Pregled BackupVault – posodobljeno 2020

BackupVault Pregled

BackupVault je rešitev za varnostno kopiranje za podjetja v Združenem kraljestvu, ki je usmerjena predvsem v strežnike, čeprav zanje poskrbijo tudi manjše naprave. Tukaj je veliko všečkov, vendar manjka več ključnih funkcij, kot lahko preberete v našem celotnem pregledu BackupVault.


varnostno kopiranje podjetij

BackupVault je rešitev za varnostno kopiranje podjetja, ki je usmerjena v varnostno kopiranje in upravljanje strežnikov. Podpira veliko različnih strežnikov, prav tako pa lahko varnostno kopirate običajne računalnike – Windows, Mac in Linux – ter NAS naprave. BackupVault vam omogoča tudi varnostno kopiranje na lokalni disk.  

Če potrebujete hiter dostop do varnostne kopije, lahko takoj uporabite funkcijo BackupVault InstantData. Poleg močnih funkcij za varnostno kopiranje in obnovitev ima BackupVault sposobno tehnično podporo, robustno politiko zasebnosti in močno varnost, vključno z zasebnim šifriranjem.

Ob tem ne moremo varnostno kopirati mobilnih ali zunanjih pogonov. Nenehno varnostno kopiranje tudi ni na voljo. To je ena največjih pomanjkljivosti BackupVaulta, poleg načrtov za oblikovanje cen, ki so med najdražjimi na trgu. Tudi spletni odjemalec ni. 

Če se vam zaradi teh pomanjkljivosti strese glava, boste morda koristili, če preberete našo najboljšo spletno varnostno kopijo za mala podjetja.

To je bistvo tistih, ki nimajo časa za branje. Vendar želite nadaljevati z branjem, če želite izvedeti več podrobnosti o BackupVault, saj gremo spodaj v ločene kategorije. Če vas BackupVault ne zanima več, preberite naša spletna spletna varnostna navodila za alternativne možnosti. 

Moči & Slabosti

Alternativa za BackupVault

Lastnosti

BackupVault ima različne varnostne funkcije, manjka pa tudi nekaj osnovnih. Kljub temu vam lahko pomaga varnostno kopirati različne naprave, ki uporabljajo različne operacijske sisteme. BackupVault deluje v sistemih Windows, Mac in celo Linuxu. Za Linux obstaja tudi podpora ukazne vrstice.

Združljive naprave vključujejo namizje in prenosni računalnik, skupaj z napravami NAS. Če niste seznanjeni z NAS, preberite razlago, kaj je NAS. BackupVault lahko varnostno kopira tudi naslednje strežnike:

 • Windows Server 2008 do 2019
 • Linux strežnik
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server 
 • Microsoft SharePoint Server 
 • Hyper-V

Prav tako lahko varnostno kopirate baze podatkov MySQL in PostgreSQL, pa tudi katero koli drugo bazo podatkov, ki jo je mogoče naložiti v datoteko. Prav tako lahko varnostno kopirate neomejeno število računalnikov in naprav.

Vendar BackupVault ne more narediti varnostne kopije vaše mobilne naprave. Če želite to, preberite naše najboljše varnostne kopije za mobilne naprave. Prav tako ni mogoče varnostno kopirati zunanjih pogonov.

Čeprav zunanjega pogona ne morete nastaviti kot svoj rezervni cilj, ga lahko poleg oblaka uporabite tudi kot sekundarni cilj. Enako velja za lokalni disk ali NAS napravo. To vam pomaga izvesti hibridno varnostno kopijo, kar je koristno, ker boste imeli podatke na več lokacijah, postopek obnovitve pa bo hitrejši, ker ga lahko obnovite z lokalne naprave. 

Več o prednostih hibridne varnostne kopije in o nastavitvi lahko izveste v našem priročniku o hibridnih varnostnih kopijah za mala in srednja podjetja. Hibridno varnostno kopiranje je ključno, če želite uporabiti pravilo varnostnega kopiranja 3-2-1, zato priporočamo, da to storite. 

Če vaše podjetje uporablja priljubljeno računovodsko programsko opremo, kot so Sage, Iris in QuickBooks, jih lahko varnostno kopirate tudi BackupVault. Če niste seznanjeni z računovodsko programsko opremo, si oglejte naš najboljši vodnik po računovodski programski opremi. V nasprotnem primeru skočite naravnost na naše ločene recenzije o Sage in spletne strani QuickBooks.

