Cei mai buni furnizori de găzduire web ieftine: obținerea celor mai bune pentru mai puține

Se preconizează că industria de găzduire web va crește până la 204 miliarde de dolari până în 2022, iar acest lucru nu este lipsit de motiv. Milioane de site-uri web apar în fiecare zi pe planuri pe care majoritatea oamenilor nu le pot permite.


Luăm Pagely (despre care puteți citi mai multe în recenzia noastră pagely), de exemplu, care percepe peste 1000 de dolari pe lună pe aproape toate planurile. Deși este foarte bun, prețul este pur și simplu prea mare pentru mulți.

Suntem aici pentru a ajuta la demitificarea lumii adesea confuză și costisitoare a găzduirii web și pentru a vă oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Vom vorbi despre cum puteți economisi câțiva bani la înregistrare și vom oferi recomandările noastre pentru găzduire ieftin.

Ce este Web Gazduire și De ce am nevoie?

Gazduirea web este sistemul creat pentru stocarea datelor site-ului dvs. web. Site-urile web conțin date precum imagini și text, iar magazinele de gazdă web le trimit și le trimit ori de câte ori cineva încearcă să acceseze site-ul dvs..

Este plictisitor, sigur, dar înțelegerea ce face o gazdă web vă va economisi bani. Cel mai bun ghid complet de găzduire web se va cufunda în specificul acestora, însă înțelegerea acestei definiții simple ar trebui să fie suficientă deocamdată.

În primul rând, o gazdă web închiriază proprietăți pe internet. Sunteți chiriaș pe un server și puteți plăti mai mult sau mai puțin în funcție de cât spațiu aveți nevoie și cât de departe este acea zonă de altcineva.

Companii precum Squarespace și Wix, unde mulți utilizatori noi adună, scot denumirea de „găzduire web” din ecuație, dar este în continuare același lucru. Aceste companii vă vând două lucruri principale: un nume de domeniu și web hosting. În timp ce alte funcții sunt însoțite de aceasta, aceasta este în mare parte ceea ce obțineți.

Puteți, totuși, să faceți acest lucru pe cont propriu și puteți economisi destul de mulți bani în acest proces. Achiziționând un nume de domeniu și selectând găzduire separată, nu numai că veți economisi bani, ci veți găsi un plan care funcționează potrivit pentru dvs..

În plus, aceasta deschide opțiunea de a utiliza un CMS precum WordPress. Dacă intenționați să parcurgeți acest traseu, asigurați-vă că consultați cele mai bune site-uri de găzduire web pentru WordPress, precum și cele trei ghiduri care vă vizitează folosind-o. 

 • Ghid pentru începători pentru utilizarea WordPress
 • Ghid intermediar pentru utilizarea WordPress
 • Ghid avansat de utilizare a WordPress

Nu toate planurile sunt create în egală măsură, atât în ​​termeni de tehnologie, cât și în bani, ceea ce duce frumos la următoarea noastră întrebare.

Ce face gazduirea web ieftină?

Navigarea prin diferitele tipuri de găzduire web poate fi confuză, în special pentru cumpărătorii care fac prima dată. Prețurile nu par să crească, iar specificațiile care urmează nu au sens. Există o metodă de nebunie și să știi cum funcționează planurile îți vor economisi bani.

Cel mai ieftin mod de a-ți face site-ul online este prin găzduire partajată. Această arhitectură ia mulți utilizatori diferiți și îi pune împreună pe același server, răspândind resursele printre sarcini.

Gazda web își poate maximiza resursele făcând acest lucru, reducând costurile și transmițându-ți acest lucru. În loc să cumperi toată puterea unui server și să speri că îl folosești, totul se mișcă pe măsură ce utilizatorii au nevoie de el. Cu toate acestea, există dezavantaje.

Viteza și timpul de funcționare au un impact considerabil cu găzduirea partajată, împreună cu unele probleme de securitate. Un utilizator rău intenționat, de exemplu, ar putea inunda serverul cu trafic, hogging resursele și în cele din urmă să-l ia offline, împreună cu site-ul dvs..

Planurile partajate sunt cele mai ieftine, dar nu singurele planuri care fac gazduirea web ieftină. Gazduirea în cloud continuă să scadă în costuri pe măsură ce crește, iar planurile VPS oferă o soluție dedicată fără costuri.

În ciuda planului, este important să înțelegem că cea mai mare cheltuială pentru o gazdă web sunt resursele. Orice lucru care le permite să pună mai mulți utilizatori sub aceeași umbrelă de putere va reduce costurile. Dacă doriți găzduire web ieftină, cel mai bine este să vă îndepărtați de orice plan care vă oferă o mare parte din resurse.

Nu vă confundați ieftin cu gratuit. În timp ce există furnizori care vă vor aduce site-ul pentru zip, dezavantajele depășesc cu mult orice economie de costuri. Găzduirea web gratuită vă va face online și vă poate oferi chiar un domeniu, dar nu este în totalitate gratuită.

Reclamele mari, intruzive, sunt îngrijorarea, preluarea site-ului dvs. gratuit și distragerea de la orice conținut real pe acesta. Gazda web câștigă bani din dvs., dar nu vă permite să reduceți.

