БацкупВаулт Ревиев – Ажурирано 2020

БацкупВаулт Ревиев

БацкупВаулт је сигурносно решење за бацкуп пословања у Великој Британији, усмерено углавном ка серверима, иако се за њих такође брину и мањи уређаји. Овде се много може свидети, али недостаје неколико кључних карактеристика, као што можете прочитати у нашој целокупној БацкупВаулт рецензији.


бацкуп предузећа

БацкупВаулт је пословно сигурносно копирање решења која је усмерена на прављење резервних копија и управљање вашим серверима. Подржава много различитих сервера, а може и резервне копије обичних рачунара – Виндовс, Мац и Линук – и НАС уређаја. БацкупВаулт вам такође омогућава сигурносну копију на свој локални диск.  

Ако вам треба брз приступ резервној копији, можете да користите значајку ИнстантДата БацкупВаулт-а да бисте му одмах приступили. Поред снажних функција сигурносног копирања и враћања, БацкупВаулт има способну техничку подршку, робусну политику приватности и снажну сигурност, укључујући приватну енкрипцију.

То је речено, не постоји начин да сигурносно копирате своје мобилне или екстерне дискове. Континуирана израда сигурносних копија такође није доступна. То је један од главних недостатака БацкупВаулта, поред његових планова цена, који су један од најскупљих на тржишту. Ни веб клијента нема. 

Ако вам ове недостатке затресу главом, можда ћете имати користи од читања нашег најбољег сигурносног копирања за мале фирме за мало пословање.

То је суштина свега, за оне који немају времена за читање. Међутим, наставите читати ако желите да сазнате више детаља о БацкупВаулт-у, јер у наставку преносимо одвојене категорије. Ако вас БацкупВаулт више не занима, прочитајте наше мрежне резервне рецензије о пословању за алтернативне опције. 

Снаге & Слабости

Алтернатива за БацкупВаулт

Карактеристике

БацкупВаулт има разне могућности израде резервних копија, али недостају и неке од основних. Поред тога, може вам помоћи да направите резервне копије различитих уређаја који користе различите оперативне системе. БацкупВаулт ради на Виндовс, Мац, па чак и Линуку. Постоји и подршка за командну линију за Линук.

Компатибилни уређаји укључују радну површину и лаптоп заједно са НАС уређајима. Ако нисте упознати са НАС-ом, прочитајте шта је НАС-ово објашњење. БацкупВаулт такође може да направи резервне копије следећих сервера:

 • Виндовс Сервер 2008-2019
 • Линук сервер
 • Мицрософт СКЛ Сервер
 • Мицрософт Екцханге Сервер 
 • Мицрософт СхареПоинт Сервер 
 • Хипер-В

Такође може направити резервне копије МиСКЛ и ПостгреСКЛ база података, као и било коју другу базу података која се може пребацити у датотеку. Можете и резервно копирати неограничен број рачунара и уређаја.

Међутим, БацкупВаулт не може да направи сигурносну копију вашег мобилног уређаја. Ако то желите, прочитајте нашу најбољу резервну копију за мобилне уређаје на мрежи. Такође не можете начинити резервне копије спољних дискова.

Иако не можете да поставите спољни диск као резервно одредиште, можете га користити и као друго одредиште поред облака. Исто важи и за локални диск или НАС уређај. Ово вам помаже да израдите хибридну сигурносну копију, што је корисно јер ћете имати своје податке на више локација, а процес обнављања бит ће бржи јер се можете вратити с локалног уређаја. 

Можете сазнати више о предностима хибридне сигурносне копије и како их подесити у нашем водичу за хибридне сигурносне копије за мала и средња предузећа. Хибридна израда резервних копија је кључна ако желите да примените 3-2-1 резервно правило и препоручујемо вам да то учините. 

Ако ваше предузеће користи популарни рачуноводствени софтвер, као што су Саге, Ирис и КуицкБоокс, БацкупВаулт такође може да направи резервне копије. Ако нисте упознати са рачуноводственим софтвером, погледајте наш најбољи водич за књиговодствени софтвер. У супротном, скочите право на наше одвојене рецензије о Саге и странице КуицкБоокс Онлине.