Za razliko od mnogih drugih rešitev za varnostno kopiranje poslov, BackupVault ponuja obnovitev in varnostno kopiranje v celotnem sistemu na navidezni disk, ki deluje z operacijskim sistemom Windows z operacijskimi sistemi 10, Server 2008 R2, SBS 2011, 2012, 2016 in 2019. Podpora za obnovitev celotnega sistema Linux prihaja zgodaj naslednje leto.

Različica programa BackupVault hrani različice datotek od zadnjih 30 do 60 dni varnostnih kopij, odvisno od dneva v mesecu. BackupVault prvi dan v vsakem mesecu izvede “roll up”, kar združi datoteke, starejše od 31 dni, v zadnjo različico. BackupVault pojasnjuje s koristnimi slikami v tem članku.

Zadrževanje različic in izbrisanih datotek 60 dni je dober posel, vendar nekatere druge varnostne kopije poslov hranijo neomejeno število prejšnjih različic in datoteke hranijo v nedogled. Če to potrebujete, preberite pregled Zoolz Cloud Backup for Business.

Glede na to lahko BackupVault prilagodite pravilnik hrambe, ki ustreza vašim potrebam. Izberete lahko na primer hrambo podatkov za šest mesecev, 12 mesecev ali sedem let. Če boste potrebovali tovrstno zadrževanje, vam bo BackupVault običajno zaračunal od 10 do 20 odstotkov dodatka na mesec. O cenah BackupVaulta bomo govorili v naslednjem razdelku.

Druge ključne funkcije BackupVault vključujejo zasebno šifriranje, načrtovanje varnostnih kopij, postopno varnostno kopiranje, kopiranje datotek na ravni bloka za pospešitev nalaganja, vendar ne neprekinjeno varnostno kopiranje.

Posebnosti BackupVault

backupvault-remote-backup-space

Če ne želite počakati, da se obnova zaključi, lahko uporabite zmogljivo funkcijo InstantData. Njegova “trajna obnovitev datotek” vam omogoča, da začnete postopek obnovitve in takoj dobite dostop do datotek in map, ki jih obnavljate, medtem ko postopek obnovitve deluje v ozadju.

Poleg tega vam InstantData “začasni dostop do datotek” omogoča, da začasno dostopate do datotek na virtualnem disku, kar pomeni, da boste lahko uporabljali datoteke, ne da bi zavzeli prostor na trdem disku. Izberete lahko tudi, ali želite InstantData namestiti pogon kot fiksni disk, odstranljivi disk ali omrežni pogon. 

InstantData lahko izvede tudi obnovitev celotnega sistema in obnavljanje golih kovin, kar celotni sistem povrne v fizični stroj. InstantData celo deluje s SQL in Exchange, zato vam ni treba čakati, da se podatki obnovijo, da bi uporabniki dostopali do njega.

Če želite to narediti, morate zagnati “takojšnjo obnovo” na zavihku “obnovi” namiznega odjemalca ali zahtevati uporabo konzole za upravljanje in iz nje izvesti InstantData (več o konzoli v razdelku “enostavna uporaba” spodaj). 

Če greste s konzolo za upravljanje, morate prenesti in zagnati odjemalca InstantData. V nasprotnem primeru lahko stranko InstantData preprosto zaženete iz odjemalca BackupVault. Če ga uporabljate od odjemalca BackupVault, dobite samo obnovitev trajnih datotek in dostop do začasnih datotek, medtem ko upravljalna konzola zagotavlja vse načine obnovitve.

Všeč nam je, da lahko BackupVault varnostno kopira različne strežnike, računalnike in NAS naprave. Ob tem ne morete varnostno kopirati vaše mobilne naprave ali zunanjih pogonov. 

Prav tako ni stalnega varnostnega kopiranja, kar je velika napaka, saj je to najbolj zanesljiv način za shranjevanje varnostnih kopij datotek. Predstavnik nas je obvestil, da naj bi se začele varnostne kopije sprostiti v začetku prihodnjega leta.

Če želite izvedeti več o varnostnem kopiranju podjetij, si lahko preberete več člankov iz naše knjižnice varnostnih kopij podjetij.

