Ca mulți oameni care se orientează spre creativitate, dezorganizarea cronică a fost o afecțiune de-a lungul vieții mele. Problema cu letargia este inevitabilitatea de a te confrunta cu mici probleme, cum ar fi zilele de naștere ratate, șosetele nepotrivite și ideile uitate mult mai groaznice..


Înainte de ianuarie 2010, visul meu era să am un asistent personal care să se ocupe de lucrurile mici pentru mine. Știi, doar cineva care mă urmărește cu un caiet, notându-mi gândurile, amintindu-mi să mă hidrat – genul acela.

Apoi a apărut acest mic dispozitiv numit Nexus One (aka Google Phone), primul meu smartphone inteligent.

Primele mele zile cu Nexus au fost petrecute învățând să evit pereții, deoarece nu puteam să-mi smulg ochii de acel ecran orbitor AMOLED de 3,7 inchi. Și când a fost vorba de organizare; Soluția mea digitală a fost o aplicație care a lăsat mementouri cu notă lipicioasă pe pagina de start a smartphone-ului.

Dar lucrurile se schimbă rapid, șase ani mai târziu, consumatorul mediu are:

Calculator

Telefon

Comprimat

Serviciu de stocare în cloud

Descentralizarea vieții noastre digitale necesită sincronizare pentru a facilita abilitatea de a sări fără probleme de la un dispozitiv la altul.

Odată cu o profeție îndepărtată a regretatului Steve Jobs, în 1997, evoluția stocării în cloud a devenit un overdrive și a schimbat modul în care abordăm organizația..

Conceptul de clasificare funcțională începe să însemne din ce în ce mai puțin, deoarece aplicațiile devin din ce în ce mai sofisticate și mai ample în ceea ce privește capacitățile lor. Destul de curând, voi avea asistentul meu virtual, pe deplin dorit, funcțional și va primi un plan de abonament lunar.

Între timp, iată 15 aplicații care vă ajută să vă organizați viața.

Un pic despre aplicațiile din listă

Pe hârtie, întocmirea unei liste pare întotdeauna un sfat bun pentru a face lucrurile. Însăși ideea de a-ți putea vizualiza obiectivele este seducătoare.

Google for Work
Google pentru produse de lucru

De fapt, studiile indică cei care notează ceea ce doresc să realizeze, au mai mult succes decât cei care nu.

Desigur, există câteva avertismente. De exemplu, nu vă faceți lista prea lungă. Sigur, este bine să fiți ambițioși, dar o listă incompletă de făcut poate să vă împiedice productivitatea prin creșterea stresului. În psihologie, există un termen pentru stresul mental cauzat de o sarcină incompletă – efectul Zeigarnik.

Un mod excelent de a vă asigura că listele de activități nu funcționează împotriva dvs. este să le categorizați cu atenție. Încercați, de asemenea, să găsiți o aplicație de listă de făcut, cu aspect minimalist și fără distracții.

Cele mai utile aplicații de listat de făcut au design-uri foarte simple și sugerează câteva categorii de bază pentru a te începe.

# 1 Any.do

Any.do oferă tipul de flexibilitate pe care îl așteptați de la o aplicație bazată pe cloud, incluzând capabilități multiplă platforme și sincronizare automată pe dispozitive.

Aplicațiile sunt disponibile pentru:

Android

iOS

Mac

Any.do este accesibil din majoritatea browserelor web, are chiar și o extensie unică doar pentru Chrome. Aplicația încurajează utilizatorii să grupeze sarcinile în categorii, oferind chiar și câteva sugestii pentru a vă începe, cum ar fi:

Erranduri personale

Proiecte de lucru

Lista de cumparaturi

Cărți de citit

Sarcinile create se clasează în categoria listelor în patru coloane: azi, mâine, viitoare și într-o zi. Deși poate părea un pic prea simplist, consider că această abordare reduce stresul și mă ajută să mă concentrez.

Aplicația poate configura, de asemenea, sarcini recurente și oferă memento-uri în funcție de timp și locație. De asemenea, puteți expune la elementele enumerate cu note, adăugați sub-sarcini și adăugați atașamente.

Căutați să-i lăsați pe cineva să-ți suporte unele sarcini? Partajează și atribuie sarcini introducând e-mail-ul cuiva; un mod deosebit de util pentru a-i determina pe colegii de cameră să-și facă treburile.  

Any.do prezintă și o caracteristică numită „Moment”, care este concepută pentru a oferi o imagine vizuală plăcută a sarcinilor din ziua ta.

În cele din urmă, Any.do se integrează cu o aplicație de calendar utilă dezvoltată de aceeași echipă, numită Cal. Dar dacă preferați să utilizați Google Calendar, nu vă faceți griji, cu extensia Chrome Any.do, vă puteți integra ușor și cu asta.  

Cu toate acestea, există unele diferențe mari între modelele gratuite și cele plătite ale aplicației. Versiunea gratuită acoperă fișierele atașate la 1,5 MB, limitează distribuirea la un singur dispozitiv curent și momentele la cinci instanțe pe lună.

Versiunea gratuită acoperă fișierele atașate la 1,5 MB, limitează distribuirea la un singur dispozitiv curent și momentele la cinci instanțe pe lună.