За разлику од многих других пословних бацкуп решења, БацкупВаулт пружа опоравак и резервну копију на целом систему на виртуелном диску, који ради са оперативним системом Виндовс који ради под системима 10, Сервер 2008 Р2, СБС 2011, 2012, 2016 и 2019. Подршка за опоравак целокупног система Линук стиже рано следеће године.

Верзија БацкупВаулт-а чува верзије датотека од последњих резервних копија од 30 до 60 дана, у зависности од дана у месецу. БацкупВаулт првог дана сваког месеца врши „ролл уп“, што обједињује датотеке старије од 31 дана у последњу верзију. БацкупВаулт објашњава то корисним сликама у овом чланку.

Имати верзију и задржавање избрисаних датотека 60 дана је солидан посао, али неки други сервиси сигурносних копија задрже неограничен број претходних верзија и датотеке чувају у недоглед. Ако вам је то потребно, прочитајте нашу рецензију Зоолз Цлоуд Бацкуп фор Бусинесс.

Међутим, БацкупВаулт може прилагодити политику задржавања која је специфична за ваше потребе. На пример, можете да имате шест месеци, 12 месеци или седам година чувања података. Ако вам је потребно овакво задржавање, БацкупВаулт ће вам обично наплаћивати 10 до 20 процената месечно. О ценама БацкупВаулта ћемо говорити у следећем одељку.

Остале кључне функције БацкупВаулт укључују приватну енкрипцију, заказивање резервних копија, инкременталну израду сигурносних копија, копирање датотека на нивоу блока како би се убрзало слање, али не и континуирано прављење резервних копија.

Посебне функције БацкупВаулт-а

бацкупваулт-ремоте-бацкуп-простор

Ако не желите да сачекате да се обнова заврши, можете да искористите моћну ИнстантДата функцију. Његов „трајни опоравак датотека“ омогућава вам покретање поступка обнављања и тренутни приступ датотекама и мапама које обнављате док процес враћања ради у позадини..

Плус, привремени приступ датотекама ИнстантДата омогућава вам привремени приступ датотекама на виртуелном диску, што значи да ћете моћи да користите своје датотеке без заузимања простора на вашем чврстом диску. Такође можете одабрати да ли желите да ИнстантДата монтира погон као фиксни диск, уклоњиви диск или мрежни диск. 

ИнстантДата такође може да изврши опоравак целог система и опоравак голог метала, који враћа физички систем у целини. ИнстантДата чак ради и са СКЛ и Екцхангеом, тако да не морате да чекате да се подаци обнове да би корисници могли да му приступе.

Да бисте то учинили, потребно је да покренете „тренутно враћање“ на картици „рестаурирај“ десктоп клијента или можете затражити употребу конзоле за управљање и покретање ИнстантДата са ње (више о конзоли у одељку „једноставност коришћења“). испод). 

Ако идете с конзолом за управљање, морате преузети и покренути ИнстантДата клијент. У супротном, можете једноставно покренути ИнстантДата клијент из БацкупВаулт клијента. Имајте на уму да ако га користите из БацкупВаулт клијента, добијате само опоравак сталне датотеке и приступ привременим датотекама, док управљачка конзола пружа све методе опоравка.

Свиђа нам се што БацкупВаулт може сигурносно копирати разне сервере, рачунаре и НАС уређаје. Уз то, не можете да направите резервне копије вашег мобилног уређаја или спољних драјвова. 

Такође нема непрекидне израде сигурносних копија, што је велики пропуст, с обзиром да је то најпоузданији начин да се датотеке сачувају. Представник нас је обавијестио да би континуирана израда сигурносних копија требала бити пуштена почетком сљедеће године.

Ако желите да сазнате више о сигурносним копијама предузећа, можете прочитати више чланака из наше резервне библиотеке предузећа.