Pregled BackupVault

BackupVault Logotipwww.backupvault.co.uk

Začne od 2500 dolarjev mesečno za 25 načrtov GBAll

Rezerva

Rezervni planer

Nenehno varnostno kopiranje

Postopno varnostno kopiranje

Varnostno kopiranje na podlagi slik

Varnostno kopiranje zunanjega pogona

NAS Backup

Varnostno kopiranje strežnika

Hibridna varnostna kopija

Varnostno kopiranje mobilnih naprav

Neomejeno varnostno kopiranje

Neomejene naprave

Hitro ustavljanje

Kopiranje datotek na ravni bloka

Multithreaded Backup

Obnovi

Kurirska služba za obnovitev

Dostop do brskalnika

Dostop do mobilnih aplikacij

Različica različic

Hramba izbrisanih datotek

Obnova golih kovin

Upravljanje uporabnikov

Nastavite uporabniške vloge

Nastavite pravila za varnostno kopiranje podjetij

Prilagodljivo poročanje

Dostop do varnostne kopije uporabnika

Monitorje povezane naprave

Varnost

Zasebno šifriranje

Šifriranje v mirovanju

Šifriranje med tranzitom

Šifrirni protokol
256-bitni AES

Dvofaktorska overitev

Utrjeni centri podatkov

Nastavitve proxy strežnika

Združljiv s HIPPA

Podpora

24/7 Podpora

Podpora v živo

Telefonska podpora

Podpora po e-pošti

Uporabniški forum

Baza znanja

Razno

Deljenje datotek

Sinhronizacija naprave

Brezplačen preizkus
14

Cenitev

BackupVault ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, ki jo lahko uporabite za preizkus, preden se odločite za naročnino. Naročanje je nekoliko drugače kot pri drugih rezervnih storitvah. BackupVault vam zaračuna na podlagi količine prostora za varnostno kopiranje, ki ga uporabljate, zato se boste morali obrniti na BackupVault. To smo storili in spodaj dobili splošne ocene:

Kot lahko vidite, cena na gigabajt pada, ko se vaše potrebe povečujejo. Zneski za 100 GB lahko povečate ali zmanjšate za 44 USD na mesec. Za manjše velikosti pa lahko greste po korakih 50 GB. Na primer, lahko povečate za 150 GB za 66 $ (150 pomnoženo z 0,44 $) ali 300 GB za 111 $ (300 pomnoženo z 0,37 $).

Obstaja tudi skrita ugodnost: v te cene je vključena brezplačna storitev kuriranja in vračila. Zaračunamo vam le, če ne vrnete pogona USB, ki vam ga pošlje BackupVault.

Če bi bile mesečne cene dejansko njegove letne cene, bi bila BackupVault konkurenčna storitev, na primer IDrive for Business. Vendar pa se s tem polnjenjem BackupVault niti približno ne približa. Na primer, 500 GB z IDriveom vas bo stalo le 149,62 USD na leto, BackupVault pa vam bo vrnil vrtoglavih 1500 USD na leto.

Če želite več informacij o IDrive for Business, preberite naš pregled IDrive for Business. Če želite še cenejšo storitev in morate zaščititi le nekaj računalnikov, razmislite o uporabi Backblaze for Business, ki znaša le 6 USD na mesec in vam omogoča, da uživate v neomejenem prostoru za varnostno kopiranje. Kaj lahko Backblaze ponuja v našem pregledu Backblaze for Business.

Enostavnost uporabe

Kot smo že omenili, namizni odjemalec BackupVault deluje v sistemih Windows, Mac in Linux. Lepo je videti podporo za Linux, saj jo številne rezervne storitve izpuščajo. Lahko namestite nekaj različnih različic, vendar smo uporabili Enterprise Server Edition za Windows.

Oddaljena varnostna kopija BackupVault

Odjemalec je razdeljen na dva dela: srednjo podokno in zgornji del s kontrolnimi gumbi. Gumbi na vrhu vam omogočajo, da začnete varnostno kopiranje ali obnovite, preverite velikost varnostne kopije, odprete meni z možnostmi, odprete planer in izvedete arhiviranje.

Privzeti zavihek sredinskega podokna je “izbira varnostnih kopij”, kar vam omogoča hitro nastavitev varnostne kopije. Velik, rdeč gumb na vrhu zavihka vam omogoča, da začnete varnostno kopiranje v celotnem sistemu. Če tega ne potrebujete, lahko izberete datoteke ali mape. 