Un abonament premium la Any.do, care costă în prezent 5 dolari pe lună sau 45 USD pe an, poate atașa fișiere de 100 MB și vine cu acțiuni și momente nelimitate. Utilizatorii premium au acces și la:

Sarcini recurente avansate

Memento-uri bazate pe locație

Mai bună asistență pentru clienți

# 2 Lista Wunderlist

Capacitățile de platformă multiplă ale Wunderlist sunt în fața curbei.  

Este disponibil pe:

Android

iOS

ferestre

Mac

Linux

Și, desigur, există și o aplicație web, pentru a acoperi toate bazele.

Ceea ce mă emoționează cu această soluție tasklistă este amestecul perfect de simplitate și funcționalitate intuitivă, ceea ce face să mă gândesc la toate lucrările pe care trebuie să le fac un pic mai distractiv decât ar trebui (strict vorbind).

Categoriile de activități sunt listate în mod corect în marja din stânga în aplicațiile web și desktop, în timp ce aplicațiile mobile le listează în partea de mijloc.

Adăugarea de articole într-o listă trebuie să faceți clic pe sau să o atingeți și să adăugați un „lucru” de făcut într-o casetă de text. Elementele din listă pot fi târâte în jurul pentru a le reorganiza, iar o stea din dreapta unui articol poate fi făcută clic pentru a marca drept prioritate.

Dacă doriți să obțineți un pic mai special, deschideți elementul de listă și puteți seta data & amintiri de timp pentru sarcini, adăugați o sub-sarcină, note și fișiere atașate. Partajarea se face la nivel de listă prin e-mail. Utilizatorii invitați pot vizualiza articole, le pot marca ca fiind complete și pot lăsa comentarii.  

Cu versiunea gratuită a Wunderlist, puteți atribui până la 25 de sarcini pe listă partajată, puteți crea 25 de sub-sarcini pe fiecare sarcină și puteți încărca fișiere atașate până la 5 MB. Nivelurile Pro și Business nu au nicio restricție de atribuire, sub-sarcină sau dimensiune de fișier.

În plus, acestea au o selecție mare de imagini de fundal pentru a personaliza aspectul managerului de sarcini, dacă acest lucru este important pentru dvs. Personal, sunt totul pentru fundalul alb.

În prezent, un abonament Pro are un preț de 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD pe an. Un abonament de afaceri este același preț, dar pe utilizator.

Aplicații de automatizare a fluxului de lucru 

Bea puțină cafea, devine mai productiv. Bea prea multă cafea și vei începe să râi de pe pereți. Cauza și efectul, este modul în care funcționează lucrurile.


Automatizare cu Kloudless

Sau nu, dacă sunteți de tipul care scrie lucrurile, dar niciodată nu le face. Fapt amuzant, 41% din tot ceea ce este pus într-o listă de activități nu se realizează niciodată, potrivit cercetărilor realizate de iDoneThis.

Vă imaginați dacă a existat o modalitate de a face gestionarea sarcinilor cu un pas mai departe și de a delega elementele de listă mundane într-un algoritm? Automatizarea fluxului de lucru face asta, integrând diferite servicii online utilizând logica cauză-efect.

De exemplu, să presupunem că publicați un videoclip nou pe YouTube. După acest lucru, fără a fi necesar să ridicați un deget, un proces de fundal salvează automat videoclipul în soluțiile de stocare și backup în cloud.

De asemenea, va posta videoclipul în paginile dvs. WordPress, Facebook și Twitter, îl va trimite prin e-mail fanilor și va seta o notificare din calendar pentru a examina feedback-ul la o dată ulterioară..

Destul de magic, nu?

# 3 IFTTT


IFTTT, pe scurt, „If This Then That”, este automatizarea fluxului de lucru pentru fiecare om – și nu doar pentru că este complet gratuită. IFTTT oferă utilizatorilor o serie de „rețete” ușor de integrat, care sunt formule care să spună unei aplicații integrate să ia o anumită acțiune atunci când se întâmplă ceva.

De fapt, multe dintre cele mai utilizate rețete au fost deja create de alți utilizatori și sunt disponibile cu ușurință prin opțiunea de navigare a IFTTT. Pe de altă parte, cel mai mare dezavantaj al IFTTT este probabil că este un lucru prea simplu pentru unii utilizatori.

Deși poate întreprinde acțiuni utile cu o anumită aplicație, numărul acțiunilor menționate este limitat – cel puțin în comparație cu o altă soluție populară de automatizare a fluxurilor de lucru – numită Zapier (următorul).

Cu toate acestea, se integrează cu multe dintre cele mai populare servicii web, inclusiv:

Site-uri de social media

calendare

Liste de activități

Schimb de mesaje

Servicii de e-mail

Stocare in cloud

Servicii de backup

Caiete digitale

Instrumente de blogging

Utilizatorii pot configura, de asemenea, rețete care activează aparate conectate, cum ar fi sobe inteligente, mașini de spălat vase, frigidere și mașini de cafea. Nu mai vorbim de playere de muzică, de purtabile și de mașini conectate. Din această scriere, de fapt, IFTTT funcționează cu 357 de servicii diferite (aka canale).

Aplicațiile mobile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS.

# 4 Zapier

În timp ce IFTTT este conceput în mare parte pentru utilizatorii obișnuiți, Zapier are spectrul de afaceri în vizor. Deși este mai complex de configurat decât IFTTT, Zapier permite utilizatorilor să creeze comenzi mai complexe.