БацкупВаулт Преглед

БацкупВаулт Логоввв.бацкупваулт.цо.ук

Почиње од 2500 УСД месечно за 25 ГБАлл планова

Резервна копија

Бацкуп Сцхедулер

Континуирано прављење резервних копија

Инцрементал Бацкуп

Сигурносно копирање на основу слика

Вањска резервна копија диска

НАС Бацкуп

Бацкуп сервера

Хибрид Бацкуп

Сигурносна копија мобилних уређаја

Неограничено резервно копирање

Неограничени уређаји

Спеед Тхроттлинг

Копирање датотека на нивоу блока

Мултитхреадед Бацкуп

Врати

Курирска служба за опоравак

Приступ прегледачу

Приступ за мобилне апликације

Верзија

Задржавање избрисаних датотека

Баре-Метал Ресторе

Управљање корисницима

Подесите улоге корисника

Подесите правила за прављење сигурносних копија

Прилагодљиво извештавање

Приступите сигурносној копији корисника

Надгледајте повезане уређаје

Сигурност

Приватно шифровање

Шифрирање у мировању

Шифрирање у транзиту

Енцриптион Протоцол
АЕС 256-битни

Двофакторна аутентификација

Ојачани центри података

Подешавања проки сервера

Компатибилно са ХИППА

Подршка

24/7 подршка

Ливе Цхат Суппорт

Телефонска подршка

Подршка путем е-поште

Кориснички форум

База знања

Разно

Дељење датотека

Синкронизација уређаја

Бесплатна реклама
14

Цене

БацкупВаулт нуди 14-дневну бесплатну пробну верзију коју можете да тестирате пре него што се одлучите да се претплатите. Претплата је нешто другачија него код осталих резервних сервиса. БацкупВаулт вам наплаћује на основу количине резервног простора коју користите, тако да ћете морати да се обратите БацкупВаулт-у да бисте добили процену. Урадили смо то и добили опште оцене у наставку:

Као што видите, цена по гигабајту опада како се ваше потребе повећавају. Можете повећати или смањити износ од 100 ГБ за 44 УСД месечно. Међутим, за мање димензије можете ићи појединачно у корацима од 50 ГБ. На пример, можете да повећате за 150 ГБ за 66 УСД (150 помножено са 0,44 $) или 300 ГБ за 111 $ (300 помножено са 0,37 $).

Постоји и скривена корист: Ове цене укључују бесплатну услугу резервног и опоравка за курирске службе. Наплатит ће вам се само ако не вратите УСБ уређај који вам шаље БацкупВаулт.

Ако су месечне цене заправо биле његове годишње цене, онда би БацкупВаулт био конкурентна услуга попут, на пример, ИДриве фор Бусинесс. Међутим, пуњењем на овај начин БацкупВаулт се ни не приближава. На пример, 500 ГБ са ИДривеом коштат ће вас само 149,62 долара годишње, док ће вам БацкупВаулт вратити огромних 1500 долара годишње.

За више информација о ИДриве фор Бусинесс прочитајте нашу рецензију ИДриве фор Бусинесс. Ако желите још јефтинију услугу и требате заштитити само неколико рачунара, размислите о коришћењу Бацкблазе-а за посао, који је само 6 УСД месечно по рачунару и омогућава вам неограничен простор за резервне копије. Можете сазнати шта још Бацкблазе нуди у нашој рецензији Бацкблазе фор Бусинесс.

Лакоћа коришћења

Као што смо поменули, Десктоп клијент БацкупВаулт-а ради на Виндовс, Мац и Линук-у. Лепо је видети подршку за Линук, јер многи резервни сервиси то изостављају. Постоји неколико различитих верзија које можете инсталирати, али користили смо Ентерприсе Сервер Едитион за Виндовс.

БацкупВаулт даљинско копирање

Клијент је подељен на два дела: централно окно и горњи део са контролним тастерима. Дугмад на врху омогућавају покретање резервне копије или враћање, проверавање величине резервне копије, изношење менија опција, приступ планеру и обављање архивирања.

