8 din Cele mai bune CRM-uri accesibile pentru întreprinderile mici

Ținând cont de faptul că s-a dovedit că crește păstrarea clienților și stimulează veniturile, CRM face în mod inegalabil o diferență substanțială între pierderea și menținerea clienților.


În trecut, când clienții erau conștienți doar de numele unui produs, succesul sau eșecul managementului relațiilor cu clienții (ca strategie) a fost o afacere de 50/50.

Cu toate acestea, în starea actuală, în care clienții sunt mai informați ca niciodată, experiența lor determină în cele din urmă dacă se lipesc sau nu de o marcă.

Înainte de a parcurge chiar lista de stocuri, clienții vor efectua, cel mai probabil, cercetări minuțioase cu privire la diverse produse și vor ști exact când trebuie să se descurce și să se bazeze pe un concurent.

Mai ales dacă departamentul de servicii pentru clienți lipsește.

Potrivit lui Henry Ford, tatăl automobilismului:

„O afacere extrem de dedicată excelenței în serviciul clienților va trebui să se îngrijoreze doar de profituri, deoarece acestea vor fi jenant de mari.”

Acea declarație simplă se reduce pe toate nivelurile unei afaceri, indiferent de mărimea și industria acesteia.

Deci, când apare CRM-ul în imagine?

Chiar și pentru o afacere relativ mică, care merge destul de bine, în ceea ce privește serviciul pentru clienți, o platformă CRM bună are potențialul de a o spori în continuare.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, Nucleus Research a examinat o gamă largă de companii și a aflat că ROI (Return On Investment) al CRM se ridică la 8,71 USD pentru fiecare $ 1 cheltuit.

Ca practicant de afaceri mici, trebuie să evaluați în mod critic diferite CRM-uri, în funcție de eficacitatea și prețul lor, înainte de a vă gândi în cele din urmă pe care să le utilizați.

Pentru a vă ajuta în această căutare, vom discuta despre 8 dintre cele mai bune platforme software CRM pentru afaceri mici. Însă, înainte de asta, dezvăluim mai întâi problemele crunte ale CRM.

8 din Cele mai bune CRM-uri accesibile pentru întreprinderile mici: Cuprins

 • ActiveCampaign
 • Ontraport
 • Insightly
 • Forta de vanzare
 • Pipedrive
 • Zoho CRM
 • Infusionsoft
 • Agil

De ce ar trebui să iei în considerare un CRM în primul rând?

Software-ul de gestionare a relațiilor cu clienții ajută întreprinderile mici să facă față provocărilor operaționale, precum:

 • Nealiniere între personalul de vânzări
 • Politicile Comisiei  
 • Obiectivele veniturilor corporative
 • Atributie ridicata a clientilor
 • Declinul vânzărilor

1. Trebuie să urmăriți evenimente și sarcini

Dacă există un lucru esențial într-un mediu de afaceri, acesta trebuie să fie un calendar. Strategia și eficacitatea generală depind foarte mult de cât de bine vă programați și urmați evenimentele.

Și un CRM stabil vă va ajuta să atingeți acest obiectiv. Încorporați un calendar și vă va oferi informații cu privire la sarcinile coechipierului.

2. Aliniați și organizați-vă afacerea

Deși este posibil să fiți deja integrat:

 • Un calendar
 • Managementul sarcinilor
 • Sisteme de calendar

Îți lipsește în continuare imaginea cea mai mare cu privire la organizarea de afaceri. De ce? Deoarece fiecare dintre aceste sisteme funcționează independent – și mai des, nu, acestea se termină nealignate.

Un software CRM bun integrează aceste trei funcții într-un singur sistem, pentru acces comod, întreținere și gestionare.

De fapt, este atât de cuprinzător, încât probabil vei începe chiar să realizezi fapte necunoscute anterior despre afacerea ta.

Până în prezent, 60% din întreprinderile mici folosesc deja CRM pentru marketing prin email și le plac rezultatele.

3. Matematica de afaceri poate fi puțin mai complicată decât vă imaginați

Probabil că toți credem că ne pricepem la matematică și tocmai de aceea suntem în afaceri, nu?

