Преглед безбедних сигурносних копија карбонита – ажурирано 2020

Царбоните Бацкуп Сафе Про преглед

Царбоните Бацкуп Сафе Про одличан је добављач сигурносних копија за посао, иако постоји неколико упозорења која вас могу одбити. Најважнија је његова цена која је много већа од конкуренције. Погледајте наш комплетан преглед да ли је вредно тога.


бацкуп предузећа

Ако тражите решење које ће вам помоћи да направите резервне копије пословних рачунара и размишљате о Царбоните Сафе Бацкуп Про, на правом сте месту. Током овог прегледа детаљно ћемо га погледати.

Царбоните има још један производ који се зове „Царбоните Сафе“, а иако је назив збуњујуће сличан, производи нису исти. Царбоните Сафе је верзија производа која нуди неограничене резервне копије за кућне кориснике који немају много рачунара. Ако сте овдје наишли у потрази за кућном верзијом, потражите више од нашег прегледа карбонита за више информација о њему.

С друге стране, Царбоните Сафе Бацкуп Про омогућава сигурносно копирање неограничених рачунара, спољних погона и НАС уређаја. Доступни су и планови претплате који укључују резервну копију за Виндовс Сервер.

Све у свему, карбонит има много ствари како треба, али и многе од њих погрешно. Добар део је што може да ствара резервне копије пуно различитих платформи, а има снажну верзију верзије, награђивану подршку, чврсту политику приватности и добар сет безбедносних функција у облаку, укључујући приватну енкрипцију.

Лош део ће, међутим, вероватно учинити да они читаоци који су свесни својих финансија потраже негде другде. Цене карбонита надилазе конкуренцију, а добар део није довољан да оправда плаћање те цене. Ако тражите једнако способно решење, али оно које вам неће толико танко смањити новчаник, прочитајте нашу најбољу онлајн резервну копију за мала предузећа.

Поврх тога, верзија не функционише на Мац-у, нема резервну копију за мобилне уређаје, брзина преузимања је спора и алгоритам шифровања није стандардни стандард.

То је било кратко, али наставите читати ако желите да сазнате детаље о перформансама карбонита. Ако мислите да вам је потребно друго решење, прочитајте наше мрежне резервне рецензије о пословању за алтернативе. У супротном, почет ћемо с карактеристикама карбонита.

Снаге & Слабости

Алтернатива за Царбоните Бацкуп Сафе Про

Карактеристике

Царбоните Сафе Бацкуп Про има већину функција које бисте очекивали од солидног онлајн бацкуп решења за предузећа. То укључује аутоматизовану резервну копију за рачунаре, спољне чврсте дискове и НАС уређаје, као и физичке и виртуелне сервере. 

О НАС-у можете сазнати шта је НАС део. За остале не-пословне услуге које нуде НАС, прочитајте нашу најбољу резервну копију за НАС на мрежи.

Са Царбоните Сафе Бацкуп Про Цоре планом можете правити резервне копије неограничених рачунара, спољних погона и НАС уређаја. Да бисте направили сигурносне копије сервера, мораћете да користите план претплате “Повер” или “Ултимате”, који укључује безбедну сигурносну копију Царбоните Сафе Сервер. Детаље приказујемо све планове у одељку о ценама.

Имајте на уму да морате да повежете своје спољне драјвове и НАС уређаје сваких 30 или 60 дана да бисте их спречили да уклоните резервне копије из резервне копије. 

Претпостављамо да корисници Царбоните Сафе Бацкуп Про имају ограничење од 60 дана на основу његове табеле. Ако ипак обришете датотеке помоћу софтвера Царбоните, Царбоните ће ваше датотеке уклонити након 72 сата.

Карбонит ради на Виндовс и Мац, али не и на Линуку. Ако имате Линук рачунаре за заштиту, ИДриве фор Бусинесс вас је прекрио, а више о томе можете прочитати у нашем прегледу ИДриве фор Бусинесс. За алтернативне идеје, прочитајте наш најбољи бацкуп за Линук чланак. 

Сигурна сигурносна копија сервера

Царбоните Сафе Сервер Бацкуп подржава:

 • Линук Сервер
 • Виндовс Сервер
 • Мицрософт СКЛ Сервер
 • Мицрософт Екцханге Сервер
 • Мицрософт СхареПоинт Сервер
 • Орацле Сервер
 • Хипер-В

ВМВаре ипак није подржан. Сигурна сигурносна копија такође укључује сигурносне копије голих метала, што вам омогућава да направите слику рачунара или сервера. Поред тога, Сигурна сигурносна копија сервера омогућава вам прављење резервних копија на дисковима и у облаку, што значи да ћете добити предности хибридне резервне копије. Можете да сазнате како да га подесите у нашем водичу за подешавање хибридне резервне копије за мала и средња предузећа. 

