Backupify din punct de vedere cloud

Serviciile de backup în cloud par a fi un dime de zeci în aceste zile. Cei mai mulți dintre ei promit să salveze fișierele utilizatorilor. Cu toate acestea, CloudAlly și Backupify oferă un tip diferit de stocare. Duo stochează informații din conturile Google App, Salesforce, Amazon S3 și Office 365 ale clienților, precum și serviciile de social media.


Acești furnizori chiar și fișiere de chat de rezervă, într-o măsură, astfel încât să le puteți revizui după caz. Acesta este un instrument deosebit de util pentru cei care pot discuta despre afaceri în programele de mesaje instantanee și apoi trebuie să revizuiască dialogul pentru a vedea ce s-a convenit mai târziu.

Nevoia de backup de la cloud la cloud

Informațiile se pierd cel mai frecvent atunci când cineva șterge accidental date fără nicio copie de rezervă în loc. Poate fi o durere de cap pentru cei care pot avea nevoie de aceste informații pentru muncă. Această pierdere este, de asemenea, o durere de cap pentru IT, deoarece acestea trebuie să câmpă întrebările despre modul de restaurare a acestor date pierdute, dacă este posibil.


© Cloudwards.net

Având o copie de rezervă din cloud în loc, pierderea din cauza eșecului hardware sau a erorii utilizatorului devine puțin mai suportabilă. Așadar, pentru a ajuta procesul să ușureze procesul, am decis să testăm doi dintre cei mai populari furnizori de backup cloud-to-cloud.

Erau destui furnizori disponibili pentru această sarcină, dar am dorit să testăm câinii de top. Punem CloudAlly și Backupify cap la cap pentru a ajuta la determinarea care este cea mai bună pentru a vă păstra datele în siguranță. Să ajungem la luptă.

Backup din nor la nor este o idee bună

Cloud Ally a fost fondată în 2010 și oferă păstrarea nelimitată a arhivelor zilnice pentru viața unui cont. Singura dată când datele sunt șterse este anularea contului. Serviciile CloudAlly sunt accesibile. În timp ce va trebui să plătiți pentru fiecare cont, iar taxele lunare se bazează pe utilizatori, prețul este accesibil. Dacă doriți, datele utilizatorului pot fi transferate între utilizatori.


© Vondrs Bondrs

Backupify este foarte similar cu CloudAlly. Fondată în 2008, acestea oferă păstrarea aplicațiilor Google (inclusiv e-mail), Salesforce, Box, Smartsheet și alte fișiere bazate pe cloud. La fel ca concurența sa, datele sunt păstrate până la ștergerea contului. Aceste informații sunt apoi șterse de pe serverele lor pentru a respecta cele mai înalte standarde de confidențialitate și securitate.

Din nou, taxa de abonament a serviciului se bazează pe conturi și utilizatori. Conturile Google App încep de la 3 USD pe lună pentru fiecare utilizator. Conturile Salesforce încep de la 199 USD pe lună pe utilizator. Cu toate acestea, ele sortează mult mai multe informații din grupul Salesforce. Ambele companii permit utilizatorilor să aleagă și să aleagă ce caracteristici sunt păstrate.

Runda 1 – Ușor de utilizat

CloudAlly

După crearea contului CloudAlly, este ușor să adăugați exact ce servicii trebuie să fie salvate. Toate serviciile care pot fi reținute sunt listate pe pagina principală a contului utilizatorului. Făcând clic pe Backup nou, clientul poate începe salvarea informațiilor.

Logo-ul CloudAlly
© CloudAlly

Informații de conectare, cum ar fi numele de utilizator și parola, pot fi necesare pentru a începe. Mail Exchange necesită adăugare de server pentru a vă autentifica. SimpleDB necesită date de regiune, cheie de acces și cheie secretă. Spre deosebire de Backupify, totuși, totul este dirijat printr-un tablou de bord. Se pot crea copii de rezervă noi pentru mai multe tipuri de servicii din această zonă.

Backupify

Backupify este, de asemenea, simplu de utilizat. Clienții trebuie să se înscrie separat pentru diferitele servicii. Cu toate acestea, fiecare dintre ele face ușor să faceți o copie de rezervă rapidă a informațiilor.


© Backupify

Odată integrat fie cu conturile Google, Salesforce sau Social Media, în funcție de ceea ce aveți nevoie, backup-ul este non-invaziv și necesită o interacțiune mică sau deloc pentru a vă asigura că fișierele au fost salvate. Poate fi puțin frustrant să configurați conturile pentru a începe, mai ales dacă încercați să configurați contul Google App în același timp.

Runda 2 – Fiabilitate

Când vine vorba de backup de la cloud la cloud, fiabilitatea este o necesitate. Consumatorii trebuie să poată accesa contul și să își găsească fișierele cu ușurință. Este vorba doar despre modul în care serviciul gestionează datele care le-au fost încredințate de utilizator. Întrucât backup-ul dvs. este la fel de bun ca restaurarea dvs., fiabilitatea acestor servicii se bazează atât pe cât de bine se rezervă și pe cât de bine se restabilesc.