Aceasta include capacitatea de a crea numeroase cauze condiționate concepute pentru a declanșa evenimente. De exemplu, ora și locația sau o activitate simultană pe un alt serviciu web.

Cu toate acestea, este un proces rezonabil de simplu.

Natura multidimensională a lui Zapier o face potrivită pentru automatizarea activităților administrative regulate, astfel încât întreprinderile să își poată concentra mojo-ul cognitiv pe sarcinile care au nevoie.  

Acestea fiind spuse, dacă doriți să vedeți ce poate face Zapier personal, oferă o versiune gratuită. Utilizatorii liberi, acordați, pot configura doar cinci opțiuni simultan și sunt limitate la evenimente declanșatoare unice. Cei care doresc să creeze un mediu mai robust de automatizare a muncii pot opta pentru un serviciu plătit, începând de la 20 USD pe lună, ceea ce creează 20 sau mai mulți pantofi, fiecare cu mai mulți pași.

Planurile de echipă, care permit colaboratorilor să împărtășească Zaps, să creeze Zapsuri personale și de echipă și să le gestioneze cu diferite niveluri de privilegii de administrare, sunt disponibile începând de la 100 USD pe lună.

Un abonament plătit este necesar să se integreze cu toate cele 500 de servicii web plus de care dispune în prezent Zapier. În plus, în timp ce Zapier oferă conectivitate la mai multe aplicații de birou, acesta nu se potrivește cu funcțiile IFTTT de Internet of Things..    

Dacă sunteți în căutarea unei soluții adevărate de afaceri, dați-i lui Zapier un aspect serios.

Deși nu este gratuit, capacitățile de automatizare sunt atât de puternice încât timpul pe care l-ar putea economisi, dacă este implementat corect, ar trebui să depășească rapid costurile.

Aplicații Manager Manager

În sarcina de a crea nume de utilizator și parole mai sigure pentru mai multe instrumente online, trei din patru utilizatori apelează la utilizarea aceleiași parole sau la un set mic de parole, în permanență..

Deși multe site-uri oferă o securitate excelentă împotriva atacurilor cibernetice și a furtului de parole, nu fiecare site web pe care te conectezi atinge același nivel de sofisticare sau chiar îi pasă. Rezultatul? 40% din cei trei din patru utilizatori declară că au fost ținta unei încălcări de securitate în ultimele 12 luni.

Majoritatea profesioniștilor în domeniul securității recomandă cu fermitate parole unice pentru fiecare site care necesită una.

Mai mult, ei recomandă ca parolele să fie suficient de complexe în natură, astfel încât să împiedice atacurile de forță brută. Dar este o mulțime de parole de reținut.

Cea mai bună soluție? Un vault online securizat – un manager de parole. O astfel de soluție vă poate spori securitatea online cu o ușurință relativă și vă poate oferi liniște sufletească. În mod ideal, ar trebui să fie o soluție cloud, ceea ce înseamnă că parola dvs. este stocată pe un set de servere la distanță situate în centrele de date.

Desigur, veți dori să vă asigurați că parola oferă o criptare suficient de avansată.

# 5 Dashlane 4

Fondată în 2011, Dashlane a depășit 5 milioane de utilizatori în doar câțiva ani, deși a fost o sosire destul de recentă pe scena de administrare a parolelor. Factorii de vârf care țin cont de popularitatea sa în continuă creștere, includ ușurința de utilizare pe o varietate de platforme, cum ar fi:

Android

iOS

Mac

ferestre

Printre caracteristicile notei se numără posibilitatea de a introduce parole automate de tip, de a genera aleatoriu parole și de a schimba mai multe parole cu un singur clic.

Parolele sunt partajabile cu colegii sau membrii familiei. Puteți configura, de asemenea, o soluție de contact de urgență care să permită cuiva de încredere să vă acceseze conturile, doar în caz că este necesar să o facă. Dashlane criptează datele cu tehnologia AES-256 biți, un standard de criptare principal, astfel încât nici măcar angajații Dashlane nu vă pot vedea parolele.

Fiecare parolă trimisă pe serverele Dashlane este transformată într-un șir care nu poate fi descărcat doar cu o parolă principală, care nu este deloc stocată de Dashlane.

Asta înseamnă că, chiar dacă serverele Dashlane sunt hackate, făptuitorii nu vor putea folosi niciuna din datele furate. Desigur, dacă uitați parola principală, va trebui să începeți din nou, deoarece Dashlane nu va stoca o copie a acesteia.

Și, se pare, aceleași probleme de forță brută menționate mai sus se aplică aici. Vrei să te asiguri că o parolă este suficient de puternică pentru a împiedica hackerii. Pentru accesul la toate aceste caracteristici, serviciul percepe în prezent 39,99 USD pe an.

Dashlane oferă o versiune gratuită, care vă permite să încercați funcții premium timp de 30 de zile, dar dincolo de aceasta, versiunea gratuită permite accesul numai la date de pe un dispozitiv, nu face backup în cloud și, prin urmare, nu se sincronizează în toate mai multe dispozitive.

# 6 LastPass 4.0

Conform celor mai recente numere, LastPass depășește Dashlane ca administrator de parole, în ceea ce privește utilizatorii, în valoare totală de 7 milioane.

LastPass utilizează o parolă principală pe care numai un utilizator ar trebui să o știe. Acea parolă este utilizată pentru criptarea și decriptarea locală a datelor, care sunt defilate, apoi stocate pe serverele de la distanță și protejate de criptarea AES-256 biți.  