Укратко, хибридна израда резервних копија је корисна јер ствара други ниво заштите ваших датотека и убрзава њихово обнављање јер се брже враћа са локалног уређаја него из облака. Поред тога, хибридна израда резервних копија је неопходна за спровођење правила резервне копије 3-2-1, а ми вам препоручујемо да то учините.

Карбонит такође садржи основне карактеристике за које волимо да их нуде интернетске резервне услуге. То укључује верзију, али не за Мац клијент. 

Верзија карбонита

Верзија је корисна јер омогућава враћање нежељених промена датотека и оштећења датотека. Такође је алат који помаже у борби против рансомваре-а, што је све чешћи проблем предузећа.

Политика верзије карбонита је донекле сложена, али увек садржи најмање три копије датотека. Поврх тога, она одржава једну верзију датотеке за сваки од претходних седам дана, једну за сваку од претходне три недеље и једну за претходна два месеца.

Царбоните такође чува избрисане датотеке, али само 60 дана, што је помало разочаравајуће имајући у виду да постоје услуге које их чувају дуже или неодређено. Једна таква услуга је Ацронис Бацкуп, а више о томе можете прочитати у нашој рецензији Ацронис Бацкуп.

Ако не желите да вратите датотеке путем интернета и потенцијално чекате дуго, можете користити услугу Царбоните Цоуриер Рецовери да бисте своје податке испоручили вама. Корисници Сигурног сигурносног копирања такође добијају приступ њеној убрзаној верзији. 

Остале кључне карактеристике укључују приватну енкрипцију, континуирано прављење резервних копија, заказивање резервних копија и копирање датотека на нивоу блока како би се убрзало слање. Ипак, не постоји начин да сигурносно копирате податке са свог мобилног. Ако то желите, поново погледајте ИДриве фор Бусинесс или наш најбољи бацкуп за преглед у мрежи за мобилне уређаје. Да бисте сазнали више о резервној копији посла, посетите нашу библиотеку о резервним подацима за пословање.

Преглед сигурносних копија карбонита Про

Царбоните Бацкуп Сафе Про Логоввв.царбоните.цом

Почиње од 2400 УСД месечно за 250 ГБАлл планова

Резервна копија

Бацкуп Сцхедулер

Континуирано прављење резервних копија

Инцрементал Бацкуп

Сигурносно копирање на основу слика

Вањска резервна копија диска

НАС Бацкуп

Бацкуп сервера

Хибрид Бацкуп

Сигурносна копија мобилних уређаја

Неограничено резервно копирање

Неограничени уређаји

Спеед Тхроттлинг

Копирање датотека на нивоу блока

Мултитхреадед Бацкуп

Врати

Курирска служба за опоравак

Приступ прегледачу

Приступ за мобилне апликације

Верзија

Задржавање избрисаних датотека

Баре-Метал Ресторе

Управљање корисницима

Подесите улоге корисника

Подесите правила за прављење сигурносних копија

Прилагодљиво извештавање

Приступите сигурносној копији корисника

Надгледајте повезане уређаје

Сигурност

Приватно шифровање

Шифрирање у мировању

Шифрирање у транзиту

Енцриптион Протоцол
Бловфисх 128-бит

Двофакторна аутентификација

Ојачани центри података

Подешавања проки сервера

Компатибилно са ХИППА

Подршка

24/7 подршка

Ливе Цхат Суппорт

Телефонска подршка

Подршка путем е-поште

Кориснички форум

База знања

Разно

Дељење датотека

Синкронизација уређаја

Бесплатна реклама
30

Цене

За разлику од Царбоните Сафе, Царбоните Сафе Бацкуп Про не нуди неограничен план резервних копија. Уместо тога, добијате резервни простор зависно од плана, који можете проширити за 100 ГБ за 99 долара годишње, до 10ТБ.

Сва три плана можете да користите за прављење сигурносних копија неограничених рачунара, спољних погона и НАС уређаја. Поред тога, сви планови садрже убрзану услугу опоравка курира, аутоматску израду сигурносних копија видео записа и поштивање ХИПАА.

