez doar un rezumat al fiecărui serviciu, ceea ce mi-a plăcut despre el și o listă de argumente pro și contra. Acest articol nu reprezintă o revizuire în profunzime a fiecărui serviciu, pentru asta, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Citiți recenzie” sub fiecare rezumat al furnizorului.

Cel mai bun backup cloud pentru iPhone 2020

Eu conduc

IDrive oferă 5 GB spațiu de stocare gratuit pentru a vă începe; are o aplicație desktop și poate realiza atât sincronizarea fișierelor, cât și backup-ul. Considerată o selecție de top pentru versatilitate la prețuri mici, IDrive este alegerea mea numărul unu datorită bogăției sale de caracteristici.

Analiză IDrive

Unele dintre acestea includ:

 • Criptare Adamantină
 • Încărcări automate de imagini
 • Facebook și Instagram backup

Și chiar o aplicație Apple Watch în curând. IDrive poate reda, de asemenea, muzică și videoclipuri, pe lângă oferirea de acces la contacte, mesaje, memento-uri de calendar și întregul proces oferă o copie de rezervă nelimitată. IDrive are, de asemenea, un serviciu lateral extraordinar, unde trimit unități către clienții care au o mulțime de date care au nevoie de o copie de rezervă rapidă.

De ce ne place IDrive:

Instalarea și înregistrarea în aplicație a fost ușoară. Serviciul este, de asemenea, destul de ieftin și oferă backup și sincronizare nelimitată a dispozitivului. În plus, există o opțiune de criptare privată disponibilă, care înlătură senzația de insecuritate asociată cu iCloud.

Citiți recenzia aici.

SugarSync

Deși o aplicație de sincronizare, SugarSync poate fi, de asemenea, utilizat pentru backup și partajarea fișierelor. De asemenea, are un plan de stocare gratuit de 5 GB, plus o sală bonus atunci când invitați mai mulți prieteni să utilizeze aplicația. Prima mea impresie despre aplicația iPhone SugarSync a fost foarte pozitivă, datorită designului elegant și ușurinței de utilizare. Instalarea aplicației oferă o opțiune de a încărca fotografii automat.

SugarSync Business Review

Imaginile și videoclipurile încărcate pe SugarSync pot fi vizualizate în aplicația iOS sau copiate într-o altă aplicație. În panoul Setări, puteți activa sau dezactiva copie de rezervă a camerei, puteți configura un pin pentru aplicație și șterge memoria cache, iar asta este despre asta.

Când am încercat să încărc datele direct pe unul dintre folderele de pe SugarSync, am aflat că doar fotografiile sau videoclipurile se pot încărca de pe un iPhone. Nu există nicio modalitate de a salva contactele, notele, calendarul sau orice alte date – ceea ce este un lucru important.

De ce ne place SugarSync:

Puteți vizualiza dosare și fișiere care trebuie să fie disponibile offline, legături publice și foldere partajate. Cu o interfață fantastică și o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, este păcat că SugarSync face doar backup pentru fotografii și videoclipuri. Și acesta este singurul motiv pentru care se află pe locul doi.

Citiți recenzia aici.

SOS Online Backup

SOS Online Backup este cunoscut pentru viteza, versiunea nelimitată de fișiere și aplicațiile mobile foarte bine proiectate. Cu toate acestea, lipsesc câteva funcții preconizate, cum ar fi încărcarea video. Aplicația iPhone SOS Online Backup este proiectată pentru ca utilizatorii să poată accesa datele de rezervă prin intermediul unui computer sau Mac. La conectare, vi se oferă opțiunea de a face backup pentru fotografiile încărcate, videoclipurile, documentele și muzica.

Revizuire SOS Online Backup

Fișierele de rezervă pot fi vizualizate sau partajate liber. Cu toate că, am fost dezamăgit să văd că nu puteți partaja fișiere direct în alte aplicații, doar le trimiteți prin e-mail către un destinatar. SOS Online Backup oferă o opțiune de securizare a contactelor și a fotografiilor prin aplicația iOS. Cu toate acestea, nu există nicio opțiune pentru salvarea videoclipurilor, manual sau automat.

Am încercat să găsesc opțiunea Setări, doar pentru a realiza că nu există, tot ce obțineți este un buton Deconectare deasupra. Această aplicație are foarte multe potențiale și aș recomanda-o dacă aveți în vedere doar fotografii și contacte de rezervă.