Este, de asemenea, ușor de utilizat, datorită unei interfețe intuitive de utilizator, deși, în umila mea părere, nu este în concordanță cu Dashlane.

Funcțiile utile includ conectarea automată, completarea formularului și modificările automate ale parolei.

În ceea ce privește asistența multiplă platformă, LastPass este disponibil pe mai multe sisteme de operare decât Dashlane.

În prezent, aplicațiile disponibile sunt pentru:

Mac

ferestre

Linux

Android

iOS

Windows Phone

mure

Cu toate acestea, cu versiunea gratuită a LastPass, nu vă puteți sincroniza pe mai multe dispozitive, iar datele smartphone-ului dvs. nu se sincronizează cu un desktop – sau invers. Un upgrade la premium (care la 1 USD pe lună este destul de ieftin) elimină această limitare.

Conturile premium au acces și la opțiuni de partajare extinse, cum ar fi folderele cu parole și asistență tehnică prioritară. O ediție de întreprindere pentru 2 dolari pe lună, pe utilizator, oferă controale de administrare pentru companii, precum și alte funcții utile.

Aplicații de urmărire a cheltuielilor

Bunica mea este una dintre acele persoane care salvează totul. Unii oameni au o cutie de pantofi plină de chitanțe; are un portbagaj.

Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, dezbaterea privind păstrarea sau nu a unei chitanțe se referă la un articol scump sau acoperit de garanție, rambursabil de angajatorul dvs. sau deductibil fiscal (cum ar fi donații caritabile sau cheltuieli personale de afaceri și medicale).

Chiar și în continuare, poate fi un coșmar organizațional plin de tăieturi dureroase de hârtie; vestea bună este că aplicațiile de gestionare a cheltuielilor fac ca chitanțele de înregistrare să fie o activitate fără hârtie.

Există aplicații care pot fotografia fotografii ale încasărilor, software sofisticat apoi analizează datele pentru evidența contabilă, facilitând astfel crearea de rapoarte de cheltuieli ulterior..

# 7 pantofi

Shoeboxed este unul dintre cei mai de succes organizatori de primire pe piață; acoperă nu numai încasări, ci și câștiguri de kilometri, facturi și cărți de vizită. Pentru a introduce hârtia preexistentă pe serverele lui Shoeboxed, optați pentru soluția lor de expediere gratuită în ambele sensuri, dacă nu doriți să scanați toată acea hârtie personal.

Odată ce documentele sunt digitalizate, acesta va fi trimis înapoi.

După aceea, cel mai simplu mod de a introduce documentele într-un cont Shoeboxed este să folosiți aplicația sa mobilă, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, pentru a fotografia o chitanță.

Tehnologia de analiză a datelor poate recunoaște automat informațiile furnizorului, datele, costurile și tipurile de plată. Pentru cei care trebuie să urmărească kilometrajul, aceeași aplicație vă poate urmări distanța pentru dvs., încărcând datele în contul dvs. pentru facturare ulterioară.

Dacă utilizați Gmail, o altă opțiune la îndemână disponibilă este înregistrarea cu un singur clic a chitanțelor și facturilor electronice. Sau puteți doar să trimiteți un articol de e-mail către o adresă specifică pentru utilizator.

Indiferent dacă trimiteți prin poștă, încărcați prin mobil sau înregistrați un e-mail, personalul Shoeboxed supraveghează procesul de digitalizare cu recenzii manuale pentru a asigura exactitatea datelor. De asemenea, aplică etichete de clasificare pentru a optimiza capacitatea de a căuta documentele online.

Deși există o versiune gratuită, veți fi limitat să încărcați doar cinci documente digitale pe lună.

Pentru utilizatorii care au nevoie de acest tip de software pentru a-și păstra urmele de hârtie bine organizate, „cinci pe lună” nu o va tăia. Următorul nivel de servicii, un cont Lite, crește semnificativ limita de încărcare, la 50.

Proprietarii de companii ar trebui să ia în considerare versiunile Classic sau Business, care măresc în continuare limita la 150 și respectiv 500 de încărcări de documente. Sau puteți să mergeți la Executive și să limitați limita maximă a 1.000 de Shoeboxed.

# 8 Expensify

În timp ce Shoeboxed are un apel personal pentru consumatori, Expensify se adresează aproape exclusiv utilizatorilor de afaceri. Însă, dacă aveți nevoie de asta, veți face treaba ca un campion.

Expensify este liber să se înscrie pentru utilizatori individuali și oferă un model de abonament de afaceri care percepe 5 dolari pe lună pentru angajați, dar numai dacă îl folosesc activ. Contul gratuit are câteva limitări.

De exemplu, puteți scana o primire cu un telefon folosind Expensify, iar apoi va analiza automat această recepție în câmpuri precum furnizor și cost, și de multe ori o clasificați pentru dvs., datorită funcțiilor de scanare OCR bine conturate..

Numărul de încărcări rapide este însă limitat.

Expensify folosește tehnologia GPS, pentru a urmări kilometri parcurși atât pentru raportarea afacerilor, cât și pentru depunerea de taxe și vă permite să urmăriți timpul petrecut pentru a lucra la un proiect. Încasările, kilometri și timp pot fi apoi utilizate pentru a genera automat facturi, care se transformă în facturi detaliate pentru clienți.