Основни план не дозвољава да правите резервне сервере, али остала два плана то чине. Помоћу плана напајања можете направити резервну копију једног виртуалног или физичког сервера, док се крајњи план проширује на неограничене сервере. Овде можете да упоредите планове.

Сви планови захтевају да платите годину дана унапред. Можете добити пет посто попуста ако се пријавите за двије године или 10 посто ако се пријавите за три. Без обзира на то што одаберете, и даље плаћате силну своту. Због тога би требало да искористите бесплатно 30-дневно пробно карбониште да бисте видели да ли оно што добијате вреди ваше доларе.

На основу тога очигледно је да је карбонит скупљи од ривала. ИДриве, на пример, наплаћује 74,62 долара годишње за 250 ГБ са неограниченим рачунарима и укључује подршку за резервно копирање на серверу. То је више од 200 долара мање од карбонита годишње. Добијање 2ТБ са карбонитом коштат ће вас више од 2.000 долара, али са ИДривеом ћете добити 2.5ТБ за 599.62 долара.

ЦрасхПлан за мала предузећа и Бацкблазе за пословање су такође исплативе алтернативе. ЦрасхПлан вам пружа неограничену резервну копију за један рачунар за 10 УСД месечно, док Бацкблазе то исто чини за 6 УСД. Прочитајте више о њима у нашим ЦрасхПланс за мала предузећа и Бацкблазе фор Бусинесс рецензијама. Генерално, ако желите да платите мање и добијете више, карбонит није најбоља опција.

Лакоћа коришћења

Слично као и већина других резервних решења на мрежи која су успела да се уздигну изнад осталих, Царбоните представља опште полирано искуство које не би требало да вам прави проблеме приликом подешавања резервне копије.

Једном када направите налог помоћу Царбоните-а, први корак је преузимање клијента са веб локације и инсталирање на рачунар или сервер чији чврсти диск желите да резервно копирате. 

Инсталација траје само неколико минута и више не требате да варате Царбоните ако не морате. То је зато што Царбоните аутоматски бира датотеке за израду сигурносних копија на основу типа.

карбонет-десктоп-клијент-десктоп

Царбоните Сафе Бацкуп Про користи исти клијент за десктоп као и Царбоните Сафе, што би могло покренути неколико проблема за пословне кориснике. Пословна верзија не нуди неограничен резервни простор, тако да ћете је брзо изгубити захваљујући аутоматском одабиру.

Да се ​​то не би десило, пре довршетка инсталације морате искључити аутоматску израду сигурносних копија из “напредних поставки”.

Апликација за радну површину је једноставна и показује све потребне информације на први поглед. Задани приказ приказује статус резервне копије и пружа везе које отварају поставке, приступају враћању и покрећу поступак враћања.

веб-клијент за безбедан карбонит

Ако одлучите да све вратите, клијент ће вас кроз процес водити кроз десктоп. У супротном, веб клијент ће се покренути без обзира да ли одлучите да изаберете датотеке за њихово враћање или да им приступите. О наставку израде сигурносних копија и обнове говорићемо у следећем одељку.

карбонет-сигурно-сигурносна копија-политика

Веб клијент је једноставан, јасан и приказује све заштићене рачунаре, сервере и кориснике на дну екрана ради лакшег прегледа. Одатле можете управљати правилима израде резервних копија, попут захтева да корисници праве сигурносну копију своје корисничке мапе.

карбонски-сигурни-позиви-корисници

Постоје и могућности да позовете кориснике и остале администраторе да направе резервне копије рачунара како би вам помогли. Поред тога, можете користити Карбонит на многим рачунарима у једној акцији.

Поред тога, можете изузети резервне копије одређених типова датотека, што олакшава управљање ограниченим простором резервних копија, пазећи да се не испуни стварима до којих вам није стало..

карбонет-безбедан-мобилни-клијент

Царбоните такође има апликације за Андроид и иОС које вам омогућавају приступ датотекама сигурносним копијама са рачунара. Такође можете да сачувате датотеке за приступ ван мреже, али осим тога, апликација не нуди много. Због тога је у поређењу са конкурентом ИДриве-ом, који му омогућава да направите резервне копије података са паметног телефона, укључујући медије, податке о апликацијама, текстове, контакте и податке календара,.

Уопштено, карбонит је једноставан за употребу, али није тако једноставан као ЦрасхПлан за мала предузећа или Бацкблазе за посао, који не затварају ваш простор за складиштење.