Până la urmă, ce este atât de greu în calcularea profiturilor, a numărului de clienți și a veniturilor corespunzătoare? Dacă vă gândiți așa, îmi pare rău să fiți purtătorul de vești proaste, dar sunteți departe de adevăr.

 • Vă puteți aminti toate proiectele pe care afacerea dvs. le-a gestionat anul acesta?
 • Aveți chiar o estimare aproximativă a raportului dvs. mediu de conversie?
 • Puteți identifica corect cea mai eficientă metodă de conversie a clienților?

Ei bine, cred că nu … și exact acolo vine software-ul CRM. Un sistem stabil va oferi valori în timp real cu privire la toate aspectele afacerii dvs., inclusiv lucrurile minore.

Rapoartele ulterioare generate vor ajuta la îmbunătățirea strategică a afacerii dvs. mai eficient, mai ales când vine vorba de conversia și păstrarea clienților.

4. Memoria dvs. nu este 100%

Ok, acum după ce am stabilit matematica de afaceri este mult mai extinsă decât ne-am gândit anterior, probabil credeți că cel puțin toate informațiile dvs. despre afaceri sunt stocate într-o capcană de oțel.

Sigur, s-ar putea să aveți capacitatea de memorie instantaneu pentru a reaminti informațiile a 10 sau 20 de clienți, dar ce se întâmplă atunci când numărul respectiv continuă să crească?

Cu excepția cazului în care sunteți o super-ființă, se pare că foarte puține persoane își pot aminti informații despre 50 sau 100 de clienți.

Chiar și un caiet se va dovedi lipsit de încredere într-un astfel de caz. În schimb, un sistem CRM va stoca, gestiona și recupera informațiile despre clienți prin simpla apăsare a unui buton.

Există așa ceva ca „Cel mai bun software CRM”?

Iată un aspect important de luat în considerare, există ceva de genul „cel mai bun software CRM”? Adevărul este că, la fel ca orice alt tip de software, sistemele CRM nu sunt la fel.

Fiecare vine cu unic:

 • Specificații
 • Cheltuieli
 • Niveluri de performanță
 • Flexibilitate

În cele din urmă, eficiența companiei dvs. va depinde nu numai de adoptarea unui sistem CRM bun, ci și de eficacitatea software-ului ales.

Ceea ce este mai bun pentru un broker imobiliar, de exemplu, poate să nu fie deosebit de ideal pentru reprezentanții vânzărilor de asigurări; din cauza complexităților și unicității diferitelor tipuri de afaceri.

Cea mai bună metodă de a determina soluția CRM perfectă este să evaluați diferite pachete software, în funcție de configurarea și nevoile dvs. de afaceri.

Astăzi, vom analiza pe scurt factorii de luat în considerare atunci când selectăm CRM pentru întreprinderile mici:

 • scalabilitate

Deși recunoaștem importanța CRM în afaceri, este ușor să uităm că ar trebui să crească și odată cu întreprinderea dvs..

Scară
Scară

Cel mai bun CRM pentru companii, chiar dacă este un start-up, ar trebui să poată aborda noi obiective și preocupări pe măsură ce se dezvoltă.

Deși, de asemenea, menținerea constantă a operațiunilor, an, anul – fără probleme și fără glitches.

La urma urmei, nu doriți să cheltuiți resurse și timp implementând o soluție CRM, doar pentru a face upgrade odată ce afacerea dvs. va începe să se extindă.

 • Asistență multi-platformă

Deoarece locul de muncă mediu se bazează foarte mult pe computere desktop, sistemele CRM sunt optimizate pentru computere.

Cu toate acestea, odată cu creșterea recentă a utilizării smartphone-urilor și tabletelor, a devenit esențial pentru întreprinderile mici și mari să adopte software CRM care acceptă mai multe platforme.  

Această acțiune numai a sporit productivitatea cu mai mult de 20% în 2012.

Întreprinderile activate pentru CRM-uri mobile au depășit, de atunci, companiile care nu au activat CRM-uri mobile, în ceea ce privește cotele de vânzare realizate.