Задана картица средишњег окна је „избор резервних копија“ и омогућава вам брзо постављање резервне копије. Велико, црвено дугме на врху картице омогућава вам покретање сигурносних копија у целом систему. Ако вам то не треба, можете одабрати датотеке или фасцикле. 

Уз то, није одмах јасно да ћете морати да кликнете на белу икону отворене мапе да бисте је означили за резервне копије. Датотеке имају потврдни оквир поред себе, тако да тамо нема забуне. Ако желите да изузмете одређену датотеку или мапу, то можете учинити тако што ћете је кликнути десним тастером миша и изабрати „изузети“.

Поред датотека и мапа, можете одабрати сигурносну копију мрежног уређаја или читавог система система. Остале картице, „Ресторе“ и „логгс“, омогућавају вам да вратите сигурносне копије и прегледате записнике.

Десктоп клијент не представља велике препреке и омогућава вам да израдите сигурносну копију у целом систему са једним кликом.

Ако требате да управљате резервном копијом са другог рачунара, нећете моћи да користите веб клијент јер он није доступан. Ипак, још увек, како нас је представник БацкупВаулта обавестио да би то требало да изађе почетком 2020. године.

бацкуп-трезор-манагемент-цонсоле

Уз то, БацкупВаулт има управљачку конзолу коју можете користити за надгледање и управљање резервном копијом чак и ако имате само један рачунар. Има два погледа: управљање рачуном и извештаје. Приказ “извештаја” омогућава вам да генеришете различите извештаје, као што су резервне копије, ревизија, ЈСОН и још много тога.

Поглед “управљање рачуном” вам даје преглед ваших група рачунара. Можете да унесете одређену групу и даљински се повежете на одређени рачунар из групе. Ако то учините, десктоп клијент ће се покренути и показати вам стање тог рачунара. Одатле можете покренути процесе прављења резервних копија и обнављања, ако желите.

Конзола има пуно различитих опција, али све су груписане на логичан начин и не бисте требали имати проблема са навигацијом по краткој кривуљи учења.

бацкуп-трезор-мобиле-цлиент

Као што смо рекли, мобилни клијент не може да направи сигурносну копију вашег мобилног уређаја, али пружа преглед резервне копије и омогућава вам да прегледате, преузмете или делите резервне копије датотека. Ако делите датотеке, генерисаћете везу, коју можете подесити да истекне након одређеног броја сати у менију подешавања.

И на крају, БацкупВаулт апликација има атрактивну шему боја која даје довољно контраста и лако се користи.

Резервна датотека & Ресторатион

бацкуп-трезор-бацкуп-старт

Стварање резервне копије је једноставно, а све што требате учинити је било да одаберете датотеке и мапе за израду сигурносних копија, омогућите опоравак у целом систему или да кликнете десним тастером миша на било који од дискова и мапа да бисте укључили (или искључили) жељене врсте датотека. Можете бирати између докумената, графике, докумената Мицрософт Оффицеа, изворног кода и веб страница.

Ако вам се не свиђа подразумевани избор датотека које те категорије примењују, можете их променити додавањем или уклањањем различитих екстензија датотека из менија „филтри за управљање“.

Након што сте задовољни одабиром, можете да кликнете на дугме „резервне копије“ да бисте покренули тај процес или на дугме „аутоматизовали“, што вам омогућава да закажете.

бацкуп-трезор-планер

Можете поставити клијента да покреће аутоматске израде сигурносних копија у одређено доба дана или креирати одређени распоред током целе недеље. Међутим, не постоји начин да креирате месечни распоред или да направите резервну копију након што прође одређени број минута или сати. 

Ако треба да извршите напредне радње са резервном копијом, можете да дефинишете скрипте које се покрећу пре и после резервне копије у менију „резервне скрипте“ у подешавањима.

бацкуп-трезор-архивирање

Друга занимљива опција је архивирање. БацкупВаулт омогућава вам да одредите датотеке старе између 14 и 10.000 дана у одређеним мапама које треба да буду резервне копије или избрисане са рачунара или сервера (стуб је остављен на свом месту). 