CloudAlly

Când am testat CloudAlly am observat și am iubit că toate conturile noastre erau într-o singură zonă. Durează o zi cam la fel pentru ca procesul de backup să înceapă. Cu toate acestea, după ce apare backup-ul inițial, este rapid să salvați documentele zilnic fără nicio problemă.

Acest serviciu le oferă utilizatorilor acces la diferite versiuni ale documentelor salvate din aplicațiile Google.


© CloudAlly

La restaurarea de la CloudAlly, toate fișierele sunt descărcate cu o etichetă „CloudAlly Restore”, astfel încât să nu se suprascrie accidental fișierul cu același nume. Recuperarea poate fi, de asemenea, salvată pe o mașină locală, exportând datele și descărcând un fișier .Zip. În plus, clienții pot exporta date ca .PST pentru cei care au nevoie de acest format.

Serviciul garantează, de asemenea, un procent de 99 la sută pe serverele lor. Ceea ce înseamnă că utilizatorii ar trebui să-l poată accesa oricând de oriunde, atâta timp cât datele de autentificare sunt accesibile.

Timpul de oprire ocazional pentru întreținere este de așteptat, dar este foarte rar să se întâmple când vă conectați.

Backupify

Ca CloudAlly, puteți face backup pentru mai multe tipuri de conturi. Serverul completează backup-ul inițial în 24 de ore de la inițiere și poate face o copie de rezervă continuă zilnic, după cum este necesar. Restaurările complete sunt ușoare și pot fi descărcate local sau înapoi în cont.

Singura problemă pe care am văzut-o și pe care au comentat-o ​​alții este că nu există o versiune pentru fișiere.


© Backupify

Serviciul nu suprascrie fișierele atunci când le restaurezi, însă nu există nicio etichetă care să arate că este un fișier Backupify. În schimb, aveți un număr între paranteze lângă numele fișierului. Acest lucru poate fi confuz dacă nu redenumiți imediat sau reconciliați fișierul.

Backupify garantează, de asemenea, un procent de 99 la sută pe serverele lor. Cu toate că pot exista momente în care se efectuează întreținere, ceea ce este foarte important pentru sănătatea sistemului lor, va fi o stare rară atunci când nu veți putea accesa contul dvs..

Tehnicienii de asistență sunt de asemenea disponibili pentru a vă ajuta cu întrebări.

Runda 3 – Viteză

Cu toate backup-urile de la cloud la cloud, viteza este importantă. Aceste tipuri de copii de rezervă trebuie să aibă loc adesea zilnic, așa că este important ca transferul să aibă loc rapid. Am testat cu Google Apps, în special serviciile Gmail.

CloudAlly

Contul Gmail nu a fost complet complet când am testat CloudAlly, dar a avut nevoie de o parte mai bună a zilei pentru a face backup-ul inițial..


© CloudAlly

Odată ce backup-ul inițial este finalizat, acesta ține cu ușurință modificările de zi cu zi în cont. Nimic nu este șters vreodată, ceea ce înseamnă că sunt adăugate doar versiuni noi și fișiere suplimentare.

Backupify

Când vine vorba de viteză Backupify îl are. Acest serviciu a funcționat mai repede decât CloudAlly în stocarea copiei de rezervă inițiale.


© Backupify

În mai puțin de o zi fișierele noastre au fost gata de utilizare, dacă este necesar. Ca și concurentul său, Backupify gestionează imagini zilnice și le pune la dispoziție pentru utilizare imediată dacă aveți nevoie.

Runda 4 – Caracteristici

Uneori, totul se reduce la caracteristici. Cu toate acestea, poate fi dificil să se determine un câștigător clar doar pe baza lor. Există oameni care preferă o anumită cantitate de funcții, în timp ce alții ar găsi aceste opțiuni fără sens.

CloudAlly

CloudAlly oferă multe dintre caracteristicile standard pe care le-ați aștepta de la un serviciu de rezervă cloud-to-cloud. Compania oferă reținerea datelor din Google Apps, Salesforce, Office 365, SimpleDB, Yahoo Mail, SharePoint și chiar fișiere de chat de la mesageri instant. În plus, este certificat ISO 27001.

Alte caracteristici incluse sunt:

  • Copie de rezervă zilnică
  • Păstrarea nelimitată a arhivelor zilnice
  • Export ușor și restaurare de date critice
  • Toate copiile de rezervă sunt controlate de la o singură consolă de administrare.
  • Reducerea cerințelor de stocare la fața locului
  • Proces automatizat care economisește timp prin eliminarea administrării manuale

De obicei, copie de rezervă are loc la aproximativ 2:00 ora standard centrală. Cu toate acestea, utilizatorii pot seta un timp personalizat pentru ca backup-ul să apară.