Резервна датотека & Ресторатион

Као што смо споменули, сигурносна копија ће се покренути аутоматски након инсталирања клијента. Не морате да трошите време на избор датотека и фасцикли за прављење резервних копија. 

То је зато што Царбоните аутоматски скенира ваш чврсти диск и бира датотеке за израду сигурносних копија на основу врсте датотеке. Одабрани типови датотека укључују документе, фотографије, музику, зип датотеке, датотеке са финансијским подацима и видео записе. Имајте на уму да се појединачне датотеке веће од 4 ГБ – као и системске, апликације и привремене датотеке – не бирају аутоматски.

Резервно копирање је подразумевано континуирано. То значи да ће се, како се нове датотеке креирају или се постојеће датотеке мењају, Царбоните учитати у облак у скоро стварном времену. Ако мислите да би вам могло одузети превише ресурса система, можете га искључити и вратити се на резервне копије једном дневно, ако желите. Такође можете упутити Царбоните да не изводи резервне копије током одређених сати.

Клијенти других сервиса, као што је Ацронис Бацкуп, имају богатији низ опција заказивања. Укључују дневну, недељну и месечну резервну копију, заједно са специфичним условима које можете да поставите.

карбонет-сигурно-вратити-изабрати

Да бисте покренули враћање, требате да кликнете на дугме „врати моје датотеке“ са клијента за радну површину. Затим можете одабрати одређене датотеке да бисте све вратили или вратили. Ако одлучите да обновите све, карбонит ће вас водити кроз поступак једноставне обнове. На крају, можете да вратите датотеке на оригиналну или нову локацију.

Ако одлучите да вратите одређене датотеке, отвориће се веб клијент и можете да одаберете датотеке из њега за враћање. У том случају, веб клијент је у неколико наврата показао да је наша листа резервних датотека празна. Међутим, генерално, нисмо имали много проблема, али враћање одређених датотека са десктоп клијента би био добар додатак. 

Прошли смо кроз процесе прављења резервних копија и враћања помоћу Виндовс машине, тако да у зависности да ли правите резервну копију Мац или сервера, резервне копије и враћање могу да функционишу мало другачије.

Царбоните курирска служба за опоравак

Ако не желите да чекате дуго – а можда ћете морати, у зависности од величине резервне копије – можете да употребите Царбоните-ову услугу опоравка курира да бисте вам своје датотеке испоручили. Да бисте то учинили, сарађиват ћете са стручњаком за карбонит да бирате датотеке које желите да опоравите. Затим ће се те датотеке учитати на ДВД или спољни уређај и послати вам е-поштом.

Предност услуге је што је опоравак путем курира потенцијално много бржи од опоравка путем интернета. То је речено, да је услуга у износу од 175,99 УСД много скупља од сличних услуга које нуди конкуренција, а доступна је само америчким купцима. 

Такође ћете морати да вратите уређај назад или ће вам бити наплаћено: 130 УСД за уређаје који имају мање од 3ТБ простора или 300 УСД ако имају више. Поред тога, биће вам наплаћено 10 УСД за сваки кабл који не вратите.

Они корисници који су одлучили самостално да управљају својим приватним кључем неће моћи користити услугу опоравка уколико не преузму свој приватни кључ. То је за очекивати, јер Царбоните не може вратити датотеке у дешифрованом облику без њега. 

Брзина

Без обзира коју резервну услугу изабрали, почетне резервне копије ће потрајати прилично времена. То би могло потрајати на дане, недеље или више у зависности од тога колико података желите да заштитите.

Тестирали смо Царбоните-ове могућности преноса датотека вршећи сигурносне копије и враћања тестова помоћу наше мапе за тестирање у компакту од 1 ГБ. Тестове смо извели из Москве, Русија, путем ВиФи мреже са брзином преноса од 38,04 Мбпс и брзином преноса од 15,87Мбпс. Ево наших резултата:

Први покушај Други покушај Просек
Вријеме отпреме:00:16:3300:12:2200:14:28
Вријеме преузимања:01:02:9800:58:4601:01:12

Са нашим брзинама – и без икаквих превеликих – у теорији, требало би очекивати да ћемо направити резервну копију 1ГБ мапе за око четири минута и 10 секунди, а требали бисмо је вратити за око 10 минута и једне секунде. Резултати, као што видите из табеле, нису ни близу ономе што бисмо очекивали.