Integrarea cu instituțiile financiare vă permite să urmăriți achizițiile, depozitele și transferurile de fonduri electronice dintr-o aplicație, deci nu trebuie să introduceți detalii manual.

De asemenea, este echipat cu un convertor de monedă pentru urmărirea cu exactitate a achizițiilor internaționale. Unul dintre puținele dezavantaje ale utilizării Expensify este incapacitatea aplicației mobile de a sincroniza automat cu versiunea aplicației web.

În schimb, sunt necesari câțiva pași pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, vă permite să exportați date atât în ​​Excel cât și în dropbox.

În plus, opțiunea de a genera fișiere CSV vă permite să încărcați date în programe de contabilitate precum QuickBooks, și aplicații de servicii de salarizare, cum ar fi ADP.

Aplicații pentru Notebook Digital

Cercetări recente au descoperit că omul mediu își poate menține intervalul de atenție pentru aproximativ opt secunde. S-ar putea să nu pară atât de rău, până când îl comparați cu cercetări similare efectuate în anul 2000, când durata atenției umane a fost de patru secunde mai lungă.

Sau că un pește de aur își poate ține atenția timp de nouă secunde. 

Scăderea duratei de atenție care coincide cu revoluția mobilă nu este o coincidență.

Pentru toate lucrurile extraordinare ne-a adus accesul instantaneu la o lume de acces la internet, acesta are și puterea de a modifica modul în care creierul gândește fundamental. Acesta este motivul pentru care, printre toate aplicațiile organizaționale de acolo, atenția mea este captată cel mai uluit de notebook-ul digital.

Un caiet digital bine conceput se contopește frumos cu stilul dvs. de viață conectat la web, funcționând ca extensii ale minții și permițându-vă să hrăniți pofta de informație fără a pierde complet capacitatea de concentrare..

# 9. Evernote

În ultimii câțiva ani, Evernote a domnit suprem pe piața notebook-urilor digitale, cu peste 200 de milioane de utilizatori înregistrați din iulie 2016. În creștere de la 150 de milioane față de anul anterior, și 101 milioane în anul precedent.

Popularitatea Evernote este legată de o mulțime de caracteristici puternice și primele pe piață.

Evernote lucrează pe toate platformele majore:

Android

iOS

Mac

Windows Phone

ferestre

mure

În plus, există o aplicație web pentru acces bazat pe browser la orice platformă.

O extensie de browser este disponibilă pentru:

Crom

Safari

Margine

Firefox

Operă

Și vă permite să salvați instantaneu legături web, pagini complete, texte ale paginilor web și capturi de ecran – ca note.

Din păcate, din iunie 2016, versiunea gratuită a Evernote nu permite decât utilizarea a două dispozitive simultan, pe lângă aplicația sa web. Utilizatorii gratuite pot, de asemenea, să încarce doar 60 MB de date în fiecare lună, cu fiecare notă limitată la 25 MB (inclusiv fișierele atașate).

Trei niveluri plătite sunt disponibile pentru un preț de abonament lunar sau anual:

Plus (3,99 USD pe lună; 34,99 USD pe an)

Premium (7,99 USD pe lună; 69,99 USD pe an)

Afaceri (12 USD pe utilizator; pe lună)

Contul Plus sporește spațiul de stocare alocat pentru încărcările noi la 1 GB, iar capacul maxim de notă este de 50 MB, care va funcționa probabil pentru majoritatea oamenilor. În ceea ce privește organizarea, notele pot fi clasificate în caiete și stive de caiete (aka, foldere). În plus, puteți eticheta manual sau nota geo-tag pentru referință mai rapidă ulterior.

Editorul Evernote oferă o gamă completă de opțiuni de formatare și font, la fel cum ați găsi într-un procesor de texte, inclusiv opțiunea casetă de selectare și vă reamintește să transformați notele în liste de gestionare a sarcinilor.

Puteți, de asemenea, să înregistrați note vocale și să le salvați ca atașări, deși în acest moment nu este acceptată traducerea automată a vorbirii în text. Utilizați aplicația de scanare Evernote capabilă să transforme telefonul camerei dvs. într-un scaner care poate transfera documente fizice în spațiul digital.

De acolo, funcțiile avansate permit utilizatorilor să caute text în imagini fotografiate, inclusiv documente, pagini de cărți și note scrise de mână. Modul offline poate accesa și edita notele în timp ce nu sunteți conectat la Internet, apoi re-sincronizați automat când reveniți online.

Această caracteristică este disponibilă numai pentru utilizatorii Plus și mai sus. Cu toate acestea, același lucru este valabil și în ceea ce privește capacitățile de partajare ale Evernote, care pot deschide notebook-uri către alții și pot utiliza o casetă de chat în aplicație pentru a colabora în timp real.

# 10. O nota

Pentru cei care doresc să se jertfească puțin pe caracteristici, OneNote este o soluție care iese în evidență; vă rugăm să nu vă lăsați păcăliți de faptul că este un produs Microsoft. După ce a ieșit gratuit în 2014 și a lansat o versiune pentru Mac, OneNote a devenit un adevărat concurențial în spațiul pentru notebook-uri digitale și oferă o atitudine revigorantă fiecărui om.

Conform Microsoft, baza de utilizatori activă zilnică a OneNote s-a dublat atât în ​​2014, cât și în 2015. Alte rulaje, inclusiv suportul de recunoaștere a caracterului optic pentru toate platformele, au ajutat la această creștere.