Backupify

Ca și CloudAlly, Backupify are mai multe caracteristici standard. Acest serviciu face backup pentru informațiile din programele Google Apps, Salesforce și serviciile de poștă. Cu toate acestea, Backupify oferă o caracteristică unică prin păstrarea informațiilor de pe platformele de social media, precum Facebook și Twitter.

Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că toate informațiile dvs. nu se pierd niciodată, indiferent de ce s-ar putea întâmpla. Compania este certificată ISO 27000. Alte caracteristici oferite de Backupify includ:

  • Backup zilnic automat
  • Jurnalul de audit al întregii activități a contului
  •  Backup de Gmail, Google Drive, Google Calendar, chat și contacte de 3 ori pe zi
  • Urmăriți elementele șterse

Backupify vă permite, de asemenea, să protejați fișierele stocate și partajate în contul dvs. Box oferind o copie de siguranță securizată, ceea ce CloudAlly nu face. Aceasta este o caracteristică plăcută pentru cei care folosesc platforma cloud pentru a colabora la documente împreună. Există puțină teamă ca fișierul să fie șters din greșeală și, prin urmare, să devină iremediabil.

(abia dacă, adăugarea rețelelor de socializare și a copiilor de rezervă Box a ajutat să o plaseze deasupra.)

Runda 5 – Securitate

Nici o cantitate de viteză, fiabilitate, ușurință de utilizare sau caracteristici nu pot da siguranță. Dacă fișierele dvs. nu sunt sigure, atunci orice altceva ar putea fi la fel de degeaba. Întreprinderile prospere în confidențialitatea lor când vine vorba de date. Acesta este adesea punctul de răsturnare pentru majoritatea companiilor atunci când aleg un serviciu de rezervă cloud-to-cloud.

CloudAlly

CloudAlly caută modalități mai bune de a vă face datele în siguranță. Pentru început, compania a primit certificarea ISO 27001, care este un serviciu de acreditare recunoscut internațional pentru gestionarea securității informațiilor. Acesta arată angajamentul continuu al companiei de a asigura servicii de backup cloud.

Serverele sunt salvate în mod redundant pentru a garanta că toate fișierele vor fi disponibile la nevoie.


© ISO

Acest furnizor de backup de la cloud la cloud folosește algoritmi de criptare AES-256 în timpul stocării și în timpul transmisiei. Aplicația SaaS folosește de asemenea servere activate SSL, care sunt întărite pentru a include cele mai recente corecții. Fiecare aplicație are o cheie de criptare unică. În cazul în care o aplicație este hacked, alte aplicații nu pot fi, de asemenea, decriptate.

Odată închis un cont, toate informațiile sunt șterse din sistemul lor pentru confidențialitate suplimentară. Orice fișiere localizate pe serverul CloudAlly care trebuie reținute de utilizator trebuie descărcate ca fișier .zip sau .pst înainte de anularea serviciului..

CloudAlly nu stochează identificări de utilizator și parolă individuale. În schimb, se utilizează un jeton care permite companiei să acceseze numai informațiile de care are nevoie pentru a putea funcționa. Accesul general nu este permis.

Backupify

Backupify este preocupat și de confidențialitatea dvs. Această companie folosește criptarea AES-256 biți pentru a codifica informațiile atât în ​​tranzit, cât și în repaus. Serverele S3 ale Amazon sunt utilizate pentru această procedură și fiecare este activat SSL.

Ca și principalul său concurent, Backupify este certificat cu o certificare ISO 27000. De asemenea, compania respectă publicațiile de securitate NIST. Această corporație acordă acces la datele stocate intern, prin principiul celui mai mic privilegiu, folosind o bază de „nevoie să știe”.


© Alianța de securitate cloud

Backupify dispune de protocoale suplimentare de securitate pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt protejate. Compania folosește auditul SOC2 tip II cu Principiile, criteriile și ilustrațiile serviciilor de încredere pentru controlul organizării serviciilor AICOA pentru securitate. Controalele încheiate de Audit au fost concepute pentru a oferi o asigurare rezonabilă că obiectivele de control sunt atinse.

Pentru a garanta confidențialitatea, Backupify șterge toate informațiile de pe serverele lor în momentul anulării contului. Fișierele nu vor putea fi recuperate după acel moment. Compania sugerează utilizatorilor să descarce toate copiile de rezervă la nivel local pentru a se asigura că nu se pierd informații odată cu închiderea contului.

Backupify este, de asemenea, membru al CloudTrust și al Cloud Security Alliance al Safe Harbor Skyhigh Network.

Concluzie

În cele din urmă, cu trei victorii, chiar dacă una a fost una de păr, Backupify este câștigătorul copiilor de rezervă cloud-to-cloud. Pur și simplu oferă mai multă securitate, o viteză mai bună și câteva funcții suplimentare cu care CloudAlly nu poate concura. Utilizatorii nu vor fi dezamăgiți de serviciul pe care îl primesc cu această companie.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me