În timp ce doar 22% dintre aceștia din urmă își îndeplinesc cotele de vânzare, 35% dintre primii fac acest lucru confortabil.

 • Abordarea implementării

De obicei, întreprinderile au opțiunea de a alege între soluțiile SaaS la cerere și soluțiile la fața locului.

Prima, care este cloud-based, oferă mai puține capacități de control și personalizare în comparație cu acestea din urmă, care se integrează ușor cu infrastructurile și aplicațiile de afaceri existente.

Cu toate acestea, soluțiile la fața locului sunt destul de costisitoare și se aplică mai ales corporațiilor mari, care își pot permite să le instaleze și să le întrețină.

Software-ul CRM bazat pe SaaS este mai posibil pentru întreprinderile mici, din cauza costurilor reduse de întreținere, a flexibilității și a accesului la distanță..

 • Usability

Deja, există multe aplicații comerciale complexe acolo.

Deci, ar fi contraproductiv să adopți o soluție CRM, ceea ce necesită să dedici o mulțime de resurse care formează angajații pentru a utiliza interfața și funcțiile sale.

Un software CRM bun ar trebui să fie ușor de utilizat și să funcționeze cu o interfață ușor de înțeles de către cineva cu abilități de bază în computer.

Datorită rolului său important în determinarea eficacității, 55% dintre antreprenorii chestionați de Inside CRM, au declarat că ușurința de utilizare este criteriul lor unu în evaluarea sistemelor CRM.

 • Cost

Deși costul este, fără îndoială, un factor foarte critic, acesta nu ar trebui evaluat separat.

Mai degrabă, evaluați costurile în funcție de funcționalitățile unui sistem CRM și de ROI-ul prevăzut ulterior.

În caz contrar, veți ajunge cu o soluție ieftină care introduce noi probleme, în loc să le rezolvați pe cele vechi.

Conform estimărilor, software-ul CRM costă în jur de 2000 $, în funcție de numărul de utilizatori și de dimensiunea unei organizații.

În partea de jos, unele sisteme vin gratuit timp de câteva săptămâni, înainte de a fi necesar să vă abonați la un pachet plătit.

Marketing Automation VS CRM

Știu ce gândești, nu sună foarte mult CRM ca automatizarea de marketing? În timp ce pot părea același lucru la prima vedere, totul începe să aibă sens în faza operațională.

În timp ce CRM se concentrează pe vânzări, automatizarea marketingului este axată în principal pe marketing. Pentru a o simplifica în continuare, să îi facem pe experții efectivi să facă diferența între cei doi.

Marketo, un furnizor de automatizare de marketing de renume mondial, definește sistemul său ca unul care:

„Permite organizațiilor să măsoare, să automatizeze și să eficientizeze sarcinile de marketing și fluxurile de lucru.”

Marketerii utilizează de obicei un astfel de software în planificarea și urmărirea strategiilor sau evenimentelor de marketing.

Pe partea de basculare, Salesforce, un renumit furnizor de software CRM, descrie CRM ca fiind:

„Strategie pentru gestionarea interacțiunilor organizației dvs. cu clienții potențiali și actuali”.

Acesta este motivul pentru care întreprinderile folosesc CRM în optimizarea comunicării între companie și clienți, pentru a stimula satisfacția clienților și, ulterior, pentru a crește vânzările.

Prin urmare, toate se ocupă de aceleași informații despre clienți și potențiali, dar au obiective obiective specifice.

Marketing prin e-mail și CRM

Acum că am eliminat automatizarea de marketing și CRM, poate părea un pic ciudat de ce 60% dintre întreprinderile mici folosesc CRM pentru marketing prin e-mail, după cum am spus mai devreme.

Nu se presupune că e-mail marketingul trebuie să facă parte din automatizarea marketingului? Sigur, e-mail marketingul este o parte integrantă a software-ului de automatizare a marketingului. Dar poate fi și o parte a CRM, mai ales atunci când alegeți un pachet software care are o suită integrată.