Kljub temu ni takoj jasno, da boste morali, če želite označiti za varnostno kopijo, klikniti belo, odprto ikono mape. Datoteke imajo poleg njih potrditveno polje, tako da tam ni nobene zmede. Če želite izključiti določeno datoteko ali mapo, lahko to storite tako, da z desno miškino tipko kliknete in izberete »izključi«.

Poleg datotek in map lahko izberete varnostno kopijo omrežne naprave ali celotnega stanja sistema. Z drugimi zavihki, “obnoviti” in “dnevniki”, lahko obnovite varnostno kopijo in si ogledate dnevnike.

Namizni odjemalec ne predstavlja nobenih večjih ovir in omogoča izvajanje varnostnih kopij v celotnem sistemu z enim klikom.

Če želite upravljati varnostno kopijo iz drugega računalnika, ne boste mogli uporabljati spletnega odjemalca, ker ni na voljo. Kakor koli, še vedno, kot nam je predstavnik BackupVaulta sporočil, da naj bi izšel v začetku leta 2020.

backup-trezor-management-console

Ob tem ima BackupVault upravljalno konzolo, s katero lahko nadzirate in upravljate varnostno kopijo, tudi če imate en računalnik. Ima dva stališča: upravljanje računa in poročila. Pogled “poročila” vam omogoča ustvarjanje različnih poročil, kot so varnostno kopiranje, revizija, JSON in še več.

Pogled “upravljanje računa” vam omogoča pregled nad vašimi skupinami računalnikov. Lahko vnesete določeno skupino in se na daljavo povežete z določenim računalnikom iz skupine. Če to storite, se bo odjemalca namizja zagnalo in pokazalo stanje tega računalnika. Od tam lahko poženete postopke za varnostno kopiranje in obnovitev, če želite.

Konzola ima veliko različnih možnosti, vendar so vse združene na logičen način in ne bi smeli imeti težav s krmarjenjem po kratki krivulji učenja.

backup-trezor-mobilni odjemalec

Kot smo že rekli, mobilni odjemalec ne more narediti varnostne kopije vaše mobilne naprave, vendar ponuja pregled nad varnostno kopijo in omogoča brskanje, prenos in skupno rabo varnostnih kopij datotek. Če delite datoteke, ustvarite povezavo, ki jo lahko nastavite po poteku določenega števila ur v meniju z nastavitvami.

Nazadnje ima aplikacija BackupVault privlačno barvno shemo, ki zagotavlja dovolj kontrasta in je enostavna za uporabo.

Varnostno kopiranje datotek & Restavriranje

backup-trezor-backup-start

Ustvarjanje varnostne kopije je preprosto, vse kar morate storiti je, da izberete datoteke in mape za varnostno kopiranje, omogočite obnovitev celotnega sistema ali z desno miškino tipko kliknite kateri koli od pogonov in map, da vključite (ali izključite) želene vrste datotek. Izbirate lahko med dokumenti, grafiko, dokumenti Microsoft Office, izvorno kodo in spletnimi stranmi.

Če vam ni všeč privzeta izbira datotek, ki jih uporabljajo te kategorije, jo lahko spremenite tako, da dodate ali odstranite različne razširitve datotek iz menija »upravljanje filtrov«.

Ko ste zadovoljni z vašo izbiro, lahko s klikom na gumb “varnostno kopiranje” zaženete ta postopek ali na gumb “samodejno”, s katerim lahko načrtujete.

backup-trezor-planer

Odjemalca lahko nastavite tako, da v določenem času izvaja avtomatizirane varnostne kopije ali ustvari določen urnik za cel teden. Mesečnega urnika ni mogoče ustvariti ali pa narediti varnostne kopije po preteku določenega števila minut ali ur. 

Če morate z varnostno kopijo izvesti napredna dejanja, lahko v meniju »rezervni skripti« v nastavitvah določite skripte, ki se izvajajo pred in po varnostni kopiji..

backup-trezor-arhiviranje

Druga zanimiva možnost je arhiviranje. BackupVault omogoča določitev datotek, starih med 14 in 10 000 dni, v nekaterih mapah, ki jih je treba varnostno kopirati ali izbrisati iz računalnika ali strežnika (na enem mestu je puščica). 