Dar, mai important, OneNote este un notebook bine proiectat, care funcționează fără probleme. De fapt, designul este atât de minimalist, încât dacă nu ești atent, este ușor să treci cu vederea capacitățile OneNote.

Puteți arunca casetele de text oriunde într-o notă, permițându-vă să aranjați pagini în moduri care să aibă sens personal. Utilizatorii tabletei pot utiliza, de asemenea, un dispozitiv de indicare, cum ar fi un stilou sau un stilou PC, pentru a adăuga schițe și note scrise de mână.

Efectul net este capacitatea de a crea pagini de note, exact așa cum le doriți, fără a fi nevoie să pierdeți o grămadă de timp cercetând cum să faceți acest lucru. Nu există restricții de caracteristică în versiunea sa gratuită.

Unele dintre preferatele mele includ:

Sincronizarea notelor gratuite

Acces offline pe mai multe dispozitive

Etichete de notă pentru referință rapidă

Atașamente audio și video

Tunsuri web ale browserului

OneNote folosește soluția de stocare în cloud a Microsoft, OneDrive, pentru a salva date, care acordă utilizatorilor 5 GB spațiu liber.

Capacitatea suplimentară va necesita fie un abonament de bază OneDrive, care are 50 GB stocare pentru 1,99 USD pe lună, fie un abonament la Office 365, care oferă 1 TB de stocare pentru 6,99 USD pe lună..

# 11 Google Keep

A spune că Google Keep nu este la fel de robust ca concurența sa este o subestimare imensă, chiar dacă ignorăm faptul că nu oferă o aplicație desktop. În acest moment, Keep nu este echipat nici cu funcționalități de bază, cum ar fi formatarea textului sau capacitatea de a anula modificări.   

Dar dacă îl privești ca pe un mod extraordinar de simplu de înregistrare a ideilor în zbor; veți înțelege rapid de ce a trebuit să o includ în această listă.

De fapt, un domeniu în care Keep se ridică deasupra majorității concurenței este în capacitatea sa de a traduce discursul în scris. Google Keep oferă aplicații pentru Android și iOS, dar și o aplicație web, astfel încât să puteți accesa notițe din aproape oriunde.

Stochează datele direct la Google Drive, care este una dintre opțiunile noastre preferate de stocare în cloud. Cu Google Drive, obțineți 15 GB spațiu de stocare gratuit. În timp ce este împărtășit cu Gmail, documente, foi, fotografii și alte servicii Google, 15 GB spațiu este suficient pentru utilizatorul obișnuit.    

Alte caracteristici de admirat includ accesul offline și sincronizarea automată pe dispozitive, căutarea avansată și posibilitatea de a partaja și invita pe alții să colaboreze la note.

De asemenea, puteți exporta notele Keep direct în Google Docs pentru a accesa opțiuni de editare mai solide.

Aplicații Read-it-Later

Conform datelor acumulate de guru-ul analizei traficului web, Chartbeat, de obicei peste o treime din toți utilizatorii web nu încep niciodată să citească o pagină după ce aterizează pe ea. 

Puțin mai mult de jumătate îl fac la jumătatea conținutului și majoritatea nu ajung niciodată să-l termine.

O mare parte a problemei este supraîncărcarea de informații. Paginile web sunt adesea pline de imagini și videoclipuri interesante, pe lângă link-uri tentante. În plus, am fost constant bombardați prin distragerea mesajelor text de la prieteni și prin apariția notificărilor de la serviciile la care ne abonăm; toți s-au învrednicit pentru atenția noastră.

Prin urmare, atenția noastră se întinde pe 8 secunde. Suntem predispuși să dezgropăm și să scanăm, pentru a acoperi cât mai mult teren.

Și apoi există articole de o asemenea profunzime și calitate, încât le-ați salva mai degrabă pentru un moment în care puteți să dați înapoi, să vă relaxați și să vă concentrați, ceea ce adesea nu suntem în măsură să facem.

Un serviciu citit mai târziu este o modalitate excelentă de a eticheta articole interesante pe care dorești să le petreci mai mult timp absorbind – poate la o dată ulterioară când nu ești ferit de distrageri.

Soluțiile mai bune, inclusiv cele două pe care urmează să le introduc, facilitează și experiențele de citire fără distragere.

# 12. Instapaper

Instapaper este una dintre cele mai populare aplicații citite mai târziu pe piață. Realizează funcționalități multiplă cu aplicații atât pentru Android cât și pentru iOS, care se sincronizează automat și oferă un mediu de citire offline.

Din păcate, în acest moment Instapaper nu are o aplicație separată pentru Windows sau Mac. În schimb, aplicația web are grijă de toate îndatoririle aplicației desktop încă de făcut. Ceea ce nu este o problemă mare pentru mine, așa cum îmi fac de obicei cititul pe o tabletă.

Instapaper vine în versiuni gratuite și premium. Oricare dintre opțiuni oferă spațiu de stocare nelimitat pentru articole, pagini web și videoclipuri.

Versiunea Premium, care costă 2,99 USD pe lună sau 29,99 USD pe an, include:

Căutare cu text complet

Note nelimitate în articol

Capabilități text-în-vorbire

Trimiterea de articole la Kindle

O experiență web fără anunțuri   

Găsesc cea mai ușoară modalitate de a trimite articole către Instapaper, folosind extensia lor web, care este disponibilă atât pentru Chrome cât și pentru Safari. Această extensie vă permite să salvați o pagină web cu un singur clic.