De fapt, unii oameni susțin că, deși atât automatizarea marketingului, cât și CRM sunt o combinație excelentă pentru orice organizație, un CRM bun singur este perfect perfect pentru întreprinderile mici și non-profit.

 • 2% din organizații îl folosesc pentru urmărirea vânzărilor
 • 5% pentru managementul informațiilor
 • 9% pentru servicii pentru clienți
 • 59% din prognoza vânzărilor
 • 60% pentru e-mail marketing
 • 65% pentru consumul de plumb
 • 94% pentru managementul contactelor

Deci, cât de bune sunt sistemele CRM integrate atunci când vine vorba de marketing prin e-mail? Un sistem integrat, pentru început, plasează și gestionează toate elementele de date dintr-o bază de date centrală.

Imaginează-ți eficiența unui astfel de sistem, mai ales când este integrat și cu software-ul de gestionare a proiectelor, cum ar fi Xero și Quickbooks.

Echipa dvs. nu numai că va îmbunătăți informațiile în timp real privind comportamentul clienților, pe e-mail, dar va putea, de asemenea, să calculeze ușor ROI-ul combinat al unei întregi campanii de marketing prin e-mail.

În plus, veți putea redacta mesaje mai personalizate, care, după Aberdeen, îmbunătățește ratele de clic cu 14% și conversiile cu 10%.

CRM și facturare

Pe lângă e-mail marketing, o altă caracteristică CRM care vine la îndemână este facturarea.

Cu posibilitatea de a personaliza facturile și formularele de ofertă, plus de a urmări toate plățile efectuate, un software CRM bun vă poate face software-ul de facturare curent redundant..

De fapt, este posibil să nu ai nevoie nici măcar de software contabil. Puteți converti cu ușurință ofertele în facturi și le puteți imprima sau trimite prin e-mail, prin e-mail către clienții respectivi.

Ținând cont de toate caracteristicile despre care am vorbit până acum, CRM pare, probabil, ca soluția absolută, totul-în-unul, pentru companii mici și mari.

Dar, acest lucru nu este adevărat, nu toți furnizorii de software CRM au toate funcțiile pe care le-am discutat integrate în pachete unice.

Așadar, ce zic să vă ajut să descoperiți totul, analizând 8 dintre cele mai bune și accesibile CRM-uri pentru întreprinderile mici.

1. ActiveCampaign

ActiveCampaign este perceput ca un instrument de marketing prin e-mail integrat cu funcțiile CRM.

Până în prezent, potrivit GetApp, se bucură de o popularitate copleșitoare în rândul întreprinderilor mici, 67% dintre utilizatori fiind companii cu una până la zece persoane fizice.

Pe lângă telefonul gratuit, chat-ul live și asistența prin e-mail, ActiveCampaign vine cu:

 • Antrenament gratuit unu la unu
 • Marketing prin SMS
 • Formulare personalizate pentru paginile de destinație
 • Șabloane de e-mail gratuite
 • Urmărirea locației de contact
 • Monitorizare și automatizare social media
 • Raportarea campaniei, contactelor și listelor
 • Fluxuri de lucru automatizate personalizate
 • Segmentare avansată și direcționare
 • Profilarea contactelor
 • Răspunsuri inteligente auto
 • Automatizări CRM și vânzări

Pe partea flip, îi lipsesc funcții avansate de securitate, cum ar fi autentificarea cu mai mulți factori și criptarea datelor în repaus.

Am considerat că este un instrument excelent pentru crearea și proiectarea campaniilor de marketing multidimensionale, datorită caracteristicilor sale de automatizare a marketingului – integrate în întregul pachet CRM.

În timp ce echipa de marketing creează și urmărește campaniile de e-mail, o echipă de vânzări ar putea automatiza procesele de tranzacții, prin consolidarea tuturor informațiilor relevante referitoare la clienți.


© ActiveCampaign

Din fericire, nu trebuie să plătiți niciun sut pentru a încerca.