Ово штеди пуно простора, али вам и даље омогућава приступ архивираним датотекама. Ако кликнете на један од штапића, његова датотека ће бити преузета са БацкупВаулт-овог сервера за складиштење података.

бацкуп-трезор-рецовери-старт

Да бисте је обновили, отворите картицу „Ресторе“ и изаберите жељене датотеке и мапе. Затим кликните на дугме „Ресторе“ (Обнови). Након тога, скочни прозор ће вам дати могућности да вратите сигурносну копију на првобитну или нову локацију. 

бацкуп-трезор-рецовери-опције

Поред тога, можете да вратите датотеке задржавајући минималну или потпуну структуру мапе. Такође можете да вратите датотеке и дозволе за мапе које су биле у току када сте направили резервну копију, као и да одаберете преписивање постојећих датотека. 

Поред стандардног враћања, можете покренути ИнстантДата са картице „Ресторе“, генерисати извештај или изабрати да је вратите са другог сервера.

Ако имате пуно података и веза са Интернетом је успорена, можете користити услугу сигурносне копије и опоравка сервиса БацкупВаулт за слање или примање података на екстерном диску. Ако одлучите да вратите датотеке, БацкупВаулт ће вам путем курира наредног дана послати УСБ уређај из свог центра података у Великој Британији. Ако желите да направите резервне копије датотека, свој погон можете послати у БацкупВаулт.

Све у свему, лако је и лако створити резервну копију и обновити је, а ту је и сјајан низ опција за подешавање процеса по вашој жељи. Једини главни недостатак је недостатак континуираног прављења резервних копија.

Брзина

Што сте ближи Великој Британији, где се налазе БацкупВаулт-ови податковни центри, то ће вам бити веће брзине. Ако нисте близу, првобитне резервне копије ће вероватно трајати прилично времена. Резервне копије могу да се протежу на дане или недеље у зависности од тога колико података желите да заштитите и брзине везе.

Били смо релативно блиски – у Београду, Србија – када смо тестирали БацкупВаулт-ове могућности преноса датотека. То смо урадили вршећи сигурносне копије и враћања тестова користећи нашу мапу за тестирање у компакту од 1 ГБ. Тестове смо обавили путем ВиФи мреже са брзином преноса од 48,30 Мбпс и брзином од 9,68 Мбпс.. 

Са тим брзинама и без икаквих претјеривања, требали бисмо очекивати да ћемо направити сигурносну копију 1ГБ мапе за око 14 минута и 47 секунди, а требали бисмо је вратити за отприлике двије минуте и 57 секунди. То је у теорији и без резервних надокнада, што укључује шифровање и дедупликацију.

Ево наших резултата:

Први покушај: Други покушај: Просек:
Време слања00:14:5300:14:4000:14:47
Време преузимања00:02:5000:02:5600:02:53

Резултати, као што видите из табеле, готово су исти као што смо очекивали. То је сјајан резултат, ако смо га икада видели.

Дедупликација је подразумевано искључена, што повећава брзину преноса, али препоручујемо да је укључите јер ће вам уштедјети драгоцени резервни простор. 

Отпремања након почетног требало би да се покрећу још брже јер имају користи од алгоритма за копирање датотека на нивоу блока. То значи да ће БацкупВаулт преносити само делове датотека које су промењене, уместо целих датотека. Поред тога, БацкупВаулт користи подразумеване трансфере са више нити како би убрзао израду резервних копија.

ограничење брзине резервне-трезора

С друге стране, ако установите да БацкупВаулт користи превише вашег опсега, можете да га угушите на моћан и прецизан начин. Можете поставити различита ограничења за одређене сате и дане у недељи.

Сигурност

БацкупВаулт шифрира ваше податке помоћу 256-битне АЕС енкрипције (сазнајте више о шифрирању у нашем опису чланка о шифрирању) прије него што напусти уређај, а ви само знате кључ за шифровање. То значи да нико други, па ни особље БацкупВаулт-а, неће моћи да прочита садржај ваше резервне копије.