În loc să salvați pagina completă, puteți salva și o versiune text mai simplă. Această opțiune consideră că este de preferat, deoarece reduce tipurile de distracții care se coc în majoritatea paginilor în aceste zile.  

În mod alternativ, puteți, de asemenea, să trimiteți articole de e-mail către un cont Instapaper, folosind adresa de e-mail Instapaper unică atribuită.

Odată ce elementele sunt salvate în Instapaper, aplicația le prezintă frumos fără distrageri, chiar și atunci când citesc într-un browser.

Instapaper oferă, de asemenea, patru culori de fundal diferite, patru tipuri de font diferite și posibilitatea de a modifica dimensiunea fontului, în cazul în care doriți să faceți diferența, în moduri care nu contează. Ca bonus, Instapaper poate găsi chiar și conținut nou.

Prin intermediul paginii „Parcurgere”, puteți vedea conținutul selectat de echipa de editor Instapaper, distribuit de prieteni sau ales pentru dvs. pe baza algoritmilor care se potrivesc conținutului web cu tipurile de articole pe care le citiți cel mai des.

În plus, fiind integrat cu peste 140 de aplicații terțe, permite utilizatorului să salveze articole și alt conținut direct în Instapaper, prin simpla apăsare a unui buton.

Inclusiv cititorii de feed-uri precum;

Reeder

byline

Puls

Alături de aplicații de la agenții de știri de top precum Slate Magazine, The Guardian și aplicații de social media.  

În sfârșit, Instapaper oferă o caracteristică interesantă de citire rapidă.

Funcționează printr-un buton de citire rapidă. Care, după ce ați dat clic, modifică o pagină pe un fundal alb, iar piesa este prezentată o frază la un moment dat, în succesiune rapidă. Nu este pentru mine, dar sunt sigur că unii cititori vor găsi valoare în el.

# 13. Buzunar

Ca și Instapaper, Pocket oferă atât capacități de citire cât și offline pentru citirea aplicațiilor mobile pentru Android și iOS.

Ceea ce o deosebește de turmă, este aplicația pentru desktop pentru Mac. Un fapt care îi scutește pe utilizatorii Apple de a avea acces la conținutul lor prin aplicația web strict și oferă opțiuni suplimentare de citire offline.

Modul său de citire în dungi prezintă o abordare minimalistă a implicării conținutului, cu opțiuni pentru a schimba culoarea fundalului de la alb la sepia sau întuneric. De asemenea, oferă două opțiuni diferite de tip de font și posibilitatea de a modifica dimensiunea fontului.

O pagină „Recomandată” vă permite să descoperiți conținutul sugerat. Căutarea și etichetarea sunt disponibile gratuit, dar toate funcțiile funcționează mai bine cu un upgrade la Pocket Premium.

Costul versiunii premium este de 4,99 USD pe lună sau 44,99 USD pe an.

Ca și în cazul Instapaper, actualizarea la premium elimină conținutul sponsorizat. Dar adevăratul motiv pentru care ar trebui să iei în considerare să plătești un pic suplimentar pentru Pocket este că, de asemenea, economisește o copie de rezervă permanentă personală a tuturor articolelor și paginilor web.

Pentru utilizatorii gratuit, doar URL-urile sunt arhivate permanent, citirea offline fiind posibilă printr-o cache. Cu toate acestea, pentru utilizatorii premium, conținutul web este salvat pe serverele cloud din Pocket.

Aceasta înseamnă că, chiar dacă paginile web sunt eliminate sau modificate, veți putea totuși accesa versiunile originale.

Aplicații de gestionare a familiei  

Aplicațiile de administrare a familiei sunt încă un domeniu nou. Sunt aplicații simple, în stil calendaristic, orientate către familii – o modalitate de înlocuire a plăcii de plută din bucătărie cu o soluție mai simplă și mai modernă.

Ideea fundamentală este să adunați împreună date despre evenimente precum programări, activități școlare sau timp liber. Printre soluțiile comune se numără și soluții de gestionare a sarcinilor, pentru a ajuta la centralizarea lucrurilor precum cumpărăturile și treburile casnice.

Alte oportunități, frecvent ratate, includ capacitatea de a adăuga note specifice fiecărui membru al familiei, cum ar fi alergiile.

Din păcate, nicio soluție nu face acest lucru perfect încă, astfel că câmpul este limitat. Dar iată câteva opțiuni bune pe care le-am descoperit.

Famjama permite membrilor familiei, îngrijitorilor și prietenilor de familie să se organizeze și să se conecteze prin intermediul aplicațiilor sale web, Android și iOS. Central pentru capacitățile sale de organizare sunt capacitățile de calendar și listă.

Membrii familiei sunt codați color, astfel încât să faciliteze citirea rapidă. Fiecare membru are acces la lista de activități și poate trimite solicitări listelor altor activități.

# 14. FamjamaFamjama este o modalitate excelentă pentru copii de a-și comunica nevoile lor părinților sau pentru ca părinții să adauge sarcini la lista de sarcini a copiilor lor..

Listele pot fi, de asemenea, clasificate în taxe de cumpărături separate, cum ar fi produse alimentare sau produse farmaceutice. Ca bonus, listele de cumpărături pot genera automat cupoane pentru articolele listate, dacă sunt disponibile.