Tako prihranite veliko prostora, a vseeno omogočite dostop do arhiviranih datotek. Če kliknete na enega od škrbcev, bo njegova datoteka naložena s strežnika za shranjevanje BackupVault.

backup-trezor-obnovitev-začetek

Če želite obnoviti, odprite zavihek “obnovi” in izberite želene datoteke in mape. Nato kliknite gumb »obnovi«. Po tem vam bo pojavno okno dalo možnosti za obnovitev varnostne kopije na prvotno ali novo lokacijo. 

možnosti backup-trezor-obnavljanje

Poleg tega se lahko odločite za obnovitev datotek z minimalno ali polno strukturo map. Prav tako lahko obnovite datoteke in dovoljenja za mape, ki so bili na voljo pri varnostni kopiji, ter se odločite za prepis obstoječih datotek. 

Poleg standardne obnovitve lahko na zavihku »obnovi« zaženete takojšnje podatke, ustvarite poročilo ali se odločite za obnovitev z drugega strežnika.

Če imate veliko podatkov in je vaša internetna povezava počasna, lahko za pošiljanje ali prejemanje podatkov na zunanji pogon uporabite storitev kurirske varnostne kopije BackupVault. Če se odločite za obnovitev datotek, vam bo BackupVault naslednji dan pošiljal USB pogon iz svojega podatkovnega centra v Veliki Britaniji prek kurirja. Če želite varnostno kopirati datoteke, lahko svoj pogon pošljete v BackupVault.

Na splošno je preprosto in enostavno ustvariti varnostno kopijo in jo obnoviti, na voljo pa je tudi velik nabor možnosti, da prilagodite procese po svojih željah. Edina večja napaka je pomanjkanje neprekinjenega varnostnega kopiranja.

Hitrost

Čim bližje ste Veliki Britaniji, kjer se nahajajo podatkovni centri BackupVaulta, boljše bodo vaše hitrosti. Če niste blizu, bo morda prvotno varnostno kopiranje trajalo kar nekaj časa. Varnostne kopije se lahko raztezajo na dneve ali tedne, odvisno od tega, koliko podatkov želite zaščititi in hitrosti povezave.

Bili smo razmeroma blizu – v Beogradu v Srbiji – ko smo testirali zmogljivosti za prenos datotek BackupVault. To smo storili z izvajanjem testov za varnostno kopiranje in obnavljanje z uporabo naše 1 GB zadrževalne preskusne mape. Svoje preizkuse smo izvedli prek omrežja WiFi s hitrostjo prenosa 48,30 Mbps in hitrostjo prenosa 9,68 Mbps.. 

Pri teh hitrostih in brez kakršnih koli prevelikih stroškov bi morali pričakovati, da bomo v približno 14 minutah in 47 sekundah varnostno kopirali mapo 1 GB in jo morali obnoviti v približno dveh minutah in 57 sekundah. To je v teoriji in brez kakršnih koli rezervnih režijskih stroškov, ki vključujejo šifriranje in podvajanje.

Tu so naši rezultati:

Prvi poskus: Drugi poskus: Povprečno:
Čas nalaganja00:14:5300:14:4000:14:47
Čas prenosa00:02:5000:02:5600:02:53

Kot je razvidno iz tabele, so rezultati skoraj enaki rezultatom, ki jih pričakujemo. To je odličen rezultat, če smo ga kdaj videli.

Podvajanje je privzeto izklopljeno, kar poveča hitrost prenosa, vendar priporočamo, da ga vklopite, ker vam bo prihranil dragocen rezervni prostor. 

Naložitve po prvotnem naj bi se izvajale še hitreje, ker imajo koristi od algoritma kopiranja datotek na ravni blokov. To pomeni, da bo BackupVault prenesel le dele spremenjenih datotek, namesto celotnih datotek. Poleg tega BackupVault privzeto uporablja prenose z več niti in tako pospeši varnostno kopiranje.

omejitev hitrosti backup-trezor

Po drugi strani pa, če ugotovite, da BackupVault porabi preveč vaše pasovne širine, ga lahko močno in natančno nastavite. Za določene ure in dneve v tednu lahko nastavite različne omejitve.

Varnost

BackupVault šifrira vaše podatke s pomočjo 256-bitne AES enkripcije (več informacij o šifriranju najdete v našem opisu članka o šifriranju), preden zapusti vašo napravo in šifrirni ključ poznate le vi. To pomeni, da nihče drug, niti osebje BackupVault, ne bo mogel brati vsebine varnostne kopije.