De ce ne place SOS Online Backup:

În partea de jos a aplicației, veți găsi patru opțiuni:

 1. Conţinut
 2. Proteja
 3. Dispozitive
 4. Căutare

Puteți accesa date de rezervă prin intermediul conținutului, Protect este locul în care datele sunt încărcate și puteți vedea toate dispozitivele legate de contul dvs. de backup online SOS prin intermediul dispozitivelor. Căutarea este doar posibilitatea de a căuta fișiere și foldere.

Citiți recenzia aici.

CrashPlan

CrashPlan oferă spațiu de stocare nelimitat și fără limite de tip de fișier; iar utilizatorii iOS care sunt în muzică pot crea o arhivă de artiști preferați. În plus, este un serviciu de backup nelimitat, care oferă blocaj la pachet cu o mulțime de opțiuni și extra. CrashPlan este unul dintre cele mai populare servicii de backup cloud pe piață și nu puteți uita să-l includ.

Crashplan Review

Funcția principală a aplicațiilor este de a permite accesul la datele de pe desktop de oriunde. Cu toții am avut acele momente în care avem nevoie urgentă de un fișier în timpul călătoriei, iar aplicația iOS poate fi utilă pentru astfel de situații.

Însă, aplicația nu este lipsită de câteva defecte. Din păcate, CrashPlan nu vă permite să faceți backup pentru fotografii sau alte date despre aplicații. Și nu există nicio setare nicăieri în aplicație, distribuirea și sincronizarea sunt, de asemenea, un no-go. Dar puteți descărca fișiere individuale și accesa la cele descărcate anterior.

De ce ne place CrashPlan:

După ce am testat gama de funcții ale aplicației pentru desktop în trecut, am fost încântat să văd ce ar trebui să ofere aplicația pentru iPhone. Principalul punct de vânzare al CrashPlan pe orice platformă este stocarea nelimitată. Puteți face backup la CrashPlan și beneficiați de acces la backupuri locale însămânțate și gratuite oriunde.

Citiți recenzia aici.

dropbox

Dropbox este un rival direct și o alternativă la iCloud, cu funcții de confidențialitate ceva mai îmbunătățite – cuvântul cheie este „ușor”. Eu folosesc Dropbox în mod regulat, dar a fost prima dată când l-am descărcat pe un iPhone și am fost surprins să văd că aplicația are peste 80 MB.

Majoritatea celorlalte aplicații pe care le-am analizat au avut o valoare de 20 MB. Deoarece uneori suntem nevoiți să descărcăm aplicații prin intermediul datelor mobile, și nu prin WI-FI, această dimensiune mare a aplicației poate fi o problemă pentru unii. Această mică potențială problemă deoparte, puteți utiliza aplicația iOS Dropbox pentru a vizualiza fișierele, a le face disponibile offline și a redenumi sau a le muta în foldere diferite.

Puteți edita documente, dar Microsoft Office trebuie instalat separat pentru a face acest lucru. De asemenea, nu uitați că puteți trimite link-uri numai la fotografii și nu imagini reale. Iar fotografiile Dropbox nu pot fi transferate direct pe Instagram sau Facebook. Dar, în afară de asta, aplicația este perfectă. Are 2 GB de stocare gratuită, integrare cu Microsoft Office și o interfață foarte elegantă.

De ce ne place Dropbox:

Potrivit Dropbox, peste 400 de milioane de utilizatori s-au înregistrat pe acest serviciu. De îndată ce vă conectați, există o opțiune disponibilă pentru a încărca automat fotografii și videoclipuri. De asemenea, mi-a plăcut faptul că Dropbox trimite un e-mail prin care vă anunță că v-ați conectat la un iPhone. Există un folder separat pentru vizualizarea tuturor fotografiilor încărcate.

Citiți recenzia aici.

În concluzie…

Pentru utilizatorii de iPhone, iCloud poate părea cea mai rapidă și ușoară opțiune la prima vedere, dar nu este singurul jucător al jocului. Alternative precum cele cinci menționate mai sus oferă o mai bună securitate, funcții noi și accesorii suplimentare care nu pot fi găsite în aplicația cloud nativă a iPhone.

De asemenea, având în vedere că nu sunt la fel de înalte, comparativ cu iCloud, șansele ca hackerii să nu le vizeze exclusiv. Ai mai folosit aceste cinci aplicații de backup pentru cele mai bune cloud pentru iPhone? Vă rugăm să ne informați despre experiențele dvs. cu ei în secțiunea de comentarii de mai jos!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map