Începeți cu o probă gratuită de 14 zile, după care vă așteptați să plătiți pentru un abonament, începând de la 9 USD pe lună pentru planul de bază, care cuprinde în principal automatizarea marketingului și marketingul prin email.

Din păcate, nu veți primi funcții CRM până la actualizarea la programul Plus, care costă 49 ​​de dolari pe lună.

Programul Enterprise, pe de altă parte, la prețul de 149 dolari pe lună, oferă asistență prioritară suplimentară și un reprezentant dedicat contului.

2. Ontraport

Ontraport este un instrument de integrare CRM în cadrul unui pachet software de marketing.

Este dotat:

 • Gestionarea puternică a sarcinilor
 • Integrare social media
 • Automatizarea marketingului
 • Încercări divizate
 • Distribuire a unui fisier
 • Instrumente de captare a plumbului

Platforma permite întreprinderilor să se ocupe cu ușurință de gestionarea informațiilor, vânzări, marketing și conținut general.

Pe scurt, este un software holistic care oferă atât firmelor mici cât și celor mari instrumente pentru a face față tuturor muncii grele, atunci când vine vorba de managementul de conducere și relațiile cu clienții..

Principalele caracteristici ale Ontraport sunt optimizate pentru patru obiective de bază – organizare, vânzări, marketing și publicare.

Pentru a ajuta eficient la organizarea și alinierea întregii companii, sistemul vine cu:

 • Proiecte Ontraport
 • O API deschisă sigură
 • Ontraport mobil
 • Tablou de bord pentru metrici
 • Obiecte personalizate
 • Automatizarea afacerilor
 • Un puternic CRM

Pentru a facilita vânzările, Ontraport oferă:

 • Capacități de urmărire a coșului abandonate
 • Managementul sarcinilor
 • Managementul și notarea de plumb
 • Un singur clic se vinde
 • Formularele de comandă

Pentru marketing, pe de altă parte, vine cu:

 • Purls
 • Urmărirea marketingului
 • Programe partenere
 • Comercializarea cărților poștale
 • 2 mesaje prin SMS
 • Automatizarea marketingului

În cele din urmă, în ceea ce privește publicarea, utilizarea Ontraport vă va oferi acces la:

 • Încercări divizate
 • Integrare Facebook
 • Site-uri de membru
 • Integrare WordPress
 • webforms
 • ONTRAforms.

Din păcate, nu veți primi un proces gratuit; în schimb, Ontraport oferă o garanție de returnare de 90 de zile pentru oricare dintre cele trei planuri.

Cu un cost de 79 de dolari pe lună, planul de bază este limitat la un singur utilizator, cu e-mailuri nelimitate, 1000 de contacte, automatizare marketing SMS, CRM, șabloane de e-mail și pagini web ONTRApages..

Pe de altă parte, planul Pro este deschis pentru 2 utilizatori și necesită aproximativ 2 ore pentru a configura toate funcțiile sale, care includ 10.000 de e-mailuri pe lună, 25.000 de contacte și o platformă completă Ontraport.

Dacă mai doriți să extindeți numărul de contacte, utilizatori și e-mailuri pe lună, accesați Planul de echipă. La 597 de dolari pe lună, oferă zece utilizatori cu 100,00 e-mailuri pe lună, 100 000 de contacte și desigur, platforma completă a Ontraport.

3. Perspectivă

Spre deosebire de cele două platforme anterioare, care sunt optimizate pentru marketing și CRM, Insightly se apleacă spre combinarea managementului de proiect și CRM.

Deși se potrivește în special companiilor cu 25-100 de angajați, Insightly este popular în rândul întreprinderilor cu unul până la zece angajați, care reprezintă 54% din baza de utilizatori..

Pe de altă parte, întreprinderile mijlocii, cu 11-50 de angajați, reprezintă 34%, în timp ce între 51 și 200 de companii angajate se încadrează în 7%, restul reprezentând 5%.

Creată pentru integrare cu Google Apps, În prezent, Insightly se află drept aplicația CRM numărul 1 pe piața Google.

Ulterior, a fost revizuit și actualizat pentru alte platforme și puteți utiliza acum versiunea web dacă nu sunteți familiarizat cu aplicațiile Google..