Ta metoda, ki jo včasih imenujemo šifriranje ničelnega znanja, je najboljša metoda za zagotovitev, da nihče drug ne more prebrati vaših podatkov. Všeč nam je tudi dejstvo, da BackupVault to šifriranje uporablja privzeto. Z drugimi storitvami ga morate pogosto vklopiti.

Ena pomanjkljivost šifriranja z ničelnim znanjem je, da BackupVault ne bo mogel ponastaviti gesla, če ga pozabite. Zaradi tega vam priporočamo, da za okrožja malih podjetij uporabite upravitelja gesel naših najboljših upravljavcev gesel.

Protokol SSL zagotavlja povezavo med vašimi prostori in strežniki BackupVault. Če želite izvedeti več o tem protokolu, preberite našo primerjavo SSL in TLS. 

Šifriranje in protokoli ne pomagajo v primeru napada z odvzemom programske opreme. Vendar lahko preprosto uporabite funkcijo različice programa BackupVault, da se vrnete na prejšnje različice datotek, map ali celo celotnega operacijskega sistema. Tako vam za dostop do varnostne kopije ne bo treba plačati ničesar.

BackupVault ima dva podatkovna centra s sedežem v Veliki Britaniji. Imajo različne fizične zaščitne in varnostne funkcije, vključno z:

 • 24 urno snemanje videa
 • Biometrični in pin dostop
 • Alarmi
 • Varen in zaščiten dostop za pooblaščeno osebje 
 • Sistem za gašenje požara
 • N + 1 odvečna baterija in rezervno napajanje
 • N + 1-redundantna klima

Poleg tega imajo centri podatkov tudi več ISO poverilnic. Oba imata ISO 9001, kar pomeni, da BackupVault izpolnjuje zahteve kupcev in predpisov. Poleg tega imajo tudi ISO 27001, kar pomeni, da bodo vaši podatki varno in zaupno shranjeni.

Glede na to, da ni nobenega spletnega odjemalca, dvofaktorna avtentikacija ni tako pomembna kot pri drugih rešitvah, vendar bi morala upravljalna konzola prejeti to overitev v začetku naslednjega leta. Če vas varnostne funkcije zasvetijo in želite izvedeti več, preberite naš varnostni vodič v oblaku.

Zasebnost

Za BackupVault gre kar nekaj stvari, kar zadeva zasebnost. Prvič, privzeto uporablja zasebno šifriranje, kar je najboljši način za zagotovitev, da radovedne oči ne bodo mogle prebrati vaših varnostnih kopij. 

Drugič, njegovi strežniki se nahajajo v Združenem kraljestvu in ne v ZDA, za razliko od mnogih drugih ponudnikov, zato za vaše podatke ne velja zakon o ameriškem Patriotu in drugi ameriški zakoni in predpisi..

Vendar pa obstaja še en pogoj, ki ga mora izpolnjevati BackupVault, da bi zagotovil zadostno zasebnost za vaše spletne podatke: imeti mora pravilnik o zasebnosti brez sumljivih določb.

Zbirka informacij BackupVault

BackupVault uporablja vaš IP naslov za pomoč pri diagnosticiranju težav s strežnikom in za upravljanje njegove storitve. Te podatke prav tako uporablja za to, da svoje spletno mesto naredi uporabniku prijazno in bolj prijetno.

Poleg tega spletni obrazci zahtevajo, da uporabniki BackupVaulta pošljejo svoje kontaktne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov in poštni naslov. Tudi njegove spletne ankete lahko obiskovalce prosijo za kontaktne podatke, na primer vaš e-poštni naslov.

Uporaba podatkov BackupVault

BackupVault lahko uporabi kontaktne podatke iz svojega registracijskega obrazca, kadar odgovarja na vprašanja, omogoča prenos svoje preizkusne programske opreme, pošiljanje občasnih novic in daje informacije o BackupVault in njegovih storitvah. Uporabniki se lahko prek povezave v e-poštnih sporočilih odpovejo prihodnjem pošiljanju.

Glede na njegovo spletno mesto se kontaktni podatki, ki jih BackupVault zbira iz svojih raziskav, uporabljajo za namene, kot so izboljšanje njegovega spletnega mesta in povečanje njegovega znanja o potrebah strank in tistih, ki obiščejo spletno mesto. Te informacije se očitno uporabljajo tudi za pomoč BackupVaultu pri izboljšanju svojih tehnik internetnega trženja.