Да би били поштени, шифрирање и други процеси који се изводе током израде резервних копија успоравају процес. Имајући то у виду, ово је добра брзина за израду сигурносних копија, али не можемо рећи исто за процес враћања. Обнова је трајала много дуже него што смо очекивали, а то је без процеса који успоравају шифровање.

Не можете начинити вишенаменску резервну копију да повећа брзину преноса преноса, али Царбоните користи алгоритам копирања датотека на нивоу блока, који ће убрзати отпреме након почетног пребацивањем само измењених делова датотека.

Сигурност

Карбонит обавља пристојан посао пружања заштите у облаку, користећи 128-битну енкрипцију Бловфисх. То није АЕС, што је подразумевана енкрипција за ову индустрију, али је и даље способна. Његова 64-битна верзија није безбедна, али 128-битна верзија коју користи Царбоните није пробијена, колико знамо. 

Ипак, Бруце Сцхнеиер, творац Бловфисх-а, препоручио је прелазак на алгоритам наследника, Твофисх. У светлу тога, ми бисмо радије да карбонит користи АЕС 256-битни.

Поред енкрипције у мировању, Царбоните користи ТЛС (прочитајте више у нашем ССЛ-у у поређењу са ТЛС-ом) како би заштитио датотеке у транзиту до Царбоните-ових сервера. Ти сервери се чувају у учвршћеним подацима који су дизајнирани да издрже виртуалне нападе, природне катастрофе и физичке упаде.

Њихове мере заштите укључују ЦЦТВ камере, 24/7 обезбеђења, биометријски приступ и безбедносне картице. Поред тога, ваше датотеке се чувају на РАИД-6 серверима у климатизованом окружењу са непрекидним напајањем и он-сите генераторима.

Ако желите да побољшате своју безбедност и приватност, током инсталације Царбоните-а можете се одлучити и за приватно шифровање – које се понекад назива и нултим знањем (сазнајте више о томе у нашем чланку о ономе што је нула у облаку). 

Царбоните се подразумевано држи за вас шифри за шифровање. На тај начин, ако заборавите лозинку, можете затражити ресетирање. Карбонит чува ваш приватни кључ у сигурном центру података, али то није тако приватно као када управљате њим. 

То значи да би, потенцијално, карбонит могао да дешифрује ваше датотеке и преда их полицијским службама, као што је то за злогласни ПРИСМ програм НСА (имајте на уму да компанија није повезана са НСА).

карбонит-безбедан-кључ

Ако ипак управљате својим кључем, то изнад неће бити могуће јер ћете само моћи да дешифрујете своје податке. Међутим, Царбоните неће моћи да ресетује вашу лозинку ако је заборавите. Можете да користите један од наших најбољих менаџера лозинки за одабир малих предузећа да не бисте заборавили лозинку.

Карбонит такође подржава двофакторну аутентификацију коју можете одредити сарадницима користећи свој налог. Аутентификација са два фактора помаже у заштити вашег предузећа тако што осигурава да грешке лозинке неће омогућити злонамерним појединцима да краду вјеродајнице ваших корисника. 

Двофакторска аутентификација функционише тако што захтијева јединствени сигурносни код, поред уобичајених вјеродајница, када се пријављујете са непознатог рачунара. У складу са тим, прво бисте требали креирати јаку лозинку.

Приватност

Политику приватности Царбоните-а лако је прочитати и јасно је назначено које врсте података прикупља, што укључује и податке које корисници пружају, као што су ваше име, адреса, телефонски број, е-пошта, кредитна картица и друге информације потребне за регистрацију и куповину карбонит производа.

Поред тога, Царбоните чува ваша имена датотека, величине и екстензије, заједно са метаподацима. Метаподаци укључују ваш уређај, врсту прегледача, ИП адресу, провајдера Интернета, упућивање или излаз са страница, ОС и печате датума и времена.

Карбонит обрађује ваше прикупљене податке у различите сврхе, као што је слање маркетиншких материјала (уз сагласност корисника или купца), олакшавање израде сигурносних копија, враћање података, пружање техничке подршке, архивирање и поштовање закона.

Услуга каже да неће продавати личне податке трговцима или другим добављачима, и не приступа подацима које похрањују купци. Уз то, Царбоните понекад те информације дели са трећим странама. 

Они укључују услуге које помажу Царбонитеу да пружи своје производе, заједно са пословним партнерима, рекламним мрежама, аналитичарима и услугама плаћања и доставе.