Unele dintre caracteristicile sale cheie includ:

 • Integrare OneDrive, Dropbox, Box
 • Distribuire a unui fisier
 • Integrare Xero și Quickbooks
 • rapoarte
 • Deschide API
 • Extensie cromă pentru bara laterală
 • Câmpuri customizate
 • Sistem de notificare și flux
 • Integrare Microsoft și Google Calendar
 • Aplicații mobile pentru Android și iOS native
 • Management de proiect
 • Repere și sarcini
 • Managementul rZelationhip al clienților
 • Urmărirea conductelor / oportunităților
 • Carnet de adrese automat

Unul dintre punctele forte ale Insightly este planurile sale de stabilire a prețurilor, care sunt mai flexibile decât concurenții precedenți pe care i-am analizat deja.

Interesant este că, pentru o companie cu doar doi utilizatori, nu trebuie să plătiți nimic pentru a avea acces la stocarea de 200 MB, 2500 de înregistrări, șabloane de e-mail și asistență masivă de e-mail..

Dacă doriți să le testați mai întâi, Insightly vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru fiecare plan.

4. Forța de vânzări

Șansele sunt, ai auzit deja despre Salesforce, ca unul dintre cele mai importante CRMS, chiar înainte de a te poticni cu acest articol. Acest lucru se datorează faptului că în prezent servește sute de mii de companii din întreaga lume, în diverse industrii și dimensiuni.

Este un sistem de automatizare CRM și vânzări bazat pe cloud, optimizat pentru diferite sectoare, inclusiv:

 • Educatie inalta
 • Automotive
 • Sectorul public
 • Grupuri non-profit
 • Mass-media
 • Cu amănuntul
 • Comunicații
 • Științele vieții
 • Sănătate
 • Servicii financiare

Deși este destul de popular printre micro-afaceri cu 1 până la 10 membri, o mare parte dintre utilizatorii săi – 30% pentru a fi mai precis – sunt companii cu 11 până la 50 de membri.

Deci, ce face Salesforce atât de atractiv? Ei bine, oferă două caracteristici critice de securitate care lipsesc din toate cele trei platforme anterioare.

Autentificare multi-factor și criptare date în repaus.

De asemenea, utilizatorii pot beneficia de:

 • Organizarea fluxului de lucru
 • Vizibilitate în timp real
 • Contact manager
 • Mobil pentru a rămâne conectat
 • Google Analytics
 • pălăvrăgeală
 • Conturi și contacte sociale
 • Aprobări și flux de lucru
 • Angajarea clientului de la distanță
 • Estimarea
 • Construiți și executați aplicații inovatoare
 • Integrare prin e-mail
 • Prospectarea marketingului și a vânzărilor
 • Comunități pentru vânzări

În general, este un sistem care combină perfect colaborarea, analiza, chat-ul și conectivitatea mobilă pentru a îmbunătăți implicarea generală a clienților și procesul de vânzări..

Și toate acestea, desigur, ajung la 25 de dolari pe utilizator, pe lună; pentru un pachet CRM care nu este disponibil, disponibil doar pentru cinci utilizatori.


© Forța de vânzări

Pentru echipele mai mari, luați în considerare să optați pentru pachetul Lighting Professional, care se ridică la 75 USD pe utilizator pe lună, fără a se limita la dimensiunile grupului.

Întreprinderile mari care au nevoie de soluții CRM adaptate ar putea beneficia de pachetul Lightning Enterprise la 150 USD pe utilizator pe lună sau pachetul Lightning Unlimited la 300 USD pe utilizator pe lună, pentru o putere și asistență CRM nelimitată..

O perioadă de încercare gratuită de 30 de zile este disponibilă pentru oricare dintre aceste pachete; în cazul în care doriți să le încercați înainte de abonare.

5. Pipedrive

Dezvoltat de vânzători cu experiență, Pipedrive este un sistem CRM simplu, dar puternic, special optimizat pentru a gestiona și conduce vânzările. Este un sistem destul de standard pentru întreprinderile mici și mijlocii, organizații non-profit și freelanceri.