Zbrane informacije in tretje osebe

BackupVault pravi, da ne bo razkril osebnih in računskih osebnih podatkov strank, razen če to zahteva zakon ali če ni razloga, da verjamemo, da je to potrebno za identifikacijo, navezovanje stikov ali sprožitev pravnih postopkov zoper nekoga, ki morda krši pravice ali lastnino Stranke BackupVault, stranke BackupVaulta ali drugi.

BackupVault tudi ne bo razkril vsebine elektronske pošte ali druge elektronske komunikacije uporabnikov tretjim osebam. Vendar obstajajo izjeme in pogoji, ko bo BackupVault razkril take elektronske komunikacije s strankami, vključujejo, kadar je treba:

 • Zagotoviti storitev kupcu
 • Zaščitite “zakonite interese” podjetja BackupVault in njegovih strank
 • Sodelujte z zakonom in pravnimi postopki, za katere BackupVault meni, da so veljavni in izvršljivi
 • Posredujte ga organu kazenskega pregona, kadar vsebino pomotoma pridobi BackupVault in se zdi, da se nanaša na kaznivo dejanje

BackupVault pravi, da nima namena cenzurirati, urejati ali sodelovati v stalnem pregledu ali nadzoru komunikacij, ki jih stranke ali drugi shranjujejo ali prenašajo prek svojih naprav. Po drugi strani bo BackupVault pregledal, izbrisal ali blokiral dostop do komunikacij, ki lahko škodijo BackupVault-u, njegovim strankam ali tretjim osebam ali kako drugače kršijo pravice tretjih oseb.

Vaše pravice

BackupVault je skladen s Splošno uredbo o varstvu podatkov ali GDPR, skratka, ki je zakon EU, ki ščiti spletno zasebnost uporabnikov. Zaradi tega BackupVault zagotavlja vse pravice, ki jih GDPR nalaga uporabnikom. Morali bomo počakati in videli, kakšni bodo učinki Brexita.

BackupVault je skladen tudi s HIPAA, zato pri podjetjih, ki delajo s podatki o zdravju bolnikov, ne bi smelo biti težav..

Na splošno politika zasebnosti ni najbolj podrobna, kar smo jo videli, vendar ne pušča ključnih točk. Ni sumljivih klavzul, zasebno šifriranje in GDPR pa tudi varujeta vašo zasebnost.

Podpora

Za razliko od mnogih drugih storitev BackupVault nudi 24-urno telefonsko podporo poleg podpore po e-pošti. Klepet ni na voljo 24/7 – odprt je od 9.00 do 17.00. GMT – toda predstavnik BackupVault nas je obvestil, da si želimo v naslednjih mesecih predstaviti podporo za 24-urni klepet, če bo povpraševanje po njem.

Ne glede na to smo za klepet uporabili podporo za klepet in na vsako smo prejeli podrobne in koristne odgovore. Odločili smo se, da bomo poslali tudi e-sporočilo z vprašanjem, odgovor pa smo prek klepeta prejeli v manj kot eni uri.

backup-trezor-podpora

Če želite raziskati sami, lahko to storite tako, da se posvetujete z zbirko znanja BackupVault. Ni veliko člankov, toda tisti, ki jih vključujejo, so koristni in imajo posnetke zaslona, ​​ki vam pomagajo implementirati rešitve, ki jih opisujejo.

Zbirka znanja je razdeljena na kategorije, da boste lažje našli odgovor, če pa ne, ga lahko vedno iščete z iskalno vrstico.

Končne misli

BackupVault potrebuje več funkcij, kar je očitno. Njen predstavnik nam je zagotovil, da bodo številne funkcije na voljo v začetku prihodnjega leta. Stalna pomanjkljivost pa je cena. BackupVault je ena najdražjih rešitev, ki smo jo preizkusili.

Posebni primeri uporabe vam lahko pomagajo, da kar najbolje izkoristite BackupVault, a tudi takrat vam druge rešitve, ki temeljijo na vrednosti, prinesejo več za manj. Če želite to, si oglejte alternativne ideje v naših pregledih za shranjevanje poslovnih oblakov.

Ob tem BackupVault deluje na različnih platformah, lahko varnostno kopira različne strežnike in ima močno varnost, sposobno tehnično podporo in močne funkcije. Poleg tega v mesečno ceno vključuje kurirsko varnostno kopijo in izterjavo.

Ali spodrsljaji upravičujejo strmo ceno BackupVaulta? Kaj menite o BackupVault? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me