Ова метода, која се понекад назива и енкрипција са нултим знањем, је најбољи начин да се осигура да нико други не може да прочита ваше податке. Свидја нам се и чињеница да БацкупВаулт користи ову шифрирање подразумевано. Уз друге услуге, често морате то да укључите сами.

Један недостатак шифровања нултег знања је тај што БацкупВаулт неће моћи да ресетује вашу лозинку ако је заборавите. Због тога вам препоручујемо да користите лозинку од наших најбољих менаџера лозинки за преглед малих предузећа.

ССЛ протокол осигурава везу између ваших просторија и БацкупВаулт сервера. Ако желите да сазнате више о овом протоколу, прочитајте нашу ССЛ вс ТЛС поређење. 

Шифровање и протоколи не помажу у случају напада рансомвареа. Међутим, можете само да користите функцију за верзију БацкупВаулт-а да бисте се вратили на претходне верзије датотека, мапа или чак целог оперативног система. На тај начин нећете морати ништа да платите да бисте приступили резервним копијама.

БацкупВаулт има два центра података са сједиштем у Великој Британији. Имају различите физичке безбедносне и безбедносне функције, укључујући:

 • 24-часовно снимање видео записа
 • Биометријски и пин приступ
 • Аларми
 • Безбедан и заштићен приступ за овлашћено особље 
 • Систем за сузбијање ватре
 • Н + 1 сувишна батерија и резервно напајање
 • Н + 1 редундантна климатизација

Поврх тога, центри података имају такође и низ ИСО акредитива. Обоје имају ИСО 9001, што указује да БацкупВаулт испуњава захтеве корисника и регулаторне захтеве. Поред тога, они такође имају ИСО 27001, што значи да ће се ваши подаци чувати сигурно и поверљиво.

С обзиром да нема веб клијента, двофакторна аутентификација није толико битна као код других решења, али би управљачка конзола требало да добије ову потврду почетком следеће године. Ако вас сигурносне функције заинтригирају и желите да сазнате више, прочитајте наш безбедносни водич за облак.

Приватност

БацкупВаулт има неколико ствари које се тичу тога, што се тиче приватности. Прво, користи приватну енкрипцију према заданим поставкама, што је најбољи начин да осигурате да радознале очи неће моћи да прочитају ваше резервне податке. 

Друго, његови сервери се налазе у Великој Британији, а не у Сједињеним Државама, за разлику од многих других провајдера, тако да ваши подаци не подлежу УСА Патриот Ацт и другим америчким законима и прописима о облаку.

Међутим, постоји још један услов који БацкупВаулт треба да испуни да би обезбедио довољно приватности за ваше мрежне податке: Мора имати политику приватности без сумњивих клаузула.

Збирка информација БацкупВаулт

БацкупВаулт користи вашу ИП адресу за дијагностицирање проблема са сервером и за управљање његовом услугом. Такође користи ове информације како би учинила своју веб страницу прилагођеном за корисника и њежнијом.

Поред тога, интернетски обрасци захтијевају од корисника да дају БацкупВаулт своје контакт податке, попут вашег имена, е-поште и поштанске адресе. Такође, његова онлајн анкета може од посетилаца тражити информације о контактима, као што је адреса е-поште.

Употреба информација о БацкупВаулт-у

БацкупВаулт може користити контакт информације из вашег регистрацијског обрасца за одговор на питања, омогућавајући преузимање пробног софтвера, слање повремених билтена и давање информација о БацкупВаулт-у и његовим услугама. Корисници могу одустати од примања будућих пошиљака користећи везу у е-порукама.

Према његовој веб локацији, контакт информације које БацкупВаулт прикупља из својих анкета користе се у сврхе као што су унапређења на веб локацији и за повећање знања о потребама купаца и оних који посећују локацију. Ове се информације такође користе да помогну БацкупВаулт-у да побољша своје интернет-маркетинг технике.