Имајте на уму да је „карбонит одговоран за обраду личних података које прими и после их пренесе трећој страни која у своје име делује као агент.“ Та клаузула део је и ЕУ-У.С. Приваци Схиелд и Свисс-У.С. Оквири приватности штит. Карбонит се лепи за обоје.

То је корисно, с обзиром да Царбоните каже, „Као резултат, подаци које смо прикупили, укључујући личне податке, могу да пренесу или приступе подружнице и придружене компаније Царбоните-а у другим земљама широм света, без обзира на то где су купци или земља корисника у којој живе.“

Неке од тих земаља можда немају ниво заштите приватности који гарантују закони ваше земље. У том случају, карбонит обећава да ће пружити адекватан ниво заштите у складу са поменутим штитима приватности.

Дељење података о карбониту

Поред тога, према важећим законима о заштити података, купци и корисници имају следећа права у погледу личних података којима управља Царбоните:

 • Право на приступ личним подацима које поседује Царбоните
 • Право да затражите исправку личних података који су непотпуни, нетачни, непотребни или застарели
 • Право да затражите брисање личних података који су непотпуни, нетачни, непотребни или застарели у разумном року
 • Право да се из одређених разлога затражи ограничење обраде личних података
 • Право на добијање копије личних података од Царбоните-а у структурираном, сигурном, најчешће кориштеном и машинско читљивом формату
 • Право на повлачење сагласности за личне податке који се обрађују у било којем тренутку ако се ти подаци обрађују на основу искључиво сагласности, а не било којег другог правног основа
 • Право да се обратите надлежном регулатору за заштиту података у вези са поступком са личним подацима компаније Царбоните

Карбонит је такође у складу са Опћом уредбом о заштити података или ГДПР-ом укратко, што је закон ЕУ који регулише приватност на мрежи за грађане ЕУ. Више о томе прочитајте у нашем ГДПР водичу.

Све у свему, Царбонитеова политика приватности је јасна и нема клаузуле које би покренуле аларме, као што то раде неки облачни сервиси.

Подршка

Подршка за карбонат

Када наиђете на проблем, први редослед пословања је погодити базу знања Царбоните-а. У њему ћете пронаћи посебан одељак за Царбоните Сафе Бацкуп Про. Одатле можете одабрати одељак за израду сигурносних копија за Виндовс, Мац или сервер. Ако не можете пронаћи оно што тражите, помоћу траке за претрагу можете брзо пронаћи одговарајуће чланке. 

Ипак, наше претраге су редовно враћале неповезане чланке. Чланци су, међутим, углавном добро написани и лако их је пратити.

Ако база знања не помаже, увек се можете обратити тиму за подршку компаније Царбоните који је за свој рад освојио 64 награде. Поред тога, Царбоните тврди да сви његови агенти за пословање и ескалацију поседују сертификате Мицрософт Тецхнологи Ассоциате, што је леп додир. 

Можете се обратити тиму за подршку телефоном, четом и е-поштом. Подршка за телефон и цхат доступна је седам дана у недељи, али само од 9:00 до 20:00. ЕСТ радним даном и од 9:00 до 17:30. ЕСТ викендом. 

Подршка путем е-поште доступна је 24 сата дневно, а како каже компанија Царбоните, њено просјечно вријеме одговора је 24 сата. Током недеље смо послали неколико мејлова и одговорили након отприлике једног дана. То је споро у поређењу с већином служби, на које је обично потребно мање од шест сати.

Подршка од Царбоните-а је добра, али ИДриве нуди 24/7 подршку за ћаскање уживо за тренутно решавање проблема и то је боље.

Пресуда

Карбонит има пуно преокрета, укључујући приватну енкрипцију, снажну подршку и моћне верзије, као и неограничено копирање рачунара, НАС и сервера. Међутим, њени планови цена не могу се надметати са другим услугама које пружају исто. То важи и за трошкове претплате и за цену опоравка курира. Ако желите да добијете више за мање, можете боље.

Поред тога, Царбоните има веома мале брзине преузимања, његова верзија не ради на Мац-у и не користи АЕС за шифрирање датотека у мировању. Поред тога, његова мобилна апликација омогућава вам само приступ резервним датотекама, а заправо не ствара резервне копије ваших мобилних података.

Што мислите о Царбоните Сафе Бацкуп Про? Да ли је његова висока цена одвраћајући или сматрате да се карбонит исплати? Јавите нам у коментарима испод. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map