Pentru site-urile care doresc să crească o bază mare de utilizatori, problema este evidentă, dar este încă o problemă și pentru site-urile personale. De exemplu, dacă dorești să creezi un portofoliu, o gazdă web gratuită ar putea găzdui acest lucru, dar orice profesionist ar opri momentul în care un pop-up arăta pe un eșantion de scriere.

Există alte probleme precum lipsa controlului, alegerea limitată a numelui de domeniu, fără asistență tehnică și multe altele, dar cea mai mare este cât de aproape sunteți de un plan bun. Majoritatea planurilor sunt doar câțiva dolari pe lună, ceea ce este practic gratuit și oferă mai multe avantaje.

Deoarece o gazdă poate aduna mulți utilizatori care plătesc toți o taxă mică, veți avea acces la personal complet de asistență, opțiuni de personalizare, opțiuni de monetizare și multe altele. Veți avea suita completă de servicii de găzduire web la un preț care, la fel de bine, poate fi gratuit.

Cel mai bun pentru partajat: Bluehost

Pentru găzduire partajată, nu puteți bate Bluehost. Planurile sale sunt unele dintre cele mai cuprinzătoare de pe piață, cu un punct de preț competitiv și o mulțime de funcții incluse.

Asta începe cu un domeniu. Nu trebuie să mergeți la un registrator separat, cum ar fi GoDaddy, pentru a cumpăra unul. În schimb, primul an este pe BlueHost, astfel încât să vă puteți concentra pe pornirea site-ului dvs. și nu pe ceea ce trebuie să cumpărați în continuare.

Te-aș îndemna însă departe de planul „de bază”. În ceea ce privește prețul, nu există prea multă valoare din cauza numărului limitat de adrese de e-mail, a spațiului site-ului și a subdomeniilor. Planul „prim”, care rulează doar câțiva dolari mai mult pe lună, oferă mult mai mult.

Toate restricțiile sunt ridicate, ceea ce vă permite să creșteți și să adăugați site-uri web la planul dvs., după cum este necesar. Obțineți SpamExperts pentru malware, confidențialitatea domeniului pentru a vă proteja informațiile personale și SiteBackup Pro în cazul în care site-ul dvs. este șters..

Singurul dezavantaj este că va trebui să semnați un contract pe mai mulți ani pe orice plan comun. Deși această temă este comună printre gazdele web, mulți oferă un plan de la o lună la un ritm mai mare.

Nu este cazul Bluehost, așa că va trebui să alegeți oriunde între un an și cinci ani de găzduire. Cu toate acestea, este greu să ne plângem, mai ales când trei ani de găzduire „primă” costă doar 200 USD.

Citiți recenzia noastră BlueHost pentru a afla mai multe despre gazdă sau încercați-vă singuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. 

Cel mai bun pentru pornire: iPage

Gazduirea web nu este mai ieftină decât iPage, unde planurile rulează doar câțiva dolari pe lună. Totuși nu te lăsa să te păcălească; veți primi o mulțime pentru preț. iPage oferă instrumente gratuite de securitate, marketing și construcții pentru a vă oferi online și pentru a vă asigura că prosperați în timp ce sunteți acolo.

Cu fiecare plan, veți avea acces la constructorul gratuit de site-uri de drag and drop. Acest instrument este extraordinar pentru întreprinderile mici care nu doresc să se confrunte cu WordPress sau HTML, dar au nevoie, în schimb, de un site web static, care arată excelent.

Este mult ca SquareSpace sau Wix, dar mult mai ieftin, cu funcții mult mai bune. Veți obține peste 200 USD în credite publicitare, un domeniu gratuit și acces la instrumentele de securitate SiteLock pentru a preveni malware.

Ca și în cazul Bluehost, puteți alege doar planuri de mai mulți ani, de la unu la trei ani. Cu toate acestea, prețul nu sare la fel de semnificativ. Diferența dintre doi și trei ani este doar un dolar în plus.

Vă lipsesc unele accesorii, cum ar fi un certificat SSL și o copie de rezervă automată, dar acestea pot fi achiziționate la checkout pentru un pic suplimentar. Este un punct solid de intrare în găzduire web cu cele mai ieftine tarife pe care le-am văzut. Puteți citi recenzia noastră pentru iPage pentru a afla mai multe sau pentru a o testa singur cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Cel mai bun pentru WordPress: SiteGround

Am constatat că SiteGround este cea mai bună opțiune pentru utilizatorii WordPress. Oferă soluții gestionate la o fracțiune din costul concurenților săi, cu o mulțime de funcții de pornit.

Pentru WordPress, există trei planuri diferite, fiecare dintre ele simțindu-se echilibrat pentru preț. SiteGround eșalonează planurile într-un mod care prezintă o cale de creștere clară pentru site-urile WordPress, adăugând mai multe resurse pe măsură ce traficul crește.

SiteGround oferă funcții pe aceste planuri pe care alte gazde le rezervă pentru nivelurile superioare. Primești servere activate HTTP / 2, stocare SSD și multe altele. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. respectă cele mai recente protocoale și este stocat pe cel mai rapid stocare.