Acesta este motivul pentru care Pipedrive este cel mai popular în rândul întreprinderilor mici, cu 52% din utilizatorii care se încadrează în grupul de 1-10 membri..

Unele dintre caracteristicile sale principale includ:

 • Aplicațiile mobile acceptă
 • API puternic
 • Integrarea calendarului și a contactelor Google
 • Suport 24/7
 • Asistență în mai multe limbi
 • Roluri și ierarhie organizațională
 • Stabilirea și raportarea obiectivelor
 • Integrare prin e-mail
 • Personalizare completă
 • Istoricul contactelor
 • Vizualizare conductă de vânzări

În ceea ce privește securitatea, deși furnizează criptare date în repaus, platforma nu are autentificare multi-factor.

Totuși, pe lângă funcțiile sale de CRM și optimizarea vânzărilor, este destul de lăudabil pentru un sistem care costă doar 12 USD pe lună pe utilizator.


© Pipedrive

La un preț atât de scăzut semnificativ, nu știu de ce ai avea nevoie chiar de un proces gratuit. Dar, în caz că faceți asta, fiți bucuroși să aflați că oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

6. Zoho CRM

Zoho este dezvoltat pentru a oferi întreprinderilor mici și mari un instrument de gestionare a relațiilor cu clienții pentru gestionarea stocurilor, asistență pentru clienți, marketing și gestionarea vânzărilor.

Sistemul nu numai că oferă o platformă pentru gestionarea datelor clienților, în special în ceea ce privește vânzarea și vânzarea încrucișată, dar și urmărește oportunitățile de afaceri, perspectivele și oportunitățile.

Unele dintre caracteristicile pe care le oferă include:

 • Integrare cu Microsoft Outlook și Office
 • CRM cu e-mail
 • API pentru dezvoltatori pentru integrare terță parte
 • Securitate bazată pe roluri
 • Managementul fluxului de lucru
 • Analitica CRM
 • Managementul stocurilor
 • Asistență și servicii pentru clienți
 • Automatizarea marketingului
 • Automatizarea fortei de vanzari

Caracteristicile sale de securitate sunt destul de cuprinzătoare și vin cu backup de date multi-locație, opțiuni de autentificare cu mai mulți factori, HTTPS pentru toate paginile și criptare de date în repaus.

La fel ca și celelalte sisteme CRM pe care le-am revizuit, funcțiile sunt distribuite pe planuri, Zoho adoptând trei programe majore.

O perioadă de încercare gratuită de 15 zile pentru fiecare dintre aceste pachete este de asemenea disponibilă.

Alternativ, încercați să mergeți pentru ediția gratuită, care este deschisă doar pentru zece utilizatori și oferă o serie de caracteristici, inclusiv aplicații mobile, documente, fluxuri, contacte, conturi și clienți.

Pentru companiile care au nevoie de un sistem mai centralizat, Zoho oferă un pachet special CRM Plus pentru 50 USD pe utilizator pe lună.

7. Infuzionsoft

Infusionsoft este o infuzie de instrumente de comerț electronic, marketing și CRM.  

În ceea ce privește comerțul electronic, oferă instrumente relevante pentru urmărirea post-cumpărare, administrarea facturilor și colecțiile, configurarea comenzilor sau a paginilor de magazin și multe altele.

Pe partea de marketing, îi ajută pe utilizatori să se conecteze și să alimenteze clienți prin intermediul rețelelor de socializare, al e-mailului și al canalelor offline, să creeze relații și să gestioneze angajamente personalizate – vizând stimularea conversiilor.

Pe frontul CRM, Infusionsoft este proiectat pentru a elimina activitățile de vânzare redundante și pentru a îmbunătăți eficiența generală a echipelor respective de vânzare.