Прикупљене информације и треће стране

БацкупВаулт каже да неће открити личне и корисничке податке клијената, осим ако то захтијева закон или уколико нема разлога за који верује да је то неопходно за идентификацију, успостављање контакта са или покретање правних поступака против некога ко можда крши права или имовину Купци БацкупВаулт-а, БацкупВаулт-а или други.

БацкупВаулт такође неће открити садржај било које електронске поште или друге електронске комуникације корисника трећим лицима. Међутим, постоје изузеци, а услови када ће БацкупВаулт открити такве електронске комуникације са клијентима укључују када је то потребно:

 • Пружите услугу купцу
 • Заштитите „легитимне интересе“ БацкупВаулта и његових купаца
 • Сарадите са законом и правним процесима за које БацкупВаулт утврди да су валидни и извршљиви
 • Обезбедите их органима за спровођење закона када садржај случајно добије БацкупВаулт и чини се да се односи на извршење кривичног дела

БацкупВаулт каже да нема намеру цензурисати, уредити или ангажовати у сталном прегледу или надзору комуникација које клијенти или други похрањују или преносе преко својих уређаја. Са друге стране, БацкупВаулт ће прегледати, избрисати или блокирати приступ комуникацијама које могу наштетити БацкупВаулт-у, његовим клијентима или трећим лицима или на други начин повредити права трећих страна.

Ваша права

БацкупВаулт је у складу са Опћом уредбом о заштити података или ГДПР-ом, укратко, што је закон ЕУ који штити интернетску приватност корисника. Због тога БацкупВаулт пружа сва права која ГДПР обавезује за кориснике. Мораћемо да сачекамо и да видимо какви ће бити ефекти Брекита.

БацкупВаулт је такође компатибилан са ХИПАА, тако да не би требало бити проблема за компаније које раде са подацима о здрављу пацијената.

Све у свему, политика приватности није нај детаљнија што смо видели, али не оставља кључне поене. Нема сумњивих клаузула, а приватна енкрипција и ГДПР такође штите вашу приватност.

Подршка

За разлику од многих других сервиса, БацкупВаулт пружа подршку путем телефона и 24 сата дневно путем подршке путем е-поште. Цхат није доступан 24/7 – отворен је од 9:00 до 17:00. ГМТ – али представник БацкупВаулт-а нас је обавестио да желе да подрже 24-часовно ћаскање током наредних неколико месеци, ако за то постоји потреба..

Без обзира на то, користили смо подршку за цхат да бисмо поставили низ питања, а на свако смо добили детаљне и корисне одговоре. Одлучили смо да пошаљемо и е-пошту са питањем, а одговор смо добили и преко ћаскања за мање од сат времена.

бацкуп-трезор-подршка

Ако желите сами да истражите, то можете учинити тако што ћете консултовати БацкупВаулт базу знања. Нема много чланака, али они које садрже су корисни и имају снимке заслона који вам помажу да имплементирате решења која описују.

База знања је подељена на категорије да бисте лакше пронашли одговор, али ако то не желите, увек можете да га потражите помоћу траке за претрагу.

Последње мисли

БацкупВаулт треба више функција, то је очигледно. Њен представник нас је увјеравао да ће многе функције бити доступне почетком сљедеће године. Међутим, стални недостатак је цена. БацкупВаулт је једно од најскупљих решења које смо тестирали.

Специфични случајеви употребе могли би вам помоћи да најбоље искористите БацкупВаулт, али чак и тада вам друга рјешења заснована на вриједности дају више за мање. Ако то желите, потражите алтернативне идеје у нашим прегледи за складиштење пословног облака.

Уз то, БацкупВаулт ради на различитим платформама, може правити резервне копије различитих сервера и има снажну сигурност, способну техничку подршку и моћне функције. Поврх тога, укључује резервну копију и опоравак у својој месечној цени.

Да ли оправдања могу оправдати стрму цијену БацкупВаулта? Што мислите о БацкупВаулт-у? Јавите нам у коментарима испод. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map