Privilegiile, cum ar fi posibilitatea de a gestiona sarcinile, pot fi controlate prin intermediul contului principal. În acest fel, copiii inteligenți nu își pot șterge treburile (sau pot strecura cookie-urile din lista de cumpărături).  

Memento-uri pot fi setate și pentru livrare prin intermediul informațiilor mobile, Facebook sau e-mail.

Note și documente personalizate sunt un alt utilitar util și ceva pe care majoritatea organizatorilor familiei nu le oferă (inclusiv Cozi, care urmează). Utilizatorii pot adăuga, de asemenea, informații critice, cum ar fi contactele de urgență și îngrijorările medicale sau regulile gospodăriei, cum ar fi culcare.

În schimb, îngrijitorii pot lăsa notițe, cum ar fi dacă s-au finalizat sau nu temele, ce apeluri telefonice au fost primite sau dacă a urmat războiul de frați..

De asemenea, Famjama vine cu câteva caracteristici sociale interne.

De exemplu, puteți scrie postări pe care să le vadă toți utilizatorii, care pot include fotografii și link-uri. Pe scurt, Famjama este un mod frumos de a reuni familiile, legând caracteristici precum:

Social media

Calendare comune

Mesaje text

Trimiterea e-mailurilor

În timp ce eliminați riscul de a pierde o comunicare, deoarece canalele familiei dvs. sunt răspândite prea subțire.  

# 15. Cozi

Cozi este o aplicație organizațională bazată pe cloud, orientată special către familii.

Funcționează pe:

ferestre

Android

iOS

Blackberry 10

Și oferă o aplicație web. Din păcate, aplicația Mac nu este încă disponibilă.

În general, experiența utilizatorului este extrem de bine lustruită și bine adaptată pentru a ajuta utilizatorii noi să se ridice și să funcționeze rapid.

De exemplu, veți găsi elemente de listă sugerate organizate într-o bibliotecă care creează liste de rezolvare rapidă. Cozi oferă capabilități de codare a culorilor, astfel încât calendarele, membrii familiei și listele să fie păstrate distinct distincte.

E-mailurile săptămânale automate sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a arunca o privire rapidă asupra zilelor următoare. Cozi poate importa și exporta calendare de la alte servicii, cum ar fi:

Google Calendar

Calendarul Apple

perspectivă

În acest fel, dacă membrii familiei preferă să folosească o altă aplicație calendaristică, ei pot; Cozi îl leagă pentru toți, ca o familie. Sau, dacă o școală sau o comunitate locală folosește calendare publice, puteți introduce acele calendare în aplicație, deci nu trebuie să fie urmărite individual.

În timp ce Cozi vine cu o versiune gratuită, abonamentul plătit elimină anunțurile, oferă notificări privind modificările, vine cu mai multe vizualizări din calendar și memento-uri prin e-mail / text (până la trei pe eveniment) și adaugă câteva teme pentru a personaliza întreaga experiență.

Versiunea plătită poate urmări și partaja informațiile de contact, astfel încât toată lumea din familia ta să aibă acces la cele mai recente date. Deși în prezent costă 19,99 USD pe an, un abonament se aplică întregii familii.

Atât versiunile gratuite, cât și cele plătite sunt dotate și cu o cutie de rețete, care este concepută pentru a facilita planificarea mesei și pentru a întocmi liste de cumpărături (puteți trage și arunca ingredientele în listă).

Un sistem de mesagerie familială creează informații pe buletin pentru a le vedea pe pagina principală a familiei Cozi, deși este limitat la 15 mesaje pe lună pe versiunea gratuită (versiunea plătită vă oferă posibilități de mesagerie nelimitate).

Un jurnal de familie vă permite, de asemenea, să urmăriți și să păstrați amintiri, precum un blog, cu opțiunea de a partaja intrări pe Facebook.  

În cazul în care Cozi este puțin scurt, este în incapacitatea sa de a crea documente personalizate, cum ar fi informații medicale. Asta și folosește aceeași parolă pentru fiecare membru al familiei (chiar dacă numele de utilizator sunt diferite).

Ceea ce reduce reducerea capacității părinților de a acționa ca administrator, prezentând posibilitatea ca haosul întâmplător să intervină, fără să mai vorbim de alte probleme de securitate..

În concluzie…

După cincisprezece aplicații, din cele șapte categorii, sper că v-a plăcut această serie a celor mai bune aplicații de organizare care vin cu funcții cloud.

Am acoperit:

Listă aplicații

Aplicații de automatizare a fluxului de lucru

Aplicații de gestionare a parolelor

Aplicații de urmărire a cheltuielilor

Aplicații pentru Notebook Digital

Aplicații Read-it-Later

Aplicații de gestionare a familiei

Cred că opțiunile menționate astăzi vor face o treabă excelentă pe tot planul și vor oferi, de asemenea, cel mai larg suport pentru platformă.

Desigur, există și alte opțiuni disponibile, iar verificarea acestora nu este deloc o idee rea. Cu toate acestea, ne-am concentrat asupra aplicațiilor organizaționale cu capacități bune de stocare în cloud.

O caracteristică care poate fi sau nu prezentă în aplicațiile alternative. Până atunci, nu ezitați să împărtășiți experiențele dvs. cu oricare dintre aplicațiile de astăzi și spuneți-ne cu siguranță ce credeți despre ele, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me