Tarifele încep de la doar câțiva dolari pe lună, cu resurse adecvate pentru până la 10.000 de vizitatori. Acesta nu este un număr dificil, doar o recomandare a momentului în care poate fi momentul să sari la un alt nivel. Modelul de steping funcționează excelent aici, oferind o cale de creștere clară pentru cei care încep pe WordPress.

Citiți review-ul nostru SiteGround pentru a afla de ce considerăm că această gazdă este atât de mare sau săriți pe scaunul șoferului, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Cel mai bun pentru mediu: GreenGeeks

GreenGeeks este o gazdă web prietenoasă cu mediul înconjurător, cu tarife extrem de ieftine. În timp ce mediul are prea puțină legătură cu economisirea de bani, GreenGeeks este atât de bun încât a trebuit să-l includem ca supliment.

Ceea ce este cel mai impresionant în legătură cu GreenGeeks este că poate găzdui site-uri ieftin și cu suficientă putere, în timp ce redau în continuare mediului. Este un lucru ciudat să vă gândiți, dar industria de găzduire web va depăși companiile aeriene în domeniul poluării mediului până în 2020.

GreenGeeks combate acest lucru prin achiziționarea de trei ori a cantității de credite de energie eoliană pe cât o consumă. Chiar și așa, serverele nu sunt dotate cu putere. GreenGeeks oferă suita completă de funcții de găzduire web pentru doar câțiva dolari pe lună.

Există foarte puține dezavantaje în comparație cu celelalte opțiuni din această listă, cu avantajul uriaș al reducerii amprentei de carbon. Citiți recenzia noastră GreenGeeks pentru a afla mai multe sau încercați-o pentru dvs. cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Cel mai bun Allround: HostGator

Când aveți îndoieli, mergeți cu HostGator. Este pur și simplu cea mai diversă gazdă web din jur, găzduind pe utilizatori mari și mici pe deplin. În timp ce multe gazde se concentrează pe una sau alta, HostGator acoperă toate bazele sale.

Aveți câteva opțiuni diferite atunci când priviți partea ieftină a serviciilor. Există găzduire partajată, cloud și WordPress. Gazduirea în comun este comparabilă cu oricare altă opțiune din această listă în ceea ce privește prețul și specificațiile, iar găzduirea WordPress este la fel cu SiteGround. Ceea ce este cel mai impresionant este cloud hosting.

Aceasta vă răspândește site-ul pe mai multe servere diferite din cloud pentru a îmbunătăți fiabilitatea. HostGator a condus această formă de găzduire web și este una dintre cele mai ieftine modalități de a intra pe ea.

Are o listă de rufe pentru toate planurile, așa că asigurați-vă că puteți citi recenzia noastră HostGator pentru a vedea de ce credem că este cea mai bună. Puteți testa serviciul și pentru dvs. cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Mențiune de onoare: Hostinger

O nouă adăugare la gama noastră, Hostinger este una dintre cele mai bune opțiuni pentru găzduire web ieftină. Planurile sunt murdare ieftine, ajungând la doar câțiva dolari pe lună. Aveți și o mulțime de funcții, inclusiv o suită de securitate premium și copii de rezervă zilnic.

Securitatea este deosebit de impresionantă. Hostinger include protecție BitNinja pe fiecare server. Acest software terț protejează împotriva malware, atacurilor DDoS și atacurilor de forță brută. De asemenea, folosește învățarea automată, ceea ce înseamnă că, dacă un server are un atac, ceilalți vor fi informați despre IP-ul rău intenționat.

Cu toate acestea, este foarte mult să ne placă. Hostinger este unul dintre cele mai prietenoase gazde web pe care le-am întâlnit. Un panou de control proiectat curat încă reușește să vă ofere o putere destul de mare, fără prea multe prostii.

Creatorul de site-uri inclus este la fel de ușor. Deși există o curbă de învățare la oricare dintre aceste programe, Hostinger reușește să ușureze procesul. Constructorul poate deveni neplăcut pe măsură ce proiectele se implică mai mult, dar asta doar pentru cât de mult poate face acest lucru.

Hostinger este, fără îndoială, una dintre cele mai bune modalități de a obține găzduire web ieftin. Obțineți o suită minunată de securitate, backupuri zilnice, un constructor de site-uri gratuit și timpi de răspuns destul de rapide. Consultați recenzia noastră Hostinger pentru a afla mai multe sau încercați-vă singuri cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Concluzie

Gazduirea web poate fi costisitoare, dar există o mulțime de opțiuni ieftine care oferă servicii excelente pentru costuri nu prea mari. Alegerea de găzduire gratuită există, dar este greu de justificat atunci când acești furnizori sunt atât de ieftini și oferă atât de multă valoare.

Am redactat un articol despre cum să alegeți o gazdă web în cazul în care aveți nevoie de puțin mai multe informații pentru a evalua alegerea dvs., așa că asigurați-vă că verificați dacă aveți nevoie de mai multe despre care să vă gândiți. Cu ce ​​furnizor mergi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map