Pentru a realiza toate acestea, Infusionsoft oferă funcții precum:

 • Marketing multimedia
 • Rapoarte de vânzări
 • Managementul oportunității
 • Oferte și comenzi
 • Punctajul și distribuția de plumb
 • Procesarea plății
 • Creanțele contului, totalul vânzărilor și urmărirea comenzilor
 • Managementul programului de trimitere
 • Instrument de notare
 • Rapoarte de marketing
 • Managementul marketingului multimedia
 • Campanii automate de marketing prin e-mail
 • Publicare ușoară, pagini de destinație
 • Partajare socială
 • Formulare web
 • Glisați și plasați până la ambarcațiuni și publicați pagini de destinație
 • Construită în câmpuri de metadate și cuvinte cheie
 • Automatizarea marketingului

Deși nu are opțiuni de autentificare cu mai mulți factori, Infusionsoft utilizează backup de date multi-locație, HTTPS și criptare date în repaus.

Când vine vorba de stabilirea prețurilor, Infusionsoft folosește o abordare destul de interesantă. Are un pachet anual de plată și un pachet kickstart unic.

Există cinci planuri care intră sub incidența fostului:

După ce ai selectat un pachet lunar, trebuie să-l combini cu un pachet kickstart unic, în funcție de nevoile specifice ale afacerii tale.

Pachetul, după cum îl descrie Infusionsoft, trebuie să vă ofere îndrumări pentru a descoperi totul, înainte de a lovi în cele din urmă terenul.

În trei opțiuni, în funcție de nevoile și structura afacerii dvs.:

 • 699 USD pentru o companie mică
 • 1699 USD pentru o companie de dimensiuni medii
 • Taxa negociabilă pentru întreprinderile mari

8. Nimble

Nimble este un software de gestionare a contactelor și relații sociale, axat pe optimizarea dezvoltării relațiilor într-o gamă largă de canale sociale.

În afară de angajarea contactelor, Nimble oferă, de asemenea, instrumente pentru urmărirea și alimentarea acestora și aprovizionarea pentru perspectivele noi.

Cu 54% dintre utilizatorii Nimble fiind întreprinderi mici cu 1-10 utilizatori, sistemul este optimizat special pentru întreprinderile mici și mijlocii, căutând să creeze relații care să se poată dezvolta în oportunități de afaceri..

Pentru a atinge perfect acest obiectiv, integrează semnale sociale, colaborări, calendare, comunicații, conversii prin e-mail și profiluri de contact și le organizează pe o singură platformă.

Unele dintre caracteristicile sale cheie includ:

 • Aplicație de contacte inteligente
 • Integrare
 • Cutie de canale combinate
 • Categorizarea
 • Istoricul contactelor și instrumentul „ultima conectare”
 • Căutare de cuvinte cheie
 • Mementouri
 • Motorul regulilor
 • Pagina „astăzi” zilnică
 • Calendar & planificator de evenimente
 • Alocarea sarcinilor
 • Monitorizarea și raportarea conductelor de vânzări
 • Import automat de contacte

Este o aplicație destul de simplă, cu instrumente de securitate relativ puternice. Pe lângă backup-ul multi-locație, Nimble a implementat și HTTPS pentru toate paginile, plus criptarea datelor în repaus.

Spre deosebire de Infusionsoft, prețurile Nimble sunt foarte simple și simple. După o probă gratuită de 14 zile, plătiți 25 USD pe utilizator pe lună, pentru a avea acces la toate funcțiile CRM ale acestuia.

În concluzie…

După ce am analizat 8 dintre cele mai bune și accesibile prețuri pentru platformele CRM pentru întreprinderile mici, eu, din păcate, nu am niciun favorit de prezentat înaintea ta. Fiecare dintre aceste aplicații este optimizată și adaptată în mod unic – pentru a gestiona un set unic de obiective.

Prin urmare, cel mai bun mod de a-l determina pe cel mai potrivit este să analizați toate nevoile organizației dvs. și să le potriviți cu fiecare dintre aceste sisteme..

Desigur, profitați complet și de perioadele de încercare gratuite, doar pentru a vă asigura că ați găsit într-adevăr o formă potrivită. Împărtășește cu drag alegerea finală și de ce crezi că este ideal; ne vedem in comentariile de mai jos si multumesc pentru citit!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me